Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελενάκι περαστικά σου βρε! Μια κοτόσουπα γρήγορα! :D

Θουλάκι κ εγώ ηθελα να σε πω για την φωτο, τι αδυνατη εισαι μωρή και τι ωραία πόδια! ;)

Πωπω βρε Βίκυ, κοντέυεις και εσυ απίστευτο μου φαινεται.. Εγώ αισθάνομαι σαν να ήταν χθες που η Αφροδίτη είχε αναγούλες...! Πως αισθάνεσαι Βικάκι?

Δημοσίευση

Τζα να μαι και εγω! Τι κανετε?

Μολις κοιμησα τα μικρα μου και αραξα, ειμαι πτωμα μιλαμε, το πρωι οδηγηση το απογευμα μαθημα εκανα και κατι ψιλοδουλειες στο ενδιαμεσο και τα εφτησα η γυναικα. :roll: Το μαθημα πηγε πολυ καλυτερα απο οτι το φανταζομουν! Στην αρχη ημουν λιγο σφιγμενη και μετα χαλαρωσα. Πρωτη κινηση βγηκα με οπισθεν απο το δρομακι! Αυτος βεβαια ειχε τα πενταλια εγω μονο τιπονι, μετα απο λιγο ανελαβα ολα εγω. Δεν ειναι τοσο δυσκολο, 2 φορες εβαλα λαθος ταχυτητα, μια πατησα συμπλεκτη και γκαζι μαζι ενω ηθελα να βαλω ταχυτητα και μουγκρισε αλλα μετα ολα οκ! Για πρωτη μερα μου ειπε τα πηγα πολυ καλα! Την Τεταρτη παλι!

Αργυ ποσο χαιρομαι που εισαστε σπιτακι σας! Τι κουκλες που εισαστε μαμα και κορη!! Καηκε και στα ποδαρακια της?

Γωγω ακριβως το ιδιο με τον Γ. επαθα και εγω πριν 5-6 χρονια. Σοκ ανδρεναλινης λεγεται απο τις ενεσεις. Πηγα να βγαλω τραπεζιτη εφαγα 3 ενεσεις που δεν με πιασανε και οταν επιτελους τον εβγαλε εφυγα. Ημουν με τον Π. και πηγαμε αμεσως για ψωνια σουπερ μαρκετ. Στο ταμειο αρχισα να μην νιωθω τα ποδια μου και ψιλιαστικα οτι θα λιποθυμισω, το λεω στον Π. και τον αφηνω να πληρωσει, παω καθομαι σε μια καφετερια που εχει εκει μεσα και στον δρομο τα βλεπω ηδη μαυρα. Προλαβαινω να κατσω και να βαλω τα ποδια ψιλα παρολα αυτα λιποθυμισα αφου κλασματα πριν ειδα να ερχεται ο Π. Ασθενοφορα, κοσμος χαμος, νοσοκομειο αστα να πανε! Σε νιωθω ειναι μεγαλη λαχταρα να βλεπεις τον ανθρωπο σου ετσι.

Θου η φωτο ειναι ολα τα λεφτα!!! Μην την αλλαξεις! Να το κοιταξεις το κερι στο αυτακι για καλο και για κακο.

Σιγα μην με αφηναν να γραψω, Ο Γ. ξυπνησε ηδη 2 φορες σε 3 τεταρτα. Παω. Καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

Λενακη...σουπερ με την οδηγηση!

Ερη πραγματικακαι εγω δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος...!

ανγουλες εχω και εγω...αλλα οχι σαν της Αφρο!

Θου...αστερι στη φωτο!

και με τι ανεση κρατας τα οικογενειακα βαρη!

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!!

Τι κανετε;;;

Εγω ετσι και ετσι.

Ερη μου θα αλλαξει θα δεις. Δεν θα γινει βεβεια και Νικολας…χαχαχα…

Παναγιωτα μη μασας ρεεεεε…θα αλλαξειΚΑΙ ο Νικολας.

Ρε Γωγω πλακα κανεις ..εμεινα η γυναικα!!!!

Νατασα μου σχολαω στις 3 και 3 και 05 ειμαι σπιτι. Αντλω μανι μανι και μετα παω και παιρνω τον Χριστοφορο από τον παιδικο.

Στη δουλεια αυτή τη φορα δεν αντλω γιατι η ποσοτητα που βγαζω φτανει για τα γευματα του. Αντλω το προι- βγαζω γυρω στα 150 με 200 ( όταν δεν ξυπναει) και αντλω με το που γυριζω παλη γυρω στα 150 από κάθε στηθος. Αυτά του φτανουν για τα γευματα της ημερας και για κανενα εξτραδακι εάν χρειαστει να λειψω καπου κανενα απογευμα και συνηθως μας μενει ένα μπουκαλακι των 150-180 για καταψυξη. Οποτε όταν θα αντικαταστησουμε δυο γευματα..σε κανενα διμηνο διλαδη από τωρα θα σταματισω καποιες αντλησεις- θα δω ποιες.

Λεω το Σαββατο να του δωσω να φαει λιγο αχλαδακι. Ελπιζω να του αρεσει…

Βικυ τι καλο το μωρακι τςη φιλης σου…σαν τον Ιωαν νη μας!!!

Ρε παιδια το καλο μου είναι τοσο ματοσο καλο..φτου φτου μη τον ματιαξω…αλλα και παρα πολύ ζωηρο..μα παρα ποπλυ.

Αφου πλεων δεν τοπνα σφινω στο ριλαξ γιατι εχω παρατηρησει ότι θελει να σκαρφαλωσει και να κατευει. Τον βαζω στο παρκο οπου καθετε..οχι ακομα καλα αλλα θελει να κατσει και του αρεσει παααρα πολύ να παιζει με παιχνιδια..τα οποια φυσικα αμεσως βαζει στο στομα…ολο χαμογελαει..αν και κανει τα νουμερα του…δηλαδη χτες εκλεγε επειδη το υφασματηνο βιβλιαρακι δεν ανοιγε όπως το θελει εκεινος..αχ παιδια ειχε τρομερο γελιο.

Και μετα από αυτή τη μικρη παρενθεση οπου η κουβαου παινεψα το παιδι μου- μη βαρατε καλε δεν το κανω συχνα- επανερχομαι..

Λανακη τελεια με την οδηγηση !!!!

Παω να δουλεψω λίγακι

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια για πειτε....

ζητατε τη γνωμη των παιδιων σας για το ποια ρουχα θα φορεσουν;;;

πχ εγω απο το προηγουμενο βραδυ ετοιμαζω τα ρουχα του Χριστοφορου που θα φορεσει για να παει σχολειο...αλλα και την αλλαξια του...

δηλαδη απλα παιρνω απο την δηπλωμενη στοιβα οποιο ειναι στη σειρα..Οκ τα ταιριαζω μεταξη τους..πχ εαν η προτη φορμα ειναι πρασινη..δε θα παρω δευτερη μπλε αλλα παρομοιο χρωματικα ωστε να συνδιαζετε γιατι μπορει να λερωσει μονο τη μπλουζα κλπ κλπ..η δε θα παρω πχ κοκκινες καλτσες με λαχανι φουτερ..

Βλεπω ομως πολλες συναδελφους που στην ηλικια του Χ ειχαν απιστευτες ιστοριες κλαμματα και χαμο..

εγω δεν τον ρωταω ποτε...πρεπει να τον ρωταω;;;;..

Δηλαδη ειναι απαραιτητο να εχειε να παιδι γνωμη απο τωρα απο τα 2,5 η και νωρητερα και να μου την επιβαλει κι'ολας;;;;;;

Δημοσίευση

Μόλις έδωσα παυσίνοπο σιροπάκι, μου παραπονέθηκε ότι πονάει η πλατούλα της :? , δεν ξέρω αν έπιασε την πληγή με τα χέρια της :? αυτή την φορά δεν της έβαλαν την γάζα μέχρι κάτω κάτω και φαίνεται λίγο η πληγή!!! :?

Γωγώ τι σοκ ήταν αυτό!!!! ευτυχώς ήταν και όλοι οι γιατροί εκεί :!::!::!: από το πουθενά τελικά.....

περαστικά και στον Γ. και στην μικρούλα ανώνυμη :x:x

Φρανίτα το διάβασα το μήνυμά σου, όταν είμασταν νοσοκ., καλό ταξίδι προς τα βόρεια και καλή διασκέδαση!!! ;):D:D

Λενάκι άντε βρε θα τα πας μια χαρά, σε τι αμάξι έκανες το μάθημα?!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

αύριο στις 11.00 έχουμε ραντεβού για αλλαγή......

πάντως κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν συγγενή ή κάποιο καλό φίλο που εμπιστεύεσαι κοντά σου...........όπου και να πηγαίναμε ερχόταν και ο Λ. μαζί μας και αύριο θα πάμε όλοι μαζί για την αλλαγή!!!.....ενώ αν ήταν τα πεθερικά θα τον αφήναμε εκεί!!! :!::!:

είμαστε τελείως μόνοι μας, οι φίλοι που έχουμε δεν είναι παντρεμένοι δεν έχουν παιδιά και ένα ζευγάρι φιλικό με παιδιά είναι λίγο πιο μακρυά.......

αυτό είναι το 1ο μου συμπέρασμα, το

2ο μου συμπέρασμα ή παρατήρηση ή διαπίστωση είναι τα ασθενοφόρα.......

έχετε καμμιά εμπειρία με ασθενοφόρο στην Ελλάδα? :?:

εγώ επειδή έχω μια εμπειρία από την Λάρισα όταν η μαμά μου ήταν άρρωστη.....τι να σας πω μέρα με την νύχτα.........στην Ελλάδα λες και πας για σφαγή και εδώ....καμμιά σχέση.........

καταρχήν ήρθαν 5 μαντραχαλάδες :lol::lol::lol: ο δε γιατρός μπορεί να ήταν και 2μετρος!!! :roll::roll::roll:

1 γιατρός και 4 νοσοκόμοι!!!!

το ασθενοφόρο έχει 3 νοσοκόμους και από πίσω έρχεται ένα αυτοκίνητο με έναν νοσοκ. και τον γιατρό!

από την στιγμή που μπαίνουν στο σπίτι έχουν όλη την ευθύνη του ασθενούς! :!: π.χ αφού τελείωσαν σκέπασαν την Ρ. μέ ένα, σαν αλουμινόχαρτο, για να την διατηρήσουν ζεστή, να μην κρυώνει και είπαν στον άντρα μου ότι θα την μεταφέρουν εκείνοι στο ασθενοφόρο!!! :!::!:

εδώ ο οδηγός του ασθενοφόρου είναι νοσοκόμος :!::!::!::!::!::!:

και το κρεβάτι όπου βάζουν τον ασθενή ούτε καν το σηκώνουν κυλάει μόνο μέσα!! :!: έτσι δεν υπάρχει και κίνδυνος να πέσει ο ασθενής!!! μέσα στο ασθενοφόρο έχει τα πάντα για να βοηθήσουν τον άρρωστο μέχρι το νοσοκομείο!!

βέβαια να πω ότι από την στιγμή που καλείς ασθενοφόρο ή πυροσβεστική ή αστυνομία το πληρώνεις......δεν ξέρω πόσο όταν μας έρθει ο λογαριασμός θα σας πω!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

σαφώς το πληρώνει η ασφάλειά σου!!!!

όταν ήταν να πάει η μααμά μου νακάνει αξονική, έψαχναν να βρουν ασθενοφόρο, έψαχναν τον οδηγό και αφού τον βρήκαν, δεν έβρισκαν συνοδηγό :o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: και έφυγε χωρίς συνοδηγό.....ο οδηγός του ασθ. είναι μόνο οδηγός χωρίς καμμιά γνώση πρώτων βοηθειών!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil: και πρέπει να σηκώσει το κρεβάτι, παραλίγγο να έριχνε την μαμά μου!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: μια φορά που καλέσαμε ασθενοφόρο έκανε μισή ώρα να έρθει για μια απόσταση 3λεπτών!!!! :evil::evil::evil::evil:

και αναρρωτιέμαι στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο να δουν τι χρειάζεται ένα νοσοκομειακό?

ακόμη και προσωπικό να μην υπάρχει, ας προσλάβουν, ας εκπαιδεύσουν!!! :!::!::!::!::!:

ας το πληρώνει η ασφάλεια του ασθενούς......

Δημοσίευση

Χρύσα μην τον ρωτάς, θα βρεις τον μπελά σου :lol::lol::lol::lol::lol: μια χαρά τα κάνεις!!!!

αν σου πει ότι θέλει να διαλέξει εκείνος καλώς, πες του να διαλέξει μεταξύ 2 πραγμάτων που θα βγάλεις, έτσι θα έχει την ικανοποίηση ότι εκείνος διάλεξε αλλά και εσύ γιατί του δίνεις αυτο που θέλεις!!! ;)

ο Λ. ήταν έτσι, ήθελε πάντα να φωράει τζιν και ήθελε να διαλέγει την μπλούζα.....οπότε έβγαζα 2 μπλούζες και τον ρωτούσα "ποιά θέλεις? αυτή ή αυτή?" μου έδειχνε μία και τέλος ;);)

Μιτσάκι καλή επιτυχία με την δουλειά :):x:x:x

Θούλη :lol::lol::lol::lol: με την Γαρμπή σου......πιο παλιά είχα τα μαλλιά μου καρέ μέχρι τον ώμο και οφέλειες και έμοιαζα με την Στανίση :o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol:

ωραία φωτό στο προφίλ :x:x:x:x:x εσύ βγάζεις από ψηλά και είσαι ωραία και εγώ από χαμηλά και είμαι φάντασμα :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol:

επίσης ποιός σε έβγαλε φωτό? η κουκουβάγια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ τα ντύσεις σαν διδυμάκια? :roll::roll::roll::roll:

Συμπεθέρες μου :x:x:x:x

Αφρο επειδή δεν κατάλαβα αυτό που έβαλες, το λινκ, το έκανες εσύ? ή θέλεις να το κάνεις? και τι είναι ακριβώς? για ποιά περίσταση? :?: κάπου αυτό το έχασα!!! :oops::oops::oops::oops:

Παναγιώτα πρωτοκολλού :lol::lol::lol::lol::x:x:x

καλά 8 ώρες μείνατε στης Βίκυς? :o:o:o:o:o

Δημοσίευση

Αργυρω μου τι να λεμε τωρα.

Στην Ελλαδα ακομα και εαν εχεις τα χρηματα να πας σε ιδιωτικο ειναι τοσο ασχετοι που φοβασαι να πας ακομα και σε ιδιωτικο.

να σου πω την αμαρτια μου οταν ηρθε η συζητηση για τον αφαλο του Χ και ειπαμε πως μολις κανουμε τον υπερυχο θα τον εστελνα στη γερμανια στο νοσοκομειο με το οποιο συνεργαζετε η εταιρια μας για την θεραπεια των υπελληλων της- ανωτερα στελεγχη μιλαμε τωρα- και θα επαιρνα και απο αυτους μια γνωμη. Δεν επιστευομαι και τοσο πολυ την γνωμη των γιατρων στην Ελλαδα.

Βλεπεις..πιστευω πως οι Ελληνες ειναι οι καλυτεροι γιατροι..αλλα δεν δουλευουν στην Ελλαδα...ολοι οι καλοι δουλευουν εξω οπου δεν επιρεαζονται απο τις πρακτηκες του συστηματος..εκει μπορουν να κανουν τη δουλει ατους ευσυνειδητα.

Για τους υπολοιπους..οσες πιθανωτητες εχεις να κερδισεις το λαχειο..αλλες τοσες εχεις να πετυχεις εναν καλο και σωστο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο..για τα δε ιδιωτηκα δεν το συζητω

Δημοσίευση

Καλημέραααα...Τι κάνετε;;;; :roll::roll::roll::roll: Εμείς χμμμμμ.... :?:?:?:? Η μπέμπα ρε γαμώτο έχει πολύ πυρετό.... :?:?:?:?:?:? Στη 1 τη νύχτα είχε 39 η ψυχούλα μου... :(:(:( Της έδωσα πονσταντ....Στις 9 το πρωί είχε 37,6 και μετά της ανέβηκε ξαφνικά 38,4.... :cry::cry::cry::cry::cry: Πήραμε χθες το βράδυ τον παιδίατρο μας να την πάμε, γιατί αγχώνομαι....Πρωτοχρονιά είχε πάλι πυρετό, πριν 8 μέρες είχε ξερόβηχα, έπαιρνε σιρόπι και έκανε και μάσκα αερολίν, στο καπάκι ο βήχας της έγινε παραγωγικός με μίξες και φλέγματα και παραμένει έτσι..... :cry::cry::cry: Αλλά ήταν αργά και ο γιατρός έκλεινε...Είπε, αν θέλουμε, να την πάμε να τη δει σήμερα στο Ιασώ.... :twisted::twisted::twisted: Αλλά δε γουσταρω ρε κορίτσια να πάω εκεί να σκάσω 100 ευρώ.... :oops::oops::evil::evil::evil::evil: Είπα στον Γ. να την πάει ή στον παιδίατρο του ταμείου μας, ο οποίος αν και καλός, σε φορτώνει με φάρμακα.... :?:?:?:?:?:?:?:? Απλώς για να δει αν είναι απλά ίωση ή τίποτα άλλο... :?:?:? Η να την πάει στο Παίδων Πεντέλης που είναι πολύ καλό νοσοκομείο.... :roll::roll::roll:

Και θέλαμε ρε γαμώτο να φύγουμε σήμερα για το χωριό μου... :roll::roll::roll: Για ΣΚ... :(:(

Λενάκι έπαθα σοκ σου λέω....Δεν ξέρω αν ήμασταν στο δρόμο τι θα είχε συμβεί.... :(:(:( Ευτυχώς τωρα είναι καλά.....

Θα γίνεις πρώτη σοφερίνα ε;;;;; :lol::lol::lol:

Αργυρούλα μου όλα να πάνε καλά και να μη χρειαστεί να κάνει το μπουμπουκάκι σας ολική νάρκωση... :?:?:?:? Σας σκέφτομαι.... :x:x:x:x:x Όσο για το σύστημα υγείας, αστο...... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Στην Ελλάδα είναι όπως τα λες...Ένας οδηγός και ένας συνοδός.... :o:o:o:o:o:o:o:o Μόνο για σοβαρά περιστατικά νομίζω ότι πάει γιατρός μαζί... :roll::roll::roll:

Χρύσα Ιωάννη τον φωνάζετε τον μικρό;;;; :D:D:D:D:D Τι καλός... :x:x:x

Διαφωνώ λίιιιγο μαζί σου στο θέμα γιατρών...Πιστεύω ότι τα δημόσια νοσοκομεία έχουν πολύ καλούς γιατρούς λόγω εμπειρίας... :roll::roll::roll: Έχουν δει περισσότερα τα μάτια τους... :roll::roll::roll: Απλώς κι εκεί θα πρέπει να έχεις γνωστους/μέσον για να σε προσέξουν..... :evil::evil::evil::evil::evil:

Θου ναι ρε..Τέλεια φωτο μωρή κουκουβαγιομάνα..... :lol::lol::lol: Κορμάρα είσαι.... :lol::lol::lol:

Μιτσάκι επειδή δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, δεν έχω καταλάβει.... :roll::roll::roll: Τι έγινε;;;Βρήκες δουλειά;;;; :roll::roll: Για πες..Για πες... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Γωγω να την πας ρε συ..να τη δει εστω καποιος γιατρος.

Εμας αν καποιο απο τα παιδια κανει πηρετο μια φορα..και μετα ξανανεβει σε λιγοτερο απο 8 ωρες..παμε σουμπιτο σε γιατρο.

Κοιτα τα δημοσια νοσοκομεια εχουν καλους γιατρους..οπως και καποια ιδιωτηκα..εγω μιλαω γεννικα..

οι καλοι γιατροι ειναι πολυ δυσκολα να βρεθουν..και πιστευω πως καλοι γιατροι ειναι αυτοι που τωρα βγαινουν στη συνταξη.

Οι νεοι...οσο και αν θα επρεπε να συμβει το ακριβως αντιθετο- ειναι λιγο γιουχου.

ΠΧ 2 φορες ο Χριστοφορος εξεταστηκε απο παιδοχειρουργο σε εφημερευον...συν μια απο εξωτερικα ιατρειοα...3 δοαφορετηκες διαγνωσεις..απο δενε ιναι τιποτα..εως το παιδι ειναι για εγχειρηση...

ε συγνωμη τωρα...τις 2 φορες ηταν ο ιδιος γιατρος..διαμετρηκα αντιθετη διαγνωση.

Αντιθετα..μια και μοναδικη φορα πηγαμε τον μικρο στο εφημερευοων...τοτε που εκλεγε...και τυχαμε σε ειδηκευομενο παιδοΩΡΛ ο οποιος ηταν αψογος. Αφου καθαρησε πολυ προσεκτηκα το αυτη εβαλε τα ειδικα χωνια και το ειδε.

Η ξαδελφη μου ηταν ενα βημα πριν τον αλλο κοσμο..και αποκλειστηκα και μονο επειδη ηταν γνωστη της μαμας μου εγινε η αξονικη της γρηγορα και της συστησε τους καταλληλους γιατρους..και τωρα ζει και βασιλευει..η δε κουμπαρα- ξαδελφη επειδη ετυχε σε κορυφαιο κατα τα αλλα πανεπηστημιακο καθηγητη στο θεαγενιο..ειναι για ταρταρα 36 χρονων κοπελα με 3 μικρα παιδια.

Ειναι απολυτα του πιστευω μου πως μονο εαν εισαι τρομερα κολοφαρδη η εχεις τρομερες ακρες βρισκεις καλο γιατρο...σε ιδιωτικο ΚΑΙ δημοσιο, δεν τα διαφοροποιω.

Μη πας μακρια..δες και τους γυναικολογους και παιδιατρους τους οποιους σχολιαζουμε κατα καιρους

Δημοσίευση

Αφρο πολύ ωραίο ρε μπράβο, χρυσοχέρα και εσύ!!! :D:D:D

εμείς εδώ από το νοσοκομείο, από το προσωπικό του, τις νοσοκόμες, κανένα παράπονο....πολύ καλές, πατούσες το κουμπί και αμέσως έρχοταν! :!::!:

τώρα δεν ξέρω αν έχει να κάνει επειδή ήταν παιδιατρική κλινική, αλλά ήταν πολύ καλές και ευγενικές!!! :!: πρόσεχαν τα παιδιά χωρίς να πρέπει να τους δώσεις "φιλοδώρημα"!!! :!::!:

καλέ νομίζω ότι το μπουμπουκάκι μου μεγάλωσε αυτές τις μέρες που ήταν στο νοσοκομείο :o:o:o:o μας φάνηκε σαν να ψήλωσε!!!! :o:o:?:?

εν τω μεταξύ μέχρι τώρα δεν έχει πάρει ούτε μία αντιβίωση και τώρα πήρε και την αναισθησία της :(:(

σας αφήνω για την ώρα, σε λίογο έρχεται και ο Λ. μου!! :x:x

Γωγώ πήγαινέ την σε έναν γιατρό κρίμα είναι η ομορφούλα :x:x

Δημοσίευση

Καλημέρα,

τι κάνετε? έχω πήξει στην δουλειά

Χρύσα εγώ δεν ρωτάω ποτέ για τα ρούχα, τα ετοιμάζω από το βράδυ, αλλά η Έλενα πολλές φορές το πρωϊ όταν τα βλέπει δεν θέλει να τα βάλει και θέλει να διαλέξει μόνη της. Ο Μ πάλι φοράει ότι του δώσω ποτέ δεν λέει όχι

Γωγώ περαστικά σας, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω αυτό που έζησες........

Αγρυ έχει καεί και στα ποδαράκια η Ρέα?

Αν μπορείς κάποια στιγμή πές πώς ακριβώς έγινε για να ξέρουμε τι να προσέχουμε και αν μπορούμε να προφυλακτούμε από κάτι

Έρη έτσι ακριβώς ήταν και ο Μ μέχρι τα 4 (πήγαινε και παιδικό από 1,5χρ.) εμένα δεν με πειράζει καθόλου και το προτιμώ από το να σηκώνει χέρι και χτυπάει. Τώρα βέβαια έχουν αλλάξει τα δεδομένα, δεν θα ξεκινήσει αυτός να χτυπάει αλλά αν τον χτυπήσουν θα ανταπωδώσει.

Λένα για τα κακά του μπέμπη να σου πώ για την ξαδέρφη μου έχει ένα μωράκι 4 μηνών, μέχρι και 3 μηνών έκανε 1 φορά την εβδομάδα, τώρα τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει και κάνει κάθε 2-3 μέρες. Η παιδίατρος (στην Μενούνου πηγαίνει) της είπε να μην ανησυχεί, όσο θηλάζουν αποκλειστικά περιμένουμε μέχρι και 7 μέρες.

Για Σάββατο απόγευμα εγώ δεν μπορώ(έχω να πάω σε γενέθλια) αλλά αν κανονίσετε για Κυριακή πρωϊ θα έρθω.

Επίσης αν κανονίσετε για Σάββατο βράδυ Αναστασία στείλε κανένα μην στο κιν μήπως και τα καταφέρω

Έλενα πόσα μαθήματα οδήγησης θα κάνεις? υπάρχει όριο ή όποτε κρίνει ο δάσκαλος ότι είσαι έτοιμη?

Δημοσίευση

αχ ας γραψω λιγο αφου ταισα το μικρο .

Γωγω μου τι ηταν αυτο !!! :o:o:o:o παλι καλα που ηταν τοσοι γιατροι εκει κοντα !!!

ουτε που θελω να το σκευτομαι ....

Αργυρο δωσε πολλα φιλακια στην μικρη .

Χρυσα δεν τον ρωταω αλλα οταν μου λεει οχι αυτην την μπλουζα η παντελονι παω και τον βαζω να βρει μια που να του αρεσει .

αχ εχει κουρκουτιασει τομυαλομου αποτα της βαπτισης και δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε ....

α ! σε ασθενοφορο δεν εχω μπει και ευχομαι να μην μπω ποτε

Δημοσίευση

Αφρο για πες..απο ρουχα τι βρηκες;;;;;

και απο που;;;..θυμαμαι του μανωλη ηταν πολυ ωραια τα ρουχαλακια..και ειχες παρε και εσυ ρουχαλακια και οχι χαζοκοστουμακι...τωρα δεν ξερω πως ηταν απο κοντα αλλα απο τις φωτο φαινοταν πολυ ωραιο

Δημοσίευση

δεν ψαχνω για ρουχα ...αυτα ας τα κανουν οι νονοι αν θελουν ...δεν εχω μιλησει ακομα με τον νονο που ειναι εδω (ο δευτερος ειναι στην κρητη και θα ειναι για μηνες ) ψαχνω για τις μπομπο που θα κανω και για διακοσμηση ....θελω να τα κανω με τα χερακια μου γιατι ειναι για ανθρωπους που αγαπαω πολυ !!!

Δημοσίευση

προς τι προσανατολιζεσαι;;;

εμεις τελικα καναμε γουρια..

αμα τα βρω θα στα βαλω για φωτο

δεν ηταν μπομπο..απλα η ξαδελφη μου τα εδεσε σε σακουλακι με κουφετα και τα εβαλε σε χαρτινη σακουλιτσα

Δημοσίευση

Γεια σας

εργασία μόλις εστάλη #:-s

ρε Φραν τι κρίμα

εγώ έρχομαι Θεσσαλονίκη Κυριακή στις 10 και τελειώνω στις 3 το μεσημέρι το μάθημα :(

Νατασούλα κι εγώ τις βγάζω ρούχα απότ ο βράδυ μερικές φορές αλλά ναι διαλέγουν και αν δεν τις αρέσουν φοράμε ότι θέλουν 8-) Α και πάντα είμαστε τίγκα στα κοκαλάκια

:mrgreen:

Σήμερα πήγε ο Γ την Ι στο σταρτωτικό να τη δει ένας δερματολόγος για τη δερματίτιδα που έχει στα χεράκια της. Της έδωσε αλοιφή φτιαχτή και σε μια εβδομάδα να την ξαναπάμε. Πάντα τέτοια εποχή βγάζει αλλά αυτές τις μέρες λόγω του κρύου μάλλον επιδεινώθηκε.

Καλά ρε Θεσσαλονικιές δε θα μπορέσω ποτέ να σας δω μου φαίνεται :(

Γωγώ τι πάθατε ρε! :o:o:o Θέλω κι εγώ ένα σφράγισμα μικρό να κάνω κάπια στιγμή αλλά στα σφραγίσματα δεν κάνω νάρκωση. Μόνο σε εξαγωγή. Φαντάζομαι τρομάρα που πήρες...

Εμείς χτες πάλι στα ξαδέρφια είαμσταν παίζαμε μπαζ :lol:

Σε έναν γύρο παίξαμε εγώ, η ξαδέρφη, ο Γ και η Φ

Ο Γ βγήκε πρώτος, η Φ δεύτερη , εγώ 3η και η ξαδέρφη 4η :oops::oops::oops::lol::lol:

Νέλη τη φωναζουμε την Ι από μωρό

Το βγάλαμε από το κουνέλι -Νέλη :lol::lol::lol: ε και της έμεινε

Δημοσίευση

Άφρο ξέχασα να σου πώ τέλεια η ζωγραφιά, εγώ δεν το χω το θέμα........

Η μπόμπο της Χρύσας ήταν τέλεια, πολύ μου άρεσε, επίσης το γλυκό πεντανόστιμο. η κρέμα όλα τα λεφτά

από ζαχαροπλαστείο ήταν Χρύσα ή σπιτικά?

Μαρία Κυριακή θα έρθετε τελικά ή από Σάββατο?

Αν έρθετε από Σάββατο είναι πιο εύκολο να βρεθούμε

Καλή επιτυχία με την εργασία:D:D

Δημοσίευση

Νατασουλα ηταν απο ζαχαροπλαστειο - εργαστηριο για την ακριβεια- η οποια φτιαχνει δικα μας γλυκα. Φτιαχνει παντα μικρες ποσοτητε ςκαι ειναι παντα φρεσκα..ψαχναμε κατι το οποιο μπορεις να φας χωρις να λερωθεις και χωρις κουταλακι..τελικα καταληξαμε στα σουδακια..

Στον Χριστοφορο ειχαμε κομματακια μεντοκ....

Ποιες μπομπο σας ετυχαν;;; ηταν 4 ειδων και εχω την εντυπωση οτι η ξαδελφη μου εβαλε στο καλαθι μονο τα ασημενια πεταλα με γαλαζια φουντα..γιατι στη σακουλα που εμεινε σπιτι οπου ειχα αυτα που θα μοιραζα σε οσους δεν ηρθαν ηταν τιγκα στα χρυσαφι ροδια με κοκκινη φουντα και κανενα χρυσαφι πεταλο και πολυ λιγα ασημενια πεταλα

Μαρακι αφου θα ερθετε Κυριακη :(:(:(

δεν μπορει..καποια στιγμη θα τα πουμε!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα σας!

ειμαι σχολειο,περιμενω να σχολασουν κοι αλλοι συναδελφοι του γκρουπ,εγω τελειωσα,κ να φυγουμε!

γωγω επαθε σοκ! :shock::shock:

Ελενα κ εσυ :shock::shock::shock:

φανταζομαι την τρομαρα σας :roll::roll::roll:

Αργυρουλα ειναι κουκλιτσα το μπουμπουκακι σου..ποσο θα πονεσε η ψυχουλα μου..μη σκεφτεσαι για τα φαρμακα βρε..φτανει που ειναι καλα!φιλακια πολλα πολλα!

θου τί να σου πω για το αυτακι..του γιωργου δεν μυριζε ποτε..αλλα ειχε,εχει,υγρο κ ωτιτιδες..η αληθεια ειναι πως τωρα ειναι πεντακαθαρο..που ισως επιασε η ομοιοπαθητικη :?:?:? αν δε σου ειναι δυσκολο ας το δει καποιος ωριλα,οχι παιδιατρος..

εγω παλι κοριτσια τα νοσοκομεια δε τα θελω..ποτε δεν εχω παει τον γιωργο..μονο στη γενικη κλινικη οταν ηταν εκι ο παιδιατρος μας κ οχι στο ιατρειο του..κ εκει δεν πληρωνα αφου τον εξεταζε ο παιδιατρος μας..αλλα κ να πληρωνα..τα φοβαμαι για τις ιωσεις τα νοσοκομεια :roll::roll: αν δεν υπαρχει αναγκη νοσηλειας προτιμω ιδιωτικα σε ιατρεια κ ας χρυσοπληρωνω κ ας μη μας περισσευουν ή σε ιδιωτικη κλινικη..ισως να ειμαι κ υπερβολικη..αλλα ετσι σκεφτομαι.. :oops::oops:

επισης προτιμω οπωσδηποτε νεους γιατρους απο ηλικιωμενους..εχω καει απο τεραστια ονοματα στον ιατρικο χωρο,το μισο μου σοι ειναι γιατροι κ τους εχω μαθει καλα :evil::evil::evil: ,αντιθετα,οι εξαιρετοι γιατροι που εχω συναντησει με απιστευτη εμπειρια,ορεξη,διαθεση,διαυγεια,με εχουν σωσει..οχι ολοι βεβαια..πρεπει να ψαχτεις κ παλι,συμφωνω..αλλα αυτο ισχυει παντου..η επιστημη προχωραει μπροστα κ οι ηλικιωμενοι συχνα μενουν κολλημενοι σε οσα ισχυαν πριν δεκαδες χρονια..πονας..αντιβιωση..οχι ολοι,αλλα ο καλος γιατρος πρεπει διαρκως να διαβαζει κ να ενημερωνεται..

με το αναστασακι περασαμε τελεια,εγω δηλαδη,εχθες! :lol::lol::lol:

κ τί εννοεις καλε σχεδον κατσαμε η ηπιαμε καφε!μια χαρα ηπιαμε κ 2 καφεδες η καθεμια,εγω σοκολατα κ ταισαμε κ τα παιδια!αχαριστη! :lol::lol::lol:

Βεβαια ο Γιωργος εκανε ενα καρουμπαλο στην αννυ :oops::oops::oops::oops: μετα την αγκαλιασε,αφου του ειπα εγω,κ ζητησε κ συγγνωμη..αλλα :oops::oops:

παντως εχει διορθωσει το θεμα ξυλο..αλλα του ξεφευγει κ καμια που κ που..

με την πανα καλα!ειχαμε 2 ατυχηματακια εχθες με τσισακια,αλλα ειχε ξεχαστει με το παιχνιδι..ολη τη μερα μετα καλα!ανα τεταρτο βεβαια ρωταω αν θελει να παμε τουαλετα!

θου σιγα μη βγαλω τη βραδινη πανα!για τρελη με περασες 8-)8-)8-)8-)8-)8-) ειμαι,αλλα οχι κ ετσι! :lol::lol:

μαρια κ απο το ιωαννα βγαινει το νελη! ;)

φρανιτακι μπορω οποτε μπορουν κ οι αλλες!προεχει να σε γνωρισουμε! ;)

σας αφηνω,χτυπαει κουδουνι!

φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...