Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια. Χθες τον άφησα να κοιμηθεί αλλά τελικά σηκώθηκε μόνος και για 3 ώρες όλα του έφταιγαν. 2-5 ήμασταν όλοι όρθιοι! Σήμερα κοιμάται όλη μέρα. Λογικά παίρνει δυνάμεις για το βράδυ 😂 Κατα τα άλλα σήμερα θα σας παραδεχτώ ότι κάπως έπεσα ψυχολογικά. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί αλλά ένιωσα και κουρασμένη σωματικά ( έπεσα και κοιμήθηκα και τον κράτησε ο άντρας μου 3 ώρες χωρίς να με ενοχλήσουν καθολου) αλλά και ψυχολογικά. Τεσπα αύριο λέω να βγω μια βόλτα έστω μόνη να περπατήσω στη γειτονιά.
    • Έχω ζήσει σε νησί και να ξέρεις θα περάσετε Τ Ε Λ Ε Ι Α!! Άλλοι ρυθμοί , άλλη ζωή, ποιότητα, τι να λέμε!! Καλή μετάθεση και καλή τοποθέτηση για το σύζυγο!!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομηνη κύηση . Με το καλόοο
    • Το νησί έχει τους παιδιάτρους κλπ αλλά ξέρετε πως πάει, αν είναι κάτι πιο σοβαρό σε στέλνουν Αθήνα. Γι αυτό θα περιμένουμε να γίνει 3 μηνών το μωράκι πρώτα, μην ο μη γένοιτο, ανεβάσει πυρετό ή κολλήσει κάτι που θα χρειαστεί νοσηλεία. ΕΣΠΑ ναι, θα κάνω αίτηση εννοείται τώρα που θα ανοίξουν. Έκανα αίτηση και στον δήμο που μένουμε τώρα, για δημόσιο βρεφικό, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει με τη μετάθεση, αλλα ευτυχώς δεν θα χρειαστεί Εκεί που θα πάμε ευτυχώς έχει 3-4 δημόσιους βρεφικους.  Το καλύτερο για εμένα από όλα αυτά είναι ότι πλέον ο σύζυγος δεν υα χρειαστεί να κανει δεύτερη δουλεια. Μπήκαμε να δούμε τα σπίτια και τα ενοίκια, και τι να λέμε τώρα, κάτω από τη μισή τιμή των σπιτιών στην Αθήνα... Να περνάει και αυτός ο δόλιος λίγο χρόνο με τα κορίτσια και με εμένα, που έχουμε χαθεί πλεον εντελώς 
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα να πάνε κατ ευχήν. Στο νησί λογικά θα έχει δημόσιο παιδικό σταθμό για τη μεγάλη σου και θα είναι πιο ήρεμη η ζωή. Να δεις το ΕΣΠΑ για βρεφονηπιακους. Το πάει ο αδερφός μου σε νησί και περνά πολύ καλά. 
  • Προσθήκη...