Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τελικά εκνευρίστηκα, αλλά δεν είπα τίποτα και τον άφησα να καθαρίσει την κουζίνα :lol::lol::lol::lol: και μετά συνέχισα!!!! :lol::lol::lol:;);)

το μόνο που είπα ήταν ότι, εγώ, όταν εκείνος μαγειρεύει, δεν ανακατεύομαι....

να έδινα την Ρ. 5 μηνών στην πεθερά έστω για εμβόλιο, δεν υπήρχε περίπτωση γιατί η Ρ. θα έκλαιγε και η πεθερά σιγά μην ήταν σε θέση να την ηρεμήσει :roll::roll: , εδώ ούτε ο άντρας μου δεν μπορούσε να την ηρεμήσει, παρά μόνο εγώ!!!! :roll::roll::roll: ....θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα που πήγαμε για το καλοκαιρινό φεστιβάλ στον παιδικό- νήπιο του Λ. η Ρ. έκλαιγε και την πήρε ο άντρας μου και αυτή έκλαψε ακόμη πιο πολύ :o:o:o:o και ζητούσε εμένα, με το που την πήρα σταμάτησε :? ..... ποιός ξέρει τι θα σκέφτηκαν οι άλλοι!!!! :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα σας

Χρόνια Πολλά!!

Περάσατε καλά από όσα διαβάζω

Κι εμείς περάσαμε καλά, φάγμε, ξεκουραστήκαμε και σε εμάς ήρθε ο Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα που ξυπνήσαμε βρήκαμε τα δώρα μας κάτω από το δέντρο :D

Χτες πήγαμε Τρίκαλα περάσαμε υπέροχα :D πήραμε και πτυχία "Επίσημοι βοηθοί του Αη Βασίλη" 8-)

Τώρα είμαι στη δουλειά

Δημοσίευση

χιχιχιχ..μαρακι καλημερα και χρονια πολλα!!!!!

Ειδατε καλε τι μπεμπη εχω...τελειο μωρο!!!

Σημερα- αφου μας ξυπνησε ο Χ απο τις 5:30 γιατι ηθελε γαλλλιιιιτττσσααααααα εφτιαξα καφε - μιση ωρα εμεινε τι να ξανακοιμηθω- και συζητουσαμε με τον Ο...

λεω και ο Μπεμπης ξυπναει τη νυχτα για να θηλασει..

αλλα επειδη δεν ουρλιαζει δεν το καταλαβαινω καθολου..χωρις πλακα πρεπει να ξυπναει 3-4 φορες να θηλασει αλλα τον παιρνω μαζι μας στο κρεβατι και δεν το καταλαβαινω οτι ξυπναει..

ενω ο Χ με τα ουρλιαχτα του δε με αφινε να τον χαρω..

δηλάδη ο τροπος με τον οποιον ειναι η ηρεμη δυναμη το μωρο μου με αφινει να τον απολαυσω οσο μεγαλωνει..δεν το ειχα στον Χ..και μου λειπει αυτο...

δεν καθοταν να τον κραταω αγκαλια και να καθομαι...

ουτε επαιζε στο ριλαξ και να καθομαι να τον κοιταω..ουτε με μωρουδιστηκα παιχνιδια..

αυτο το παιδι εχει τρομερη ανασφαλεια..και πρεπει να ανακαλυψω γιατι..

λετε που γεννηθηκε προγραμματησμενα ενω ο μπεμπης στην ωρα του;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα,

χθες πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις των παιδιών, του Μιχάλη όλες καλές, της Έλενας στην γενική αίματος όλες οι τιμές είναι εκτός ορίων :(:( οι υπόλοιπες φυσιολογικές και του θυροειδή

Το απόγευμα θα πάω στην παιδίατρο να τις δεί

Λενάκι περαστικά, στον γιατρό δεν θα πάς?

Αφρο πώς είναι το στήθος σήμερα?

Ίουλία περιμένω να ακούσω τα συνταραχτιικά νέα :mrgreen::mrgreen:

Λένα είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του Αναστάση, είναι πολύ νωρίς ακόμα, θέλει χρόνο για να συνηθίσει και να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση.

Αργυρώ και ο παιδικός είναι κλειστός 2 βδομάδες?

Αναστασία βγήκες δεν μας είπες??????

Χρύσα το θέμα που έθεσες είναι περίπλοκο, άλλο το ενδιαφέρον και άλλο να μπερδεύεται και να θέλει να αποφασίζει αυτή......

Άφρο άκυρο τώρα το είδα

Δημοσίευση

Αργυρώ αν κατάλαβα καλά τα πεθερικά ερχονται εκεί όπως θέλαΝΕ? :twisted::twisted::lol::lol:

Αν δεν τους αρέσει το φαγητό ας φάνε..πατατάκια! :P

Κ εγώ χριστ. ήθελα να δώσω τα δώρα αλλα δεν τα είχα πάρει όλα!κ τελικα έβαλα της Α μονο κατω απο το δέντρο!

Η πεθερά με παρακαλάει ρε συ να παίρνει την Α!Μέχρι κ να την κοιμίσει νύχτα ήθελε!Της λέω "κ με τι θα την θηλάσεις?"!Κ απαντάει,τι άλλο! "ΑΚΟΜΑ θηλαζει??? :o:o:o:o " :lol::lol::lol::lol:

Επίσης δε νομίζω να ξέρει τπτ για την κατάσταση μας... :? Ακόμα!

χρύσα χρειαστηκε ραμματα?οχι ε? :roll:

Νατασούλα δλδ?Χαμηλες? :(:(:( Τι θα κάνετε?

Στη γιορτη μου ΔΕΝ βγηκα γτ η Α κοιμήθηκε στις 11.15!τα νευρα μου απο τότε γιναν κρόσσια!Εκεινη τη νυχτα ηθελα να την βρίσω!!!Με ειχε σκασει καθε 2 λεπτά εκλαιγε...Ωσπου το πήρα απόφαση,ξεντυθηκα κ οκ...

Δημοσίευση

Αναστασια οχι καλε ουτε ραματα ουτε τιποα...ειναι ζητημα αν θα μινει σιμαδι..

ο μονος λογος δε που παιρνει αντιβιωση ειναι επειδη ειναι κοντα στο ματι και το ματι πριστηκε οποτε θελουν να ποφυγουν και γεννικοτερη φλεγμονη..

ισος αλλος γιατρο ςνα μην εδινε καν αντιβιωση αλλα δεν το ρισκαρω...

ας τη φαει και αυτη μια ευδομαδα να τελειωνουμε..

μ'αρεσει που η δασκαλα του λεει πως κανανε και μαθημα οτι δεν τραβαμε τις ουρες απο τα ζωα..και της ειπα πως μαλλον σε αυτο το μαθημα ο Χριστοφρος δεν προσεχε :lol::lol::lol::lol:

Νατασουλα γιατι ετσι;;;;

ειδε ςκατι ανισυχητηκο;;;;

μακαρη να μην ειναι τιποτα για την Ελενα..

οσο για τον Μιχαλακη..απλα τελεια!!!!

Για το αλλο θεμα..δεν κρινω την κοπελα..οπως ειπα μονο αυτη ξερει τι γινετε μεταξη τους και μονο αυτη ξερει τι θα κανει και κατα ποσο θελει να απομακρινει..

εμενα με ενωχλουν εντως εισαγωγικων οι προτροπες τυπου...βαλτον να διαλεξει η τη μανα του η εσενα, κοψτου τα ποπλλα πολλα με το σοι κλπ..

δηλαδη δεν ξερω..τα θεορω...δεν ξερω και πως να το εκφρασω...

Ουτε η μαρια που εχει για πεθερα τον ακατονομαστο αυτοπροσωπως δεν εχει ξεστομισει τετοιες κουβεντες..

δεν ξερω..

και εγω σαν μανα θελω τα παιδια μου να κανουν οιοκογεννεια καποια στιγμη- εφοσων το θελουν-και να ειναι αγαπημενοι..

αλαλ καποια πραγματα ειναι και πως το αντιλαμβανετε καποιος..

πχ εχω δηλωσει πως εαν με αξιωσει ο θεος να δω εγγονια..δεν προτιθεμε να γινω full time granny..να κρατισω τα παιδια για κανενα ΣΚ, κανενα βραδυ να βγουν να ξεκουραστουν κλπ....ναι..αλαλ οχι μονημα να τα μεγαλονω εγω..

καποια αυτο το εκλαμβανει ως μια "τελεια" φανταστικη πεθερα που δεν επεμβεναι στη ζωη τουζ ευγαριου και εξυπηρετει οποτε χρειαζετε..καποια αλλη ως μια πεθερα αδιαφορη και εκνευριστικη

Δημοσίευση

Χρύσα :lol::lol::lol: όχι ρε, τι σχέση έχει η ανασφάλεια με την προγραμματισμένη γέννα? :? και ο Λ. που βγήκε απογραμμάτιστος μια ανασφάλεια την έχει....στην δική μας περίπτωση νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι δεν του δίνουμε την πρωτοβουλία να κάνει κάτι μόνος του, συνήθως τα κάναμε εμείς για εκείνον....επίσης μην χτυπήσει εδώ, μην χτυπήσει εκεί....γενικώς δεν ήταν και πολύ "ελεύθερος"....ενώ η Ρ. τα κάνει όλα μόνη της.....δλδ τα λάθη στο πρώτο παιδί δεν τα επαναλάβαμε στο 2ο!!! :!:

Νατασούλα πάνω από το όριο ή κάτω? και πολύ?

ο παιδικός της Ρ. ανοίγει την επόμενη εβδ. είναι κλειστός μόνο για μία εβδ., αλλά δεν θα την στείλουμε γιατί θα πάμε στα πεθερικά, μάλλον.....αλλά και να μην πάμε πάλι δεν θα την στείλω, δεν υπάρχει λόγος να ξυπνάμε νωρίς, αφού ο Λ. είναι στο σπίτι!!! ;)

ο Μηχαλάκης θα διαβάσει καθόλου στις διακοπές?

η δασκάλα του Λ. έστειλε σε όλους τους γονείς email λέγοντας τα παιδιά να γράψουν μερικές λεξούλες και να τις διαβάσουν..... :? ....έτσι θα βάλω πρόγραμμα από σήμερα, το πρωί θα γράφουμε και το απόγευμα θα τις διαβάζουμε :roll::roll::roll::roll:

το ζευγάρι που ήρθε χθες, η γυναίκα μιλούσε τόοοοοσο χαμηλά, που πραγματικά ζήλεψα, θα ήθελα και εγώ να μιλώ χαμηλά και ήρεμα :roll::roll::roll:

Μαρία βοηθήσατε τον Αη Βασίλη? :D:D:D

Δημοσίευση
Η πεθερά με παρακαλάει ρε συ να παίρνει την Α!Μέχρι κ να την κοιμίσει νύχτα ήθελε!...

εδώ είναι το κόλπο, αν πάει στην γιαγιά της, θα ξέρει ότι δεν θα της προσφερθεί κάτι γαι να θηλάσει, οπότε και δεν θα ξυπνήσει το βράδυ ;) και ίσως να συνηθίσει έτσι....

δεν το δοκιμάζεις? :idea:

τα πεθερικά όχι δεν ήρθαν :D

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες μου!! τι κανετε?

νατασουλα τι εννοεις εκτος οριων??? να μας πεις νεοτερα απο την παιδιατρο

κ εγω πρεπει να κανω στον ανασταση κ ολο το αναβαλλω..

αναστασι παλι καλα που σου ηρθε περιοδος ε?? :lol::lol:

χρυσα δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο το οτι ηρθε προγραμματισμενα, νομιζω οτι ειναι κ στην ιδιοσυγκρασια του παιδιου. κ εμενα ο αναστασης δεν εχει πολυ καιρο που ηρεμησε.. αν κ τωρα με τον μπεμπη παλι εχει ξεσπασματα κ χειροτερα απο οτι πριν..

οσο για το αλλο που ειπες,, τα ορια αναμεσα στο "ανακατευομαι" κ στο "συμβουλευω" ειναι πολλες φορες πολυ λεπτα. αλλα συμφωνω σε αυτα που λες, δε μπορω ουτε εγω να ακουω τετοιες συμβουλες.. τις θεωρω απαραδεκτες.. κ γενικα τα λες πολυ ωραια!

αργυρουλα ουτε εγω νομιζω θα εδινα καποιο απο τα παιδια στον αντρα μου να τα παει μονος του στον παιδιατρο, ποσο σε καποιον αλλο. δε μπορω, θελω να ειμαι παρουσα

μαρακι πρεπει να ηταν πολυ ωραια στα τρικαλα!!

Δημοσίευση
να σας πω ότι 11 Γενάρη και ώρα 18.20 θα πατάω το πόδι μου σε Μακεδονικό έδαφος ,σε περίπτωση που αναρωτιέσται που είναι αυτό ,στη Θεσσαλονίκη!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτή την μέρα έχουμε επέτειο γάμου εμείς!!! 9 χρόνια γάμου!!! :o:o:o:o:?

και εγώ νόμιζα εννοούσες τα Σκόπια!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αργυρουλα μου ισος...

εχεις δικιο σε αυτο που λες...

προσπαθουσα παντα βεβεια να τον αφινω να ειναι πιο "ανεξαρτητος" αλλα...

δεν ξερω..με προβληματιζει, εχει φοβιες- οχι στα ζωα- και γεννικα..πολλες φορες λεω του Ο πως τον Χριστοφορο μωρο δεν προλαβαινα να τον αγαπησω οσο θα ηθελα..να τον λατρεψω, να τον ζουλαω στα φιλια..πανβτα κατι ειχε...ωτιτιδες..γκρινια..κλαμα..τσιριδες..

το ποσο λαχταραω να κοιμηθω μαζι του αγκαλια και να μη γυρναει οοολλληηη νυχτα σαν κοκορετσι και με κλοτσαει δεν μπορειτ ενα φανταστειτε..θελω να ξυπνησει με χαμογελα και οχι με γκρινια...

δεν ξερω..αυτο το παιδι νιοθω πως δεν το χαιρομαι..οταν πηγαινουμε καπου μετα απο μερικα λεπτα αρχιζει το σοου..παμε ΣΜ και ..αφιστε το

λενακη πως εισαι;;;...

καλε μην ακουω χαζα με τον σαραντισμο...

ο μπεμπης σου ειναι κουκλιιιιι

ΝΑι το ξερω..απλα καταλαβαινεις πως το λεω..δεν ξερω..πεθερα θα γινω και εγω...

Δημοσίευση

Καλημέραααα...Τι καλή δηλαδή... :twisted::twisted:

Εδώ και κάμποσες μέρες ο Γιώργος έχει βήχα...Εγώ μπούκωμα και σήμερα ξεκίνησε και ο βήχας και εδώ και τρεις μέρες μου βουλώνει το αυτί μου και δεν ακούω τίποτα.... :o:o:o:o:o:o:o Χθες είχα πάθει πλάκα....Λες και είχα βάλει ωτοασπίδα.... :?:?:?

Πήγα σήμερα λοιπόν σε μια πολύ καλή παθολόγο του ταμείου μου και μου είπε ότι μάλλον θα έχει μαζέψει υγρό και μπορεί να έχω και ωτίτιδα και πρέπει να πάω σε ωριλα...Με εξέτασε και με το που είδε το λαιμό μου, φώναξε να της φέρουν ένα στικάκι...Και μου πήρε χρίσμα γιατί λέει μπορεί να έχω στρεπτόκοκκο.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και αν έχω εγώ, λογικά θα έχουν και οι υπόλοιποι...Η μπέμπα είναι κι αυτή λίγες μέρες με μίξες, η Ιω χθες είχε δεκατάκια και παραπονιόταν ότι της πόναγε η κοιλίτσα της...Και σήμερα έχουν και οι δυο λίγο βηχάκι... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Μα τι στο διάολο έχουμε πάθει;;;;; :cry::cry::cry:

Το μεσημέρι θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα για τον στρεπτόκοκκο και η καλλιέργεια τη Δευτέρα... :?:?:? Και το απόγευμα θα παω να με δει ωριλα... :?:?

Εντωμεταξύ ρε κορίτσια είπα ότι θηλάζω στην παθολόγο και μου λέει ότι ίσως η ωριλα μου δώσει αντιβίωση...Και της λέω εγώ "Δεν πειράζει...Οι περισσότερες είναι συμβατές με το θηλασμό"... :oops::oops::oops: Μου λέει "Μα ό,τι παίρνετε, να ξέρετε ότι περνάει στο μωρό..και δεν κάνει..." :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αφού σκέφτομαι το απόγευμα αν μου πει η ωριλα ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση, να μην της πω ότι θηλάζω.... :?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Τι να κάνω;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Επίσης, σκέφτηκα ότι μετά τη γέννα πως μας δίνουν αντιβίωση και θηλάζουμε κανονικά και τώρα δεν κάνει;;;;;; :roll::roll::roll: Πείτε μου τη γνώμη σας... :?:?:?

Δεν έχω διαβάσει τίποτα... :oops::oops::oops:

Χρύσα δάγκωσε σκυλί τον Φοφο;;;;;; :o:o:o:o:o:o Που το έγραφες;;;Είναι καλά;;;; :roll::roll:

Δημοσίευση

χρυσα τι φοβιες εχει δηλ??

παντως σ καταλαβαινω, καταλαβαινω απολυτα πως τα λες ολα αυτα.. κ εγω βλεπω μεγαλη

διαφορα στον ανασταση κ στον μικρο, ο μνικρος ειναι πολυ ηρεμο μωρο (φτου φτου) τρωει κ τον αφηνω κατω κ κοιμαται μονος του

εμενα ο αναστασης εχει πολλες εμμονες.. πχ δεν αφηνει αλλον να μαζεψει τα παιχνιδια του, θελει να τα κανει αυτος κ μαλιστα τα ξεχωριζει.. για να σας δωσω να καταλαβετε εχουμε 5 διαφορετικα κουτακια κ μεσα σε αυτα ξεχωριζει τα μπαλονια αναλογα με τα σχηματα.. αυτο το κανει απο 2 χρονων. κ πιστευω οσο μεγαλωνει θα γινεται ολο κ πιο περιεργος.. κ γενικα παραειναι τακτικος, τα θελει ολα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα εχει αφησει, ουε κ αλοιμονο αν γυρισει κ βρει πχ τα παπουτσια του σε αλλο μερος

κ θελω να ρωτησω κ τη γνωμη σας για κατι αλλο..

κ τωρα με το μωρο οταν τον πιανει αρχιζει κ πεταει κατω πραγματα, δεν τσιριζει, δε φωναζει αλλα παιρνει οτι βρει μπροστα του κ το πεταει. στην αρχη ο τολης του φωναζε του ελεγε πως οτι βλεπει κατω θα παει στα σκουπιδια, εμφανιστηκε μπροστα του με μια μαυρη σακουλα αλλα προφανως δεν εφερε το επιθυμητο αποτελεσμα, γιατι απο τοτε οτι κ να του πουμε οταν τον πιανει μας αγνοει επιδεικτικα, ποτε δεν το εκανε αυτο. μπορει να πεταξει τα παντα κατω, να παω να τον αγκαλιασω, να του μιλησω, να προσπαθησω να του αποσπασω την προσοχη, να αδιαφορησω αλλα δεν πιανει τιποτα. αυτο το κανει μεχρι να του φυγουν τα νευρα.

κ δεν ξερουμε πως να το αντιμετωπισουμε.. γιατι απο τη μια δε θελω να τον μαλωνουμε συνεχεια (τον μαλωνα κ πολυ συχνα οσο ημουν εγκυος) αλλα απο την αλλη δε γινεται να κανει κ οτι θελει κ να καθομαι μετα οοοολο το βραδυ να μαζευω τα παντα απο κατω

Δημοσίευση

αντε ρε γωγω... αφου το λες κ μονη σου, υπαρχουν αντιβιωσεις συμβατες με το θηλασμο..

που δεν εχουν δραστικες ουσιες σε μεγαλη περιεκτικοτητα κ δε "βλαπτουν" το μωρο

φυσικα κ περνανε ολα απο το γαλα.. απλα το θεμα ειναι η αντιβιωση που θα παρεις να μην ειναι πολυ ισχυρη κ απο τις πιο "ελαφριες"

εννοειται οτι θα το πεις στον ωρυλα οτι θηλαζεις!

περαστικα σας παντως... ελπιζω να μην ειναι στρεπτοκοκκος, εχω ακουσει οτι φευγει δυσκολα

εμενα δε μου εδωσαν αντιβιωση σε καμια γεννα :?

περαστικα κ παλι αγαπη!!

χτες ηθελα να σε τηλ... παλι καλα που δεν το εκανα δε θα ακουγες τιποτα ε??? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

Χρυσα ολα καλα τωρα?

τι σκεψεις ειναι αυτες για το Φοφο?

μια χαρα ειναι το παιδι!

Αναστασια...δεν γνωριζει για την μεταξυ σας κατασταση?

δε θα μαθει ποτε?

οσο για να την κοιμηζει...η μικρη θελει?

χθες αφησα τη μικρη στη μαμα μου να ξεκουραστω λιγο...μου την εφεραν με αιματωμα στο ματι...χθες ηταν μια γραμμουλα σημερα ολο το λευκο του ματιου ειναι κοκκινο!

δεν καταλαβα πως μεγαλωσε η Μ-Ι...νοιωθω οτι ηταν χθες η γεννηση της...οτι χθες ηταν μωρακι!

Δημοσίευση

Οι τιμές άλλες είναι πιο χαμηλές και άλλες πιο ψηλές, θα σας πώ νεότερα από την παιδίατρο

Γωγώ περαστικά, φυσικά και μπορείς να πάρεις αντιβίωση και φυσικά να πείς στον ΩΡΛ ότι θηλάζεις για να σου δώσει αντιβίωση συμβατή με τον θηλασμό

Δημοσίευση

Γωγω αμα σου ξαναπουν κανενα τετοιο μαργαρηταρι...ρωτα: οι αγελαδες απο τις οποιες παραγετε το γαλα σκονι δεν παιρνουν αντιβιωση;;; μπορει καποιοις να μου το εγγυηθει αυτο;;;

ε μα λυσσαξαν...

το πολυ πολυ να σου δωσει καμια σεκλορ η αουγκμεντιν για την ωτιτιδα...στην χειροτερη..στην καλυτερη δρολλ η σιναλαρ οτικ σταγονες τοπικα στο αυτι στην καλυτερη..

αμα με τη χαζομαρα τους...

Ναι την Δευτερα τον δαγκωσε οχι τιποτα φοβερο- αλλιως δεν θα ημουν τοσο χαλαρη :lol::lol::lol:

δεν ηταν τιποτα πανω στο παιχνιδι τον δαγκωσε εχω φωτο με παλαιωτερες συναντησεις του φοφο με σκυλια και γατες..ειναι φιλοζωο παιδι αλλα δεν παυει να ειναι παιδι..χιχιχι

περαστηκα ρε συ ..κοιτα ειναι πιθανων να εχει περασει στρεπτοκοκκος στα παιδια αλλα μην ανισυχεις δενε ιναι τοσο επικινδυνο μικροβιο οσο ο σταφιλοκοκκος

λενα μου δεν ξερω τι φοβιες εχει..εαν ηξερα ισως σε καποιο βαθμο να καταφερνα με καποιον τροπο να τις μειοσω..

πχ εκει που παιζει αμεριμνος του τη βιδωνει και τρεχει φωναζοντας η μαμα μου ειναι η μαμα που ειναι..ενω ξερει - επειδη κανω θορηβο- πως ειμαι καπου στο σπιτι..

φανταζομαι οτι εχει καποιον φοβο εγκαταλειψης...δεν ξερω γιατι δεν τον εχω αφισει μονο του απο τοτε που γυρησαμε σπιτι..κοιμοταν στο κρεβατι του στο δοματιο του το οποιο ειναι σχεδων μεσα στο δικο μας..και απο 3 μηνων κοιμοταν μαζι μας..

παντα μα παντα φροντιζα να ικανοποιω τις αναγκες του.

Για τον αΝΑΣΤΑΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΤΟΥ χ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΕς ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩς Ο ΜΠΕΜΠΗς- ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ- ηρθε για να μινει

Βικυ :o:o:o:o:o

Πως το επαθε ρε γμτ!!!!

και τωρα τι θα κανεις;;;;

Δημοσίευση

πωπω βικυ.. πως το επαθε αυτο?? που χτυπησε?????

αυτο κ ο αναστασης το κανει.. ειτε παιζει μονος του ειτε ειναι με καποιον αλλο. νομιζω περισσοτερο σαν επιβεβαιωση το κανουν..

κ σε αυτο που λες χρυσα ποσο δικιο εχεις.. τις αγελαδες τιγκα στις ορμονες τις εχουν κ στα φαρμακα αλλα εμεις αν πρεπει να παρουμε τιποτα λενε τις βλακειες τους..

γωγω περαστικα κ παλι

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα μου ευχαριστώ.... :x:x:x:x Με τον Αναστάση μην αγχώνεσαι ρε...Φυσιολογικό είναι...Μην τον μαλώνετε, αφήστε τον να εκτονώνεται και μετά μιλήστε του ήρεμα και γλυκά...Θα του περάσει.... :x:x:x:x Ο μπεμπαρος καλά;;;Ο τόλης κανένα νέο με δουλειά;;;;; :roll::roll::roll:

Χρύσα έλα ρε.... :o:o:o Σοκ θα είχα πάθει.... :?:?:?:? Περαστικά σας...Ναι, έχω δει φωτος του παλιά με ζωάκια....Όλα μπορούν να συμβούν.... :lol::lol::lol:

Νατασούλααα ελπίζω όλα να είναι καλά...Μην αγχώνεσαι..Περιμένουμε νέα σου... :D:D

Βικάκι πως το έπαθε ρε η μικρή;;;;; :o:o:o:o:o Περαστικά..Εσύ καλά με τις συσπασούλες;;;Πότε έχεις γιατρό;;;; :roll::roll::roll:

Αρτζιιιιι σε ποιον είχες τραπέζι χθες;;;;; :roll::roll::roll: Δεν κατάλαβα... :oops::oops: Μπράβο χρυσοχέρα.... :D:D:D:D

Αναστασια κάτι έχω χάσει;;; :roll::roll: Έγινε κάτι με τον Α;;;; :?:?:?:?:? Καλά τι μετάλλαξη έπαθε η πεθερά σου;;;; :?:?:?

Ρε κορίτσια δεν ξέρω...Πραγματικά όλοι οι γιατροί είναι άσχετοι..Τώρα το συνειδητοποιώ... :evil::evil::evil: Τι συμβατή να μου δώσουν;;;;;; :evil::evil::evil: Αφού δεν έχουν ιδέα.... :evil::evil: Μου τη σπάνε απίστευτα.... :evil::evil: Και η συγκεκριμένη παθολόγος γενικά είναι πάρα πολύ καλή.... :roll::roll::roll: Και είναι και γυναίκα.... :twisted::twisted::twisted:

Λένα δε σου έδωσαν τίποτα αφού γέννησες;;;;;; :o:o:o:o Εμένα μου είχαν δώσει και στις δυο.... :?:?:? Στην μπέμπα μου είχαν δώσει σίγουρα ceclor...Στην Ιω δε θυμάμαι... :?:?:?

Δημοσίευση

Γωγώ στρεπτόκοκο είχε ο Λ. δύο φορές, αν θυμάστε, με το πήρε αντιβίωση, όχι γενική αλλά μόνο για στρεπτόκοκο, σε 3 μέρες άρχισε να βελτιώνεται.....έχεις και κοκκινίλες στο σώμα? ή το πρόσωπό σου είναι κόκκινο? :!:

και όταν είχε, ΄κανένας από μας δεν κόλλησε, νομίζω από τύχη, δεν ξέρω.....

Λένα για τον Αναστάση, ναι μεν είναι εξαιτίας του εισβολέα αδελφού, αλλά - από δική μας οικ. εμπειρία - νομίζω ότι η ΗΡΕΜΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ, όχι φωνές και πολύ κουβέντα, διορθώνει την όποια κατάσταση.... :?

πάμε βόλτα, έχει ήλιο σήμερα!!! :D

Γωγώ σε ένα ζευγάρι το τραπέζι........και μένα δεν μου έδωσαν τίποτα στην 1η γέννα, στην 2η μου έδωσαν, όχι αντιβίωση, αλλά για την μείωση του αίματος.

ρε συμπεθέρα δεν σου είπαν τι έπαθε η νυφούλα μου? :o:o:o:o μα όλα σε εκείνη θα συμβούν? :o:o:o

περαστικά :x

Δημοσίευση

Βίκυ που χτύπησε? την πονάει? θα την πάς οφθαλμίατρο?

Λένα λόγω του ερχομού του μπέμπη είναι δύσκολη η κατάσταση τώρα, καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να μην τον μαλώνεται καθόλου απλά θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μην συνδυάσει το μάλωμα και την τιμωρία με τον ερχομό του μωρού.

Αργυρώ η δασκάλα τους έδωσε ένα βιβλιαράκι (10 σελίδες) με προσθέσεις και αφαιρέσεις μέχρι το 10 και εγώ του βάζω να γράφει και 10 λέξεις κάθε μέρα από αυτές που έχουν μάθει.

Επιπλέον για να κάνει εξάσκηση και να μην το βλέπει σαν διάβασμα τα παραμύθια που διαβάζουμε κάθε βράδυ τα διαβάζουμε μαζί, 1 σελίδα εγώ και 1 σελίδα ο Μιχάλης.

Έχει πολύ πλάκα το συγκεκριμένο γιατί μόλις ο Μιχάλης κολλήσει κάπου πετάγεται η Έλενα και λέει την συνέχεια και ο Μιχάλης τσατίζεται :lol::lol:

Και όταν είναι μόνη της η Έλενα πάιρνει κι αυτή ένα παραμύθι και λέει: "τώλα βαβάσω εγώ" και ξεκινάει και λέει το παραμύθι και δείχνει με το χέρι της που διαβάζει :lol::lol::lol: και όταν δεν θυμάται την συνέχεια φωνάζει: "μαμά τι γλάφει εζώ?" :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Σας γράψω τα αποτελέσματα που είναι εκτός ορίων μήπως έχετε καμιά ιδέα

Λευκά αιμοσφαίρια 12,9 Φ.Τ. 4-10

Ερυθρά αιμοσφαίρια 5,51 Φ.Τ 3,9-5,5

Αιμοσφαιρίνη 9,8 Φ.Τ. 12-16

Αιματοκρίτης 33,4 Φ.Τ. 36-47

Μέσος όγκος ερυθρών 60,6 Φ.Τ. 79-98

Μέση περιεκτικότητα αιμοσφαιρίνης 17,8 Φ.Τ. 26-32

Μέση πυκνότητα αιμοσφαιρίνης 29,3 Φ.Τ. 32-36

Εύρος κατανομής ερυθρών 18,2 Φ.Τ. 11-16

Αιμοπετάλια 418 Φ.Τ 150-400

Δημοσίευση

Νατασούλα όταν είχα κάνει εγώ την Ι ή τη Φ εξετάσεις γενικές

σχεδόν όλα ήταν εκτός ορίων

ο παιδίατρος μας δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία δεν μας είχε πει κάτι τότε

κάτι μου λέει ότι για τα παιδάκια τέτοιας ηλικίας ισχύουν άλλες τιμές

όσο για τα λευκά είναι ελαφρώς τσιμπημένα λόγω κάποιας μικροιωσούλας ίσως

Δημοσίευση

Νατασουλα οτ μονο πουξερω ειναι πως οτα τα λευκα ειναι αυξημενα ο οργανησμος περναει η περασε προσφατα καποια λοιμωξη- και αυτο το θυμαμαι απο την προσφατη περιπετεια μας

Για ολα τα υπολοιπα δεν ξερω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...