Καλησπέρα κορίτσια! Εγω σπίτι με τ μωρο σήμερα. Ο άντρας μ πήγε τ κορίτσια σε μια δράση. Θεωρώ ότι τα πάμε πολύ καλά όλοι μαζί. Βοηθαει κ το μωρό που ειναι πολυ καλό. Σήμερα θα μπούμε κανονικα σε σειρά. Διαβασμα μπάνια κτλ. Αύριο να πανε σχολείο κ είπα την κουμπάρα μου να ρθει να πιούμε καφέ να με κάνει κ παρέα. Ειπα κ τ αντρα μ να κάνει ότι θέλει τ πρωι, να πάει γυμναστήριο αν θέλει κτλ να ξελαμπικαρει λίγο κι αυτος. Έχει τοσες μερες π ασχολείται με τα πάντα.
Χθες ξύπνησα μεσα στη νύχτα κ εκλαιγα από τ πόνο στο στήθος. Αυτό έτρεχε ολο τ βραδυ. Ειχα μονίμως πετσετες από κάτω. Σήμερα μίλησα με μαια εδω περα μ εδωσε οδηγίες κ ήδη νιώθω καλύτερα. Νομίζω άρχισε να υποχωρεί τ οιδημα. Τις επόμενες μέρες λογικα θα ρυθμιστεί κι αλλο. @Sotiria_94 μου είπε και αυτή ότι στην καισαρικη λογο όρου κτλ τ πρήξιμο ειναι πιο έντονο. Μπόμπα τον έκανες τον μικρό χαχαχα.
@ΜαρίαΔημήτρης άσε τ αγόρια να κάνουν τις βόλτες τους και συ απολαυσε την κόρη σου. Χωρις τ βλεμμα τ μικρού. Εγω πχ αποφεύγω μπροστά τους να την έχω αγκαλια.
@Maria98πολυ θαρραλέα σε βρίσκω π ακόμα δ σαραντησες σκεφτεται για 2ο! Μπράβο σου.
Κορίτσι μου έχεις δοκιμάσει να τον κρατήσεις μόνο στο στήθος; πχ να τον ρεψεις λίγο και να τον ξαναβάλεις μετα ; μπορεί να μη χρειάζομαι τόσο και το συμπλήρωμα, μπορεί να σου φαίνεται αδειο το στήθος αλλα το στήθος εχει γαλακι
Τι ωραία που τα πας καλύτερα και νιώθεις καλά σωματικά 😊 ναι φαντάζομαι θα ηρεμήσει και το στήθος, κι εμένα το δικό μου έχει ηρεμησει ,κυρίως το πρωί το νιώθω βαρυ, σκεφτόμουν αν βάλω τώρα θήλαστρο τι ποσότητα θα βγάλω αλλά εντάξει είναι και σχετικό, έχω στο μυαλό μου όπως είπε και η παιδίατρος μετά τις 40 μέρες να κάνω αποθήκη σιγά σιγά
Όσο για το 2ο παιδί, είμαι σίγουρη πως θα μας έρθει πολύ σύντομα, το αγόρι μου λέει και ξαναλέει να επανέλθει το σύστημα μου και δεν θα με αφήσει έτσι χαχαχα😄
Κορίτσι μου κι εγώ όταν της έκοψα το αντλημενο που της έδινα κυρίως το βράδυ για να είναι πιο γρήγορη διαδικασία και να το πίνει μονομιάς το παιδί και να ηρεμουμε όλοι, το βράδυ μετά γκρίνιαζε και έκανε 10 λεπτά να πιάσει τη θηλη , προφανώς επειδή έψαχνε το εύκολο...τώρα όμως όλα καλά πιάνουμε τη θηλη , θα δεις πως κι εσένα σιγα σιγα θα την πιάνει όλο και πιο εύκολα 🫶