Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

τι κανετες;;;;;

εγω ειμαι καπως :?:?:? , καιθ καπως :(:(:(:( και μετα καπως :roll::roll::roll: ...

και τελικα καπως [smilie=violent5.gif]

Ειμαστε το αρρωστο σπιτι...

τα παιδια ειναι και τα δυο με πυωδη αμυγδαλιτιδα ΚΑΙ ωτιτιδα...ειμαστε με αντιβιωση και ωτικες σταγονες...

και το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ο Ο την ωρα που πηγαιναμε χτες στο νοσοκομειο - υπηρχε περιπτωση να κρατησουν τον μικρο για νοσηλεια- επαθε τραβηγμα....με αποτελεσμα εκτος του να κανω τη νοσοκομα στα μικρα...πρεπει να κανω εντηβες και στο μεγαλο μωρο...δεν μπορει να κουνιθει δεν μπορει ουτε στη μανιερα να μπει..ουτε στην τουαλετα να παει μονος του...

τεσπα..ειμαι γραφειο σημερα...ο μεγαλος ειναι στη μανα μου κεραβατωμενος..και ο μικρος με το μεγαλο μεγαλο μωρο σπιτι....

ΦΥΣΙΚΑ....δεν ξεκινησαμε με αχλαδακι οπως λεγαμε..σκατουλες...ο μικρος παλη καλα που θηλαζει συνεχεια..ο Χ δεν τρωει τιποτα..ουτε σουπες...μονο χημους πινει

αυτα

Δημοσίευση

Χρύσα περαστικά σας :x

τουλάχιστον είσαι δουλειά και έχεις ένα διάλειμμα από τα νοσοκομειακά!!!! :roll::roll::roll::roll:

και το μεγάλο μωρό, νομίζω θα είναι και το πιο δύσκολο ε? :roll::roll:

η Ρ. μια χαρά είναι από διάθεση, θέλει όλη την μέρα να τρέχει :roll::roll: πόσες φορές να κάνουμε τα παζλ? πόση τιβι να δει? δεν της αρέσει κιόλας!!! :roll::roll::roll: πόσο να ζωγραφίσει? :roll::roll::roll:

αφήστε που μιλάει συνεχώς και δυνατά!!!! :o:o:o:o:o τα αυτιά μας!!!! :?

σήμερα το μεσημέρι θα πάμε πάλι στο νοσοκομείο για να της κάνουν πλήρη αλλαγή με ελαφρά αναισθησία :?

δεν σας είπα: για να της κάνουν την αναισθησία μας έδωσαν ένα χαρτί που έγραφε τι επιπλοκές μπορεί να προκληθούν ή παρενέργειες και να το υπογράψουμε :? ......οπότε σε κάποια φάση μπαίνω μέσα στο εξεταστήριο και βλέπω τον άντρα μου να κάθεται στην καρέκλα, με τα χαρτιά, τελείως ζαλισμένος από την όλη κατάσταση.....φυσικά υπογράψαμε, αλλιώς το παιδί θα είχε αφόρητους πόνους!!!! :!::!::!::!:

εδώ ακόμη και για τα εμβόλια σου δίνουν χαρτί με τις παρενέργειες και να υπογράψεις, αλλιώς δεν τα κάνουν!!......και πριν κάνω την επισκληρίδιο μου έδωσαν να διαβάσω τις παρενέργειες και να υπογράψω :!::!::!:

ο παιδότοπος που πήγατε τι είχε? γιατί δεν ήταν καλός? :?::?:

σΣισσιώ μην πολυαγχώνεσαι, όλα θα γίνουν!!!! :roll::roll::roll: καλή επιτυχία :x

Νατάσα περαστικά στην Ε. :x

Μαρία :lol::lol::lol: κουνέλη-Νέλη?!!! :lol::lol::lol::lol: .....είσαι σίγουρη ότι ανέπνευσες καθαρό αέρα? :roll::roll::roll::roll:

Ιουλία πως είναι ο Γ.? καλύτερα με την ομοιο? :?:

έχω προτείνει και εγώ στην αδελφή μου να πάει σε ομοιοπαθητικό, γιατί τα παιδιά της είναι μόνο άρρωστα, αλλά λέει δεν τους παραδέχεται!!!! :!::!:

Νατασούλα αυτό με τον πάγκο της κουζίνας που λες, ο άντρας μου τους βάζει εκεί καμμιά φορά όταν μαγειρεύει, εγώ όχι γιατί με αγχώνει.....ειδικά με την Ρ. που κουνιέται όλη την ώρα και πιάνει τα πάντα...... :!:

Μιστάκη :D:D διασκεδάσαμε, διασκεδάσαμε? :D:D μπράβο, καλά έκανες!!! :D

Δημοσίευση

Αργυρω ναι..το μαγελο μωρο ειναι το χεςιροτερο..απλα επειδη δεν μπορει ουτε το μικρο να κρατησει..φαντασου τι γινετε μεσα στο σπιτι μας..

και δεν ενοω την ακαταστασια ..χτες για να τα βαλω για υπνο μου βγηκε η ψυχη...

Ριδες ρε συ...και εδω ο παιδοχειρουργος στο παπαγεωργιου ακομα δεν μας ειδε μας μιλησε αμεσως για εγχειρηση..ελεος ρε συ...

Παντως μπραβο, χαιρομαι που τα πατε καλα..εστω και με τοπικη ελαφρα αναισθησια...

Σε σκεφτομουν ολο το ΣΚ...

μετα σκεφτομουν την Αφρο και ελεγα πως τωρα παλη που λειπει ο αντρας της πως αντεχει με δυο...

Βασικα ολο το ΣΚ ημουν μεσα σε επιστευτα νευρα και με τη μανα μου και με το σοι της....

αφου της ειπα- για ακομα μια φορα- πως οταν πεθανουν-μακρια αυτη η ωρα- δενε χω σκοπο να κρατισω επαφες με ΚΑΝΕΝΑΝ..και απο τις δυο πλευρες των γωνιων μου..

και φυσικα παραξηγηθηκε..αλλα τρετοιοι που ειναι δεν θελω ουτε τιπικες σχεσεις...

τεσπα..ας μη μακριγορω....

Ο Λουκας πως εχει παρει την ολη ιστορια με τη ΡΕΑ;;;

εχει εκδηλωσει ζηλια;;;;

Δημοσίευση

όχι ρε συ γιατί ζήλια? δεν έχουμε αλλάξει συμπεριφορά!!! ειδικά το Σάββατο το πρωί μου είπε "η Α. θα έρθει σπίτι ε? δεν θα μείνει εκεί"!!! στεναχωρήθηκε πολύ μου είπε ο άντρας μου, όταν ερχόταν πίσω στο σπίτι όλη για την Ρ. μιλούσε και πότε θα έρθει σπίτι!!! :!::!::!: του είπαμε να μην την πειράζει λόγω εγκαυμάτων και ο καημένος όλο τις τρώει από την Ρ. και δεν λέει τίποτα .....μια φορά της είπε "έχεις τα εγκαύματα, αλλιώς θα σου έδινα μία" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η δε Ρ. όλο ρωτά πότε θα πάει σχολείο!!! :roll::roll::roll:

Χρύσα για μένα χειρότερο από όλα είναι όταν το μεγάαααλο μωρό είναι άρρωστο!!!! :roll::roll:

εσύ έχεις και 3 άντρες, οπότε....περαστικά σε σένα :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Εννοω εαν εκδηλωσε διαφορετικη συμπεριφορα επειδη δινετε περισσοτερη προσοχι απο πριν στη ΡΕΑ επειδη ειναι αρρωστη.

Αλλα μια χαρα αντεδρασε.

Επειδη θυμομουν της γειτονησσας το μεγαλο παντα εκανε αταξιες περισσοτερες οταν αρρωστενε το μικρο.

Αχ Αργυρω...ειναι απιστευτος...τα μικρα τα σερνεις στον γιατρο..θελουν δε θελουν καθονται...ο Ο απο χτε ςτου λεω...μια χαρα ειμαι..και ολο αχ και ουχ ειναι...

εκανε καυτο μπανιο....του εκανα εντριβες...του εβαλα σημερα εμπλαστρο ελεος..

ειναι οντως ο πιο κουραστηκος...

Δημοσίευση

καλημερα .

Αργυρο μακαρι να μεναμε κοντε θα την απασχολουσα και εγω τηνν ΡεΑ ,θελω να κανω ενα κουκλοσπιτο για τον Μκαι μια κουζινα απο χαρτοκουτες και θα με βοηθουσε και η μικρη :x ασε που ο Μ τωρα που με βλεπει να ζωγραφιζω ειναι ολη μερα με ενα πινελο στο χερι και αυος ...και κανει λουλλουδια !!! :lol::lol::lol::lol: δηλ κανει κατι κυκλουςμε διαφορα χρωματα και ειναι λουλλουδια :lol::lol:

Χρυσα περαστικα στα αγορια σου (μικρα μεγαλα) αχ τα αγοαρια ειναι πολυ δυσκολα οταν ειναι στο κρεβατι ....υπομονη και πολι πολι βαλεριανα !!! :lol::lol::lol::lol::lol: ασχετο εχετε φαει χορταρακι βαλεριανα μεσα σε σαλατα ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ !!! αυτες τις ευδομαδες φαγαμε παρα πολυ σαλατα βαλεριανα ,εγω που δεν τρωω σαλατες και ποσομε πρασινα χορταρια αυτην την εφαγα με πολυ ορεξη !!!

σημερα εφυγε ο Κ ...και δν θα εχουμε και επικοινωνια .... :(

Πινελο ειχα να πιασω απο την τριτη λυκειου!!! ημουν στον κλαδο εφαρμοσμενων τεχνων ....μετα δεν μπηκα στην σχολη που ηθελα και τα παρατησα ....τωρα νιωθω ποσο πολυ μου εχει λειψει ....γραμμικοσχεδιο εκανα και στην σχολη αλλα δεν ειναι το ιδιο ...και κατι εκανα και στο στεκι της σχολης και σε καποιες εκδηλωσεις ....νιωθω οτι εχει περασειμια ζωη απο τοτε .

παω να αλλαξω δυο πανες με κακα και ερχομαι ...

Δημοσίευση
Αχ Αργυρω...ειναι απιστευτος....ο Ο απο χτε ςτου λεω...μια χαρα ειμαι..και ολο αχ και ουχ ειναι...

εκανε καυτο μπανιο....του εκανα εντριβες...του εβαλα σημερα εμπλαστρο ελεος..

ειναι οντως ο πιο κουραστηκος...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τελικά όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι!!! :?

Αφρο γιατί δεν θα έχετε επικοινωνία? δεν θα πιάνει το κινητό εκεί?

κορίτσια περισσότερο χρειαζόμαστε βοήθεια με τον Λ. γιατί ο καημένος πρέπει να έρχεται στο νοσοκομείο κάθε φορά, και σήμερα δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουμε, έχει και την εργασία του......βαριέται και εκεί, θέλει να φύγει........ενώ αν είχαμε κάπου να τον αφήσουμε, να είμαστε και εμείς πιο ελεύθεροι......!!!!

Δημοσίευση

Ναι τέλικα ΟΛΟΙ οι αντρες ειναι ιδιοι.

Νυσταζω απιστευτα και ειμαι κουρασμενη..δενε ιδα τη Φραν και ειχα κατι να τςη δοσω...

θα της στειλω μινημα .

Τελικα ρε κοριτσια οι μανες τι αντοχες εχουμε;;;; απιστευτες

Δημοσίευση

σε καταλαβαινω αργυρο και εμεις πακετο παμε παντου ....

θα ειναι εξωτερικο και θα μας ερθει ο κουκος αηδονι ;)

Ο Μ προχθες που πηγαμε παιδιατρο μαλωνε την παιδιατρο και της φωναζε να μην κανει κακο στο μωρο γιατι κλαιει :x μετα που καταλαβε οτι εχει και αυτος εμβολιο λουφαξε :lol::lol::lol::lol:

Ξεχασα να σας πω ο μικρος ειναι 78 εκ και 9450 κιλα ο Μ 15 κιλα και 98 εκ ,εκανε αυτην την ευδομαδα ο Μ ξανα το μαντου και επιτελους το ΜΜR .

Δημοσίευση

καλημερα καλημερα!

Χρυσα κουραγιο μανα με τους 3 γιους!

η αληθεια ειναι οτι οι αντρες ειναι χειροτεροι απο παιδια...πολυ μιρλα , γκρινια κλπ!

που να τους επετρεπε η φυση να γενουν τι θα γινοταν!

η Μ-Ι ξυπνησε με μιρλα και μυξα!

ενοειται και γκρινια!

εγω βλεπω κατι παλιοονειρα και δεν κοιμαμαι καθολου καλα!

δεν ειμαι καλα ψυχολογικα!

θαλω να ξεσπασω...αλλα δεν μπορω!

αν το κανω ...θα πρεπει να σηκωθω να φυγω απο εδω....μονο αυτη θα ειναι η λυση!

ποση κακια να αντεξω?.

δενν ξερω... μπορει να εφτασα και εγω στα ορια μου!

οποτε καποιες φορες σας ζηλευω που δεν εχετε κανεναν να λεει το κοντο του και το μακρυ του!

Αφρο....αχ και χωρις επικοινωνια...δυσκολο!

μια χαρα ειναι απο βαρος!

ο μικρος ειναι μικρος γιγαντας!

φαινεται σα χρονιαρικο!

Δημοσίευση

Βικακι τι σημβαινει;;;...

θα μας πει επιτελους ποιος σε σταναχωρει;;;;;;

Τα ονειρα τα βλεπεις απο το αγχος...ξεαγχωσου..οτι και να γινει δεν θα μπορεις να το αλλαξεις..οποτε αποδεξου καποια πραγματα που δεν μπορεις να αλλαξεις και οπλισου με δυναμη και κουραγιο ..θα δεις πως στο τελος ολα θα πανε καλα.

Αφρο τελειο βαρος και υψος και για τον Μανωλη και για τον Πανουλι.

Χτες μεσα στον πονο μου μιλουσα με μια ξαδελφη του Ο..σε αυτους στους οποιους θα πηγαιναμε το προι και μετα θα βρισκομουν με τη Φραν...

το αγορακι της- το τριτο παιδακι μετα απο 2 κορες- ειναι ενος μηνων...

δεν θηλαζει γιατι μετα τη γεννα- καισαρικη προγραμματισμενη- επαθε θρομβοση βαρια ςμορφης και επρεπε να παρει μεγαλες δωσεις αντιθρομφωτικων.

Δεν ειχε υποστηρηξη απο επαγγελματιε\ς υγειας κλπ και γεννησε και στη Βιοκλινικη πραγμα που μου εκανε τρομερη εντυπωση. Συζητουσαμε και μου ελεγε ποσο ταλαιπωριμενο και γκρινιαρικο ειναι το μωρακι της..ηθελα τοσο να τους δω αλλα τι να κανουμε..τωρα μεχρι να γινουμε εντελως καλα δεν παμε.

Την ειπα να μιλισει με την Αγλαια της εδωσα τα τηλεφωνα της και της ειπα να μιλησει και με τον παπαβεντση γιατι η παιδιατρος της ειναι εντελως βλεμανη.

θελει να κανει επαναγαλακτησμο. Μακαρη να τα καταφερει.

Και το Σαββατο μιλουσα με μια γνωση..και τη μου λεει..οτι δεν θηλασε ουτε μια μερα το 2 μηνων μωρο της γιατι δεν αντεχε το βλεμα του μεγαλου οταν την κοιταζε να θυλαζει..

ε τωρα τη να πω....οτι λεει βλακιες ..

δεν σχολιασα καθολου. Ο μικρος της εντωμεταξη εχει ολα τα συμπτωματα της πειραματικης θεραπειας..

εχει κανει ηδη μια φορα δισκοιλιοτητα- και εχουν αλλαξει 3 γαλατα μεχρισ τιγμης...

Κουραγιο μανα

Δημοσίευση

Η πειραματικη θεραπεια ειναι η δοκιμη γαλατων...

πηραν μια μαρκα..τους εκανε ρουκετες..πηραν δευτερη μαρκα..τους εκανε δισκοιλιοτητα...πηραν τριτη μαρκα δεν ηθελε να το φαει......

Αυτο ειναι το δυσκολο με τα γαλατα..δεν ταιριαοζυν ολα σε ολους και ταλαιπωρουνται.

Δημοσίευση

ενώ το μητρικό ταιριάζει σε όλους!!! ;)

δημοσιεύθηκε και η λίστα με τα ονόματα όσων οφείλουν στο δημόσιο και τα διάβασα όλα :o:o:o:o:o:o μήπως και βρω κανέναν γνωστό και τελικά βρήκα έναν γνωστό μου που χρωστά 430.000ε!!!! :shock::shock::shock::shock: έχει ξενοδοχείο, ταβέρνα, καφετέρια :?

Βίκυ μην δίνεις σημασία, προσανατολίσου και συγκεντρώσου στην γέννα σου και στην νυφούλα μου!!!! :D:x

Δημοσίευση

Καλημέρα! :YMHUG:

Αργυρούλα, καλή επιτυχία με την αλλαγή!!! Εύχομαι όλα καλά για το κοριτσάκι μας!!! :x

Χρυσοσυμπεθεροκουμπαρίτσα, περαστικά σας και υπομονή! [smilie=love5.gif]

Ιουλία!!! Χαίρομαι τόσο πολύ που σε διαβάζω χαρούμενη!!! :D:D:D

Νατασούλι.... κατάρα λες, ε;;;; :-?:-? Δεν το είχα συνειδητοποιήσει!!! :o:o Ίσως γιατί τα δικά μου ΣΠΑΝΙΩΣ κοιμούνται σερί, ούτως ή άλλως!!! :lol::lol::lol: Αλλά τώρα που το λες.... :-w:-w

Σοβαρά, πάντως, αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνω... Ο έρμος ο Α ( :P ) προσφέρεται να κρατήσει τις μικρές, αλλά ο υπερπολύτιμος λιγοστός μου ύπνος, αν χαθεί, δεν θα αντικατασταθεί!!! :evil::evil::evil:

Νυστάζω και μόνο που το σκέφτομαι!!! :lol::lol::lol:

Πέθανα με το χέσιμο την ώρα του φαγητού!!! =))=))=)) Γεγονός! ;)

Άφρο, τέλεια τα γιγαντο-αντράκια σου!!! :D

Τι κρίμα που δεν θα έχετε επικοινωνία με τον Κ! :( Πόσο θα λείψει;

Βίκυ... υπεμονή! :YMHUG:

Πες τα μας να ξεσπάσεις!

Σισσάκι! :x:x Σε σκέφτομαι αγαπάκι!!! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!! :D

Φέρε τη Χ, να παίξουν με τη Β, να πας να διαβάσεις!!! :-B

Γμτ, έπρεπε να 'μασταν λίγο πιο κοντά!!! :|

Πότε τελειώνει η εξεταστική;

Ελενάκι, καλή επιτυχία και καλό διάβασμα με τα σήματα!!! :-bd

Θα γίνεις οδηγάρα!! :D

Κάποια με ρώτησε για τον ΟΑΕΔ; :roll:

Νωρίς το θυμήθηκα! :lol:

Κατέθεσα τα χαρτιά μου για μία προκήρυξη των ΕΛΤΑ! Δεν ελπίζω ιδιαίτερα, αλλά... :roll:

Αναστασούλι, σε σκέφτηκα να σε ενημερώσω, αλλά αφορούσε μόνο την Αττική! ;)

Στον ΟΑΕΔ πήγα για ένα χαρτί, γι' αυτό τον ανέφερα!

Δεν μ' αφήνει να γράψω άλλα το τσαούσικο μικρόβιο! Πατάει κουμπιά!! 8-)

Δημοσίευση

λενα ναι εκανε. Ηταν κοκκινηλες τραχιες στην αφη οι οποιες φαγουριζουν απιστευτα.

Τον εκανα μπανιο με το Exomaga της Aderma και του εβαζα τοπικα την κρεμα απο την ιδια σειρα.

καθαριζε.

Τωρα παλη εχει ξηροδερμια και γενικα ατοπια κυριως στα χερακια και στα ποδαρακια αλλα αμεσως μετα το μπανιο του βαζω καθαρο αμυγδαελαιο.

Εαν ειναι σε εξαρση ειανι καλυτερα να παρεις την ειδικη κρεμα και να μη βαλεις λαδια- τεινει να τα κανει χειροτερα

Επισης οτιδηποτε ακουμπαει σε εκεινα τα σημεια πρεπει να ειναι βαμβακερο...κοινως εξαφανιζει μπουφαν με γουνες και εαν εχεις μαλλινη η συνθετικη κουβερτα βαλε απο πανω ενα σεντονακι

Δημοσίευση

Καλημερα!!!! Τι κανετε?

Καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολες!! Ειμαι χαρουμενη!!! :D Ο Π. χθες βραδυ πηρε προαγωγη!!! Δεν δουλευει αλλο στην παραγωγη αλλα επιβλεπει τους αλλους που δουλευουν και αν χρειαστουν βοηθεια επεμβαινει! Ολη την ωρα με ενα τσιγαρο και καφε ητανε! :D Γυρισε αλλος ανθρωπος. Με τσιτωσε η πεθερα ομως πρωι πρωι και μου εσπασε τα νευρα. Τι κανετε μου λεει? Καλα λεω εγω εδω παιζουμε με τον Γ, και τον ταιζω αυγοφετα. Τι? λεει δεν ντρεπεσαι να δινεις στο παιδι αυγοφετα πρωι πρωι? Γιατι λεω εγω μια χαρα ειναι( πρωτη φορα ετρωγε να σημειωσω) εδω εσυ χθες πηγες να δωσεις χτυπητο αυγο με ζαχαρη στην Ε.! Ε εκει το βουλωσε και αλλαξε συζητηση :twisted: Ναι ρε κοριτσια της εκανε να φαει ωμο χτυπητο αυγο με τιγκα ζαχαρη μεσα και καλα που πηρα εκεινη την ωρα τηλ. και της τα εψαλλα! :twisted: Ελεος δηλαδη σε τοσο μικρο παιδι ωμο αυγο? Υπερβαλα? :roll:

Αργυ τι κανετε? Καλη επιτυχια με την αλλαγη σημερα. Δωσε κανενα τηλ. να σε παρω αν θελεις να τα πουμε.

Μιτσακι πολυ καλα εκανες που βγηκες. Εφοσον εχεις την δυνατοτητα να βγαινεις πιο συχνα να το κανεις. Καλη επιτυχια ευχομαι με την δουλεια!

Χρυσακι περαστικα σας και περισσοτερο σε εσενα που εχεις 3 αντρες αρρωστους.

Βικακι να μας λες τι σε απασχολει να ξελαφρωνεις, μην δισταζεις.

Νατασα τοσα ειναι τα υποχρεωτικα μαθηματα με τον νομο. Κανουμε απο ολα εκει οχι μονο σημετα. Δηλαδη, οδικη συμπεριφορα, ψυχολογια οδηγου, αλκοολ, μηχανικα, συμπεριφορα οδηγου σε ατυχηματα και πολλα πολλα αλλα. 14 κεφαλαια εχει το βιβλιο και καθε φορα κανουμε και απο ενα. Πως τα πατε με τα χτυπηματα? Πως ειναι σημερα το Ειρηνακι?

Ο Γ. πηγαινει και χτυπαει την πορτα της κρεβατοκαμαρας που κοιμαται ο Π. μεσα και φωναζει μπαμπαααα μπαμπααα πεντακαθαρα :lol: Τι γελιο ριχνω δεν λεγεται! :lol:

Δημοσίευση

Γιατι ρε Ελενα τι εχει η αυγοφετα;;;;

δεν τρωει φραστο αυγο;;;;

και εγω εδινα του φωφω ειτε φουρνου ειτε σε αντικολλιτικο τιγανη

τωρα βεβεια ουτε να τη φτυσει την αυγοφετα αλλα ΟΚ

Συγχαρητηρια για την προαγωγη...αντε τωρα και διευθυντης!!!!

Δημοσίευση

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Επιτέλους το μικρόβιο τρώει με χαρά τη φρουτόκρεμα και το γιαούρτι!

Το φαγητό όμως... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! :?

Τι άλλο να της βάλω μέσα, εκτός από πατάτα, καρότο, κρέας; :roll:

Τι μυρωδικά μπορώ να προσθέσω ΜΠΑΣ και τη δελεάσω; :roll:

Κι άλλη ερώτηση, τώρα που το θυμήθηκα!

Χρυσουλάκι, είπες κάποια στιγμή ότι αγόρασες το βιβλιάριο υγείας του μικρού;

Καλά θυμάμαι;

Το αγοράζουμε πλέον; Από που;

Δημοσίευση

Κουμπαροσυμπεθερα το αγοραζεις απο καλα και ενημερωμενα φαρμακεια...

αμα θες το παιρνω και στο στελνω..και οταν θα ερθετε στη Θεσσαλονικηθα κερασεις ενα διπλο Venti Caramel Macciato :lol::lol::lol:

Εμας ειναι το φαρμακειο στη γειτονια μας...

Εγω λεω να της βαλεις κεχρι..κινοα..εχουν ωραια και καπως ιδιετερη γευση.

Επισης σελινο, ανιθο, δαφνι. καμια κοκκινη γλυκια πιπερια

Δημοσίευση

Μιτσάκη βασιλικό, σέλινο, μαιντανό, δυόσμο, (να τα εναλάσσεις κάθε φορά για να δίνεις και άλλη γεύση) κανένα ζυμαρικό ή ρυζάκι :D

εγώ τρελαίνομαι για τα αυγά, αλλά η αυγοφέτα δεν μου αρέσει!!!!

επίσης αυγό και ζάχαρη? :o:o:o:o:o:ymsick:

συγχαρητήρια για την προαγωγή, περισσότερο μισθό να υποθέσω!!! :D;)

Ιουλία συγχαρητήρια για την πάνα σας :D

Δημοσίευση

χρυσα περαστικα ρσυ... πω πω..

για τον μικρο κ φανταζομαι οτι εχει εκζεμα..

υπαρχει περιπτωση να βγαζει εκζεμα σαν αλλεργια στα γαλακτοκομικα?

ελενα καλο διαβασμα! δε σε βρισκω υπερβολικη παντως..

αργυρουλα ελπιζω καθε μερα που περναει να ειναι ολο κ καλυτερα το αστερι σου.. πολυ εχω στεναχωρεθει με την ιστορια σας

ιουλια μια χαρα σε ακουω!!

μιτσακι ουτε ο αναστασης εετρωγε το μεσημεριανο κ επειδη ετρωγε ολα τα φρουτα του εβαζαφρουτα μεσα στο φαι1! εχετε δοκιμασει σουπιτσα με αβοκαντο?? :lol::lol: η με μπανανα??? μουρλια!! :lol::lol:

Δημοσίευση

ευχαριστώ Λένα :x και εγώ ελπίζω ότι σύντομα θα βγάλει τους επιδέσμους για να πάει και στον παιδοκό, που τόσο θέλει :( έχουν και τις προετοιμασίες για το καρναβάλι και η καημενούλα λείπει!!! :(

Χρύσα αυτό για σένα και όχι μόνο φυσικά, απλά επειδή το είχε αναφέρει προσφάτως!!!! ;)

http://www.myworld.gr/site/content.php? ... id=1177856

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...