Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαρη αν ηθελε το χρημα δεν θα ηθελε α τον χωρισει τον παππουδακο καθε λιγο και λιγακι για χαρη του βλαμενου !!!αν φευγανε οπως ηθελε δεν θα ειχαν μια ...αντε μια θα ειχαν για λιγο αλλα δεν θα ζουσε οπως στην επαυλη και δεν θα εφταναν για παντα ;)

το ειδες το τελος ? το καταλαβες ? :P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

θα βγαλω το κρητικο μαχαιρι σε λιγο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: η το κρητικο τζακι να σε καψω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρίααααα :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αϊ μωρή που θα μου φας το γκομενάκι...... :evil::evil::evil::evil::evil: Καλά, αν είναι να πάω με αυτόν, κάνω και τρίο..... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έβλεπα και το Μενεξέ, αλλά προς το τέλος..Όχι από την αρχή.....

Αφροοοοοοο το συμπέρασμα ποιο είναι;;;Για όποιο λόγο και να πήγε είναι πουτάνα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Ίδια σκύλα με τη μάνα της είναι....Τι παίρνεις μωρή κάρια τον γέρο αν θες να σκυλοπηδιέσαι με νέο;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Που θα μου την πεις και θυμα.... :evil::evil::evil::evil::evil: Και η Μαντζμουαζέλ τι έκανε;;;;;Τι κακό έκανε;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: ΚΥΡΙΑ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ που λέει και η φιλενάδα Μαρία.... L-)L-)L-)

Όσο για το ότι διαβάζω και δεν καταλαβαίνω, δε διαβάζω προσεκτικά.....Διαβάζω στα πεταχτά όταν δεν προλαβαίνω.... @-)@-)@-)@-)@-):ymtongue::ymtongue::ymtongue: Αλλά τον Μπεχλούλ όχι απλώς τον παρακολουθώ...Τον ξεψαχνίζω..... :-B:-B:-B:ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:[smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]:lol::lol::lol::lol::lol:

Ιγκιτελερ...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Κι εμάς μας την πέφτουνε κυρία μου αλλά δεν υποκύπτουμε κιόλα 8-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως ναι θα του πω όταν τον συναντήσω...Όοοοοταν έρθει Αθήνα και με ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατομμύρια γυναίκες (γιατί είναι βέβαιο ότι θα με ξεχωρίσει), θα του κάτσω... [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]8-}8-}8-}8-}=))=))=))=))
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ πλάκα έχετε!!!!!

Πήραμε μια πολύ καλή ανάλυση της σειράς και για μας που δεν το παρακολουθούμε!!!! :lol::lol:

Μάγδα αύριο θα σου πω γιατί φώτα γράφω από το κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά, είναι και τα παιδιά δίπλα!!!

Δημοσίευση

δεν μιλαω αλλο ειστε και οι δυο σωβινιστριες :P:P:P:P:P

μην δειτε μια να κανει λαθος στην ζωη της εκει να την παλουκοσετε .

αυτο ςπου φενομενικα και επιφανιακα φενετε κακος και μοχθηρος μπορει να ειναι το πραγματικο θυμα ,τηνς οικογενειας του ,της μανας του ,των καταστασεων ......αμαρτιες γωνεων ...αν δεν "μισουσε" τοσο την μαμα της για οσα εκανε ,αν δεν την λυποταν οταν επαθε ατυχημα ,αν τελικα η μανα της ηταν πιο σωστη και δεν της αφυνε τοσα κενα μεσα της απο μικρη ,αν δεν αποζητουσε διακαος την μανα που ΘΑ ηθελε να ειχε ...αν η σχεση τους ηταν πιο νορμαλ δεν θα την εκανε τοσο υποχειριο και δεν θα επελεγε λαθος κινησεις .....

πλακα στην πλακα εγω σε αυτο το εργο ειδα παρα πολλα ....ηταν παρα πολυ καλο και ειχε πραγματα να σκευτεις .....

τα τουρκικα εμενα μου αρεσουν να τα ακουω ...πολλες λεξεις ειναι ιδιες ....

Δημοσίευση

εφεντουμ Αφροδίτη :lol::lol::lol:

Στο πάρτυ που είχαμε πάει τα Χριστούγεννα με την Ι και τη Φ σε μια συμμαθήτρια της Ι ήταν και το κοριτσάκι από την Τουρκία με τον αδερφό της και τη μαμά της και τα άκουγα να μιλάνε στη μαμά τους ;;)

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: Με πεθανατε με τα τουρκικα!! Δεν το εχω δει ποτε αυτο που λετε αλλα με

τετοια αναλυση ειναι σαν να το ειδα! Ο μπεχλουλ ειναι ο ξανθουλης γαλαναμοτης? Μπλιαχ! :D Σε καθε τουρκικο μεσα ειναι, ελεος δεν εχουν αλλον να βαλουν? :lol: Περισυ εβλεπα για λιγο καιρο το χιλιες και μια νυχτες αλλα με τα παιδια το παρατησα και ουτε το τελος δεν εχω δει. Γενικα ομως και εμενα μου την δινει η γλωσσα τους. Με αυτους δεν εχω προβλημα, ανθρωποι ειναι και αυτοι.

Τι κανετε? Σας πηρα μονοτερμα με το τουρκικο! Εμεις καλα,ολη μερα μονη με τα μικρα σημερα και ηδη τα εχω φτυσει...Ευτυχως αρχισαν εδω και 3 μερες και παιζουνε μαζι μεσα στο δωματιο και εχω καποιες στιγμες ησυχιας. Βεβαια που και που πεφτει και καμια ξαναστροφη αλλα οκ. Το συνηθισε ο Γ. και ουτε κλαιει πια, ασε που ορμαει και αυτος να χτυπησει! Αρχισε να εχει νευρα και αυτος και αν δεν γινει το δικο του πεφτει στα πατωματα και χτυπιεται :lol: Κουτουλαει το κεφαλι κατω κανονικα ο μπουνταλας! :lol:

Μιτσακι μο κριμα τοσο νεος ανθρωπος. Τα συλληπητηρια μου! Καλα πεθανα ομως με αυτα που σου ειπε η Β.!! Και η Ε. μου πεταει κατι τετοια: Μαμα εσυ φυγε εγω με τον μπαμπα θελω να παιξω μονο κτλ. :lol: Τι εχουνε να ακουσουνε τα αυτακια μας ακομα με τις κορες μας!

Αργυ θα συνηθισει η Ρ. με τον καιρο στον παιδικο και θα αρχισει να τρωει. Και η Ε. στην αρχη δεν ετρωγε τιποτα και τωρα μου φερνει και τα 2 ταπερακια της αδεια! Αφου ρωτησα την κυρια της αν τα πεταει πουθενα απο εδω και απο εκει στο παιχνιδι και μου λεει οχι, και εγω εκπλησωμαι αλλα τα τρωει ολα! :D Και εγω την Ε. 1:30 με 2:00 την περνω. Χρονια σας πολλα για την επετειο!! Παντα μαζι και ευτυχισμενοι! :x

Συμπεθερακι κρητικαρος με τα ολα του ο Αλεξ! Καλα κανετε και δεν το αναβετε το τζακι! Τοσο αγαπη που εχει αυτο το παιδι για την φωτια ειναι πολυ πιθανο να κανει αυτο που λεει. Ασε καλυτερα.

Ξυπνησε ο Γ. τα υπολοιπα το βραδακι αν μπορεσω! Φιλακια σε ολες!!!!

Δημοσίευση

εγω θα πηγαινα και με τον αντναν....εχει κατι τραβηχτηκο ...εκτς απο το πορτοφολι του!

αλλωστε δε νομιζω να μην τοην ικανοποιει τη μπιχτερ...

αλλα αι εκεινη τα θελει "ολα" δικα της....

ασε κυρια μου και κατι για τις υπολοιπες...!

ο μπεχλουλ ειπαμε δεν ειναι ωραιος....

κουκλιειναι ι νιχατ...καμια δεν το ν εχει προσεξει...

δεν πειραζει καλυτερα....!

οσο για τα θυματα....

ολοι νομιζω ειναι!

εγω το μεγαλυτερο....!

Δημοσίευση

Ρε σταματηστε με τα Τουρκικα θα σας χαστουκισω!!!!!!!! [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ασε μωρη Γωγω το Μεχμουλ(δε ξερω και τον λενε το κερατα) και πες μας που σε βολευει εσενα να βρεθουμε που δουλευεις;;;;; στης Βικυς μπορεις;;;αντε βρειτε τοποθεσια να συντονιστω γιατι δε ξερω πως θα ερθω!!!

Δημοσίευση

ωρες ωρες σκευτωμαι ποσο "παραμελημενο" ειναι το μικρουλι μου ....ειναι καλο και ησυχο και πολλες φορες απλα το αφηνω στο παρκο, στην περπατουρα η στο χαλι και παιζει ....δεν καθομαστε συχνα μαζι να κανουμε αγαπουλες και παιχνιδακια ,μονο τομεσημερι που κοιματε ο Μ και αυτο για λιγο γιατι θελω και εγω να ξεκουραστω ....ο Μ σαν μωρο ειχε αλλη αντημετοπιση παιζαμε ειμασταν ολη μερα μαζι ...με ειχε ....νιωθω οτι το μωρακι μου δεν με "εχει" οσο θα ηθελε και θα επρεπε λογο του Μ ... :(:(:(:(

με το που το κοιταξω λαμπει και γελαει μεχρι τα αυτια ...ειναι τοσο ευγνωμων και χαρουμενο με ενα βλεμμα ...λυπαμε πολυ....δεν το εχω χορτασει ,μεγαλωνει τοσο γριγορα και δεν το εχω χορτασει καθολου ... :cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Aφρο σα να ακουω την αδελφη μου...

τα ιδια ακριβως μου ελεγε -λεει για τον μικρο...οχι για τον 2ο γιατι ο 2ο την διεκδικει!

δηλ..οτ μεγαλωνει μονο του...με οτι εχει...χωρις να ζητα!

ειναι σκεψεις που κανω με το 2ο!

δεν θελω να μοιρασω-μειωσω την αγαπη που εχω στη Μ-Ι!

Δημοσίευση

α πα πα παπα!!!

τι μανια εχετε με τα τουρκικα καλε?? τελικα τοσος κοσμος τα βλεπει οντως???? :shock::shock:

τονια πως τα περνας στην αθηνα?

αφρο μη νιωθεις ετσι.. παντα τα δευτερα παιδια ειναι πιο "παραμελημενα", το πρωτο παιδι συνεχιζει να τραβαει το μεγαλυτερο μερος της προσοχης μας. θα προσπαθεις να περνας καποια ωρα μονο με τον μανωλη αλλα κ καποια ωρα μονο με τον μικρο, οταν αυτο ειναι δυνατο φυσικα.

α ρε γωγω!!! ειχα πολυ καιρο να σε διαβασω ετσι δυναμικα!!!!! εισαι φοβερη! σαγαπω πολυ ρε συμπεθερα!!

ελενα τι κανετε? τσακωνονται πολυ τα δικα σου ε?

εγω αυτες τις μερες ειδα βενι κ θουλη!!! μα τις λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

ειχα να τις δω τοσο καιρο κ ομως ηταν σα να τις ειχα δει την προηγουμενη μερα!

περασαμε πολυ ωραια!!!!

τα παιδια μου κοιμουνται απο τις 8.30 :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ο τολης ειναι για μπαλα, εφαγα μιση γαβαθα παγωτο, μια πιτσα, 2 τοστ, ηπια 2 ποτηρια χυμο κ ακομα πειναω.. μα που θα παει αυτο το πραγμα??

Δημοσίευση

δεν μοιραζεις -μιωνεις την αγαπη για το πρωτο ,απλα διπλασιαζεται και αγαπας τοσο πολυ και το δευτερο παιδακι .

αγαπας καποιο ανοιψιο σου περισσοτερο γιατι ειναι πρωτος και ξοδεψες εκει τα αποθεματα ?

θα το καταλαβεις αφου γεννησεις και "δεθεις" με το μωρο ;)

αυτο που λεω εγω ειναι ο χρονος ....δεν μπορω να κατσω αγκαλια με το μικρο στον καναπε και να κανω αγαπουλες ΜΟΝΟΙ μας ...θα ερθει και ο Μ θα θελει και αυτος αγκαλια θα θελει να παρει το μωρο να παιξει ,να το γαργαλισει και αυτος ...καιεγω μετα ασχολουμε και με τα δυο ...ο μικρος δεν απολαμβανει ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ μονο οταν δεν ειναι ο Μ μπορστα με "εχει" δικη του .

Λενα ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ !!!!φαε πιο ελαφρα πραγματα πχ τσακισε γιαουρτιαμε κομματακια φρουτα ,σαλατες ,σουπες ,για σενα το λεω .

εγω απο προχθες που αρρωστσα δεν εχω ορεξη ...ολη μερα με ενα τοστ ειμαι και ενα κομματι κεικ και καφε .... :roll::?

Δημοσίευση

επισης αποτι διαβαζω παιζει να ειμαι η μονη εδω που δε σκεφτηκα καθολου το αν θα αγαπαω η οχι το δευτερο μωρο? η αν θα μπορεσω να το αγαπησω οπως τον ανασταση?

κ δε μπορω να καταλαβω το γιατι υπαρχουν τετοιες σκεψεις.. ειναι δυνατον να μην αγαπησω το παιδι μου, το ιδιο μου αιμα?

η αγαπη ερχεται τοσο αβιαστα, τοσο αυθορμητα...

τα κοιταζω κ τα αγκαλιαζω κ τα δυο κ τα αγαπαω τοσο βαθια, τοσο δυνατα.. ουτε καν μου περναει απο το μυαλο ποιον αγαπαω περισσοτερο!

βικυ μην τα σκεφτεσαι αυτα.. θα αγαπας κ το αγορακι σου ακριβως οπως κ την κοριτσαρα σου!! δε θα εχεις ουτε δευτερη σκεψη!

αχ αφρο... δε με πιανει τιποτα.. τρωω μανταρινια πορτοκαλια η σαλατα κ νιωθω οτι εχω φαει αερα κοπανιστο.. ειλικρινα ΔΕ ΜΠΟΡΩ!! πειναω ολη μα ολη μερα! κ δεν υπερβαλλω... :? ελπιζω να ειναι λογω του θηλασμου κ να μου φυγει. εδω εγκυος ημουν κ δεν ειχα τετοια

Δημοσίευση

λενα και εγω τα ιδια εκανα ...αλλα στα λεω μην και δεν τα κανεις εσυ :lol::lol::lol::lol:

στον Μ ετρωγα στην καθησια μου ενα στηθος κοτοπουλο με σαλτσα γλυκοξινη με ανανα (μιαμ μιαμ) παρεα με μια κουπα (μια κουπα το αβραστο) ριζι ....σε ενα γευμα οχι σε δυο !!!!

Δημοσίευση

Ρε πάτε καλά;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Βλέπετε τα Τούρκικα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:D:D:D:D:D:D:D

Δεν έχω ιδέα τί γίνεται με τα τηλεοπτικά! Τα μόνα που βλέπω όόόόταν ανοίξω την τηλεόραση είναι ντοκιμαντερ στη Νοva και κανένα σίριαλ στο fox.

Τούρκικο είχα πετύχει πέρσι ή πρόπερσι σε ένα κανάλι και στα πρώτα 2 λεπτά έκλαιγα από τα γέλια!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλύτερο και από τα βραζιλιάνικα!!!!

Σήμερα είχαμε ανοιχτό μάθημα στο μπαλέτο!!!! Πήγαμε με τον Δ και το απολαύσαμε!!! Βασικά δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε από τα γέλια μαυτά που έκαναν και κυρίως η Ε!!! Μας πέθανε λέμε!!!! Είναι η πιο μικρή και η πιο χαριτωμένη :oops::oops::oops: .

Ένα κοριτσάκι δε ήταν Νο1 σκουντούφλω!!! Σα να βλέπω τη Δανάη σε 5 χρόνια! Σκόνταφτε στον ίσιο δρόμο λέμε!!!!

Συγχωρέστε με που δε σχολιάζω παραπάνω... Αλλά πεινάω τόσο πολύ που θα φάω το πληκτρολόγιο σε λίγο!!! Μόλις έγινε και το φαγητό μου οπότε...

Φιλούρες!!!

Δημοσίευση

Βικυ μη το σκεφτεσαι καν αυτο ρε χαζο!!! Δε μοιραζεις τιποτα..απλως ξαναβιωνεις την ιδια αγαπη για 2η φορα το ιδιο δυνατα! ;)

Οταν ερθει το 2ο θα δεις ποσο κουτες θα σου φανουν αυτες οι σκεψεις! ;)

Αφρο ισως γι αυτο τα 2α λενε οτι βγαινουν πιο ισορροπημενοι και λιγοτερο εγωκεντρικοι ανθρωποι!!! ;)

Παιδια εμενα με το θηλασμο που ετρωγα τον αμπακα,ανοιξε το στομαχι μου και συνεχιζω να τρωω σα βοδι!!! με τη διαφορα οτι οσο αρμεγομουν δεν επαιρνα κιλα,ανω τωρα εχω παρει ηδη 3!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

τι σκατα λαθος εκανα..πες τε μου τι?

ειμασταν το απογευμα εδω..ο μικρος μες τη γκρινια γτ δε κοιμηθηκε καλα ο μεσιμερι

ειχα τη φαεινη ιδεα να δουμε το γλεντι του γαμου μου..ο θοδωρης χορευε..

ο μιρκος μιρλας..κ στο τελος πεταω τη ανθοδεσμη κ τη πιανει η αδερφη μου..κ για 30 λεπτα κλαει ο θοδωρης κ να λεει να δωσει η θεια πισω τα λουλουδια..εγω στη αρχη ξεραθηκα στο γελιο..αλλα μετα μου τη εδωσε..κ τα 2 να κλαινε..απαπαπαπαπ

το κοιμιζω το μικρο..κ με λεει πριν κανα τεταρτο ο θοδωρης να ζωγραφισουμε?λεω φυσικα..χαρηκα γτ οοοοοοοοολη μερα ειμαι με το μωρο αγκαλια αλλιως κλαει..

ρε παιδια λυπαμαι κ το θοδωρακο που ολο με βλεπει με το παντελη..εσεις τι θα κανατε?

θα αφηνατε το μικρο λιγο να κλαψει?

συνεχιζω..οταν λεω το θοδωρη τι θελει αν του κανω λεω πολλα πραματα μαζι..

δηλ αυτοκινητα εκσκαφεα με χωματα αεροπλανο κτλ..λεει οτι σκεφτεται..

παντα ομως μας βγαζει τη ψυχη..δηλ οχι μιρκο μεγαλο..οχι λεπτο χοντρο κ παει λεγοντας..

ε κανω εγω δρομαο..κανω χωματα λεει οχι αυτοκινητο..κανω αυτοκινητο ουρλιαζει λεει μεγαλο αυτοκινητο..του κανω μεγαλο κ γκαριζει...το σταματαω κ σηκωτο τον παω κρεβατι για υπνο...

ΟΥΡΛΙΑΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ολο το τετραγωνο το ακουγε...να φωναζει θελω να ζωγραφιαω κτλ..

παω μια του λεω ηρεμησε ..παω δυο τιποτα..τη τριτη περνω φορα κ παω με ορμη προσ το δωματιοτ του κ λεω σταματα θα τις φας..κ τρομαξε κ σταματησε :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ποσο σκατα να ειμαι καλα?????????????????? :cry::cry::cry::cry::cry:

ο αντωνης ακομα δουλεια ειναι..γμαω τη κριση μου γαμω

Δημοσίευση

νατασαααααα τι κανετε??

πω πω πρεπει να ηταν τελεια!! να βλεπεις τοσα μικρα ανθρωπακια στο μπαλετο!!! :D:D:D

αχ τι καλο θα φας?? =p~=p~

αφρο ωραια ιδεα εχεις!! για ελα απο δω να με κολλησεις κ μενα :lol::lol:

θουλη στο εχω ξαναπει.. εισαι ηρωας!!!!!

κ νομιζω οτι πολυ καλα αντεχεις με τα 2 κ τις φωνες του θοδωρη ολη μερα μονη σου..

ειδικα το σκηνικο με τη ζωγραφια.. επειδη σας εχω δει μια φορα θα σου πω οτι κ εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα..

για τον παντελη ειλικρινα δεν ξερω.. νομιζω θα τον αφηνα καμια φορα να κλαψει κ λιγο παραπανω.. αν κ ειναι πολυ αγχωτικη κ δυσκολη στιγμη να κλαινε κ να σε ζητανε κ τα δυο ταυτοχρονα :?

παντως κ οι δυο ζητανε το 100% της προσοχης σου

ποση ωρα βραζουμε τα μπροκολα? ποση τα πατζαρια?

Δημοσίευση

Καλημερα κ απο εμας!!!!Αραλικι σημερα!

Το σιδερο κ το βουνο διπλα του στολιζουν το σαλονι 12 μερες τωρα! :lol:

Γεια σου Λεναρα μικρομανουλα!!!!! :x:x

Τα βραζω κ τα 2 μεχρι να γινουν οσο μαλακα θελω...Μπροκολο περιπου 10 λ,παντζαρια 15.

Νατασακι μου ηταν υπεροχο το κοριτσι μας εε???!~!!! :x:x:x:x

Αφρο_Γωγω_Μαρια απιστευτη αναλυση!!!!Πλακα πλακα ειχα δει 2 επεισοδια το νοεμβρη και το ειχα το νοημα!!!Αρα δεν εγινε κ κατι εξτριμ στη συνεχεια! :lol: Το τελος πιο ηταν???Στο αλλο τουρκικο?Πεθαναν ολοι παντου???? :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...