Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα μανουλιτσες!!!!!κοκονα ξεχασα να σου πω χτες,στην γενικη κλινικη θα γεννησω..αν οντως ειναι με ασφαλεια κ δεν πληρωνουμε τιποτα,εκτος απο τον γιατρο..αλλιως,παπαγεωργιου η ιπποκρατειο.κικιτσα με το καλο να δεις το μωρακι σου!!!!!θα περιμενουμε νεα σου!!!!μμμμμμμμμμμμ.......αλεκα μακαρονια με κιμα?????το αγαπημενο μου.δεν ξερω τι με εχει πιασει,αλλα ολο θελω να κανω μακαροναδες,καρμποναρα,κιμα,σαλτσα,σκετα,οτιδηποτε να ειναι αρκει να ειναι μακαρονια..χτες βραδυ εκανα κοτοσουπα,την ζητησε ο αντρας μου.αντε να φευγουν οι ψευτικες φωτο κοιλιτσες κ να εμφανιζονται οι αληθινες!!!!!!!!απο την αρχη της εγκυμοσυνης απο 46κ εφτασα 55κ και 5 νουμερο σουτιεν κοριτσια!

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ti kanete kokones mou?oles oi koilitses kala??egw edw spitaki ksapla kai xouxouli na zestathw...pffff kruo kai xionaki kai sthn athina!!!kiegw me kaoura shmera alla mallon me peirakse to galataki to prwino...

kalwsirthate oi kainourgies eguoules me to kalo na gennisoume oles :D

egw re koritsia mono miso pothraki krasi se kamia giorti pinw...psilofovamai gia kapoio logo..enw prin milame gia polu alkool!!maresei to rhmadi ti na kanw...twra tha rwtisw kiegw to doctor gia kamia mpiritsa dixws alkool..oso gia anapsiktika oute egw epina prin opote de menoxlei..ta mallia den ta evafa prin polu spania giati einai skoura kai ta pernaga ena mavro kathe 4-5 mhnes opote den kaigomai...twra eseis pou thelete nomizw an einai fitiki kai den perasete riza tha einai ok...gia apotrixwsi thelw na paw ayti ti vdomada giati exw ginei...asta na pane...xaxaxaxax

kiegw re koritsia exw kanei megaaaali koilitsa!!xthes hmoun se mia giorti kai itan mia fili 6 mhnwn kai sxedon eixame idia koilia..i dikia mou de pio petaxti....tha vgalw fwto na deite!!o antras mou yperifanevete oti tha vgaloume paidaro(koritsaki i agoraki!!)giayto einai toso megali i koilitsa mou...

kiegw phga xthes sta h&m kai phra me 60e 2 soutien giati pia den mou kanoun kai menoxloun oi mpaneles(giati an thimaste pou sas eixa pei htan apo prin terastia....)kai 5-6 mplouzes...panteloni den vrika sto noumero mou sta ekptwtika...omws kai ta kainourgia tis neas seiras se sxesi me alla magazia einai misi timh..me 40 evrw..thelw na parw ena tzin alla den kserw ti na parw apo noumero wste na mporw na to foresw kai ligo argotera...eimai kai asxeti re gmt...

pwpw polulogia mepiase..egw shmera den exw mageirema exw mpiytekakia apo xthes mono mia thgania patatoules tha kanw opote eimai xalari..

sas filw olesssssss

Δημοσίευση

Kalimera koritsia!!

Aleka mas douleueis??? Eisai ston 5 mina egkumosunis kai frikares pou peires 2.5 kila?? Ma kai logika na to skefteis den tha itan fusiologiko na min exeis parei liga kila...o kolokithas sou den pernei baros? H mitra pou megalwnei kai ola auta ta ugra?? Emeis ti na leme. Ase egw twra fobamai na zugistw...kai apofasisa na kanw polu swsti diatrofi gia 2 ebdomades mexri na paw sto giatro (den tha antexa kai pio polu) gia na min parw polla kila otan me zugisei kai frikarei kai o giatros!!

Aleka telika auto pou eleges gia to A test....mallon twra katalaba ti lathos exw kanei....koita emena mou exei dwsei ena geniko plano, to ti eksetaseis kanoume sunithws se kathe rantebou, efoson xreiazontai. Twra emena den mou eipe o idios diladi oti tha kanw to A test...to elege to plano pou exw kai upethesa oti to kanw kai egw. Logika afou ola itan kala stin auxeniki de tha me balei na to kanw, efoson les oti einai gia an kaneis to palio tropo. Emena to Papp A to esteilan Athina kai apo ekei irthan ta apotelesmata opote de nomizw na min itan o sugxronos tropos. Telos pantws, an sas mperdepsa m'auto to Test A sorry! Kai egw den imoun sigouri! Twra mas elise h Big Gourou tin aporia! Euxaristw Aleka!

Delphinaki, krima pou perases tetoia talaipwria....alla min se pernei apo katw....einai suntoma kai to allo...kai kalitera giati etsi tha tin kaneis kai se kalitero giatro! A kai kati allo...ti teleia kilitsa!! Kala pws to exeis kataferei kai einai toso megali?? Emena kamia sxesi...

Kikitsa kala apotelesmata! Perimenoume nea sou!!

Oso gia ta mallia, kai egw eixa antabies alla twra ta ebapsa ena skouro konta sto fusiko mou me mia bafi tis korress. Kai twra apla tha bafw ti riza mia sto toso giati apo aspri trixa exoume mpolikes!

Poto den pinw katholou oute goulia, enw prin mou arese to krasaki mou alla kai to potaki mou...twra tipota. Egw to exw skeftei ws eksis...edw ena potiraki krasaki zalizei emena...fantasou ti kanei se ena toso da plasmataki....den to riskarw gia na perasw kala egw 3-4 fores. Mporw na kanw upomoni ligous mines akoma! Bebaia auto einai h diki mou apopsi!

Δημοσίευση

μαγειρευω και μολις γινουν οι πεννες (εκανα χθες τα νουντλς οχι παλι και σημερα μακαρονια πολυ παει) θα παω να παρω τη μικρη απο το σχολειο και θα τα ξαναπουμε!\

ελενα αν βαλω τη κοιλια μου ειναι πιο μικρη και απο της boub! δεν πειραζει για το αλφα τεστ και εμενα πλανο μου ειχε δωσει ο πρωτος και τα θυμαμαι αναλυτικοτατα ενω τωρα αυτος που εχω κανω ανα 2μηνα εξετασεις τις τυπικες γιατι εχω κρατησει ολες τις εξετασεις απο τη πρωτη εγκυμοσυνη!

κοριτσια θελετε να προσθεσω στη λιστουλα μας που θα γεννησει η καθε μια???? αν ναι γραψτε μου μαιευτηρια ή νοσοκομεια και τη περιοχη που βρισκεται το καθενα!

Δημοσίευση

κοριτσια θελετε να προσθεσω στη λιστουλα μας που θα γεννησει η καθε μια???? αν ναι γραψτε μου μαιευτηρια ή νοσοκομεια και τη περιοχη που βρισκεται το καθενα!

Πω πω ρε Αλεκα............ εισαι αδερφη ψυχη!!!!!

ΚΑι μολις σκεφτομουνα να σου προτεινω να γραψεις στη λιστα απο που ειναι η καθεμια και που θα γεννησει.

Δημοσίευση

κοριτσακια μοθ καλο μηνα κ καλη μερα......απο χτεσ το βραδυ......εκανα μια κινηση αποτομη κ νευρικη κ ειμαι ξαπλα στο κραβατι με πονους κατω χαμηλα κ τραβηγματα....ανυσυχω τοσο πολυ...μιλησα με το γιατρο...μου εδωσε 3 μπουσκοπαν την ημερα πρωι μεσημερι βραδυ......φοβαμαι πολυ.... :(:cry: κ μου ειπε να μεινω ξαπλα...πφφφφ..δε πηγα κα για δουλεια.....¨( φιλακια

Δημοσίευση

αχ αχ αχ θα σε μαλωσω κοπελαρα μου παντα προσεκτικα και οπως καθομαστε και οπως σηκωνομαστε...

πιες τα buscopan και θα ηρεμησεις δεν νομιζω οτι ειναι κατι το σοβαρο απλως ηρεμησε και ξαπλα πολυ!

εσυ που θα γεννησεις?

Δημοσίευση

Γεια σε όλες και καλό μήνα να έχουμε!!

Μόλις έφαγα κοτόπουλο με πουρέ και μετά μερικά m&m's έτσι για γλυκάκι...

Κικίτσα με το καλό να δεις την κουκλίτσα σου σήμερα, να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

Αλέκα μια χαρά είσαι στα +2,5 (εγώ πλησιάζω τα +3 και είμαι ένα μήνα πίσω ;) ) Στο δευτερο τρίμηνο το φυσιολογικό είναι να πέρνουμε μισό κιλό την εβδομάδα οποτε σε αυτούς τους μήνες 6-7 κιλάκια θα τα πάρουμε. Εγώ θα γεννήσω στο Ιασώ (Αθήνα). Να σου προτείνω και κάτι άλλο για την λίστα οχι για τώρα για αργότερα οταν θα πλησιάζουμε να γεννήσουμε να μας βάλεις με βάση την ΠΗΤ για να βλέπουμε γρήγορα ποια θα είναι η επόμενη.

Xtinaki και εγώ θέλω να πάω να πάρω κανα παντελονάκι απο τα Η&M τώρα που έχει ακόμα εκπτώσεις, βρίσκεις τίποτα ή τα έχουν πάρει όλα. Τώρα για νούμερο σε παντελόνι θα σου πρότεινα να πας σε prenatal ή mothercare που είναι πολύ ενημερωμένες οι πωλήτριες και θα σε κατατοπίσουν σε αυτά, ρίχνεις μια ματιά και επειδή σε αυτά είναι λιγο τσιμπημένες οι τιμές κοιτάς και σε άλλα με πιο οικονομικές τιμές.

Mariagiorgos μη στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και το μπεμπάκι σου, κάνε οτι σου είπε ο γιατρός σου και ξεκουράσου. Λίγο η απότομη κίνηση λίγο οτι μεγαλώνει η μήτρα και σπρώχνει τα υπολοιπα οργανα, ολα καλά θα είναι.

Σας χαιρετώ για την ώρα.

Δημοσίευση

Καλησπερα σας κοριτσια :) Ευχαριστω πολυ για το θερμο καλωσορισμα! ευχομαι και σε εσας μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη :D ! καλως ηρθες και εσυ Ρανια με το καλο το μωρακι σου :D

Εγω εχω β'επιπεδου στις 6 του μηνος! ειμαστε μια μερα πιο κοντα να δουμε παλι την μικρουλα μας, και δεν περνανε με τιποτα οι μερες :)

Οσο για το αλκοολ! τα χριστουγεννα ηπια λιγο κρασακι, αλλα κατα τ'αλλα δεν πινω συχνα! οσο για τα αναψυκτικα λιγες φορες πινω κοκα κολα, αλλα και απο αυτη λιγη! νομιζω δεν πρεπει να υπερβαλλουμε ολα με μετρο! :D

Ευχαριστω πολυ που με προσθεσατε και στην λιστουλα, εγω θα γεννησω στο Ιασω, Αθηνα :D

Οι κοιλιτσες σας καταπληκτικες ειναι, και εγω εχω κανει κοιλιτσα, θα προσπαθησω να σας βαλω φωτογραφια! :)

Δημοσίευση

Και εγώ ζήτησα δείγματα απο αυτές τις πάνες και μου τις έφεραν χθές. Αν και είναι ανοιχτή πάνα ενώ εμεις φοράμε πάνα-βρακάκι θα τις δοκιμάσω να δω ποιοτικά πως είναι.

Δημοσίευση

θα σας ελεγα να πιασετε οροφο αλλα γεννατε με ενα μηνα διαφορα!!!

ειναι ανοιχτες πανες καγκουρο μου εγω θα τις δοκιμασω το βραδυ να δω αν θα την κρατησουν ολονυχτια στεγνη και αερινη!!!!

Δημοσίευση

aleka k ego to skeftika to proi otan egrapsa pou tha genniso,alla eipa oti einai noris gi'ayto den anefera..pantos polles tha gennisete stin idia kliniki!!!!!fantazeste na eiste k mazi stis gennes? :P:P ego stin geniki kliniki thessalonikis me ton σταθη ευσταθιαδη.mariagiorgos perastikoulia k na prosexeis..k ego simera olo vlakeies eimoun...siderona k kremasa tis kourtines k k kapoia stigmi eskuba gia polu ora na kathariso k to mpanio k eniosa pono xamila.ekatsa ston kanape k arxise na kounietai to giabri mou!!!!!i plaka einai koritsia oti arxise na fainetai pou kouniete xoris na valo xeri!!einai apisteuto!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε;

εχω χαθει τελειως,εχω ρεπο σημερα κ ειπα να μπω να δω νεα σας!

δεν εχω διαβασει τιποτα,ειναι παρα πολλα αυτα που εχετε γραψει,εχω κ γιατρο πιο μετα κ πρεπει να σηκωθω σε λιγο να πλυθω κ να παμε.

πολυ κρυο εξω,σκεφτομαι να παω κ για ψωμι αλλα σπιτι ειναι μια χαρα.

σημερα εκανα πρωτη φορα πατατες φουρνου με τυρια,μπεικον κ κρεμα γαλακτος κ εγινε τελειο..

σας αφηνω για την ωρα,παω να σας διαβασω αν κ παλι μετα θα εχω διαβασει τοσα που δε θα θυμαμαι να σχολιασω!

Δημοσίευση

geia sas koritsia... aleka mou egw stin genniki kliniki thessaloniki tha gennisw.. mariagiorgos na prosexeis koukla mou ksekourasou k perastikoulia... aleka k emena me pianei kamia fora to katourima...... bikaki k egw ekana teteio fagito peripou alla anti gia patates evala tortelinia k lazania pou wraio vgike einai k to agapimeno fagito tou antra mou sunexeia teteia kanw... kikitsa k bikaki perimenoume nea sas.... kale oles sto iasw gennate?.. filakia polla..

Δημοσίευση

Καλησπέρα απο την χιονισμενη Καστορια.

mariagiorgos μην ανυσηχεις γλυκουλα μου. Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος που ξερει, ξεκουρασου και ολα θα περασουν. Απλα να εισαι πιο προσεκτικη γιατι το σωμα αντιδρα!!!!!

Αλεκα μου ποσο θα θελα να σε ειχα φιλη......... θα περνουσαμε σουπερ!!!!! ΚΑι εμενα μου ηρθαν οι πανες κικο, μερα τις δοκιμασα και θα του τη βαλω του πριγκιπα σημερα τη νυχτα να δω αν θα εχουμε διαρροες και θα συγκρινω. Παντως με τις λιμπερο ειμαι πολυ ευχαριστημενη, και εχω δοκιμασει οοοοοοοοοοοολες τις μαρκες, και επειδη βγαζει ο μασουτης συχνα προσφορες τις αγοραζω με τις κουτες!!!! ΑΛΕΚΑ εγω μενω στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και θα γεννησω Θεσσαλονικη το πιο πιθανο στο ΓΕΝΕΣΙΣ αλλα υπαρχει πιθανοτητα και σε αλλη κλινικη (βλεπε Γενικη, Διαβαλκανικο ή πρωην Γαληνος-Βιοϊατρικη). Γραψε ΓΕΝΕΣΙΣ και θα σε ενημερωσω εγκαιρως.

Ρανια μου καλως μας ηρθες και με το καλο να ερθει το μπεμπακι σας.

ΚΑλα θα ηταν τελεια να γεννουσαμε ολες την ιδια περιοδο στην ιδια κλινικη και να ειμασταν παρεουλα. Στον πριγκιπα ειχα 2κλινο λουξ δωματιο και μου εφεραν διπλα μου μια αρκουδα που ροχαλιζε ολη την νυχτα και οσο ηταν ξυπνια εκανε απιστευτο θορυβο :evil::evil::evil::evil::evil: . Μιλουσε στο κινητο, εβλεπε τβ δυνατα, εφερνε κοσμο........ υπεφερα!!!!!!!!

Εγω σημερα ως Τεταρτη εκανα φακες για τους αντρες και επειδη τωρα στην εγκυμοσυνη με πειραζουν τα οσπρια, εφαγα διαφορα χαζα ωσπου πριν απο λιγο τα εβγαλα και ησυχασα. Αλλα αμεσωςεφαγα μια λουκουμαδαρα (οπως αυτες τις παραλιας) που μου ειχε φερει το μεσημερι ο αντρουλης μου και με ξαναχαλασε...................

Σας φιλω στρογγυλοκοιλιτσες μου :ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα!!!

Πασχαλιτσάκι να αποφεύγεις τους λουκουμάδες. Προχτές το βράδυ κάναμε λουκουμάδες στο σπίτι το απόγευμα, και έκανα εμετους όλο το βράδυ.Πρώτη φορά με πείραξε κάτι τόσο πολύ κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...