Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρύσα 2 χρυσές και 1 ασημένια μας τύχανε.

Ιουλία συγχαρητήρια για την πάνα :D:D:D

Δεν είπες σε ποιον ομοιοπαθητικό πήγες, σε αυτόν που πήγαινα και τον Μιχάλη?

Μαρία αν δεν φύγετε κατευθείαν μετά το μάθημα ελάτε σπίτι μας για καφεδάκι αν θέλετε :D

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας τσουπρες!!!!!!!!!! :D:D:D

τι μου κανετε;;;

Καλε Γωγουλα στενοχωρηθηκα πολυ με αυτα που εγραψες... :(:( μου ρθε στο μυαλοκαι η σκηνη με το μωρακι μου περυσι που ειχε παθει την απνυα και ..σκατααααααα.........

Παντως μεταξυ μας..Πολυ παπαρας ο γιατρος!!! :evil:

Ελενα και εσυ ρε;;; :o:o

Χρυσα μου εγω ποτε δεν το ρωταω για τα ρουχα του..και παντα τα βαζει οτι και να ειναι..θα μου φανει πολυ παραξενο να μου πει καποια στιγμη "δεν το φοραω"....

Λες να στρωσει ο Νικολας ε;;;Εμ δεν το νομιζω..Επισης να προσθεσω οτι στο ξυλο δεν πλακωνει μονο τα παιδακια αλλα και ολους εμας.. :roll::roll::roll: δε ξερω πια τι να κανω..Πολυ επιθετικοτητα βγαζει.

Ιουλια τι κανεις;;Πως περναει ο Γ τωρα;;;

Νατασουλα μου ακομη να σε τηλ... :oops::oops::oops:

Αργυρουλα δεν εχω μπει ποτε σε ασθενοφορο..αλλα νομιζω οτι εδω ειναι εντελως διαφορετικη η κατασταση απο αυτο που περιγραφεις.

Αφροοοοοο..φιλακια βρεεεεεεεεεε!!!!

Σημερα μου προτειναν θεση σε ΕΣπερινο επαλ...μιλαμε για θεση λουκουμι αλλα τι θα τον εκανα τον μικρουλη που πριν κοιμηθει θηλαζει ο καημενος;;;τες πα..τους ειπα οτι λογω 2 πολυ μικρων παιδιων αν γινετε να μην παω ..θα στειλουν αλλον ..αλλα στο επομενο κενο που θα σκασει θα πρεπει να παω υποχρεωτικα... :roll::roll::roll:

την Δευτερα ξεκιναω δουλεια στον υπολογιστη!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D τερμα πια τα μητρωα του 79!!!!

Α στο θεμα γιατρων...εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αλλαζουν τον τροπο που βλεπουν τις ασθενειες και τον τροπο αντιμετωπισης...Αυτο το πραγμα που σωνει και καλα αντιμετωπιζουν μονο τα συμπτωματα και ποτε το αιτιο με εχει κουφανει!!!! :shock::shock::shock:

Ας πουμε..εχεις δυσκοιλιοτητα..παρε καθαρτητικα...δε θα σουν ποτε να πας σε διατροφολογο να βελτιωσεις τις διατροφικες σου συνηθειες.

Εχεις ωτιτιδα;;Παρε αντιβιωση...δε θα ελεγξουν ποτε γιατι εισαι επιρρεπης...κοκ....

Δημοσίευση

έγραψα στην ομάδα για το ατύχημά μας!!!!

αν δεν βαριέστε, είναι ...... πολλά..... :roll::roll::roll::roll:

δεν έχει και φατσούλες να εκφραστώ :lol::lol::lol::lol:

εδώ όταν πας για να πάρεις δίπλωμα κάνεις υποχρεωτικά και μαθήματα 1ων βοηθειών!!! :!::!:

Δημοσίευση

Αργυρουλα μου τπτ αλλο να μη σας ξαναβρει κοριτσακι μου!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Εγω ειχα ρωτησει τι τα κανετε τα παιδια την ωρα που μαγειρευετε και η Σισσυ ειχε πει την εμπειρια της.

Σας αφηνω ...φιλακια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :x:x:x

Δημοσίευση

Τελικά το μπουμπουκάκι μου έχει ωτίτιδα.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ίωση ρινίτιδας ήταν και της το γύρισε σε ωτίτιδα.... :cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν πήγαμε στον παιδίατρο μας, αλλά σε αυτόν του ταμείου μας.... :roll::roll::roll: Είπε να πάρει αντιβίωση amoxil, ζιρτέκ και μια αλοιφούλα μπεκτρομπάν νομίζω για να της βάζουμε στη μυτούλα.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Και ντρέπομαι τώρα να πάρω τον παιδίατρο να τον ρωτήσω.... :?:?:?:?:? Τι να του πω;;;Ότι πήγαμε σε άλλο γιατρό;;;;;

Ρε κορίτσια εσείς τι δίνετε στα δικά σας σε περίπτωση ωτίτιδας;;;

Δεν έχουμε ξαναπάθει ποτέ..Ούτε η Ιω ούτε το μωρό κι έτσι δεν ξέρω.... :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

δε υπαρχουν τα παιδια μου..καποιος με δοκιμαζει παιδια με το χερι στη καρδια κ χωρις υπερβολη σας λεω οτι κανουν διαγωνισμο κλαματος

ο δε θοδωρης μονο κλαει..μα μονο..απ τη νατασα το πρωι που πηγαμε γυρισαμε κ με το μπηκαμε σπιτι κλαμα για διαφορους λογους..να σε τσιτωνει..να κλαει κ ο παντελης γτ πεινουσε κ γω ετοιμαζα του θοδωρη

κοιμουνται..κ με το που ξυπναει να κλαει για 20 λεπτα,..να σε τσιτωνει..να με λεει κατι κ γω να του λεω αν δε μου το πεις καθαρα δε καταλαβεινω..ωσπου το εβαλα στο δωματι να κλαει γτ δε αντεχα

μετα το ξεχασε..με εοδε οτι εκλαιγα κ γω κ του κανω καλαμποκια..κ καταλαθος του πεφτουν..κλαμαααααααα

μα κλαμα να δειτε..μπα λεω καποιος με καταραστηκε..κ το εκανα αλλα..παλι καλα ειχε..με τοσο κλαμα τα χασα κ εδωσα μια το ντουλαπι της κουζινας..ξεκολλησε

μου ερχεται να σηκωθω να φυγω..

κ τα 2 αυπνα κ τα 2 γκρινιαρικα..κ οποιος νομιζει οτι υπερβαλω ας ερθει απο δω να δει..κουραστηκα να ακουω φωνες..εχω ολη τη καλη διαθεση να παιξω μαζι τους..

νομιζω θα πεσω συντομα σε καταθλιψη αν παμε ετσι :cry::cry::cry:

Δημοσίευση

γεια σας!

αργυρουλα πως εισαστε? μη σκεφτεσαι τα φαρμακα κοριτσακι... φτανει να γινει καλα η κουκλιτσα

ρε γωγω!!!! επαθα πλακα!! πω πω τρομαρα που θα πηρες... κοριτσακι μου.. να ειανι κ η τελευταια που παιρνεις.. περαστικα στη μικρη..

χρυσα εχω 2 βραδια που βλεπω στον υπνο μου οτι με κυνηγας :roll: κ θες να με δειρεις κιολας!!

σιγα καλε μην τον ρωτησω κιολας τι θα του φορεσω :lol::lol::lol: καμια φορα εχει αποψη κ θελει κατι σε πορτοκαλι αλλα του περναει γρηγορα σχετικα, αλλα καμια φορα που εχει τυχει να θελει αυτος να διαλεξει του βαζω 2 συνολα κ διαλεγει αναμεσα σε αυτα

ελενα πω πω πραγματικα πρεπει να ειναι σοκαριστικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου ετσι..

ιουλια εγω μετα απο αυτο που περασαμε με τον ανασταση στο παπαγεωργιου δαγκωτο σε ιδιωτικο!!

κ ας πρεπει να το πληρωνω μετα μια ζωη..

μπραβο για το γιωργο!!

πω πω ρε θουλη... υπομονη κοριτσι μου..

θα; σε τηλ να δω ποτε μπορεις να ερθουμε

βικυ δεν ειναι τελειαααα τα ρουχαλακια των νεογεννητων??? :D:D

ο τολης εσπασε το νιπτηρα στο μπανιο

του επεσε ενα αρωμα μου πανω κ εχει κανει μια πελωρια τρυπα ελεος!!!

ο μικρος ακομα δεν εχει κανει κακα..εχει να κανει απο την κυριακη

κοριτσια επειδη εχω ραγαδα εδω κ 3 βδομαδες γενικα ετρωγα σαλατες φρουτα κλπ

αλλα απο οταν ειχε να κανει κακα ο μικρος κ την προηγουμενη φορα τρωω οτι μπορει να βοηθησει

τρωω 4-5 κουτ ταχινι τη μερα, δαμασκηνα, συκα, δημητριακα ολικης, γενικα πρασινα..

τι νακανω?

του κανω κ μασαζ.. απλα ανησυχω λιγο γιατι καποιες φορες μεσα στη μερα φαινεται οτι προσπαθει να κανει κακα κ μετα κλαιει.. φλερταρω εντονα με την ιδεα να του βαλουμε υποθετο αν δεν κανει μεχρι αυριο.. που δε θα κανει.. :roll:

Δημοσίευση

Γεια σας!!! :YMHUG:

Χρυσα τι καλούλης ο μικρός!! Τον σκέφτομαι με τα παιχνιδάκια στο στόμα χεχε

Εγώ πάντα τον ρωτάω Χρύσα για τα ρουχα που θα βάλει, αλλά έτσι και μου ζητήσει τίποτα παλαβό (ηθελε ας πουμε να βάλει σωνει και καλά την αποκριάτικη στολή του Μακουιν) δεν τον αφηνω..

Πάντως δεν ειναι απαραίτητο να τον ρωτάς.. :roll::roll:

Συμπεθέρα πάλι καλά που έχουν τέτοιο άψογο σύστημα. :ympeace:

Που ειναι αυτό το λινκ της Αφρος? Πολύ γουστάρω την ιδέα να τις φτιάξεις εσυ τις μπομπονιέρες. Βάλε το λινκ πάλι please. :ympray:

Για τους γιατρούς που λέτε, εντάξει εγώ πιστεύω ότι οι νέοι γιατροί είναι καλύτεροι απο τους παλιούς και ελπίζω. Το σύστημα όμως παραμένει σκατοσύστημα.. :twisted:

Γωγώ περαστικά ρε συ στο κοριτσάκι σου! Δεν έχω ιδέα και εγώ απο ωτιτιδες.. :roll:

Νατασούλα μακάρι και ο δικός μου να έχει την ίδια εξέλιξη με τον δικό σου.. Καλό κουράγιο με την δουλειά! 8-|

Μαράκι εύχομαι να περάσει γρήγορα το πρόβλημα με την δερματίτιδα της Νέλης! :lol:

Πάω να διαβάσω την Αργυρώ

Δημοσίευση

Αφρο ....ξαναλεω..τελεια!

μπραβο σου!

Θουλη...αχ ποσο θα ηθελα με ανα μαγικο τροπο να σταματουσαν το κλαμα!

αλλα ...υπομονη!

Λενα...ασε το υποθετο...θα κανει κακακια!

Συμπεθερα....εδω τα ασθενοφορα...καμια σχεση με εκει!

τωρα σε σχεση με τους γιατρους...το συστημα στην Ελλαδα το γνωριζουμε ολοι...

αλλα η αποψη μου ειναι οτι στα δημ. νοσοκομεια...εχουν πιο πολυ εμπειρια οι γιατροι...!

τωρα η ηλικια του γιατρου...χμμ..ολα ειναι σχετικα...σχετικες και οι ειδηκοτητες....αλλο οφθαλμιατρος και αλλο καρδιοχειρουργος!

τωρα ...τα ρουχα...η Μ-Ι γενικα φορα οτι της δωσω...εκτος αν αποφασισει οτι θελει να βαλει φορεμα...εκει δεν της αλλαζω ευκολα γνωμη...αλλα καταλαβαινει οτι οταν κανει κρυο...δεν γινεται να φορα φορεμα...λογο αλλεργιας στο μαλλινο καλσον!

ΓΩγω περαστικα σας!

βγηκα και αγορασα κατι ψιλοπραγματα για το νοσοκομειο....πχ επιθεματα..στηθους...!

η Μ-Ι σημερα εκανε χοντρη μακακια...προσπαθησε να βακει το ψαλιδακι την πριζα..ευτηχως ειχε ασφαλεια...το εκανε στην αδελφη μου!

Χρυσα...ηρθε το κουριερ...ευχαριστω...!

Παναγιωτα...επαλ εσπερινο...λιγοτερς ωρες?

το ωρα κοιμαται το μικρο?

Ερη...χαχχα τ μου θυμησες με τη στολη...

εχω παει μαιο στη φιλη μου και με υποδεχεατι ο γιος της με ντυμενος μπατμαν...φορουν τις στολες ολο το χρονΟ!

Δημοσίευση

Koριτσρες μου τι κανετε;;;; :D:D:D

Γυρισα κι εγω!!! :roll:

Δε σας διαβασα αναλυτικα..μονο ανετρεξα να δω τι εγινε με τη Ρεα που την ειχα ολες αυτες τις μερες στο μυαλο μου..Αχ το κουκλακι μου τι επαθε... :(:(:(:(

Αργυ μου ευτυχως ειστε καλα τωρα κι ευχομαι να ειναι το τελευταιο σας ατυχημα!!! Δωστης ενα μεγαλο φιλι της ομορφουλας!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*

Γωγω ειδα και τα δικα σας με το Γιωργο!!!!! :o:o:o:o Τι κοψοχολιασμα κι αυτο!!!! :? ευτυχως ολα καλα!!! #:-s

Με την ωτιτιδα της μικρης θα ελεγα να πας και στο δικο σας παιδιατρο για 2η γνωμη... :roll:

Λοιπον φανταζομαι ειπαν τα κοριτσια τι ΤΕΛΕΙΑ περασαμε στης Βικυς!!!! :D:D:D Κι οτι τη καναμε αρμενικη τη βιζιτα και φυγαμε στις 4 το μεσημερι απο τις 11 το πρωι!!! :oops::oops::P

Κοριτσια σας εβαλα μες τη καρδια μου!!!!ειστε ολες τοοοσοοοο καλες!!!!!! :YMHUG::YMHUG::x:x:x

Βικυ εισαι πολυ γλυκια και σε ευχαριστω κι απο δω για τη τοσο ζεστη φιλοξενια σου!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x

Ο Αλεξ ακομη πενθει τις τσιχλες που χαρισαμε στη Μ-Ι και καθε μερα λεει να ερθουμε να τις παρουμε!!!!! :lol::lol::lol:

Σισσακι μου γλυκο απλως... :x:x:x:x:x !!!!!!!! ευχομαι να παρεις κι αλλα πολλα 9ρια!!!!! :D

Γενικα περασαμε πολυ ωραια στην Αθηνα και ο Αλεξ ηταν ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!! ουτε γκρινια ουτε τιποτα,παρολο που τον ταλαιπωρησα πολυ ολη μερα στους δρομους!!!

Με το που πατησαμε ομως το ποδι μας εδω,μιλαμε δαιμονιστηκε παλι!!!! :o:o

Μαλλον πρεπει να μετικισουμε κι εμεις!!!! :lol::lol::lol:

Θουλακι μου,σε νιωθω τοοοσοοο πολυ!!!!! :(:( Ρε συ ειδες κι εσενα ποσο διαφορετικα ηταν τα αντρακια σου οσο ησουν εδω;;; ειναι που ησουν κι εσυ πιο ηρεμη και χαλαρη...αχ να μπορουσες να τα αφηνες λιγες ωρες να ξεφευγες κι εσυ ποτε ποτε,να δεις ποσο πιο ηρεμοι θα ησασταν... :roll:

Παω να τη πεσω γιατι ειμαι κομματια... (-|(-|

Δημοσίευση

Αχ Θουλάκι μου υπομονή κοριτσάκι μου κ φαντάζομαι οσο κλαίει ο μεγάλος αλλο τόσο και ο μικρός.. :o

Λενάκι ευχομαι το μωράκι να κάνει κακάκια του γρήγορα μωρέ το καημενούλι! :(

Αφρο ειναι πάρα πολύ ωραίο βρε συ, μπράβο σου!!! Πιάνουν τα χέρια σου είναι πολύ χαριτωμένο το δρακάκι σου! :x

Μαράκι κουκλάκι θα ηταν παρανυφάκι, δεν πειράζει στα κοριτσάκια είναι χαριτωμένο. Τα αγορια είναι διαφορετικά.. Ο δικός μου τριγυρνάει στο σπίτι φορώντας μπέρτα την μωρουδιστική του κουβερτούλα.. Του την δένω μπροστά στον λαιμό του και κυκλοφορεί με τη μπέρτα στο σπίτι.. :lol::lol::lol:

Βικυ ευτυχώς βρε συ που δεν έπαθε τίποτα το παιδί! Κ ευτυχώς που είχε ασφάλεια! :o

Δεν προσέχουν καθόλου, σημερα ο Κώστας άπλωσε το ΄χερι του εκεί που του έκανα τοστ στην τοστιέρα και την ακουμπησε και τινάχτηκε και έβαλε τα κλάματα.. :o Δεν εχει τίποτα τελικά αλλά θέλω να σου πώ.. Δεν γίνεται να τα αποφευγεις όλα, είναι λες και αν δεν πάθουν δεν θα μάθουν... :roll::roll:

Τονάκι μπράβο βρε που περάσατε καλά και συναντηθήκατε κλαψ κλαψ [smilie=sad5.gif][smilie=sad5.gif][smilie=sad5.gif] Αν ήμουν στην Ελλάδα τώρα θα σε είχα γνωρίσει και εγώ.. [smilie=laughing7.gif] Φωτογραφίες βγάλατε να σας δω και εγώ?

Φιλάκια κοριτσάρες, καληνύχτα!!! :x:x

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!!

Περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα!

Μπηκα μονο να δω μηπως κανονισατε κατι κ να δωσω κ το παρον! :D Διαβασα κ την Αργυ... :cry:

Η Φραν δεν με πηρε...Τελικα ακυρο το σημερινο???Ξερει καμια?Πρεπει να κανονισω...!

Με φωναζει η Α να φτιαξουμε παλι κατι με τα τουβλακια...Και καλα λεει πως το γκρεμισα εγω κ γελαει πονηρα!Σκατοφατσα! :P

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!! :D

Ερακι μου ναι ρε γαμωτο!!!! Σε σκεφτηκα στην Αθηνα...ειπα βρηκε κι αυτη το καιρο να ξενιτευτει!!!! :lol::lol::lol:

Α ηθελα να σου χθες,να μην αγχωνεσαι καθολου για το Κωστη σου!!!Ειναι που δε συναναστρεφεται συχνα παιδακια... μολις παει παιδικο θα σου πω εγω πως θα ξετζανεψει!!! ;)

Αφρο κι εσενα ξεχασα να σου πω...ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΡΑΚΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Θα μου κρατησεις ενα να το παρω οταν ξανανεβω να το βαλω στο δωματιο του Αλεξ να σας θυμομαστε;;;;; ;;);;)

Παω να πιω καφε να ξεχαρμανιασω κιολας!!!! :P

Αλλες πανε για καφε κι αλλες για τουβλακια!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αναστασι δε ντρεπεσαι να χαλες τα τουβλακια του παιδιου;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ax exo ξεφυγει τελειως! Τωρα γυρισα σπιτι..Αναστ σου εστειλα μνμ πριν λιγο να κανονισουμε χτες γινοταν ενας πανικος τελευταιας στιγμης

Την κυριακη ισχυει κ ο παιδοτοπος κ οποια θελει σημερα να ερθει παρεα για ποτο η καφε προς το βραδακι παμε!

Ελπιζω να βγαζει νοημα τι γραφω διοτι εχο κ ενα ελαφρυ hangover και ξενυχτι!

Δημοσίευση

Τονακι μου γλυκο περιμενω λεπτομερειες απο το ταξιδακι!Ετσι με 2 σειρες μας ξεπετας!Πες τι αλλο εκανες,που πηγες?Την φιλη μου τη συναντησες?

Λοιπον!!!Καταληγουμε δλδ Κυριακη πρωι σε παιδοτοπο στο κεντρο(αριστοτελους).Κατα τ'αλλα αν μπορεσω-ουμε κανονιζουμε για ενα καφε αργα το απογευμα σημερα ή το βραδυ ποτακι!Αν αποφασισω/μπορεσω κατι απο αυτα θα ανημερωσω κ εδω κ τη Φραν!!!

Τελικα η πεθ πηρε την Α κ εγω θα παω κομμωτηριο στις 10.30!(κανονισμενο ηταν!)

Ρε κοριτσια τι σκατα κυκλος περιοδου ειναι αυτος?γτ χαλασε ετσι?Εγω ειχα 28μερες κ τους τελευταιους μηνες ειναι ολο κ νωριτερα.Τωρα ηρθε στις25μερες :twisted::(

Και σημερα θα βαψω το μαλλι...ΘΟΥ ειναι βκλακειες που λενε οτι δεν πιανει?γτ το εχω ξανακανει κ ηταν οκ! :?:

Εχω πολλα κενα...παω να σας διαβασω αν προλαβω..

Δημοσίευση

Ερη!!!Χαιρομαι που σε ειδα αυτες τις μερες στο τρενακι!Με το καλο να ερθει σπορακι στην κοιλιτσα σου! :D Νομιζα οτι δεν ηθελες αλλο παιδακι κ χαρηκα πολυ που το σκεφτεσαι!!!!

Χρυσα οσο δεν εχει αποψη ο Χ μην ρωτας!!!!Οταν δε θα μπορεις να κανεις αλλιως...?!Καμια φορα η Α εχει αποψη ειδικα στα παπουτσια!!!Αχ μακαρι να φοραει κ αυτη 40 οταν μεγαλωσει κ να ανταλλασουμε!! :lol::P

Αφρο το καδρακι ειναι τελειο!!!!Με το καλο ολα!!!!

Νατασακι ενα εχω να πω/ρωτησω!!!!Η γνωστη "Ε" ειναι η "καημενουλα" που τις τρωει??????????? :lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:? Αυτη που εχω γνωρισει????? :lol::lol::lol::lol: Σορρυ φιλη μου αλλα καθε αλλο απο "καημενουλα" ειναι το παιδακι σου!!!!!Πωπω τι γελιο εκανα!!!!!!!! :P:P:P

Θουλη τι να σου πω ρε γμτ....Ολο "υπομονη" κ "κουραγιο" σου λεμε αλλα... :?::?::?: Κ εσυ δεν χαλαρωνεις καθολου ομως...ολο στην τσιτα ρε κοριτσακι,με το ρολοι κ το αγχος...σαν να "ανυπομονεις" να γκρινιαξουν,ξυπνησουν,σε "πρηξουν"....χαλάρωσε λιγο μπας κ χαλαρωσουν κ αυτα....

Ξερω πως δεν με "ακους",δεν καταλαβαινεις τι λεω...δε θελεις να ακουσεις!Αλλα εγω τα λεω γτ σε συμπαθω παρα πολυ...Τεσπα!Κουραγιο! :P:D

Μητσακι μου μαλλον κ εγω κατ εχασα!Τι χαρτια κατεθεσες οαεδ???

Ελενα σοφεριιιιινα μου!!!!Καλη...σταδιοδρομια!!!!!σαν της Τζουλιας ας πουμε που τωρα ειναι αστερι πια!!!!! :D

Παναγιωτινι συμφωνω με το σκεπτικο σου περι γιατρων αλλα...Που ζουμε?!Εδω με το ζορι δινουν τη θεραπεια...σιγα μην ασχοληθουν κ με την προληψη! :roll:

Αληθεια ξερετε(χθες το εμαθα που πηγα την Α) πως στα κεντρα υγειας πληρωνεις 5 ε παραβολο??? :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: Βρωμοκρατος.Δεν ντρεπομαστε????και αυτοι που περνανε τετοιες παπαριες και ολοι οσοι τους δωσανε αυτο το δικαιωμα.

Σισσακι ηθελα να σε παρω στη γιορτη σου αλλα δεν βρηκα χρονο... :( Ποτε γραφεις τωρα???

Βικυ χθες περασα εξω απο ενα γυμνασιο κ σε σκεφτηκα! :lol::P:P:P Για να ριξω ακομα πιο κατω την ηλικια!!!Οχι να μου βγεις με κοκκινο με την κοιλια στο στομα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγουλα ρε συ δεν με ειχες αηδιασει.Απλα το εγραψα ετσι για να σπασει το χειλακι σου!εφοσον ειναι καλα το αγορι σου...Ολα οκ!!!!Περαστικα ξανα για τη μικρη!

Τζουλια εχεις δικιο!!!2 καφεδες+ ταισαμε τα μωρα! ;);) Αλλα ειμαι υπερβολικη οπως παντα! :lol::P

Πηρες τηλ κοπερτι?

Λενα τα εκανε ο μικρος???

Δημοσίευση

Οσο σκεφτομαι ΤΙ ειναι τα 5 ε για τις περισσοτερες οικ...Εχω φουντωσει παρα πολυ!Την τυχη μου!Και μετα

βριζουν το ΚΚΕ που υποστηριζει πως η παιδεια κ η υγεια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι δωρεαν.Οχι μακακες...πληρωστε 5 ε αν αρρωστησει το παιδι σας για το δημοσιο συστ υγειας...Και στανταρ σειρα εχουν κ τα νισοκομεια,αγροτικοι ιατροι κλπ.5 ε?????5!!!!!!Δλδ το γαλα,το ψωμι και ισως κ το φαγητο της ημερας!

Γμτ!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΟΟοοοοοομ!!!!

Αχ,που να ξεσπασω τωρα?>????????Στο μαλλι???!!! :lol::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...