Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ο Μ μονο ομελετα η αυγοφετα τρωει το αυγο ...

και τι κουβεντα ειναι αυτην "σαν δεν ντρεπεσε " !!!! :o:o:o:o ουτε απο την μανα μου δεν την εχω ακουσει ποσο μαλιστα να την ακουσω απο την πεθερα !!! :o:o:o:o:o ασε που δεν θα μιλουσε ποτε ετσι η πεθερα μου .

Δημητρα παρε γλυκοπατατα και καλυτερη απο την πατατα ειναι και με πιο καλη γευση ;)

βαλε και ντομτουλα ,μακαρονακι η τραχανα ξινο ,κοτοπουλακι ,μπροκολο η κουνουπιδι ...εγω εχω βαλει και κοκκινο λαχανο και μετα εκανε απιστευτες κλανιστες :lol::lol::lol::lol:

κρεμμυδακι ,μαιντανο .....α και λεμονι φυικα !!!

Ελενα μπραβο στον αντρα σου !!! δυσκολο για αλλοδαπο να παρει προαγωγη !!!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενακι για να ειναι αλεργια στα γαλακτοκομικα πρεπει να συνυπαρχουν και αλλα ευρηματα. Απο νομο του δεν ειναι ενδειξη.

Αργη μερσι!!!!

βασικα με εξαιρεση το ΣΚ τρεχω..διλαδη φοραω τα σπορτεξ μου ( με κοροιδευουνα πο τη δουλεια..μου λενε μπαα..εχεις και φπορμες και αθλητικα..εμεις νομιζαμε οτι εχεις μονο τακουνια και φορεματα)

δεν τρεω πολυθ- δεν εχω χρονο- αλλα ενα μισαωρο καθε βραδυ το κανω

Δημοσίευση

εγώ γλυκοπατάτα δεν έχω δοκιμάσει :?

ίσως να αγοράσω μία :lol::lol::lol: να δω θα μου αρέσει? θα αρέσει στα παιδιά? στον άντρα μου ξέρω ότι δεν αρέσει!!! :?

όντως η έκφραση ήταν λίγο..... :?

σας είπα? χθες αρραβωνιάστηκε η ανηψιά μου, η κόρη του αδελφού μου!!! :)

δεν ξέρω πώς ο κόσμος αρραβ. ή παντρεύεται σε τόση μικρή ηλικία!!! :roll::roll::roll:

η ανηψιά μου είναι - μάλλον - 25!!! :?

τώρα θα μου πείτε ότι το Μιτσάκι και η Νατάσα έχουν και 2 παιδιά :?

Δημοσίευση

Αργυρω αυτες τις μερες που ημουν κομματια με τους αρρωστους κλπ, αναρρωτιομουν εαν θα ηταν καλυτερα να εκανα παιδια πιο νεα....

μεταξη μας τα 25 ειναι μια χαρα ηλικια

Βασικα τοσο καιρο καταλαβα πως δεν υπαρχει "ιδανικη" ηλικια για γαμο και παιδια...ολα ειναι σχετικα

Εχω τρομερο πονοκεφαλο!!! λετε να με περιτργυριζει;;;;

μαρακι φιλια

Δημοσίευση

καλεεε..τι προφητικο τιτλο εδωσε η νατασα????????????????

καλησπερα...

μια με τη ρεα..μια με το αντρα της γωγως..

καμια δε μιλησε με παναγιωτα????????????ειναι νοσοκομειο με το πατατουλη :cry::cry::cry:

δε ξερουν τι εχει..θα καναν σημερα μαγνητικη..το βρηκα με τη γλωσσα προς τα μεσα κ μελανιασμενο..αχ το γιαβρι μου..μα οντως ζουμε το καθε δευτερολεπτο

μα ολο απροοπτα

περαστικα ρε παναγιωτα :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

εμεις καλα..

νατασακι καλα ειναι η ειρηνη σημερα?για πες τι ωρα ξυπνησεςςς [-([-([-([-([-([-([-([-(:-w:-w:-w:-w:-w

χρυσα περαστικα κ σε σας φυσικα..ποσο κανει το βοβλιαριο?δηλ δε το δινει το κρατος?

αργυ να σου ζησει η ανηψια :mrgreen:

ελενα τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι//ετσι σε ειπε η πεθερα?????????????? :o:o:o:o:o:o:o:o μα τι....αντε δε βριζω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μιτσακι αν δωσεις κοματακια λες να το φαι?τι γιαουρτι δινεις?μακαρι να κατσει με τη δουλεια

βικακι δε θελω να σε ακουω ετσιιιι..φιλια πολλα στη κοιλια

αντωνια κοριτσι μου που χαθηκες??????? :twisted::twisted::twisted::twisted:

λεναρα τα λεμε αυριο.. 8-)8-) βενι που εισαι καλεεε..εμφανισου

κ αναστασια δε εδωσε σημαδια :roll::roll::roll:

ιουλια τι εννοεις δε κοιμαται τετοια ωρα?δηλ δε κοιμαται μεσιμερι?

αφρο ποση ωρα βλεπει τιβι ο μανωλακης?15 κιλα ρε?///τελεια..

που πηγε ο κωστας κ για ποσο/? :roll::roll:

γωγωκα εμφανισου λεμεεεεε..ερηηηηη

νατασουλα ολα καλα?

μαρια να δω ποτε θα σε γνωρισουμε.. :geek::geek::geek::geek:

σισσακι τη παλευεις με το διαβασμα..χθες διαβασες?

η καρολ που ειναι? :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Θουλη πλακα μου κανεις;;;;;;;;;;

εχω μινει :o:o:o:o:o:o:o

να την παρω τηλ;;;;..αχ Παναγια μου!!!!!! το καημενο το μωρακι....

Για τα βιβλιαρια δεν ξερω παιδια τι θα γινει. Για την ωρα ολοι οσους ξερω ειναι με φωτοτυπιες. Ακομα και η γνωστη που σας ελεγα που γεννησε στη Βιοκλινικη ειναι με φωτοτυπιες.

Εγω ειδα τυχαια την ανακοινωση στο φαρμακειο και μπηκα και το πηρα, 15 ευρω το εχουν αυτοι..αλλα σηγουρα υπαρχουν και αλλου και σηγουρα θα ειναι και πιο φτινοι.

Εγω πηρα για μενα...για την κουνιαδα...για μια συναδελφο που θα γεννισει...για μια φιλη μου ;););) ξερει αυτη για ποια..κλπ κλπ κλπ..

Δημοσίευση

Μπήκα κι εγώ με μια όρεξη να διαβάσω κι έχω πάθει σοκ :(:(:(:(:(

Μα όλα σε αυτό το τρενάκι θα συμβούν.........

Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό

Παναγιώτα σου στέλνω όλη τι θετική μου ενέργεια

Κορίτσια όποια έχει νεότερα να μας ενημερώσει

Δημοσίευση

Παναγιώτααααα τι έγινε ο πατατούλης μας? :o:o:o:o:o:o

με την γλώσσα μέσα και μελανιασμένο? :o:o:o:o:o:o πολύ επικίνδυνο :(:(:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry:

απαπαπαπα τι τρενάκι είναι αυτό?

ας ελπίσουμε να είναι και το τελευταίο συμβάν!!! :(:(:(:(

εμείς γυρίσαμε από το νοσοκομείο και είδα και την πλατούλα, έχει 2 μεγάλες επιφάνειες πληγή και σε ένα σημείο ίσως να χρειαστεί να αφαιρέσουν ένα κομμάτι διότι εμποδίζει την ανάπλαση του δέρματος :(

το σημαντικό είναι να μην πολυκινείται ώστε να αναπλαθεί το δέρμα......δεν της έκαναν καμμιά αναισθησία, και η καρδούλα μου έκλαψε :(:(:(:cry::cry::cry: μου κρατούσε το χέρι μου!

τώρα πάλι την Πέμπτη........

Δημοσίευση

τον αφησε στο παρκο η Παναγιωτα για να παρει τον Ν.. και μεσα σε 1-2 λεπτα τον βρηκε μελανιασμενο κια χωρις σχεδον αισθησεις ο προφεσορ,

δεν ξερουν απο τι ειναι...δεν ειχε ππυρετο η χτυπημα , ισως να ειναι συδρομο κατακρατησης αναπνοης,για την ωρα ελεγχαν αν κατι ηταν παθολογικο και μετα νευρολογικο..

ακομα ακριβη διαγνωση δεν ειχαν.

ο Ν, Τον αναζητα...!

Δημοσίευση

:shock::shock::cry::cry::cry::cry::cry:

Makari να μην ειναι τιποτα...να μην συμβει ποτε κατι τετοιο σε κανενα παιδακι...Γμτ...Ειμαι τοσο στενοχωρημενη...Αν μαθετε νεοτερα γραψτε τα κοριτσια...θα μπαινω να διαβαζω.

Γεια σας!Σκατα...Ημουν που ημουν στις μαυρες μου...απεγινα.Ποσο αγχος για τα μωρα μας...Για μια ζωη θα ζουμε με αυτο το αγχος.Ευτυχως ειναι μονο στιγμες γτ αν αφησεις το μυαλο να κανεις ασχημες σκεψεις δεν εχει τελος!Ουφ!

Σας φιλω κ θα επανελθω...Χαρουμενη!

Δημοσίευση

ξεκινησα το πρωι να γραψω στην οαμδα αυτο που με απασχολει...αλλα τελικα τα εχασα ολα...ισως καλυτερα!

πριν κανα 2ωρο ηταν εδω οι ανηψιες μυ...ανακαλυψα οτι η μια μου ανηψια.."πηρε" κρυφα καποια κοκαλακια της Μ-Ι μικρης αξιας...

κατα διαστηματα το ειχα ξαναζησει αλλα δεν ειπα τιποτα...

νομιζα οτι ειχε σταματησει το ολο σκηνηκο...

σημερα παλι δεν ειπα τιποτα....\

α)ηταν η Μ-Ι εκει και δεν ηθελα να ακουσει τιποτα

β) ηταν ο πατερας μου εκει...οπου εχει τις δικες του αποψεις..κια εγω για εκινον...στην παρουσα φαση...αλλο θεμα

γ)τηνπροηγουμενη φορα που ειχα πει οτι εγινε ζημεια σε προσωπικα και ειδη του σπιτιου...με ειπαν υπερβολικη και παραξενη και πως ειναι παιδια!

τι να κανω?

αν το πω...νομιζω θα ξεσπασει καυγας....ανα οχι...θα ξαναγινει

μιλησα μετην αλλη μου αδελφη η οποια εχει ζησει και εκιενη κατι παρομοιο...το ειπε...το βρηκε και απλα εγινε μια επιπληξη..

τι θα κανατε?

Αφρο τι εγινε?

Δημοσίευση

Βίκυ εγώ θα έπιανα τους γονείς του παιδιού και θα τους το έλεγα :!: γιατί αυτό μήπως θεωρείται κλοπή?

η αξία δεν έχει σημασία όσο η πράξη!!! :!:

οι γονείς της πρέπει να της μιλήσουν!!! :!:

ο άντρας μου είχε έναν γνωστό, που τον φιλοξενήσαμε ένα βράδυ, το πρωί έκανε ντουζ και ανακαλύψαμε μετά ότι πήρε το αφρόλουτρο :o:o:o:o:o:o .......μου είπε ο άντρας μου οτι το κάνει αυτό.....ίσως του άρεσε, δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσε να μας πει "παιδιά να το πάρω γιατί μου αρέσει?" :?: ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται μάλλον :? δεν ξέρω

Δημοσίευση

ήθελα να γράψω και ένα αστείο, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας...... :(:(:(:(

αχ και ο Νικόλας ζητά τον πατατούλη? :(:(

και η Ρ. σήμερα όταν της άλλαζαν τους επιδέσμους και έκλαιγε, ρώτησε που είναι ο Λ.? :!::!::!:

μήπως κατάπιε κανένα παιχνίδι? :?

Δημοσίευση

Τι έγινε ρε κορίτσια με τον πατατούλη? :o

Καλά είναι τώρα?

Έκλαιγε δυνατά ή το έπαθε έτσι στα καλά καθούμενα?

Για πες Βίκυ εσύ που μιλήσατε...

Αργυρούλα φιλάκια στη ΡεΑ. Θα ταλαιπωρηθεί λίγο η μικρούλα με τις αλλαγές... :(

Εμεία καλά... Είμαστε σε αναζήτηση καινούριου παιδικού σταθμού. Μάλλον θα πάμε σε αυτόν του πανεπιστημίου. Δεν τρελλάθηκα κιόλας όταν τον είδα αλλά οι κυρίες που δουλεύουν μου φάνηκαν καλές... Βασικά είναι ο σταθμός που έχουμε τη μεγαλύτερη πιθανότητα να μας πάρουν γιαυτό θα τον βάλουμε ως πρώτη επιλογή...

Βίκυ αν πιάσεις τη μικρή την ώρα που τα παίρνει να το πεις κατευθείαν στην ίδια. Τώρα αν δεν το δεις κι απλά το υποψιάζεσαι είναι λίγο δύσκολο ... Τι να πεις? Κι αν μια στις χίλιες δεν τα έχει πάρει αυτή αλλά έχουν χαθεί?

Δημοσίευση

βικη με τον Φωτακη εχω φρικαρει .....δεν μπορω να το χωνεψω ακομα οτι επαθε κατι τετοιο ο φωτακης μου και εζησε ολο αυτο το σκηνικο η παναγιωτα ....

εβαλα τα παιδια για υπνο ....αχ ηρεμια .

Βικη ....η ανηψα σου δεν ειναι μαγαλουτσικη ?δεν ειναι μωρο ε? Θα πρεπει να το πεις στην αδερφη σου και να της πεις οτι αν δεν μπορει να μιλησει εκεινη θα το μιλησεις εσυ στην ανηψια . ;)

ναι ειναι κλοπη .

Δημοσίευση

η Παναγιτα ειπε οτι δεν τον ακουσε να κλαιει αλλα δεν ειναι και απο τα παιδια που βζουν τα κλαματα αμεσως και με ενταση!

στ θμα της ανηψιας...

τα κοκαλακια...τα εχα βαλει εγω το πρωι σε ψηλο ραφι(εκει που ειναι ο φουρνο μικροκυμματων)οσε ηρθατε...ειμαι σιγουρη οτι τ εβαλα εκει γιατι τα εβγαλα απο το μπουφαν τη Μ-Ι για να το πλυνω(τα φορουσε ολα χθες)

τα εβαλα εκει μεχρι να τα παω στο κουτι μετα υπολοιπα...

ολοι ημασταν στον καναπε , μονο εκιενη περιφεροταν σε ολο το σπιτι,ξαφνικα φευγει και γυριζει ξανα... δεν εδωσα βαση ...αλλα περασε απο το μυαλο μου...

δεν ειναι η αξια...αλλωστε οπως ειπα ειναι ελαχιστη κατω απο 2 ευρω.

αλλα αν εχει ξανασυμβει και δεν εχω παρει χαμπαρι?

κι αν ξαναγινει μεκατι πιο μεγαλης αξιας...οχι τοσο χρηματικης αλλα συναισθηματικης?

αν το δει η μικρη μου?

οταν το ειχε κανει στην αλλη μου αδελφη ...και το ειχε πει...τα βρηκε τα πραγματα της...η μικρη ειπε οτι τα δκιμασε και τα ξεχασε να τα βγαλει(2 βραχιολια)...το θεμα εμεινε εκει καμια επιπληξη...

Δημοσίευση

Εχω μεινει :shock::shock: με αυτο που επαθε ο πατατουλης....Μα ετσι στα ξαφνικα ρε γμτ? :o:cry:

Ευχομαι να ειναι καλα το μωρο και να ειναι το τελευταιο κακο που συμβαινει στα μωρα μας.

Κουραγιο Παναγιωτουλα μου... :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...