Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερΑ!

ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα....

1. ο Π. ροχαλιζε.....σκεφτομουν τροπους να τον σταματησω...μου περασε απο το μυαλο να του κλεισω το στομα με μαξιλαρι...

2. ακουγα μια μυγα να ζουζουνιζει....αλλα δεν την εβλεπα...η ατιμη ζουζουνιζε οτνα εκλεινα τα ματια μου

3. κατα τις 5:00 το πρωο που αρχισα να κοιμαμαι...καποιος :?: εκανε κανταδα εξοντωσης κατω απο το σπιτι... ασμα....."ανοιξε του , του ττελου που δεν εχει που να παει"

4 στελνει μηνυμα η αδλφη μου σχολιαζιντας και γελοντας για το τραγουδι...

5 . ξυπνα ο Π. που ολη αυτη την ωρα δεν εχει παρει χαμπαρι να παει για δουλεια...

φευγει...επιστρεφει μετα απο 10 λπετα...ειχε ξεχασει το ηλεκτρονικο του σιγαρο...γκρρρ

6 η ωρα εχει παει 7 ....επιτελους κοιμαμαι....!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα σας!

λοιπόν από χτες έφτιαξα κεκάκια βανίλια για τις μικρές

κεικ με σοκολάτα για μας

σήμερα κρέπες αλμυρές - κρέπες γλυκές... έφαγα πολύυυυ :roll:

λοιπόν Θεσσαλονικιές ξέρετε τι σκέφτηκα? να μας πείτε σε ποιον παιδότοπο πάτε να στείλω το Γ με τη Φ αύριο :lol::lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)

Φρανίτααααα....τι κρεπάλες είναι αυτές??? :o:o:o:o

Γωγώ ωτίτιδες πάθαινε συνέχεια η Φ μέχρι και πέρυσι

Φέτος είμαστε καλά. Λέω ας την δει και ο παιδίατρος σας. Εμείς όταν έκανε ωτίτιδα παίρναμε μόνο αντιβίωση. Και επειδή η ωτίτιδα της προκαλούνταν από τις μύξες που δεν μπορούσε να φυσήξει κάθε μέρα 2-3 φορές φουλ ορό για να καθαρίσει. Περαστικά σας ;)

Θούλη κουράγιο μάνα

Τόνια άλλο παιδί ο Αλεξ ε? Είδες αμα περνάμε καλά είναι και αυτά ήρεμα και ευχαριστημένα 8-)

Αναστασία είναι να μην μπλέξεις με δημ. σύστημα υγείας. Απαξ και έμπλεξες και είσαι καταδικασμένος να πας εκεί επειδή δεν έχεις λεφτά για ιδιωτικό χέσε μέσα :(

Δημοσίευση

Αφρο :lol::lol::lol::lol: δεν έχεις να πεις τίποτα? :o:o:o ούτε ένα "καλό Σάββατο"? :roll::roll::roll::P

πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς δεν της έκαναν τίποτα μόνο που πρόσθεσαν κάτι γάζες γιατί κάπου η πληγή ήταν ακάλυπτη και να μην μολυνθεί, ο γιατρός είπε ότι η επιδερμίδα αρχίζει και αναπτύσσεται και πρέπει να μην κινείται πολύ!!! :? αυτό για την Ρ. είναι καταδίκη :roll::roll::roll::roll: έτσι, αν και δεν συμφωνώ, την βάλαμε να δει τιβι για να μην κινείται πολύ!!!! :?

Τόνια καλώς ήρθες :D

κοίτα ο Άλεξ νιώθει σαν στο σπίτι του στο ......σπίτι του, οπότε η ίδια συμεπριφορά!!! :roll::roll::roll:

το ίδιο και τα παιδιά της Θούλης, αισθάνονται άνετα

Δημοσίευση

να συνεχίσω αυτό που έλεγα: όταν βρισκόμαστε σε ένα οικείο περιβάλλον συμπεριφερόμαστε διαφορετικά από ότι σε ξένο....έτσι όταν είαμστε σπίτι μας, είμαστε ο εαυτός μας!!! ;)

Θούλη μας, τι να σου πω.....ηρεμία, ηρεμία, ηρεμία όσο δύσκολο και αν ακούγεται!!! :x

Δημοσίευση

οταν μεγαλωνει ο ανθρωπος ....παραξενευει παρα πολυ!

βγαζει κακιες...που δεν θα επρεπε...αν κοιτουσε λιγο γυρω του...αν μπορουσε να δει τη δυστηχια και τον πονο του διπλανου του...δεν χαιρονται ολοι με αυτον

τι κανεις ομως οταν αυτος ο ανθρωπος ειναι πολυ πολυ κοντινος σου?

το σιγουρο ειναι οτι νοιωθεις απογοητευση και λυπη....!

Δημοσίευση

Βίκυ στον παππού από δίπλα αναφέρεσαι? :roll::roll::roll:

Μαρία όσο κια να φας δεν έχεις ανάγκη, ενώ εγώ αν φάω όσα εσύ.......

Γωγώ περαστικά στην μικρούλα :x δεν έχω εμπειρία σε ωτίτιδα για να σου πω.......όμως είχα διαβάσιε πιο παλιά ότι εξαρτάται την ωτίτιδα, δεν δίνεις πάντα αντιβίωση!!!

της αδελφής μου τα παιδιά πάλι άρρωστα είναι, δλδ πρέπει να την ρωτάς πότε ΔΕΝ είναι άρρωστα :o:o:o:o

αύριο αρραβωνιάζει ο αδελφός μου την κόρη του και ανηψιά μου 8-)

αλλά δεν θα πάω......

Δημοσίευση

επίσης κορίτσια ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας :x:x:x:x:x:x:x:x και ελπίζω το τρενάκι να συνεχίσει την πορεία του χωρίς απρόοπτα :D

Θούλη δεν το πήρα το μήνυμά σου, πού το έστειλες? :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Kαλημέρα μανούλες! :x

Καλή Κυριακή κι άλλο κακό να μη μας έβρει!!

Νυστάαααζω... (-|(-|(-|(-|

Πήγα για ποτάκι χθες, δεν άργησα πολύ, αλλά από τις 2 που έπεσα για ύπνο, η Β ήταν πολύ ανήσυχη... :?

Μα όταν αποφασίζει να κοιμηθεί το μικρόβιο, ξυπνά η μεγάλη!!! :-w

Δημοσίευση

Καλημερα!!! :D Καλη Κυριακη να εχουμε ολες μας! Τι κανετε?

Με εχει φαει το διαβασμα, οσο με αφηνουνε τα μικρα δηλαδη. Το βιβλιο τελικα δεν υπαρχει στα Ελληνικα και ετσι το πηρα στα Γερμανικα. Μανικι ειναι αλλα θα βαλω τα δυνατα μου να τα καταφερω. Ευτυχως εξετασεις θεωρια θα δωσω στα Ελληνικα.

Αργυ ευτυχως γλιτωσατε την ναρκωση. Σιγα μην κατσει η Ρεα ακινητη! Ποτε πατε παλι για αλλαγη? Ποναει? Τι σου λεει? Πως κοιμαται τα βραδια? Για το αμαξι που ρωτησες, μαθαινω σε ενα ολοκαινουριο μαυρο γκολφακι! Πολυ ανετο στην οδηγηση.

Συμπεθερακι επιστροφη στα πατρια εδαφη ε? Η μικρη τι εκανε μολις σε ειδε? Εκατσε καλα στην μαμα σου? Και εννοειται θελουμε και αλλες λεπτομερειες για Αθηνα. Τι ειπε ο ομοιοπαθητικος για τον Αλεξ?

Θου αν ηρεμησεις και εσυ θα ηρεμησουν και τα μικρα. Εγω απο την μερα που περπατησε ο Γ. και ξεκολλησε λιγο απο πανω μου, ηρεμησα καπως. Δεν με πιεζει τοσο για να ξεσπαω στην Ε. και ετσι ηρεμησανε και τα μικρα. Ο Θ. ψαχνει μαλλον θεατες για το θεατρακι που παιζει ε? Να φευγεις απο το δωματιο οταν κλαιει και να μην του δινεις σημασια. Ποσο μα ποσο σε νιωθω! :YMHUG::x

Νατασουλα ουτε ξερω ποσα μαθηματα οδηγησης πρεπει να κανω. Ειναι κατι που θελω να ρωτησω την Τριτη στον δασκαλο μου και εγω. Παντως για θεωρια ξερω οτι ειναι 14 υποχρεωτικα. 2 φορες την εβδομαδα παω.

Αφρο τι ομορφουλη που ειναι το δρακακι!! Το εχεις με την ζωγραφικη, εγω με τιποτα!

Τι αλλο διαβασα δεν θυμαμαι..το μυαλο μου ειναι αλλου. Παω να διαβασω παλι. Φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Καλη κυριακη να εχουμε!

προσπαθουμε να χαλαρωσουμε!

σημερα θα φτιαξουμε καρμποναρα!

θελω να πιω καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

αλλα ο Π. λειπει...!

μηπως να παω μονη μου με την μικρη?

Δημοσίευση

geia sasss :D:D:D

τι κανετε?εγω ειμαι χαρουμενη :D:D:D:roll::roll::roll:

ηπιαμε το καφε μας..ημασταν εγω η νατασουλα φραν ιουλια κ γιωτα..κ ακομα μια φιλη της φραν :D

τα ειπαμε οοοσο μπορεσαμε...μακαρι να γινοταν αυτο συχνα :cry::cry:

μα ΚΑΝΕΝΑ παιδακι δε μπηκε στο παιδοτοπο :o:o ειναι κ αθλιος :roll::roll:

φιλια :mrgreen:

Δημοσίευση

geια σας!

ποσο χαρηκα που γνωρισα τη φραν! :D:D:D:D

κοριτσια ειναι τοοοσο γλυκια!φωνουλα γλυκια κ τί ωραια που μιλαει..ααα πολυ μου αρεσε!κ ειναι κ κορμαρα!φραν να μας ξαναρθεις! :):):):);)

αλλα κοριτσια..σε αυτον τον παιδοτοπο εγω προσωπικα δεν ξαναερχομαι,εκτος αν ειναι να συναντησουμε καμια που ερχεται απο εξωτερικο ή αθηνα! :roll::roll::roll::roll::roll:

κανενα παιδακι δεν ηθελε να μπει μεσα! :shock::shock::shock::shock::shock:

ευτυχως καθησαν ηρεμα σχετικα κ ηπιαμε ολοι μαζι καφε,καλυτερα να πηγαιναμε σε καφετερια δηλαδη,κ ευτυχως η φραν ειχε την τελεια ιδεα προς το τελος να κατεβουμε να παιξουν τα παιδια εξω στην πλατεια κ ετσι κ αυτα πηραν τον αερα τους κ ψιλομιλουσαμε κ εμεις στα ορθια! ;)

βεβαια ο γιωργος με ανεβοκατεβασε αρκετες φορες στις κυλιομενες,αλλα χαλαλι του!

μετα πηγαμε για κανενα μισαωρο κ στο παρκο με τον χ. κ τωρα κοιμαται!μα ποσο καιρο εχει να κοιμηθει τετοια ωρα! :o:o:o:o:o:o:o

α!χαρηκα που ειδα κ τη σαυρογιωτα! :D:D:D:D:D:D:D

μαρη θου...ποσο αδυνατισες πια;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

καλα,ο παντελακος εγινε κανονικο αγορακι πια!ποσο μεγαλωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιι! :-*:-*:-*:-*:-*

επισης,πρωτη μερα που βγηκαμε χωρις πανα εξω..κ ολα καλα!κανενα ατυχημα! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αναστασακι ησουν πτωμα ε; :(:(:( κριμα..αλλα δεν πειραζει..τωρα που χαλαρωσα θα ερχεστε συχνα! ;):lol::lol::lol::lol:

αργυρω για ποσο καιρο θα πρεπει να μην κινειται πολυ η ρεα; :roll::roll::roll::roll:

εσυ εισαι καλα;φιλακια πολλα!

ελενα τί διαβαζεις;για τα σηματα;καλη επιτυχια κ ευχομαι συντομα να οργωνεις τους αυτοκινητοδρομους! :D:D:D:D

δημητρουλα βγηκαμε εχθες ε;;;!!!μμμμμ..ηθελες κ να κοιμηθεις μετα...ε μην ειμαστε κ πλεονεκτες! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακια!!

σας φιλω γλυκα στη μουρη ολες!!

θα επανελθω!

α!αναστασακι αυτο με το προγραμμα που λεγαμε..πιανει νομιζω! ;)

Δημοσίευση

Καλέ που είστε όλες;;; :shock:

Μπηκα και γω και νόμιζα οτι θα είχα να διαβάσω 300 σελίδες.

Γωγώ τί ήταν αυτό που πάθατε ρε συ... Ευτυχώς ο Γ είναι βράχος! :P όσο για την ωτίτιδα εγώ έκανα πάντα ό,τι μου έλεγε ο παιδίατρος, δηλαδή φάρμακα και αντιβίωση. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και ξέρει την άποψή μου για τις αντιβιώσεις.

Αργυρούλα τι περάσατε και σεις ρε... ήταν η κακιά η στιγμη. Αλλο κακό να μη σας βρει.

Είδατε Θεσσαλονικιές τι κορίτσι σας στείλαμε να γνωρίσετε;; :P:P:mrgreen:

Τι τέλεια που περάσατε καλα!

Λενακι καλή επιτυχία να έχεις.

Το άγχος μου είναι απίστευτο, το διάβασμα είναι δύσκολο με τις συνθήκες στο σπίτι... η μικρή δεν παλεύεται με τίποτα. Ευτυχώς απο βδομάδα είναι πρωϊνός ο Π και εγω θα πηγαίνω στο πατρικό μου να διαβαζω.

Μάλλον δε θα καταφέρω τίποτα, αλλά τι να λέμε τώρα... τουλάχιστον θα κάνω μια προσπάθεια.

Έχω πιει τρει καφεδες και περιμένω να κοιμηθεί η μικρή για να ξενυχτήσω... αν εν τελειώσω Καππαδόκες και 1η Οικουμενική δεν πάω για ύπνο. :geek::geek:

Σας φιλώ και θα επανέλθω... κάποια στιγμη, όταν η ψυχολογία μου το επιτρέψει! :?:roll:

Δημοσίευση

Μόλις επιστρέψαμεεεε :mrgreen:

είμαι κομμάτιααααα

μείναμε 1,5 ώρα παραπάνω :o με έπιασε πονοκέφαλος...

κάναμε μια βόλτα στην παραλία..πήρα καθαρό αέρα, συνήλθα και επιστρέψαμε...

Νατασούλα είπα να μην σας ανησυχήσουμε μεσημεριάτικα...τελικά απόγευμα τελείωσα πάλι καλά δεν είχαμε κανονίσει..την επόμενη φορά :roll:

Δημοσίευση

αργο το τρενακι στο σκ!

Μαρια - αυθημερον ειναι ταλαιπωρια!

κριμα που δεν ηπιατε καφεδακι!

Θεσαλονικιες...

περασατε ωραια!

αντε και τη επομενη!

Φραν...ξενυχτια ..ποτα κλπ διαβαζουμε...

καλα κανεις!

Σισσιω...κουραγιο...!

θα τα καταφερεις!

καλο ξενυχτι!

τελικα βγηκα εξω...καλ αμη φανατστειται πολυ μακρια...

εκανα πεντικιουρ και επινα καφεδακι!

χωρις τη μικρη!

ησυχια

επιστρεφοντας βρηκα ενα σπιτι....μπιππππππππππππππ!

αλλα δεν θα κανω τιποτα...αυριο ..μεθαυριο...

Δημοσίευση

Γεια σας!

Ησυχία βλέπω....

Χαίρομαι που περάσατε καλά θεσ/νικιες! Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να έρθω. Είχα τραπέζι σήμερα στο σπίτι και από χθες το μεσημέρι χώθηκα στην κουζίνα. Ευτυχώς όλα καλά! Περάσαμε όμορφα αλλά η Ε το απόγευμα που φυγαν όλοι ανέβασε πυρεττό. Το πρωί μου παραπονιόταν οτι της πονούσε το αυτί οπότε....

Ελπίζω να της περάσει. :?:?:?

Μαρία ρε συ την Ιωάννα Νέλη θα την φωνάζετε; Αυτή το ζήτησε;

Σίσσυ κουράγιο μάνα. Εγώ σε σκέφτομαι , αλήθεια....

Ιουλία θα ρθείτε στο κοπερτί τελικά; Θα είμαστε καλό παρεάκι!!

Θου τί παίχτηκε στον παιδότοπο και δεν μπαίναεν τα μωρά;

Βίκυ καλή η καρμπονάρα;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Έλενα γιατί τόσα πολλά θεωρητικά μαθήματα; Τί ακριβώς κάνετε;;;

Αφρο ξέχασα να σου πω! Τέλειο το καδράκι; Έχεις χέρι έτσι; Το χεις το χεις!!!

Δήμητρα χα δεν το ξέρεις! Αυτή είναι η 'κατάρα' του γονιού συν το χέσιμο που τους πιάνει την ώρα του φαγητού!!! :lol::lol::lol:

Τόνια πες ρε συ με τον ομοι τί έγινε; Σε ποιον πήγες;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...