Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο14

Recommended Posts

littledanser, τη μετράω καθε φορά, εδώ και δύο μισυ χρόνια. Παντα ήταν στα φυσιολογικά. Αυτή τη φορά όμως είναι ανεβασμένη. Η Ε2 ήταν 15. Δεν είχα ποτέ προβλήματα στον υπέρηχο. Με την 1η διέγερση έκανα με 300άρια 7 ωαρια. Τώρα ο γιατρός μου είπε για μεγαλύτερη δόση αλλά δεν ξερω αν έχει νόημα με τετοια fsh

Swety τώρα λογικό είναι η Ε2 να είναι 15.Όταν ήταν πιο χαμηλή η fsh αν ήταν πολύ ανεβασμένη εννοούσα.Αλλά για να σε παρακολουθεί 2 χρόνια φαντάζομαι οτι αν υπήρχε θέμα και πιο πριν θα στο είχε πει.Γιατί να πάρεις παραπάνω μονάδες;7 ωάρια καλά δεν είναι;Κι ακόμα κι αν το παρακολουθήσεις αυτούς τους 3 κύκλους δεν θα αλλάξει κάτι.Η μεγαλύτερη τιμή μέτρησης είναι αυτή που μετράει( στην χειρότερη να έχεις και μεγαλύτερη ένδειξη που σου εύχομαι όχι).Απλά θα χάσεις 3 μήνες να μετράς ορμόνες που δεν μπορείς να κατεβάσεις έτσι κι αλλιώς :| Εγώ δεν ξαναμετράω fsh ίσως απλά για να δω που βρίσκομαι κάθε 6μηνο και μία φορά τον χρόνο ΑΜΗ.ΑΜΗ έχεις κάνει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

melipikto συγχαρητήρια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο μήνας αυτός μας έφερε πολύ καλά νέα!!!! Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!!!

Ας ελπίσουμε ότι η γκαντεμιά της παρέα μας έσπασε και μια μια θα φεύγει από τη λίστα μας...

Καλά αποτελέσματα και στα κορίτσια μας που αύριο θα κάνουν επαναληπτική χοριακή!!! ¨Ολα θα είναι τέλεια από εδώ και στο εξής... Πολλά φιλιά!!!!

Φιλεναδίτσες καλημέρα!!!!!!!τι υπέροχα νέα!!!!!!!!! melipicto αγωνιούσα πάρα πολύ για σένα και το σκ δεν μπορούσα να δω τι έγινε!!!!!!!!!μπράβο,μπράβο μπράβο!!επιτέλους οι κόποι σου και η καλή σου καρδιά πήραν αυτό που τους άξιζε!!!!!!!είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και τα μωράκια σου θα αποκτήσουν την καλύτερη μανούλα!!!!!!!!anji μου υπέροχα νέα και τα δικά σου!!!όλα να σου πάνε τέλεια και να γίνεις μια καταπληκτική μανούλα!!gioulaki ελπίζω η αγώνια σου να έχει αίσιο τέλος και να συνεχιστεί το πάρτυ!!!!!!!!!αναμένουμε!diazaki είσαι η επόμενη!!!!!!

Μελι μου γλυκο!!!! :):):):)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσακι, η χαρα μας ειναι απεραντη!!!Ειδες ηρθε το ή τα σπορακια σας, ολος αυτος αγωνας επιτελους εφερε την ευτυχια που τοσο αξιζεις!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα, μια τελειομηνη και ομορφη εγκυμοσυνη !!!

Σε ολα τα κοριτσια ευχομαι καλα αποτελεσματα και καλη δυναμη στις προσπαθειες σας!!! Πεταει η ομαδα, θα κατακοκκινησει η λιστα!!!

πολλα φιλια σε ολες...

Αααααχ Αnnou τι κριμα..... :(:(

Ελπιδα υπαρχει και ειναι μεγαλη αφου κατι εγινε.Θα ερθει το μωρακι μην στεναχωριεσαι γλυκια μου.

Μιλησες με το γιατρο σου , σου ειπε τι μπορει να εφταιξε και δεν προχωρησε?

Μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Annou μου πόσο λυπάμαι!!!!!!!!ξέρω ακριβώς πως νιώθεις και ξέρω ότι είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αλλά θα ανασυνταχθείς,θα πάρεις δύναμη και την επόμενη φορά όλα θα πάνε τέλεια!!!ξέρω βέβαια ότι τώρα ότι και να σου πούμε σου ακούγεται ανούσιο,αλλά εμείς είμαστε εδώ για σένα!!!!!!!!

καλημεραααααααααααα σας αγαπητες μου φιλες!!! [smilie=toothy4.gif]

Αντζι κ Μελικτο σας αξιζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! [smilie=angel13.gif] is COMING!!!! [smilie=3some.gif][smilie=wav.gif] τι ομορφα και υπεροχα νεα ειναι αυτα?? μπραβοοοοοοοοο!!!! τι καλα! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σας ευχομαι και να πανε ολα κατ ευχην !!!νιωθω την χαρα σας ειναι απεριγραπτη !!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::o):o)

Annou .... λυπάμαι πολυ ,... στενεχωρεθηκες ξέρω τι περνας και πως νιωθεις, σε καταλαβαινω τα ζησαμε και εμεις αυτα 4 φορες τοτε.... μην χανεις το κουραγιο σου , δεν ειναι τωρα θα ειναι μετα αρκει να το πιστεψεις , να εισαι δυνατη , και μην απελπιζεσαι και ξεκινα την επομενη προσπαθεια . και εμεις ειχαμε πιστη οτι θα τα καταφερναμε και τα καταφεραμε! τωρα ξεκιναμε παλι νεες προσπαθειες μεχρι να πετυχουμε παλι! ;) , ειμαστε διπλα σου , ολη μια οικογενεια ειμαστε εδω ο ενας διπλα σον αλλο , χαιρομαστε με την χαρα και λυποθμαστε με την λυπη σας!

Μελάκι πολλά πολλά συγχαρητήρια, επιτέλους ναι μπορείς να το πεις. ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΣ.

Πανέμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κουκλίτσα μου.

annou μην το βαζεις κάτω, πάρε δύναμη ξεκουράσου και πάλι συνέχισε. Ξέρουμε πως νιώθεις, είμαστε όλες κοντά σου.

Τα δικά μου τα νεα είναι τα εξής. Την Τετάρτη θα κάνω ωοληψία. Κοριτσια μου ευχομαι να έχω και εγώ τα θετικά αποτελέσματα και να πω και εγώ είμαι εγγυος.

Σας φιλώ όλες

Morouli καλή ωολήψία σου εύχομαι!!όλα καλά να πάνε!!!!

anoou Λυπάμαι πολύ.....μα τι έγινε????έτσι απότομα έπεσε????μίλησες με τον γιατρό???

Την Τετάρτη θα κάνω ωοληψία. Κοριτσια μου ευχομαι να έχω και εγώ τα θετικά αποτελέσματα και να πω και εγώ είμαι εγγυος.

Σας φιλώ όλες

Morouli σου εύχομαι κάθε επιτυχία !!!!!!!! :-bd:-bd

Αννού μου λυπάμαι πραγματικά! Τα πέρασα κι εγώ πρόσφατα και νιώθω την θλίψη και την απογοήτευσή σου... Δεν ξέρω τί να πω... Να είσαι δυνατή και σύντομα μια νέα προσπάθεια θα σας φέρει το θαυματάκι σας!

Μωρούλι καλή επιτυχία στο αυγουλομάζεμα και καλή επιτυχία με καλά αποτελέσματα σε όλη την διαδικασία!!!

Γιουλάκι εσύ την έκανες;

Σας ευχαριστώ όλες και όλους πολύ!!! Κάθα φορά που διαβάζω τις ευχές σας συγκινούμαι και ξαφνιάζομαι που είναι για εμένα!!!! Αύριο η επαναληπτική!!!!

Ντιαζάκι πώς είσαι;

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!

δε ξερω τι πηγε στραβα...

μου ειπε να κοψω τα φαρμακα να αδιαθετησω και μετα θα με δει να τα πουμε.

επισης να κρατησω το θετικο οτι πιαστηκε...

ΣΚ _ _ Α

Anj σε ευχαριστλω πολύ κοπέλα μου, συγχαρητήρια και να είναι η μια απο τις ποιο όμορφες περιόδους της ζωή σου. Υγιεστατη τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις.

Ολα να μας πάνε καλά.

Ανου μην σκεφτεσαι τι πηγε στραβά, σκέψου μόνο τι χρειάζεται να κάνετε για να μην πάει 'αλλο στραβά. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Πείσμωσε ψάξου-ψαχτείτε και όλα να γίνουν όπως πρέπει.

Σε καταλαβαίνουμε όλες, όλες περάσαμε απο αυτήν την απογοήτευση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ακόμη περνάμε, όμως.... το κεφάλι ψηλά.

Ανου μην σκεφτεσαι τι πηγε στραβά, σκέψου μόνο τι χρειάζεται να κάνετε για να μην πάει 'αλλο στραβά. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Πείσμωσε ψάξου-ψαχτείτε και όλα να γίνουν όπως πρέπει.

Σε καταλαβαίνουμε όλες, όλες περάσαμε απο αυτήν την απογοήτευση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ακόμη περνάμε, όμως.... το κεφάλι ψηλά.

Ναι, Annou μου! Έτσι ακριβώς είναι!

Αλλά να ξέρεις: ανέβηκες ήδη ένα σκαλοπάτι, έκανες ένα μεγάλο βήμα γιατί η θετική χοριακή δείχνει ότι κάτι έγινε, πήγε να "πιάσει" και τελευταία στιγμή το ... μετάνιωσε.

Ο οργανισμός σου ανταποκρίνεται και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό κορίτσι μου!!!

Άσε λίγο τον καιρό να περάσει, να συνέλθεις και να δεις και την άποψη του γιατρού σου.

Πάντως ο δρόμος "άνοιξε", μην το ξεχνάς!

Σ' αγαπάμε πολύ κι είμαστε εδώ για ό,τι κι αν χρειαστείς!!!!

Αγκαλίτσα.....

morouli μου!

Με το καλό μεθαύριο κι η Παναγιά μαζί σας!

Θα σου στέλνουμε όλες μαζί την θετική μας σκέψη και ενέργεια!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! :D

Μαρινάκι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ, για την στηριξη σου και την άμεση ανταποκρισή σου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, και μεγάλη αγωνίστρια, γι αυτό και θα τα καταφέρεις , ευχομαι όμως πολύ έντονα και μέσα απο την καρδιά μου να μείνεις έγκυος σύντομα, γιατί θεωρώ πως έχεις ετοιμάσει πλέον εκείνο το σωστό και πρόσφορο έδαφος που χρειάζονται για να έρθουν το/τα μπεμπέ σου.

Melipicτο ναι βάλτε με στη λιστουλα σας αλλα δεν ξέρω ακριβώς ποτε θ'αρχισω! Αν δεν προλάβω αυτο το μήνα παω για 20 Μαρτίου οπως τα υπολογίζω!! Να εισαι καλα κοριτσι και να προσεχεις το φασολακι τωρα!! Χαρηκα πολυ για σένα! LIL μου προχωραει οπως διαβαζω η εγκυμοσυνη σου :D Μπράβο κοριτσακι και να προσεχεις!! Συγχωρεστε με αν ξεχασα καποιες ειστε και πολλες! Παντως πολυ γουρλιδικο το φορουμ !

Annou μου μην το βάζεις κάτω, τα περασαμε ολες λιγο πολυ εδω . Ενα πράγμα λέω παντα και το πιστεύω: Κάθε εμπόδιο για καλό αλλωστε τα εμπόδια μας κάνουν πιο δυνατούς στις δύσκολες καταστάσεις.

Labrinip φιλια πολλα κοπέλα μου! Lagonisi χίλια ευχαριστώ για το μηνυμα σου!

μπραβο κοριτσια ευχομαι μια τελεια εγκυμοσηνη μπραβο σας αντε και στα δικα μας??σε ολες να πανε ολα καλα να ειμμαστε και εμεις η τυχερες που θα ακουσουμε θετικο??? μπραβο σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :x:x

ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση και ξερω οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καταλαβαινετε ...

και εγω το λεω "καθε εμποδιο για καλο" και το πιστευω αλλα συνεχεια εμφανιζεται καινουριο...

ελπιζω παντως το 2012 να ειναι για ολες η χρονια μας και οχι το τελος του κοσμου και πανε χαμενες οι προσπαθειες :lol::lol:

φιλια και καλη επιτυχια σε ολες

ΥΓ αυριο ελπιζω να ειναι μια καλυτερη μερα, αλλα σημερα εχει μονο κλαμα, καφε & τσιγαρο!!

Annou mou και πολύ καλά κάνεις!!!! Βγάλτο από μέσα σου.......

Αύριο θα είναι σίγουρα μια καλύτερη μέρα!!!!! :):):)

Θα σε στηρίξουμε σε κάθε νέο σου βήμα και θα χαρούμε μαζί σου όταν θα συμβεί το δικό σου θαυματάκι!!!!!

Βλέπω νέες ωοληψίες , νέες προσπάθειες τον Μάρτιο , τον Απρίλιο........άντε να χαιρόμαστε!!!!!!

Diaz υπομονή...είσαι κοντά δύο και σήμερα!!!!!!!!!Το 23 να γίνει ο γούρικος αριθμός σου!!!! ;););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στις τρεις αρνητικές χοριακες δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Στις τρεις θετικές χοριακες δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Φίλη μου είχε πονακια και ήταν έγκυος  Ίδια φίλη είχε πονακια και δεν ήταν έγκυος    Δεν υπάρχουν συμπτώματα... Θετική σκέψη! Καλή επιτυχία!
    • Κορίτσια είστε υπέροχες όλες και με φοβερές ιστορίες προσωπικά η κάθε μία! Σε αντίθεση με κάποιες από σας εγώ ζω και ζούσα σε μια υγιή οικογένεια με αγάπη και τρομερό δέσιμο των γονιών μου.  Με αποτέλεσμα το σπίτι που επιλέξαμε με το σύζυγο μου να ζήσουμε σε λίγο καιρό να είναι το πατρικό μου.. πάνω να είμαστε εμείς, κάτω ο αδερφός μου με τη γυναίκα του και στην ίδια αυλή οι γονείς μου. Έχοντας πρότυπο αυτούς τους γονείς με τις όποιες δυσκολίες βρέθηκαν στο δρόμο τους και την όποια οικονομική ανέχεια θέλω να μεταδώσω αυτή την αγάπη, αυτό το δέσιμο και αυτό το σεβασμό στη δική μου οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο αλλώστε που ο ίδιος ο άντρας μου θέλησε να πάμε να μείνουμε στο χωριό στο πατρικό μου και να φύγουμε από την πόλη όπου και ζούμε.  Απλά σας είπα, και όπως είπε και η @Elli13 κάποια παιδικά τραύματα μας κυνηγάνε ακόμη..  και αν δεν έχουμε το γνώθι σε αυτόν δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποβάλλουμε πότε.. αυτό ισχύει και με το σύζυγο μου. Είχε έναν πατέρα στην παιδική του ηλικία, που το μόνο που τον έμοιαζε ήταν ο εαυτούλης του και με μια μαμά να τρέχει για τα πάντα, να δουλεύει άπειρες ώρες και τα παιδιά να μεγαλώνουν κατά βάση με τον παππού και τη γιαγιά. Η αδερφή του από όσο γνωρίζω πρέπει να έκανε χρόνια ψυχοθεραπεία σε αντίθεση με τον άντρα μου που δεν παραδέχτηκε πότε μέσα του το πρόβλημα. Τώρα ήρθε και αυτό με το παιδί που "δεν μπορεί" να κάνει & τον αποτέλειωσε.  Οπότε υπάρχουν και αυτά του τα ξεσπάσματα που ευτυχώς πλέον δεν είναι συχνά και έχουν ελλατωθεί αρκετά.  Εχθές ήταν μια από αυτές τις δύσκολες ανασφαλής μέρες.. προσπαθεί να κόψει και το κάπνισμα και η έλλειψη νικοτίνης του έχει τρυπήσει τα νεύρα ακόμη πιο πολύ από ότι ήταν. πφ! Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά άλλος άνθρωπος, σαν να επανήλθε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.  Ήταν ξέσπασμα και πέρασε, αυτό θέλω να πιστεύω όπως επίσης και το γεγονός ότι ο πονηρός τέτοιες μέρες νηστείας και προσπάθειας βάζει τρικλοποδιές.  & ίσως το γεγονός ότι μπορεί στο ενδεχόμενο του ερχομού  ενώς παιδιού, έχοντας και τέτοια βιώματα.. να θεωρεί τον εαυτό του ανάξιο.. κάτι το οποίο δεν ισχύει προσωπικά για μένα, γιατί όπως προείπα θεωρώ πως θα γίνει ένας πάρα πολύ καλός πατέρας, κάτι που δεν ήταν ο δικός του γι' αυτον. Θα ξετρελαθεί, όπως τον έχω δει πάρα πολλές φορές να κάνει με την ανηψιά μου και τα παιδιά φίλων μας, και θα του φύγουν όλα τα κόμπλεξ και οι όποιες ανασφάλειες.  Από δω και πέρα ελπίζω να ακούτε μόνο ευχάριστα πράγματα από μένα..!!!!
    • Η αδερφή μου νόμιζε θα αδιαθετησει κι έλεγε άντε να κόψω τα φάρμακα αφού δεν πέτυχε. Θετική χοριακη τελικά. Εγώ κανένα σύμπτωμα, αρνητικά τεστ μέχρι έκτη ημέρα σίγουρα, θετική χοριακη επίσης. Σαββατοκύριακο κάνε τεστ. Καλή επιτυχία!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα γιατρό σήμερα, 5 και 6 όλα καλά είπε! είδαμε και ένα ίχνος εμβρύου, φαινόταν και η καρδιά που πάλλεται αλλα δεν την ακούσαμε!ειπε την άλλη εβδομάδα. Κατά τα άλλα ανακατωσούρες όλη μερα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...