Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Για τα λευκά κι εγώ αυτό ξέρω

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να έχει το στίγμα γιαυτό και είνια χαμηλή η αιμοσφαιρίνη και ο αιματοκρίτης και δεν ξέρω αν επηρεάζονται και τα υπόλοιπα από το στίγμα :?:?:?:?

Μακάρι Μαρία γιατί από το πρωϊ αυτό σκέφτομαι........

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νατασούλα για τα λευκά σου είπαν τα κορίτσια... :?:?:?:?

Για τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν είναι δα και τόσο αυξημένα..Κι επειδή εμένα στις τελευταίες μου βγήκαν αυξημένα και το είπα στη γιατρό σήμερα, με ρώτησε μήπως έχω στίγμα.... :?:?:?:? Όταν της είδε όμως που ήταν οριακές, σαν τις δικές σας, μου είπε να μην ασχολούμαι καν...Δεν είναι τίποτα... :?:?

Αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνη κλπ δεν ξέρω.... Μήπως έχει αναιμία;;;Συνδέονται αυτά ή λάθος κάνω;;;;Σίδηρος κλπ καλές ήταν οι τιμές;;; :roll::roll::roll:

Πάντως δεν νομ΄πιζω ότι υπάρχει θέμα.... :roll::roll::roll: Όλα καλά θα είναι..Θα δεις... :x:x

Δημοσίευση

Νατασουλα της ελεενας ειναι η εξετασεις?

μια χαρα ειναι...τα λευκα ειναι απο καποια ιωσουλα που μπορει να την περασε στο ποδι.

οσο για αιματοκριτη κλπ...

ολα οσα εχεις γραψει ειναι αμεσα συνδεδεμενα μεαξυ τους...

πχ αν η αιμαοσφαιρινη ηταν 10 ο αιματοκκριτης ο αιματοριτης θα ηταν γυρωσ το 33

αλλα ολες αυτεε οι τιμες που υποθετω τις εχετε κανει σε κοινο μικροβιολογικο εργαστηριο αποτελουν φυσιολογικες για πιο μεγαλα ατομα ...αρα και με περισοτερη ποσοτητα -κατανομη αιματος στο πργανισμο τους!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!

οσο για το στγμα...δεν ειναι ακομα αξιοπιστο κανενα αποτελεσμα...αξιοπιστο θα θεωρειται γυρω στα 6 με 8 ετων....

εμεις ως τωρα εχουμε κανει 4 φορες εξετασεις συγκεκριμενα για στιγμα...2 στο παιδων παντελης , 1 ιδιωτικα, 1 στο χωρενειο οπου και μας ειπαν να ξαναπαμε σοταν ξεκινησει το σχολειο!

Δημοσίευση

Νατασούλα δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά βλέπω ότι η Βίκυ έδωσε σωστή-λογική απάντηση!! ;)

και εγώ δεν νομίζω να είναι τίποτα ;)

δεν υπάρχουν Φ.Τ για παιδιά? :?

αγόρασα ένα μπουφάν μωβ για την Ρ., πολύ μωβ κυκλοφορεί! :?

Δημοσίευση

Βίκυ μακάρι να είναι όπως τα λές,

είχα πάντως την εντύπωση ότι οι Φ.Τ. που γράφουν θα είναι για παιδιά αφού οι εξέταση έγινε σε παιδί

Αργυρώ με γειά το μπουφάν, εμένα μου αρέσει πολύ το μωβ

Δημοσίευση

δεν διαφερουν και πολυ!

σε καποιες εξετασεις σως και καθολου...

η εκτιμηση τους ειανι ακθοριστικη!

να υμασαι οτι καθε εργαστηριο αναλλογα με τον τροπο-μεθοδο αναλυσης που χρησιμοποιει οι τιμες διαφοροποιουνται αλλα οχι για πολυ!

ολα μια χαρα ειναι!

Δημοσίευση

αυτό είναι, είναι ομορφότερο στην πραγματικότητα!!! ;)

αφού υπάρχει διαφοροποίηση στις τιμές ανδρών-γυναικών θα έπρεπε να υπάρχει και ενηλίκων-παιδιών!!! :?

Δημοσίευση

geiaaaaaaaaaaaaaaa

τι κανετε?εγω απο συμηθεια λεω καλα..

τα χριστουγεννα ηταν αδιαφορα για μενα :cry::cry::cry:

απο πολλες αποψεις..εχει εδω κ 4 βραδια πεφτει πολυ ξενυχτι :cry::cry::cry:

ο θοδωρης με ωτιτιδα κ το παλευουμε να μη παρει αντιβιωση κ κολλησε κ ο μκρος κ μαυρα χαλια..

εμενα με πιασαν τα ψυχολογικα μου κ ειμαι στα χαλια μου..

δε εχω ορεξη γενικως κ πανω σε ολα αυτα με χαλασε κ το λαπ τοπ

σας φιλω οοοολες..

χρυσα ρε σε ξεχσασα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: χρονια πολλα κοριτσαρα

Δημοσίευση

γεια σας!!

τί ωραιο πραγμα να εχεις αδεια κ να μην ξυπνας απο τις 6 καθε πρωι! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

τί να σας πρωτοπω..χαθηκα κ αρκετα..

ο γιωργος αν θυμαστε ηταν συχνα πυκνα αρρωστος..την προηγουμενη εβδομαδα,ξανα ιωση κ πηγε μονο 1 μερα σχολειο..στη γιορτη τον εστειλα παρασκευη απογευμα..αλλα δεν ηταν εντελως καλα..τεσπα!

ολο αυτο φουντωσε το γνωστο πια ζητημα να σταματησουμε τον παιδικο ή οχι..στ勤η οχι¨ειμαι μονη μου..

κ συναντω στη γιορτη τη λιζα,τη δασκαλα του γιωργου,η οποια με ψαχνει ολη την εβδομαδα στο τηλ.,αλλα δεν ειχαμε καταφερει να μιλησουμε..κ μου λεει μεσες ακρες,μας κοιτουσεκ κοσμος,οτι θα σταματησει απο τον παιδικο! :shock::shock::shock::shock::shock: γιατι εχει πολλα προβληματα με τη διευθυντρια!η οποια,ειναι αντιπαθεστατη κοριτσια!ουρλιαζε σαν στριμμενο στη γιορτη απο τα μικροφωνα,νευριαζε οταν τα παιδακια δεν ελεγαν το ποιημα,εβγαζε ιαχες ικανοποιησης οταν καποιο το ελεγε..ηταν κ ντυμενη σα να πηγαινε στη δεξιωση του πρεσβη..γενικα ειναι πολυ δηθεν κ αχωνευτη..κ το χαμογελο της βγαζει ματι οτι ειναι προσποιητο..

τεσπα.λεω κ εγω αν ειναι ετσι..ε ενταξει,θα σταματησω κ τον γιωργο..δεν εχω λογο να τον κρατησω αλλο εκει..

χαρά να δειτε ο χ.!

σημερα λοιπον πηγα τον γιωργο για λιγο,επειδη ειχα πολλες εξωτερικες κ εσωτερικες δουλειες,αυριο θα ερθει η νονα του..

κ μου λεει η λιζα οτι τελικα θα μεινει,επειδη η διευθυντρια θελει να την κρατησει επειδη την αγαπουν τα παιδακια πολυ..μια αλλη κοπελα,την ειχε ηδη διωξει σημερα που πηγα :(:(:(

οικονομικα ηταν τα προβληματα τους..

φανταζεστε τωρα το σοου με τον χ.! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

τελικα,μου ειπε να κανω ο,τι θελω,αλλα ολη μα ολη η ευθυνη θα ειναι πανω μου..γιατι ακομη κ ο ωριλα μας ειχε πει οτι θα του κανει καλο να σταματησει απο τον παιδικο φετος..

κοριτσια..ξερω οτι δεν γραφω πολυ συχνα κ δεν εχω το δικαιωμα να σας πρηζω..αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε τί στα κομματια εχω παθει κ τί κολλημα εχω φαει με τον παιδικο; :roll::roll::roll::?:?:?

δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη απο τις συνθηκες εκει,μονο η δασκαλα του ειναι καλη..κ τηλεοραση βλεπουν κ στην αυλη δε βγαινουν..κ το παιδι αρρωσταινει κ ταλαιπωρειται..κ ο γιατρος λεει φτανει,στοπ..εγω γιατι εχω μουλαρωσει ετσι;

νατασουλα να μας πεις νεα απο την παιδιατρο..δεν ξερω για τις τιμες..

αχ κ εμεις επρεπε να ειχαμε κανει..αλλα με τοσες αρρωστιες το αναβαλλαμε διαρκως..

μαρια πρεπει να ηταν πολυ ωραια στα τρικαλα!αυτοι που βοηθησαν στο σχεδιασμο της ονειρουπολης στη δραμα,κατεβηκαν κ οργανωσαν κ το αντιστοιχο στα τρικαλα,κ φιλοι που εχουμε στα τρικαλα μας ειπαν οτι εγινε καταπληκτικη δουλεια! :):):)

αναστασια ΑΝ την κοιμισει η πεθερα,δε θα ζητησει στηθος μωρε η αννυ!θα κοιμηθει ομορφα κ ωραια! ;) τσεκαρισμενο!

αφρο συνελθε!η καλυτερη εισαι!

γωγω ουτε εγω ειχα παρει καλε αντιβιωση μετα τον τοκετο!αφου δεν καναμε επεμβαση!

αλλα αντιβιωση συμβατη με θηλασμο ειχα παρει σε καποια φαση ,οταν ηταν μηνων ο γιωργος,αμοξιλ,κανενα προβλημα δεν υπηρχε!κ εμενα μου ελεγαν διαφορα στο νοσοκομειο,αλλα ειχα το υφος του ξερολα λογω μαμμυ,κ σηκωσαν τα χερια ψηλα γιατροι κ νοσοκομες..πρεπει να ημουν ψιλοαντιπαθητικη τωρα που το σκεφτομαι :roll::roll::roll::roll::roll:

λενα εγω κανω ¨συμφωνιες¨οταν κανει κατι που δεν επιτρεπεται,χαλαει η συμφωνια κ π.χ. κλειδωνω την εξωπορτα,ενω εχουμε συμφωνησει οτι τα κλειδια θα ειναι στην πορτα,αλλα δε θα κλειδωνω..κ κατι τετοια..

σε γενικες γραμμες μεχρι στιγμης πιανει..

σας φιλω ολες,παω να ξεκινησω τη σοκολατοπιτα για αυριο!φιλακια!

Δημοσίευση

Ιουλία είπα και γω είσαι έγκυος!!!! ;)

Εγώ θα τον σταματούσα για λίγο, έστω μέχρι να το ανοσοποιητικό του να πάρει τα επάνω του!

Μετά βλέποντας και κάνοντας!!!

Όμως το ότι μόνο η Λίζα είναι καλή εκεί, αυτό είναι κριτήριο για να συνεχίσεις στον ίδιο παιδικό;;;;

Ενώ σε όλα τα άλλα είναι μείον!!! :?

Θούλη υπομονή και σκέψου μόνο θετικά για να ανέβει η ψυχολογία σου!!! ;):x

Δημοσίευση

Γειααααααααααααα σας!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Χρόνια Πολλα !!!τι κανετε;;;

γυρισαμε σημερα το μεσημερι.

εχω να τακτοποιησω τα μπαγκαζια μας!!!! :roll::roll:

Καλα περασατε;;;

εμεις ειχαμε τον Νικολα αρρωστο συνεχεια...αλλα σε γενικες γραμμες περασα καλυτερα απο περυσι.

Δημοσίευση

παναγιωταααααααα πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα!

πως ειναι ο νικολακης τωρα? καλυτερα?

ιουλια εγω δε νομιζω οτι η δασκαλα κ μονο ειναι αρκετος λογος για να συνεχισετε τον παιδικο..

εφοσον ολα τα αλλα τα βλεπετε αρνητικα κ εσυ κ ο χαρης κ ο ωρυλα

αυτο με τις συμφωνιες εκεινη την ωρα δεν παιζει, δεν καταλαβαινει τιποτα αφου ουτε καν μας απανταει

αργυρουλα πολυ ωραιο το μπουφαν!

κ ο αναστασης μωβ εχει φετος, πολυ πιο σκουρο βεβαια απο της ρεας

νενη τι κανεις?

Δημοσίευση

καλημέρα!! και η Νίνα έχει ένα μωβ σαν της Ρέας και ένα σκούρο μωβ σαν του Αναστάση ,οι γιαγιάδες της έχουν το ίδιο γούστο...

τι κάνετε?εγώ δουλεύω το μεσημέρι..έχω και τη μικρή εδώ ,δεν ξυπνούσε ν πάμε παιδικό οπότε την άφησα...

εχθες ήθελα να σας γραψω μα κόλλησα έναν τρόϊαν και μου πήρε 2μιση ώρες να τον βγάλω από το πισι.. :?

Δημοσίευση

Καλημέρα,

πήγα παιδίατρο χθες, για λτα ευκά που είναι ανεβασμένα μου είπε αυτό που λέγαμε χθες κάποια ίωση,

για τα υπόλοιπα μου είπε ότι είναι ένδειξη για το στίγμα και να επαναλάβουμε τις εξετάσεις σε 1-2 μήνες και να κάνουμε και για το στίγμα.

Συμπλήρωμα σιδήρου μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρει αφού ο σίδηρος και η φερριτίνη είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ιουλία απορώ κι εγώ γιατί έχεις κολήσει τόσο πολύ με τον παιδικό.

Αφού τα υπέρ είναι λιγότερα από τα κατά και η υπάρχει άλλη λύση καλύτερα να τον σταματήσεις και τον ξαναστέλνεις από Σεπτέμβριο.

ΩΡΛ πήγατε για έλεγχο?

Μάρθα περαστικά στα αγόρια σου

Για ανέβα σε παρακαλώ :x:x:x:x:x:x:x:x

Χρύσα αυτή που δεν ήθελε παιδιά????????

Για πές χάρηκε ή όχι?

Δημοσίευση

νατασα μου ο αντρας της δεν πολυηθελε παιδια...

κοιτα..αυτη ειναι καπως παγωμενη αλλα χαρηκε . παγωμενοι για κυριως οικονομικους λογους..

η πεθερα μου ειναι και αυτη καπως μαγκωμενη λιγακη αλλα χαρηκε..

ο αντρας της ειναι καπως...δεν φανηκε ιδιετερα ενθουσιασμενος.

Ειναι λιγι περιεργες οι καταστασεις σε αυτους.

Μπορω να σας πω πως ο Ο χαρηκε περισσοτερο απο τον αντρα της.

Ιουλια για τον παιδικο θα σου πω το εξης. Μονο μια δασκαλα καλη απεναντη σε τοσα που δεν σου αρεσουν ειναι λογος ειτε να σταματησεις..ειτε να αναζητησεις καινουριο παιδικο.

Γνωμη μου προσωπικη- εγω ετσι θα εκανα διλαδη- ειναι να τον σταματησεις για μερικους μηνες και να δοκιμασεις να τον ξαναστειλεις παιδικο απο Μαιο.

Αλλα παντα εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις με γνωμονα τις δικες σου επιθυμιες.

Σαυρογιωτινι μου φιλια..

σε περιμενω πως και πως...να παρω αδεια να παμε για καφε..

Καλε παιδια..το Μιτσακι μας που χαθηκε;;;

Θου θα σε παρω τηλ σημερα

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Νατασούλα έχει κάποιος από εσάς στιγμα? ή έτσι απλά κάνατε? :?: (άκυρο μόλις το είδα)

εύχομαι την επόμενη φορά οι εξετάσεις να είναι τέλειες :x

Παναγιώτα καλώς ήρθες και περαστικά στον Νικολιό :x

αυτή την εποχή εδώ δεν βρίσκεις μπουφάν, έψαξα παντού και δεν βρήκα :o:o:o:o:o:o βρήκα ένα πολύ ωραίο αλλά μικρό, τα άλλα δεν μου άρεσαν!!! :? και αυτό το πήρα απο το μαγαζί της γειτονιάς μας, είχε 30% έκπτωση!!!! :D

Ιουλία, επίσης ήθελα να σου πω ότι ναι μεν ο παιδικός είναι καλός και του προσφέρει πολλά, κάνει δραστηριότητες, αναπτύσει πολλές ικανότητες, μαθαίνει πραγματάκια, κοινωνικοποιείται, αλλά......τι να το κάνεις όταν είναι συνεχώς άρρωστος και στην τελική την βγάζει τον περισσότερο καιρό στο σπίτι? :?:

άσε τον να ηρεμήσει λίγο, αφού έχεις κάποιον να κάθεται μαζί του!!! ;) , απλά να τον πηγαίνουν καθημερινά βολτίτσα, να παίρνει τον αέρα του!!! ;):)

Χρύσα με το καλό στην κουνιάδα σου :) , ευχάριστα αυτά τα νέα δεν είναι? :roll::roll:

Γιώτα ήθελα να σε ρωτήσω εκεί στο λιμενικό κάνετε βολές?

Δημοσίευση

Και το μιτσάκι και πολλές άλλες, πολλές απώλειες το τρενάκι μας :(:(:(:(:(

Γιώτα ο Γ με την Κ θα ανέβουν από Πρωτοχρονιά? μόνη σου θα είσαι?

Παναγιώτα καλώς ήρθατε, περαστικά στον Νικόλα, πώς είναι τώρα?

Δημοσίευση

Το Μιτσάκι ήταν χθες ονλάιν, την τσάκωσα!!!! :lol::lol::lol::lol: , αλλά δεν έγραψε!!! :?

Γιώτα ωραία έκπληξη θα κάνεις :D:D:D:D:D:-bd:-bd

ρωτώ γιατί τις προάλλες είπες ότι ίσως να μην ακούς καλά και σκέφτηκα αν κάνετε βολές και δεν φοράς ωτοασπίδες (αν είσαι σε εξωτερικό χώρο), ίσως για αυτό να έχεις ένα μικρό πρόβλημα!!!! :!:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...