Εξαρτάται από τα φάρμακα. Την πρώτη φορά πήρα puregon και ήθελαν ψυγείο. Στη 2η επιτροπή μου έγραψε meriofert που μπαίνουν απλά στο ντουλάπι. Καλή αρχηηηηηη!!!!
Κοριτσάκι μου γλυκό ότι και να γίνει θα είναι για το καλό του μωρού σου!! Εγώ είχα διαβήτη κύησης στα δίδυμα αλλά ρυθμιζόταν με διατροφή. Σχετικά με τις ενέσεις ινσουλίνης δεν είναι τίποτα.. Καμμία σχέση με τις αντιπηκτικές!!! Δεν πονάνε καθόλου!!! Η μάνα μου έχει διαβήτη τύπου 1 κ μια ζωή κάνει ενέσεις γι αυτό σου λέω. Επειδή έχει κ άλλο αυτοάνοσο κ κάθε 14 κάνει ένεση ανοσοκαταστολης εκεί ζορίζεται. Στην ινσουλίνη καθόλου
Θα μπορούσε. Εμένα άλλαξε α κύκλος μετά τη βιοχημική
Αχ ψυχή μου...πόσο σε νιώθω!όμως ξέρεις κάτι;;; Θα έρθει το μωρό και αυτή τη φορά θα μείνει!!!πίστεψε το! Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ...κάνε πρόκληση ωορρηξίας και παρακολούθηση της με τον γυναικολόγο με πιο στοχευμένες επαφές...φέρνει πιο άμεσα αποτελέσματα!δεν ξέρω αν το έχεις προσπαθήσει;
Σου εύχομαι να γίνει το θαύμα και για εσένα...γιατί ένα μωρό στη ζωή μας είναι πάντα ένα θαύμα 🙏
Εγώ έφτιαξα σήμερα φρουτόκρεμα αβοκάντο, μπανάνα, αχλάδι! Μα τι νόστιμος συνδυασμός! Εγώ ξετρελάθηκα, ο μπέμπης εκεί σφραγιστό το στόμα και όπως καταλαβαίνετε εγώ την έφαγα εν τέλει 😂
Ωχ βρε συ τι σε βρήκε, να σου πω και γω παίρνω το malox μου σε καθημερινή βάση, είναι τόσο κακό αυτό το κάψιμο στο λαιμό
Μακάρι να συνέλθει η κατάσταση και να μπορείς να το ευχαριστηθείς το πάρτι των παιδιών