Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012!Νο3!γεννάμε!!!

Recommended Posts

*ღ •*˛°˛*˛°* ★˚˛*˛°ღ .˛K A Λ Α•˛*.˛°.Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α°˛.*ღ

*. •˛*˛°˛*˛° /♥.♥\*˛*˛°.˛*.˛•˛.*。ΥΓΕΙΑ •˛.*。*˛.*˛.*˛*˛°.˛*

ღ _██_˛*˛°/♥.*.♥\*˛• ΟΝΕΙΡΑ*。• •˛ღ * ΑΓΑΠΗ °˛.*。*ΕΥΤYΧΙΑ˛.*ღ

° (´• ̮•) *° '/♥.*♥*♥.\.˛*˛°.˛.˛__Π______ * ˛* ˛˛*˛°.ღ *˛*˛°.˛*˛*˛°.˛*

* (..•..)*. ./♥*♥.*♥*♥\°.•*ﻨ* /________/ °\*. *.ΧΑΜΟΓΕΛΑ。˛*ღ ˛°.

.°(...•..) • /♥*♥*♥*♥*♥\.*˛. |田 田 田|田|*.。* *˛*˛°.˛*ღ (¯`v´¯)

*(…’•’...) *˛°.˛*█ °˛.*。;•* |田 田 田|門|╬╬╬╬╬*٠'•*˛° ; '`·.¸.·´

Καλησπέρα εγκυούλες μου και μανούλες!!!!!!

Ξαναμπήκα και εγώ λίγο...τελεικά σήμερα παραγγείλαμε της κούνιες μας και την αλλαξιέρα!!!! Και τους είπαμε να μας την φέρουν στις 24.Ιανουαρίου γιατί τότε έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον καλό μου, 15 χρόνια μαζί!!!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ!!!!

Στην πεθερά μου δεν πολύ άρεσε, τις φάνηκαν πολύ απλές..... και πόσοοοοο στεναχωρήθηκααααααα....... :lol::lol::lol:

twiggy άμα την δεις λες τη καλούλα, αλλά άμα την γνωρίσεις καλά θα δεις πόσο πονηρή είναι ......και το ψέμα, άσε..... ο Βασίλης λέει η μάνα μου βάζει 2 χωριά σε τσακομώ :lol::lol::lol:

Αχ Κωνσταντινάκι μου κάνε και εσύ υπομονή, σε νοιώθω απόλυτα..... ευτυχώς η δικιά μου μένει με την συνυφάδα μου, πάνω κάτω και έτσι εγώ την γλύτωσα.....Μην ασχολείσαι και 'μενα μου λέει όλο κάτι βλακείες, άσε που αυτή μας είχε αγχώσει με το θέμα παιδί και όλο ρώταγε άντε καντε κανα παιδί και εγώ θα σας τα μεγαλώσω (τις το έκοψα αμέσως, τα δικά μου τα παιδιά θα τα μεγαλώσω εγώ μόνη μου), μέχρι και τον κουβά στην τουαλέτα παρακολουθούσε όταν πηγαίναμε διακοπές αν μου έχει καμιά σερβιέτα και έχω αδιαθετήσει, με ρώταγε πονηρά:εσύ άφησες ανοιχτή την σερβιέτα στα σκουπίδια?

NAN δεν την λες παλιακή καθόλου, ότι την συμφέρει λέει και κάνει...ένα θα σας πω μόνο στην μεγάλη εγγονή έχει πολύ αδυναμία, έχει και το όνομά της και την καθοδηγεί ακόμα και εναντίον των γονιών της, με την μάνα της σφάζετε όλη μέρα και η χοντρή το ευχαριστιέται και όλο της λέει η ηλίθια η μάνα σου κλπ....

ΑΧ σας ζάλησα πάλι με την χοντρή ρε κορίτσια,....

Θα μπορούσα να βγάλω βιβλίο με όσα έχει πει και έχει κάνει......

Για το θηλασμό μπράβο έτσι μας είχε πει και εμάς, με μία σταγόνα γάλα να καθαρίζουμε την θηλή.....

Και για τις πιπίλες μας όπως είπε και η twiggy, είπε να μην πάρουμε στην αρχή για να μην την μάθουν ......

ROSE μου με το καλό, άντε μπήκες στο μήνα σου, τι ωραία!!!!!!

Η πεθερά ζει μόνιμα στην Γερμανία? ωραία καλή είναι και αυτή...... έρε που έχουμε μπλέξει.....και η μάνα μου που είναι πεθερά ούτε ανακατεύεται στην νύφη, τους βοηθάει οικονομικά, όπως και εμάς βέβαια, δεν τις έχει πει ποτέ κουβέντα, ούτε υποδείξεις, της κάνει τα καλοκαίρια καιτην υπηρέτρια στο χωριό που πάμε και αυτή την γράφη και δεν εκτιμάει τίποτα......ούτε ένα τηλέφωνο δεν την παίρνει, εδώ έκανε επέμβαση και δεν την πήρε να δει τι κάνει, μετά από 2 μήνες που ήρθε η μαμά Αθήνα την ρώτησε πως είναι το πόδι.......τελικά μερικές είναι τόσο τυχερές σε αυτό το θέμα και δεν το ξέρουν......

Και εγώ την πάντα έτσι θα την πλύνω σε ένα απλό πρόγραμμα χωρίς στίψιμο, μια χαρά θα βγει, και τα μαξιλάρια μπαλκονιού έτσι τα έπλενα και δεν πάθαιναν τίποτα που είναι σχεδόν ίδιο υλικό.......Για το νοσοκομείο δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά εγώ θα σου έλεγα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και θα σου πουν οι μαίες εκεί αν χρειάζεται να πάρεις κάτι........

Εμείς αύριο χαλαρά οικογενεικά εδώ στο σπίτι, θα μαγειρέψουμε και το απογευματάκι θα πάμε μια βολτίτσα, το βράδυ θα έρθουν κάτι φίλοι, οπότε χαλαρά.....

Αυτά από 'μενα ...εύχομαι να περάσετε τέλεια και αφήστε όλα τα προβλήματα στην άκρη, κοιτάξτε τις κοιλίτσες σας, χαϊδέψτε τα αγγελουδάκια σας και αυτό μόνο έχει τώρα σημασία, τίποτα άλλο......

Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσακια,

Μολις καταφερα να μπω να σας ευχηθω μιας και τρεχαμε κι εμεις να βρουμε κρεβατακι....

Κικι μου μεγεια τα κρεβατακια και την αλλαξιερα υπομονη με πεθερα και καλα να περασετε ,να φατε αρκετα ''οι αλλες σιγουρα δηλαδη'' για σενα ποιο πολυ το λεω χαχα χα.

Χρονια πολλα στις τζενουλες,στους αντρουλιδες και στα πεδακια οσων γιορταζουν.

Ευχομαι χαρουμενα χριστουγεννα γεματα αγαπη ζεστασια υγεια και ευτυχια, και του χρονου με τα μωρακια μας να τρεχουν γυρω απο τα τραπεζια και να μας τρελαινουν.

Δημητρουλα μπηκες στον μήνα σου ε !!!!!! αντε με το καλοοοοο περιμενουμε το νεο μελος...

Ελινουλινι κουκλι εγινες παλι αντε καλες βολτες ,

Εμεις χαλαρα και οικογενειακα θα παμε στα πεθερικα για φαγακι και μετα τζακακι και ξεκουραση...

Να περασετε ολες πολυ πολυ ομορφα φιλακια πολλα πολλα.

κοριτσακια ομορφα.. ευχομαι σε ολες Καλα Χριστουγεννα, να περασετε ομορφα μαζι με τους ανθρωπους που αγαπατε!! και τις πεθερες στην ακρη αναγκαστικα :lol:

Καταρχας να σας πω οτι μου εστειλε μηνυμα η Μαντι μας!! Σας μεταβιβαζω τις ευχες της για τις γιορτες, γυρισε σπιτι με τη μικρη και ειναι πολυ ευτυχισμενη!! Η μπεμπα ειναι πολυ καλη και ησυχη, θηλαζει μια χαρα. Απλα η Μαντι μας εχει ακομα παρενεργειες απο τη ραχιαια αναισθησια , ειναι στο κρεβατι με φοβερους πονοκεφαλους... Θα μας γραψει οταν μπορεσει και νιωσει καλυτερα.. Ας της ευχηθουμε περαστικα!

Κικη μου 15 χρονια με διπλο δωρακι θα τα γιορτασετε φετος!!!Μπραβο παιδια, να ειστε παντοτε αγαπημενοι και ενωμενοι!! Καλα να περασετε σημερα, ελπιζω να προλαβετε να φατε κατι ;)

Ροζε με το καλο η μικρη σου, νομιζω ειναι το επομενο μωρακι του ποστ!! Απο ο,τι ξερω στα ιδιωτικα, ανεξαρτητου δωματιου σου δινουν τα παντα για το μωρο, αλλα παρε ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρη! Το βιβλιο που λες ειναι πραγματι πολυ καλο, μου το ειχαν συστησει κι εμενα... αν δεν εβρισκα της Πατσουρου αυτο θα επαιρνα..

Σοφακι καλα να περαστε κι εμεις στους γονεις μου θα φαμε σημερα! Και θα πιουμε καφεδακι με φιλους...

Ναν μου κι εσεις να εχετε μια ομορφη μερα, με το καλο το ντοπλερ και μην κουραζεσαι καθολου!

Φιλια σε ολες τις κοιλουμπιτσες και στις σουπερ μαμαδες Μπουρικ και Μαρια!! :):)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ....ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ......

Εύχομαι να περάσετε τέλεια σήμερα όλες!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟς ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ....

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΛΙΓΟ ΜΙΑΣ Κ ΓΩ ΕΧΩ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΙΚΕς ΜΕΡΕς ΕΔΩ ΤΙ ΠΕΘΕΡΑ Μ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑς. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕς ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΙΕΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;)

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Χρόνια Πολλά!!!! Πως περάσετε εχθές; καλα κορίτσια πολυ φαγητό!!! Πρέπει να έχω πάρει τουλάχιστον 3 κιλά μέσα σε 2 μέρες!!!! Δεν έχω και ζυγαριά, έχει χαλάσει και δεν έχω πάρει άλλη!!!!

Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στις Τζενουλες μας και στον αντρουλη της second chance.

Έντω μεταξύ εχθές μέχρι το απόγευμα είχα ένα συνεχόμενο πόνο σαν περιόδου χαμηλά στη κοιλια :shock: μου πέρασε όμως το βράδυ και ετσι δεν ανησυχώ πια ;) .

Αυτές τις μερες έχω ευχαριστηθεί τους άντρες μου!!! Είμαστε όλη μέρα μαζί και πολυ μου είχε λείψει αυτο!!!!

Κικη μου και ολες οι πεθεροπληκτες... Υπομονή κοριτσάκια μου!! Εγω εκτός απο την πεθερά εχω και τον Πεθερό, ο καθένας με τα δικά του χουγια... Ευτυχώς που ο αντρουλης μου μου συμπαραστέκεται!!!

Σήμερα θα προσπαθήσω να φτιάξω την ντουλάπα στο παιδικό μιας που είναι και ο αντρουλης μου εδω να με βοηθησει ;)

Φιλακια σε ολες κοριτσάκια!!!!

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!

Αρχικά ευχαριστώ κ εγω για τις ευχές κ να ευχηθώ κ στην άλλη Τζενούλα μας Χρονια πολλα κ να χαιρεται κ τον αντρούλη της για εχτές! Ελπίζω να περάσατε πολυ όμορφα.

Και εμεις περάσαμε πολυ ωραια! Τελικα εφτιαξα κ φαγητα στην γιορτή μου, κουραστηκα αλλα ηταν πολυ όμορφα! Βεβαια ήταν σε στυλ μπουφε κ δεν παιδευτικα με σερβιρισματα κ βλακειες κ βοηθησαν ολοι. Εχτές πηγαμε στην μανούλα μου για φαγητο κ μετα χαλαρα στο τζακάκι με την μικρούλα μας να παιζει πιάνο με τον μπαμπάκα της!

Ναν κ εγω εχω ριξει πολυ φαγητο αυτές τις ημέρες :oops: κ φοβαμαι να δω τα αποτελέσματα...Πρέπει να κάνω κ εξετάσεις αυτη την εβδομάδα..αστα - βράστα..

Να στείλω κ πολλα φιλάκια στην φιλεναδίτσα μου που ηρθε βολτούλα κ απο εδω κ πολυ χαρηκα γιατι δεν το περιμενα! Την αγαπάω πολυ γιατι ειναι πολυ γλυκο πλάσμα, αν κ μου εχει λειψει πολυ αυτον τον καιρο γιατι λογο συνθηκών δεν βλεπόμαστε συχνα..Ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα με τα μωρουλάκια μας!

Ελπίζω να περάσατε ολες πολυ ομορφα τα χριστούγεννα!

Καλα κανετε κ ενημερωνεστε για τον θηλασμο γιατι υπάρχει αρκετη παραπληροφόρηση. Πάντως κ εγω πορόλο που θηλασα 17 μηνες την μαιμουδιτσα μου, ενα αγχος το εχω να πανε ολα καλα, γιατι στην πρωτη γεννα ειχα αρκετές δυσκολίες στην αρχη, αλλα τελικα πηγαν ολα πολυ καλα γιατι το ηθελα πολυ!

χρονια πολλα κ καλημέρες σε ολες

φτιαχνουμε μια βιβλιοθηκη για το δωμάτιο του μπέμπη κ παω να βοηθησω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ......ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ......ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ......ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΠΟΝΑΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...... :lol::lol::lol: ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.......ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......

uJBhp2.png

Pu1hp2.png

Καλημερούδια και Χρόνια Πολλά σε όλες σας!!!

Σήμερα δεν κάνω τίποτα εκτός απ το να κάθομαι.... και να θελα.. με τοσο φαι που ριξα ουτε να κουνηθώ δεν μπορώ η μουλάρα!!

Τα παιδιά έχουν πάει στους παππούδες για λίγες μέρες...οπότε από σήμερα είμαστε εγώ ο Θοδωρής και ο κωλοτούμπας που μου χει ρημάξει ότι όργανο έχω και δεν έχω εκεί μεσα χαχαχα.

Κορίτσια μία λίγο..αηδιαστική ερώτηση. Εδώ και 2 μερούλες έχω μια ελαφρά διάρροια ... δεν μου ξανάτυχε κάτι παρόμοι, δεν έχω όμως τίποτε άλλο... να φταίει κάτι που έφαγα? Το παθε καμιά σας?

Αυτάαααα για τώρα. φιλάκια σας πολλά.

Καλημέρα Κορίτσια!!!!!! Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!!!

Και σήμερα αραχτεί, έφαγα του σκασμού.....δεν με έπαιρνε ύπνος, πρέπει να με πήρε κατά τις 4:30 με 5.....

Σε 3 ωρίτσες έχουμε το DOPPLER, θα δούμε τα ζουζουνάκια μου!!!! πόσο χαίρομαι, χθες όλο σφούρες έκαναν, ήπια και ένα δαχτυλάκι μαυροδάφνη, τα μέθυσα τα παιδιά μου :lol::lol::lol::lol:

Τζενάκι ή σε πείραξε κάτι ή κανα κρύωμα, μην αγχώνεσαι και εμένα με είχε πιάσει μια μέρα!!!!

Θα μπω μετά να σας πω τα νέα μας, πάω να φάω γιατί οι χοντρούλες δεν κρατιούνται =))=))=)) έχουν φάει του σκασμού και κρυφά......

Φιλάκια κουκλίτσες μου!!!!!

Kαλημερα κοιλουμπιτσες μου!

Χρονια πολλα και παλι σε ολες και ευχομαι το νεο ετος να φερει μονο υγεια και ευτυχια!!!Εμεις σημερα με τον αντρουλη μου το ριξαμε στη γενικη απο το πρωι,εβαλα και ενα πλυντηριο με τα υπολοιπα ρουχαλακια του μωρου για να αρχισω απο αυριο το σιδερωμα!Αυτο με τους πονοκεφαλους της Madi μας το ειχε αναφερει η μαια μου στη συναντηση που μας μιλησε,αλλα ειναι λεει απο λαθος χειρισμο του αναισθησιολογου η' αν κουνηθεις εσυ την ωρα της ενεσης και περασει μια μεμβρανη της σπονδυλικης στηλης που δεν πρεπει,αλλα και παλι το καταλαβαινει ο γιατρος και σου χορηγει καποια φαρμακα εκεινη τη στιγμη για να αποτρεψει τους πονοκεφαλους!Κριμα,γιατι ειναι ταλαιπωρια αυτο....περαστικα να ευχηθω και γρηγορα!!!

Οντως και εμενα τις τελευταιες μερες με πονανε οι κλωτσιτσες γιατι ειναι στα πλευρα μου :shock: ,ειδικα την παραμονη που ειχαμε παει σε ενα εστιατοριο με ζωντανη μουσικη με ταραξε στις κλωτσιες!!! :D

Αντε με το καλο Κικη μου να δεις τα μικρουλια σου!!!Εγω το εχω σε 2 βδομαδες!

Φιλακιαααα σε ολες!!! :-*:-*:-*

Καλησπέρα φιλενάδες, γύρισα από τον γιατρό......

Τα μπεμπέκια μου μεγαλώνουν....θυρία τα χρυσούλια μου, τρώει τρώει η μανούλα και θα τα κάνει θρεφτάρια :lol::lol::lol: 1250γρ. ο μπουχέσας μου και ο κομψούλης μου 1100γρ. μια χαρά μας είπε ο γιατρούλης, μεγάλα παιδάκια...... μόνο που επειδή είναι δίδυμα πρέπει να κάνουμε πιο συχνά εξετάσεις, οπότε θα ξαναπάμε για doppler την 32η εβδομάδα.....πάντως μέχρι τώρα όλα καλά, δόξα το θεό!!!!!πάντως δεν μας κάνουν την τιμή να δείξουν φατσούλες, πάλι με την πλάτη ήταν γυρισμένα και τούρλοναν τον ποπό τους....ειδικά ο μεγάλος είναι και τσαμπουκάς, όλο τον κλώτσαγε τον γιατρό όταν έβαζε τον υπέρηχο, αυτός νομίζω θα μας βγάλει το λάδι :lol::lol:

Χτύπησα και μια παστούλα όπως γυρίζαμε, κάπως μου 'ρθε ρε κορίτσια, και πήγαμε στα MAX PERRY που έχει τέλεια γλυκά, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ...... και πήρα 2 παστούλες να φάω λίγο από την μία και λίγο από την άλλη, εμ τα χρυσά μου έχουν διαφορετικά γούστα.... :lol::lol::lol::lol:

και μου λέει η πωλήτρια πάρε ότι θες να κεραστείς σοκολατάκια και μικρά γλυκάκια, χτύπησα και ένα μικρό τέλειο ντονατ μπουκίτσα, πωπωπωπωπω ντροπή μου σήμερα το παράκανα, από αύριο θα βάλουμε λίγο φρένο γιατί θα ανέβουνε στα ύψη τα κιλά...... :?

Αυτά από 'μενα κουκλίτσες.....φιλάκια πολλά και καλό βράδυ σε όλες.......

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Πολυ χαίρομαι που περάσαμε ολες καλα και φάγατε κι εσείς πολυ!!!! Σήμερα πήγαμε για φαγητό στη πεθερά και έφαγα πάλι του σκασμου!!!! Κράτησαν όμως τον μικρό εκει οπότε απόψε είμαι χαλαραααα....

Αύριο έχω γιατρουκο. Να δούμε τη μπουμπούκα.

Κικη μου πολυ χαίρομαι που είναι όλα καλα με τα αντρακια σου. Αλήθεια στο embryo care κανεις τους υπέροχους;;; Εγω εκει τους έκανα.

Να σας πω βρε κοριτσια, όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολυ αγχωνομαι για τον ερχομό της μικρής. Όχι τόσο για τον τοκετού όσο για το μετα.... Ξερω, θα μου πείτε ότι σκέφτομαι βλακείες αλλα πραγματικά δεν θέλω να νοιώσει ο μικρός ότι δεν θα έχει την πλήρη προσοχή μου ´η ότι θα πάρει κάτι η μπεμπα απο αυτόν... Μακάρι να τα καταφέρω να μην αισθανθεί το παλικαρακι μου ότι το παραμελω. Γιατι όσο να ναι ένα Οιδιποδειο το έχω :oops: .

Αυτα... Ελπίζω να μην σας προβληματίζω μερες που είναι. Εσείς που θα γίνεται δεύτερομανουλες ´η και τριτομανουλες το νιώθετε αυτο; ´η είμαι η μοναδική που νοιώθω ετσι;;;

Φλωριάννα μου ακριβώς τις ιδιες αγωνίες εχω κ εγω.. το αγχος μου είναι αυτή η μεγάλη αλλαγή να είναι οσο πιο ανώδυνη για την Νεφελιτσα κ παραλληλα να εχει κ το μικρούλη μωρούλι μας ολο τον χρονο κ την απολυτη φροντίδα που θα χρειάζετε.. Ολα θα πανε καλα, είμαι σιγουρη οτι θα τα καταφέρουμε ;) μια χαρόυλα!

κοριτσακια καλησπερα!!!! τι κανετε?? βλεπω ολες μια χαρα περασετε! χαιρομαι για αυτο!!! και εμεις ομορφα περασαμε... οικογενειακα! και ολη την ωρα σκεφτομουν οτι του χρονου θα εχω μαζι μου και το μικρο αντρακι μου!!! :D:D:D

κικη μπραβο για τα διδυμακια σου! μια χαρα τα πανε!!! μου αρεσει που εχουν απο τωρα διαφορετικα γουστα για τα γλυκακια! ;);)

εγω το σαββατο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα! με ποναγε παρα πολυ η λεκανη μου! μαλλον ανοιγει ε? κατα τα αλλα ολα μια χαρα! κλωτσαει ο μικρος χαιρετε η μαμα!!!

καλο βραδυ και φιλακια στις κοιλιτσες....!!!!!!!!

Χρόνια πολλά κορίτσια με υγεία και με το καλό τα νινάκια μας!!! Χρόνια πολλά και στις Τζενούλες που γιόρταζαν!!!

Χαίρομαι γιατί βλέπω όλες το ρίξαμε στο φαγητό... :?:?:? Έφαγα και συνεχίζω να τρωω... αλλά μετά τις γιορτές πάλι στο πρόγραμμά μας...

Κική η πεθερά σου όλα τα λεφτά :lol::lol::lol:

Madi υπομονή με τους πονοκεφάλους, θα περάσει, έχεις τώρα το μωρουλίνι σου οπότε δεν θα το σκέφτεσαι ;););)

Φλωριάνα και anthropaki κι εμένα αυτό είναι το άγχος μου... Θέλω να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η συμβίωσή τους και να μην έχει θέμα ο μικρός μου που κάθε μέρα με τρελαινει με τα λογάκια του αλλά και κάθε μέρα κολλάει πάνω μου...

Δεν θυμάμαι τι άλλο είπατε :oops::oops:

Καλό βράδυ σε όλες!!!

κοριτσια καλησπερα, χρονια πολλα σε ολες σας και με το καλο τα μωρακια μας, ειμαι και εγω στην παρεα σας οσο πλησιαζει ο καιρος εχω ανχωθει πολυ....ειναι και το πρωτο μου και τα εχω κανει επανω μου...θα γεννησει καμμια απο εσας σε δημοσιο νοσοκομιο?τελικα πληρωνουμε κοριτσια η δεν πληρωνουμε?και κατι αλλο προτεινετε μου κανακαλο βιβλιο, το εχω ριξει ξαφνικα στο διαβασμα :D:D:D:D

αυτα που γραφατε για τις πεθερες με διασκεδασαν πολυ :D:D:D:D ειναι ολες τους μια και μια...η δικια μου ειναι κυριολεκτικα στον δικο τις πλανητη.....πλανητης χαπι....αλλα αμα την πιασει αλημονο μου :shock::shock::shock::shock: την εχω παρει χαμπαρι ομως τωρα και της κανω τη χαρη....

αααα δεν σας ειπα για μενα περιμενω μια κορουλα...και ειμαι πολυ χαρουμενη, μενω αθηνα(διστυχως), εχω τρελαθει στον υπνο και στο καθισιο....

δεν εχω παρει ακομα τιποτα για το μωρο τωρα λεω σιγα σιγα να παρω κατι...που λετε να ψαξω?λυτω , prenatal?καμμια προταση?

kalnmera se oles kai XRONIA POLLA emeis olo gurname aytes tis meres trwme pera dw8e gi'auto k d mpnka ka8olou!!!!!

pappy kalwsnr8es stnv parea mas me t kalo n korakla s kai egw 2 perimenw!!!!!!!!

kiki exw ri3ei t gelio tns zwns m d uparxeis!!!!!!!!!kai bravo ftoy ftoy tyeleia ta ninakia s titrws n8ela na'3era kai eisai k mia stalia megalwnoun k toso ta mikra!!!!!egw doppler 29n evdomada m eipe

koritsia m filakia se oles sas diavasa alla tpt d 8umamai.....

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Κοιμόσαστε ακόμα;;; Ξυπνάτε... κερνάω καφέ ~o)~o) !!!! Σήμερα ειμαστε μονοι με τον αντρούλη μου (ο μικρος είναι στους παππουδες) λέω να φτιαξω σημερα την ντουλάπα στο παιδικό γιατί εχθες λείπαμε όλη μερα και τελικά δεν εκανα τίποτα :shock::shock: .

pappy καλωςήλθες στην παρέα μας, με το καλό το μωράκι σου.

Νινακι και Ανθρωπακι, ετσι λέω κι εγω όετι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε εδώ θα είμαστε να δίνει η μία κουράγιο στην άλλη ;) .

Εχθες παράγγειλα και το ring sling. Περιμένω να μου το φέρουν αυτες τις μερες!!! Είμαι πολύ χαρούμενη με την αγορά μου, αλλά με τόσα βιντεο που είδα για τους τροπους που το χρησιμοποιείς μάλλον πρέπει να κάνω από τώρα εξάσκηση με καμιά κούκλα γιατί βλέπω το παιδί να γίνεται κόμπος εκει μέσα :lol::lol: .

Αυτα για την ώρα κοιλουμπίτσες.... θα τα πουμε αργότερα!!! Φιλιά.

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα και παλι,

ολες περασαμε ομορφα βλεπω!!

Κι απο φαι βλεπω σκισατε μπραβοοοο!! εγω δεν εφαγα και πολυ διοτι οπως ξερετε ειμαι η αναγουλιασμενη της παρεας α με επιασαν και καουρες τωρα εδω και τρεις μερες με εχουν ταραξει πωπω τι ειναι αυτο το πραγμα ακομα ποιο χειροτερο πφφφφ τι αλλο πια !! κατα τ αλλα περασαμε κι εμεις οικογενειακα και ομορφα...

παππυ καλωσηρθες στην παρεα , ολες η πρωτομανουλες ειμαστε αγχωμενες για τα παντα σχεδον, θετικη σκεψη ολα θα πανε καλα :) απο μαγαζια εξαρταται τι θελεις να ψωνισεις .....

Α Πηγα κι εγω κοριτσια στο Mothercare και ψωνισα αυτα τα ωραιοτατα σουτιεν θυλασμου με τα τριανταφυλακια ειναι οντος πολυ ωραια και οχι γεροντιστικα σαν τα αλλα !! ;) Καναμε και μια γυρα να δουμε φορμακια , εσωρουχακια μπιμπερο κλπ οι τιμες πανω κατω που επαιζαν ηταν ιδιες οποτε....(α ειχε μια ωραια προσφορα στα ηρα νωμιζω εσωρουχακια κοντομανικα 7τμ 19,90 ''αλλα μονο σε ενα σχεδιο'')

Τζενουλα μην ανησυχεις θα ναι απο κατι που εφαγες με ειχε πιασει κι εμενα στην αρχη της εγκυμοσυνης για μερικες μερες,

Κικι μια χαρα τα αντρακια σου ,παλικαριαααα χχααχα!! εχουν και διαφορετικα γουστα τα χρυσουλια μου ...απο τωωωρα.... :lol::lol::lol: α κι εγω το ποτισα το αντρακι μου τρεις γουλιτσες μπυρα την ζητουσε δεν φταιω εγω :lol::lol::lol:

Ελινουλινι το ενοχλουσε η δυνατη μουσικη φαινετε το μωρουλι γι αυτο σε ταραξε στις κλωτσιτσες χεχεεχε ή το χε ριξει στις ζεμπεκιες :lol::lol::lol:

Μαντι μου υπομονη με τους πονοκεφαλους, ειναι λουκι αυτο που περνας αλλα θα περασουν ολα σε λιγο και θα σαι πανευτυχεις με το μωρακι σου!!

Αυτα προς το παρον

Καλημερες πολλα γιορτινα φιλακια !!

Evatsi ειναι το babywearing.gr ή το αστερακι slings είναι αυτο που βλεπουμε και εδω στο mammy. Αν μπεις στο site τους εχει παραπολλες οδηγειες και σε βιντεο και πολυ αναλητικά. Μπορεις να παραγγείλεις ετοιμοπαράδοτο μαρσιπο ή να παραγγείλεις εσύ όπως τον θες. Εγω παράγγειλα ετσι όπως τον ήθελα (διαλεξα εγω τα υφασματα και το σχέδιο που θελω να εχει επάνω) θα μου παει γύρω στα 70 ευρω.

Καλημερα κουκλες!! γυρισαμε κι εμεις επιτελους σπιτακι μας.. ωραια τα τραπεζια, οι φιλοι και οι συγγενεις αλλα κουραστηκαμε και λιγακι! Βλεπω ολες φαγαμε καλα, εκτος απο το Σοφακι μας..! Ακομα καουρες ε? υπομονη...

Ευτυχως προλαβαμε και ειδαμε τα μωρουδιακα που ειχε κρατησει ο αδερφος του αντρα μου απο το δικο του μωρο.. πηραμε την κουνια αλλα ολα τα αλλα δεν ηταν καλα :( (το περιμενα βεβαια). Το καροτσι ειναι πολυ ωραιο και γερο αλλα τεραστιο κοριτσια (ειναι και προηγουμενης δεκαετιας). Δεν κανει καθολου για εμας που ζουμε στο κεντρο με μικρο αμαξι, αυτοι το ειχαν στους κατσικοδρομους στα προαστια, δεν ειχαν ασανσερ κλπ. Οποτε ειπαμε να το αφησουμε εκει για τις βολτες μας στα βορεια κι εμεις να αγορασουμε καινουργιο πιο βολικο, που να εχει και το καθισματακι αυτοκινητου, γιατι το δικο τους ηταν αθλιο και ξερχαβαλωμενο... Απο ο,τι θυμαμαι οι περισσοτερες πηρατε Per perego ετσι? Μια φιλη μου ειχε παρει ενα της mothercare που την βολεψε πολυ και ειναι πολυ πιο οικονομικο απο αυτα που ειναι μαρκας! Εχει παρει καμια σας?

Πηγαμε και σε κατι φιλους που γεννησαν περυσι και μας ειπαν πολλα χρησιμα πραγματα, θα μας δωσουν και λικνο για τον πρωτο καιρο. Ο αντρας μου ειχε πολυ πλακα γιατι τους ειχε μουρλανει στις ερωτησεις, τι θα κανει τον πρωτο καιρο κλπ ειναι λιγο αγχωμενος κι εμεις τον πειραζαμε!! ;) Βεβαια συνειδητοποιησα οτι , αντιθετα με μενα, που ασχολουμαι πολυ με το θεμα, διαβαζω και μιλαω μαζι σας, αυτος δεν εχει το χρονο να τα επεξεργαστει οποτε τον αγχωνουν ολα πιο πολυ!Τα συζηταμε βεβαια αλλα δεν ειναι το ιδιο...Τον ηρεμησαν παντως, ολα καλα. θα παμε και βολτα στα μαγαζια για καροτσια να μπει και στο κλιμα :)

Παππυ, ετσι ειναι ολες οι πρωτο μανουλες ειμαστε αγχωμενες, νομιζω ο καλυτερος τροπος να το ξεπερασεις ειναι να ενημερωνεσαι, να προσπαθουμε γενικα να μην ειμαστε ασχετες. Σε μενα λειτουργει.. Παρε κανενα βιβλιο για το θηλασμο, αν δεν βρεις της Πατσουρου, παρε του Παπαβεντση...

Κικη μια χαρα οι παιδαροι!! Πολυ καλα πανε, ε με τον ζορικο θα δουμε τι θα κανουμε ;) Η πεθερα ακομα εκει ή σας αφησε ησυχους?

Φλωριανα με γεια το ρινγκ σλινγκ!! Κι εγω ακριβως το ιδιο σκεφτοουνα!! Να παρω μια κουκλα να κανω προβες :lol:

Πολλα φιλια σε ολες και στις κοιλιτσες σας..

καλημερα κοριτσια!!! ξαναμαζευόμαστε σιγα σιγα βλεπω....

pappy με το καλο το μωρακι σου!!! απο μαγαζια εγω εχω ψωνισει λιγο πολυ σε ολα! κοιταξε και σε βιοτεχνιες, οχι μονο μεγαλα καταστηματα! αρχισε ομως σιγα σιγα για να μην τρεχεις τελευταια στιγμη!

αχ φλωριαννα θελω και εγω εναν μαρσιπο!!! εγω σκεφτομουν να παραγγειλω ενα mei tai!

sofaki ακομα ταλαιπωρησε με καουρες? δεν υπαρχει τροπος να σου φυγουν?

twiggy εγω καροτσι πειρα της chicco και το αναλογο καρεκλακι αυτοκινητου που κουμπωνει επανω του!

κοριτσια εχω πιαστει παντου... πονανε τα χερια μου, τα ποδια μου, η πλατη μου! χρειαζομαι γυμναστικη μου φαινεται!

οταν ειχα παει στα mothercare για σουτιεν εγκυμοσυνης ειχα παρει το τελευταιο νουμερο! δεν βγαινει λεει πιο μεγαλο! :o λετε τα θηλασμου να τα βγαζουν σε μεγαλυτερα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...