Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είδα πρόσφατα ένα πάρτυ στο γιο της ξάδερφης μου με κλόουν από τα δελφινάκια και εντυπωσιάστηκα...Μου άρεσαν πάρα πολύ τα παιδιά, είχαν τρομερή όρεξη, πολλλές δυνατότητες και αρκετά οικονομικοί. Σκέφτομαι να κάνω και εγώ ένα πάρτυ και μάλλον θα τους χρησιμοποιήσω...Είδα το Γιώργο Νταλί και τη Νίκη χοπ...πολύ γέλιο...ψάξτε τη σελίδα στο ιντερνετ...τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον τους χρειάζεται

• 3 months later...
Δημοσίευση

Ονομάζομαι Ελευθερία,γεννηθηκα στην Θεσσαλονικη και απο μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολειται με ότι εχει να κανει με παιδιά.Όπως για παράδειγμα θεατρικά,κουκλοθέατρα,εκδηλώσεις με χορούς και άλλα.Μεγαλώνοντας πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ,έτσι έγινα βρεφονηπιοκόμος.Με πολυ αγάπη και όρεξη για δουλειά,συνθέτοντας όμως πολυ διασκέδαση,κέφι και χαρά δημιουργήθηκε Το Παιδικό Ξεφάντωμα!

Σε ένα παιδικό πάρτυ διασκεδάζουμε με :

Μουσικοκινητικά παιχνίδια

Απίθανους χορούς

Τραγούδια συνοδευόμενα με αυτοσχέδια όργανα

Κινητικά παιχνίδια

Ζωγραφική προσώπου

Θεατρικό παιχνίδι

Κουκλοθέατρο

και αλλά παιχνίδια προσαρμοσμένα και κατάλληλα για τις ηλικίες των παιδιών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974217162

ΣΤΟ EMAIL ELEYTHERIA-S@HOTMAIL.COM

ΘΕΣΣΑΛOΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ

http://paidikoksefantoma.blogspot.com/

Δημοσίευση

Εχουν παραρτημα τα Δελφινακια στη Θεσσαλονικη???

Είδα πρόσφατα ένα πάρτυ στο γιο της ξάδερφης μου με κλόουν από τα δελφινάκια και εντυπωσιάστηκα...Μου άρεσαν πάρα πολύ τα παιδιά, είχαν τρομερή όρεξη, πολλλές δυνατότητες και αρκετά οικονομικοί. Σκέφτομαι να κάνω και εγώ ένα πάρτυ και μάλλον θα τους χρησιμοποιήσω...Είδα το Γιώργο Νταλί και τη Νίκη χοπ...πολύ γέλιο...ψάξτε τη σελίδα στο ιντερνετ...τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον τους χρειάζεται
  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια μου καλο ΣΚ να εχουμε. @Kn1 ποσο ζηλευεω π ξεκινησες pilates εγω το σταματησα μολις εμαθα για την εγκυμοσυνη και ειχα στεναχωρηθει. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν και τοσο ελαφρια ασκηση τουλαχιστον οπως το εκανα και ο γιατρος ουτε να το ακουσει. Δηλαδη τα ελατηρια ειχαν αρκετο βαρος και οι κοιλιακοι ζοριζονταν πολυ αλλα σιγουρα ειναι ασκηση που μπορεις να προσαρμοσεις την ενταση και τη δυσκολια. Οτι καλυτερο ειναι θα νιωσεις αλλος ανθρωπος. @Diwni μου καλε μολις γεννησες θα φυγουν και τα αλλα 5 κιλα ειναι το πρηξιμο π κραταει ακομα. Μερα μερα θα ξεπρηζεσαι αλλα και παλι εσυ π εκανες γυμναστικη μεχρι τελους θα ειναι σαν να μην ησουν εγκυος. Και μενα μ λειπει το περπατημα τωρα π δεν προλαβαινω συμφωνω μαζι σου. Ειδικα με το καροτσι θα μπορουσα με τις ωρες να πηγαινω. Και το μισαωρο π παω κατι απογευματα λουκουμι ειναι δεν παραπονιεμαι αλλα εχει βαλει και σκατοκαιρο ολο αερα και συννεφια. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!  @Rena92 και @Eliza Kats τέλεια τα νέα σας!!  @melitiniღ μου με το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε θετικά αυτή τη φορά! Που θα πάνε!  Εγώ μπαίνω στο θεματακι μας αλλά μείναμε λίγες οι κοπέλες που είμαστε στις προσπάθειες.. πόσα να πούμε πια 😂😂😂 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! εγω έκανα ετ στις 21/5 με δύο βλαστοκυστες. Τις πρώτες δύο μέρες δεν ένιωθα κυριολεκτικά τίποτα. Μετά υπήρχαν μέρες που ένιωθα κούραση ή ότι θα μου έρθει η περίοδος, που μπορεί να είναι και από τα φάρμακα, αλλά είχα και μέρες που δεν ένιωθα κατι. Χθες πήρα θετική χοριακη και πάλι δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα. Σήμερα καλή ώρα πάλι νιώθω ότι θα μου έρθει περίοδος. Τρέχα γυρευε δηλαδή! Όπως μου είπαν και εμένα τα κορίτσια, δεν έχει και τόση ουσία να ψάχνουμε συμπτώματα, υπάρχουν δε κοπέλες που χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα πέτυχαν εγκυμοσύνη. Όλα να πάνε καλά εύχομαι και σε λίγες μέρες να έχεις μια θετικότατη χοριακη στα χέρια σου!! 
    • Να μην πεφτεις καθολου. Θα το εχεις σιγουρα ακουσει ξανα αλλα πολλες γυναικες που δεν ειχαν κανενα συμπτωμα ειχαν τελικα θετικη χοριακη. Κι εγω δεν ενιωθα τιποτα το εχω γραψει ξανα ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αρνητικο το αποτελεσμα και τους ειχα πει οτι θα παω την αλλη μερα να τα παρω και μου εστειλαν στο μειλ την χοριακη καθως ηταν θετικη τελικα!! Θετικη ψυχολογια να εχεις καο ευχομαι να πανε ολα καλα!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου ,την Πέμπτη 29 -5 έκανα ετ 2 βλαστοκυστες με 8 ενδομήτριο ,είναι η πεμπτη ετ ,τρεις αποτυχημένες και μια παλινδρόμηση . Δεν νιώθω τίποτα βρε κορίτσια σαν να μην έκανα τίποτα ένα ελαφρύ κάψιμο που και που τίποτα άλλο ,ενώ στις άλλες κάτι υπήρχε στον ορίζοντα.... Άρχισα ήδη να πέφτω ψυχολογικά ,σκέφτομαι ότι δεν έπρεπε να βάλω δυο μήπως επιβάρυναν τον οργανισμό τι να πω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...