Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

kalimeraaaaaaaa xronia polles se oles tis apantaxou manoules tou foroum :lol::lol::lol::lol::lol::lol: h agapimeni epoxi ton paidion euxome se olous mesa apo thn kardia mou na exete ygeia k armonia mesa stin psuxi k gia oses mellouses manoules prospathoun fetos euxome na akousoume oles to proto klama tou paidiou mas!!!thelo mia xari gia oses apo esas proseuxeste proseuxithite k gia mena na piasei i euxh alla gia oles tis manoules pou einai se anamoni gia ton pelargo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις την πιο γλυκια αγκαλια του κοσμου και το πιο ζεστο χαμογελο απο ενα μικρο ανθρωπακι.Σε ολες τις μανουλες να ειναι γερα τα παιδακια μας, και να ερθουν τοσα ακομη οσα επιθυμει η καρδια μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους, ευχομαι πολλά σποράκια στις κοιλίτσες για όλες όσες προσπαθείτε και δυναμη να δίνει ο θεός σε όσες προσπαθούν με εξωσωματική

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα εύχομαι σε όλες!!! εύχομαι πολύ σύντομα όσες το θέλουν να έχουν ένα γερό σποράκι στις κοιλίτσες τους και σε όσες ταλαιπωρούνται για να το αποκτήσουν ο καινούριος χρόνος να τους το φέρει χωρίς άλλο κόπο, απλόχερα!!!! και σε όλες εμας που είμαστε ήδη μανούλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, να έχουν πάντοτε υγεία και τύχη στη ζωούλα τους και μαζί μ'αυτά να είμαστε γερές και εμείς για να τα μεγαλώσουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...