Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι κανετε? :D:D

αργυ δοξα το θεο βγηκατε...καλη αναρρωση..πως κοιμαται????/μπρουμυτα?

αχ κουκλες ειστε..μα σα τη γαρμπη εισαι :?:?:?:?

εχω τρομερο πονκεφαλο..απαπαπ

μα τετοια γκρινια..κ τα 2 μιλαμε..τεσπα ολο σας πρηζω

ελενα πως πηγες σοφερινα?δε σε φοβαμαιιιι

αφρο τελεια τα καμβακια ρε..μπραβο..ποη βωρα σε πηρε/?

χρυσα ποτε θα ερθεις για καφεεεεε :mrgreen::mrgreen:

σισσακι συγκεντρωσουυυ..διαβασε... :geek::geek::geek:

Δημοσίευση

να ρωτησω..εδω κ καιρο ο αντωνης με ειχε πει οτι βγαζει σα κερι το αυτακι του μικρου..ε λεω θα λερωνεται ευκολα..προχθες που ηρθε η πεθερα με ρωτησε κ αυτη κ ειδα οτι μυριζει..το παταω τραβαω κτλ να δω για ωτιτιδα τιποτα..ξερετε τι μπορει να ειναι?

Δημοσίευση

Αχ Αργυρουλα τα διαβασα! ευτυχως ολα καλα, σου εστειλα και μηνυμα! Δεν θελω να σκεφτομαι το κλαμμα και τον πονο εκεινη την ωρα κ να μην μπορεις να κανεις τιποτα....πω πω...ευτυχως παει κ αυτο!!

Σισσυ χρονια πολλα για χθες!!! δεν τα παω καλα με τις γιορτες!!

Λοιπον εγω οπως ειχα πει, θα φτασω Θεσσαλονικη παρασκευη στις 4 και θα φυγω με το τρενο των 3 την Κυριακη...Εχω δωσει το τηλεφωνο μου σε χρυσα, θουλη κ αναστασια κ πειτε μου εσεις ποτε σας βολευει γιατι εχετε κ τα παιδια οποτε δεν προτεινω κατι..αν δεν μπορω εκεινη την ωρα κανονιζουμε επι τοπου...

Για ποιο θεμα μιλατε παλι?? εγω δεν τα διαβαζω..βαριεμαι κιολας..ΚΑποιες φορες που το ειχατε αναφερει μπηκα να δω διοτι ειμαι κ περιεργη κ δεν την παλευω...Εχει μαζευτει πολυ κατιναριο κ πολλες κακιασμενες εκει μεσα..γενικα δεν το αντεχω το στυλακι αυτο...αλλα στην τελικη δεν με απασχολει κιολας να ειμαι ειλικρινης..Παλαιοτερα γινοταν κ εδω στο μαμμυ, νομιζω δεν εχει να κανει με τη συγκεκριμενη σελιδα, αλλα οπου μαζευονται πολλες "μανουλες" μαζι, να τι γινεται..

Δημοσίευση

Σαββατο απογευμα βολευει εμενα

Θου δεν ξερω...ενα θα σου πω..πανε σε ΩΡΛ...η οξεια μεση ωτιτιδα του Ιωαννη ετσι ειχε ξεκινησει.

Αν δεν βολεψει Σαββατο...Φραν θα ποιουμε οπωςσδηποτε καφε Κριακη στον σταθμο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Γειαααααααααααααααααα!!!!

Τί κάνετε;;;;;;;;;

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας (που φαντάζομαι πως θα μου δώσατε αφού δεν σας έχω διαβάσει ακόμη :lol::lol::lol::lol: )

Χάθηκα αλλά δεν γινόταν αλλιώς μιας και είχα διάφορες υποχρεώσεις!!!!

Τόνια μου χρόνια σου πολλά και καλά! Να χαιρεσαι τον μπουτζαχεντίν και τη λουλοδένια σου και εύχομαι κάποτε να χαλαρώσεις και να απολαμβάνεις στιγμές ηρεμίας!!!! :lol::lol:

Σισσάκι ο,τι επιθυμείς!!! Με πτυχίο και 2ο νινί στην κοιλίτσα! Άντε και να μαζεύεις 9αρια και 10αρια μη σου πω!!! Σε βλέπω με έδρα σε λίγα χρόνια έτσι όπως πας!!!!!

Πάω να σας διαβάσω τώρα!!

Φρανίτα αύριο; Εγώ για Σάββατο είμαι μέσα!!! Κυριακή δεν μπορώ έχω τραπέζι

Δημοσίευση

Γεια σας....Τι κάνετε;;;;; :roll::roll::roll:

Δεν είμαι και πολύ καλά... :(:(:( Η χθεσινή μέρα αν και ξεκίνησε καλά, συνεχίστηκε χάλια....

Θου θυμάσαι που με πήρες τηλ και σου είπα ότι είχαμε πάει στο ταμείο μας να κάνω εγώ υπέρηχο θυροειδή και εξαγωγη δοντιού ο Γ;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Όταν μιλούσαμε ο Γ. ήταν μέσα στο γιατρό....

Σε κάποια φάση βγαίνει έξω, πάει τουαλέτα, δεν πρόλαβα να του μιλήσω....Βγαίνει από την τουαλέτα, δεν μπορούσε να μου μιλήσει και ήταν κατακίτρινος σαν το πανί....Μπαίνει μέσα και μετά από 2 λεπτά μου λέει ο οδοντίατρος να περάσω κι εγώ μέσα...Μπαίνω, ο Γ. ξαπλωμένος στην καρέκλα...Κατάχλωμος...Του λέω "πως είσαι;;;;:" Και τον βλέπω να κλείνει τα μάτια...Τον σκούνταγα, καμία αντίδραση..... :o:o:o:o:o Χέστηκα πάνω μου.... :cry::cry::cry: Του πέφτει το χέρι κάτω, σαν να πέθανε...... :o:o:o:o:o Βλέπω τον γιατρό να προσπαθεί να του ανοίξει το στόμα να του πιάσει τη γλώσσα.... :o:o:o:o Σοκ!!!!!Λέω, πάει πέθανε.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Άρχιζα να ουρλιάζω, ανοίγω την πόρτα, φωνάζω την κυρία που κλείνει τα ραντεβού, μπαίνει μέσα και τη βλέπω να τρέχει κάτω να φωνάξει τον παθολόγο..... :o:o:o:o Μου λέει ο οδοντίατρος, φωνάξτε δίπλα γιατρούς...Παω σε κάτι γιατρούς δίπλα...Τρέχουν νοσηλευτριες, γιατροί και ο παθολόγος...... :o:o:o:o:o:o:o Να φωνάζω "Ο άντρας μου..Καντε κάτι...Τι έπαθε;;;Σας παρακαλώ..." :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Εμένα δε με άφηναν να μπω μέσα, να ακούω τον παθολόγο μέσα να φωνάζει "φερτε μου παγωμένο νερό σας είπα..."Ούρλιαζε....Σκεφτόμουν ότι θα έχει πάθει ανακοπή.... :?:?:?:?:?:?:?:? Να μην ξέρω τι να κάνω...Να θέλω να κλάψω....Να καταρρευσω....Ήταν 6-7 άτομα από πάνω του....

Να μπαινοβγαίνουν..Τους ρωτούσα "αν είναι καλά....Τι έπαθε..." Μου έλεγαν "καλά είναι...Λιποθύμησε..." :shock::shock::shock: Και "γιατί δεν συνέρχεται;;;;;" ρωτούσα εγώ... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Τελικά μετά από μισή ώρα μου λένε "συνήλθε...Είναι καλά..Μιλάει με τον γιατρό...Πέρασε να τον δεις..."

Και τον βλέπω...... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Μέχρι τότε είχα χασει 50 χρόνια από τη ζωή μου.... :cry::cry::cry:

Το δοντι που πήγε να βγάλει τον ταλαιπωρεί εδώ και 2,5 χρόνια... :roll::roll::roll: Εχει απόστημα, συρίγγιο κλπ....Του έκανε ο γιατρός την ένεση, δεν τον έπιασε...Του έκανε και άλλη τίποτα...Και στο τέλος του έκανε και τρίτη, αλλά μάλλον δεν του την έκανε καλά και έφυγε λίγο υγρό και ο Γ. το κατάπιε.... :o:o:o:o:o Και του έπεσε η πίεση και λιποθύμησε...Ήταν με τη μεγάλη πίεση στο 4.... :shock::shock::shock::shock::shock: Του έκαναν ένεση για να του ανέβει η πίεση, του έβαλαν ορό...... :(:(:(:(:(:(:(:( Γι'αυτό δε συνερχόταν με τίποτα..... :cry::cry::cry:

Μάλιστα, όπως λιποθύμησε του έφυγαν και τα τσίσα.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ευτυχώς όμως όλα καλά...Ευτυχώς που ήμασταν εκεί....Και ήταν όλοι οι γιατροί...Ευτυχώς που ήμουν κι εγώ μαζί του...

Τελικά αφού συνήλθε του το έβγαλαν το γαμώδοντο...Δυο γιατροί μαζί.... :?:?:?:?:?

Μετά μέχρι το βράδυ ήταν κάπως.... :roll::roll::roll::roll:

Νόμιζω ότι τον χάνω, μου κόπηκαν τα πόδια...... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Τον αγαπάω.... :oops::oops:

Και το βράδυ η μπέμπα είχε πυρετό....Ευτυχώς γύρω στο 38,2 (πριν λίγο έκανε 38,6) αλλά με ντεπόν της πέφτει..... :roll::roll::roll: Όλα σκατά...

Αργυρούλα μουυυυ διάβασα τι πέρασε η ΡΕΑ και στενοχωρήθηκα πολύ..... :cry::cry::cry::cry: Σε σκεφτόμουν συνέχεια και ήθελα να σε πάρω τηλ, αλλά δεν το είχα.... :roll::roll::roll: Είπα ότι θα πάρω τις κοπέλες μήπως το έχει καμία, αλλά μετά από τα δικά μας γεγονότα, δεν είχα μυαλό.... :(:(:( Περαστικά να είναι....Είναι καλά τώρα;;;Φαντάζομαι πόσο θα πόναγε... :(:(:( Η ψυχούλα μου....Όλα να πάνε καλά....Περαστικά και να μου τη φιλήσεις..... :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Εφτιαξα μια σαλαταρα κ καθισα να σας διαβασω απολαμβανωντας την...

Τρωω τρωω τρωω...Φτανω στο σημειο με τα καψιματα...Απ'τη μια στενοχωριεμαι σχεδον κλαιω (Για τη Ρεα κυριως)απ'την αλλη βριζω τη Σισσυ για τη λεπτομερη περιγραφη! :oops::lol::lol: Η σαλατα καλα κρατει και οι σελ τελειωνουν!Βλεπω τη Γωγω!Λεω ΟΚ θα μου κανει παρεα με την εκθεση...Διαβαζω...ΣΟΚ!!!!!Αμαν μωρη τρελλη πηγα να καταπιω το πηρουνι...Διαβαζω κ για τα τσισακια...Λεω οκ!Αυτες θελουν να μου κανουν διαιτα!!!!! :lol::lol::lol:

Γιεα σας ειπα???Τι σημαινει το γιεα??? :P:lol::lol: yeah sas λοιπον!!!

Ωραια που περασαμε στης Τζουλιας!!!!Το κοριτσι μου εχει χαλαρωσει πολυ!!!Σχεδον καθισαμε κ ηπιαμε κ καφε!!!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια η Φραν θα μενει στο κεντρο..Δεν υπαρχει καποια αλλη λυση?Που να τρεχει στην τουμπα ρε σεις?Αν κ δεν ειναι κ τρελλο-αθηναικο-ποσο για ενα ταξι... :?:?:? Οτι θελετε!!!

Φραγκισκα βραδυ θα βγουμε εμεις τα οργισμενα νιατα?Θα περιμενω να με παρεις για να συννενοηθουμε! ;):D

Δημοσίευση

Καλημέρα απο εδώ μανούλες τι κάνετε? :-*

Αχ Αργυρώ μου τι γλυκιά που είναι η Ρέα! :YMHUG: Υπομονή τώρα και θα περάσουν όλα! Η ψυχούλα μου! :x

Λενάκι μπράβο για τα μαθήματα οδήγησης, θα ενθουσιαστείς, σιγά σιγά θα αποβάλεις το άγχος και όλα θα είναι μια χαρά. Μην απογοητευτείς! [-(

Μακάρι Χρύσα μου να είναι έτσι όπως τα λες.. :roll: κατα βάθος και εγώ αυτο πιστεύω.. απλά αγχώνομαι η μάνα! :lol:

Αφροδιτάκι μου, μιλάει ναι απο την τηλεόραση τα έχει μάθει. Οταν είμαστε με ξένους μιλάει Αγγλικά (τα βασικά έτσι?) και όταν είμαστε με Έλληνες, στην αρχή μιλάει Αγγλικά και μετά όταν καταλαβαίνει ότι μιλάμε Ελληνικά μιλάει και αυτός Ελληνικά.. :lol::lol:

Ηθελα να σου πώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε -12 και έβγαλα να του βάλω το κοκκινο μπλουζάκι του Μακουιν που μας πήρες πέρσι και το βλέπει και μου λέει " Ο Μανώλης μου το πήρε αυτο!!!" :shock::shock::shock: Έμεινα κοκκαλο μιλάμε! :)@-)

Μητσάκι καλή τύχη με την δουλειά! :)

Παναγιωτάκι μου ναι καταλαβαίνω τι λες, αν χτυπάει το παιδι δεν ξέρεις τι να κάνεις.. :-ss Πάντως το ότι τον παίρνεις και φεύγεις νομίζω είναι το σωστό. :ympeace: Δεν τον πειράζει που φεύγετε και χάνει το παιχνίδι? [smilie=confused1.gif]

Καλέ Αφρο, τι ιδιαιτερότητα έχεις εσυ??? Εκτός απο το ότι εισαι γαμάτο άτομο εννοώ.. <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'>

Σισσάκι ψυχραιμία! \M/

Εγώ δεν εχω καεί ποτέ στην κουζίνα απο εκτίναξη λαδιού ή κατσαρόλας και τα λοιπά.. Απο φουρνο όμως έχω καεί πάμπολες φορές και στους δεικτες μου και στα μεγάλα δάχτυλα σχεδόν δεν έχω αποτυπώματα πια απο τα καψίματα. :-! Αυτά τα δάχτυλα πλέον έχουν μεγάλη αντοχή στα καυτά λόγω του μαγειρέματος.

Δεν νομίζω να είμαι έγκυος.. την έκανα την λαδιά μου αλλά δεν νομίζω.. :? Τωρα περιμένω όπου ναναι και έχω τα σημάδια.. :)

Φιλάκια

Δημοσίευση

Νατασάκι χρόνια πολλά κοριτσάρα...Να τα εκατοστήσεις...Ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις.... :lol::lol::lol::lol: Να χαίρεσαι τις κουκλάρες σου... :x:x:x Δεν το ήξερα ότι έχεις γενέθλια.... :oops::oops: Πόσα έκλεισες;;;; :roll::roll::roll:

Έρη μου τι κάνεις;;;;;Καλέεεε υπάρχει υποψία για εγκυμοσύνη;;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μακάρι...... :x:x:x:x

Στάσαααα με έκανες και γέλασα με την περιγραφή σου.... :lol::lol::lol::lol: Το χρειαζόμουν.... :roll::roll::roll::roll: Ευχαριστώωωω..... :x:x:x:x:x:x:x:x:x Συγγνώμη που σε αηδίασα.... :?:?:?:?:? Κι έλεγα "να το πω..να μην το πω..." :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μέχρι να ποστάρω μαζευτηκατε!

Γωγω!!!! :YMHUG::YMHUG: Κοριτσάκι μου τι πέρασες!!! :o:o Ευτυχώς βρε όλα καλά, ηρέμισε περαστικά και στο μικρούλι!

Φραν σε εχασα, τι κάνεις? Φυγατε απο Ουγκάντα τελικά? Θα πάτε Κορέα?

Νατασάκι μου χρονια σου πολλά καθυστερημένα συγνώμη! :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Τοσο μακρια εε?? δεν εχω ιδεα αλλα οκ αν ειναι να κανω κ 20 λεπτα με ταξι δεν μπορω γιατι δεν ειμαι σιγουρη για λεωφορειο ρε κοριτσια....χμμμ καπου πιο κεντρο????

Ναι σημερα επιβεβαιαωθηκε κ επισημα Ερη μου, θα παμε!

Δημοσίευση

Έρη μου γιατί δε νομίζεις;;; Εγώ λέω μακάρι να είσαι!!! Όσο για τον Κ και η Ε έτσι κάνει. Δεν απλώνει χέρι πίσω. Καθεται και τις τρώει η καημένη μου. Νομίζω πως απλά δεν του έχει γίνει συνήθεια. Και καλύτερα να σου πω...

Θου το γεγονός οτι μυρίζει το αυτί δεν είναι καλό. Καλύτερα να το κοιτάξεις. Η μυρωδιά κάτι δείχνει, κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα.

Γωγώ :shock::shock::shock:

Ευτυχώς είναι καλά ο άνθρωπος. Για ένα σκατοδόντι χάνεις τη μισή σου ζωή....

Αναστασία κούρεψες την Άννυ;;; Θες να το παίξεις κομμωτριάρα;;; :lol::lol::lol:

Κουκλά θα είναι η αγάπη μου!!!! Όπως και να την κουτσούρεψες!!!

Αθηναίες βλέπω μια χαρά τα περάστε στη Βίκυ!!!!

Βίκυ συμμαζεύτηκες ή ακόμη;;;

Αργυρούλα πόσο όμορφα θα είναι τώρα στο σπίτι σας! Μια χαρά πάντως σας ακούω!!! Περαστικά και αγύριστα.

Παναγιώτα μου ρε συ γιατί ντρέπεσαι τόσο. Σιγά μη σκέφτεσαι τί θα λέει ο ένας και ο άλλος. Σημασία έχει πως αντιμετωπίζεις εσύ αυτές τις κρίσεις.

Έλενα άντε και καλή αρχή βρε!!! Και με νταλίκα!! Γέλασα πολύ με το κρασί!!

Ιουλία εντάξει το καθαρίσατε το σπίτι;;; :lol::lol::lol:

Χρύσα ρε συ τί ώρα σχολάς; Αντλείς καθόλου στη δουλειά;

Δημοσίευση

Γωγώ ευχαριστώ ρε συ! Τα 26 έκλεισα η γριά!!!

Έρη τί ζητάς συγνώμη καλέ;;;; Ούτε ένα δώρο να μη μου στείλεις;;;; :lol::lol::lol::lol:

Έχω συνταγή για ψαρογιουβαρλάκια μούρλια!!! Τη θες; Έβγαλα και φωτο γιατί σε θυμήθηκα!!

Φραν με ταξί είναι ένα 20λεπτο μέσα στην πόλη.

Δημοσίευση

Να 'μαι πάλι!

Τα κατέθεσα επιτέλους τα χαρτιά, άντε να δούμε... :roll:

Όλο το πρωί έτρεχα!

Αν σας πω ΤΙ κόσμο είχε στον ΟΑΕΔ... Πανικός!!! :o:o:o Τα σημεία των καιρών... :(

Ρε συ Γωγούλι, λαχτάρησα και μόνο που φαντάστηκα τη σκηνή!!! :(

Όλο αυτό τελικά από λάθος του γιατρού (με την 3η ένεση;) ή λάθος κατάλαβα; :roll:

Τον έρμο! Τι μπορεί να πάθει κανείς απ' τα σκ@τόδοντα!!! :?

Φαντάζομαι τη λαχτάρα σου!!! :|:|:|

Τέλος καλό, όλα καλά! :)

Αργυρούλα, καλώς ορίσατε στο σπίτι σας!!! :D

Το κοριτσάκι μας... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Ούτε να φανταστώ δε θέλω, τον πόνο της και τη στεναχώρια σου... :(:(:(

Εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση κι άλλο παρόμοιο... ΠΟΤΕ στη ζωούλα της!!! :?

ΣΙΣΣΑΚΙ, είμαι απαράδεκτη, αλλά χθες δεν πρόλαβα να γράψω εδώ!!

Στο μεταξύ έχασα το κινητό σου (και το δικό σου και πολλών άλλων, γιατί το smartphone μου είναι μάλλον STUPIDphone!!!) :evil: και δεν μπορούσα να σε πάρω, αν και σε σκέφτηκα πολλάκις!!! :oops:

(στείλτο μου ξανά, παρεπιπτόντως!)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσάρα μου, έστω και καθυστερημένα!!! :x:x:x

Να ζήσεις, να 'σαι πάντα γερή, δυνατή και χαρούμενη! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, με το καλό να την πολλαπλασιάσετε :D και εύχομαι ολόψυχα να επιτύχεις ΟΛΟΥΣ τους στόχους και τα όνειρά σου! :D Με το καλό το πτυχίο κι ό,τι άλλο επιθυμείς! :D

Σ' αγαπώ πολύ! :YMHUG:

Θουλάκι μου, και τα αυτάκια του μικροβίου βγάζουν λίγο-λίγο κεράκι και μάλιστα η παιδίατρος μου είπε ότι το ένα είναι ψιλοτίγκα στο κερί! :roll:

Δεν έδωσε περ/ρη σημασία κι έτσι δεν έδωσα ούτε εγώ! :lol::oops:

Δεν μυρίζουν όμως... :roll: (ακόμα;):roll:

Ξύπνησε το μικρόβιο! Πάω!

Δημοσίευση

Γωγω..τι παθατε...νομιζω οτι δεν θα ξαναπαει οδοντιατρο!

πραγματικα ...εχασες χρονια απο τη ζωη σου!

Αφρο τελειωσες τα καδρακια ?

τωρα που θα φυγει ο Κ. θα κανονισουμε καφε!

Ερη...πολυ χαιρομαι που τα πατε καλα ...και με εενα μωρο!\

Λενακη...καλη οδηγηση...

και εγω ειμαι απο αυτες που πλεον βαριεμαι να οδηγω!

αν εμενα στο κεντρο δεν θα ειχα καν αμαξι!

σημερα πηγα στη φιλη που γεννησε να τη κανω αλλαγη στη γαζα της καισαρικης...η κορη της η μεγαλη (6 ετων) εχει βγαλει πολυ ζηλεια ..πολλα ψυχοσωματικα...(διαοιες, εμετους κλπ)!

το μωρο πολυ καλο...!

ξυπνα και θηλαζει καθε 4-5 ωρες...το πολυ 10 λεπτα απο καθε στηθος...1 :?::?::?::?:

μετα πηγα τη μικρη ρυθμικη κια τωρα θελω να κοιηθω...αλλα δεν..!

Συμπεθερα....ειστε κουκλες!

η ΡΕΑ θεα!

να της δωσεις πολλα φιλια!

στειλε μου το τηλ...σου...!

και ξαναλεω...οι θεσσαλονικιες...ειναι χρυσοχερες...

Αθηναιες ακουτε..κανουν κα8ι ψαρογιουβαρλακια...!

εμεις....με το ζορι τα κλασικα!

Δημοσίευση

Μανιταριους- μπουκωμενους -βραχνιασμενους εδω!!!(Θουλη :lol::lol: )

Δε σχολιαζω , χαρηκα με τα καλα σας νεα , Αργυρω, φιλια στην κουκλιτσα σου!!

Θου , αγορομανα , ωραια φωτο..

Γωγω, τι λαχταρα περασες, δε θελω ουτε να το σκεφτομαι :shock::shock::shock:

Ερη, Βικυ, Χρυσα, Σισσυ,Νατασα ,Μιτσακι ,Αναστασια και αλλες που ξεχνω, δε σας φιλω, θα σας κολλησω μπουκωμα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ρε γωγω πλακα κανεις? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

καλε ολο εκπληξεις αυτο το τρενακι..ευτυχως ολα καλα..ουφφ

αλλα γελασα με τα τσισακια :oops::oops::oops:

παω να κανω μπανιο...βαριεμαιιι :mrgreen::mrgreen:

λεναρα εχεσε ο μπεμπουλακος/? :roll:

ελενα με τη οδηγηση οκ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...