Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

επιτέλους ξανασυνδέθηκα...αφού έκανα ένα σωρό λάθος προσπάθειες με τα password και τα email!

Αυξανόμαστε και πάμε βλέπω...!

Τι καλά...

Εμείς (εγώ δηλαδή) δεν το κόβω για άλλη εγκυμοσύνη. Ποτέ βέβαια μη λες ποτέ αλλά πραγματικά νιώθω πλήρης... προσπαθούσαμε για το πρώτο...μας ήρθαν τελικά 2 από εκεί που δεν περιμέναμε ούτε το πρώτο...ε ας μην είμαστε και πλεονέκτες... είμαστε τώρα 4 και είμαστε οκ. Υπάρχει μια ισορροπία!

  • Απαντήσεις 472
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ''3'' ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΑ

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΕΙΔΩΜΕΝ...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ:P....

JANOLINO ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΣ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!;)

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ!

ΜΕΡΕΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????

Δημοσίευση

Χουανιτακι πηγα στις ρυθμίσεις μου και βρηκα τα της υπογραφής (δε θυμαμαι πως ακριβως το λεει) κ τα βρηκσ εκει!! Πατησα υποβολη και τελικα τιποτα!! Μετα διάβασα πως πρεπει να παε στο παλιο μαμμυ να κανεις αντιγραφη...μπλα μπλα και κατι τετοια ακαταλαβιστικα και τελικα προς το παρόν τα άφησα! ! Οτσν μπω απο το λαπτοπ θα ξαναδοκιμασω!!!

Αν μιλάμε για προσδοκίες. ...παντα ηθελα 4 παιδακια!!! (Προέρχομαι από πολυτεκνη οικ.) Αλλα φυσικα κ δεν προκειτε να γινει γιατι εχω παρει τοσες ορμονες με τις εξωσωματικες που δεν ειμαι διατεθημενη να παρω πολλες ακομα!! Γ αυτο εσεις που μπορειτε καντε μωρα!! Τα παιδια ειναι ευτυχία:):):) (βρηκα κ τα Μαιμουνια)

Δημοσίευση

Καλημερα κοτιτσια!! Τι κανετε?? Βλεπω κατι φριχτα ονειρα εγω ακομα και σηκωθηκα πουρνο πουρνο με μια ανασφαλεια οτι κατο δε παει καλα και οτι το μωρο μου θα φυγει ....ουφ!! Και εχω 4 εβδομαδες μπροστα μου για το ραντεβου με τον ντοκ!!!! Δε τη παλετω αλλο!!! Θαλω επιτελους να το χαρωωωω!!!

Χουανιτακι βρηκες ακρη με τα τικερ?? Δε βλέπω να εχεις βαλει αρα μαλλον δε βρηκες:(

Ροζακι εσυ που χαθηκες κοριτσι μου?? Ολα ενταξει??

Κοριτσια ξερετε ποια θυμηθηκα!!! Τη τρελη τη ΣΙΑ!! Τι κανει αυτη η ψυχη?? Εκανε μωρο και εξαφανίστηκε! !! Μαλλον ειναι ζωηρουλικο;)

Δημοσίευση

madi μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτααααα!!συγχαρητηρια με το καλο και το δευτερο νινακι..τι καλα πολυ χαιρομαι!αχ εγω οπως βλεπεις εδω στα ιδια ειμαι αλλα θελω να ελπιζω οτι πολυ συντομα θα ερθω στα δικα σου ;) ετσι φυσα και εσυ τι στο καλο με τοσο γκαστροαερακι θα μεινω και εγω ε?:P

χουανιτακι η Εστελλα σας ειναι ενα μπιμπελο!!!!!φτου φτου ειναι πραγματικα μια κουκλιτσα:) αντε και εσυ γρηγορα να ακολουθησεις την madi μας,με το καλο να ερθει η σειρα σου!

οντως ρε παιδια η μερεντα χαθηκε.δεν ξερω σε τι φαση ειναι εχω να της μιλησω καιρο!μερεντουλα μας που εισαι?

η Σια και αυτη χαμενη:(

Δημοσίευση
Καλημερα κοτιτσια!! Τι κανετε?? Βλεπω κατι φριχτα ονειρα εγω ακομα και σηκωθηκα πουρνο πουρνο με μια ανασφαλεια οτι κατο δε παει καλα και οτι το μωρο μου θα φυγει ....ουφ!! Και εχω 4 εβδομαδες μπροστα μου για το ραντεβου με τον ντοκ!!!! Δε τη παλετω αλλο!!! Θαλω επιτελους να το χαρωωωω!!!

Χουανιτακι βρηκες ακρη με τα τικερ?? Δε βλέπω να εχεις βαλει αρα μαλλον δε βρηκες:(

Ροζακι εσυ που χαθηκες κοριτσι μου?? Ολα ενταξει??

Κοριτσια ξερετε ποια θυμηθηκα!!! Τη τρελη τη ΣΙΑ!! Τι κανει αυτη η ψυχη?? Εκανε μωρο και εξαφανίστηκε! !! Μαλλον ειναι ζωηρουλικο;)

εδω ειμαι και εγω καλα ειμαι!πηρα αποτελεσματα απο το στιγμα που ειχα κανει και ολα αυτα που θελουν πριν ξεκινησω και ηταν πολυ καλες Δοξα το Θεο.τωρα αναμενουμε του αντρα μου θα παμε την αλλη βδομαδα να τις παρουμε!εκανα και για κυστικη ινωση να δω τι εχει γινει και με αυτη!ελπιζω να ειναι και αυτες καλες...

Λογικο ειναι να βλεπεις τετοια ονειρα αλλα μην δινεις σημασια ειναι απο την αγωνια που εχεις για να πανε ολα καλα!εσυ να προσευχεσαι και θα δεις το μωρακι σου θα ειναι υγιη :)

Δημοσίευση

Το ωραια ροζακι μου!!! Αντε ξεκινας πολυ καλα χωρις εμποδια!!! Ο δρομος ειναι ανοιχτος....σπορακια μυριζομαιιιι!!!! Αντε να ξεκινησεις γιατι εχω πολυ αγωνια:rolleyes: με το καλο κουκλα μουυυ!! Θα προσευχομαι για σενα!!!! Εμειναν μονο του αντρουλη σου οι εξετασεις κ ξεκιναμε???

Αντε να εχουμε να λεμε κ αλλα ευχαριστα μπας κ μαθω κ εγω να χαιρομαι!!! Καθε μερα με μαλωνει ο καλος μουγιατι λεει συνεχεια σκεφτομαι αρνητικα κ δεν πρεπει!!! Εχει δικιο μωρε αλλααα....ειναι που εκεινη τη στιγμη δε το καταλαβαινω κ τελικα ειναι πολυ λιγες οι στιγμες που ηρεμω!!! Ατιμες ορμονες!!!!

Δημοσίευση
Το ωραια ροζακι μου!!! Αντε ξεκινας πολυ καλα χωρις εμποδια!!! Ο δρομος ειναι ανοιχτος....σπορακια μυριζομαιιιι!!!! Αντε να ξεκινησεις γιατι εχω πολυ αγωνια:rolleyes: με το καλο κουκλα μουυυ!! Θα προσευχομαι για σενα!!!! Εμειναν μονο του αντρουλη σου οι εξετασεις κ ξεκιναμε???

Αντε να εχουμε να λεμε κ αλλα ευχαριστα μπας κ μαθω κ εγω να χαιρομαι!!! Καθε μερα με μαλωνει ο καλος μουγιατι λεει συνεχεια σκεφτομαι αρνητικα κ δεν πρεπει!!! Εχει δικιο μωρε αλλααα....ειναι που εκεινη τη στιγμη δε το καταλαβαινω κ τελικα ειναι πολυ λιγες οι στιγμες που ηρεμω!!! Ατιμες ορμονες!!!!

αχ μακαρι να πανε ολα καλα jannolino σε ευχαριστω που θα προσευχεσαι σημαινει πολλα για μενα..τωρα που εισαι μαννουλα ο Θεουλης μπορει να σε ακουσει πιο πολυ και να στειλει και σε μενα το η τα θαυματακια μου:) θα παμε αυτη τη βδομαδα να παρουμε και τις δικες του και την δικα μου για κυστικη ινωση που εκανα και τον αλλο μηνα ξεκιναμε πρωτα ο Θεος παντα.βεβαια ακομα μου λειπουν καποια φαρμακα αλλα θα τα παρω σιγα σιγα και αυτα..απλα ανησυχω για το ενα κουτι γκοναλ ληγει τον Μαιο και ελπιζω να μην εχω προβλημα!αχ ποσο περιμενω να ερθει αυτη η ωρα!!!!!!

εσυ να μην αγχωνεσαι ολα καλα ειναι το μωρακι σου υγιη και δυνατο..οσο αγχωνεσαι το αγχωνεις και αυτο και δεν ειναι καλο!φιλακια πολλα στο σπορακι σου :*

Δημοσίευση

Που είσαι βρε χουανιτακι??

ροζακι χαθηκαμεεε!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ευτυχως και εδω εχουμε πολυ καλο καιρο επιτελους!! Σαν να μου φανηκε οτι βλεπω πελαργους που ψαχνουν να βρουν τις μελλουσες εγκυουλες!!! Απο τον αλλο μηνα ξεκινανε τις παραδόσεις( ενταξει βαζω μαιμουνια κ αν δε τα σβησω δεν δημοσιεύει το κείμενο. ..γκρρρρρρρ....)

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

γεια σας κορίτσια!

Rose μην ανησυχείς...και όλα γίνονται.

Είναι θέμα σωστου timing...τύχης...στατιστικών...Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντως...και όχι άγχος (το χιλιοειπωμένο και χιλιοακουσμένο αλλά ναι ισχύει...δεν πρέπει να τρελαίνεσαι ...γιατί τότε τρελαίνεται ο οργανισμός ακόμα περισσότερο και γίνεται μπάχαλο με τις ορμόνες.)

Εγώ συγκεκριμένα είχα πάθει το εξής...

Οταν πέρασε ο πρώτος χρόνος προσπαθειών αν και με πολύ άστατο κύκλο είδα ξαφνικά υγρό στο στήθος...έβαλα με το νου μου τα χειρότερα! ..πάω να κάνω τσεκ απ και βρήκαμε υψηλή προλακτίνη + υποθυρεοειδισμό...αν και δεν υπήρχε ιδιαίτερο άχγος τότε για bebe ωστόσο ο οργανισμός μου υποσυννείδητα...ή δεν ξέρω πως να το εξηγήσω μπήκε στην ψυχολογία οτι κάτι κακό συμβαίνει και μπλόκαραν τα πάντα.

Όπως απλοικά μου εξήγησε ένας γιατρός... ο οργανισμός έδινε την εντολή οτι ήμουν ήδη έγκυος (επειδή ανέβαινε η προλακτίνη) οπότε πολύ απλά δεν μπορούσα να μείνω έγκυος γιατί οργανισμός εκλάμβανε το σήμα οτι ήμουν ήδη (αν και δεν ίσχυε κάτι τέτοιο...).

Μέχρι να ρυθμίσουμε θυρεοειδή και προλακτίνη ο κύκλος έγινε τόσο μεγάλος (έως και 3 μήνες) και πολλές φορές χωρίς ωορρηξία οπότε πού να συντονιστούμε και που να υπολογίσουμε γόνιμες.

Κάναμε και κάτι σπερμοδιαγράμματα τα οποία ήταν από το κακό στο χειρότερο έως και 0 κινητικότητα και τελικά όταν πήγαμε σε άλλα 2 εργαστήρια (από μόνοι μας) δεν τα βρήκαν και τόσο άσχημα τα πράγματα.

Σίγουρα βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά τελικά για όλα υπάρχει λύση και καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν λογική αλλά τελικά το αποτέλεσμα μετράει και είμαι σίγουρη οτι το δικό σας θα είναι θετικό.

Επεξεργάστηκε από elina76
Δημοσίευση

ρε jannolino πραγματικα χαθηκαμε ελεος και εσυ να μπαινεις να μας λες ενα γεια:y32b4::y32b4:

cuando μου ευχαριστω την χρειαζομαι πολυ την θετικη σας ενεργεια!!!!!!!

Ελινα μου δεν αγχωνομαι για το αν πετυχω η οχι αυτο το εχω 50-50..ειμαι προετοιμασμενη και για τα δυο αλλα πιο πολυ στο να μην πετυχει μονο και μονο για να μην απογοητευτω τρελλα μετα..απλα τωρα εχω ενα μικρο αγχος στο να ξεκινησω την διαδικασια και πως θα γινει με τα φαρμακα.δεν τα εχω παρει ολα ακομα,ποσα θα χρειαστω,αν θα τα βρω μετα ξερεις ολα αυτα.ειναι μεχρι να μπω σε ολο αυτο μετα θα με πιασει αγχος για τα αλλα :P ξερω το αγχος μπλοκαρει τα παντα αλλα τι να κανουμε δεν γινεται να το αποβαλλεις οταν θες κατι τοσο πολυ και ανυπομονεις να ερθει δεν γινεται!!!ειναι δυσκολο ειδικα και οταν μπαινεις σε μια διαδικασια στην οποια δεν ξερεις...μακαρι να την ζησω πρωτη φορα και τελευταια :)

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ?ROSE ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ?

JANOLINO,ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ

ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΟΥΝ!ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΛΙΓΟ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ Κ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!ΤΟΣΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ 2 ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!\\m/

ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!!!ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΩΡΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΞΑΝΑ!!![smilie=icon_salut.:

ΜΑΛΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

xouanitaki μου χρονια πολλα και καλα επισης...χρονια πολλα μαννουλα να σε χαιρονται!!!Χρονια πολλα και καλα με υγεια στην μικρη σου να την χαιρεστε!ευχομαι του χρονου και με ενα αδερφακι αν το επιθυμειτε..φιλακια να της δωσεις στα ομορφα μαγουλακια της :)

εγω χαθηκα γιατι ειχα καποια απροοπτα και περασα λιγο δυσκολα με πολυ αγχος αλλα τωρα ειμαι καλυτερα και σε λιγες μερες ξεκιναω...ω ναι ναι εφτασε επιτελους η ωρα και μου φαινεται θα αρχισει η αγωνια μου να ανεβαινει κοκκινο χιιχιχι

οι υπολοιπες που ειστε?για να μαζευεστε σιγα σιγα...

Δημοσίευση

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις κούκλες.... Μπήκα για να σας φυσήξω και ιδιαίτερα το rosaki μας. Με το καλό κοριτσάκι μου, έχε πίστη, θετική ενέργεια, πολύ χιούμορ με τον αντρούλη σου και να δείς που όλα θα πάνε καλά!! Εμάς αυτά μας βοήθησαν και τώρα μπορώ να σας φυσάω, οπότε....

ΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!

και Ξανα ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Δημοσίευση
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις κούκλες.... Μπήκα για να σας φυσήξω και ιδιαίτερα το rosaki μας. Με το καλό κοριτσάκι μου, έχε πίστη, θετική ενέργεια, πολύ χιούμορ με τον αντρούλη σου και να δείς που όλα θα πάνε καλά!! Εμάς αυτά μας βοήθησαν και τώρα μπορώ να σας φυσάω, οπότε....

ΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!

και Ξανα ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

αχ βρε levou μου αυτα κανεις και παιρνουν τα μυαλα μου αερα με τοσο φυσημα :)) σε ευχαριστω πααρα πολυ μακαρι να πανε ολα καλα!στην ιδεα και μονο οτι μπορει να πετυχουμε τρελαινομαιι[smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]:lol:

Δημοσίευση

geia kai apo mena !!!!!ekei pou eisaste hmoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!me poly agxos polla parakalia proseuxes !!!!to prwto arghsa panw apo xrono na to piasw to deytero phga gia test pap kai akousa kardia!!!!!!!!!!ena 8a sas pw apo proswpikh empeiria oi giatroiu den einai 8eoi peftoun exw synexeia de ta xeroyn ola oute ta provlepoun!!!!!!eixame paei gia spermodiagramma 100 fores kai mas eixan prixei!!!!kai 8a duskoleyteite!!kai de mporeite .......kai prepei na kanete ayto kai ekeino kai otan mphkame sthn diadikasia na xekinhsoume metous giatrous hmoun hdh egguos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mi masate oute esy rose25 oyte esy elina76!!!!!8a symbei na ste sigoures!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
mi masate oute esy rose25 oyte esy elina76!!!!!8a symbei na ste sigoures!!!!!!!!!!!!!!

εννοείται οτι δεν μασήσαμε... και μας προέκυψαν δίδυμα χωρίς εξωσωματική ...! δεν θέλουμε να ξανασυμβεί...είμαστε οκ μ αυτά που έχουμε!

Δημοσίευση

voola25 να χαιρεσαι τα παιδακια σου...μακαρι να γινοταν ετσι και σε μενα αλλα τοσα χρονια τιποτα!οποτε ξεκιναω εξωσωματικη και ελπιζω να ερθει με αυτον τον τροπο!

elina76χωρις εξωσωματικη επιασες τα διδυμα?εγω γιατι νομιζα το αντιθετο?@-)

helga ευχομαι συντομα να εχεις θετικο αποτελεσμα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κι εγω άρχισα να βαραίνω κάπως... ειχα σήμερα γιατρό. 1200γρ σχεδόν ο μπέμπης! Μου έγραψε και τα εμβόλια η γιατρός.  Γρίπης και κοκκύτη τα οποία είτε μπορω να τα κανω την ιδια μερα σε διαφορετικό χέρι είτε με διαφορά 15 ημερών. Του κοκκύτη οπωσδήποτε μου είπε γιατί το μωρο θα μπορεί να το κανει μετα τους 2 μήνες. Του rsv γινεται μετα την 32η. Εχω πάρει περίπου 13 κιλά 😬 Πλέον με παρακολουθεί κυρίως η γιατρός του νοσοκομείου . Όταν μπω στον μηνα μου θα με βλεπει κάθε εβδομάδα οπότε έκλεισα ήδη τα ραντεβού. Περνάει πολυ γρηγορα ο καιρός 🥹
    • Εγώ μόνο στο πρώτο παιδάκι δυσκολεύτηκα 1,5 χρόνο ειχα λίγο ανεβασμένη την προλακτινη και δεν έκανα καλή ωορρηξία έχω και πολυκυστικες κάνω μεγάλους κύκλους ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο βρήκα το θεματάκι με την προλακτινη πήρα αγωγή και βιταμίνες και μετά απο λίγο καιρό που πήρα την αγωγή τα καταφέραμε  Εμένα το λαθος μου ήταν πως περίμενα πάνω από χρόνο ώστε να κάνω έναν ορμονικό έλεγχο αν ειχα ψαχτεί λίγο νωρίτερα δεν θα είχα φάει τόση ταλαιπωρία  Παλιά που είχα ξανά κάνει ορμονικό είχα βρει ότι είχε λίγο θέμα με την προλακτινη αλλά ο τότε γιατρός δεν μου είχε πει πως αν θελήσω να κάνω κάποια στιγμή παιδάκι θα πρέπει να το ρυθμίσω  Μετά τις επομενες 3 φορες που ξανσ έμεινα έγκυος (το ένα δεν προχώρησε) έμεινα από τον πρώτο μήνα προσπαθειών   
    • Πήρα ντεπόν εκείνη την μέρα για να μου περάσει αλλά εμένα δεν με πιάνει συχνά όμως  εγώ ο ιδιώτης που είχα παλιά 14 εβδ έβλεπε φύλο ξεκάθαρα  λογικά στο επόμενο ραντεβού αν έχει και καλή θέση θα το δει 🙂
    • Έχεις δίκιο είναι μεγάλο το οικονομικό όφελος για εξωσωματικες. Θεωρώ ότι και με τη στάση τους σε προτρέπουν να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.  Σκέψου εμάς μας είχε πει και ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος ότι είναι όλα μια χαρά (έχω κάνει και επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα οπότε και ο γιατρός είχε γνώση από το ενδομήτριο), οι εξετάσεις όλες μια χαρά, είχα το θέμα με τους ακανονιστους κύκλους, που δεν ήξερα πότε θα κάνω ωορρηξία.  Πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό γιατι ήθελα να κάνω μια σαλπιγγογραφια (για να έχουμε ελέγξει όλους τους παράγοντες). Ο γιατρός που ήταν για την εξέταση μας είπε τα χειρότερα ότι πρέπει να δείτε και την εναλλακτική της εξωσωματικής και διάφορα περι ηλικίας (είμαι στα 31) που αρχίζουν και χάνονται τα υγιή ωάρια και μένουν τα κακής ποιότητας και διάφορα τέτοια. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και να μην έχεις θέμα προσπαθούν να σου δημιουργήσουν τέτοια πίεση και άγχος έτσι ώστε να προχωρήσεις. Μπράβο που τα καταφέρατε μόνοι σας, δε σας αγχωσαν με αυτά που σας έλεγαν; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...