Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ααα συμβουλη..μη βγαλεις τη βραδινη πανα πριν τα 18 :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έρη μία χαρά τα πάει ο γαμπρός μου, τι άλλο να έκανε; Να τους χτυπάει;

Βέβαια μπορείς να του πεις να ό, τι λέει η Γωγώ στην Ιωάννα!!! :roll:

Ιουλία μπράβο στον Γ. :D

Thουλη εμείς τα πετάμε τα χαρτιά στην λεκάνη! :D

Κάντε το ίδιο!!!!

Αν δεν μπορείς βάλε ψηλά τον κάδο!!!!

Σας είπα; Ίσως πάμε σπίτι αύριο!!!! :D

Θα μας το πει ο γιατρός το πρωί!!!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

συμπεθερα πολυ χαιρομια που πατε καλα!

να της δωσεις πολλα φιλια!

Σισσιω...δεν θυμαμαι αν σου ειεπα χρονια πολλα!

οποτε χρονια πολλα!

και εισαι καλεσμενη σπιτι μου οποτε θελεις!

αν θες ελα και με τον Π.

χαχχαχχα

Ιουλια...και οι Αθηναιες κανουν δουλειες.,,,

λιγο πριν φυγουν μαζεψαν ολα τα πιατα που χρησιμοποιησαμε...αν ηξερα που ειναι η σκουπα θα εβαζαν !

τρελοκομεια!

Θουλη....ηρωιδα μανα!

χαλαρωσε....ασε τα καπου ...στο συζηξ...ισως και αν..

και κατσε να πιεις ενα ποτο μονη σου!

βγες να κανεις ψωνοθεραπη

πες στην Αναστασια να σου δανεισει εκεινο το 20αρικο...

κανε κατι!

Λενα ...η διατροφη σου πως ειναι?

κατι πιο πρασινο μηπως βοηθουσε?

ολη μερα κανουμε αγκαλιτσες !

ποσο μου αρεσει!

Δημοσίευση

Αργυρουλα μακάρι να πάτε. Να τα ρωτήσεις όλα να σας πει τι πρέπει να κάνετε.. Λογικά θα κάνει ακομη αλλαγές?

Θουλάκι καλό παιδάκι να είναι αλλά να μην είναι μαμούχαλο! Τι να κάνω. καλά να του πω χυπα και εσυ αποκλείεται και ας έσπαγα εγώ στο ξύλο όποιο παιδάκι τολμούσε να με πειράξει. Σε λίγο θα πάει παιδικό, τι θα γίνει εκεί? Θα ειναι ο καρπαζοεισπράκτορας?

Ιουλία γειά σου, κοίτα να ξεκουραστείς καιασε την ψηλή να σου καθαρίσει μια χαρά. Συγχαρητήρια για την εκπαίδευση τουαλέτας! Ειδες όταν το παιδι ειναι έτοιμο απο μόνο του?

Λενάκι μου γλυκό, απλά πεσμένη είμαι, Αργυρώ όχι προβλήματα δεν υπάρχουν, όλα έχουν στρώσει με μενα και τον Βαγγ εννοώ, εδώ και πολύ πολύ καιρό.. ειναι που πλησιάζει και χρόνος που λείπω, μου λείπουν οι δικοί μου, οι φίλοι μου, δεν μπορώ να πάω πουθενά εδώ και δεν μπορώ να βγω και απο την χώρα μέχρι να ετοιμαστούν τα χαρτιά μου που ποιος ξέρει πότε θα είναι έτοιμα (υπολογίζω μέχρι Σεπτέμβρη) ε και πνίγομαι γενικά.. Εκτός και αν είμαι εγκυος και μ'επιασε μια συναισθηματική ανισσοροπία τι να πω..

Φιλάκια σε όλες...

Δημοσίευση

Στο δικό μας βιβλιάριο το γράφει στην 1η σελίδα, μάλιστα δόθηκε 3 φορές!!!!

Μόλις το κοίταξα!!!

Σας φιλώ, πάω για ύπνο!!!

Συμπεθέρα Καναδή εύχομαι να είσαι έγκυος!!

Τι ωραίο νέο θα είναι αυτό!!! :D

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!! :D

Η ωρα της μαμας! :D Αυριο το πρωι θα πιασω επισημως τιμονι στα χερια μου για πρωτη φορα! Καλα που εισαστε μακρια να μην σας παρνω σβαρνα :lol: Εμας την ενεση 2 φορες την κανανε, μια στο νοσοκομειο και μια ο παιδιατρος.

Θου ενα θα σε πω...σημερα σιδερωνα το απογευμα και απο τα νευρα μου για να ηρεμησω επινα κρασι στο ορθιο απο το μπουκαλι! :lol: Οταν δεν βλεπανε τα παιδια εννοειται! ;) Εγω ξερεις τι εκανα οταν εκανα μπανιο την Ειρηνη? Εβαζα τον μικρο στο καρεκλακι του φαγητου και τον επερνα μαζι μου, αυτος κοιτουσε με ενδιαφερον τι καναμε και ηταν ησυχος, τωρα τον εχω παλι μεσα αλλα κρατιεται απο την μανιερα ορθιος και κοιταει. Δοκιμασε το.

Ιουλια μπραβο στον Γιωργο!!! Πολυ χαρηκα! Και η Ειρηνη δεν θελει κανεναν μεσα στα κακα, παιρνει ενα περιοδικο κλεινει και την πορτα και τα κανει :lol:

Αργυ μου μακαρι να πατε αυριο σπιτακι σας! Πολυ χαρηκα πο ειναι καλυτερα το κοριτσι μας! Για τον παιδικο που ρωτησες η Ε. τα παει καθε μερα και καλυτερα. Μου ειπε η δασκαλα της πως για την ηλικια της ειναι πολυ καλη, αρχισε να μην χτυπαει και να μην σπρωχνει τα παιδια τοσο πολυ. Εκανε 3 φιλες και παιζει με αυτες πιο πολυ.

Ερακι μου καλο ανεβαααα! Εγω πιστευω πως η αισθηση του οτι δεν μπορεις να φυγεις ανα πασα στιγμη απο την χωρα σε συνδιασμο με οτι του λειψανε οι δικοι σου τα δημιουργει ολα. Τοσο πολυ αργουνε τα χαρτια μωρε? :(

Αναστασακι μου με γεια τα μαλλακια σας!! Βαλε φωτο να δουμε την κουκλιτσα σου!

Παω να ξαπλωσω, νυσταξα, φιλια σε ολες και καλο βραδυ!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας

Περιμένουμε τον γιατρό να έρθει σε μία ώρα!!!!

Είχαμε και φωτό σουτινγκ χθες!!!! Βγάλαμε μερικές :roll:

Λενάκι καλή οδήγηση, θα ενθουσιατείς!!!!

Εμένα μου αρέσει πολύ η οδήγηση!!!

Μπράβο στην Ε

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Τι κανετε;;;

Ερη μου για την συμπεριφορα του Κωστακι…εχω να σου πω το εξης..οταν ερθει η ωρα να ενταχθει μονημα σε ένα σηνολο..θα αλλαξει..

Αν θυμασαι ετσι ηταν και ο Χριστοφορος…τον εδερναν και εφευγε…του παιρνανε το παιχνιδι και δεν διεκδηκουσε…

Χτες μου ειπε η δασκαλα ότι παρασερνει τα αλλα παιδια στο τρεξημο ότι σβαρνιουνται και κυλιουνται στο πατωμα.

Επισης εχει γινει αρκετα κτητηκος και διακδηκητικος..οχι σε ανισηχητηκο αλλα σε φυσιολογικο βαθμο

Αργυρω πως είναι η Ρεα σημερα;;;;;

Παντως παιδια η αληθεια είναι πως οντως ο Παντελης είναι τρομερος Βασιλακης Καιλας..

Τον θυμαμαι εκεινη την ημερα σπιτι μου..με με τον που χανοταν η Θου από το οπτικοτ ου παιδιο..κλαααμαααα…απιστευτο παιδι

Τζουλι αψογος ο Γιωργακης…εμενα παλη χαλι μαυρο…και χεσμενος να είναι..ουτε που τον νοιαζει…

Ολο θελω να σας πω τα δικα μου και ποτε δενε χω χρονο…

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια .

κατι ηθελα να γραψω αλλα δεν θυμαμαι .....

ο Κ φευγει την δευτερα για ενα μηνα .....ο μικρος κατεβαζει δοντια .....

Αργυρο ευχομαι να πατε σπιτι και απο σημερα .

Ιουλια μπραβο για την πανα και τα κακα .

Ερη ο Κ καλα αντιδρα ,αληθεια μιλαει αγγλικα ?

βικη και εγω ευχαριστω πολυ ....ξερεις εσυ ;)

Δημοσίευση

Καλημερα!!!! :D Τι κανετε?

Πρωτο μαθημα θα το κανω με βροχη και αερα :twisted::twisted: Ελεος? Τοσες μερες δεν εριξε σταγονα και σημερα ξεσκιστηκε! :twisted: πφφφφ για να δουμε!

Αργυ και εμενα μου αρεσει η οδηγηση, στην Ελλαδα με ειχε μαθει ο Π. και το επερνα σε αλανες και ισιαδες. Μια φορα τον πηγα απο το ενα χωριο στο αλλο! Εδω το καλο ειναι οτι και σιγα να πηγαινεις δεν σε κορναρουν και δεν σε αγχωνουν οπως κανουν στην Ελλαδα οποτε εχω λιγοτερο αγχος σημερα. Μακαρι να πατε σπιτακι σας σημερα. :YMHUG:

Χρυσακι καλημερα!! :x

Παω να ετοιμαστω. Καλημερα σε ολες!

Δημοσίευση

λενακη καλημερα...

Τοσες μερες θελω να σου πω πως η φωτο σου μετα δυο παιδια μου αρεσει παρα πολυ.

Περισσοτερο δε η φατσα του Γιωργη!!!!

ρε παιδια μονο σε μενα δεν αρεσει ο οδηγηση....

μισω την οδιγηση κυριως μεσα στην πολη...αμα ειχα την δυνατοτητα θα κυκλοφορουσα με ΜΜΜ

Δημοσίευση

Kαλημέρα τσούπρες! :D

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, θα επανέλθω αργότερα!

Χθες πήγα θεατράκι! :D Η παράσταση μέτρια, αλλά πήρα τον αέρα μου!!! ;)

Σας αγαπώ και σας φιλώ, γιατί πρέπει να φύγω!

Τρέχω να μαζέψω και να καταθέσω τα χαρτιά για μια δουλειά... Για να δούμε... :roll:

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Τι μου κανετε;;;

Ερη μακαρι να εισαι εγκυουλα.Θα ειναι πολυ ωραιο νεο.

Εγω δυστυχως ανηκω στην αλλη πλευρα...Ο γιος μου συνεχεια τσακωνεται και χτυπαει τα αλλα παιδακια... :(:(:( Να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα να τον χτυπανε παρα αυτο που κανει.

Αισθανομαι παρα πολυ ασχημα..δε ξερω πως να αντιδρασω..και συνηθως τον παιρνω και φευγουμε...

Βεβαια οταν ειμαστε σπιτι μας και εχουμε κοσμο και συμπεριφερεται ασχημα θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει.Γιατι πραγματικα δεν εχω πουν τον βαλω. :oops::oops::oops:

Αργυρουλααααααααααααα..η σκηνη που περιγραφεις με το μαξιλαρι ειναι απο την κυρα μας τη μαμυ..Πολυ γελιοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στη Ρεα.

αφρο τελειο ειναι ρεεεεεεεεεε το εργο σας!!!!!!!!!!!

Χρυσα μου δεν εχω δει το θεμα που λετε...απορω ομως με την κακια και τη σκληροτητα του κοσμου (γενικα)... :roll::roll::roll::roll:

Θου :-*:-*:-*:-*:-*

Τζουλια και Στασα να περασετε καλα σημερα!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μητσακι καλη επιτυχια στη δουλεια!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα παναγιωτα!!!

η Αφρο που ειναι;;;;

Θου πως εισαι σημερα;;;

Και μια ςκαι μιλησε ςγια κακια..να σου πως μολις διαβασα στο φεισ πως καποιος κατεβασε το προφιλ της Ολιβ...

Τι να πω..Οκ ενδεχομενος καποιος δε τη χωνευει..αμα ομως δεν τη χωνευεις τι ασχολεισαι;;;;;;

Ρε παιδια η καποιες μητερες εχουν υπερβολικα πολυ ελευθερο χρονο...η δεν εχουν ζωη...η εγω κανω κατι λαθος και για κατουρημα ακομα πηγαινω τροχαδην.

Οκ ουτε εμενα μου αρεσει το φορουμ..γινετε ενα μπαχαλο εκει και η κατινια της κατινιας...

το ιδιο και η σελ στο φεισ γιατι και εκει νομιζω οτι θα καψω εγκεφαλικα κυτταρα...γι'αυτο και δεν τα διαβαζω και δεν ασχολουμαι..παρα μονο σε εξαιρετικα ενδιαφερουσες περιπτωσεις στις οποιες διαβαζω αποκλειστηκα και μονο χωρις να σχολιαζω.

Αλλα διαβαζω τη σελιδα και μονο τις δημοσιευσεις- σπανια τα σχολια.

Αμα δεν αρεσει σε καποιον....γιατι αχολουνται τοοοοοσσσσοοοο πολυ

Δημοσίευση

εδω γυροφερνω .

εχω δουλειες .

εγω με το θεμα του αυτισμου καταλαβα οτι τωρα πια ειναι κελεπουρι και ιν ο νονος να εχει καποιου ιδους ιδιετεροτητα ειναιμαθημαζωης για το παιδι.....ενω καποτε το 70% απο αυτες ολλες εκει θα κοροιδευαν στο σχολειο και θα απομονοναν ατομα σαν εμενα που ειχαμε καποια "ιδιετεροτητα " ..........αυτο το μακρια απο τον κωλο μας πολυ μου την δεινει .......και οχι δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσες που θα λεγανε ναι με την μια ,εχω ζησει πολλα στο πετσι μου για κατι πολυ λιγοτερο για να το πιστεψω ......

εχθες που λεγατε εσυ χρυσα και η σισσιω για τις κουμπαρες -νονες σας λεγατε για αρρωστιες οχι για παιδια η ανθρωπους που αυτο που εχουν τους καθηστα πιο "χαζους" στα ματια τον "εξυπνων"

Και ναι και εγω θα το σκευτομουν γιατι θα ειχε μαγαλη σημασια πως ειναι το παιδακι αν καταλαβαινει αν εχει μια "κοινονικη" ζωη υπαρχουν και βαριες περιπτωσεις και οπως εγραψε η κοπελα δεν τους αγκαλιαζει καλα καλα ΔΕΝ μπορω να ξερω εγω απο την οθονη μου πως ειναι το παιδι .....οπως και να εχει εγω βρησκω πολυ λαθος τους γονεις του που εκαναν την προταση ακομα η κοπελα δεν εμεινε εγκυος και την εκαναν για ενα παιδακι που ακομα και καλα να ηταν δεν εχουν το δικαιωμα κατα εμενα να κουμπαριαζουν το παιδακι τους χωρις εκεινο να ξερει τι ειναι ο νονος ,χωρις να θελει αυτο (μιλαω για το ουσιαστικο θελω )Για μενα ειναι μεγα λαθος να βαφτιζει παιδακι γιατι ετσι θελουν οι γονεις του .Ο νονος εχει ενα καθηκων που δεν μπορει να το κανει παιδι .ο νονος ειναι δευτερος πατερας η μητερα και σε περιπτωση απωλειας των γονιων αυτος αναλαμβανει κατα μεγαλο μερος το παιδι .

Δεν με πειραξε τοσο πς ο εθεσε η κοπελα αλλα οι απαντησεις "μα ναι φυσικα" και το "εισαι ρατσιστρια ,δεν κολλαει !!!" δεν ειπαι οτι δεν θελει να το ξανα δει οταν κανει παιδι αλλα οτι δεν θελει για νονο του παιδιου της ,ακομα ειπαι οτι οι σχεσεις με τους κουμπαρυς ειναι λιγες και τιπικες ...αν ειχαν αλλη σχεση θα ηταν και διαφορετηκα ,μορει να εβλεπε τοπαιδι περισσοτερο και να το "γνωριζε" ,αλλα ακομα και τιποτα να μην ειχε οταν κανεις νονο κανεις καποιον που εχεις σχεσεις πολυ καλες και οχι τιπικες και οχι με το ζορι ,εχει δικαιωμα να επιλεξει και οχι να κανει κατι γιατι δεν μπορει να πει οχι μην την πουνε ρατσιστρια .

Απο εκει και περα η κοπελα βλεπει το παιδακι πως ειναι και αποφασιζουν

ΘΑ μπορουσε αυτο το θεμα να γινει αφορμη για μια πολυ ομορφη ενημεροση της μαμασ αλλα και οσων δεν ξερουν τι ειναι αυτισμος ....αλλα καταστραφικε

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! :D

Τί κάνετε; Εγω σκατά! Διαβάζω για την σχολή και δε θυμάμαι τίποτα. Αδικως διαβαζω μου φαίνεται... ούτε ενα μαθημα δε θα περάσω!!! :evil::oops::oops::oops::oops:

Αν παρω κανενα απο αυτά τα σκευάσματα, τύπου τονοτίλ, λέτε να με βοηθήσουν;;;

Και τσακώθηκα και με τον Π που μου λέει λαλακίες!! Έχω τον πόνο μού έχω και αυτόν να μην καταλαβαίνει... :(:(:(:(

Χρυσάκι για την όλιβ δε θα εφέρω άποψη, γιατί είναι φίλη μου και ίσως θεωρηθεί οτι μεροληπτώ. Θα την κρατήσω λοιπόν τη γνώμη μου για τον εαυτό μου. :roll:

Θα πώ μόνο οτι πληρωνει την επιλογή της να μην είναι αυστηρή και να αφήνει "ελεθερες" μερικές να αλωνίζουν...

Το ίδιο είχε γίνει και εδώ αν θυμάσαι! ήταν η κάθε καρακατίνα και έλεγε ό,τι ήθελε. Γι' αυτό έφυγα και πάρα πολλές κοπέλες και γι' αυτός και όσες έμεινα το κάνουν για να κρατάνε την επαφή τους με κορίτσια που έχουν φιλίες μαζί τους. :roll:

Δημοσίευση

Αφρο και εγω αυτο λεω, οτι δε μου αρεσε καθολου αυτη η "επιθεση" και οτι οι περισσοτερες ειναι εξω απο τον χορό και πολλα τραγουδια λενε, και πιστευω πως εαν τους τυχενε κατι τετοιο στανταρ θα απαντουσαν αρνητικα. Δεν σχολιαζω την κοπελα..απλα τον τροπο που το εγραψε. ναι μεν εγω σαν Χρυσα διαβασα πιο προσεκτηκα και καταλαβα και τον προβληματησμο της και τους ενδομηχους φοβους της αλλα μερικοι δεν το καταλαβινουν.

Και οπως ειπα παλη ΕΓω σαν ΧΡΥΣΑ και μονο εαν μου τυχαινε κατι τετοιο πιθανων θα ελεγα ναι. Αλλα αυτο αφορα μονο εμενα και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει συμβουλη η προτροπη για οποιονδηποτε, ποσο μαλλων κριση επικριση η κατακρηση στον οποιονδηποτε και τις πραξεις του.

οσο για το θεμα Νονος θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω οχι ως προς το τι εστι νονος συμφωνα με τις επιταγες της θρησκειας η της κοινωνιας μας οπου κατα τα αλλα εχεις πολυτο δικιο, αλλα ως προς το τι πραγματηκα γινετε...

το 90% των περιπτωσεων οι σχεσεις ειναι τυπικες εως πελατειακες.

και αμφιβαλλω παρα πολυ εαν καποιος νονος θα αναλαβει την φροντιδα ενος παιδιου εαν κατι παθουν οι γονεις του, εδω καλα καλα δεν τα πξγαινουν στην εκκλισια ως ηθηστε.

Δεν θα επεκταθω σε αναλυση της θεωριας μου- βαριεμαι ειναι η αληθεια-αλλα καταλαβαινεις τι θελλω να πω

Δημοσίευση

Καλημέρα σας από το σπίτι μας!!! :D:D

Μας άφησαν να φύγουμε και θα πάμε γιά αλλαγή το Σάββατο, αν οι πληγές είναι στεγνές δεν θα κάνει νάρκωση αν είναι υγρές ...... τότε δεν την γλυτώνουμε!!! :(

Αν και είμαστε σπίτι γράφω από το κινητό γιατί είμαστε μαζί στο δωμάτίο της και φτιάχνει όλα τα παζλ που έχει!!!!! :o:o

Αυτές τις μέρες ήρθαμε πιο κοντά η μία στην άλλη και δεν με αφήνει να πάω πουθενά!!! :?

Μόλις μπήκαμε σπίτι, πήγε στην κουζίνα και την έδειξε και πήγε και κάθησε στο σημείο που έγινε το ατύχημα :o

Δημοσίευση

Αργυρουλα σοβαρα;;;; την γλυκουλα μου!!!

Τι σας ειπαν θα αφισει σημαδι;;;;;

ειναι μεγαλη η επιφανεια που καηκε;;;

κεραλοιφη θυμαμαι εβαζαν και στον αδελφο μου, την εβαζαν χλιαρη προς κρυα και την αλειβαν με ενα φτερο..αχ παιδια πραγματικα οσο το φερνω στο μυαλο μου τα ουρλιαχτα του το κλαμα του ακομα αντιχει στα αυτια μου..σαν να το βλεπω μπροστα μου . και ημουν μολις 4,5 χρονων..τελικα τετοιου ειδους σκινες δεν ξεχνιουνται οσα χρονια και εαν περασουν

Δημοσίευση

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα αφήσει σημάδι, δεν είναι πολύ βαθιές.....είναι όλη η πλάτη :(:( και το μισό αριστερό χέρι :( περίπου 4 εκ δίπλα από το φρύδι :( .....μου είπε να μην έρθει σε διαμάχη με τον αδελφό της :roll::roll::roll: και να μην πάει στον παιδικό για λίγο, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση :!::!::!::!:

το κλάμα που έριξε όταν καιγόταν :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ήταν ...... τι να σας λέω.....να μην βλέπεις παιδάκια να κλαίνε έτσι :cry::cry::cry: ....καλύτερα να έπεφτε σε μένα...........

και χθες που πήγαινε στο χειρουργείο η γλυκιά μου μου έστελνε φιλάκια μέχρι που έκλεισε η πόρτα........

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Αργυρούλα κλαίω και είμαι και στο γραφείο! :cry::cry::cry::cry:

Σας ειχα πει που μου επεσε η κατσαρόλα με το ρύζι και το βραστό νερό όταν η Χ ήταν 6-7 μηνών;

Την είχα στο ρηλαξάκι απο πισω μου και μαγείρευα και, δεν ξέρω πως, μου έπεσε η κατσαρόλα όπως την τράβηξα. Ενστικτωδώς αντί να κάνω πίσω και να προστατευτώ, έκανα μπροστά για να την προστατευσω μάλλον. Έπεσε όλο το βραστό νερό στα πόδια μου και την κοιλιά μου τα ρύζια εκτοξευτηκαν σε όλη την κουζίνα.

Η μικρή άρχισε να κλαίει, φοβήθηκα οτι την πήρε το νερό πήγα την ξέντυσα την έπλυνα με κρύο νερό και αφού συγουρεύτηκα οτι δεν είχε καει καπου, αλλα έκλαιγε γιατί είχε τρομάξει, τότε πήγανα βγαλω τα ρούχα (με τις σάρκες μου μαζί εννοείται)

Πήγα στο φαρμακείο μου έδωσε μια αντιβίωση, μια αλοιφή και μου έδωσε οδηγίες. Τα σημάδια στην κοιλιά τα έχω ακόμα, αλλά δεν φαίνονται πολύ... :roll:

Δημοσίευση

Εγω ειχα καει με λαδι στο χερι, τηγανηζα φετα σαγανακι και η ποντια ετσι οπως τα εβαλα μεσα πεταχτηκαν τα ζουμια..ειχαν και εχουν μινει ακομα λεκεδες στο κατω μερος του μπρατσου..

ο αδελφος μου ενα διαστημα με φωναζε δαλματιας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...