Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

πήρα το θάρρος και σας άνοιξα ένα καινούριο θεματάκι με την ελπίδα να γράψω κάποια στιγμή κι εγώ εδώ την επόμενη πετυχημένη προσπάθειά μου (αν δεν έχει ανοίξει καινούριο μέχρι τότε ;) )

Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες και καλή επιτυχία σε όσες είναι στην προσπάθεια! Καλή και γόνιμη χρονιά σε όλες μας!!!

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλορίζικο το Νο 14 και γεμάτο θαύματα!!!

Εύχομαι να κλείσει με τόσο ευχάριστες ανακοινώσεις όπως αυτή που μας έκανε η Teri μας στο Νο 13!!!

Καλή μας επιτυχία και πολλά γερά μωράκια να γεμίσουν τις κοιλίτσες και τις αγκαλίτσες μας!!!!

Lenitsa εσύ πότε ξεκινάς; Βλέπω πατε για το δεύτερο θαυματάκι σας!!!! Εύχομαι να ερθει πολυ σύντομα στην ζωή σας!!!!

Αγγέλα, vango82, tha-gino-manoula, Diaz kai little dancer θα γίνουμε όλες μανούλες αφού στο Νο14 θα μείνουμε όλες εγκυούλες!!!!! Λέω εσάς επειδή πάμε πακετάκι!!! Εννοείται όμως ότι η ευχή μου ισχύει για όλες τις κοπέλες που προσπαθούμε παρεούλα!!!!

Φιλάκια αμέτρητα και καυτά (λόγω πυρετού,ε!!!)!!!!

Δημοσίευση

Καλορίζικο το νέο μας ποστάκι και να γεμίσει τεράααααααααστιες χοριακές! Πολλά μωράκια στις κοιλίτσες μας και στις αγκαλίτσες μας!!

lenitsa καλή επιτυχία και σε σένα! Μακάρι να έρθει σύντομα το αδερφάκι! Πότε λέτε να ξεκινήσετε;

Τι ωραία που ξεκινάμε πολλές μαζί την προσπάθειά μας! Πολύ καλή μας επιτυχία! Μακάρι η Παναγίτσα μας να μας χαρίσει τα θαυματάκια μας! Μακάρι! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Αγγέλα την Τετάρτη ωοληψία ε και μάλιστα 15 αυγουλάκια; Τέλεια! Εύχομαι να έχεις 15 τέλεια εμβρυάκια και να γατζωθούν για τα καλά στην κοιλίτσα σου!

tha_gino_manoyla μακάρι να είναι η 3η και η καλύτερη προσπάθειά σας!

Vango, Melipikto, little dancer θέλω η ομάδα να πετάει! Ηθικό ακμαίο και πίστη στο θαύμα! Μερεντούλα σε χάσαμε κι εύχομαι να είναι για καλό... βλέπε πελαργός!! ;)

Τελικά εγώ έπαψα να σκέφτομαι τα διαδικαστικά. Τα έβαλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και λέω όταν έρθει η ώρα θα δω τι θα κάνω! Είμαι αναβλητικός τύπος! :roll:

twiggy, teri, lil, mariaaaa , lia (ελπίζω να μην ξέχασα καμία!) σας ευχαριστώ όλες για τη στήριξή σας! Εγκυούλες φυσήξτε μπας και φουσκώσουμε τις μπαλονοκοιλίτσες μας με σποράκια!

Λιλ την Πέμπτη θα δείτε τον σπόρο ε; Περιμένουμε εντυπώσεις!

Τέρι πίστεψέ το!! Έ έ έ έρχεται!!!! Θα το ακούσετε σε μια βδομαδούλα και θα τρελαθείτε!!

Πήρα λίγο τα πάνω μου σήμερα μου φαίνεται! Σας ευχαριστώ! Φιλιά :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Πολλά κορίτσια μαζί θα ξεκινησετε....ΤΕΛΕΙΑ!!

Αντε να κοκκινησει η λιστα................

Meli περαστικά κοριτσάκι μου.

Twiggy δεν το πιστεύω ...διάβασα οτι εμειναν λίγες εβδομάδες?? Πω πω πέρασε ο καιρός.....

Αντε με εναν πονο!!!! :):):):)

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια!καλορίζικο και καλότυχο το Νο14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εύχομαι να είναι γούρικο για όλες μας!!!!!!!!!!!!Εγώ τελικά κοριτσάκια μου πήγα χθες στο γιατρό και ενώ είδε μια μικρή κυστούλα μου είπε ότι μπορώ να ξεκινήσω!!!!!!!!!οπότε περιμένω από μέρα σε μέρα να αδιαθετήσω και ξεκινάω φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!παρεούλα θα είμαστε,melipicto,diazaki,ποια ξεχνάω?

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου μιυ έστειλε το στρουμφάκι μας!!! Είναι καλά αλλά δεν έχει ιντερνετ και δεν μπορεί να μπει και να γράψει ούτε βέβαια να μας διαβάσει!!! Σε λίγες μέρες όμως θα μπει και θα μας γράψει τα νέα της! Σας στέλνει τα φιλιά της!!!!

Βαγκο μου καλή αρχή μάτια μου!!! Ξεκινάς μακρύ πρωτόκολλο;

Εμένα έχει πρηστεί το στήθος μου και με πονάει και πιστεύω την άλλη εβδομάδα να ερθει! Πριν τις 22 την υπολογίζω βάσει ωορηξίας και στήθους! Έχω μια αγωνία!!! Καλή αγωνία, να ξεκινήσουμε και να πάνε όλα κατ'ευχήν Παναγίτσα μου!!!

Καλά τί κρύο είναι αυτό;;;;;;!!!!!!! Γυρισα πριν λίγο σπίτι και στην αττική οδό το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε 2 βαθμούς!!! Και έριχνε και χιονονερο!!!!

Μίνα μου πώς πάτε;

Λαγονησάκι μου πώς είσαι;

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια μου!!! Καλό ξημέρωμα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κ Καλή Χρονιά.

Είμαι καινούργια στο φόρουμ, μανούλα ήδη μιας φοβερής μικρής 3,5 ετών (φυσική - αυτόματη σύλληψη) και λόγω προβλημάτων υπογονιμότητας που προέκυψαν έκτοτε, πάμε για την πρώτη μας εξωσωματική σύντομα...

20 του μήνα τελειώνω τα αντισυλληπτικά μου λόγω κύστεων κ μπαίνω στο πρόγραμμα...

Καλή σας επιτυχία κορίτσια.

Δημοσίευση

Cristy καλωσήρθες στην παρέα μας!Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και σύντομα να της χαρίσεις το αδερφάκι της!Εμείς θα είμαστε εδώ για σένα και για ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε θα το κάνουμε με χαρά!Γρήγορα θα καταλάβεις ποσό καλή και ψυχοθεραπευτική είναι η όμορφη παρέα μας!έτσι δεν είναι κορίτσια? Να ρωτήσω κάτι?Εμένα ο γιατρός δεν μου είχε δώσει καμία επισήμανση για το θέμα διατροφής κατά την διάρκεια της εξωσωματικής,εγώ απλώς ήξερα ότι πρέπει να ελλατώσω το αλάτι,αλλά δεν μπορώ να πω ότι το έκοψα!!!!!!!!!!Μετά λοιπόν από 2 προσπάθειες απέκτησα και 9 κιλά παραπάνω,όσο μόλις είχα χάσει μετά από διατροφή!Έχω φτάσει στα πιο πολλά κιλά που είχα ποτε,γιατί εκτός απο τις ενεσούλες που επηρεάζουν είχα και την κακή μου ψυχολογία που εξαιτίας της μόνο την διατροφή δεν σκεφτόμουν,το αντίθετο μάλιστα!Έχω λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα που ξεκίνησα την διατρόφη που μου είχε δώσει ένας διαιτολόγος,μήπως και γλιτώσω κάτι!Μήπως έχετε καμιά συμβουλή να με βοηθήσετε?Επειδή είναι και πολύ το πρήξιμο από τα φάρμακα νομίζω.Σκέφτομαι και το εξής,αν τελικά η προσπάθεια αυτή είναι επιτυχής και τα καταφέρω,δεν θα ήθελα να ξενινήσω με πολλά κιλά για πολλούς λόγους.

Δημοσίευση

Κρίστι μου καλωσήρθες στο παρεάκι μας!!! Να σου ζήσει η μικρούλα κι εύχομαι σύντομα να της χαρίσετε επνα ή δύο αδελφάκια!!!!

Βάγκο μου εμένα μου είχε πει να τρώω κρέας και πρωτεΐνες κάθε μέρα και ηλεκτρολύτες δηλαδή ένα ποτό τύπου λουκοζέιντ, γκετορέιντ κλπ! Κάνει λέει καλό για την ωοληψία! Εμένα επειδή έχω πολύ χαμηλή πίεση, 9 μεγάλη με 5 μικρή στα καλά μου, μου είπε να μην ελλατώσω καθόλου το αλάτι αλλά να το αυξήσω! Έκανα όμως κατακράτηση! Γενικά νομίζω θέλει ισορροπημένη διατροφή! Α και πολύ νερό! Μου είπαν ότι πρεπει να καταναλώνω τουλάχιστον 2 λίτρα υγρά (καφέ, χυμούς, τσάι, κλπ) την ημέρα!!! Εννοείται ότι δεν αύξησα το αλάτι γιατί δεν μου αρέσει, αλλά δεν το έκοψα εντελώς και κατάφερα να καταναλώνω 1,5 λίτρο νερό την ημερα!

Αυτά νομίζω! Ας συμπληρώσουν κι οι υπόλοιπες κοπέλες ότι τους είπε ο γιατρός τους!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

kalispera koritsakia mou ti kanete?

kaloriziko kai kalutuxo to 14 :)

Emeis tin deutera piga gia uperixo kai akosoume kardoules :) :) duo kardoules na xtupane :) :) eimai polu xaroumeni pou perimeno didymakia!

Teri sugxaritiria koritsi mou polu xarixa pou emeines fysiologika...

Melipikto, aggela, vango, kai se ola ta upoloipa koritsia pou prospathoun kali epituxiaaaaaa!!! :) fouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))))

Δημοσίευση

Μπεμπούλα μου τί τέλεια νέα!!!!

Συγχαρητήρια εις διπλούν κορίτσι μου!!! Όλα να πάνε τέλεια!!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχούλες!!! Να μας φυσάς κι εσύ τώρα! Με τα διδυμάκια θα εχει διπλή δύναμη!!!! ;)

Δημοσίευση

mpempoyla συγχαρητήρια!!!διδυμακια μια χαρά!!!

cristy καλωςήρθες!!εύχομαι όλα να πάνε καλά κ σε σένα κ σε όλες μας!!

vango82 εμένα δε μου είπε ούτε ο προηγούμενος γιατρός που έκανα 2 εξωσ ... ούτε κ αυτός τώρα να προσέξω κάτι στη διατροφή... τρώω κανονικά ότι έτρωγα κ γω πάντα πίνω πολλά υγρά...ίσως κ γι αυτό δεν έβαλα στις προηγούμενες,,,αντιθέτως έχασα 2 κιλά... τώρα δε ξέρω θα σου πω...Δευτέρα πάω για το πρώτο υπέρηχο να δω που βρισκόμαστε...εγώ ξεκίνησα με μακρύ.... ααα..το μόνο που μου χει πει ειναι φιλισιν κ εβιολ ε καθημερινώς....

Δημοσίευση

Μπεμπούλα λατρεύω τα διδυμάκια, τέλεια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Vango μου δεν υπάρχει κάτι στάνταρ για την διατροφή! Γεγονός είναι ότι η σωστη διατροφή κάνει καλό γενικά, αλλά και στην γονιμότητα. Εμένα δεν μου είχε πει κατι, όπως νοιώθεις εσυ, αλλά επειδη εγω πιστεύω οτι η διατροφη μας παίζει πολύ συμαντικό ρόλο σε όλα, λέω ότι θα πρέπει να πίνεις πολύ νερο, πολλά φρούτα( μήλα, πορτοκάλια),λίγο κρέας και λαχανικά. Μη νομίζεις ότι το κάνω πάντα κι εγώ, απλά επειδη λες ότι έχεις πάρει μερικά κιλά! Μην αχγόνεσαι δεν παίζει ρόλο στην διαδικασία αλλά στην ψυχολογία.

Δημοσίευση

καλορίζικο το νέο μας ποστάκι ,καλή χρονιά γεμάτη υγεία και και τεράστιες χοριακές και πολλές φουσκομένες κοιλίτσες.

κορίτσια καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάτε τώρα και εύχομαι να γεμίσουμε εγκυούλες :)

Τερι συγχαρητήτρια το ποστάκι νο 13 έκλεισε με ενα πολύ,πολύ, πολύ χαρούμενο νέο και έκανε ένα πολύ καλό ποδαρικό για το νο 14, έδωσες ελπίδα σε πολλές!!!!!!!!!!!!

εγώ κορίτσια θα ξεκουραστώ για φέτος λέω να το αφήσω λίγο αλλά θα σας παρακολουθώ και θα περιμένω τα νέα σας.

Δημοσίευση

Καλημέρα φιλενάδες!τι κάνετε?σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!mpempoula τέλεια τα νέα,διπλή χαρά!εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!!!!tha gino maloula καλή αρχή!και εγώ νιώθω ότι το πολύ αύριο,αν όχι σήμερα,θα αδιαθετήσω!Εγώ ξεκινάω την 2η ημέρα περιόδου!Πολλά φιλιά και καλημέρες σε όλες!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ Νο14 ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!

Μπεμπουλα διπλα συγχαρητηρια με τα δυδιμακια, να προσεχεις διπλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη γλυκια μου!!! :D

Vango,meli, dancer, diaz, Αγγελα,tha gino manoyla πολυ, πολυ πολυ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην προσπαθεια σας!!!!!!!!!!!!!!

sofia k1 σου στελνουμε τα φιλια μας, να μπαινεις και να μην μας ξεχνας.

Κριστη καλως ηρθες στην παρεα μας , να χαιρεσαι την κορουλα σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο παιδακι!

Μελι περαστικα κοριτσακι και να προσεχεις.Αυτος ο καιρος δεν βοηθαει.

Μιλησα και εγω με το στρουμφακι και στελνει σε ολες τα χρονια πολλα, οταν θα μπορεσει θα μπει.

Μariaaaa αρχισε να κλωτσαει! Τι καλα, μεγαλωσε τωρα βλεπεις ;):lol:

Εμεις καναμε την αυχενικη διαφανια εχθες και ολα πηγαν πολυ καλα!!! :D:D:D

Ειδαμε κανονικο μωρακι!!!

Χερακια, ποδαρακια,στομαχακι, μυτουλα, στοματακι!!! Τρελαθηκαμε για αλλη μια φορα απο τη χαρα μας!!!

Αρχισαμε να το λεμε και σε συγγενεις και φιλους και οι γονεις μας το εχουν καταχαρει!!

Δημοσίευση

Λιλάκι μου τί τέλεια!!! Πάντα χαρές να σας δίνει το σποράκι σας!!! Σας είπαν φύλο; Ή είναι νωρίς ακόμα;

Σοφάκι μου ξεκουράσου όσο χρειάζεσαι και πού ξέρεις μπορεί ο Θεούλης να σας φυλάει μεγάλες εκπλήξεις φέτος όπως και στην Τέρι μας!!!! Εμείς εδώ είμαστε και να μπαίνεις να τα λέμε!!!!

Βάγκο μου καλή αρχή!!! Αδιαθέτησες; Κι εγώ περιμένω με τρελή ανυπομονησία να έρθει!!! Η πλάκα είναι ότι σε κάθε εμβρυομεταφορά και τισ μέρεσ που έπρεπε να γινει τον δεκέμβριο και τον ιανουαριο αλλά δεν έγινε, έχω ένα σωρό υποχρεώσεις! Όλο τον μήνα κάθομαι κσι δεν επχω τίποτα κι τις συγκεκριμένες μέρες γίνεται ο χαμός!!! Και επειδή κανείς δεν ξέρει για την εξωσωματική πρέπει να σκαρφίζομαι ένα κάρο δικαιολογίες!!!

Αχ μακάρι να πετύχουμε όλες μαζί τον στόχο μας αυτή την φορά!!!!

Αγγέλα μου πώς πήγε η ωοληψία; Κάνατε εμβρυομεταφορά; Έμειναν για καταψυξη; Ανυπομονώ να ακούσω ευχάριστα!!!

Ντιαζάκι κι εσύ στην αναμονή, σαν εμένα, ε;

Φιλάκθα πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...