Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τόνια ήθελα να σου πω ότι η γυναίκα - του κουνιάδου της Γωγώς - μπορεί να έχει πολύ καλό χαρακτήρα, να είναι χρυσός άνθρωπος, τι θα πει πορνήδιο? τους ανθρώπους δεν τους κρίνουμε σύμφωνα με τον χαρακτήρα τους και όχι το επάγγελμά τους? ή την προσωπική τους ζωή? :?::?:

μπορεί να είχε προβλήματά με τον συζυγό της και περίμενε να μεγαλώσουν τα παιδιά για να φύγει.....αν δεν γνωρίσεις τον άλλον.....η Γωγώ ούτε που την έχει δει......αν την γνωρίσει μπορεί να γίνει και η καλύτερή της φίλη!!! :roll::roll::roll:

Μα δε θέλω να τη γνωρίσω...Γιατί ειμαι υποχρεωμένη;;;Την θεωρώ πουτάνα και δεν γουστάρω καμία παρτίδα.....Δεν περίμενε να μεγαλώσει τα παιδιά της για να χωρίσει..Περίμενε να βρει γκόμενο για να χωρίσει.....Και πάει στο δίαολο ας δεχτώ ότι ερωτεύτηκε παράφορα και χώρισε.....ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Χώρισε, ζήσε με τα παιδιά σου λίγο, να συνηθίσουν στη νέα πραγματικότητα, εξηγησε τους ότι έχεις ερωτευτεί και μετά σπίτωσε τον γκόμενο....

Ε μα...Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που ανακατεύτηκα;;;;;Ούτε ξέρω τι κάνουν ούτε με ενδιαφέρει......Απλώς δε θέλω καμια σχέση μαζί της....

Έγραψα στην ομάδα...Αν έχετε όρεξη για διάβασμα, πηγαίνετε... :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα,

έχω ευχαριστηθεί να το διαβάζω αυτό το τρενάκι, κι ας μην προλαβαίνω να γράφω :D:D:D:D:D

Χθες η Έλενα ανέβασε 2 φορές πυρετό 39,6 και είπε ότι πονάει το αυτάκι της, σήμερα ακόμα δεν ανέβασε, περιμένω μέχρι το απόγευμα, αλλά μάλλον θα την πάω παιδίατρο γιατί ψιλιάζομαι ωτίτιδα.....

Γωγώ δεν είπες, τι όνομα σκέφτηκε ο καλός σου??????????????

Εμένα πάντως μου αρέσουν και τα 2 ;)

Αναστασία μακάρι να γίνει κάτι με την δουλειά στον Παπαβέντση, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται

Χρύσα να κάνεις αυτό που νιώθεις, και ας τον καθένα να λέει ότι θέλει

Άφρο το κρεβάτι δεν έχει προστατευτικό κάγκελο? Φοβάσαι για το κενό που υπάρχει στην σκάλα?

Αν ξυπνήσει και θέλει να κατέβει δεν θα σε φωνάξει?

Δημοσίευση

Αφρο γιατ να σχολιασουμε..και δη αρνητικα...

δεν ειναι οτι ειναι κακο η οτι ειναι καπως...

απλα με εκνευρησε λιγακη το γεγονος οτι δεν υπαρχει κατανοηση...

εαν ο Αλφα η ο Βητα δενε χει προβλημα ΟΚ..εγω ομως εχω...και δεν βλεπω γιατι πρεπει να μου κανουν αμεσως μουτρα η αμεσως να με σχολιαζουν αρνητικα οτι τους σνομπαρω...δεν τους σνομπατω, θα ηθελα ειναι αληθεια πολυ να βγω ενα βραδυ για φαγητο και χαλαρη κουβεντα..αλλα απο τη στιγμ που θα εχω την εννοια γιατι ετσι ειμαι εγω, θα εχω την εννοια των παιδιων, ουτε εγω θα το ευχαριστηθω ουτε εκεινη.

Ποιο το νοημα λοιπον να παω

Εχω να βγω απο τοτε που ειχαμε παει για το καλοσορησμα του Ουκρανου τον Μαιο οταν μετακομησαμε στο νεο γραφειο και παλη τοτε ημουν εγγυος και ουτε εκεινο το ευχαρηστηθηκα και ας ηταν απογευμα.

καταλαβαινω οτι σε μια δουλεια και εαν θελεις να εισαι σωστος επαγγελματιας κατι τετοιες εκδηλωσεις συμβαλουνσ την συνοχη και στην αποκλημακωση της εντασης αναμεσα στα μελη της εταιριας..

ειναι φορες που νιοθω οτι ειμαι λιγο εξω απο την ομαδα γιατι ολοι κατι κανουν..οι μισοι μαθαινουν Ρωσικα...οι αλλοι μισοι Αγγλικα..μετα το μαθημα- που γινετε στα γραφεια μας- πηγαινουν πολλες φορες για ποτακι κλπ..

εγω αυτο τον ριθμο καλως η κακως με δεδομενες τις συνθηκες δεν μπορω να τον ακολουθισω...και δεν θα μπορω για τουλαχιστων αλλα 2 χρονια.

θελλω να χαρω λιγακι τα παιδι αμου..με τη δουλει..τις δουλιες και τις αλλες υποχρεωσεις που εχω δεν τα χαιρομαι..

χτες ο μικρουλης καθοταν στον καναπε και επαιζε..ξερετε ποοοσσσοο το φχαρηστηθηκα...ξερετε ποσο λιγο αγχος εχω...ποσο ηθελα να ρουφιξω αυτες τις στιγμες..

με τον Χριστοφορο ..με τον χαρακτηρα που ειχε δεν τον ειχα χαρει καθολου..δεν χαρηκα καν τα πρωτα του βηματα..τα κατορθωματα του...

για μενα ερχετε λιγο δευτερευον το θεμα "καριερα" τωρα

Αφρο ασε το να το φτιαξει μονος του..και επενδυσε σε εναν καλο μαστορα- μετα απο προσεκτηκο ψαξημο να μη σου πιασουν τον κωλο...

στο λεω εγω που ο δικος μου ειναι του "φτιαξτο μονος σου" και μεχρι να γινει κατι πρεπει να σπασουν τα νευρα μου

η ιδεα με τα σκαλια αποθηκευτηκα ειναι καλη...οπως και ο Ουρανος αρκει να ταιριαζει σε διαστασεις

Δημοσίευση

:? Χρύσα μακάρι να μου σπάζαν τα νεύρα τη δουλειά από τέτοια θέματα

Εγώ δεν ακολουθώ όταν δε μπορώ και άντε γεια σιγά μη δώσω λογαριασμό τι θα κάνω και αμα μπορώ να βγω ή όχι. Κι εγώ σπάνια έχω βγει με συναδέλφους εδώ. Το έχω πει και κατάμουτρα ότι τους βλεπω τόσες ώρες εδώ δεν θα τους φάω και στη μάπα το απόγευμα. Επίσης άλλο οι φίλοι-συνάδελφοι που έτσι και αλλιώς βρισκόμαστε συνέχεια εκτός δουλειάς και τηλεφωνιόμαστε και άλλο οι λοιποί ;)

Αναστασία μακάρι να σου κάτσε η δουλειά :D Νομίζω είσαι ιδανική...

Γωγώ δεν θα σου πω αν συμφωνώ ή όχι αλλά πόσο μου αρέσει που δεν μασάς τίποτα και τα χώνεις ρε..Μακάρι αν μπορούσα κι εγώ :roll:

Νατασούλα μπορεί να είναι και τυχαίο να μην είναι ωτίτιδα :?

Αργυρώ τώρα που θυμήθηκα.. Σκιάθο λέτε? Να ξέρεις ότι φέτος έχουν συνάντηση όλοι οι γκέουλες του κόσμου εκεί :mrgreen:

Αφροδίτη και σε μένα αρέσει ο ουρανός του ικεα. Σκεφτόμαστε κι εμείς να αγοράσουμε κι άλλο ίδιο κρεβάτι με αυτό που έχουμε να τα κάνουμε διόροφα :roll:

Δημοσίευση

Γεια σας! καλε με εχετε ξεχασει τελειως!! τσ τσ τσ...

Πλακιτσα...καλα ειμαστε, σημερα εφυγε ο Κ για Δανια/Ταιλανδη και προς τα τελη του μηνα και εμεις...

Σας διαβασα. μπερδεψα καποια θεματα αλλα δεν πειραζει..Τονια ηρθες??

Εγω τελικα μαλλον θα ερθω Θεσσαλονικη την επομενη εβδομαδα..Δεν ξερω ακομα, ισως δεν κατσω καν Θεσσαλονικη αλλα φυγω Χαλκιδικη, δεν ειναι σιγουρο..το σκεφτομαι ακομα, θα σας πω!

Λοιπον Γωγω σε διαβασα, δεν συμφωνω καθολου αλλα οκ, θα σου απαντησω στην ομαδα...εε να μην πω και εγω τη γνωμη μου...

Θα επανελθω!!

Δημοσίευση

Στάσα τέλειααααα ρε...Μακάρι να σε πάρουν στη δουλειά...... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Είσαι η ιδανική!!!!!! ;););)

Μαράκι δε μασάω.... 8-)8-)8-) Το έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό μου, αλλά δεν κάνω πίσω... :?:?:?:? Καλώς κακώς αυτή είμαι...Παλαιομοδίτισσα.... :geek::geek::geek::geek:

Νατασούλα πως είναι η Έλενα;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Εσύ δεν είπες ότι είχε πυρετό;;;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Ναι Γωγώ η΄Έλενα είχε πυρετό,

σήμερα δεν έκανε καθόλου μίλησα πριν από λίγο με την μαμά μου και δεν ξέρω τι να κάνω,

να την πάω παιδίατρο ή όχι? επειδή είναι ΣΚ

Πές καλέ για το όνομα, τι σου πρότεινε ο Γ??????

Φραν αν έρθεις Θεσ/νικη να μας ενημερώσεις να συναντηθούμε

Δημοσίευση

α φραν δε θελω χαζα..να σε δουμε :mrgreen::mrgreen:

γειαααααααααααα

καλα?

εγω καλα..δοξα το θεο :mrgreen:

νατασουλα τοσο ψηλο πυρετο? :roll: περαστικα ρε..

χρυσα περαστικα κ σε σας..απαπαπ..μα συνεχεια αρρωστοι ειστε :cry::cry: αν δε θες να βγεις μη βγαινεις ρε..

μαρια που το ξερεις?μα γκεουλες ;););)

θα τα κανετε 2οροφα ενω δε ειναι?

αφρο εγω επεσα απο 2οροφο..κ ξυπνησ τη αλλη μερα το πρωι στο κατω οροφο..δε καταλαβα τιποτα..επεσε κ πανω στη αδερφη μου..

γωγω διαβασα τη ομαδα.ωραιο ονομα εχει ο κουνιαδος 8-)8-)8-)8-)8-)

ρε τι στομα εχεις?καλε πως μιλας ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αργι δε μιλας καθλου γερμανικα?τα καταλαβαινεις ολα?

η νατασα μου που χαθηκε?η ιουλια?

λεναρα τα φιλια μου..

ελενα που εσαι πουλιμ?αντεχειςςςς

αθηναιες φιλια

αναστασια μακαρι ρε με τη δουλεια..θα εχουμε κ μεσω :P:P:P:P:P

βενι δε μπορω κυριακηηη :cry::cry::cry::cry::cry:

ερη που εισαι καλεεεεε

νοστιμα που φαινονταιιιιιιι..τα σουιδικα εννοω..

τονια που εισαι μαρηηηηηηηηηηηη

φιλουρες σε οσες ξεχναω

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!!Σας εγραψα το πρωι ή...σας "εγραψα"!!!???

Τεσπα!!!

Δεν διαβασα ακομα στην ομαδα αλλα θα εκφερω γνωμη(ειμαι σιγουρη οτι ΠΑΛΙ θα συμφωνω με τη λατρεμενη Γωγω :lol::lol::lol::P:P:P:x ) αφου πρωτα διαβασω!

Αφροδιτη θα σου πω ιδεα αλλα οχι για προστασια κατα τον υπνο.Εχει στο ικεα κατι ραφια σαν σκαλοπατια.3!Δλδ ειναι ενα μικρο "κουτι,διπλα ενα μεγαλυτερο κ παραδιπλα ενα ακομα πιο μεγαλο,καταλαβες????Αν το βαλεις καθετα στο κρεβατι θα ειναι νομιζω μια ωραια σκαλα για τον Μ :?:roll::roll: Αλλα μηπως δεν ηταν αυτη η απορια σου??? :lol::oops:

Αργυρουλα πες μου αλλη μια φορα(αφου την πρωτη με αγνοησες! :lol::lol::lol: ) γτ δε βρισκεις μια νταντα για να βγαινετε που κ που με τον αντρα σου???

Φραγκισκα αν ερθεις σαλονικα κ δεν κατσεις να πιουμε ενα ποτε(ποιος τον χε... τον καφε :lol::P ) θα εισαι μεγαλη σαπια μπανανα!!!!! :lol::P

Νατασουλα περαστικαααααα σας!Μακαρι να περασει ξοφαλτσα!

Μαρια εκεινο με τον καφε(οτι πινετε με την μικρη παρεα) ηταν τεστ για το αν σε διαβαζουμε????που θελεις καλε να χωσεις κ δεν τολμας?????Γουσταρεις καυγαδακι????Ε???Ε?????Περιμενε,μην σηκωνεις μανικια!!!!~εγω δεν εχω ορεξη!Η Σισσυ ομως σκοτωνει ανθρωπο! :lol::lol:[smilie=naka.gif]

Χρυσουλα κανε αγαπη μου οτι νιωθεις!!!Σε 2 χρονια ισως να θελεις κ εσυ να ακολουθεις!Τωρα εχεις αλλες προτεραιοτητες! ;)

Ερηηηηηηη!!!!Μπαινεις μας πετας τα κεφτεδακια στη μουρη κ φευγεις!!!! :D Σλουρπ!

Θουλη,για πες?Ποσες ΑΚΡΙΒΩΣ ωρες κοιμηθηκαν τα μωρα???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Δημοσίευση

Θου εννοείς οτι είμαι βρωμόστομη;;;;;; :?:?:? Νταλικιέρης;;;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Αμα βγαίνω εκτός ελέγχου, δεν ξέρω τι λέω...Αν και γενικά δε βρίζω πολύ πλέον.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Συγγνώμη που έκανα βόθρο το τρενάκι μας.... :cry::cry::cry:

Στάσααααα είμαι σίγουρη μωράκλα μου ότι θα συμφρωνείς μαζί μου... :-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Επίσης ωραία ιδέα έδωσες στην Αφρο..... :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Δημοσίευση

αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::idea:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ναι ρε Αναστασία :lol::lol::lol::lol: γι'αυτό το έγραψα και χαζογελούσα κιόλας περίμενα έναν πάταγο αλλά όλες το πέρασαν στο ντούκου :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μόνο εσύ το έπιασες :lol::lol::lol::lol:

λοιπόν έφτιαξε σε μένα έναν καπουτσίνο και στην Ι σκέτο αφρόγαλα με λίγη κανελίτσα και κατενθουσιάστηκε το μανάρι μου! Και κάναμε τις μεγάλες και πίναμε καφέ 8-)

Θούλη Σκιάθο παώ κάθε χρόνο λέμε έχω συγγενείς εκεί 8-) και φυσικά κάτι τέτοια δεν τα χάνω

Όταν αγοράσαμε το κρεβάτι της Ι πήραμε ένα που να γίνεται κουκέτα. Δλδ στην ουσία από ότι κατάλαβα θα αλλάξουμε τα κεφαλάρια και θα γίνει κουκέτα. Έχω φάει κι εγώ σαβούρδες από διόροφο. Αναμενόμενο

Δημοσίευση

Νατασούλα σόρρυ ρε..... :oops::oops::oops: Σε ξέχασα...Με σύγχισε η Αρτζι η ανοιχτόμυαλη στην ομάδα και ξέχασα να πω κι αυτά που ήθελα..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν μου έχει δώσει απάντηση για το όνομα...Ξέχασα κι εγώ να τον ρωτήσω...Τον πήρα τηλ τώρα όμως και του το υπενθύμισα...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αν και Χαριτίνα θα τη βγάλω......Τέλος....Σιγά μη βρει άλλο πιο ωραίο ονομα.... 8-)8-)8-)

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχα

Θούλη :lol::lol::lol::lol: για το πέσιμο!!!!

Αφρο κάπου εκεί λίγο μικρότερη από τον Μ., βάλαμε και την Ρ. σε πάνω κρεβάτι, έχει κάγκελα το κρεβάτι αλλά όχι ψηλά και η κουκέτα δεν είναι πολύ ψηλή, δλδ τα κάγκελα φτάνουν στο στήθος μου, σκαλάκια έχει 3 και κοιμάται από την άλλη πλευρά όχι την ανοιχτή της σκάλας......και εγώ φοβόμουν στην αρχή και είχα βάλει από κάτω από τα κάγκελα το στρώμα της κούνιας της γιατί η Ρ κάνει ανήσυχο ύπνο, γυρίζει όλο το κρεβάτι, αλλά πιστεύω ότι ξέρουν ή έχουν ένστικτο και δεν πέφτουν!!! :?

πάντως το ευχαριστιέται, της αρέσει.....και κάθε βράδυ ακούμε δυνατά μπαμ, είναι το κεφάλι της που χτυπά στο κάγκελο :o:o:o:o ήθελα να ήξερα δεν πονάει? :?

Μαρία :lol::lol::lol::lol: το σχολίασα από μέσα μου, αλλά είπα να μην γράψω τίποτις επειδή το άλλο θέμα με συνεπήρε :lol::lol::lol::lol: το γνωστό, να μην λέω!!!! :lol::lol::lol:

Γωγώκα :-*:-*:-*:-*

Αναστ. πότε θα έχεις νεότερα από την δουλειά? εύχομαι να είναι θετικά :-*:-*

εδώ για να γίνεις γραμματέας ή βοηθός κάνεις εκπση!!!

συμπεθέρα τι έγραφες και σε πέταξε? :roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...