Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012!Νο3!γεννάμε!!!

Recommended Posts

Να μαι παλι, δεν εχει καθολου μα καθολου δουλεια κοντεβει να με παρει ο υπνος πανω στο πληκτρολογιο χαχααχ καλυτερα ομως ετσι χαζευω εδω...

Μαριπαπα τι να μου πρωτοφυγει και με ποιο τροπο ασε με ασε με ειμαι να σκασω με αυτο το στομαχι και να φανταστεις πριν την εγκυμοσυνη δεν ειχα ποτε προβλημα στο στομαχι τωρα (αναγουλες,ξυνιλες,καουρες,πονος στο στομαχι και ολα μαζι διαφορες ωρες μεσα στην ημερα) τι να πρωτοκανω για ολα αυτα οεο?υπομονη το μονο που κανω μεχρι τωρα....και αγχος να αναπτυσετε σωστα ο μπεμπακος μου γιατι με τοσο λιγο φαι που τρωω απορω πως μεγαλωνει.....

Εγω που πηρα θηλασμου (βεβαια δεν πηρα μεγαλο νουμερο διοτι απο στηθος τζηφος) μου ειπε οτι ειναι μεγαλυτερα νουμερα απο της εκυμοσυνης αλλα δεν ξερω αν εχει και πολυ μεγαλα λογικα ομως δεν θα εχει? γιατι υποτιθετε οταν θυλαζεις πρηζετε ακομα ποιο πολυ το στηθος!!

Twiggy μου τι κριμα τελικα δεν γλιτωσες πολλα δηλαδη σε ψωνια (τουλαχιστον γλιτωσες την κουνια που ειναι το μεγαλυτερο εξοδο παλι καλα) :shock: εγω απο καροτσι πηρα perego αλλα το απλο οχι 3 σε 1 δεν ειναι βολικα αυτα μου χουν πει ,αλλα δεν ξερω, παντος αυτο που πηρα ειναι οκ ελαφρυ και ευχριστο γενικα....

αγχωμενος ο αντρουλις σου ε :) φανταζομαι πλακα θα χε με αυτα που ρωταγε χααχ εμας ειναι το αντιθετο εγω κανω ολο ερωτησεις και με δουλευουν και ειμαι μεσα στο αγχος και ο αντρουλης προς το παρον ειναι πολυ ψυχραιμος με ολη τη φαση....(στην πραξη να δουμε...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα γλυκιές μου εγκυμονούσες.......

Πολύ χαίρομαι που το ρίξαμε όλες στο φαί αυτές τις μέρες!!!!!

Να καλωσορίσω την pappy στην παρέα μας, με το καλό κορίτσι μου το μωράκι σου!!!!

Φλωριάννα άντε πιτσουνάκια απολαύστε το λίγο με τον ανδρούλη σου!!!!! Στο embriocare κάνω όλες τις εξετάσεις μου, να σου πω εσένα σου έκανε 3D στο DOPPLER?

Σοφούλι έτσι για ότι πίνουμε και τρώμε δεν φταίμε εμείς, τα μωράκια μας τα ζητάνε :lol::lol::lol::lol:

TWIGGY μου ακόμα εδώ, άλλη μια μέρα και :-h φεύγει, να ησυχάσω επιτέλους...... υποτίθετε ότι ήρθε να κάνει καθαριότητα να βοηθήσει αλλά τον κώλο της δεν τον σηκώνει άμα δεν της πεις να κάνει κάτι....δεν θα περάσει και αυτή η μέρα ...... Να σου πω για το καρότσι που λες από τα Mothercare είχε πάρει και ο αδερφός μου και είναι πολύ καλό, μου το έχει φέρει μήπως μου χρειστεί αν θελήσω να βγω μια μέρα μόνο με το ένα ή το ένα στο μάρσιπο και το άλλο στο καρότσι.....είναι με 3 ρόδες και πολύ ελαφρύ και ξαπλώνει και τελείως την πλάτη.....

Η αλήθεια είναι ότι αν διαβάσεις πολύ, και εδώ στο φόρουμ που μιλάμε πολύ, σου φεύγει κάπως το άγχος...

Αχ κορίτσια θα τα πούμε αργότερα γιατί όλο μου μιλάνε και με ρωτάνε διάφορα οι χοντρούλες που βλέπουν στην tv και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να σας γράψω...... την τύχη μου μέσα... (πιος είναι αυτός, με ποιον τα έχει αυτή, κλπ....) ουφ τι έχω πάθει η γυναίκα......

Θα τα πούμε λοιπόν μετά......μάκια

sofakiiiiiiiiiiiiiiiiii

t idio 8ema exw k egw me t stomaxi ex8es na favtasteis koimn8nka stis 4.30 ta 3nmerwmata me ta 1000 zoria!!kaoures 3iniles kai kati tupou palindromnsn va erxontai ola mexri panw...d upoferetai me tpt kai d kanei apolutws tpt na parw m eipe o dr gt ola pernane sta mwra!!!!egw me mnla prospa8w na parngorn8w mono dokimase t

αχ βρε Σοφια και Ευακι υπομονη με αυτες τις αναστατωσεις! ελπιζω να περασουν συντομα!

Κικη κι εσυ αντε μια μερα υπομονη, θα ησυχασεις!!!

Χαζευω καροτσια τωρα.. χαμος!! Μαριαπαπα απο που πηρες το chicco και ποσο εκανε? Ξερετε ποιο ειναι το θεμα μου? Βλεπω στο νετ εχει ή απλα ή τελειως πολυμορφικα που εχουν και της παναγιας τα ματια!! Εμεις θελουμε νεα που απλα να εχει μαζι και το καθισματακι αυτοκινητου, γιατι το πορτ μπεμπε που βαζουν αυτοι πακετο εχω καταλαβει οτι ειναι αχρηστο! Ή λετε ειναι καλυτερα να παρω ενα απλο και ενα καθισματακι εξτρα που να μην κουμπωνει ομως στο καροτσι? τι μπερδεμα!! μαλλον πρεπει να τα δω για να καταλαβω... Θα παω και στα motherbaby και baby avenue που μας συστησε η Κικη μηπως εχουν καλυτερες τιμες... για να δουμε!!

Ναι Σοφια παλι καλα γλιτωσαμε την κουνια και το λικνο και κατι αλλα για αργοτερα, οπως αποστειρωτη, ριλαξ και φυσικα ρουχαλακια! ο,τι βρεις καλο ειναι... ;)

φιλια σε ολες, καλο μεσημερι!

Κορίτσια καλημέρα και απο εμένα! όλες καλά? Και εγω με τις καούρες δεν χάρηκα φαγητό αλλά δεν βαριέσαι καλύτερα για τα κιλά.

Ring sling το σκέφτομαι και εγω αλλά δεν ξέρω θα με βολέψει? Δεν θέλω να δωσω αδικα λεφτά. σκέφτομαι μηπως το αφησω για όταν γεννησω που θα ανοιξει ο καιρός και θα θελω να θηλάσω δημοσια για να καλύπτομαι , για μεσα στο σπίτι τι να μου χρειαστει? Θα δω.

Puppu καλως ηρθες στην παρεα μας αν και σε εχω γραψει στον κατάλογο απο παλιά. Το ίδιο προσωπο δεν εισαι? μην κάνω κανα λάθος!

Λεμε απο σήμερα να ασχοληθουμε λιγο με το δωματιο. Να αερισουμε την μοκέτα, κανω κανα παράθυρο και κρεαμάσουμε κουρτίνες, την κουνια και τα υπόλοιπα την Πεμπτη λεμε να τα φερουμε στησουμε την κουνια πλυνουμε το καρότσι θα καλέσω για βοηθεια τον αδελφο μου να βοηθησει με την κουνια γιατί εγω δεν μπορω ουτε πιατα να πλύνω απο την κούραση.

Αυριο θα πάμε οικογενειακώς για το doppler στην Αθήνα και μετά θα παμε βόλτα στο mall εχουν φερει απο το μουσειο φυσικής ιστορίας του Λονδίνου δεινοσαυρους το ειδα ο γιος μας στην τηλ και το περιμενει πως και πως οποτε θα φάμε όλη την μερα αυριο, βραδακι θα γυρίσουμε σπιτι μας. Αυτα τα νεακια μου!

Twiggy για καρότσια το μονο που μπορώ να σε συμβουλεψω ειναι το καρεκλάκι του αυτοκινητου ειναι καλό να κουμπώνει πανω στο καρότσι γιατί θα το βγάζεις απο το αυτοκινητο θα το κουμπώνεις στο καρότσι και το μωρό δεν θα ξυπνάει πραγμα σημαντικό, όσο για πορτ μπεμπε ειναι ανάλογα. Εμενα με βολεψε αλλες κοπελες καθόλου ειναι αναλογα με τις αναγκες και την ζωη σου παντως το καρεκλακι παρτο να κουμπώνει!

γεια σας......

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ......ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΖΕΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ.....

απο οσα διαβασα καλα τα περασατε......πολυ χαιρομαι.....και εμεις καλα ειμαστε....οικογενειακα....ειχαμε επισκεψεις...ενας χαμος......ειχε ερθει και ο αντρας μου.....εφυγε χθες....αλλα δεν ηταν καλα καπου κολλησε γαστρεντεριτιδα......αμαν πια....ελπιζω να μην κολλησε κανεις μας....

κικη υπομονη φευγει η πεθερα.......τι καλα που μεγαλωνουν τα αντρακια σου....πολυ χαιρομαι για σενα......

μαντι περαστικα κουκλα μου......

ευη δεν χρειαζεται πιπιλες στην αρχη.......

nan περιμενουνε νεα σου απο το γιατρο....

rose d στην τελικη ευθεια.....αντε με το καλο.....

twiggy το εχω διαβασει το βιβλιο της πατσουρου....ειναι πολυ καλο......

δεν θυμαμαι κατι αλλο......σας διαβασα πολυ αποσπασματικα και χαθηκα.....

η μικρουλα καλα ειναι.....εχει κατι λιγα πονακια αλλα οκ.....κρατανε για 5 λεπτα και μετα ειναι οκ......κατ αλλα ειναι πολυ ησυχο μωρακι....παλι καλα.....

φιλια κοριτσακια

sofakiiiiiiiiiiiiiiiiii

t idio 8ema exw k egw me t stomaxi ex8es na favtasteis koimn8nka stis 4.30 ta 3nmerwmata me ta 1000 zoria!!kaoures 3iniles kai kati tupou palindromnsn va erxontai ola mexri panw...d upoferetai me tpt kai d kanei apolutws tpt na parw m eipe o dr gt ola pernane sta mwra!!!!egw me mnla prospa8w na parngorn8w mono dokimase t

Αχ βρε Εβακι μου υπομονη κι εσυ κι αυτο που ανεβαινουν ολα πανω ειναι πολυ σπασιμο!! να σε περνει ο υπνος ορθια και να μην μπορεις να ξαπλωσεις ουφφφ...τα μηλα εμενα μου επιδυνωνουν την δυσκοιλιοτητα οποτε δεν τα τρωω πια, λιγο το παγωμενο γιαουρτι με ψιλο ισιωνει αλλα ψιλοπραγματα...

Μπουρικ περαστικα στον αντρουλι σου. Μπραβο η μικρη σου μια χαρουλα τα παει να φυγουν και τα πονακια ευχομαι!!

Κικι εχεις να βγαλεις δελτιο τυπου στις χοντρουλες σου... :lol::lol::lol::lol:

Τώρα ηρέμησα λίγο κορίτσια, πήγαν επιτέλους για ύπνο ........

Εβάκι εμένα με αφήνει να παίρνω simeco, όταν με πιάνει τρελή καούρα παίρνω 1, όχι και κάθε μέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα και ξέρω πολλές που παίρνουν.....

Σοφάκι υπομονή με τις καούρες, ξέρω δεν υποφέρονται με τίποτα και ειδικά το βράδυ που ξαπλώνουμε, πωπω απαίσιο πράγμα......και εμένα Εβάκι καμι'ά φορά που ανεβαίνουν όλα πάνω και αναγκαστηκά κοιμάμαι σχεδόν όρθια με 3 μαξιλάρια, δεν μπορώ αλλιώς......

Twiggy και εγώ μόνο καθισματάκι θα πάρω, άλλωστε το μετακινείς και το πας παντού, και στον παιδιάτρο που θα πηγαίνουμε βολευει..... Εγώ αυτό το καρότσι που θα πάρω είναι από 3 μηνών και όπου το είδα είχε 300 ευρώ και πάνω, στο motherbaby 270 και babyavenue θα φέρει τώρα καινούργια και θα τα έχει 270 και εκεί μου είπε σε προσφορά...... Το πορτ μπεμπέ και εμένα δεν μου φαίνεται απαραίτητο, υπερβολή είναι, αν το καροτσι που διαλέξεις πέφτει εντελώς κάτω η πλάτη (είναι δηλ. για νεογέννητα) είναι μια χαρά επαρκή...... και ειδικά εσύ που μένεις κέντρο πρέπει να δεις να είναι ελαφρύ και στενό..... πήγαινε να τα δοκιμάσεις γιατί αλλιώς τα βλέπεις σε φωτο, αλλιώς όταν τα πιάνεις στο χέρι....

Αχ ΝΑΝ ωραία τελειώνεται σιγά σιγά και εσείς... τέλεια, και αύριο να περάσετε ωραία με το αντράκι σας,άμα έχετε χρόνο παίρνα και από το avenue έχει h&m να δεις και τα μωρουδιακά που έχει έχει τέλεια!!!

Μπουρίκ κορίτσι μου σας έχουν ταράξει οι ιώσεις και γαστρεντερίτιδες, αμάν πια..... πολύ χαίρομαι που η μπουμπού είναι καλά, τέλεια φαντάζομαι αυτά τα Χριστούγεννα τι ευτυχία υπήρχε στο σπίτι σας!!!!!!!!!

Και εγώ κορίτσια έβαλα την χοντρή να κάνει γενική, να μας αφήσει το σπίτι καθαρό, γιατί είχε σιδερώσει μια μέρα και δεν μου τακτοποίησε τα ρούχα και εγώ δεν μπορώ να σκύβω κάτω να τα βάλω και όταν ήρθε ο καλώς μου το βράδυ και του είπα να με βοηθήσει λίγο, άρχισε να φωνάζει: δεν σου έχω πει ότι δεν θα τα κάνεις εσύ αυτά? η μάνα μου τι κάνει? γι'αυτό ήρθε, όχι για να βλέπει ξάπλα τα τούρκικα....πωπω και πρέπει να τον άκουσε και την επόμενη μέρα πήρε φωτιά ο κώλος της :lol::lol::lol: θα μου πείτε ρε Κική και εσείς υπερβολική δεν είστε, τι να κάνουμε ρε κορίτσια από παντού φυλαγόναστε, πως και πως το περιμέναμε αυτό και το παλέψαμε τόσο πολύ, δεν θα πάθει και τίποτα αυτή...όταν έχω την μαμά μου εδώ δεν βάζει κώλο κάτω και δεν χρειάζεται να της πω τι να κάνει, η πεθερά στον καναπέ αγκαλιά με το τηλέφωνο, όλο το σόι παίρνει με την σειρά( έχει μια ψύχωσει με το τηλέφωνο) και άμα δεν τις πω να μου κάνει κάτι δεν συγκινήτε και στο χωριό λέει σε όλους "ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ"...... άντε από αύριο θα ηρεμήσω ;);)

Πάω να ξαπλώσω λίγο κορίτσια ...τα λέμε μετά!!!!! Φιλάκια!!!!

κικη μου πολυ τον χαιρομαι τον αντρα σου.μπραβο του....και εννοειται οτι καλα κανεις που δε κουνεσαι πρεπει να προσεχεις......ειναι κριμα να γινει κατι τωρα που τα καταφερατε.....δεν θα μου κουνιεσαι γιατι θα σε μαλωσω και εγω :x:x:x:x:x:x

ειμαστε αγκαλιτσα με την μπεμπουλα μου....αχ!!!!!!!!λιωνω.............τι ευτυχια θεε μου.......ο μεγαλος κοιμιζει το μικρο...του λεει νανι νανι το παιδι μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ μωρε η μπουρεκιτσα..!!! :):) φτου φτου να ναι καλα το κοριτσακι και περαστικα τα πονακια!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες για τα καροτσια, θα παμε βολτα να τα δουμε κι απο κοντα. Ναν πολυ καλο αυτο που ειπες, ειδες οι δευτερομανουλες εμπειρια!!? Με το καλο το ντοπλερ και η βολτα.. και σιγα σιγα να τελειωσετε και με τις δουλειες στο σπιτι! Κι εγω σκεφτομαι κορμακια, φορμακια κλπ να παρω καποια απο Mothercare και καποια απο h&m και marks&spenser που ειναι πιο φθηνα! Ριξε μια ματια στο mall.Δεν σας ειπα το αστειο, οταν ψαχναμε τα μωρουδιακα του κουνιαδου ολα τα ρουχαλακια σχεδον ειναι μπλε ή τελοσπαντων πολυ αγοριστικα! Αλλα ελα που η πεθερουλα δεν ξερει το φυλο και θελει να ειναι εκπληξη! Μου ελεγε στα βαζω εδω να τα δεις μετα, τι να της πω.. ναι ναι ελεγα ειναι πολυ ωραια!! :lol: Μα καλα κι αυτοι ενα δυο Unisex δεν ειχαν παρει τοτε?

Κικη απο αυριο θα χαλαρωσεις και θα ξεχασεις τι περασες με την χοντρουλα τεμπελουλα!! Ευτυχως ο αντρας σου καταλαβαινει, αυτο ειναι πολυ βασικο!

Σοφια εμενα με βοηθαει στην δυσκοιλιοτητα (βεβαια δεν εχω ιδιαιτερα θεμα) το κρυο γαλα.. το εχεις δοκιμασει? αντε να νιωσεις λιγο καλυτερα συντομα! Οσο για τα σουτιεν θηλασμου που ελεγες (με 'γεια κιολας) εμενα να σας πω δεν με βολευει τιποτα.. το στηθος δεν εχει φουσκωσει αλλα νιωθω οτι εχει μεγαλωσει θωρακας και πλευρα. Ετσι ολα με σφιγγουν, νομιζω με μπουστακια θα την βγαλω!

Αυτα για τωρα, πολλα φιλια σε ολες!

Κορίτσια τι κάνετε;;;

Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλά, ένιωθα ένα τρομερό βάρος χαμηλά και το μωρό επειδή ακόμη δεν έχει πάρει θέση και είναι εγκάρσιο, πρέπει να καθόταν στα πλευρά μου και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα... Σήμερα ήμουν κάπως καλύτερα αλλά επειδή δεν βάζω κωλο κάτω, αυτό το βάρος το ένιωθα. Δεν πήρα τη γιατρό, θα δω αν συνεχιστεί και αύριο. Αλλά ρε κορίτσια εσείς νιώθετε ότι θα σκάσει η κοιλιά σας; Ότι είναι πολύ τεντωμένη;;; Δεν το ένιωθα αυτό στην πρώτη εγκυμοσύνη και αγχώνομαι λίγο. Νιώθω ότι θα σκάσω... είναι άραγε φυσιολογικό;;;

Φιλάκια

Καλησπέρα κοριτσάκια. Πριν λίγο ήρθαμε απο το γιατρουλη και όλα είναι τέλεια!!! 2250 η μικρα και μου είπε ότι δεν θα γεννησω πρόωρα!!! Μου έφυγε ένα άγχος... Ηρέμησα. Και Πονακια που έχω και οι συσπασεις είναι όλα φυσιολογικά μου είπε. Αν πάρει ολες τις μερες γύρω στα 3500 θα γεννηθει η μπουμπούκα.

Έφτιαξα και την ντουλάπα στο παιδικό να κανω χώρο για τα ρούχα της μικρής. Θα τα κατέβασω όμως απο την άλλη εβδομάδα γιατι έχω ρεβεγιόν πρωτοχρονιάτικο στο σπίτι και δεν θέλω να είναι αναστα ο κύριος!!!!

Την Παρασκευή θα έχω το σλινγκ, με πήραν τηλέφωνο.

Άντε ένα ένα να μαζευομαστε.

Νινακι και εγω ώρες ώρες νομίζω ότι θα σκάσω!!! Τόσο πολυ τεντωνεται!!! Αλλα εμένα έχει γυρίσει. Κανε υπομονή θα γυρίσει κι εσένα αλλα μη νομίζεις ότι θα νοιωσεις αρκετά καλύτερα.

Όσο για τις καουρες κοριτσια. Δεν είστε οι μόνες. Εκτός του ότι κοιμάμαι πλέον όρθια, περνω και σχεδόν κάθε βράδυ ένα simeco αν παραγινει το κακό. Τουλάχιστον όταν ξυπνάω το βράδυ απο τις καουρες σκέφτομαι πως κάπου εκει κι εσείς τα ίδια περνάτε!!!! Υπομονή. Θα γεννηθούν τα μωράκια μας γερά και αυτα ούτε που θα τα θυμόμαστε!!!

Φιλακια σε ολες κοριτσάκια. Καληνύχτα.

Νινάκι και εγώ το έχω νοιώσει κανα 2 - 3 φορές, λες και θα σκάσει η κοιλιά μου και γίνεται σκληρή, μήπως έφαγες κάτι βαρύ ή κάτι που σε φούσκωσε? δεν νομίζω να είναι τίποτα......αυτό που λες που σε εμπόδιζε στα πλαευρά το είχε και η κολλητή μου θυμάμαι, και πόναγε πολύ, αφού πολλές φορές διπλωνόταν από τον πόνο.......

Αχ μπουρεκάκι μου τι ευτυχία είναι αυτή!!!!! ανυπομονώ να τα πάρω και εγώ αγκαλίτσα τα αγγελούδια μου!!!!! Χθες είδα όνειρο ότι γέννησα και στην αρχή μου έβγαλαν το ένα και ήταν τόσο ήσυχο το είχα αγκαλίτσα και μετά από καμιά ώρα μου έβγαλαν το άλλο ...μετά ξύπνησα ρε γαμώτο πάνω στο καλύτερο...... Δεν κουνιέμαι καθόλου, μη μαλώνεις....λίγα πράγματα και χαλαρά κάνω, και είχα και μια μανία με την καθαριότητα (ένα με το detol) αλλά κάνω υπομονή και μετά έχω χρόνο να τα κάνω όλα όπως τα θέλω......

Αχ κορίτσια ευτυχώς με καταλαβαίνει ο καλώς μου τώρα, είναι πολύ φοβιτσιάρης και υπερπροστατευτικός, αφού με τα μωρά θα υποφέρω, θα κάθετε από πάνω τους να ακούει αν ανασένουν, :lol::lol::lol::lol: του έδειξα το βίντεο που μας είχε κατεβάσει Εβίτα με τον παιδίατρο και τρελάθηκε έτσι όπως το έπιανε το μωρό και καθάριζε τον αφαλό, τον πόναγε....θα έχω σόου .....

Twiggy ηρεμία από αύριο!!!!!!! πω πω με αυτά τα ρούχα, μα δεν παίρνουν και ένα ουδέτερο? εμένα η πεθερά δεν έχει καθόλου γούστο, όταν ερχόταν παλιά στην Αθήνα και πηγαίναμε για ψώνια για τις μικρές μου έδειχνε κάτι βλακείες (την Άρτα και τα Γιάννενα είχαν πάνω ...και όχι μόνο) πορτοκαλί και κόκκινα εμπριμέ και μου έλεγε αχ τι ωραίο είναι αυτό!!! από τότε της το είχα ξεκαθαρίσει ότι όταν κάνω εγώ παιδιά θα μαζεύει τα λεφτά και θα έρχεται να τα ψωνίζουμε από δω ΜΑΖΙ το τόνιζα αυτό :lol::lol::lol:

Σήμερα έκανα λαχανόρυζο το μεσημέρι και βράδυ λαχανόσουπα....την πέθανα, άμα δεν έχει κρέας δεν τις περνάει κάτω και έφαγε γάλα με ψωμί :lol::lol::lol::lol: εγώ τρελαίνομαι για σούπες και γενικά λαχανικά........

Να σας πω και ένα τελευταίο.... το απόγευμα μάλωνε με την εγγόνα και της έλεγε η μικρή, είσαι μπολντόζα και επειδή σχολίαζε κάποιον στην τηλεόραση χοντρό, της έλεγε τα χάλια σου δεν τα κοιτάς που είσαι παχύδερμο σου κρέμονται τα μάγουλα χοντρή.... κανονικά δεν είναι ωραίο να μιλάνε έτσι τα παιδάκια, αλλά ρε κορίτσια θα την πω την αμαρτία μου το ευχαριστιέμαι γελάω με το ζόρι κρατιέμαι =))=))=))=))

Φλωριάννα τέλεια η μπουμπού!!! μπράβο!!!

Την φωτό που έβαλε η madi στο facebook την είδατε? τι τέλεια που είναι η μπουμπού? Madi μου, μου 'ρχεται να την ρουφήξω την κουκλάρα σου!!!!!

Άντε θα τα πούμε το πρωι .....καλό βράδυ σε όλες και χωρίς καούρες.....

φιλάκια πολλά!!!!

Κοριτσια μου....

Περασα μαζι σας τους πιο ομορφους μηνες της ζωης μου...τους μηνες που κουβαλουσα μεσα μου τον μικρο μου Αγγελο....μοιραστηκα μαζι σας τις ανησυχιες μου, τους φοβους μου.....ολα.....

Σας ευχαριστω πολυ για τα λογια σας τις συμβουλες σας και σας ευχομαι ολοψυχα ΥΓΕΙΑ σε εσας και την οικογενεια σας...

Αποχωρω απο το ποστ..οχι γιατι δεν ειμαι μαμα..απλα γιατι πλεον ειμαι μανουλα ενος Αγγελου..του μικρου μου Ραφαηλ...του μαχητη μου....

Σας ευχαριστω πολυ.....και σας αγαπω πολυ.....

καλημερα κουκλες!!

Κικη μου αντε θα ησυχασεις επιτελους... Κι εμενα ο καλος μου ετσι ειναι, φοβαμαι οτι θα καθεται διαρκως πανω απο την κουνια να κοιτα αν αναπνεει το μωρο!! Αλλα που θα παει θα στρωσουν μετα, ισως το μυστικο ειναι να αναλαβουν ευθυνες απο νωρις να ξεψαρωσουν! ;) Ε.. κι εμεις αυτο κανουμε απλα αναγκαστικα!!

Νινακι κι εμενα η κοιλια ειναι τσιτα, νομιζω οτι θα σκασει!! Ευτυχως δεν εχω ενοχλησεις ιδιαιτερες, μονο αυτον τον πονο κατω απο το στηθος..

Φλωριανα φοβερα τα νεα σου!! Μια χαρα η μπουμπου και ολα πανε οπως πρεπει!! Μην κουραστεις με το ρεβεγιον ετσι?

Σοφακι εισαι καλυτερα σημερα?

Καλα η μπεμπα της Μαντι ειναι μια γλυκα!!! :):) Εχω ξετρελαθει!! Και νομιζω πως της μοιαζει αρκετα...Αντε να συνελθει να μας πει εμπειριες...

πολλα φιλια, θα σας βρω αργοτερα γιατι εχω λιγη δουλιτσα σημερα..

Καλημερα ομορφιες μου,

Νινακι μου κι εγω νιωθω αυτο το τεντομα μερικες μερες συνηθος οταν το εντερο μου δεν ειναι στα καλυτερα του αλλα υπαρχουν κι αλλες φυσιολογικες αιτιες που το προκαλουν φουσκωματα κλπ μην αγχωνεσε!!

Φλωριανα η μικρη ειναι πολυ καλη αντε με το καλο να μεγαλωσετε κι αλλο :)

Κικι με τοσα που τραβηξες θελει παρα μα παρα πολυ προσοχη δεν ειστε καθολου υπερβολικη κυρια μου :lol::lol: κι ο αντρουλης σου μια χαρα ξηγηθηκε να ουμ :lol::lol: βαλε το χοντρουλακι να δουλεψει να λιωσει. Αντε σημερα τελειωνουν τα βασανακια σου....

Κι εγω με μια χλωρινη στο χερι ειμουν πριν τωρα δεν με αφηνει ο αντρας μου ουτε να την αγγιζω και οπως λες περιμενω πια να τα κανω οπως θελω μετα με το καλο...

Μπουρικ τι ωραια εικονα μας μεταφερεις τι ομορφο συναισθημα και ο μεγαλος σου τι καλουλης μωρε !!

Twiggy δεν το ανεφερα μεχρι τωρα γιατι λεω θα με παρουν για τρελη αλλα κι εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος μεγαλωσε ο θωρακας μου και ενω αγοραζω μεγαλυτερα νουμερα ολα με σφιγγουν και δεν μπορω να ανασανω στη δουλια μετα απο 2-3 ωριτσες το ξεκουμπωνω το ιδιο κανω οταν τρωω δεν την παλευω (παρολο που φοραω πια χωρις μπανελες και ενισχυση ...τιποτα... παλι με σφυγγουν) αυτο που πηρα του θηλασμου ομως μου φανηκε πολυ πολυ μαλακο στο λαστοιχο δεν εχεις να χασεις τιποτα πηγενε και δοκιμασε το αφου θα πας που θα πας mothercare ;) νoμιζω ειμαι ελαχιστα καλυτερα απο θεμα αναγουλας τα αλλα καλα κρατουν επεστρεψαν και οι πονοκεφαλοι :cry: anyway...

Α κικι να σε ρωτησω τι τιμες παιζουν σε βελουτε φορμακια περιπου στα h & m ξερεις?

α Σοφακι ευχαριστω! θα δοκιμασω του mothercare αφου το λες θα ειναι καλυτερο! Του h@m που πηρα δεν ειναι.. με σφιγγει! τωρα τα φορμακια θυμαμαι εκει ειναι οικονομικα, εχει και καποια σετακια με λιγοτερο απο 20 ευρω.. δες και στο σιτε! φιλια

Γειά σας κορίτσια!

Μπήκα να σας γράψω τα νέα μου αλλα μετά από το μηνυματάκι της Μαρίας μου είναι αδύνατον να γράψω κάτι για μένα!

:cry::cry::cry:

Μαράκι μου ότι και να σου πούμε είναι λίγο! Είναι τραγικό αυτό που σας συνέβει και μακάρι να μην το ζήσει ποτέ καμία γυναίκα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σου πω κάτι που θα μπορούσε να σου απαλήνει τον πόνο. :cry::cry::cry:

Κουράγιο κοπέλα μου!

Το μικρό σου αγγελουδάκι θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας!

Καλημέρα κορίτσια, όσο καλή μπορεί να είναι με αυτά τα νέα.......

τι να πω....έχω σοκαριστεί πραγματικά, δεν έχω λόγια....

Μαράκι μου κουράγιο και υπομονή, δεν ξέρω τι άλλο να πω...

Μαρακι,

Ευχομαι οση δυναμη υπαρχει σε τουτο τον κοσμο σε εσενα και τον αντρα σου.

Δεν υπαρχουν λογια, εχεις την αγαπη μας,τη συμπαρασταση και τη βοηθεια μας οποτε τη χρειαστεις.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...