Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

το εχει γραψει στο γκρουπ του κ το εχει σε ανακοινωση στο ιατρειο του

στειλε σου λεω το βιογραφικο σου το μειλ του

θελει κοπελα με εμπειρια κ γνωσεις στο θηλασμο κ να γνωριζει τη σελιδα του

τις συνεντευξεις θα τις κανει 28 του μηνος

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μα πόσα λέτε! Δεν τα διάβασα όλα.

κ εγώ δεν μπορώ τα τούρκικα αλλά όχι για την γλώσσα (αν και μου ακούγονται σαν Γιαπωνέζικα) αλλά επειδή γενικά έχω δει τόσα ατίθασα νιάτα στο λύκειο που τώρα ακούω σαπουνόπερα και ξερνάω! :mrgreen:

Πάντως ενα δικιο το έχει η Βενι, θα μπορουσαν να κάνουν μια καλή Ελληνική παραγωγή χαχα σαν την λάμψη χαχαχα να δουλέψουν οι Ηθοποιοι.. :D

Γωγώ μηπως η ανάσα της είναι απο τις αμυγδαλές της? Μηπως έχει κανένα θεματάκι? :roll:

Καλά για το θέμα των μεταναστών έχω καραφλιάσει πάλι.. δεν λέω τίποτα :twisted: , μονο ότι συμφωνώ με την Μάγδα.. :D

Αχ Αφρο με συγκίνησες γι αυτα που λες για τον Πανούλη, οτι δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση πυ είχε ο Μ. Αλλά ειναι λογικό βρε συ.. πάντα έτσι γίνεται με τα δευτερα παιδιά..

Και τώρα ξέρετε οι δεύτερες γιατι έχετε ψυχολογικά χαχαχα :lol::lol::lol:

Αργυρουλα είχατε επέτειο? Χρονια σας πολλά! Βάλε στο βάζο ενα μικρό χαλκινο νόμισμα για τα λουλούδια. @};-@};-@};-

Για τα ονόματα συμφωνώ με την Χρύσα. Οτι ονομα και να διαλέξεις δεν ξέρεις αν θα ειναι "in" όταν θα μεγαλώσει.. Αυτά αλλάζουν. Οπότε πεστην Χάνα να είσαι μέσα,

Πάω γιατι φωνάζει ο μικρός θα συνεχίσω αν προλάβω μετά..

Α ναι και κάτι άλλο. Παναγιώτα

401112_259283650803868_127755320623369_625364_115974784_n.jpg[/attachment:3jnc3q2q]

post-4408-13873938439615_thumb.jpg

Δημοσίευση

Μα τι γέλια έχω κάνει τρελοκομεία! Καλά με το τελευταίο της Αναστασίας χαχαχαχαχα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασάκι στείλε βιογραφικό ποτέ δεν ξέρεις, μονο να μη βαράς τις πελάτισες! :o:lol::lol::lol:

Μητσάκι να χαιρεσαι τον πατερούλη! :D

Παναγιώτα εγώ λέω να το κάνετε το διάφραγμα αν έχετε θέμα. Και ο αντρας μου έχει τον παρακαλώ αλλά είναι χέστης. :shock:

Τονάκι είσαι Αθήνα ε? Καλή φάση, Να βγάλετε φωτος στην συνάντηση! :x:x:x:-*:-*

Εγώ λατρεύω το-την Χαριλίνα! :x:x

Εμεις είμαστε καλά, αυριο περιμένουμε χιόνια λέει αντε να δουμε.. :roll:

Ο αντρας μου μου αγόρασε φωτογραφική που ηθελα πολύ καιρό τώρα και θα βγάλουμε φωτογραφίες στα χιονια γιουπιιι!! :D:D

Ειδατε τις φωτος του ΣαυροΓιωτίου στα χιονια? Ειναι τόσο τέλειες! :x

Ο γιος μου είναι πανέμορφος και πανέξυπνος σας το είπα? Σας το λέω χαχα.. Ροδάνι η γλώσα του και το μυαλό του πετάει ρε παιδι μου.. Έτσι ημασταν μικρά? :?:

Α ναι.. εχει δυο νυχτες τώρα που σηκώνεται το βράδυ και θέλει είτε να πάει να κοιμηθεί κάποιος μαζί του είτε να έρθει στο κρεβάτι μας... Δεν το είχε ξανακάνει.. Λέτε να είναι φάση? Τι να κάνω? :?:

Εγώ πηγαίνω στις συναντήσεις με τους Foodies in Toronto, μαγειρεύουμε τρώμε πίνουμε και ξεσκάω λίγο απο το μέσα. :ymparty:

Εχω γνωρίσει πολύ κόσμο αλλά καμία με μωρό στο σπίτι.. Ολοι είναι πιο μεγάλοι ή πιο μικροί απο μένα..

θα κάνω και μια Ελληνική συνάντηση σε κάποια φάση.. με Ελληνικό φαγητό δηλαδή. :-ss

Α ναι, με τις μετρήσεις των υλικών. Βρείτε μια κούπα των 250 ml, μετρήστε αν χρειαστεί με νερό το περιεχόμενο της, και χρησιμοποιήστε πάντα αυτη για όλες τις μετρήσεις.

Μην σας ενδιαφέρουν πόσα γραμμάρια είναι μια κούπα αλέυρι ή ζάχαρη και τα λοιπά, εσεις με μία κούπα τα μετράτε όλα.

Εκτός αυτού το ικεα έχει δοσομετρητές παμφθηνους. Πάρτε και χρησιμοποιήστε αυτούς..

Ο πίνακας που σας έβαλα παραπάνω είναι του Παρλιάρου και αφορά γλυκά.

Φιλάκια και..... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!! :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

καλημερα!!

καλα εκανα εςχθες καταλαθος ΚΑΤΙ κριτσινια!!!!! μμμμμμμμ ερη μπολις στανταρω τις δοσεις να στην στειλω? τι ωραια που βρηκες παρεουλα!!!!!! :):):):)

χαλασε η ζυγαριαμ ου γμτ!! οτι και να βαλεις πανω 400γρ δειχνει :(:(:(:(:(:(:(:(

μαρη αναστασια το παιδι καλε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ποσο γελασα!!!!!!!!

σημερα ο μικρος ειναι στην πεθερα μου, ελπιζω να μην του δωσει οτι να'ναι και εχουμε παλι τα ιδια...

καποια με ειχε ρωτησει για την μετακομιση :? ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομα περιμενουμε..κατα φεβρουαριο!!! να φυγει η πεθερα και μετταααααααα να αρχισουμε εμεις :evil::evil::evil::evil::evil: κια τρεχουνε τα ενοικια κια τα 500αρικα χωρις λογο :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ερη και εμας σηκωνεται και ερχεται σε εμας η θελει τον κωστα στην κουνια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ε, απο το διαπραγματευεσαι νυχτιατικα πας :lol::lol:

Δημοσίευση

μόλις γύρισα σπίτι και απολαμβάνω καφεδάκι με ησυχία, μόνο με μουσική :D;)

πολύ γέλιο χθες!!!! :lol::lol::lol::lol:

σήμερα τι αστείο θα πούμε? 8-}8-}8-};));));));));))

συμπεθέρα Καναδή, τι ωραία που φαίνονται τα μπιφτεκάκια και η σάλτσα, τι είναι από κεράσι? :?

και εγώ επίσης θέλω γρ. και ml όχι κούπες!!! :roll::roll::roll::roll:

και τώρα που το θυμήθηκα.....να κάνω βασιλόπιτα :shock::shock::roll::roll::roll:

να σας πω και την εξέλιξη που είχε η 12χρονη που αγνοούνταν: την βρήκαν στο τρένο να επιστρέφει, είχε περάσει την νύχτα με 2 άντρες που γνώρισε στι ιντερνετ!!!! :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o

Γωγώ θα συμφωνήσω με την Μάγδα στο κομμάτι του κουνιάδου, τι σε νοιάζει εσένα η προσωπική του ζωή? και γιατί να μην έρχεται σπίτι σας? νομίζεις ότι η Ιω και η μπέμπα θα καταλάβουν αν η γυναίκα είναι 10 χρόνια πιο μεγάλη και την ιστορία της? :o:o:o:o:o:o .....εσύ θα ήθελες ρε όταν μεγαλώσουν τα κορίτσια σου να μην μιλάνε γιατί ο γαμπρός σου δεν θέλει? :o:o:o:?:?:?

αν ήταν κανένας εγκληματίας, οκ τότε, αλλά τώρα.......

και στο φινάλε τι φταίει η γυναίκα? ο κουνιάδος σου γιατί την φλέρταρε ενώ ήξερε ότι είναι παντρεμένη? :roll::roll::roll::roll: επίσης να πω ότι μια 47χρονη φυσικά και μπορεί να τεκνοποιήσει, αλλά η ίδια έχει 2 έτσι και αλλιώς, έκλεισε το κεφάλια μητρότητα γιατι να το ανοίξει? :!:

είναι παντρεμένοι ή απλά συζούν? :?:

Μάγδα αυτό με την διγλωσία εξαρτάται από το παιδί και την ικανότητά του να μαθαίνει.....η Μαρκελλίτσα και τα δικά μου παιδιά ανήκουν στην ίδια κατηγορία της 3γλωσσίας, τα παιδιά της Έλενας (Λενάκι), της Αθηνάς και ο άντρας μου ανήκουν σε άλλη κατηγορία πιο απλή.......όλες οι έρευνες που έχω διαβάσει, αναφέρονται σε 2γλωσσα παιδιά καμμία δεν έχω διαβασει για 3γλωσσα ή για την δική μας κατηγορία :?:roll::roll::roll::roll: .....στην δική μου περίπτωση: τα παιδιά ακούν ελληνικά μόνο από μένα και όταν βάζω κανένα βιντιντι (ντιβιντι) παιδικό στα ελλην., αλλά από αυτά δεν μπορείς να μάθεις, ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι λένε!!!! :o:o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

έχω προσέξει όμως ότι, το καλοκαίρι που ήρθε ο γαμπρός μου με τον ανηψιό μου, ο Λ. βελτιώθηκε αρκετά......γενικώς και ειδικώς ο Λ. δεν μιλά σωστά ελλην., τον διορθώνω όμως πάντα, αλλά εκείνος επειδή βιάζεται να μιλήσει (είναι πολυλογάς :? ) δεν το διορθώνει πάντα και του είπα μια μέρα (δεν ξέρω αν ήταν σωστό) ότι αν δεν μιλάει σωστά ελλην. δεν θα μπορεί να μου μιλάει, και από τότε βελτιώθηκε :o:o:o:o .....ενώ η Ρ. μιλάει πιο σωστά ελλην.,............

έρευνες λένε ότι μέχρι την ηλικία των 7 ετών το παιδί ακόμη ξεκαθαρίζει τις γλώσσες μέσα του και αρχίζει και μιλά σωστά!! :!: .........στον Λ. περιμένω λίγο και θα του αρχίσω να του μαθαίνω και τον ελλην. γραπτό λόγο, ενώ στην Ρ. πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω από την αρχή!!! :?

η πρώτη κατηγορία δίγλωσσων παιδιών που σου είπα, είναι απλή διότι στο σχολείο, έξω στην γειτονιά μιλούν την "ξένη" γλώσσα και στο σπίτι ακούν την μητρική τους αποκλειστικά και από τους 2 γονείς......ο άντρας μου έχει 2 μητρικές μία την γερμ. και μία την αγγλ.!!!

αν τυχόν βρεις καμμιά έρευνα που να ανεφέρεται σε 3γλωσσα παιδιά πες μου :geek:

α ο Λ. καταλαβαίνει αγγλικά, ό,τι κουβεντιάζουμε στα αγγλικά το καταλαβαίνει :o:o:o:o και πολλές φορες μας το μεταφράζει!!!! :shock::shock::shock: αυτό από τότε που ήταν 2 ετών, κάτι μου είπε ο άντρας μου τότε στα αγγλικά και ο Λ. μου το μετέφρασε στα ελληνικά!!! :o:o:o:o .......ενώ η Ρ. δεν καταλαβαίνει αγγλικά!!! :? και αυτό επειδή την περισσότερη ώρα παίζει με τον Λ. και δεν μας ακούει......!!!!......αυτά.........

Δημοσίευση

Ενω σας διαβασα..δεν θυμαμαι ντιπ γιατι με συγχησαν

Ρε κοριτσια πειτε μου γιατι θα με τρελανουν.

Σημερα ειναι η κοπη της Πητας της εταιριας μας. Θα την κοψουμε εδω και το βραδυ ειναι να βγουμε για καφε.

Ο Χριστοφορος ειναι χαλια, εχει εναν απιστευτο βηχα και ανεβαζει πηρετο απο προχτες- χτεσ και σημερα δεν πηγε παιδικο.

δενε χει κατι μικροβιακο για να παρει αντιβιωση, απλα πολυ ερεθησμενο λαιμο και ειμαστε με συμπτωματικη θεραπεια, κοινως αντιπυρετηκα και χλιαρα ροφηματα με μελι και λεμονι, σπουπες κλπ. Δεν τρωει- που να φαει το ερμο με πονεμενο λαιμο.

Ο δε μικρος ειναι παλη σε μια περιεργη κατασταση οπου ξερω πως απο μερα σε μερα θα αρρωστησει- εχει μηξουλες αρκετες αλλα μονο αυτες

Τους ειπα σημερα οτι δεν θα ερθρω το βραδυ στο δειπνο και πεσαν να με φανε..

Πως να αφισω ρε παιδια τον Ο με 1 παιδι αρρωστο που επιζητα την αγαπη και την ασφαλεια, και ενα μικρο το οποιο θα αρρωστησει...ειδικα τις τελευταιε ςμερες ο μικρος μαλων περναιε καποια φαση αναπτηξης και θηλαζει περισσοτερο αλλα και αργει να κοιμηθει το νυχτα..

Πως θα τα βγαλει περα ο Ο;;;..ποσο πια να χοσω πεθερα και μαμα..ανθρωποι ειναι και αυτοι..

και γιατι;;; για να βγω για δειπνο με τους συναδελφους .

Θα μου πειτε πως μια φορα το χρονο βγαινετε...στην εκδρομη που κανανε δεν πηγες...πως περιμενεις να ισχυροποιησεις τη θεση σου στην εταιρια...

παιδια δεν ξερω...ειλικρινα...δεν μπορω να αφισω το αρωστο παιδιακι μου και να τροω γκουρμε γευσεις στο Σαρκ μη χεσω

Αφιστε που νομιζω οτι το εχουν παραχεσει με τα εξοδα.

Ενταξη ειπαμε αλλα δεν βλεπουν τι γινετε;;;

Δημοσίευση

Χρύσα μπορείς να πας μόνο στην αρχή για 10 λεπτά? να κοπεί η πίτα και μετά φεύγεις? στην αρχή θα την κόψουν ή στο τέλος? :?:

εγώ δεν θα πήγαινα αν το παιδί μου ήταν άρρωστο :!: ακόμη και αν έμενε με τον μπαμπά του!!! :!:

βέβαια δεν ξέρω πόσο θαεπηρεαστεί και η επαγγελματική σου συνέχεια αν δεν πας!!! :?

περαστικά στον Φωφό :x

Αφρο τα παιδιά μέρα με την μέρα μας εκπλήσσουν με τις ικανότητές τους, θα δεις μια μέρα θα τα πει!!! ;):x

συμπεθέρα Καναδή :D είδες ρε τι έξυπνο γαμπρουδάκι που έχω? :D:D:x:x

φιλιά πολλά να του δώσεις :-*:-*:-*

πάω να κάνω τα μαλλιά μου, βαριέμαι πολύ, μα πολύ μιλάμε....έχω να γράψω και κάποια emails και βαριέμαιιιιιιιιι :(:(

Δημοσίευση

Αργυρω την ιδια την πητα θα την κοψουμε εδω στο γραφειο.

Το βραδυ θα εχει μονο φαγητο

Ειλικρινα δεν εχω καμια ορεξη να παω.

Αμα το δειτε το καημενουλι πως ειναι...

δεν μπορω να προετοιμαζομαι σημαιοστολιζομαι και χαχανιζω με συναδελφους ενω ξερω πως το παιδι μου περναει δυσκολα..ζοριζετε

Αμα ηταν καλα μπορει και να τους αφινα στον Ο και ισος να σκεφτομουν να παω..

αλλα δεν μπορω...

και μου τι δινει που δεν το κατανοουν...

θα μου πεις δεν εχουν παιδια, δεν ξερουν αλλα και παλη...

δεν ξερω εαν αυτο θα εχει επιπτωση στην γεννικοτερη σχεση με το γραφειο..αλλα δεν μπορω

Βικυ κουμπαρουλα να νευριασεις!!!!!

και το Λεωνιδας ειναι πολυ ωαραιο ονομα..μ'αρεσει!!!!

Δημοσίευση

οκ κουμπαρα για το ονομα

και που μπορω να νευριασω!

μου αρεσει που ενω ελεγα να αλλαξουμε τις κλειδαριες λογω οτι μου τις εχουν παραβιασει ελεγε μετα και μετα!

τωρα να δεν τ αβρει τα μεινουμε με ενα κλειδι?

Δημοσίευση

Κοιτα καπου θα ειναι...

ενδεικτηκα θα σου πω πως μια φορα κατα λαθος το δικο μου κλειδη ειχε πεσε μεσα σε ενα παπουτσι..μαυρο το παπουτσι..μαυρο το κλειδι...εκανα 1 ευδομαδα να τα βρω γιατι εκεινα τα παπουτσια δεν τα φορουσα συχνα..και ηταν και το κελιδη που ειχε το ιμομπιλαιζερ οποτε...

Ο Ο μια φορα του ειχαν πεσει τα κλειδια μεσα στα χορτα στο μεγαλο παρτερι...

επαιζει ο Χ και κατα λαθος τα βρηκε μετα απο 3 μερες

Δημοσίευση

Καλημέρα....Τι κάνετε;;;Εγω νυστάζω... i-)i-)i-)i-) Είμαι με 4 ώρες ύπνο... :?:? Η μπέμπα είχε πολύ βήχα ξερό και από τις 3 μέχρι τις 4.30 ήταν ξύνπια, δεν μπορούσε να κοιμηθεί... :?:?:?:? Την έπαιρνε ο ύπνος και ξύπναγε και έκλαιγε από το βήχα.... :(:(:(:(:(:(:( Της έδωσα το σιροπάκι που έδωσα στην Ιω την προηγούμενη εβδομάδα...Sinecod! :?:?:?:?:?

Χρύσα πες τους να πάνε να μπιπ.....Έλεος!!!!!Έχεις ένα παιδί άρρωστο και ένα μπεμπάκι....Οκ, αν ήταν καλά...Αλλά είναι άρρωστα.... :roll::roll::roll::roll: Μην πας!!!

Λοιπόννννν...Τώρα θα σας αναλύσω το κεφάλαιο Κουνίαδος στο τρενάκι όμως.......Και μετά πείτε μου αν έχω δίκιο ή άδικο... :roll::roll::roll:

Πάω κι επιστρέφω....

Δημοσίευση

κορίτσια εμείς στο προηγούμενο αυτοκίνητο, ενώ είχαμε 2 κλειδιά, χρησιμοποιούσαμε μόνο το ένα!!! :? και όταν το πουλήσαμε, το 2ο κλειδί σαν καινούργιο......τώρα ο καθείς έχει το δικό του, αλλά και τι να το κάνω? αν δεν οδηγώ συχνά?!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Τόνια ήθελα να σου πω ότι η γυναίκα - του κουνιάδου της Γωγώς - μπορεί να έχει πολύ καλό χαρακτήρα, να είναι χρυσός άνθρωπος, τι θα πει πορνήδιο? τους ανθρώπους δεν τους κρίνουμε σύμφωνα με τον χαρακτήρα τους και όχι το επάγγελμά τους? ή την προσωπική τους ζωή? :?::?:

μπορεί να είχε προβλήματά με τον συζυγό της και περίμενε να μεγαλώσουν τα παιδιά για να φύγει.....αν δεν γνωρίσεις τον άλλον.....η Γωγώ ούτε που την έχει δει......αν την γνωρίσει μπορεί να γίνει και η καλύτερή της φίλη!!! :roll::roll::roll:

Χρύσα αν είναι μόνο για το φαγητό, σιγά.....μην πας.....δλδ να πας και να έχεις το νου σου πίσω, ποιό το νόημα? :?:

Δημοσίευση

Χρύσα τι μου θύμησες: είχαν έρθει τα πεθερικά για την μετακόμηση και έμειναν ένα μήνα :o:o:o:o και σε αυτό το διάστημα δεν μας είπαν να βγούμε έξω, θα κρατήσουν τα παιδιά.....οπότε μια μέρα η Ρ. είχε πυρετό 38 και μας λέει η πεθερά "αν θέλετε βγείτε" :o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil: ......θα έβγαινα έξω? η Ρ. 16 μηνών και με τον πυρετό (που ήταν μόνο για εκέινη την νύχτα) ήταν κολλημένη πάνω μου, θα το άφηνα το παιδί και θα έφευγα? εκείνη την ώρα ήθελε την μαμά της!!!! :|

Δημοσίευση

Αργυρω αυτο ακριβως....

και δεν καταλαβαινω ουτε τις ειρωνιες τους ουτε οτι στραβωσαν..

τι παει να πει μια φορα το χρονο ειναι..

απο τι στιγμη που επελεξα να παντρευτω και να κανω παιδια ειναι - για μενα τουλαχιστων- αυτονοητο οτι τετοιου ειδους καταστασεις θα υπηρχαν..

ειναια ρρωστο πως μπορω να βγω και να εχω την ενοια του οτι θα με ζηταει..

απρνω τη μαμα μου και μου λεει οτι ειναι κολλημενος πανω της και ζηταει συνεχεια να τον εχει αγκαλια και το παιδι ειμαι μαραμενο..

Ασε που δεν θα ημουν καθολου καλη παρεα με τις σκεψεις στο σπιτι.

Δεν μπορω ειλικρινα..και ας παρεξηγηθουν...χεστηκα..τους τα κανονισ ακαι οργανωσα τα παντα

Εδω εχω 50 ημερες αδεια να παιρνω φετος και δεν τις παιρνω συνεχεια προσπαθω να μη λειπω κλπ κλπ..αλαλ τα παντα εχπυν ορια...

οσο για το θεμα κουνιαδου θα συμφωνισω με την Αργυρω. Ηθελα να σας γραψω και χτες το απογευμα αλλα με αρρωστο φοφο δεν μπορουσα να διαθεσω χρονο...η Αργυρω εγραψε αυτο ακριβως που ηθελα να πω.

Πολλες φορες η ζωη φερνει τα πραγματα με εναν περιεργο τροπο οποτε εγω προσωπικα δεν βιαζομαι να κρινω ανθρωπους και καταστασεις.

Επισης το να υπαρχει τοση διαφορα επειδη εχω το εχω ζησει σε κοντινο μου περιβαλλων...δεν ειναι και τοσο τραγηκα τα πραγματα

Και Παναγιωτα σηγα καλε...

και τι εγινε που θα κανεις πλαστικη στη μιτη..για λογους υγειας θα την κανεις...δε κανεις και πλαστικη στο στηθος.

Μη παρεξηγειτε την εννοια της πλαστικης, πολλες φορες γινετε οχι για αισθητικους αλλα για λογους υγειας

Δημοσίευση

αχ εκατσα λιγο .

τι κανετε ? να πω την αληθεια ...αν ο Μ ηταν αρρωστουλης και οχι το μικρο και το αφηνα σε εναν μπαμπα που ξερει (οχι τον Κ που πανικοβαλεται ακομα και με ενα βηχα) και ειχα πεθερα μαμα κοντα θα πηγενα :oops:

μην τρεξετε να με σχολιασετε η κλεισουρα φταιει :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P αλλα δεν μου ακουγετε τραγικο ... :roll:

Γωγω δεν σου πευτει λογος γλυκια μου για το τι κανει ο κουνιαδος σου ,σορι αλλα σε βρησκω πολυ λαθος και διαβασε καλα τι σου λεει η Αργυρο ;)

παντως ειστε καποιες κοπελες (γενικα μιλαω) που δεν δεχεστε οτι οι ανθρωποι κανουν λαθοι στην ζωη τους λαθος επιλογες λαθος πορεια ζωης και οτι οι ανθρωποι περνουν αποφασεις ζωης εξω απο τα δικας "δεδομενα"που αυτες μπορει να τους κανουν χαρουμενους και να ζουνε πολυ καλα ....ΔΕΝ την ξερεις ,ΜΗΝ ακους μονο οτι σου λενε γαι αυτην ,για να εχεις αποψη πρεπει να την γνωρισεις ...πχ οπως εμεις με εσενα :P:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αργυρο να σε ρωτησω .

τα κρεβατια που εχεις στα παιδια ειναι με σκαλα ,καλα θυμαμαι ?

η ΡεΑ ανεβαινει μονη της ?το βραδυ δεν φοβασε μην ξυπνησει και πεσει ? εχεις βαλει καποιο εξτρα προστατευτικο εκτος απο τα καγκελα που εχει το κρεβατι?

Θελω να παει ο Μ σιγα σιγα στην επανω κουκετα αλλα μου λεει οτι φοβατε μην πεσει κατω ...και μου τολεει μονος του :? θελω να το κανω πιο ελκυσιτκο και πιο χουχουλιαρικο ....σκευτηκα να παρω τον ουρανο που εχει το Ικεα για μια κουκετα του (ειναι σαν τουνελ) για να νιωθει ασφαλεια αλλα εχουμε θεμα και με την σκαλα που ειναι καθετη και υπαρχει μια σκεψη να φτιαξουμε ξυλινα σκαλοπατια που να εχουν και αποθηκευτικο χωρο αλλα αυτο ειναι λιγο φεξε μου και γλιστρησα γιατι ο Κ θα θελει να το κανει μονος του και το βλεπω να το κανει οταν πανε φανταροι :lol::lol::lol::lol::lol: οπως και την προεκταση καγκελα απο το μπαλκονι που πηραμε που εχει 2 χρονια να τα βαλει :twisted::twisted::twisted::twisted:

τι να κανω για να ειναι πιο ασφαλες ,εχετε καποια ιδεα ?

ο Π σε λιγους μηνες θα πρεπει να παει στο κατω κρεβατι ...στην κουνια δεν μπορει χτυπαει και ξυπναει μαζι μου δεν μπορει γιατι τον ενοχλω ...τουλαχιστον να κοιματε καπου και οταν ξυπναει να ξαπλωνω διπλα του να θηλαζει και να φευγω .....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...