Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχαχα α ρε Λένα με πέθανες ,όταν έχω χρόνο σκέφτομαι τι να φαω μετα!!είναι και η κλεισούρα στο σπίτι πιστεύω ,ίσως και ο θηλασμός!θα ανακαμψεις μην αγχώνεσαι!!

Αργυρω καλύτερα οικογενειακά!χρονια πολλα!

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας!!!!

τι κανετε? ελπιζω να περασατε ομορφα και γλυκα χριστουγεννα

κι εμεις ωραια ημασταν πηγαμε στις κουμπαρες μας για χριστουγεννα αλλα τωρα ο σπυρακος ειναι με γαστρεντεριτιδα....

αφροδιτη να χαιρεσαι τον μανωλακη σου!!!!!

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια μου .

σημερα μαγειρεψαμε λαζανια και ηρθε ο ενας νονος του Πανου και φαγαμε (ο δευτερος ειναι εκτος Αθηνων).

του εφερε ενα τελειο σετακι γκρι μπουφαν ,καρο (κοκκινο μπλε-γκρι) πουκαμισο και ενα τελειο τζιν παντελονι σωληνα !!!πολυ μουρη το μικρο θα ειναι !!! το λεω αυτο οχι γιατι μας εφερε δωρο αλλα χαρηκα που εχει καλο γουστο και θα του πω να παρει αυτος τα βαπτιστικα μονος του χωρις να δω αν και ο δευτερος νονος λεει να παω εγω να δω τι θελω .....

εφερε και στον Μ κασκολ και σκουφο ,μια χαρα για αντρας σκευτηκε και το δευτερο παιδακι ;)

Βενη αν δεις στο fb σε μια φωτογραφια του μικρου πανω στην φωτο που βαζουμε τα ονοματα ενα OUUUUUU δεν το εκανα εγω !!!δεν ξερω πως ανοιξε το φεις ενω δεν το ειχα ανοικτο και πηγε στην φωτο του Φιλιππου και εγραψε !!!!δεν ξερω πως το εκανε ...μετα πατησε και πηγε σε αλλες φωτο

Δημοσίευση

αχ μου αρεσουν πολυ αυτες οι γιορτες !!!

αν δεν ειχα και την γκρινια του Μ (αργυρο το πιο ησυχο παιδι ??? :lol: ) και τα 3 δοντια που βγαζει ο μικρουλης θα ηταν πολυ καλυτερα αλλα τι να κανουμε...παιδια ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπερα,

επιστρεψαμε?

Αφροδιτη νΑ χαιρεσαι το Μανωλακη σου!

να συνεχισειαν ειναι ησυχος και βολικος.

μπραβο στο νονο...!

ξεκουραστκατε?

Λενα...ησυχια?

χαιρομαι που το μωρο ειναι βολικο!

Γωγω κουκλες...δεν εχω λογια!

και πως σου μοιαζουν...

αλλα το υστικο δε μας το λες για να μοιαζουν σε εμας τα παιδια...

ειχε γενεθλια η ανηψια μου...

βασικα δεν ηθελα να παω αλλα με επεισε η αλλη μου αδελφη,

καποια στιγμη θα σας γραψω τι με εχει πειραξει!

σημερα εχουμε γιορτη να παμε...

δε θα παω...θα μεινω να ξεκουραστω!

σημερα που ειναι πο χαλαρα..νοιωθω και εγω καλυτερα!

αυξησα κια τα τροφοκαρτ

Δημοσίευση

Γεια σας!!

Αφρο , χρονια πολλα στο Μανωλακη, να τον χαιρεστε!!Μπραβο και στο νονο με το καλο γουστο!!

Γωγω και Λενακι , τελειες φωτο!!

Λενα πως τα πας με το μωρακι;Για το 40ημερο κανε οπως νοιωθεις εσυ πιο καλα..

Βικυ, μεγαλωνει η κοιλιτσα;;

Χθες ειμασταν οικογενειακα, με πολυ φαι ..Ο νονος του μικρου του εφερε ενα παντελονακι γκρι , ενα ασπρο μπλουζακι κι ενα γκρι με κουκουλα , πιο σπορ, πολυ ομορφα τα φορεσαμε αμεσως :lol::lol: και τα διαλεξε μονος του :lol:

Οι υπολοιποι δεν πηραμε κανενα δωρο, αναμενουμε τον αγιο Βασιλη.....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

τελικα ο αναστασης δεν την παλεψε στη βαφτιση.. τον πειραζε ενα φιλικο μας ζευγαρι, τον τσιμπουσαν κ τον ενοχλουσαν, μετα τον ρωτουσαν για το νινι, αν το αγαπαει κλπ εεε ειναι κ ιδιοτροπος ο μικρος σαλταρε! ουρλιαζε οτι θελει να ερθει σπιτι στη μαμα κ εκλαιγε ολη την ωρα στη διαδρομη.. τωρα κοιμαται μαζι με τον μπεμπη

κοριτσια δεν το εχω κρατησει το 40ημερο.. ηδη βγαινω εξω κ εχω γυρισει κ μετα τη δυση του ηλιου.. απλα δε μπορω να τους ακουω ολους να λενε το μακρυ κ το κοντο τους. ειδικα η μανα μου!! εχει λυσσαξει! κ πραγματικα απορω πως δεν εχει ερθει ακομα να λιβανισει!!

κ διαβαζα σε ενα σαιτ εθιμα κ προληψεις κ ελεγε οτι αν το μωρο ειναι κλαψιαρικο επαιρναν ενα ξυραφι κ του χαραζαν τη ραχη για να φυγει το κακο το αιμα :shock::shock::shock::shock: κ αν δεν εκλαιγε πολυ παλι κατι εκαναν για να μην ειναι ετσι ελεος δηλαδη!! :shock::shock::shock::shock:

βικυ καλα κανεις κ ξεκουραζεσαι, οσο μπορεις να καθεσαι κοριτσακι

νενι τι κανεις καλε? χαθηκες

αφρο πεθανα στο γελιο με το ταγκ που εκανε ο γιος σου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λενα οντως γινονταν αυτα μ τα ξυραφια...η μανα μου εχει πολλες ξυραφιες...η αδελφη η μεγαλη ακοαμ πιο πολλες...αραγε τι πονο τραβουσαν...η μανα μου ελεγε ηταν ..."να βγει το ζουρλο αιμα"

οσο για το 40ημερο...ουτε εγω το κρατησα...βγηκαμε σχεδον 15 ημερων ...βραδυ...στο νοσοκομειο για να μην ενοχλω εκλαιγα αργα το βραδυ στο μπαλκονι...για 40 ημερες πηγαιναμε νοσοκομειο για εξετασεις αιματος"

τελικα δεν πηγα στη γιορτη...

Πηγε ο Π. μετην μικρη

ερωτηση...: νοιωθω σαν κλωτσιες...εντονες και συχνες...προς τα πισω αι εσωτερικα χαμηλα...δεν θυμαμαι να τα ειχα ολα αυτα στηνΜ-Ι.

Αφρο...τολμας και μας λες οτι δεν εκανες εσυ τα λαζανια?

Δημοσίευση

καλα πλακα κανετε για το 40ημερο !!!! σε κανενα δεν το κρατησα !!!επρεπε να παω σουπερ μαρκετ μαζι με το μωρο .

ναι ρε συ Βικη το ομολογω δεν τα εκανα εγω :P

εκανε χθες το ρολο κοτοπουλο με τις πατατουλες και τα δυο γλυκα !!! :D

Δημοσίευση

μα καλα ειναι δυνατον να εκαναν τετοια πραγματα στα παιδια?? μα ελεος!!

δεν το χωρει ο νους μου!

βικυ κ εγω ενιωθα κατι τετοιες κλωτσιες αλλα ηταν αρκετα ελαφριες, δεν ξερω ομως τι ηταν

α ρε αφρο... μου χαλασες τη φαντασιωση :lol::lol::lol:

αχ κ εγω εμαθα κατι δυσαρεστα το απογευμα... πολυ δυσαρεστα..

την υγεια μας να χουμε εμεις κ οι οικογενειες μας, τιποτα αλλο τελικα δεν εχει σημασια

κ ας γκρινιαζουμε για βλακειες

Δημοσίευση

ti φανταζοσουν λενα εμενα με ποδια στην κουζινα να κανω λαζανια ? :lol::lol::lol::lol::lol: πολυ κινκι εισαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βικη τι να πω .....

αυτο ελεγα σημερα στον Κ ποσο ευτυχησμενη νιωθω που ειμαστε καλα στην υγεια μας ,τα παιδια μας ειναι κολοψυχα και εμεις καλα (με λιγοτερο σεξ ...)μπορει να μην εχουμε τα λεφτα που ειχαμε περυσι και προπερσι αλλα δεν πειναμε και δεν υποφερουμε ....ειμαστε τυχεροι για ολα οσα εχουμε .

Δημοσίευση

τελικα θα πρεπει να απολαμβανουμε την καθε μας στιγμη σα να ειναι η τελευταια...

δεν ξερω τι ειναι αυτες οι συσπασεις...αλλα δεν θυμαμαι να τις εχα στη Μ-Ι , η τις ειχα και με τα χρονια τι ξεχασα...

οσο ειμαι ξαπλωμενη ειναι καλυτερα τα πραγματα!

οταν ειμαι καθιστη ειναι πιο εντονες!

Αφρο...με ποδια και χωρις ρουχα... για περισοτερο σεξ...

αλλα και εγω φανταζομουν οτι εσυ τα εκανες ολα αυτα και ο Κ. κρατουσε τα παιδια...υποτιθεται εχει αδεια απο μαγειρικη κλπ

Δημοσίευση

καλα ο μικρος ειναι μαγελη μαφια ....

πριν ηταν ξαπλα στο πατωμα και πηγε ο Μ και κατι του εκανε και εκλαψε .παει ο Κ τον σηκωνει και αυτος με το που παταει τα ποδια του ορθωνει το κορμι του στο Μ και του πεταξε μια κατσαδα !!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ατατατατατατα :lol::lol::lol::lol:

τον βαζω στην περπατουρα και το σκατω παει παντου και πολυ γρηγορα !!!! :o παει και αρπαζει απο τα τραπεζια πιατα με τοστ χυμους ,νερο ,...οτι βρει αλλα περισοτερο οτι τρωγεται :lol::lol:

οπου παω απο πισω και ο μικρος !!!εχει γινει καταπληκτικος στην οδηγηση της περπατουρας .!!!!

χθες κοιμηθηκε πανω στην περπατουρα !!!εκει που παιζαμε γυρισαμε λιγοπαλτη να παιξουμε με τον Μ και κοιμηθηκε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Όταν δε μιλάω τρώω, όταν δεν τώω σκέφτομαι τί θα φάω σε λίγο που θα φάω!!!

Λενάκι μια χαρά τα πας με το μικρό σου αντράκι ε; :x

Αφρο να χαίρεσαι τον Μανωλάκη σου! :D

Βίκυ δεν ξερω τί είναι αυτές οι συσπάσεις. Γιατι δεν ξεκουράζεσαι λίγο περισσότερο;

Νιώθω ΠΟΛΥ κουρασμένη και δεν έχω διαβάσει ούτε μια σελίδα απο τα μαθήματα που θα δώσω. :roll:

Δημοσίευση

Μα πόσο φαγητό μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Έχω φάει του σκασμού λέμε αυτές τις μέρες!

Αφροδίτη να χαίρεσαι τον Μανωλάκη σου!!!

Τί κάνετε κοπελιές;;; Εμείς μια χαρά!!! Έφαγα πριν 5 ώρες του σκασμού και πάλι πεινάω....

Σισσάκι δε θα ήθελα ρε γμτ να είμαι στη θέση σου......

Κουράγιο και καλό διάβασμα!

Βίκυ ξεκούραση! Σαν συασπάσεις μου ακούγονται!!!

Θου θα τηλ αύριο!

Γωγώ είναι πραγματικά μια κουκλίτσα! Να τη χαίρεσαι!!!

Γιώτα έχει κρύο εκεί κάτω;;;

Αργι τί καλά που περάσατε όμορφα!!! :D:D

Λένα σίγα μην ακούς την κάθε κοτσάνα για τις 40 μέρες κλπ. Να κάνεις αυτό που νιώθεις και να μην καταπιέζεσαι!!

Λενάκι και συ πολύ έφαγες;;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα .

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες να χαιρεστε τις οικογενειες σας .

κοριτσια sos με ποναει πολυ το στηθος και ειναι συνεχεια γεματο !!!απο χθες το βραδυ με εχει πεθανει .. :(

γεμιζει συνεχεια και για να σταματισει να ποναει λιγο και να αδειαζει βαζω τον μικρο αλλα δεν τρωει απο το αλο και ...φαυλος κυκλος ...τι να κανω !! πλακα πλακα φοβαμαι για μαστιτιδα .....αν ειναι θα ανεβασω πυρετο ετσι θα το καταλαβω ?

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Αφρο δεν ξέρω να σου πω, ρίξε νερό (όταν κάνεις ντουζάκι) και κάνε ελαφρύ μασάζ :? αλλά κρύο έβαλες? νομίζω χλιαρό :? δεν είμαι και σίγουρη!!! :? περαστικά!!!

η ώρα είναι 8.42 και τα παιδιά ακόμη κοιμούνται :D

Λένα ούτε και εγώ κράτησα τα 40ήμερα που λένα:

1ον. θεωρώ ότι αυτά τα δημιούργησαν οι άνθρωποι, ποιός ξέρει σε τι τους βοηθούσε, νομίζω ότι επειδή παλιά οι γυναίκες δούλευαν στα χωράφια, ήταν καλό για αυτές να μείνουν στο σπίτι να ξεκουραστούν.......

2ον. αν έμενα μέσα τόοοοοσες μέρες εδώ που είμαι μόνη μου θα σάλταρα..............

αφού γύρισα από το νοσοκομείο, την επομένη κιόλας βγήκα με τα παιδιά έξω! :!::!:

Βίκυ κρίμα για τον άνθρωπο!!! :(:(:(

εσύ περισσότερη ξεκούραση!

διάβασα ότι όσοι έφαγαν πολύ τις γιορτές θα χάσουν τα κιλά με περισσότερο σεξ!!! :roll::roll::roll:

να σας πω και αυτό: τα πεθερικά μου έβαλαν στο λογαριασμό μου 100ε :D , μόλις το έλεγξα!!! :D:D

ακούς Αφρο? :lol::lol::lol:

Αναστασίες πώς και δεν γιορτάζετε το Πάσχα? την αδελφή μου λένε έτσι και γιορτάζει το Πάσχα :?

Λενάκι ποιός είναι ο Αη Βασίλης με τα παιδιά?!!! :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...