Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x να περάσετε πολυ πολύ όμορφα με τις οικογένειες σας.

θα σας πω αλλη στιγμούλα αναλυτικά για τον αρραβώνα..μιας και δεν ειναι κανείς μεσα ;);)

αλλα ενα θασας το πω η ρουφιάνα :lol::lol::lol: η γρια και η αλλη η θεία πολυ κουτσομπολες με το που με ειδαν με καρφωσαν στην κοιλια...και ειπαν με ενα υφος...καρολινααααα..τι εχεις εκει?????εισαι εγκυος :o:o:o και εγω αμεσως ναι και περιμενω αγορακι!!!!!!!!!! και μ ετα απο λιγο πεταω το κορυφαιο...και θα το βγαλουμε μπίλυ...το ονομα του μπαμπα μου... :D:D:D

και για να καταλαβετε γιατι το λεω... :!::!::!: ακουστε σκηνικό...

πολυ κουτσομπολιο μιλαμε :lol::lol::lol::lol: η ξαδελφη μου η πολυυυυυυυυυυυ...αγαπημενη :evil::evil::evil: εκανε το δευτερο και ενω ελεγε θα το βγαλει ενα ονομα ασχετο δεν θυμαμαι..ξαφνικα πεταει στον θειο της και πατερα μου...θελω να μου το βαφτισεις και θελω να σε τιμησω και να τον βγαλω βασιλη :o:o:o:o:twisted::twisted::twisted::twisted: εμεις μειναμε μακακες!!!!!!!!! απο που και ως που μαρη βλαμμενη :twisted::twisted::twisted: να θες να δωσεις το ονομα του μπαρμπα σου...οταν σημειωτεον αν θυμαστε ..ειναι αυτη που σας ελεγα που την εχει κανει την μανα της δουλα και απο το πρωτο παιδι την εχει σπιτι..και της κανει τα παντα..αυτη στην κυριολεξια μονο το βυζι εδινε στο παιδι... :shock::shock: αλλα της το εφερνε η μανα της αυτη βασιλισσα δεν κουνιοταν...και αντι να τιμησει τους γονεις της ρε κοριτσια βγαζει τον θειο της...οπου εχουν τσακωθει ποσες φορες με την γυναικα του και γενικα δεν εχουν εκτος αποι τον μπαμπα μου και τις καλυτερες σχεσεις... :shock::shock::shock:

καταλαβατε γιατι το πεταξα οτι θα τον βγαλω μπιλυ??????? ;);) ετσι για να δει οτι τουλαχιστον εγω τιμω τον πατερα μου και οχι να καλοπιανω τον θειο μου κτλ....και οτι αποσκοπω σε δωρα ...

και μην σας πω αν πιστευετε ποσο ματι ειχα οταν εφυγαν....χασμουριομουν ποση ωρα... :roll::roll: πόσο ασχημο πραγμα ειναι να αποσκοπεις σε συμφεροντα και να κανεις κουμπαριες μονο απο δολο και συμφερον οικονομικο....αχχχχχχχχχχχχχχχ τα πα και ξαλαφρωσααααααααααααααααα η ρουφιανααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

θα παμε να φαμε εξω μαλλον σημερα η παπιοοικογενεια μαζι με την μαμα μου..

σας φιλω όοοολες!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σαβρογιώτααααα σου εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να κρατάς ένα νινί στην αγκαλίτσα σου...... :D:D:D:D:D:D:x:x:x:x

Βαλτο κάτω το στεφάνι σου και βίασέ τον... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μόνο εσυ έχεις ξεφύγει και δεν έχεις κάνει ακόμα δεύτερο.... :roll::roll::roll::roll::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

eimai ptoma ....

εχθες βραδυ ηρθε ο αγιος Βασιλης και εφερε στα παιδακια μας τα δωρα τους μιας και γιορταζουν αυριο ...εκτακτη παραδοση :lol:

του βαλαμε τις καλτσες στο καλοριφερ (βλεπε τζακι :lol: ) και κατω απο το δεντρο ενα πιατο με μπισκοτα (κατι αλμυρα κρακερ :lol: )

το πρωι πηγε ο Μ στο δεντρο και ειπαι "μπραβο αγιο βασιλη " :lol::lol::lol::lol:

ο αγιος ειχε φαει τα μπισκοτα και ειχε αφυσει στο πατωμα δυο στιβες με δωρα !!!επειδη τα παιδακια μου ειναι πολυ μικρα και δεν διαβαζουν για να εγραφε ονομα για να μην μπερδευτουν εβαλε απο μια φωτογραφια επανω στην καθε στιβα με δωρα :D;)

αβοιξε τα δωρα ο Μ και τρελαθηκε!! 2 βιβλια !! ενα πειρατικο καραβι και μια τσουλιθρα για αυτοκινητα (παρκιν )ειδε και στην καλτσα ενα σακουλακι με σοκολατακια και μια λακτα αλλα μαλων δεν του εφτασαν και εψαχνε και πιο βαθια !! :lol::lol::lol::lol:

στον μικρο εφερε δωρα ενα μαλακο βιβλιο ,μια ροδα που κυλαει με παπακια και ενα δελφινι !!στην καλτσα ειχε βαλει ο αγιος κρεμες :lol::lol::lol::lol::lol: ο Μ γελασε παρα πολυ με τις κρεμες !!!

αφου η οικογενεια εκαε μια ωρα να στισει τα δωρα μετα εβαλε το φαγητο στο φουρνο ,εφαγε ,κοιμηθηκε και η μαμα εκανε δυο γλυκα και τωρα καθετε πτωμα στον καναπε :lol::lol::lol::lol: το μικρο κοιματε στο πατωμα ο Μ παιζει με το παρκιν ο Κ κανει καποια δουλεια στο πισι ...αυτα .

και του χρονου καλυτερα !!!

Δημοσίευση

χρονια πολλα και παλι!

ευχομαι να συνεχισουν ολα ως εχουν και αν αλλαξει κατι...να ειναι προς το καλο!

ειμαι πτωμα...το πρωι πηγα εκκλησια...μονη...το ειχα αναγκη...!

επιστρεφοντας ξεκινησαμε τις κοινωνικες υποχρεωσεις...επιστρεψαμε πριν λιγο...

κουραστικα παρα πολυ...νοιωθω εντονες συσπασεις και πονο...ξαπλωσα!

η Μ-Ι ξεσαλωσε παλι...

σε εμας ο αγιος βασιλης θα ερθει την πρωτοχρονια...

βεβαιαα δεν ξερουμε τι θα φερει ...μιας και δεν εχει παει ακομα για ψωνια!

Αφροδιτη...τι ωραιο σκηνικο...τι συγκινιτικες στιγμες...τι ωραι ιδεα αυτη με τη φωτο!

και του χρονου!

Δημοσίευση

καλημερα!!

χρονια πολλα κοριτσια!! υγεια αγαπη κ χαρα στις οικογενειες σας!!

α ρε γωγω... τι κοριτσαρους εβγαλες!!! τις βλεπαμε χτες με τον τολη κ παθαμε πλακα!!

μα κ οι 2 να σου μοιαζουν τοσο πολυ???? φτου φτου!!

κ εμας ο αη θα ερθει πρωτοχρονια.. θα του φερει εναν πυργο με μπιλιες που του αρεσει

ειμαι μονη με τον μπεμπη μου! ο τολης με τον ανασταση πηγαν μουδανια σε μια βαφτιση..ελπιζω να την παλεψει ο μικρος!!!

επισης αμαν με αυτες τις προκαταληψεις για τη λεχωνα τις 40 μερες κλπ

ααααααααααααααααααααααα δε μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!!

Χρονια πολλα κοριτσακια μου!!! :YMHUG::x

Εχω φαει τον αμπακο αυτες τις μερες! Το στομαχι μου το νιωθω συνεχως γεματο και παλι τρωω! :D

Γωγουλα τι τελειες φωτο! Τις ειδα και στο φεις χθες αλλα δεν ηξερα τι πρωτοσχολιασω και που να πρωτοκανω λαικ και ετσι δεν εκανα τιποτα :lol: Ειναι υπεροχες και οι 2 ζουζουνες! Η Ι. μεγαλωσε και αλλαξε και η μικρη ιδια μα ιδια εσυ! Αγγελακια μου! :x

Λενα και εγω μονη με τον μικρο ειμαι και κοιμαται...λιγο ησυχια καλο μας κανει! Πως τα πας με το νινι?

Αφρο τι τελεια αφηγηση! Και σε εμας ηρθε ο Α. Βασιλης πριν καμια εβδομαδα! Δεν κρατηθηκαν τα πεθερικα μου και ηθελαν να δωσουν τα δωρα τους στα παιδια να τα χαρουνε.

Βικακι ελπιζω να ξεκουραστηκες λιγο.

Δημοσίευση

αχ αφρο καλε ναιιιιιιι να χαιρεσαι το μανωλακη σου!!

ρε γιωτα η μικρη εχι γινει κουκλαρα!! ηταν που ηταν αλλα οσο μεγαλωνει ομορφαινει κ αλλο!

λενακι δεν ειναι περιεργο οταν εχει τοση ησυχια το σπιτι?? :lol::lol:

αφου ωρες ωρες νομιζω οτι μου λειπουν οι τσιριδες :lol::lol:

με το νινι μια χαρα τα παμε, ειναι ηρεμο μωρακι, τρωει κοιμαται, καμια φορα καθεται κ μας χαζευει

ο αναστασης μας παιδευει, οταν θα γυρισουν κ τα κοριτσια θελω τη γνωμη σας πανω σε αυτο

φαε εσυ κοριτσαρα μου, δεν εχεις αναγκη!! αλιμονο σε εμας :mrgreen:

Δημοσίευση

επ ευκαιρία των εορτών να πω Χρόνια Πολλά και καλά στις Αναστασίες, Νατάσα και Νατασούλα....ό,τι επιθυμειτε κορίτσια, όλα να σας έρχονται βολικά και όπως εσείς θέλετε στην ζωή σας :-*:-*:-*:-*

ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια :x

τα δικά μας χριστούγεννα τελικά ήταν καλύτερα, ήρεμα και οικογενειακά, καλύτερα απο πέρυσι :o:o:o:o

Γωγώ και Λενάκι τι ωραίες φωτό στο προφίλ σας :D:x

Λένα απόλαυσε την ηρεμία :D

σας φιλώ :x

Δημοσίευση

αργυρουλα που εισαι ρε ψυχη???? χαιρομαι που περασατε καλα! χρονια πολλα κ παλι!

αχ κοριτσια τι θα κανω τρωω πολυ... προχτες ζυγιστηκα κ ειμαι 1 κιλο επιπλεον απο οτι πριν μεινω εγκυος αλλα θελω ετσι κ αλλιως να χασω κιλα γιατι ειχα παχυνει πιο πριν..

αλλα ρε κοριτσια εχω τρελες πεινες κ λιγουρες!! μιλαμε ακουω για φαγητο κ στην κυριολεξια τρεχουν τα σαλια μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΟΛΗ μερα θελω να τρωω!! κ οταν δεν τρωω κ εχω χρονο σκεφτομαι τι θα φαω μετα!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...