Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα σας.Ειμαι και εγω μια νεα μανουλα με το αγχος της και τους προβλιματισμους της.Ο μπεμπης μου ειναι 2 μηνων και 16 ημερων ξεκινησε να τρωει απο 50...60...90...120 μεχρι και 180...πριν 3 βδομαδες ετρωγε 750 με 900 ml στο 24ωρω τωρα εχει 1 βδομαδα και κατι τρωει μονο 600...το γευμα του ειναι 60 ml και ανησυχω!!!!ακουγεται σαν να εχει μιξουλες...αλλα τον βαζω φυσιολογικο ορο,τον τραβαω και με το otrizolin και βγαζει πολυ λιγο,χτεσ που πηγαμε στην παιδιατρο το ειδε μια χαρα,ουτε αρρωστο ουτε τιποτα,το ρουφηξε και αυτην(και βγηκε και αιμα γιατι του το ερεθισε)αλλα δεν ειχε μιξες...εσεις βρε κοριτσια τι λετε.....γιατι ρουθουνιζει..και γιατι τρωει τοσο λιγο...ειναι φυσιολογικο?????βοηθηστε με!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΗΡΗ(ΒΑΛΕ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ(ΒΑΖΕ ΤΟΥ ΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ).ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Δημοσίευση

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΗΡΗ(ΒΑΛΕ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ(ΒΑΖΕ ΤΟΥ ΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ).ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ ξεφλουδιζω ροδάκινα και κάποιες φορές και ντομάτες 😅 αλλά νομίζω υπερβολή δεν ξέρω. Καλό πλύσιμο θέλουν κι αν είναι ψητά τότε δεν έχουν θέμα! Μαρούλι πχ έχω φάει φουλ αλλά μόνο στο σπίτι που ξέρω ότι έχει πλυθεί καλά. 
    • Να τις κανεις τις προσπαθειες σου! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!!! Σου στέλνω πολύ θετικη ενεργεια!!  Εγώ με τα χάπια για ηπια διεγερση εχω μόνο 4ωαριάκια. Απογοητευση!!! Πόσα λετε να μείνουν θα μεινει εστω 1 καλό; Παντως θα τα βγάλω μηπως ειναι κανενα καλο και το ιδιο θα κανω και τον Σεπτεμβριο με πληρη διέγερση και ενεσεις.. γενικα να μαζεψω καποια γτ δεν ειναι καλή η αμη…. Μαλλον Οκτωβριο θα παω για ετ.. Βλεπουμε…
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Έχουμε τόσα αρνητικά γύρω μας και τόσες πηγές που μπορούν εν δυνάμει να μας προκαλέσουν προβλήματα, που θεωρώ το κινητό μια μικρή κουκκίδα σε όλο αυτό. Αν όχι ΟΛΕΣ, οι περισσότερες έτσι την βγάζαμε κ την βγάζουμε… σε ένα ειδυλλιακό, βουκολικό περιβάλλον χωρίς κινητά και ρουτερ και και και, σίγουρα θα ήμασταν καλύτερα. Ωστόσο, η ζωή μας κάπως έχει διαμορφωθεί. 
    • Εμένα με αγχώνει πάρα πολύ κορίτσια το τοξόπλασμα, από έξω δε παίρνω τίποτα, αλλά και μέσα που τα πλένω και τα τρίβω καλά με νερό και ξύδι πάλι δε μου φεύγει το άγχος γιατί έχω διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει , οτι και πάλι μπορεί να μείνει,μόνο το ΄ψησιμο είναι το σ΄ίγουρο. Πιο επικίνδυνα είναι τα του εδάφους φρούτα λαχανικά, αλλά εγώ φοβάμαι πχ κ τα ροδάκινα(κ αν έπεσαν κάτω στο χώμα καθως τα μάζευαν?και αν το ένα κ αν το άλλο, υστερία δλδ!!) Μερικές φορές ξεφλουδίζω τα φρούτα ροδακινα νεκταρίνια τρώω κυρίως κ πεπόνια τελευαταία και ντομάτες και αγγούρια. Αλλά ρε κορίτσια όταν πάμε σε ταβέρνες και βλ΄έπω στα διπλανά τραπέζια τις σαλατάρες που παίρνουν αχ πόσο τα λιγουρεύομαι και πόσο μου λείπουν!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε.. αν και η δική μου ξεκίνησε με γκρίνια του συζύγου.. Με έχει τρελάνει εδώ και πόσες μέρες για το κινητό.. έχει ακτινοβολία και έχει ακτινοβολία και είσαι όλη τη μέρα με το κινητό ξαπλωμένη.. εεε και τι να κάνω του λέω.. αφού βαριέμαι.. δεν μπορώ να κάνω και κάτι.. κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μου.. την τηλεόραση τη βαριέμαι.. δεν έχει και τπτ εξάλλου και στο κινητό κι αυτό το βαριέμαι αλλά κάτι ψάχνω, κάτι διαβάζω, κάτι παίζω περνάει η ώρα.. Αυτός έχει γίνει έξαλλος, φοβάται μην επιρεάζει το μωρό.. φτάνει να μου πει στο τέλος ότι φταίω κι εγώ που η προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κατέληξε σε παλίνδρομη.. τον έχω ικανό. Εσείς κορίτσια τι γνώμη έχετε για τη χρήση κινητού; Για υπέρηχο θα πάω ξανά πρώτα ο Θεός 15 του μήνα! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...