Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ποσο χαιρομαι για τα νεα που μας εγραψες Μαρικακι!Λαμπεις ολοκληρη !!Μπραβο σου!Εχες μεγαλη ψυχη!Εισαι μια κουκλιτσα ετσι κ αλλιως κ δεν χρειαζεται να κανεις τπτ στα μαλλακια σου!Ενα μεγαλο μπραβο αξιζει κ στον αντρουλη σου!

Δημοσίευση

Μαρικάκι σου έχω γράψει παλαιότερα τον θαυμασμό μου γιατί είσαι μεγάλη ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!!!!

Έχεις απίστευτη δύναμη και σου αξίζουν τα καλύτερα τα οποία και έρχονται!!!!!!!

Τα μαλλάκια σου είναι τέλεια, και σου πάνε νομίζω καλύτερα τα κοντά!

Αλλά εσύ λάμπεις και αυτό οφείλεται στον απίστευτο εσωτερικό σου κόσμο!!!!

Να είσαι γερή!!!!!!!!

Σε φιλώωωω

Gprip3.png

Δημοσίευση

πραγματικα συγκινήθηκα με το μεγαλείο της ψυχής σου και την εσωτερική σου δύναμη...πέρασα ώρες να διαβάσω ολα τα μηνύματα μια και είμαι καινούρια σχετικά στο site...

σου ευχομαι οτι τα καλυτερα απο εδω και μπρός και παντα ευτυχία..τα μαλλιά σου είναι τέλεια έτσι κοντα. :YMHUG:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ, αγαπημένες μου φιλενάδες, για τα καλά σας λόγια, για την υποστήριξη και για την αγάπη σας. Πραγματικά ήσασταν το στήριγμά μου και η παρηγοριά μου μέσα σε αυτή τη δοκιμασία. Σας υπερ ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ :x:x:x:x:x:x:x

Ο Θεός να σας έχει όλες καλά, εσάς και τα παιδάκια σας και όσες δεν έχετε αποκτήσει ακόμα την πολυπόθητη οικογένεια, εύχομαι να σας την χαρήσει σύντομα.

Θα μοιραστώ μαζί σας και ένα πολύ σημαδιακό όνειρο που είδα, δύο μέρες πριν από την δεύτερη εγχείρηση, τον Μάιο.

Είδα στο ύπνο μου τον Χριστό!!! Ήταν ντυμένος ζητιάνος και το πρόσωπό του έμοιαζε πολύ με τον Ιησού απο την Ναζαρέτ. Είχε τα ίδια υπέροχα, γαλάζια μάτια. Ήμουν μαζί με τον άντρα μου και ήθελα να τον πλησιάσω γιατί τον αναγνώρισα. Ο άντρας μου τον έβλεπε ώς ζητιάνο, και προσπαθούσε να με κρατήσει μακριά του. Εγώ όμως πλησίασα. Εκείνος μου έκλεισε το μάτι, άπλωσε το χέρι του και μου έδωσε κάτι!!!! Δεν έχω ιδέα τι μου έδωσε, γιατί τότε ξύπνησα!!! Νομίζω ότι μου έδωσε την ζωή μου πίσω. Και έτσι μπήκα στο δεύτερο χειρουργείο χωρίς φόβο και με πίστη ότι ο καρκίνος έχει νικηθεί. Και πράγματι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Οι λεμφαδένες μου ήταν καθαροί.

Είναι πολύ παράξενο, αλλά ήδη κοιτάζω πίσω μου και αισθάνομαι ότι όλη αυτή η δυσάρεστη περιπέτεια ανήκει στη ζωή μιας άλλης!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

πολυ σημαδιακο το ονειρο σου.συγκινηθηκα πολυ.κατα τη γνωμη μου ομως,δεν θα επρεπε να αισθανεσαι πως ολο αυτο το περασε μια αλλη.η δοκιμασια που περασες στην εστειλε ο θεος για να σε κανει πιο δυνατη,για να πιστεψεις πιο πολυ σε αυτον,δεν ξερω για ποιο λογο..πρεπει λοιπον να θυμασαι καθε φαση που περασες,καθε θεραπεια,χειρουργειο κ απο εδω κ περα θα μπορεις να αντιμετωπισεις τα παντα με δυναμη.

σε φιλω!

Δημοσίευση

Μαρινακι μου,εμεις δεν μιλησαμε νομιζω ποτε...δεν θυμαμαι τουλαχιστον..και γενικα δεν πολυ εμπαινα απο τοτε που απεκτησα τα παιδια μου γιατι δεν ειχα τον χρονο.Ομως διαβσα την ιστορια σου και πραγματικα με αγωνια πατησα το κουμπι προς την τελευταια σελιδα του θεματος σου για να δω αν πηγαν ολα καλα!χαιρομαι παρα μα παρα πολυ που νικησες και βγηκες πιο δυνατη απο πριν μεσα απο αυτο το δυκολο δρομο!εισαι μια γυναικα που καταφερε πολλα!σε θαυμαζω πραγματικα!ευχομαι ο ΘΕΟΣ να σου χαρισει κατι που σου χρωσταει...με οποιο τροπο μπορει...Εκεινος ξερει!!!

Δημοσίευση

Ράνια και Αργυρώ, σας φιλώ και σας στέλνω όλη μου την αγάπη :-*:YMHUG::-*:YMHUG::-*:YMHUG::-*

Παναγιά μου, Μύριαμ!!!!!!!!!!! Είσαι πάλι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά, φιλενάδα!!!!!! Φαντάζομαι την χαρά σας... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Αναστασία μου, φιλάκια σε εσένα και στην φραουλίτσα :-*:x:-*:x:-*

Lollipop, τι να πω;;;;; Βλέπω τα δίδυμα και μένω άναυδη!!!! Πως μεγάλωσαν τα άτιμα!!!!! 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Τα δικά μου νέα είναι ότι την Δευτέρα θα μου κάνουν βιοψία στη μήτρα. Το Tamoxifen, που παίρνω κάθε μέρα από τον Ιούνιο, έχει αλλάξει τα τοιχώματα της μήτρας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν συμβαίνει κάτι άλλο...

Όπως βλέπετε, η Οδύσσεια συνεχίζεται... Δύσκολο να είσαι ήσυχος όταν μπεις σε αυτή την περιπέτεια!

Δημοσίευση

αχ τι υπεροχο ονειρο και πιστευω και εγω οτι αυτη ειναι η συμβολη του ολα καλα θα πανε ολα καλα σε θαυμαζω γιατι παντα σε ολα εχεις απιστευτη ενεργεια και υπομονη μπραβο ρε Μαρικακι

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μαρικακι μου ολα να πανε καλα σου ευχομαι κοπελα μου!

Εισαι ενα κοριτσι δυνατο και ετσι θα παραμεινεις!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ θα ναι κοντα σου μην φοβασαι τιποτα!

Θα σε ανταμειψουν και με το παραπανω!

Να χεις πιστη και να σαι σιγουρη οτι η επιθυμια σου θα γινει πραγματικοτητα!

Καλη δυναμη κοπελα μου!

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΗ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ....ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ.....ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ..........ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΑΚΡΥ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ....

ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ....

ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ....

Δημοσίευση

Αγαπημένες μου φιλενάδες, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τα μηνύματά σας :YMHUG::x:YMHUG::x:YMHUG::x:YMHUG::x

Πήρα τα αποτελέσματα και δόξα τω Θεώ, όλα καλά!!!! Η βιοψία αρνητική, το ΠΑΠ αρνητικό, η μαστογραφία αρνητική. [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Η ογκολόγος μου είπε ότι είναι πολύ αισιόδοξη για μένα!!!!

Το περασμένο Σάββατο ήταν 1 χρόνος από τα αποτελέσματα της βιοψίας που επιβεβαίωσαν την παρουσία του καρκίνου. Στις 7 Δεκέμβρη θα είναι 1 χρόνος από την μαστεκτομή και 1 χρόνο καθαρή!!!! Θα πανηγυρίσω τρελά!!!!

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου #:-s#:-s#:-s#:-s#:-s

Ξεκίνησα και γυμναστική, σιγά-σιγά, γιατί με τούτα και με τ'άλλα έχω φτάσει τα 62.5 κιλά και δεν χωράω στα χειμερινά μου ρούχα.... :-??:-??:-??:-??:-??:-??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...