Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κουμπαρα τι με κανεις...λατρευω μιαου μιαου...χιχιχι...ξερω ξερω..μιου ειναι αλλα ΟΚ...

Αμα δεν ταιριαζαμε δε θα συμπεθεριαζαμε καλεεε...χαχαχα...

ρε συ ενα πορτοφολι μπερμπερι εχω...δωρο ενος προιν γκομενου...

οι καλες τους τσαντες ειναι πιο ακριβες απο τα παλτο καλε...

το παλτο και την καμπαρτηνα που εχω τις πηρα απο το στοκ του Λονδινου..σε παλιες καλες εποχες που ειχα προικα αφαγωτη... :lol::lol::lol:

αλλα εχω μερικες οχι τετοιου βελινεκους...

Αχ!!!!

Αη βασιλη θε ςμηπως εκτος παο υγεια για μενα και την οικογεννεια μου να μου φερεις και μια τσαντουλα;;;; πλιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζ

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλα?

εμενα κομουνται..αφρο εμενα κ 12 που κοιμηθηκαν παλι 8,30-9 σηκωθηκαν :twisted::twisted::mrgreen::mrgreen:

πηρα ενα δρομο απ τα ΕLC Κ ενα φορτηγο..

οσοσ για το πορτοφολι :lol::lol::lol::lol::lol:

οσο για τη τσαντα..εγω τη δευτερη προτιμω 8-)

βικυ πως τη παλευεις ρε..αληθεια

καλε βαφτισε ο αντρας σου παιδι φιλη σου?κ συ γτ δε το βαφτισες?

λεναρα σημερα η θα παμε παιδο η στο σπιτι βενις :mrgreen: που εισαι?????? :cry:

το κλωνακι σου καλα? :mrgreen::mrgreen:

ρε μιτσακι στακα..δε κοιμαται λες..δηλ απ το πρωι μεχρι το βραδυ σε κοιμαται καθολου?ουτε χαζα 15 λεπτα?ελα πες λιγο το προγραμμα γτ δε μου βγαινει αληθεια ρε :o:o:o:o:o:o:o πως τη παλευεις λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σημερα σπιτι με τα 2..καλα ηταν :D

χρυσα τρωω βαρενικι..οριστε κερναω :D:D

σισσιω καλα?ποτε θα δεις τη κορουλα?σε ψαχνει? :roll:

νατασουλα κλαει οταν τη τρυπαν?δε το εχω κανει ποτε :roll::roll:

εκανα μπισκοτα βουτυρου :roll: με καστανη ζαχαρι..γτ η ζυμη οταν πηγα να τα πλασω διαλυοταν? :roll:

ελενα αφου πηρες εσυ ρουχα τι σκας :P:P η ελενα ποτε περπατησε? 8-)

ολο λογαριαμσους :twisted::twisted: σκεφτομαι να τα κοψω ολα,..ιντερνετ τηλ τα παντα :twisted::twisted::twisted: αι σιχτριρ

εγω τα δωρα τα εκοψα..με τις κουμπαρες εχω τετοια σχεση που τα κοψαμε προ πολλων

μαρια για πες ρε καλο το κεικ/το δευτερο? :roll: μηπως ανοιξες το φουρνο πριν τη απαιτουμενη ωρα? :geek:

Δημοσίευση

έχω κάτι νευραααααα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σήμερα ότι πιάνω σκατά γίνεται :twisted::twisted::twisted:

πήγα να κάνω ζαχαρόπαστα

την πρώτη φορά που είχα κάνει μου βγήκε μια χαρά

τώρα βγηκε σκατα :twisted::twisted::twisted::twisted:

το 2ο κεικ δε το έκανα ακόμη

έχω καταστρέψει όλα τα υλικα

δε μπορώ μου ρχεται να κλάψω

Δημοσίευση

Θούλη ξέχασα το μπεικιν :o

γι αυτό και έγινε σκατα

λέω δε φούσκωσε δεν πειράζει θα το φάω

το κόβω και τι να δω από μέσα λάσπη :twisted:

μα σήμερα τίποατ δεν πέτυχα

πάλι καλά που έκανα τα μπισκότα χτες και βγηκαν καλά

Δημοσίευση

και μόλις μου ήρθε και περίοδος :twisted:

τι να φτιάξω τώρα

έχω την αποτυχημένη ζαχαρόπαστα τυλιγμένη σε σελοφαν στο ψυγείο

και τη ροζ βουτυρόκρεμα που περιμένει να μπει στο κεικ

θα κάνω κέικ πάλι.

Για πείτε πως το κάνετε

δλδ με ποιο υλικό ξεκινάτε?

Δημοσίευση

λοιπόν τα μπισκότα είναι η τρίτη φορά που τα έφτιαξα και ήταν μια χαρα η ζύνη και δ εμε κούρασε

αλλά δεν έβαλα βούτυρο επειδή δεν τρώει ο Γ αλλά βιτάμ

βγήκαν μια χαρά

ναι ρε συ το απλό γι αυτό κι έχω σκάσει

αμ η ζαχαρόπαστα? τι σκατά έγινε

λοιπόν χτύπησα το βιτάμ (κόντεψε να τα τινάξει το μίξερ γιατί ήταν κρύο από το ψυγείο), μέχρι να μαλακώσει,

έβαλα βανίλια και 2 κούπες αλεύρι μαζί με μια κουταλιά γλυκού αλάτι

τα ζύμωσα και τα άφησα στο ψυγείο μια ώρα

μετά τα άπλωσα και τα έκοψα σε χριστουγεννιάτικα σχέδια

τα έψησα για κανα 10 λεπτο και έτοιμα

Δημοσίευση

μια γρηγορη καλησπερα απο την καρολινα..που ελπίζω να με θυμαστε ακομη ε? :oops::oops::lol::lol::lol:

εχω παραααααααααααα πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο και καποιες φορες καθομουν παραπανω..μεχρι να παω σουπερ και να κανω μπανιο ..πηγαινε τι ωρα..που να βρω χρονο και διαθεση για να μπω..εκλαιγε και η μικρη με το που εμπαινα με περιμενε,,,μανουλα μανουλα...ουτε τσισα δεν με αφηνε να κανω... :oops::oops:

πολυ πολυ πολυ καθυστερημενα... :cry::oops::oops::oops::oops::oops:λενακι μου γλυκο να σου ζησει το μαιμουδακι σου κοριτσακι μ ου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γερο σαν τα ψηλα βουνα και παντα καλοτυχο και ευτυχισμενο στην ζωουλα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποναει εδω και καιρο το στομαχακι μου σχεδον καθημερινα θ αλεγα... :cry: δεν ξερω πλέον η εγκυουλα τι να κανω..η αληθεια ειναι οτι ετρωγα μεγαλες ποσοτητες φαγητου αλλα και τωρα οπου προσεχω και τρωω πιο λιγο παλι ποναω..να πω την αμαρτι αμου δεν μπορω..με τιποτα ομως...να κοψω τον πρωινο καφε καπουτσινο...εστω και ελαφρυ απο το μηχανημα που εχουμε στην δουλεια..ειναι η παρεα μου στη δουλεια.. ;);) καποτε ειχα εσας..αλλα απο τοτε που μας τα κοψαν ολα οι παλιο :evil::evil::evil::evil: τεσπα μην σας ζαλιζω...περασα και δυσκολα...τσακωθηκα και με την προισταμενη μου... :evil::evil: οσες με ξερετε απο κοντα...ξερετε οτι ειμαι ψυχουλα φανταστειτε που με εφτασε...και σημειωτεον ρ εκοριτσια εκοψα το γαλα με τα δημητριακα πουμε φουσκωνε και τρωω ψωμι με τυρακι για πρωινο...

και στα ευχαριστα... :D:D:D σημερα αρραβωνιαζεται η μεσαια αδελφη μ ου....θα παμε στο σπιτι τους οπου και θα κανουν τον αρραβωνα...τον γαμπρο δεν το πολυπαμε κανενας πλην αυτης :lol::lol::lol::lol: αλλα τι να πεις...περι ορεξεως.... ;););) ελπίζω να κυλησει ηρεμα η βραδια..θα ναι και η αντιπαθεστατη γιαγια μου απο το σοι του πατερα μου :evil: και η θεια μου..και θα μαθουν σημερα οτι ειμαι εγκυος....θα το δουν δηλαδη απο την κοιλιτσ αμου :lol::lol::lol::lol: ε ρε κουτσομπολιο που θα πεσειιιιιιιιιιιι..και ματι επισης...εχω κοψει επαφη μαζι τους και καταλαβαινετε..αν μπορεσω αυριο θα μπω γιακαρα- κουτσομπολιο :D:D:D:D:D κοινωνικη κριτικη αλα θαψιμο ενα πραγμα :lol::lol::lol::lol:

αδειουχα θ αμαι την εβδομαδα του ιανουαριου....οποτε θα πεσει μαμυθεραπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;););)

τελος ..γιατι το πολυλογουδικο ειπα πολλα... :lol::lol::lol::lol: ξερω ξερω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΙΕΣ...ΝΑΤΑΣΟΥΛΕΣ...ΑΛΕΞΞΞΞΞΞΞΞ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΙ ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑς....

ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ Ας ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΗΣ...

Δημοσίευση

καλησπέρα!!!!!!!!!!! είναι κομήτης ,είναι αστερίας ?όχι είναι το ρυζάκι η Καρολίνα!!!!!!!!!

:x

Μαρία αρχικά χτυπάς το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) καλά καλά με τη ζάχαρη να αφρατέψει ,προσθέτεις τα αυγά το γάλα ή το χυμό την βανίλια και τέλος το αλεύρι..

Θου που ήταν?

αύριο το βράδυ θα παμε γ φαγητο σε κατι φίλους στην Ελάτα (ένα από τα μαστιχοχώρια) οπότε πρέπει να πάω να πάρω καάτι γ τα παιδιά τους...με λέει ο Γ που πέρασε έξω από το παιχνιδάδικο ότι γινεται σφαγή... :?

που είστε όλες?παιρνω τηλ τη Βενι 3 μερες τωρα και δεν τη βρίσκω :(

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!!

εμεις σημερα ειχαμε την γιορτουλα στον παιδικο

ολα ηταν πολυ ομορφα εκτος απο την διαθεση του σπυρου που ηταν αρρωστος χθες

και σημερα ηταν ολο κλαμματα

τελικα καπως καταφερα και του εφτιαξα την διαθεση :lol::lol:

Δημοσίευση

έτσι και έτσι

έβαλα και ζαχαρόπαστα από πάνω και παλεύαμε 2 μας εγώ και ο Γ να την ανοίξουμε για να καλύψουμε το κεικ

κι εγώ τα μπισκότα χτες που τα έκανα 3η φορά τα πέτυχα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τι λέτε να πάρω αύριο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι?

Χοιρινή τηγανιά σίγουρα και η μαμά μου θα κάνει κοτόσουπα. Τι άλλο??

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου!!! :D

Απο το μεσημερι προσπαθω να σας διαβασω...τα τσογλανακια λυσσαξανε παλι!!!! :twisted:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας κοριτσακια μου!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:-*:-*:-* Περασαμε πολυ ωραια κι ο Αλεξ το καταχαρηκε!!!! :D

ΚΑλα η τουρτα της Σωσως απλα...ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!! Μα να τη βλεπατε!!!! Αφου λυπηθηκα που τη κοψαμε!!!! :P

Μα οτι κανει αυτη η κοπελα τι να πω πια!!!!! :-bd:-bd \M/ \M/ \M/

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στην Αναστασι,τη Νατασουλα,το Νατασακι,την Αναστασια-μπεμπουλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!! :x:x:x

Αναστασι εδωσες εσυ μια στο χερακι της Αννυς;;;;;;;!!!!!!!ΑΠΟΛΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δε πειραζει ανθρωπος εισαι κι εσυ τελικα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω μα ποσο μοιαζουμε πια;;;;!!!!! Κι εμενα οταν χτυπανε κοκκινο τα νευρα πεταω οτι μαλακια μου ρθει ατελονιστα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θουλακι μα πραγματικα να το καλλιεργησετε το ταλεντο του Θοδωρη!!!! Ρε ειναι απιστευτα αυτα που κανει το παιδι!!!!!! :o Ο καλος μου!!!!!! :x:x:x:x:x

Βικυ ρε μηπως ηταν κανενας κολικος νεφρου;;;;δε ξερω αν παθαινουν τετοιους κολικους τα παιδια,αλλα μου θυμισε εμενα που με ειχε πιασει μια φορα κι απο το πονο ειχα διπλωσει στα δυο και νομιζα οτι χανω το κοσμο;;;;; :? Δε της εκαναν καμια εξεταση να δουν αφου φοβηθηκαν για σκουλικ.;;;; :roll:

Αφρο κι εγω ειμαι του στυλ της Χρυσας στις τσαντες...φυσικα αυτη που εβαλε η Χρυσα πολυ θα την ηθελα,αλλα νο μανυ νο χανυ!!! :P

Μιτσακι τι εννοεις ρε αληθεια οτι δε κοιμαται καθολου τη μερα;;;; ξυπναει τι ωρα το πρωι και τι ωρα ξανακοιμαται;;; μα δε γινεται τοσο μικρο μωρο και να μη κοιμαται καθολου ολη μερα και τη νυχτα να ξυπανει και πολλες φορες... :roll:

Μαρακι μα να ξεχασεις το μπεικιν;;;;; :lol::lol::lol: μπεικιν βαζω(ενα κουταλακι) ακομη και στο φαριν απ και γινεται ακομη πιο αφρατο! ;) οταν εκαν κεικ δηλαδη γιατι τωρα δε κανω τιποτα!

Νατασακι βαλε φωτο να δουμε κουρεμα!!! :P

Αργυ μας λειπεις ρε...... :(:(:(:(

Καρολ αντε να μας πεις κουτσομπολια απο τον αρραβωνα!!! :P Ευτιχισμενη να ειναι η αδερφουλα σου παντως!!!

Οσο για το στομαχι..τι να σου πω που μεχρι που γεννησα δε τη παλευα με αυτο το θεμα!!!! :?

Τη προισταμενη γαμησε την τη καργια!!!! :twisted::twisted::twisted:

ειμαι πολλα κομματια παω να τη πεσω... (-|(-|

Δημοσίευση

MOLIς εφυγε ο νονος μας!

η Μ-Ι κοντευει να τον ερωτευτει...τον κοιτα στα ματια...!

της εφερε το τσιτσομπελο που κανει πυρετο , ρουχα και παπουτσια...

νοιωθω αχημα γιατι το δωρο μας δεν ηταν τοσο μεγαλης αξιας, γμτ...νομιζα θα φερει μονο παιχνιδι!

Δημοσίευση

Καλήν ημέραν άρχοντες!!!! :D:D:D

Καλά Χριστούγεννα!!! [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif]

Δεν με πιστεύετε για τον ύπνο, ε; :))

Λέμε, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! Βρυκόλακας, πως το λένε;;; @-):P

Για να είμαι ακριβής...

Στους 6 μήνες, έχει κοιμηθεί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές μέσα στην ημέρα, κι αυτό τις τελευταίες λίγες μέρες!!!

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, δεν κοιμόταν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΘΟΛΟΥ!!! [smilie=whip2.gif]:lol:

Τώρα... δεν θα συμπεράνω ότι μεγάλωσε λιγάκι και θα το καθιερώσει να κοιμάται 1-2 ωρίτσες, γιατί δεν έχει μπέσα!!! :P:P:P

Επίσης, τα τελευταία βράδια κοιμάται πολύ καλά, χθες και σήμερα σερί από 12.30 ως τις 7.30, αλλά ούτε εκεί υπάρχει σταθερότητα, υπάρχουν βράδια που μπορεί να ξυπνήσει και 5 φορές!!! :wtf:

Γενικώς... κουκουβάγια κι εμείς!!! :?

Υπομονή... κι η Β, μετά τα 2 έστρωσε!!!!!!!!!!!!!! 1,5 χρόνος έμεινε!!! :lol::lol::lol:

Πάω κοριτσούδια, πολλέεεεεεες δουλειές σήμερις!!!

Να περάσετε υπέροχααααααααααααα!!! [smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob5.gif]

Με υγεία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Πάω!!! [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!! :D

Να τα πουμε;;;;; :P

Εχουν ερθει σημερα ενα καρο παιδακια να μας τα πουν και εχω ξεπαραδιαστει!!! :P

Αλλα ρε σεις πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι...μια στιγμη χτυπαει το κουδουνι ανοιγω και ηταν 2 γυφτοι περιπου 20χρ.!!! τους αφησα να τα πουν και τους εδωσα και 1 ευρω γιατι ειπα μη τους τσατισω και μας βαλουν στο ματι.. :? σε λιγο θα φοβομαστε να μας λενε τα καλαντα!!! :twisted::twisted::twisted:

Μιτσακι θα ειχα φουνταρει στη θεση σου!!!! :o:o:o χειροτερο απο τον Παντελακο το μικροβιο!!! :shock:

Μας πως γινεται να μη νυσταζει ολη μερα~!!!!!! :o:o:o δηλαδη απο τις 7:30 μεχρι τις 12 το βραδυ δε θα κλεισει ματι;;;;; :shock::shock::shock: ουτε εγω δεν αντεχω!!!!! :o

Α Βενακι ξεχασα να πω πολλα ΜΠΡΑΒΟ στο Φιλιππο που τρωει κανονικα!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: Δε ξερεις ποσο χαρηκα καθοτι ομοιοπαθουσα!!! :D

Χθες που μου σπασε παλι τα νευρα με την αφαγια του,του λεω "αμαν ρε Αλεξανδρε μεχρι και ο Φιλιπος αρχισε να τρωει!!!" και μου λεει "ποιος ειναι ο Φιλιππος"!!!!τι να του λεγα τωρα του παιδιου;;!! :lol::lol::lol:

Βικυ ρε συ και τι εγινε που δεν ηταν ιδιας αξιας;;;; κι εμενα η κουμπαρα μου δε μου πηρε τιποτα και στα παιδια κατι μικρο,αλλα καθολου δε με πειραξε..εγω πηρα στη βαφτιστηρα μου αυτο που ηθελε,αλλα δε σημαινει οτι πρεπει και η κουμπαρα μου να ξηλωθει! ;) ασε που αν εδινε κι αυτη ενα σκασμο λεφτα για να μας παρει δωρα θα στεναχωριομουν γιατι ξερω οτι δε τους περισευουν!

Σας φιλω κουκλιτσες,αν δε ξαναμπω να περασετε πολυ ομορφα!!!! :-*:-*

Δημοσίευση

Καλησπεραααααα!!!

Να τα πω? :D

Τρεχω με δουλειες χθες και σημερα. Θα τραπεζωσω τα πεθερικα σημερα και αυριο και τρεχωωωωω!!!

Μπηκα να ευχηθω χρονια πολλα και να εχουμε καλα Χριστουγεννα με τις οικογενειες μας! Υγεια σε ολους και πολυ πολυ αγαπη!!

Φιλακια σε ολες και καλα να περασετε!!! :YMHUG::YMHUG::x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...