Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol:

εν τω μεταξύ ξαπλώνει ο Γ στο κρεβάτι της Φ και πάω κι εγώ ξαπλώνω

και ξαφνικά σηκώνεται η μικρή και αρχίζει ένα κλάμα γοερό :(( με τα χεράκια στο πρόσωπο :o

Σηκώθηκε ο Γ την παίρνει αγκαλίτσα και ξάπλωσαν μαζί και μένα μου είπε να φύγω από το κρεβάτι της :o

Κάνανε προβολή στα προϊόντα της Σεβεντιν και η κοπέλα είναι φίλη μου και μου έκλεισε ραντεβου να πάω. Τελικάμε έβαψε μια άλλη. Μου λέει "Μαρία τι θα φορέσεις το βράδυ ?" "Πυτζάμες" λέω (-|

Αναστασία δεν πειράζει για τη δουλειά θα βρεις και καλύτερα ;)

Ήταν καμία από εδώ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας? :roll:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ασε Νατασσα ,μανα με 2 παιδια είσαι 3 χρόνια μετά ,εγω μετακόμισα ,γερασα,30 χρονων πια....Αναστασια απο το πρωτο ποστ χείμαρρος ήσουν!!

η Κωνσταντίνα απεκτησε αλλες 2 μπαρμπι ,με 2 αλογα κ αμαξα...θα τα σοχρέψω...

Δημοσίευση

τι εγινε βικη ?

εγω πρι εκανα μπαμ ....γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει ...εγω κουτουλουσα απο την νυστα το μικρο νιαουριζε για νανι και ο Μ στον κοσμο του .....τελικα πρεπει να πινω 3-4 καφεδες την ημερα για να μην εχω αναγκη απο υπνο και να μην με νιαζει .....

μου αρεσε πολυ το ζεστο κρυο της αναστασιας :lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασια την επομενη φορα που θα ερθεις ευχομαι ναμην βρεθουμε παλυ βραδυ και να μην ειμαι εγκυος :lol::lol::lol::lol: δεν εκατσα πολυ και δεν ειπαμε και τιποτα :(

νατασα :twisted: θα στην βαζω μεχρι να σου γινει το κεφαλι κουρκουτι απο τα παραμυθια :lol::lol::lol::lol: ...τελος εκανα παραγγελια :D

Δημοσίευση

ta νευρα μου!

της ελεγα να ερθε να βαλει πυζαμες και με εγραφε...επαιζε με τις κουκλες της φοροντας το μπουρνουζι!

τελικα την παρατησα...μετα εβαλε τα κλαματα γιατι δεν την εντυνα!

μετ αγιατι δεν ηθελε καλτσες...μετα γιατι σκουντουφλησε στα παπουτσια που εκεινη δεν ειχε βαλε στη θεση τους, μετα ηθελε το κεικ με κακαο και οχι σκετο οπως το ειχα..

κλπ πολλα που σε βγαζουν απο τα ορια σου!

τωρα βλεπει τιβι!

πρπει να την παω κομμωτηριο...μακρυνε η φρατζα!

Δημοσίευση

A κουμπαρα εγω εχω αγορασει κομμωτηριο απο το γκρουπον αλλα βλεπω εφιαλτεςσχετικα με αυτο καιβ κολωνω να παω

μαποσα γραψαρε

ρε σουργελα..τοτε δεν παιζαμε το φορουμ στα δαχτηλα....ενω τωρα

Δημοσίευση

το τρενο των αποκαλυψεων που τρεχει με χιλιαααααααα επρεπε να το πουμε :lol::lol::lol:

γυρισαμε απο τη γιατρο...επιτελους καναμε το αντιγριπικο...απλα μας ειπε οτι εχει υγρο στα αυτακια :( και να βαζουμε μπολικο σπρει...και επειδη δεν ηθελε κλασσικα της το κανα με το ζορι... :oops: αλλα αλλιως δεν το θελει ...

ηταν πτωμα η καημενουλα γιατι δεν προλαβε να κοιμηθει μετα το σχολειο και μολις γυρισαμε..επεσε στην αγκαλια του μπαμπα της...αφου παραταγε απο τη νυστα και κοιμηθηκε πανω του :roll:τωρα εχει κεφακια!!!! :D βεβαια δεν ηθελε να ξυπνησει...τσακιζει ενα μουστοκουλουρο ετοιμο :oops:

ακουστεεεεεεεε :lol::lol::lol:

της λεω εχω ακομη μυξουλες...και τι μου λεει το παπιιι :o:o:o

ε μαμα βαλε σπρει :o γιατι δεν θα γινεις καλα...και θα χει μικοβια το αυτακι σου :lol::lol::lol:

οτι της ειπαμε με τη γιατρο...αχ θ αμε τρελανει αυτο το παπιιιιιιιιιιιιιιι....

Δημοσίευση

Λογοδιάρροια;;;; :P:lol:

Κοριτσάρες, για να ξέρω... ;)

Πως το βλέπετε γι' αύριο;

Απ' τη μεριά μου, μέχρι στιγμής όλα οκ :-ss και η πρόσκληση για απογευματινό καφεδάκι ισχύει... ;;)

Το κοριτσούδια μου κι εγώ θα σας περιμένουμε! :D (Εκτός απροόπτου!) :-ss:-ss:-ss

Καρολινάκι και Αφροδίτη, όχι μάλλον! :( (μπορείτε φυσικά ν' αλλάξετε γνώμη και τελευταία στιγμή!) 8-}

Σισσάκι και Βίκυ, ναι μάλλον; :D

ΛΟΙΠΕΣ ΑΘΗΝΑΙΕΣ;;;; :?::?::?:

Γωγούλι, Παναγιωτοσυμπεθερούλα;;;; (δεν ξεχνάω καμία, έτσι;):oops:

Δημοσίευση

θα ΘΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥναρθω :(:(:(:( και ειλικρινα σας στελνω την αγαπη μου και να περασετε πολυ πολυ ομορφα..!!!!!!

πηρα αδεια και αυριο απο τη δουλεια...και καλα για να γινω πιο καλα..θα ταν βλακεια να παω ατα...αφηστε που θα τ ακουγα και απο τον αντουαν και δεν θα χε και αδικο..και καλα δουλεια δεν πας αλλα βολτα οκ? παντως αν ησουν κοντα μου μπορει να το σκεφτομουν..εστω και για ενα πεταχτο κεφεδουμποοοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τι κανετε?

εγω περναω απλα ΤΕΛΕΙΑ..παιδια ειναι τελεια..μα δε θελω να φυγωωωωωωωωωωω :((:((:((:((:((

τι εννοειται με το ζεστο κρυο στη φωτο απο το αβαταρ τηες ψηλης?

ασχετο..τελειο αβαταρ..

κ της μαρια ιωαννας αλλα δε φαινεται καλα

καρολ ολα καλα?κατσε σπιτι κ χουζουρεψε ρεεεε

μιτσακι εγω αυριο μπορω..να ξες :P:P:P:P

αφρο τελικα κοιμηθηκαν?

σημερα πηγαμε για καφε με αντωνια..οικογενειακος..μα ποοοοοσο τους λατρευωωω

Δημοσίευση

Afro ΧΑΧΧΑΧΑ μα να κανεις αγκαλιτσες τον κυριο κακα?

και εχει και τρελο σουξε...

κι αν θελησει ο Μ. να τον κανει μπανιο στη λεκανη?

να κανει παρεα με τα αλλα κακα?

Μητσακι χμμμ λεω ναι αν φυσικα γινει η καφεσυναντηση...αλλα θελω ευκολες οδηγιες προσανατολισμου...αλλιως θα με βρειτε οταν αρχισει παλι εκομπη η Νικολουλη

Η γωγω που ειναι?

Καρολ...περαστικα...τωρα τι ωρα θα κοιμηθει?

σΥΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

πως εισαι?

Λενα...ακομα αντεχεις...η γεννας?

Θουλη σε εμενα δεν θα ερθεις για καφε?

η Μ-Ι βλεπει τιβι...την εστειλα λιγο στην αδελφη μου και ξαπλωσα...πονουσα πολυ!

χτυπησα 1 κρεπα γλυκια!

εκανα εμετο...

αληθεια δεν θα σταματησουν ποτε?

Δημοσίευση

γιωτα αυτα τα βραχιολακια τα βλεπω κ βγαζω σπυρια, δεν τα χωνεψα καθολου, ετσι μου καρφωθηκε!!

αναστασιααααααααα τελεια ρε η αννυ στη φωτο!!!!!!!!!

νατασααα ουτε εμας μας αρεσει ο κιαμος :lol::lol::lol: ουτε τοτε μας αρεσε :lol::lol:

ηταν μοιραιο φαινεται :mrgreen:

βικυ υπομονη κοριτσαρα

αν δεν γυρισει η θουλη εγω δεν τον βγαζω το μπεμπη :D

αφρο ποια παρηγγειλες τελικα? για πες

αυτος ο κακα κ τσισα σε τι βοηθανε? τα κανουν εκει μεσα? :?

θουλαραααααααα κοριτσαρα μου περνας ωραια ε? πολυ χαιρομαι!

Δημοσίευση

akoma gelav με τη βρυση τη Αναστασιας!

αχ τι χαζομαρα αυτα τα βραχιολακια!

αλλα και η διαφημηση καθε μερα μου τη σπαει...οκ ξερουμε ποτε θα ερθει ο αγιος βασιλης δεν αντεχω να το βλεπω καθημερινα

Δημοσίευση

:o:o:o:o:o:o Φωτια πηρε η γλωσσα σας παλι!!!!!!!!Απο το μεσημερι προσπαθω να σας διαβασω γαλιαντρες!!!!! :-w:-w:-w:P

Καλε θα κοινωνησετε και εξομολογειστε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Εγω δε θυμαμαι ποια ηταν η πρωτη δημοσιευση μου και βαριεμαι να κανω αναδρομες.. ηταν το 2008 γυρω στο Νοεμβρη..παντως διαβαζα αρκετο καιρο πριν αποφασισω να γραψω..Σας θυμαμαι παντως ολες απο την αρχη!!! Καποιες σας ειχα συμπαθησει απο τοτε κι αλλες στη πορεια! ;)

Στο σσσ...λεμε τα δικα μας εγραφα κι εγω..

Τη Φρανι θυμαμαι πολυ εντονα γιατι την ενιωθα τοσο πολυ!!! ειχα κι εγω μια εγκυμοσυνη μες στη τρελα οπως κι αυτη! :P

Καρολινακι μα σου εκανε αντιγριπικο τετοια εποχη κι ενω η μικρη ειναι κρυωμενη;;;;;;;!!!!!!! :twisted::twisted::twisted: τι σκατα εχουν παθει οι παιδιατροι με αυτο το γαμωεμβολιο δε μπορω να καταλαβω!!!

Θουλακι κι ο Αλεξ με τσιμπλα στο ματι...την ιδια ιωση περνανε μαλλον! ;)

Κι εγω σας αγπαω τοοοοσοοο πολυ ρε!!!μη φυγετε!!!!!!!! :((:((:((:YMHUG::YMHUG::x:x:x

Μαρακι ρε τι βλακειες λες οτι δε εισαι συμπαθης απο τις περισσοτερες;;;;;;;;; :o:o:o εγω γουσταρω τρελα κι εσενα και την Αφρο που εκει που συζηταμε διαφορα,πεταγεστε σα τις πορδες και λετε τα δικα σας!!!! Γελαω τρελα!!!!! :lol::lol::lol: \M/ \M/ \M/ \M/

Γωγω που σαι μαρη να μας πεις τι σου φερε ο Γιωργης;;;;;; :P

Αργυ λατρευω χελου κιτυ!!!!!και δεν ειναι μεγαλη που λες! ;)

Τι σου κανανε και σε σκασανε τα μαιμουνια;;;;

Νατασακι πως προλαβαινεις ρε και κανεις τοσα πολλα;;;;;;; :o:o:o εγω ουτε να τα σκεφτω!!!! :?

Η Νατασουλα που χαθηκε;;;

Ερακι σου ειπα οτι πεθανα με τον φωταγωγημενο Κωστη;;;;;!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Βικακι χαλια τα νευρα σου χαλιαααααα!!!!!! :lol::lol:

Αφρο αυτο παλι με τα κουραδοκουκλακια...το ειχα δει κι εγω και ειχα πει μα τι αλλη μαλακια θα σκεφτουν να βγαλουν!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

κοριτσια να ρωτησω

απο σημερα ολοι οι ιδιωτες γιατροι αναστελλουν τη συμβαση τους με τον οπαδ

αυτο σημαινει οτι θα πληρωνουμε κανονικα τις επισκεψεις ετσι?

κ τα φαρμακα δε θα μπορουν πλεον να μας τα συνταγογραφουν, ετσι δεν ειναι?

Δημοσίευση

σημερα ειχαμε αυτη τη κουβεντα στη δουλεια...

θα μπουν στο επουυ...θ ΕΠΙΛΕΓΕΙς γιατρον οπως το τεβε και θα κλεινεις ραντεβου μεσο του 184...ετσι ελεγαν σημερα τα κορτσια...αλλα εεγαν οτι δεν θα εχεις επλογη να πας σε οποιο γιατο θες...

δεν ξερω να σου πω σιγουρα..αλλα εγινε το χειροτερο ταμειο...τα περισοτερα εκτος συμβασης

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ το τσιμπιδακι κρατησα σε κουτακι ...οχι βλαστοκυτταρα και χαζομαρες .

καλα πλακακανω για τα τσισα -κακα κουκλακια .....δεν ξερω που βοηθανε :roll:

εγω θελω σε κουκλακι την περιοδο :lol::lol::lol::lol: εχω να την δω ουυυυυ απο το 08 !!!! :shock: για 3 μηνες την ειχα δει το 10 και μετα παλυ χαθηκε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καπετάν Μπαμπέσης

Ο μυστικός κόσμος των δράκων

Πωλείται μικρός αδελφός

28 ιστορίες για καληνύχτα

Άκου, Μικρούλη! (πανινο για τον μικρο)

2 θα παρει τωρα και 2 στα γεννεθλια του ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...