Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νταντά Θεσσαλονίκη!!!


Recommended Posts

Με λένε Νίκη, μένω Θεσσαλονίκη και είμαι πτυχιούχος Νηπιαγωγός με πολυετή πείρα σε σχολεία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και φύλαξη πολύ μικρών παιδιών.Μέχρι πρόσφατα δούλευα σε μια οικογένεια, αλλά δυστυχώς ο πατέρας έχασε τη δουλειά του και έτσι έμεινα και εγώ χωρίς δουλειά. Είμαι διαθέσιμη λοιπόν!! :roll:

Το τηλ. μου είναι 6947777100 και το mail μου nikit_79@yahoo.gr αν θέλετε να στείλω και το βιογραφικό μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και επίσης να πω ότι είμαι κάτοχος Proficiency Αγγλικών,έχω επάρκεια και μπορώ να κάνω και μαθήματα, όπως επίσης να βοηθάω μεγαλύτερα αδερφάκια στα μαθήματα...

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Αχ εμένα είναι ακόμα ζωηρή και θέλω να την στείλω παιδικό πιστεύω θα της αρέσει και θα ξεδίνει το θέμα είναι τι ιώσεις θα φέρνει στο σπίτι η μπέμπα τότε θα είναι 6 μηνών και η παιδίατρος είπε πως θα δούμε αν θα πάει φέτος ανάλογα με τις ιώσεις πέρσι το Πάσχα είχε πολύ κοξάκι αν είναι πάλι έτσι θα πάει από Σεπτέμβριο  μεταξύ τους οι αδερφούλες μπορώ να πω πως τα πάνε καλά.. η μεγάλη την θέλει την αγκαλιάζει την φιλάει βέβαια την έχει δαγκώσει 1-2 φορές το ποδαράκι της  αλλά εντάξει μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά θα συμβούν... 😂 Είδες διαφορά δηλαδή με τον παιδικό ε; Μου δίνεις κουράγιο γιατί και εγώ εκεί έχω εναπόθεση τις ελπίδες μου μπας και ηρεμήσεις κάπως  Εσείς πως τα πάτε ;
    • Καλημέρα κορίτσια μου.  @Elli13 Τι όμορφα λόγια είναι αυτά που είπες στην @ditaki μας. Πέρασα και εγώ από αυτό το δύσκολο μονοπάτι της επιλόχιας. Θυμάμαι μια φίλη μου με δύο παιδιά η ίδια μου έστελνε μήνυμα κάθε μέρα. Τι κάνεις πως είσαι; Χρειάζεσαι κάτι; Και ένιωθα τόσο όμορφα που κάποιος με σκέφτεται. Είχα κλειστεί σπίτι μου και έκλαιγα με τις τύψεις μου που αντί να είμαι χαρούμενη που έχω το παιδάκι μου εγώ ένιωθα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Μου πήρε αρκετό καιρό να συνέλθω και πάλι αυτή η φίλη μου με βοήθησε που μου έλεγε έλα πάρε το καρότσι και πάμε να περπατήσουμε. Κάνε πράγματα που να σε ευχαριστούν.  @Elli13 θα πας για χοριακη σήμερα;; Αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου και μόλις μπήκα και έλεγα να γράψω να δω τα νέα σας.  Καλά μια χαρά είμαι εγώ έχει από χθες βέβαια που ξαναπαιδεύομαι με καούρες. Το Σάββατο έχουμε και το gender reveal party. Από κινήσεις μιας και έχω πρόσθιο πλακούντα αισθάνομαι ώρες ώρες το βράδυ κάποιες "πεταλούδες" αλλά τίποτα πολύ έντονο. Τώρα έχει αρχίσει και φαίνεται και η κοιλιά και δεν κρύβεται 🤣. Το άγχος καλά κρατεί αλλά τι να κάνουμε..    Εσύ πως είσαιι???
    • Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Πώς είστε?
    • Εμάς αυτό που μας βοήθησε αν θέλεις συζήτησε το και με τον γιατρό σου ήταν υπερηχογραφική παρακολούθηση κύκλου και την κατάλληλη μέρα μία ένεση η οποία στοχεύει σε πρόκληση ωορηξίας εντός 24ωρου. Πάντα με την καθοδήγηση του γιατρού είχαμε επαφές όταν μας είπε και έμεινα έγκυος.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...