Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παντως αυτο- οταν με επειλησε για αντισταση κατα της αρχης..μου ελεγε ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΣΑς ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗς ΑΡΧΗΣ κλπ, του ειπαμε πως δεν ειστε Αρχη, ειστε ελευθερος επαγγελματιας- αυτο ηξερα- και μετα μας εδειξε την ταυτοτητα του

αφιστε..πολυ νουμερο...και πολυ μ@λ@κας....μου θυμησε λιγο τον Γυναικολογο στο ΙΚΑ ευοσμου..τον παλιο οχι τον σορτση που ηρθε τωρα

Ρε συ Αργυρω..ελεος!!!

ρε παιδια δεν ξερω..πως μπορεις να δεις ερωτικα :!::!::!: ενα παιδι...και μαλιστα ενα δικο σου παιδι

ειναι τοσο...μικροσκοπικα..τοσο τελεια φτιαγμενα..τοσο..κομματι δικο σου....δεν ξερω.....

και μετα σαν μεγαλωσουν..ειναι ενα παιδι...διλαδη..δεν ξερω..αυτοι οι ανθρωποι συγουρα εχουν καποια μεταλαξη στον εγκεφαλο..δεν μπορω να το εξηγησω...

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασί... είπαμε, του γιατρού πουλάκι μου!!! =))

Μα να μη στολίζεις δέντρο;;; Τι στριμάδι!!! :P Λοιπόν, είδα στο Leroy Merlin κάτι ωραιότατα ροζ και μωβ! :ymsick: Τι χρώμα το θες μαρή το δέντρο;;; :lol: Τα απανταχού δέντρα είναι ΠΡΑΣΙΝΑ!!! :P (άντε, και το λευκό ψιλοπαλεύεται, υποτίθεται ότι είναι χιονισμένο, θα το δεχτώ!) :P

:lol::lol::lol::lol: Toυ γιατρου????Καλααααα δημητρουλα!!!!Θα σου δειξω εγω! :lol::lol::lol:

Ναι μωρε...ασπρο σκεφτομουν...Με φουξια στολιδια! :lol::lol::lol::lol: Ή ασπρο δεντρο με κοκκινα και μαυρα (Αργυρωωωωωωω 8-}:)););;) ) στολιδια!!!!!!

Περί εργαζόμενων μητέρων, δεν πολυσυμφωνώ μαζί σου. :roll:
Ποια ειναι η δικη μου γνωμη?Για να ξερω κ εγω αν συμφωνω μαζι σου/μου!!!! :lol::lol: Το λεω γτ τα παρακατω που γραφεις με βρισκουν συμφωνη!!!!

Αυτο που ειπα ειναι πως κανω παραπανω πραγματα στο σπιτι και με το παιδι απο οτι αν θα δουλευα!Και το λεω απολυτως απλα...χωρις να εννοω κατι!1+1=2!!!Εχω περισσοτερο χρονο= κανω περισσοτερα και σε μεγαλυτερη διαρκεια!Με οτι αυτο μπορει να σημαινει σαν αποτελεσμα θετικο ή αρνητικο! ;)

Χρυσα δε διαβασα τι συνεβη!Σε λιγο!

νατασουλα κ εγω ετσι κλασσικουρα ειμαι!Αλλα τωρα ειμαι σε αλλη φαση...και αναρωτιεμαι...Να παρω ενα μοντερνο κ τρεντυ δεντρο-στολιδια που θελω τωρα?Θα επανελθουν τα γουστα μου στο κλασσικο ή μετα το παιδι θα μεινω για μια ζωη "κουκουρουκου"? :lol:

Ηρθε η βαφτιστικια μου(7χρ!) και παιζουν με την Αννυ!!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ :? διαφορα για 2 παιδια!Παιζουν καταπληκτικα!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Νατασούλα αν το κανονίσετε με τον οδηγόι θα είναι μια χαρά, αλλά αν ξεφύγει από το δρομολόγιο χωρίς να ξέρει ο παιδικός και π.χ. γίνει ατύχημα (μακρυά από σας) δεν θα τον καλύψει η ασφάλεια :?

Δεν θα γίνεται χωρίς να το γνωρίζει ο παιδικός απλά ο οδηγός θα μιλήσει στην υπεύθυνη για να την πείσει γιατί τα έχει πάρει μαζί μας :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Τριτη μερα σημερα το κοριτσι μου πηγαινει χωρις κλαματα στον παιδικο!!! Εχει μαθει λιγο πολυ τι παιζει εκει και περναει καλα πια. Σας τα επρηξα σορρυ αλλα με στεναχωρουσε πολυ το θεμα :oops: Ο Γ. χθες με ξεκανε,αφου σε καποια φαση τον πηρα στο κρεβατι μου και κοιμηθηκαμε μαζι. Κολλησε μαλλον ιωση απο την Ε. παλι η οποια εχει ΠΑΛΙ μυξες και βηχα και ειχε βουλωσει η μυτη του. Δευτερη ιωση σε ενα μηνα...

Χρυσα μα τι μακακας ρε ο τυπος! Για μπουνιες οντως! :twisted: Τελεια τα στολιδακια που εβαλες!

Αναστασακι εγω εχω πρασσινο δεντρο 2.00μ. Το πηρα περισυ και εβαλα μονο κοκκινες μπαλες και πολλα λαμπακια. Φετος λεω να βαλω κανενα αλεξαδρινο ενδιαμεσα και ισως καμια κορδελα. Δεν κατεληξα ακομα. Α! και σκεφτομαι να το κρεμασω απο το ταβανι για να μην το φτανει ο Γιωργος :lol:

Αφρο εχεις δικιο..θελει απο τωρα να ξεκινησεις για να προλαβεις να τα φτιαξεις μεχρι την βαφτιση. Δεν θα ειναι και λιγα αυτα που θα κανεις.

Αργυ πηγες να δεις τι χαλασε το μπουμπουκι? Και η Α. βαζει την τσαντα του Π. καμια φορα και λεει >Μαμα παω στην δουλεια! Ποια δουλεια της λεω παιδι μου? Στην VWL λεει :lol: Βαζει και ενα L στο τελος :lol: Πολυ γελιο εχει! :D

Συμπεθερα εγω βλεπω μια ομοιοτητα με σενα και την μικρη αλλα δεν μπορω να καταλαβω που...ισως στην περιοχη των ματιων. Το σιγουρο ειναι οτι μοιαζει στον Μακη ποιο πολυ. Καλα ο Αλεξ εχει μια τρελοφατσουλα στην φωτο!! Θεος!!

Μιτσακι μου τελειος ο διαλογος σας!! :lol: Α! το βιβλιο μετα απο εσενα το θελω εγω!! :lol::lol::lol: Ενδιαφερον μου φανηκε!!

Νατασα καμια φωτο προφιλ στο γκρουπ στο φεις δεν θα βαλεις? Νομιζω θελει μια! ;)

Σημερα πηρα τηλ. την Ελληνιδα μαμα που πηγαινουνε μαζι τα παιδια μας παιδικο. Την γνωρισε ο Π. στο εστιατοριο που δουλευει και του εδωσε το τηλ. της να την παρω. Φανηκε πολυ καλη και ομιλιτικια. Επισης ειμαστε γειτονισσες!! Απο το μπαλκονι μου παιζει να βλεπω το σπιτι της και απο Δευτερα θα πιουμε καφεδακι!! Πολυ χαρηκα!! Παω να μαγειρεψω φασολαδα. Τα λεμε αργοτερα! Φιλια σε ολες!

Καλε ποσα ειπατε μεχρι να ποσταρω :shock::o Θα τα διαβασω αργοτερα.

Δημοσίευση

Καλημερααααααααα :D:D:D

Νατασουλα... :oops::oops::oops: καλε δεν ειδα πουθενα για το ονειρο...θα τα ξαναδιαβασω..σε αυτο το τρενακι ειναι;;;

Αυτη τη βδομαδα ειμαι και με τα 2 στο σπιτι...απο βδομαδα ελπιζω να βρω λιγη ησυχια να σε παρω. :D:D

Αναστασιαααααααααααα :lol::lol::lol: ζωγραφιζεις πάλι!!!!!Παρε ενα λαμε δεντρο να κανεις τη διαφορα... :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::lol::lol::lol::lol:

Α ουτε και εγω στολιζω ...ποτε δεν μου αρεσε..απλα αρεσει στον Γ. τωρα με τα παιδια(ο ταλιμπαν και ο μικρος εξερευνητης) βρηκα δικαιολογια να ΜΗΝ ΣΤΟΛΙΣΩ!!! :!::!::!:

Ρε Γωγω ολο θελω να στο πω...σας εχω κρατησει 2 μπομπο(για μεγαλους ) απο τη βαπτιση.Εχουν μεσα μπισκοτο.Τι να τις κανω;;;φοβαμαι οτι θα χαλασουν... :?:?

καρολινακι πως εισαι βρε;;;ο βηχας;;;

Πω πω Αργυρουλα και εγω στενοχωρηθηκα με το αλλο ποστ ρε συ. :(:(

Α η Νατασα ειπε Ιουλιο οτι θα ανεβω γιατι ο γαμος ειναι στις 30 Ιουνιου.Οποτε σου λεει μετα κατσε κια για διακοπες.

Κοιτα ..αν εχουμε λεφτα μπορει να το σκεφτω.ευκαιρια ειναι αφου τα χλμ. θα τα εχουμε κανει. ;)

Θου ο γαμος θα γινει στο Ωραιοκαστρο.Δε ξερω που θα κανουν τραπεζι.

Εμεις θα μεινουμε καπου που να εχει οπωσδηποτε ευκολο παρκαρισμα. :!::!:

Χρυσα τελικα δε θα ταπεζωσεις ε;;;καλα θα κανεις.

Βενακι εννοειται ρε πως θελω να σε δω!!!! :x:x:x

Μητσακο μου στη λεει η νυφουλα μου ή η ιδεα μου ειναι;;;;

Βίκυ μου φιλια στην κοιλιτσα!!!

Λενα μου τελειος ο μπεμπαρος σας!!!Δηλαδη ποτε περιπου σου ειπε οτι γεννας;;;;

Λενακι τι φατσουλα η ειρηνη ρε;;;Καλα αυτο το παιδι ειναι που σε ταλαιπωρει;;; :o:o

Α Αφροδιτη μου τα βιβλια ρε ο Μανωλης τα πηρε με καλο ματι;εμενα ο δικος μου οχι και τοσο... :evil::evil::evil:

Φιλακια και στις υπολοιπες τσουπριτσες..Παω να συνεχισω με κεφι,σθενος και χαρα την φασινα μου!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πωπω Χρυσα συγχυστηκα!!!Τι να πω???Θα πω πως μαλλον ο τυπος ειχε περιοδο σημερα γτ αν ειναι καθε μερα ετσι... :evil::evil::evil::evil: Μου τη δινουν οι ανθρωποι που ψωνιζονται ετσι!!!Δλδ αυτος ειναι κ κανενας αλλος κ οφειλεις να χορευεις στο ρυθμο του :o

Ευχαριστω για τα σαιτ!Δε βοηθας!Παλι τα στολιδια που μου αρεσαν κανουν 3,5-5 ε η 1 μπαλα! :lol::lol::lol: Μαλλον θα εχω προβλημα!!!!

Θα παω πρακτικερ κ λεροΰ!

Ελενα τι καλα!!!!Θα εχεις παρεα!!!!μακαρι να ταιριαζετε!!!!

Δημοσίευση

μετά είχε ένα άλλο ρεπορταζ που έλεγε ότι ένα αγοράκι (τώρα είναι άντρας 60 ετών περ.) το παρενοχλούσε σεξουαλικά η μαμά του :o:o:o:o:o σε ηλικία 6 ετών του έπλενε το πουλί του και το φιλούσε και σε ηλικία 10 ετώ είχε επαφή μαζί της και κάθε 2ο βράδυ είχαν επαφή!!!! :o:o:o:o:evil::evil::evil::evil: πατέρας δεν υπήρχε!!! οι γιαγιά-παππούς το ήξεραν και δεν έλεγαν τίποτα!!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil: ΠΑΛΙΟΚΑΡΙ$@#@%#%@#ΛΑ!!!!

αΝΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

μΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ!!!!

(το τερας οχι εσυ Αργυρουλα μου)

Πω πω μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μιλαμε!!!

Δημοσίευση

Καλημερα, δεν σας διαβασα..απλα να πω τα νεα μας

Καλυτερα σημερα, απλα εχει ακομα λιγο διαρροια, οχι το προχθεσινο χαλι..σκεφτομαι μπορει να φταιει κ η αντιβιωση (ευτυχως ηταν μονο για 3 μερες)...

Αρχισε να τρωει, εφαγε περισσοτερο απο το μισο μπιφτεκι στον ατμο με ρυζ..κ πρωινο εφαγε χθεσινη κρεατοσουπα...

Εχει χασει κιλα το παιδι παντως..

Ο Κ ειναι Γενευη...σημερα παω δουλεια...Θα τον παρω μαζι..θα με φαει το ξερω αλλα τι να κανω..που αν τον αφησω! Αυτες τις μερες δεν καθεται με κανεναν αλλο!

Φευγω....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τσουπριτσες μου..

τι κανετε? εγω θα πρωτοτυπησω δεν θα πω πολλα.. :lol::lol::lol:

Ιουλια μου χαρηκα πολυ πολυ με τα νεα σας..ειδες κοριτσακι μου...μπραβο στο φιλιππακο μας...

Φραν μου περαστικα στον μικρουλη σου...τι να πω μωλε..πολλες αρρωστιες...κρατα τον λιγο σπιτι...

σισσακυ να στε καλα και πανω απ ολα αγαπημενα ευχομαι... ;);)

δημητρουλα μου πολυ γελασα με τις ατακες τις κορακλας σου..

αναστασια εισαι γαμω τα τυπακια... :lol::lol::lol:

παναγιωτα μου ...αφρο μου..λενακι μου....(πολυ ομορφη η κορουλα σου πτου πτου)...χρυσα..lovieeee...μακιααααααααααααα

και σε ολες οσες με ξεχνουν....παλι στελνω φιλια.... :lol::lol::lol::lol: ειμαι ανωτερο ρυζακιιιιιιιιιιιιιι :D:D

Δημοσίευση

Φρανίτα μην ανησυχείς για τα κιλά θα τα ξαναπάρει, σιγά σιγά...περαστικά και στους 2 σας :x

Παναγιώτα σιγά μην εννοούσες εμένα :o:o:o:o

πιο πολύ μου άρεσε το τικεράκι με την παραλία :lol::lol::lol::lol: 10κιλά? :o:o:o

με το καλό! :D

Λενάκι δεν έκανε ζημιά, ευτυχώς, απλά συμμάζεψε το δωμάτιό της :D

ελπίζω να ταιριάζετε με την συμπατριώτισα :D

Δημοσίευση

Παναγιώτα σελ 11 η αφήγηση :lol::lol::lol::lol:

Βίκυ 750€ :o:o:o πολύ ακριβό γούστο έχεις κι εσύ να κάνεις παρέα με την ψιλή που το πιο φτηνό στολίδι που της άρεσε κάνει 3,5€ :mrgreen::mrgreen:

Εγώ γύρω στα 200€ είχα δώσει για όλα..........

Λενάκι είδες που έστρωσε η Ειρήνη στο σχολείο? και πολύ γρήγορα μάλιστα :D:D:D

Φραν περαστικά και πάλι, πολύ χάρηκα που είναι καλύτερα

Δημητρούλα τέλεια η Β σε στέλνει αδιάβαστη........

Δημοσίευση

Καλησπέρα! :mrgreen:

Κοριτσάρες θέλω τόσα πολλα να γράψω και να σχολιάσω, αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλάσω! Με το συμπάθειο! :P

Σας ευχαριστώ πάαααααρα παρα πολύ για τις ευχούλες σας κουκλιτσες! Είστε πολύ γλυκιές! :x

Τελικά χθες ήρθαν και μας είπαν μεχρι τις εξι να έχουμε φύγει, οπότε τα μάζεψα κατις τις 5:30 και πήγα σπίτι. Με πήρε τηλ η κολλητη μου και μου είπε οτι στο πολιτιστικο που εινα κάτω απο το σπίτι μου θα ερχόταν η όπερα της βαλίτσας και έτσι σήκώθηκα και πηγα με συνοπτικές διαδικασίες να δω Τραβιάτα.

Πολύ ωραία παράσταση! Μου εχει λείψει τόσο πολύ να πηγαίνω θεατρο, λυρικη κλπ... ατιμη κρίση, άτιμα φράγκα!!!! :twisted::twisted::twisted:

Γύρισα σπίτι την ωρα που γύριζε ο Π απο τη δουλειά. Συναντηθηκαμε στο ανσασερ! :lol:

Είχε αγοράσει λουκάνικα και τα ψήσαμε στο τζάκι και έτσι πέρασε η 5η μας επετειος! :roll:

Η μικρη κοιμήθηκε στις 12, αλλά ευτυχως γιατι δεν την είχα δει καθόλου... :? Είχε κοιμηθεί το μεσημέρι 4 ώρες! :shock:

Μπάι δε γουέι συμφωνω μαζί σου Αναστασί για τη φουλ τάιμ μάμα θεωρία σου. Θα είσαι το μεσημερι σπίτι;

Επίσης συμφωνω με Άργυ για τριτη γνώμη Ιουλία. :?

Βενάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα τις τσουρομαδήσω που σε στεναχώρησαν οι δικιές μου!! :x

Ακόμη θυμάμαι που σας περίμενα έξω απο τα σταρμπακς και ήσουν η πρώτη που ήρθες Φουριόζα!!!

"Γεια είμαι η Βένη"!! Τι γλυκια!

Ήμουν λίγο αμήχανη ρε συ και δε σε χαιρέτησα εγκαρδίως :oops::oops::oops: Το ήθελα όμως πάρα πολύ απο μέσα μου! :lol::oops::geek:

ήθελα τόσο καιρό να στο πω αυτό και όλο το ξεχνούσα! :|

Θεσσαλονικίες θα σας ξανάρθω το αποφάσισα! Τώρα το μόνο που μένει ειναι βρω τα λεφτα! :lol::lol::lol::lol::mrgreen:

Τί άλλο θυμαμαι... Α! Δεντρο ναι εμεις έχουμε πράσινο και μπάλες λευκές και χρυσές. Μπορεί φέτος να πάρω ασημι μωβ μπάλες όμως... θα δούμε...

Ένας μπάτσος πάει πέρα δωθε στον διαδρομο και μου έχει σπάσει τα νεύρα! :evil:

Λενακι μακαρι να ταιριαξετε με την γειτόνισσα! ;)

Η Μαρία ξέρει καμιά πως είναι;

Καρολ θα σου τηλ!

Θα επανέλθω! Μας ενημέρωσαν οτι πρεπει ντο κτιριο μεχρι τις 3 να είναι άδειο.

Δημοσίευση

χαχαχ 750 αλλα με αυτο θα μεινω για τα υπολοιπα 75χρονια...

συμπεθερα δεν με συνταρασει αυτο με το παιδακι και τη μαμα...το εχω δει με τα ματια μου!

ναι ναι στην Ελλαδα

ειχε το παιδι της στο νοσοκομειο...

δε μπορειτε να φανταστειτε τι μας ζητησε και τι ειδαμε με τα ματακια μας....ευτυχως πηρε εξιτηριο μετα απο ενα σκηνικο

το παιδι(γυρω στα 30) με νοητικη στερηση, μας ζητησε χωρις καμια ντροπη και παρουσια γιατρου να το "ανακουφιζουμε" με το χερι μονο..δηλ δεν ζητουσε κατι παραπνω.. οταν ειχε ορεξεις....

φυσικα αρνηθηκαμε...σχεδον την βρισαμε αλλα με ευγενικο τροπο...βασικα με τον φοβο της αναφορας...

μετα πο μερες του εφερε βασιλικο πολτο...γιατι διαπιστωσε οτι δεν εχει τις ιδιες ορεξεις ππου ειχε σπιτι και οτι φταιμε εμεις που δεν βοηθαμε...

ενα απογευμα...μπαινω στο θαλαμο να κανω ελεγχο και την βλεπω απο πανω του με το στηθος εξω...υποθετω οχι μονο αυτο...φορπυσε φουστα...δεν ντραπηκε καθολου...ουτε ταραχτηκε...

την επομενη πηρε εξιτηριο...

σημ... ο μπαμπας τα ηξερε ολα ...απλα καθοταν εξω απο το θαλαμο!

Δημοσίευση

Σισσιω βρηκα τροπο να ερθεις οικονομικα!!!

τα μπεις στο http://www.trainose.gr δυο ευδομαδες με 1 μ ηνα νωρητερα απο την ημερομηνια που θα ταξηδεψεις και θα κλεισεις το εισητηριο σου με 9 ευρω ανα διαδρομη...διλαδη με 18 Ευρω πανε ελα...συμμετεχουν και οι αμαξοστοιχιες ιντερσιτι

Επισης για τα εισητηρια των 19 ευρω, εαν τα κλεισεις 2 ευδομαδες νωρητερα εχεις εκπτωση 4 ευρω ανα διαδρομη..

καλο ε;;;;

οποτε σε περιμενουμε!!!!!

Ηρθε η εσπρεσιερα μας..

ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλε ξεχασα να σας πω τα νεα για τον παλιογιατρο που με εκανε χειροτερα :evil::evil::evil::evil::evil: με τη λαθος διαγνωση...που με τρελανε...!!!!!!μαλλον ειναι η Η1Ν1...θελει πολυ προσοχη...με τα λαθος φαρμακα που μου δωσε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: και με εναν βηχα που μεχρι χθες το απογευμα αντι να καλυτερευει με τις αντιβιωσεις χειροτερευε..ακι εγω να παω να τρελαθω απο το αγχος μου και να τους λεω..πηγαιντε με αν ειναι στο νοσοκομειο..με οξυγονο κτλ...δεν νατεχω αλλο τετοιο βηχα...μην κοροιδευετε... :oops::oops::oops: αλλα οταν σου δημιουργουν αισθημα πανικου...γνωριζοντας οτι ειμαι εγκυος...και σου λενε...αχ κανονικα επρεπε να παρεις το ταμιφλου :shock::shock::shock::shock: και οταν τον πηρα και του πα δεν μου κανει τιποτα το σιροπι..α παρε αυτο...χωρις να ρωτησει αν ειανι ξηρος η παραγωγικος.. :?:?:? ε και εγω φωναξα εναν αλλο γιατρο...ο οποιος γελαγε οταν του πα τις φοβιες μου..με καθησυχασε αμεσως ο ανθρωπος... :D:D:D μου πε κακως σου δωσε εξ αρχης αντιβιωση αφενος μεν επειδη εισαι εγκυος.. :(:(:( και αφετερου επειδη προκειται για μια ιωση...!!!!!!! που θα περασει απλα θελει υπομονη...μου κοψε το φυτικο σιροπι πουδεν εκανε τιιιιιιιιιιιιποτα και πηρα το μπισολβον...δεν ρωτησα το γυναικολογο αλλα εβηχα σαν π.................ειμαι λιγο καλυτετα και χαιρομαι τοσο γαυτο ..οκ βηχω αλλα ξερβ οτι δεν εχω κατι τοσο σοβαρο...εδω ο γελοιος..μου πε χθες που τον πηρα...κανονικα χρειαζεσαι ακτινογραφια να δουμετι εχεις... :twisted::twisted::twisted::twisted: αχχχχχχχχχχχχχχχ ετσι μου ρχεται να τον διασυρω παντου,...παντως παπαγου εχει ιατρειο και αντε μην πω τιποτα αλλο..

αν με διαβασατε και δεν ζαλιστηκατε ακομη... :lol::lol::lol::lol: σας φιλωωωωωωωωωωωω γλυκααααααααααα ζουζουνες μου...

ενα λιγακι αναρρωμενο ρυζακι...απο γλασσε δηλ... :? παω να γινω μπασματι :lol::lol::lol::lol: τι λεω το ατομο ε?χαχα

Δημοσίευση
Η Μαρία ξέρει καμιά πως είναι;

Η Μαρία καλά είναι.... μας διαβάζει αλλά λίγο η δουλειά, λίγο το μεταπτυχιακό, δεν έχει και τι να γράψει....είναι στεναχωρημένη και με την γιαγιά της.....

θα γράψει κάποια στιγμή όταν είναι έτοιμη! :!:

Δημοσίευση

ti kanete?

βικυ :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

εχω μεινει μαλακας..μαλακισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αηδια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εμεις καλα..

εγω εχω ενα τεραστιο δεντρο ενα μετρο ειναι δε ειναι..μα ρεσουν τα μικρα..τα μεγαλα κ να μαρεζαν χωρο να κλασω δε εχω αυτο θα εβαζα?

περαστικα σε καρολ σεμπ κ οποιο αλλο ειναι αρρωστο..

σαυρογιωτα η κορη σου ειχε τελικα ιωση?

χρυσα κερνας καφε?

ποσους καφεδες κανει αν θηλαζεις?

σας φιλω ολες...

Δημοσίευση

ουφ κατι εκανα, λοιπον τη μικρη την πηγα εχθες στον παιδιατρο ,πεντακαθαρη ειναι,επισης του ανεφερα την ωτιτιδα κ το οτι πηρε αντιβιωση χωρις πυρετο κ μονο μια φορα παραπονεθηκε γ πονο κ εμεινε ετσι :? ,δεν σχολιασε τη συναδελφο μου μα το καταλαβα οτι τσαμπα την εδωσα .... :? Βίκυ ολα καλα >?μπραβο κοριτσαρα ,βιζιτες μωρε μην κανεις ,εσενα θα σε αρεζε να σε κοπανανε στο κεφαλι ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλία περαστικά και αγύριστα,ωραίο μωρο το γιατρουδάκι? :lol::lol::lol::lol: τα ξεχασα τα υπόλοιπα...α Σισσυ πυο δουλεύεις?αυτα δεν θυμαμαι τπτ αλλο ,σορυ ε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...