Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα τσούπρες!! :D

Έχετε πάρει φόρα και δεν σας προλαβαίνω!!! :P

Σας διάβασα νωρίτερα, γυρνάω και βλέπω κάμποσες σελίδες ακόμα!!! :shock: Μ' αρέσετε όμως, δεν μπορώ τα υποτονικά τρενάκια!!! :D

Σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς μου!!! :x Μεγάλωσε πολύ... :roll:

Επίσης, έχουμε εμβόλιο! Άουτς! :?

Ό,τι θυμάμαι...

Γωγώ... :evil::evil::evil::evil::evil: Το ονοματάκι μου είναι ωραιότατο και να χεστείς!!! Θα με κάνεις να αποκτήσω κόμπλεξ!!! :evil::evil::evil:

Εγώ πάντως προτείνω, αν το δεχτεί ο Γιώργος, να βγάλετε και τα δύο ονόματα και να την φωνάζετε Χαρά. Η μαμά του είναι for God's sakes!!!!!! ;)

Επίσης... άσε με να σε κοροϊδέψω λίγο, τοσοδούλι.... :ymdevil: Το ξέρω, παίζω με τον πόνο και τη ντροπή σου... Αλλά να μην έχει πάρει πρέφα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; =))=))=)) Πλακίτσα!!! :P

Στασούλι, αν δεν το έχεις ήδη σβήσει, θα επανέλθω στην ομάδα! :x:x:x

Αργυρούλα, η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος ( :P ) ασχολείται πολύ με τα παιδιά, όπως σας έχω ξαναπεί. :D Οπότε, ναι, το βρίσκω λογικό να είναι πολύ δεμένα μαζί του. ;)

Λένε ότι η προσκόλληση με τον γονιό του αντίθετου φύλου, γίνεται κάπου εκεί στα 3-4 χρόνια του παιδιού, ως τα 5-6.

Δεν ξέρω αν ισχύει, και προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί είναι πολύ γενικοί "κανόνες" με πολλές και ποικίλες εξαιρέσεις/αποκλίσεις.

Στη δική μας περίπτωση, ακόμα δεν έχει εφαρμογή. Νομίζω ότι είναι περ/ρο κολλημένη μαζί μου. Απολαμβάνει όμως και την παρέα του μπαμπά της και έχει αρχίσει όντως και τον "διεκδικεί'!!! :lol: Με δηλώσεις τύπου... "Εγώ θα τον παντρευτώ" κλπ κλπ!!! :lol::lol::lol:

Όπως και να 'χει, μ' αρέσει! :D Και με βολεύει κιόλας!!! :ymdevil::P

Με καλούν! Επανέρχομαι! Ελπίζω!

Δημοσίευση

Γεια σαααας!

Για πιπινάκια μιλάμε? μμμμμμ! :ymdaydream: Νάτο φιλενάδα :lol::lol::lol:

Γωγώ σόρυ που θα στο πω έτσι χύμα :oops: αλλά δε σου πέφτει κανένας λόγος τι κάνει ο αδερφός του άντρα σου. Και απορώ πώς σου επιτρέπει -ο άντρας σου- να έχεις τέτοια συμπεριφορά (να μην τον καλέις σπίτι, να μην το καλέσεις στη βάφτιση :shock: ) Αδερφος του είναι... δεν πρέπει να τους απομακρύνεις...

Το Χαριτίνα δε μου αρέσει καθόλου...ούτε με α ούτε με η :P Επίσης τα διπλά χωρίς τελικά να ακούγονται και τα δύο μου φαινονται χαζά. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και βγάλε την Δήμητρα και φώναζέ τη Μαρτίνα που είναι πολύ ωραίο!

Άργυ περιμένω :-w:lol:

Ρε κορίτσια τι είχε ο Γιώργης της Ιουλίας που λέτε?

Δημοσίευση

Γεια σου ρε Μαγδα!!! :D:D

Ο Γιωργακης μωρε περναγε απανωτες ωτιτιδες..και επειδη με συμβατικη θεραπεια (αντιβιωση) η Τζουλια δεν ειδε προκοπη αποφασισε να τον παει σε ομοιοπαθητικο.

αααα :!::!::!: δεν σας ειπα.Χθες πηγαμε οικογενειακως σε αλλον Ωρλ.

Μας προτεινε τη συντηρητικη μεθοδο.Δηλαδη να τον πηγαινουμε λιγες μερες στον παιδικο και μολις βλεπουμε μυξες να τον κραταμε κανα τετραημερο σπιτι μπας και αποφυγουμε την 5η ωτιτιδα-αντιβιωση.

Επισης μας εδωσε ενα διαλυμα με ιωδιο που του το βαζουμε στη μυτη.Το εχει χρησιμοποιησει καμια σας;;; :?::?::?::?:

Μετα εξετασε και εμενα και τον Γ. για διαφραγμα και ειπαμε μηπως το κανουμε το καλοκαιρι.εχει καμια σας παρομοια εμπειρια???Για πειτε ρε κορτσουπες.

Γεια σου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΝΤΡΟΥΛΑ ΝΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :x:x:x

Δημοσίευση

Συμπεθερόνι μουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

Δεν ξέρω να σε κατατοπίσω περί διαφράγματος...

Αλλά έχω την υποψία ότι κι εγώ δεν αναπνέω σωστά! :roll:

Αλλά είμαι πολύ χεστρού, για να πάω για χειρουργείο οικειοθελώς!!! :lol::lol::lol::oops::oops::oops:

Έχετε δηλαδή κι οι δύο, στραβό διάφραγμα; Και θα προγραμματίσετε επέμβαση; :-ss:-ss:-ss

Μη με παίρνεις στα σοβαρά, εγώ λιποθυμάω στο εμβόλιο!!!! :)):)):))8-}

Μαγδούλι! Σ' αγαπάμε! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Γωγώωωωωωωωω!!! Που είσαι μαρή να συνεχίσεις λίγο, τώρα που είμαι εδώ;;;;;;;; :D:D:D

Ακόμα γελάω με τη πάρτη σου... "Δεν κατεβαίνω, δεν κατεβαίνω!!!!" =))=))=))

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Παει μου φυγε το τσισακι λεμεεεεεε!!!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Μα ειστε πολυ νουμερα ρε οργια!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα τι το κανεις μαρη τον 20αρη;;;;; σε αυτη την ηλικια ισα που εχουν καταλαβει οτι το πουλι τους δεν ειναι μονο για κατουρημα,αλλα δε ξερουν και πως να το κουλαντρησουν!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραια λοιπον στης Βικυς τη Τριτη(καλα Γωγω μεγαλη χαρα μου δωσες με την απεργια!!!!Θα παρεις και τα κοριτσια εεεεεε;;;;;;; :D )!!! Μιτσακι εσυ εισαι μεσα;;;;; Αφρο;;;;;

Βικυ μας χωραει ρε η θα μας βγαλεις σε κανενα μπαλκονι τις μισες;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Επισης οτι εχεις σε ευθραστο απομακρυνε το πλιιιζζζ γιατι μπορει να το κλαις...ερχεται ο μουτζαχεντιν στο σπιτι σου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: οχι μωρε θα ειναι πολυ καλο παιδι...οταν παει σε ξενα σπιτια συνηθως ειναι ησυχος(αφου μπορει να με πειτε και τρελη! :lol: )

Α Γωγω να τον καλεσεις στη βαφτιση ρε γιατι ειναι αδερφος του αντρα σου...τωρα οσο για το οτι δε σε αφορα τι κανει στη ζωη του,δε θα συμφωνησω απολυτα με τη Μαγδα..ναι μεν δε σε αφορα ωστε να ανακατευτεις(που δε το κανεις ουτως ή αλλιως),αλλα ενα τοσο κοντινο προσωπο μπορει να αποτελεσει προτυπο στα κοριτσια σου,οποτε αν αυτος ειναι μαλακας και η δικια του πορνηδιο,ε ουτε εγω θα ηθελα πολλα πολλα... :roll:

Θουλακι σε σκεφτομαι απο χθες συνεχεια να σε τηλ!!! ελπιζω το απογευμα!

Παναγιωατ διαφραγμα εχει κανει η ξαδερφη μου(εκει που θα μεινω) και δε ζοριστηκε πολυ! ;)

Αυτο με τις μυξες που ειπε ομως λιγο κουλο μου ακουστηκε γιατι οταν εμφανιστουν οι μυξες,εχει ηδη κολλησει την ιωση οποτε ειτε τον πας ειτε οχι η πορεια θα ειναι η ιδια νομιζω... :roll:

Δημοσίευση

Γεια σου Παναγιώτα!

Για το διάλυμα δεν ξέρω τίποτα...

Διάφραγμασ στη μύτη φαντάζομαι ε? Έχετε και οι δύο?

Εγώ έχω κάνει την επέμβαση και είδα τεράστια διαφορά στην αναπνοή! Δε φαντάζεσαι όμως! Δεν το πίστευα. Πλέον ούτε όταν αρρωσταίνω δε μπουκώνει η μυτούλα, ενώ πριν η ...μυτάρα (έκανα και πλαστική για να μπει λιγο :lol: ) μπούκωνε με το παραμικρό κρυολογηματάκι. Εγώ βέβαια είχα και αρκετά μεγάλο πρόβλημα... Τις νύχτες κοιμόμουν με δυο μαξιλάρια για να αναπνέω.

Πάντως σαν επέμβαση δεν είναι τίποτα. Πολύ σύντομη. Μετά θέλει κανα μήνα να καθαρίσεις μέσα τελείως αλλά νιώθεις άλλος άνθρωπος. Έχω και πολύ καλό γιατρό αν ενδιαφέρεσαι. Νομίζω πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εμένα ας πούμε μετά το χειρουργείο μου είχε βάλει κάτι σωληνάκια σιλικώνης που μπορούσα να ξεπλένω με ορό και να αναπνέω λίγο και που βγαίνουν πολύ έυκολα μετά, ενώ σε μια άλλη φίλη είχαν βάλει κάτι ταμπον που έκλειναν τελείως τη μύτη και πόνεσε όταν της τα έβγαλαν...

Δημοσίευση

Γεια σου Τονακι κατρουλου :lol::lol::lol::lol:

Θα τα πουμε απο κοντα την Τριτηηηηηηηηη :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Καλα ας ειχα εγω τον 20-αρη και θα ηξερα τι να τον κανω... :lol::lol::lol::lol:

All night longgggggggggggggg :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια εχουμε θεοστραβο διαφραγμα και οι 2..εγω παντα κοιμαμαι με το δαχτυλο μου κολλημενο στην μυτη μου για να την " ανοιγω" :?:? και χρησιμοποιω και διαφορα αποσυμφορητΙκα (πχ οτριβιν) ενω δεν κανει. :!::!:

Συμπεθερουλα και εγω χεστρου ειμαι ρε..μη νομιζεις... :-ss:-ss:-ss:-ss

Μαγδα εκανες και πλαστικη ε;;;Εγω βασικα πλαστικη ντρεπομαι να κανω.. :oops::oops: Δεν την καλυπτει και η ασφαλεια μας σαν επεμβαση και θα πρεπει να την πληρωσω εγω..ενω το διαφραγμα μας το καλυπτει.(εθνικη)

Δημοσίευση

Παναγιωτα τι το κανεις μαρη τον 20αρη;;;;; σε αυτη την ηλικια ισα που εχουν καταλαβει οτι το πουλι τους δεν ειναι μονο για κατουρημα,αλλα δε ξερουν και πως να το κουλαντρησουν!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι λοιπόν στα πιπινάκια αλλά μόνο στα έμπειρα :-bd:-bd

Δημητρούλα :-*:-*:-*:x:x:x

Τόνια αυτό για το πρότυπο και το πορνήδιο :lol: δε μπορείς να το αποφύγεις συζητώντας η ίδια με τα παιδιά σου? :roll:

Ξέρω γω... κι αυτό το μην τον βλέπουν καθόλου κάπως μου φαίνεται...Εκτός κι αν ο ίδιος ο άντρας της δε θέλει. Αλλά και πάλι, αδερφός του είναι ρε συ...

Κι εγώ δε χωνεύω τη νύφη μου και θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο παράδειγμα γυναίκας και μαμάς, αλλά πάντα πηγαίνω στον αδερφό μου και θέλω πολύ τα παιδιά μας να έχουν μια επαφή.

Δημοσίευση

Καλα ας ειχα εγω τον 20-αρη και θα ηξερα τι να τον κανω... :lol::lol::lol::lol:

All night longgggggggggggggg :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως προς το παρόν, μόνο να κοιμηθώ θέλω All night longgggggggggggggg :mrgreen:

Ξενέρωτηηηηηηη ουουουουουου :lol::lol::lol: για μένα λέω ε? :lol:

Ρε μη χρησιμοποιείς οτριβίν κτλ.... κάνουν πάρα πολύ κακό στο βλενογόνο της μύτης...

Υπάρχουν κάτι αυτοκολλητάκια που βάζεις στη μύτη και κρατούν τα ρουθούνια ανοιχτά (έχουν κάτι σαν έλασμα) τα ξέρεις? Εγώ με αυτά κοιμόμουν καθημερινά λίγο πριν το πάρω απόφαση για το χειρουργείο. Είναι πολύ καλά.

Για την πλαστική γιατί να ντρέπεσαι? Εγώ πλέον κοιτάζω παλιές φωτό και απορώ πώς κυκλοφορούσα έτσι :oops:

Καλά βέβαια δε θα έμπαινα χειρουργείο μόνο για την εμφάνιση... Είχα δέσει και το γαϊδαρό μου κι ήμουν οκ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μωρε Μαγδα ντεπομαι γιατι σιγα την μοντελα που ειμαι και η πλαστικη με μαρανε :oops::oops: Ας χασω κανα κιλο πρωτα.

Μη κοιτας ..εσυ εισαι και 2 μετρα γυναικαρα!!!!!Ελα ρε τοση διαφορα..βαλε καμια φωτο "πριν" και "μετα" να συγκρινουμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι τα ξερω τα ελεσματα αυτα. τωρα ειμαι σε φαση που προσπαθω να κοιμηθω χωρις τπτ.Μεχρι το επομενο κρυολογημα.

Α και μη ξεχασω..Ξενεραααααααα =))=))=))=))=)) Ακου να εισαι με το τεκνο στο κρεβατι και εσυ να κοιμασαι..Η μηπως θες να θαυμαζει τη γαλλικη σου μυτουλα;; :lol::lol::lol::lol:

Αχχχχ..ξυπνησαν και τα 2...ενα απογευμα με τα μωρα μου αρχιζει.Σας φιλω.

Αναστασια μου μονο το τελ.μνμ διαβασα.Ευχομαο ολα να πανε καλα για ολους σας. :x:x

Δημοσίευση

Kala μωρή Γωγώ απ' όσα σου έγραψα αυτό κατάλαβες;; Οτι θελω να φύγεις από το τρενάκι;;; :cry::cry::cry:

Μου τη σπας που έχεις αυτή την άποψη για την Νιχάλ! Πλάκα εκανα δηλαδή... αλλά δεν ξανακάνω... :cry::evil:

Όσο γι'αυτά που σου έγραψα περι τηλεφώνου έκανες την πάπια μωρή μουχρίτσα έ;;; :lol::lol::lol::mrgreen:

Μάγδα και συ μου την σπάς! Ακους εκεί δε σ' αρέσει το Χαριτίνα!!! :lol::lol::lol::evil::evil::evil: Και τι σημαίνει να κάνει την καρδιά της πέτρα; Αφού δεν της αρέσει να το πολεμήσει μεχρι όσο την παίρνει. Και την Χ μου αν δεν το πολεμούσα θα την είχαμε βγαλει Χαραλάμπω! Έλεος!!!

Πάντως συμφωνώ μαζί σου που της τα έσουρες για τον κουνιάδο! Πέραν όλων αυτών που της γραφεις στον αντίποδα θα προσθέσω οτι εσύ ΓΩΓΩ:

είσαι μια κυριά αγάπη μου!!! Και κυρία πρέπει να παραμείνεις. Εφόσον θα έρθει στην βάπτιση ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ, θα είναι προσκεκλημένη σου, άρα επιβάλεται να της φερθείς ανάλογα! 8-)

Παναγιώτα μου το διάβασμα δεν πάει καλά! Είναι πάαααρα πολλά όσα έχω να διαβάσω! Προσπαθώ όμως. Να τώρα έκανα λίγα αρχαία και σε 5 λεπτά φεύγω, θα με πάει ο Π στο μάθημα και όταν γυρίσω θα κανω ένα μπανακι και θα συνεχίσω. Τώρα είναι ξύπνια και η Χ και δεν πολυσυγκεντρώνομαι. Μια άλλη λύση είναι να σηκώνομαι πολύ νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά.

Βίκυ η εξεταστική αρχίζει στις 31 Ιαν κανονικα και δεν ξέρω ακόμα πότε θα τελειώσει. Το πρόγραμμα θα βγει απο βδομάδα.

ΤΟΝΙΑ θα σου στείλω το κιν μου μάλλον το βραδυ ή αύριο το πρωί. Βαριέμαι να φτιαχνω π.μ. είμαστε φίλες ή δε θα ξέρω πώς να σε βρω και θα εκνευριστώ;;; :lol:

Επίσης μόλις καταλαβα οτι με έχετε γραμμένη και δε με διαβάζετε!!! :evil::evil::evil: Σας είπα :evil: να κανονίσουμε καφε σπίτι μου μόλις τελειώσει η εξεταστική και με γραψατε! :evil:

Καλα μιλάμε δε με αντέχω...!!! Τι νεύρα είναι αυτά;;; :geek::geek::geek::mrgreen:

Δημοσίευση

Μπηκα και εγώ και βλέπω το προηγουμενο θέμα στην σελίδα 95 και λέω πάει αρρώστησαν αυτές, ακομη αυτο το τρενάκι τρέχει.. :lol::lol::lol::lol::lol:

Που ναξερα χαχα!!!

Εισαστε καλά? Δεν σας έχω διαβάσει, θα σας διαβάσω όμως σημερα. Απλά σκεφτόμουν αυτές τις μέρες ότι πρεπει να έχει το Σισσάκι εξεταστική.. Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου...

Φιλάκια σε όλες, θα σας διαβάσω σημερις..!

Δημοσίευση

Bρε Τονια!!!!Βρε Τονακι!!!!

Πριν 2-3 μερες δεν σου ειχα ευχηθει καλο ταξιδι????Εσυ γτ εισαι ακομα σπιτι σου!???? :-w:-w:-w=))=))=))=)) Μα τι ποντιαρα ειμαι!!!!Τωρα το θυμηθηκα!ειχα στο μυαλο μου οτι κατι θα κανεις κυριακη...θα πας?θα ερθεις?δεν το σκεφτηκα! :P:P:lol::lol::lol:

Καλα εε????!Εχω λιωσει στα γελια με την κορη μου(αλλα κ με εσας/εμας!)

Τη θηλαζω που λετε και μου ζηταει το 2ο μεμε!

Αλλαζουμε θεση.Κατα τη διαρκεια της λεω γλυκολογα:

"Αγαπη μου!Ψυχη μου!Μπιζελι μου!Μωρο μου-μωροοοο μου σ'αγαπω"(ξερω κολλησατε απο τα σιροπια! :lol::lol: )

"Τοα μολιοα μου" απανταει εκεινημε το μεμε στο στομα!

"Ναι κοριτσαρα μου!!!Το μωρο μου εισαι!!!"

"Τοα μολιοα μου" ξαν-απανταει εκεινη!!!!

"Βεβαιως εισαι το μωρο μου κουκλιτσα μου!"""επιμενω εγω! :lol:

"Τοα μολιοα μου,μαμα!"

"Το μωρο σου ειναι η μαμα ζουζουνι μου"ρωταω χαρουμενη! :P:lol:

Βγαζει το μεμε απο το στομα,μου χωνει μια ξαναστροφη στο κουτελο και λεει "ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ"της τραβουσα κατα λαθος τα μαλλια της! =))=))=))=))=))=))=))=)):((:)):((:)):((:)) Ακομα κλαιω απο τα γελια!!!!!

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Bρε Τονια!!!!Βρε Τονακι!!!!

Πριν 2-3 μερες δεν σου ειχα ευχηθει καλο ταξιδι????Εσυ γτ εισαι ακομα σπιτι σου!???? :-w:-w:-w=))=))=))=)) Μα τι ποντιαρα ειμαι!!!!Τωρα το θυμηθηκα!ειχα στο μυαλο μου οτι κατι θα κανεις κυριακη...θα πας?θα ερθεις?δεν το σκεφτηκα! :P:P:lol::lol::lol:

Καλα εε????!Εχω λιωσει στα γελια με την κορη μου(αλλα κ με εσας/εμας!)

Τη θηλαζω που λετε και μου ζηταει το 2ο μεμε!

Αλλαζουμε θεση.Κατα τη διαρκεια της λεω γλυκολογα:

"Αγαπη μου!Ψυχη μου!Μπιζελι μου!Μωρο μου-μωροοοο μου σ'αγαπω"(ξερω κολλησατε απο τα σιροπια! :lol::lol: )

"Τοα μολιοα μου" απανταει εκεινημε το μεμε στο στομα!

"Ναι κοριτσαρα μου!!!Το μωρο μου εισαι!!!"

"Τοα μολιοα μου" ξαν-απανταει εκεινη!!!!

"Βεβαιως εισαι το μωρο μου κουκλιτσα μου!"""επιμενω εγω! :lol:

"Τοα μολιοα μου,μαμα!"

"Το μωρο σου ειναι η μαμα ζουζουνι μου"ρωταω χαρουμενη! :P:lol:

Βγαζει το μεμε απο το στομα,μου χωνει μια ξαναστροφη στο κουτελο και λεει "ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ"της τραβουσα κατα λαθος τα μαλλια της! =))=))=))=))=))=))=))=)):((:)):((:)):((:)) Ακομα κλαιω απο τα γελια!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας!!

δε σας διαβασα, γραψατε παααρα πολλα

αλλα διαβασα την αναστασι κ εχω ΠΕΘΑΝΕΙ στα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης σε επαιρνα τηλ σημερα αλλα δεν εκανε τιποτα, ουτε τουτ

ο παπαβεντσης ψαχνει γραμματεα, για 4ωρο τα απογευματα, στειλε ενα βιογραφικο στο μειλ του, νομιζω εισαι ιδανικη ;)

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Μαρη Αναστασι μου ξαναφυγε το τσισακιιιιιι!!!!!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Νομιζω εχεις καψει το 98% των εγκεφαλικων σου κυτταρων,αλλα εχεις ακομη να με φτασεις που εχω καψει το 100%!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερακι μου γλυκο τι κανει ρε ψυχη;;;;;;μας λειπεις!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x

Μεγαλωσε ο Κωστης σου κι οσο παει γινεται και πιο κουκλι!!!!! :x:x:x:x:x

Μαρακι κι εσυ εξεταστικη;;;; πωπω με εχετε παει πολλα χρονια πισω εσυ και η Σισσυ!!!!

Να σκισετε κοριτσια!!!!! \M/ \M/ \M/ \M/

Βικυ κατα τι ωρα λες;;;;

Θουλακι ειχα επισκεψεις και παλι δε σε πηρα... :oops::oops::oops: μη μου στεναχωριεσαι ομως γιατι εισαι και γαμω τις μανουλες!!!!!! :-bd:-bd:-bd:x:x:x:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γύρισα σπίτι 9:35,έπαιξα με την Χαρά μου, έκατσα να φάω με τον Π. Εκανα κάτι δουλειές στην κουζίνα γιατί ήταν σε κακπό χάλι και τώρα κλείνουν τα μάτια μου. Πώς να διαβάσω μου λέτε;;

Ούτε μπάνιο δεν έχω κουράγιο να κανω...

Μαράκι που το είδες οτι διαβάζω;; Κανω πως διαβαζω... διαβασμα είναι αυτο;

Σορι που σας τα πρήζω, αλλά που να τα πω και γω...

Έρη :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Πάω για ύπνο. Τουλαχιστον να ξεκουραστω, γιατι πάλι έχω μάθημα αυριο.

Αναστασι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ήθελα να σε βρίσω κιόλας για τα τηλέφωνα, αλλά σε έσω η Α! :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...