Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα καλημερα και απο τα εργαζομενα νιατα!!!!! :D:D:D

Τι μου κανετε;;;

Καλεεεεεεεεεε τι αναλυση σε βαθος ηταν αυτη για τα τουρκικα;;; :lol::lol::lol:

Εμενα η γλωσσα τους μου αρεσει πολυ απλα δεν μπορω να δω με τπτ σαπουνοπερες... :?:?

ΒΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ παιχτηκε κατι για καφε στο σπιτι σου;;;Ειδε που σε ρωταν τα κοριτσια ...αν ειναι πες να κανω τα κουμαντα μου... ;)

Κατα τα αλλα παιδια η δουλεια ειναι οπως τι θυμαμαι.η μιζερια παει συννεφο.... :?:?

Ευτυχως ειναι κανα 2 παντα συναδελφοι που σωζουν την κατασταση.

σας φιλω.τα λεμε πιο μετα.

Δημοσίευση

Αφρο εσύ στείλε με κούριερ ένα φάκελο που μέσα να έχει τον ιό της γαστρεντερίτιδας σε όσες θέλουν να αδυνατίσουν!!!! :o:o:o:lol::lol::lol::lol:

Θούλη τι να σου πω, δεν κάνεις κάτι λάθος, παιδιά είναι και θέλουν και αυτά να τα προσέχουν.......το πρωί ο Θοδωράκος δεν πάει παιδικό? αν ναι τότε έιναι λίγο πιο απλά τα πράγματα από ότι της Αφρος, δλδ μπορείς να ασχοληθείς με τον Παντελάκο το πρωι και το απόγευμα και με τα δύο με πιο πολύ τον μεγάλο............όλοι εκνευριζόμαστε όταν βλέπουμε ότι δεν ξέρουν τι θέλουν, αλλά να σου πω αν έχω χρόνο πάω πάντα με τα νερά τους, π.χ. για την ζωγραφική που είπες, αν δεν βιαζόμουν και δεν είχα να κάνω κάτι άλλο, προκειμένου να αποφύγω και την γκρίνια και το κλάμα, θα ζωγράφιζα ό,τι θα ήθελε το παιδί!!! :|

σήμερα το πρωί, μου λέει η Ρ. ότι θέλει να βάλει το βρακάκι της μόνη της, οκ. και εγώ έκανα το μέγα, τραγικό λάθος να πιάσω λίγο το βρακάκι....ε τότε το βγάζει και αρχίζει την γκρίνια και το κλάμα ... γιατί? γιατί έπιασα το βρακάκι και νόμιζε ότι θα την βοηθήσω :o:o:o:o:o:o:o ......την άφησα, της είπα θες να πας σχολείο ή όχι? εγώ πάω κάτω......πάμε με τον Λ. και μετά από 15 λεπτά (προφανώς το ξανασκέφτηκε) κατέβηκε και πήγαμε πάνω για να ντυθεί και εγώ της έβαλα το βρακάκι τελικά!!!! :lol::lol::lol::lol:

να πω επίσης ότι όλα τα κορίτσια δεν είναι σαν την Β. της Μιτσάκη, δλδ η Ρ. δεν θα μου έλεγε αυτό, να φύγω εγώ να μείνει με τον μπαμπά της και αυτό - νομίζω - ότι έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του παιδιού, αλλά κυρίως με το πόσο ασχολείται ο μπαμπάς μαζί τους! υποθέτω ότι ο Άγγελος ( :P ) ασχολείται πολύ μαζί της!!!! ενώ ο δικός μου ασχολείται μαζι της όταν ασχολείται και με τους 2!!!

εγώ για την Ρ. είμαι τα πάντα :?

Λενάκι τι σνακ βάζεις την Ε. στον παιδικό?

η δικιά μου το έφαγε χθες το γιαουρτάκι και σήμερα τις έβαλα τυροπιτάκια, έκανε και γυμναστική χθες, έπαιξε και με την μπάλα με κάτι άλλα παιδάκια μου είπε!!!! :roll::roll::roll:

μόνο που την λυπήθκα σήμερα το πρωί γιατί καθόταν μόνη της στο τραπέζι και ζωγράφιζε όταν έφυγα!!! :(:( , ακόμη δεν έχει κάποια παρέα να παίξει μαζί :(:( ..... την κοιτούσα από τον κήπο του παιδικού και ήταν μόνη :(:(:(:( μετά με είδε και με χαιρετούσε και μου έστελνε φιλιά :x:x:x

Γωγώ δεν φοράς αδιάβροχη μάσκαρα? :o:o:o:o:o:roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Αργυρουλα είναι ο πινακας «εναστρη νυχτα» του Βινσεντ Βαν Γκονκ, ενας από τους αγαπημενους μου

Εγω τουρκηκα δεν βλεπω…λιγο εβλεπα πως το λεγανε αυτό με τον Εζελ..αλλα το βαρεθηκα γρηγορα

Γωγω η αναπνοη μπορει να μυριζει και εάν εχει ερεθησμενο λαιμο…είναι αρρωστουλα..εχει μηξες;;;;

Παναγιωτουλι μια κουοα βηταμ..ειναι μια τετραγωνη συσκευασια…

Η μεγαλη δασκαλα βεφα τα μετραει όλα σε κουπες…αλλα κανονικες κουπες ε…όχι γκουμουτσα κουπα των σταρμπακς

ΜΑγουλα ηθελα να σου πω..μαθημενη στο χιονη και φορουσες φουτερ μεσα στο σπιτι;;;;

Ρε θου να τα βαψω,…θελλω να ξαναγινω όπως στον γαμο..αλλα δενε χω που δεν εχω..να κουρευτω πρωτα να δυναμωσει λες…μεχρι το καλοκαιρι παντως πρεπει να ξαναγινω θεα…η τουλαχιστων αδυνατη από τη μαση και πανω…για λογους υγεια ςπλεων..η κοιλια δεν φευγει μονο με κυλιακους και το ληπος που συγκεντρωνετε στην κοιλια είναι επικινδυνο

Τασια παιδι μου ένα θα σε πω…για τα Ελληνικα προιοντα…ειμαι επιφυλλακτικη..

Σαφεστατα αγοραζω Ελληνικα..αλλα από κει που ξερω ότι είναι δικα τους και είναι καλα…

Ειμαι πολύ δυσπιστη στο θεμα ρουχο..αφενος γιατι οι Ελληνικες βιοτεχνιες δεν απασχολουν Ελληνες αλλα τα φτιαχνουν και οι ιδιοι όλα στη Βουλγαρια..και από τη στιγμη που φτιαχνονται στη Βουλγαρια δεν δικαιολογειτε η τιμη τους..πχ μια φορμα 30 ευρω

Μ’αρεσε η στοιχομυθια με τα Τουρκηκα…χαχα

Λενα..αυτις τις σκεψεις τις εκανα πριν γεννησω και αφου γεννησα..

Ένα θα σου πω..λατρευω το ιδιο το μικρο μου νινακι..η αγαπη της μανας ο Πολλαπλιασιαζετε δεν διαιρειτε

Παω να διαβασω στην Ομαδα τα της Τασιας

Δημοσίευση

Χρύσα ωραίος πίνακας :D:D:D και μένα μου αρέσει!! :D

την πρώτη παράγραφο γιατί την έβαλες? κατά λάθος? εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό!! :?

Τόνια μεγειά και καλοτάξιδο το καινούργιο αυτοκίνητό σας :D:D , αλλά πώς και πήρατε μπεζ καθίσματα με 2 παιδιά? :o:o:o:o ριψοκίνδυνο πολύ!!!! :? εμάς σκούρα είναι και αν σου πω πώς είναι το κάθισμα του συνοδηγού από πίσω.....κάθεται η Ρ. και τα πόδια τα βάζει εκεί :?

ερώτηση:

την ανθοδέσμη πώς την διατηρείτε για πολλές μέρες? εκτός της ασπιρίνης (δεν έχω), με ποιό άλλο κόλπο? :?::?:

Δημοσίευση

και εμεις μπεζ εχουμε και ειναι τζιτζι :D αλλα δεν καθετε στο καθισμα ο Μ με τα παπουτσια ,τα βγαζουμε καθε φορα ;) ασε που καθετε πρς τα πισω και θα ειχε κανει την πλατη χαλια .

χθες πεθανα στα γελια με την ανθοδεσμη της Θου που ο Θ ηθελε να τους την δωσει η θεια :lol::lol::lol::lol:

χρυσα δεν καταλαβα αυτο με την κοιλια ...τι ηθελες να πεις οτι φευγει μονομε κοιλιακους η δεν φευγει μονο με κοιλιακους ?το λυπος στην κοιλια φευγει παρα πολυ δυσκολα και θελει και διατροφη αλλα και να καψεις θερμιδες .

χθες μια κοπελα απο το fb μου εδωσε αυτο .

http://www.bis.gr/nist/index.php?option ... 4&Itemid=1

ακοματο επεξεργαζομαι ,οτι λεει μου φαινονται παραξενα και αναποδα .....

εγω ειμαι του κλασικου "κοψε υδατανθρακες " ετσι τα ειχα καταφερει πριν χρονια και μαλιστα ειχα αρχισει μετα απο γαστρεντεριτιδα !!! :lol::lol::lol::lol: σκευτομαι να αρχισω μιας και την περασα και ακομα δεν εχω ορεξη :roll: χθες εφαγα το μεσημερι 6 κοτομπουκιες και 2 πιτες (λαδοπιτες μονο ζεσταμενες) και ενιωθα μεχρι το βραδυ βαρια .....

Δημοσίευση

Αργυρουλα μου αυτα κατα λαθος..τα ειχα στο ιδιο φυλο για επεξεργασια και αποστολη...χαχαχ..

Απλα ειχαμε ενα θεμα με τις αδειες..εβλεπα ολο αναρωτηκες και χαρτια μηδεν..εμεις εδω με τις αδειες ειμαστε σε ενα ιδιοτυπο καθεστος οποτε ..

Αφρο θελω να πω οτι το λιπος απο την κοιλια ΔΕΝ φευγει μονο με κοιλιακους..αλλιως θα ημουν ηδη πλακα...

θελει δουλεια και αεροβια γυμναστικη..και φυσικα διατροφη..το ιδιο και το λιπος στα μπρατσα..ειναι σημεια τα οποια θελουν ασκησεις γραμμωσης γιατι εχουν την ταση να "κρεμανε"..

Δημοσίευση

Αφρο τώρα που πήγαμε Βερολίνο και ήταν πολλές οι ώρες, τα έβγαλαν τα παπούτσια, αλλά αν πάμε στο ΣΜ που είναι 3λεπτά δρόμος, δεν μπορούμε να είμαστε βάλε βγάλε!!! :?

ο Μανωλάκης είναι υπάκουο παιδάκι :x

καλά είσαι καλά που θα κάνεις αυτό? :o:o:o:o λέει παύση υγρών :o:o:o:o

κάνε μια φυσιολογική δίαιτα, αυτό είναι για ασθενείς, οι οποίοι ελέγχονται ιατρικά και δεν έχουν να φροντίσουν και 2 παιδιά!!! :!::!::!:

Χρύσα :lol::lol::lol::lol: είπα και εγώ!!!! καλά κατάλαβα.....μόνο πρόσεξε μην δώσεις στον εκεί σέρβερ αυτά που γράφεις εδώ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για την ανθοδέσμη δεν μου είπατε! :?

Δημοσίευση

Καλημέραααα!!!!!!Τι λέει;;;Εγώ δουλειά.... :D:D:D

Λοιπόν να απαντήσω στη Βίκυ ότι η Νιχάλ είναι ΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!Τόοοοοσο όμορφη.....Εμένα τέτοιου είδους γυναίκες μου αρέσουν....Οι γλυκά όμορφες...Όχι οι σκυλόφατσες οι πρόστυχες που είναι για να πρωταγωνιστούν σε τσόντες..... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζιιιι δεν ξέρω τι είναι η μάσκαρα.... :?:?:?:lol::lol::lol: Όσες φορές έχω πάρει αδιάβροχη, μούφα μου φάνηκε.... :?:?:?

Τόνιααααααα η δουλειά μου είναι στο Νέο Ηράκλειο....Η αλήθεια είναι ότι ούτε ξέρω που πέφτουν οι Θρακομακεδόνες...Ούτε εκεί που μένει η Βίκυ...Συνεννοηθείτε εσείς και πέιτε μου...Χθες έλεγα στο Γιώργο ότι θέλω να βρεθούμε και μου λέει "Πες της να έρθει από εδώ σπίτι..." :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Του είπα ότι θα βρεθούμε κάπου προς τα εκει, μου λέει "δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις ποτέ...Θα με παίρνεις πάλι τηλ και θα μου λες Γιώργο έχω χαθεί..Που είμαι;;;" =))=))=))=))=))

Χρύσα πέρασε ιώσεις πρόσφατα...Λίγες μιξούλες και ένα ελαφρύ βηχάκι το έχει ακόμα...Αλλά κυρίως είναι αυτό που λέει η Αρτζι, της μυρίζει το πρωί πιο πολύ... :?:?:?:?:?

Συμπεθερούλα μου χαίρομαι που σε "βλέπω" τόσο ήρεμη.... :x:x:x Που όλα πηγαίνουν καλά με τα παιδιά και ο μπεμπάκος μας (αλήθεια πως θα τον βγάλετε;;;; :roll::roll: ) ειναι ησυχούλης... :x:x:x ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πρέπει να φτιάξουμε κορμιά....Τα λέω εγώ που έχω γεννήσει εδώ και 9 μήνες και ακόμα είμαι βαρέλα..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Έχω αρχίσει όμως εδώ και 10 μέρες διαιτα και ήδη βλέπω διαφορά στα ρούχα.... :roll::roll::roll::roll:

Αρτζιι τα μαύρα καθίσματα λερώνονται πιο εύκολα....Οι πατημασιές κλπ όλα φαίνονται..Στο μπεζ όχι... ;);)

Θουλάρα σου έχω πει ότι είσαι ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ!!ΗΡΩΑΣ!!!!Κι εσύ και η Αφρο και η Αρτζι που δεν έχετε καμία βοήθεια..... :?:? Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν ειχα την πεθερούλα μου.... :roll::roll::oops::oops:

Νατασάκι τέλεια στο μπαλέτο ε;;;;; :mrgreen::mrgreen: Θα είχα πλάκα... :mrgreen::mrgreen:

Χθες έστειλα το κεικ στον παιδικό της Ιως για τη γιορτούλα της να κεράσει τους φίλους της, με πήραν τηλ η δασκάλα της και η ιδιοκτήτρια να μου ευχηθούν και να μου πουν ότι το κέικ δεν μπορούν να το δώσουν στα παιδά γιατί είχε μέσα καρύδια... :shock::shock::shock: Το είχα κάνει σαν βασιλόπιτα...Και το έφαγαν οι μεγάλοι (δασκάλες κλπ) και εκστασιάστηκαν... :D:D Και είπα στην πεθερά μου έφτιαξε χθες ένα απλό κέικ και σήμερα στείλαμε άλλο για τα παιδάκια...

Γύρισε τόοοοοσο χαρούμενη η Ιω χθες από το σχολείο μετά από 20 μέρες...Η μέρα η χθεσινή ήταν αφιερωμένη σε αυτή....Συγκινήθηκα!!!!!Της είχαν φτιάξει από χαρτόνια ένα στέμμα με αστέρια και της είχαν γράψει πάνω "Χρόνια πολλά Ιωάννα"....Και της το είχαν φορέσει...Της τραγούδησαν, όόόλοι οι συμμαθητές της της έφτιαξαν από μια ζωγραφιά (μουτζούρες ουσιαστικά :lol::lol::lol: ), η δασκάλα είχε γράψει τα ονόματά τους πάνω και τις είχαν "δέσει" όλες μαζί τις ζωγραφιές, είχαν βάλει και εξώφυλλο από χαρτόνι με πεταλουδίτσες κλπ και της τα έδωσαν δώρο.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Ήταν φανταστικά..Θα τα κρατήσω ενθύμιο να τα δείχνει στα παιδιά της....

Και τώρα απαιτώ την προσοχή σας!!!! L-)L-)L-)L-)L-)

Προχθες έπιασα τον Γ. και του λέω..."Το μωρό μας έχει φτάσει 9 μηνών και ακόμα τη φωνάζουμε μπέμπα....Έχει μάθει να γυρίζει στο μπέμπα....Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη βάφτιση για να αρχίσουμε να τη φωνάζουμε με το ονομα της...Πες μου τι θα κάνουμε...Θα δώσουμε του πατέρα σου το όνομα τελικά;;;;;" Μου απαντάει.."Σου είχα πει εξαρχής ότι θέλω να δώσω του πατέρα μου για να τον ευχαριστήσω..." :twisted::twisted::twisted: Του λέω "Να ευχαριστήσεις τον πατέρα σου για ποιο λόγο;;;;Τι περισσότερο σου έχει προσφέρει ο πατέρας σου από τη μάνα σου;;;Ποιος σε έχει στηρίξει περισσότερο;;;Ποιος μεγαλώνει τα παιδιά σου;;;;" :evil::evil::evil::evil: Αλλά του τα έλεγα πολύ ήρεμα....Μου λέει "ναι, το ξέρω..Γι'αυτό θέλω να δώσω και της μάνας μου...." Του λέω "Οκ....Θα το καταπιώ....Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση οι μισοί να τη φωνάζουν Χαρά και οι άλλοι μισοί Δήμητρα :ymsick::ymsick: Πρέπει να βρούμε ΚΑΙ από τα δύο ονόματα ένα υποκοριστικό..Έχεις κάτι υπόψιν σου;;;;;".... :roll::roll::roll::roll: Μου λέει "όχι, θα το σκεφτούμε..." Του λέω "εγώ έχω βγάλει ένα...Χαριτίνα...Από το Χαρά και το Μαρτίνα(Δήμητρα στα γαλλικά που ήθελε να τη φωνάζουμε έτσι..." Μου λέει "Ε, όχι...Είναι άσχετο..."Του λέω "Γιατί είναι άσχετο;;;Επειδή δεν ακούγεται καθαρά το ονοματάκι του πατέρα σου και στενοχωρηθεί;;;" :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Η επειδή δεν μπορείς να εξηγείς στους χωριάτες από που προέρχεται το τίνα;;;;;" :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Σκεφτόταν...Μου λέει, "δώσε μου δύο μέρες και θα σου απαντήσω..." :?:?:? "ΟΚ" του λέω.....

Σήμερα τον ρωτάω..."Σκέφτηκες τίποτα για το όνομα;;;;"Και μου λέει "Όχι...Αλλά μέχρι το βράδυ θα σου απαντήσω εγγράφως..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα δεχτώ λοιπόν και τα δύο ονόματα μόνο και μόνο για να μην τον στενοχωρήσω...Αλλιώς όπως είπα και σε αυτόν πέρα από το ότι είναι και άθλιο σαν όνομα για γυναίκα (σόρρυ Μιτσάκι μου :oops::oops::oops: ), δε νιώθω ότι έχω να ευχαριστήσω τον πεθερό μου για κάτι... :evil::evil::evil::evil::evil:

Και τώρα πείτε μου σας παρακαλώ ονοματάκια σε συνδυασμό των δυο ονομάτων...Βοηθήστε με!!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

ο Μ ετσι εμαθε .πχ απο το σπιτι μεχρι το υπογει που ειναι το αυτοκινητο τον παει ο Κ αγκαλια γιατι ειναι με καλτες ,ενα ζευγαρι παπουτσια τα εχουμε στο αυτοκινητο πια .Μετα οταν βγουμε τον βαζουμε στο πορτ παγκαζ του βαζουμε παπουτσια (ενας τα παπουτσια ενας το καροτσι για το μικρο ) και ετοιμος.

δεν σας ειχα πει ποσο μιγιαγκιχτος ειναι ο Κ με το αυτοκινητο ? :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτην την διαιτα και εγω την κοιταζω λιγο ετσι :o:shock:

γωγω θα επανελθω ...σκευτομαι ...

Δημοσίευση

Γωγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το Χαριτίνα, δεν ακούγεται ωραίο....αυτό τι Τίνα μου θυμίζει το Κατίνα :roll::roll::roll: .....ενώ το χαριλίνα της Σισσιώς ακούγεται καλύτερα, δλδ το λ ακούγεται πιο καλά!!! :roll::roll::roll:

Χαρόνι=Χαρά+Δημητρόνι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι να σου πω, εγώ θα την φώναζα Χαρά ;)

Χρύσα ευχαριστώ :D:x

μου έφερε ο άντρας μου χθες μια ανθοδέσμη μεγάλη, σαν αυτές που πάνε στον αρραβώνα!!!! :lol::lol::x:D

Δημοσίευση

Γωγουλινι και εμενα μου αρεσει περισσοτερο το χαρα..

και το Δημητρα ειναι ΟΚ..εξαλλου ετσι λενε του κουμπαροσυμπεθερονι μου.... :lol::lol::lol: ..αλλα το χαρα μου αρεσει περισσοτερο..

ειδικα αφου θες να τιμισεις την πεθερα σου!!!

Δημοσίευση

γωγω πολυ δυσκολα μας βαζεις ...μοτο το Χαραμη η Χαριμη μου εχει ερθει (Χαρα -Μιμη) :lol::lol::lol::lol::lol:

το Μαρτινα πολυ μου αρεσε ;) μηπως να την φωναζεις Χαρα -Μαρτινα ? :D

υποκοριστικα για το Δημητρα ,Μιμη ,Ντιμη ,Μικα .....Τουλα :lol::lol:

πλακα στην πλακα πολυ δυσκολος συνδιασμος ....

ο Κ θα ηθελεπολυ να βγαλουμετο μικρο Δημητρη ,του αρεσει παρα πολυ ....και μενα να πω την αληθεια περισσοτερο απο το Παναγιωτης αλλα ειναι ακρως απαγορευμενο ονομα ....

Δημοσίευση

ρε Αφρο πού να παίρνουμε αγκαλιά το μπουμπούκι, είναι 16,5 κιλά!!!! :o:o:o:o

λέμε να είναι και λίγο ανεξάρτητα.....να φανταστείς ότι εγώ την αφήνω και ανεβαίνει στο κάθισμά της μόνη της, ενώ ο άντρας μου την βάζει εκείνος!!! :o:o:o:roll::roll::roll: σιγά γιατί για να μου πονέσει η μέση?!!!! L-)=;[-x[-x[-x[-x[-x

Γωγώ δεν βγάζετε ένα άσχετο όνομα και τέλος? :idea:

πάντως δεν μπορώ να βρω κάτι.....η αδελφή μου την κόρη της την φωνάζουν Βαλινίκη :arrow: Βασιλική+Ανδρονίκη!! 8-)

και εγώ αυτό θα ρωτούσα Αφρο :?::?:

Δημοσίευση

Αφροοοοοοο το Χαρίμη το είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά το απέρριψα γιατί μου θυμίζει χαρέμι...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι πάααααααρα πολύ δύσκολος συνδυασμός ρε γαμώτο.... :?:?:?:evil::evil::evil:

Χρυσα εννοείται ότι το Χαρά είναι πολύ πιο ωραίο από το Δήμητρα...Αλλά το στεφάνι μου θέλει να δώσει και του μπαμπά του.... :twisted::twisted::twisted:

Αφροοοο για πες...Ποιος ειναι ο Δημήτρης;;;;;; :roll::roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πρώην;;;;; [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μωρε Γωγω μπορει να εχει συναισθηματικους δεσμους με τον πατερα του...τι να πεις....

μετα απο 20 χρονια αλλα ονοματα θα ειναι στη μοδα οποτε....

Καλα και Ο χ ανεβαινει μονος του στο καθησμε...του αυτοκινητου δεν ξερει να δενετε- ειναι πιο δυσκολο, αλλα στο υπερυψομενο της καρεκλας φαγητου καθετε και δενετε μονος του...σηγα μη κοψομεσιαστω καλε 14 κιλα..

Δημοσίευση

Αφρο δεν ξέρω ποιός είναι ο κύριος και τι σας έκανε, αλλά τι σχέση έχει ο μπαμπάς σου με το παιδί σου? :!::!::?:?:?

Γωγώ κάθε φορά που βλέπω την φωτό του προφίλ σου νομίζω ότι έχεις βάλει πάνω δεξιά κάτι, αλλά μετά το είδα καλύτερα ότι είναι πινακίδα αυτοκινήτου :lol::lol::lol:

φεύγω, πάω να πάρω τα βλαστάρια μου, τέρμ ατο διάλειμμά μου!!!! :roll::roll::roll:

Η Ιουλία τι κάνει? ξέρει καμμιά? ο Γιώργης της?

Μάγδα δεν σε ξέχασα, θα σου πω μετά!!! :roll::roll:

σας φιλώ :x

Δημοσίευση

=))=))=))=))=)) Exωψοφησει στα γελια!!!Ειδικα με το Χαροτονι(ετσι το ειπες Αργυ?)χαχαχαχα

Γωγουλα κανε του κουνηματα(για να παρεις χρηματα! :P ) και θα ξεχασει ακομα κ το δικο του ονομα...ποσο μαλλον του πατερα του! :lol::lol::lol::P:P:P Αδερφια δεν εχει ο Γ?????Δεν καταλαβα την καουρα του να βγαλει τον πατερα του...

Αργυ ειχαμε την ιδια σκεψη(εγω νωριτερα :D ) για την Ιουλια!!!Καλα ειναι!Φανταζομαι θα μπει καποια στιγμη!

Πηγε σε ομοιπαθητικο...Θεος ο ανθρωπος!!~!!! :lol::lol::P:P:P:P:P Θα σας τα πει!Παντως ειναι καλα!!!

Μαριααααααα!!!!Σκεφτομαι τα μπισκοτα σου ρε συ!!!!Πολυ ωραια φαινοταν αλλα ποιος κανει ζαχαροπαστα!?Κ χωρις αυτη θα ειναι...τζαμπα θερμιδες! :lol::P

Παω να κοιμισω το σκατουλι μου!!!!

Δημοσίευση

Αναστασίαααα έχει αδέρφια...2 αδερφούς μεγαλύτερους..Ο ένας απ'ότι τον κόβω δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ...Στα 6 χρόνια που τον ξέρω δεν είχε ούτε μια σχέση... :o:o:o:o:o:o Πολύ καλό παιδί, αλλά πολύ ντροπαλός και στον κόσμο του...Συνέχεια με υπολογιστές και αυτοκίνητα ασχολείται και είναι 35 χρονών μουλάρι..... :?:?:?

Ο άλλος σας είχα γράψει κάποτε στο τρενάκι...Πονεμένη ιστορία...Συζεί με μια 47αρα....Και αυτός 37... :o:o:o:o:o Αν μείνει με αυτή, δεν πρόκειται να κάνει παιδιά...Και χέστηκα να σας πω την αλήθεια..... :evil::evil::evil::evil: Θέλω να σας γράψω για αυτό το θέμα στο τρενάκι κάποια στιγμή.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Στάσααααα αν κατάλαβα καλά μόνο με εμένα δε μιλάς στο τηλ ε;;;;;; :-w:-w:-w:-w:-?:-?:-?:-?:-?:-? Δεν πειράζει.... :((:((:((:((:(( Μια φορά πριν κανα 3μηνο-4μηνο είχα δει μια κλήση σου.... :?:?:? Μάλλον κατά λάθος.... :roll::roll::roll::roll::roll: Σε πήρα πίσω, αλλά δε μου απάντησες ποτέ.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-):cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αρτζιιιιι :lol::lol::lol::lol: Είναι η δική μου πινακίδα.... 8-)8-)8-)

Δημοσίευση

Ξέρετε τι σκεφτόμουν τώρα;;;;;; :roll::roll::roll: Μη γελάσετε.... :oops::oops::oops::oops: Φαντάζεστε σε 15 χρόνια να περάσει η Ιω μου στο πανεπιστήμιο και να έρθει Θεσσαλονίκη;;;;;; :roll::roll::roll::?:?:?:? Αραγε θα έχω μεχρι τότε επαφές με καμία σας;;;; :roll::roll::roll: Θα μου το προσέχετε το κορίτσι μου;;;;;;;

Ή λέτε να χαθούμε και να στέλνω πακέτα στη Θούλη και στη Λένα μέσω της αντίστοιχς Χατζηβασιλείου;;;;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...