Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

Νυστάααααζω... (-|(-|(-|

Τί κάνετε κορίτσια;

Πρέπει να διαβάσω και με έπιασε μια βαρεμάρααααα που οφείλεται μάλλον στο άγχος που κρύβω οτι δεν θα τα καταφέρω... L-)L-):-ss:-ss/:)

Αναστασί να χαίρεσαι την μικρή τσαχπίνα σου! Υπναρού και καλοφάγωτη που λέει και η Χρύσα!

Αργυρούλα στη θέση σου θα είχα επιβάλει στρατιωτικό νόμο, θα τα είχα στοιχίσει και τα δύο και θα κρατούσα βήμα με σφυρίχτρα. Μήπως είσαι λίγο ελαστική με αυτό το θέμα; :roll::-?

Εγώ δεν την ξέρω την Γεωργιάδου, αλλά σε όλους χρειάζεται απο μια καταγγελία να 'χουν να πορεύονται, γιατί πολύ την έχουν δει! X(

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!!!! :D:D

Χρονια Πολλα στην Αννυ!!!!!!! :-*:-*:-*:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Αναστασια μου να τη χαιρεσαι την κορουλα σου, να τη δεις να μεγαλωνει και να ανθιζει!!!!Να κανει στη ζωη της αυτο που πραγματικα αγαπα και να ειναι παντα ευτυχισμενη!!

Να της δωσεις 2 φιλακια απο μενα!!!!

Τι κανετε αγαπημενες μου;;;

Παω να σας διαβασω...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ... :oops::oops::oops: Καλλιο αργα παρα ποτε...

Χρονια Πολλα κοριτσαρα μου...Μια χαρα ηταν τα γενεθλια σου...να δεις που θα τα θυμασαι παντα και θα γελας!!!!

Α..εγω μπαινω εδω...που τα συγκεντρωνει απο 100 αλλα σαιτ

http://www.dealike.gr

ας πουμε για Θεσσαλονικη εχει

http://www.dealike.gr/#city=2&category=5

και ενας φιλος του αντρα μου αφτιαξε και ενα αλλο παρομοιο.θα το δω και θα σας πω.

Δημοσίευση

Απο 6 μηνών ρε;;;Στον κωλο του εκατσε;;;;

δε ξερω..εγω εχω και το στουμφοσπιτο...η στρατα με μαρανε εδω μεσα... :lol::lol::lol:

Ποια ειναι αυτη η Γ;;;Αχ καλα να παθει!!Αλλα τοσα χρονια δεν ειχε βρεθει καποιος να την καταγγειλει;;;

Σα στημενο μου φαινεται ολο αυτο!!!!

Βίκυ τι κανεις ρε;;;

Τελικα για την Τριτη δε βλεπω συμμετοχη ε;;; :roll::roll::roll:

Καλα η Ντιντινα ειναι τελειαααααααααα!!!! :x:x

Και η ΡεΑ γαματη!!!!Αλλα εγω Αργυρουλα να σου πω την αληθεια θα την τσουβαλιαζα στο καροτσι... :oops::oops::oops:

Θου...γυρισες;;;

Χρυσα θα παρεις καθολου αδεια τις γιορτες;;;

Δημοσίευση

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μα ειναι δυνατον μια μαμα να βαζει στο φεις λινκ

"Άσχημα μωρά (Photos)" :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλα λεει η Φρανιτα..ΠΑει η μ@434354κια συννεφο απο τις μαμαδες (me including).............

Και μετα απο κατω γραφει..

"Ακόμη και τα πιο άσχημα μωρά, είναι χαριτωμένα... Δείτε φάτσες!"

Αι σιχτιρ...Τελικα 2 πραγματα ειναι απειρα...Το συμπαν και η ανθρωπινη ηλιθιοτητα....

Δικιο ειχε ο Αινσταιν....

Μονο εγω το βλεπω ετσι ρε γμτ;;Μονο εγω θελω υγιη και ευτυχισμενα παιδακια;; :roll::roll::roll:

Δηλαδη τι θα σκεφτει μια μαμα αν δει το παιδακι της σε μια τετοια φωτογραφια;;;

Δημοσίευση
παναγιωτα τσιλ αουτ !!!!

Αφρο δε γινετε ρε..Οταν διαβαζεις για αρρωστιες κτλ, παιδια με αυτοανοσα, παιδια που πεινανε, σε ιδρυματα κτλ...εεεεεε αυτο το λινκ προσωπικα μου προκαλει αηδια και εμετο.σορρυ κιολας....

Και τωρα παω στο μωρο μου....

Δημοσίευση

Παναγιώτα τι να την τσουβαλιάσω στο καρότσι η Ρ. είναι 3 ετών και 3 μηνών (όπως λέει και το τικεράκι μου :roll::roll::roll: ) καρότσι δεν παίρνω πια....αλλά και όταν το έπαιρνα σηκωνόταν και γιονόταν Ο χαμός, μας άκουγε όλος ο κόσμος....ε είπα να μην γίνουμε και ριζίλι πάντα και πάω με τα νερά της.....ο Λ. ακολουθεί δεν είναι το πρόβλημα.....

Δημοσίευση

Ειμαι σπιτι...με πηρε οπεθερος...ο μικρος εξακολουθει ναγκρινιαζει..

ρε παιδια πραγματηκα δεν ξερω τι νπορει ναεχει..ιωση;;;;..αλλα και αλλη φορα ειχε...

ειναι ενα τελειως διαφορετικο μωρο..μερα με τη νυχτα σε συμπεριφορα...

δεν ξερω...

θα επαναλαβουμε την γεννικη ουρων

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά στην Άννυ μας!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Να τη χαιρόμαστε!!!!! :x:x:x

Αναστασάκο μου να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και υπέρλαμπρη η τσαχπίνα σου!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Κατερνάκι είχες γενέθλια;;;;;;;;; :oops::oops::oops: Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου..Να τα εκατοστήσεις!!!!!Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου και σύντομα με ένα ακόμα μπεμπάκι... :D:D:D

Παναγιώτα τι είχες κανονίσει για την Τρίτη;;;;; :roll::roll::roll::roll: Συνάντηση;;;;;;Και με αφήσατε στην απ'έξω;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Έχεις δίκιο για τη μάνα που έβαλε φωτος με άσχημα μώρα..... :?:?:?:?:?:?:evil::evil::evil:

Αλλά ρε όντως υπάρχουν μωράκια που είναι ασχημούλικα.... :oops::oops::oops::oops: Αλλά πολύ χαριτωμένα.... :oops::oops::oops::oops: Έχω δει.... :oops::oops::oops::oops: Εννοείται όλα τα παιδάκια να είναι γερά, αλλά δεν μπορούν να είναι όλα πανέμορφα.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops: Και μην πέσετε να με φάτε..... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Χρύσα τι έχει ο Γιανάκης μας;;;;;; :roll::roll::roll:

Αυτά διάβασα..... :lol::lol::lol: Πάω για τα υπόλοιπα...Αν και ό,τι προλάβω... :oops::oops:

Σας φιλώ... :x:x:x

Δημοσίευση
Αλλά ρε όντως υπάρχουν μωράκια που είναι ασχημούλικα.... :oops::oops::oops::oops: Αλλά πολύ χαριτωμένα.... :oops::oops::oops::oops: Έχω δει.... :oops::oops::oops::oops: Εννοείται όλα τα παιδάκια να είναι γερά, αλλά δεν μπορούν να είναι όλα πανέμορφα.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops: Και μην πέσετε να με φάτε..... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

αν σου πω τώρα ότι το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και τα ίδια ήθελα να γράψω και με πρόλαβες :roll::roll::roll::roll::roll: .....και μάλιστα σκέφτηκα ότι θα ήσουν και εσύ της ίδιας άποψης :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απλά είναι κακόγουστο να το προβάλεις έτσι και μάλιστα να χρησιμοποιείς αλλουνού παιδιά και φωτό, δλδ τα δικά της είναι πανέμορφα? η ομορφιά είναι κάτι πολύ σχετικό και υποκειμενικό....μπορεί εγώ να θεωρώ τα παιδιά μου όμορφα αλλά εσείς άσχημα :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Χρυσα μηπως εχει πυρετο;;Μηπως ποναει;;

Του δωσατε παυσιπονο;;;Μηπως τον ποναει καποιο δοντακι ή το αυτακι του;;;

Αργυ δηλαδη οταν τη βαζεις στο καροτσι και κινεισαι κλαιει;;;Δεν καθεται να απολαυσει τη βολτα;;; :roll::roll:

Καλα αν κλαιει ακυρο αυτο που σου ειπα...θα σε κοιτανε ολοι οι Γερμανοι....

Γωγω που εισαι ρε ;; τι κανεις;;;

Κοιταξτε δεν ειμαι καμια απο το διαστημα..Εχω ματακια και βλεπω...οπως υπαρχουν εμφανισημοι και οχι τοσο εμφανισημοι ανθρωποι το ιδιο ισχυει και για τα παιδια...

Άλλο ομως αυτο και αλλο το ..Παιρνω φωτογραφιες απο αγνωστα παιδια, χωρις την αδεια των γονιων τους και βαζω απο πανω την ταμπελα "ασχημα" και τα προβαλω στο διαδικτυο...Καταλαβες;;;

Ρε συ εδω και καποιες μερες ειχα προτεινει σε ολες σας να ερθετε σπιτι μου για καφε την Τριτη..οι περισσοτερες ομως δεν μπορουν ..θελετε καποια αλλη μερα;;; :roll::roll:

Δημοσίευση

Παρασκευη δε μπορω Αφρο μου...Εχω βαλει ολες τις εξ. δουλειες.

Πεμτη σας βολευει ωρε τσουπρες;;;

σκεφτειτε και πειτε μου...Θελω απαρτιαααααααααα!!!!!!Να σας δω ολες!!!!

παωωωωωωω..φιλακιαααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση

Όποτε μπορείς Παναγιώτα εκτός Τρίτης που όπως σου είπα είναι τα γενέθλια μου. :D όχι πως θα κάνω κάτι δηλαδή, αλλά θα ήθελα να είμαι σπίτι με την οικογένεια! :roll:

Συμφωνώ πάντως μαζί σου είνα ξεφτίλα να παίρνεις ξενα παιδάκια και να τα ετικετάρεις ως άσχημα. Εννοείται οτι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ωραίοι... δε χρειάζεται επιβεβαίωση γι' αυτό. :roll:

Γωγώ μωρη ξεμυαλισμένη τόσες μέρες έχει που το είπε σε όλες η Παναγιώτα! Άντε ξεκουνίσου μπας και συναντηθούμε!

Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη μέρα; Η Πέμπτη ας πούμε θα βόλευε; :?:

Αχ ναι! Μας βολεύει! Πριν το ποστάρω το είδα!! χεχε

Δημοσίευση
Κοιταξτε δεν ειμαι καμια απο το διαστημα..Εχω ματακια και βλεπω...οπως υπαρχουν εμφανισημοι και οχι τοσο εμφανισημοι ανθρωποι το ιδιο ισχυει και για τα παιδια...

Άλλο ομως αυτο και αλλο το ..Παιρνω φωτογραφιες απο αγνωστα παιδια, χωρις την αδεια των γονιων τους και βαζω απο πανω την ταμπελα "ασχημα" και τα προβαλω στο διαδικτυο...Καταλαβες;;;

ναι ρε σε αυτό συμφωνώ........δεν το έχω δει αυτό στο φεεις, δεν έχω μπει ακόμη!!!

Ρε συ εδω και καποιες μερες ειχα προτεινει σε ολες σας να ερθετε σπιτι μου για καφε την Τριτη..οι περισσοτερες ομως δεν μπορουν ..θελετε καποια αλλη μερα;;; :roll::roll:

εγώ μπορώ όλες τις μέρες ;;);;)8-}8-}8-}

Χρύσα μήπως το παιδί γκρινιάζει γιατί απλά θέλει λίγο πιο πολύ την μαμά του?

γιατί και καλά πρέπει κάτι να του πονάει? :?

μήπως θέλει βολτίτσα? περισσότερη προσοχή? :roll::roll:

Δημοσίευση

εγραψα κα με πεταξε εξω...γκρρρρρρρρρ!

Κουμπαρα τι να επαθε ο μικρος?

δωσε λιγο ντεπον...μπορει κανα δοντακι!

Παναγιωτα εγω πεμπτη μπορω!

υποθετω απογευμα!

ΟΛΑτα μωρα ειναι ομορφα!

τα κανει ομορφα το αθωο βλεμα τους και η καθαρη ψυχη τους!

Ξεφυγα απο τα ορια μου...τη μαλωσα..τη φωναξα...την απομακρυνα απο το χριστ., δεντρο τραβοντας την απο την μπλουζα...εκανε χαζομαρες με τα ανηψια μου και ενω της ειπα πανω απ 20 φορε να μην πειραζει το δεντρο παραλιγο να της ερθει στο κεφαλι!

εδιωξα τα ανηψια μου

της ειπα οτι δεν θα της φερει δωρο ο αγιος βασιλης....

και μου ειπε

"δεν πειραζει ας μη μου φερει...αλλα να σε κανει να με αγαπας παλι οπως πριν..."

"συγνωμη μαμα μου "

τωρα τα ματακια τςη ειναι κοκκινα απο το κλαμα ...

νοιωθω ακομα πιο χαλια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...