Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το Εξπρες του βυζονυχτιου Νο 54-Χτυπα και αλλο θα το αντεξω!

Recommended Posts

αλλα ρε γ@@@ μου δεν τρωει φαγητο και εφαγε την κρεμα !!! :shock::shock::lol::lol::lol:

τον βρηκα ξαπλα στο κρεβατι να την γλυφει απο το σωληναριο :shock::shock:

παω για υπνο ,καλο βραδυ .

εγω δεν καταλαβα τι εργασεια λεει η βικη ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαρια τελεια φωτο..στο προφιλ ΄λεω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

νατασα σε λεω θαυμαζω το χερι μου που δε αποτυπωθηκε στο μαγουλακι το θοδωρη :lol::lol::lol::lol:

α βγηκε το καινουριο βιβλιο του παπαβε http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=598188

Αχ θελω να σας γραψω και δε με αφηνει ο Π. Θελει να δει εναν αγωνα.

Σας καληνυχτω, είμαι κομμάτια εκανα και αρχαια σήμερα! Δε θυμαμαι τίποτα... δε με βλέπω να τα καταφέρνω.

Σας αφήνω γιατι με αγριοκοιτάει! :evil:

γεια σας κ παλι

νατασακι ναι το πηρα το μηνυμα σου! την ειρηνη δεν την πηρα τελικα, λεω να κανω αυτα τα δωρεαν που κανει ο γαληνος, γιατι λεφτα δε μας περισσευουν για τιποτα πλεον..

να σου πω στο γαληνο ειπες ειχε ερθει κ η ειρηνη να σε δει? δεν ειχες κανενα τετοιο θεμα με την κλινικη ε? τελεια!! γιατι κ εγω δεν ξερω πως θα αντεξω αν δε δω 2 μερες τον ανασταση..

μαρακι τελεια φωτοοοοοοοοοοο!!!

θου πραγματικα εσενα κ τη νατασα σας θαυμαζω σε πολλα!! εισαστε τα προτυπα μου :mrgreen:

πατησα ενα τρελο ματσακι με τον τολη πιο πριν

αχ τι ωραια που περναμε καλεεεεεεεε :?:?:?

σισσακι κ στις υπολοιπες καληνυχτα!

Καλημερα!

επιστροφη στη δουλεια!

γιατι νοιωθω αγχος?

θα γνωρισω και τη νεα "προισταμενη" η οποια εχει ακουσει τοσα για εμενα που ειπε οτι θα αλλαξει εκεινη βαρδια να παω πιο αργα...

αλλα εγω θα ειμαι ενατξει στα καθηκοντα μου...ελπιζω να σχολασ με το μειωμενο μου...η αληθεια ειναι οτι νυσταζω φοβερα...μακιγιαρομαι...και φευγω...!

σας ειπα οτι δεν εχω ρουχα?

αλλα δεν εχω και λεφτα να παρω....

γκρ....

φλια σε ολες!

Καλημέρα,

Αργυρώ Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου, υγεία κι ευτυχία σε σένα και σε όλη την οικογένειά σου :D

Η Έλενα χθες το απόγευμα ανέβασε πυρετό 39,3 και μου έλεγε μαμά κρυώνω, δεν είμαι καλά κάτι έπαθε η κοιλίτσα μου κυώνει :(:( σήμερα το πρωϊ ξύπνησε στις 5:30 και κελαϊδούσε..... τελικά την άφησα στην μαμά μου.

Νατάσα που χάθηκες ρε ψυχή?????????????

Βίκυ τι άσκηση ήταν αυτή? :o:o:o το ecdl θα πάρουν στην 1η δημοτικού?

Ο Μιχάλης προς το παρόν το μόνο που κάνουν είναι να πληκτρολογούν σε word λεξουλες που ήδη έχουν μάθει.

Καλή αρχή σήμερα

Μάρθα όλα τα παιδάκι σε αυτήν την ηλικία κολλάνε με συγκεκριμένα πράγματα, κι εγώ πολλές φορές βγαίνω εκτός ορίων και φωνάζω:oops::oops:

καλημέρα!!

σήμερα γιορτάζεις Αργυρώ??

Χρόνια σου πολλά!! Με υγεία :x

Νατασούλα κυκλοφορεί ίωση με πολύ υψηλό πυρετό :? Μακάρι να την περάσατε ξώφαλτσα :roll:

Εγώ στο γραφείο είμαι..

Καλημέρα σας :x

ευχαριστώ κορίτσια :D

δεν έχω πολύ χρόνο γιατί τρώμε και φέυγουμε, πάμε μια μικρή εκδρομή, γτίποτα το ιδιαίτερο :?

να πω μόνο στην Θούλη αυτό για την μπανάνα, τα παιδάκια κολάνε και μου θύμισε την Ρ. αλλά εγώ δεν φωνάζω της προσφέρω κάτι άλλο ήρεμα πχ. χθες όταν γυρίσαμε της έδωσα το γιαουρτάκι, οπήγε να πλύνει τα χέρια της και στο γυρισμό είδε έτοιμο το γιαούρτι στο τραπέζι και φώναξε διότι δεν άνοιξε εκείονη το γιαούρτι!!!!

ε της είπα "θέλεις να το ανοίξεις εσύ αύριο? δεν πειράζει για σήμερα" και δέχθηκε καί άλλη φορ΄ατης λέω π.χ. για την μπανάνα θέλεις να καθαρίσεις την επόμενη εσύ? ή το υπόλοιοπο? κ.λπ.

πάντα εναλλακτικές

σας φιλώ :x

Μαρία ωραία φωτό :D:x

Καλημερα!

Χρονια πολλα κ οτι επιθυμεις Αργυρω!

Νατασουλα περαστικα στην Ελενα!!

Θουλη χαρα στην υπομονη σου!Μεχρι κ εγω φλερταρα στην ιδεα της σφαλιαρας ετσι που σε διαβαζα!

Επισης θα χαρω παααρα πολυ να συν-καφεδιαστω κ με την αδερφουλα σου! :D

Ρε τι φατσακι υπεροχο ο Π!Ειναι πανεμορφος αληθεια!Απ[ο που πηρε? :P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια αυτες οι αντιδρασεις των μωρων ειναι θεμα ηλικιας εε?Τα κολληματα κλπ?Να τα περιμενω να ερχονται! #-o

Νατασα συνεχιζεις να με φλερταρεις? :lol::lol::lol: Θα βαλω κατι σεξυ σημερα στο κοπερτι ειδικα για σενα μωρο μου! =))=))=))

Ιουλια-αν διαβαζεις- να υποθεσω οτι εσεις δεν θα ερχεστε κοπερτι?Ρε ειναι πολυ ωραια τελικα!Το 1ο μαθημα ηταν μετριο αλλα το 2ο ΤΕΛΕΙΟ! θα βαλω μια φωτο κ μαλλον θα τη βγαλω αργοτερα γτ εχει κ αλλα παιδακια!

Βικυ κανενα μπλουζοφορεμα ή κατι δεν εχεις?Εμενα με βολευε πολυ μπλουζοφορεμα κ κολαν!

Λεναρα μου ελπιζω να ηταν χαζομαρουλα ο καυγας σας με τον Τ κ τωρα να ειστε αγκαλιτσες κ φιλακια!Πως περνατε τη μερα σας τωρα που καθεστε κ οι 2?Δεν..κοβεις φλεβες? :lol::lol::lol::oops:

Αφροδιτη απο βιβλιοπωλειο πηρες τα βιβλια?Απο ποιο σαιτ αγοραζεις συνηθως?

Α!Νατασακι δε μας χε... ρε αδερφουλα με τις γνωσεις σου???Κανε μας ολες σπασικλακια να τρεχουμε στα σ/μ και να απαιτουμε λεπτομερη αναλυση του τροπου παραγωγης του καθε τυριου απο τον/την δολιο υπαλληλο που εχει σιχαθει τη ζωη του με τα κασεροσαλαμα! :lol::lol::lol: Ας μην ειναι φουλ του ασβεστιου το παλιοτυρο!ααααμαν πια!Αντε να χαθεις κ εσυ κ τα υποθετα-καροτα σου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μπλουζακι φυσικα να το γυρισεις κ παρε μαζι κ την αποδειξη αν ειναι προσφατα αγορασμενο!Κ εγω θα επιστρεψω ενα τζινακι απο ζαρα.Το πηρα για 3-4χρ(δλδ ειναι αρκετα φαρδυ) και στην 1η φορα που το φερεσε ανοιξε ολη η πισω ραφη και ειδαν ολοι το βρακακι μας! :lol: Θα τους κανω κ μηνυση! :P:P:P

Κ απο ντιπαμ που ειχα παρει 1 φανελακι (με κουμπακια κατω) κ ειχε κανει τρυποες γυρω απο τα κουμπακια την 1η μερα μου το αλλαξαν κατευθειαν.

Γωγουλι καλη αρχη κορτσουδι μου!!!Σε καταλληλους καιρους αρχισες δουλεια! :roll::roll::roll:

Αυτα θυμαμαι!

Τελικα εβαλα 4 :P και ειναι ολες απο τη "δικη" μας πλευρα!Τα υπολοιπα παιδακια-γονεις δεν φαινονται!

Ειναι τυχαιο που ειχαμε τοσες πολλες φωτο εμεις?Μηπως επειδη ειμαστε ωραιες κ μοιραιες? :lol::P:P:P

post-6933-13873937981642_thumb.jpg

post-6933-1387393798184_thumb.jpg

post-6933-13873937981964_thumb.jpg

post-6933-13873937982097_thumb.jpg

Ιώση με υψηλό πυρετό ε? Άντε να δούμε τι θα δούμε

Τέλεια η φώτο στο προφίλ σου :D

Αχ τώρα είδα και της Αναστασίας.......

Τι τέλειο μποτάκι φοράει η Άννυ? Ασορτί μαμά και κόρη :D

Ποιος σας τραβούσε φώτο??

Πολύ ωραία φαίνεται να είναι πάντως

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΟΥ!!!

αναστασια αγοραζω απο το περιζιτιτο αλλα ειναι ακριβο ....αλλα εχει σχεδον τα παντα !!βρηκα ενα αλλο σαιτ με πολυ καλυτερες τιμες απο παντου books2u.gr αλλα κατι εχει η σελιδα και δεν μπορεις να κανεις αγορα ον λαιν αλλα τηλεφωνικη .

εγω θα σου πω να πας σε ενα μεγαλο βιβλιοπωλειο να τα δεις πρωτα ,εχει παρα πολυ μεγαλη διαφορα ,εγω αλλαξα για πολλα γνωμη και τελικα δεν τα πηρα και πηρα καποια που δεν μου γεμιζαν το ματι .

απο το ιντερνετ δεν βλεπεις τι εικονογραφηση εχουν η την ιστορια που λενε ,η περιγραφη δεν αρκει .

καλημερα ,παω να δωσω στον Π λιγο μηλο να γλυψει :D

βικη καλη αρχη στην δουλεια .

φιλακια νατασουλα, μαρια .

Καλημεραααααααααα

Αργυρουλα Χρονια πολλα γλυκια μου!!! :x:x:x Υγεια σου ευχομαι και δημιουργικοτητα!!!!!

Παω να σας μελετησω...

Εχει καμια σας nesspreso (οποιαδηποτε συσκευη) ή tassimo???? :?::?::?:

Καλημερα...ειμαι αρρωστη..χαλια..σερνομαι απο τον καναπε στο κρεββατι..πονανε τα κοκαλα μου, ο λαιμος μου, το κεφαλι μου...

Το Σεμπινι πολυ καλυτερα, μονο βηχα, κυριως το πρωι, τα ματακια καθαρα..δεν του εδωσα τιποτα τελικα...

Αργυρω γιορταζεις?? χα χα τωρα ο εμαθα, των Αγιων Αναργυρων ετσι??? 8-)

Ειδα και τις φωτο της Αννυ και της Αναστ..τελειες! και εγω το μποτακι προσεξα, ασορτι! πολυ ωραια! Τι ειναι το Κοπερτι? κατι σαν εκπαιδευτικα προγραμματα για παιδακια?

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να πω, δεν λειτουργω...

Ααα ΜΙ το πιο πιθανο ειναι να μην γινει ποτε το δημοψιφισμα..Μου κανει λιγο ετεροχρονισμενη αντδραση παντως κ σιγουρα αν τεθει ποτε ερωτημα θα ειναι εκβιαστικο και θα παιζει με το συναισθημα..ασε που θα εχει προηγηθει ενας καταιγισμος υπερ και παρα πληροφορησης..Οποτε περιμενω να ξελυσσαξουν τα καναλια και οι αρθρογραφοι και μετα θα εκφερω συγκεκριμενη αποψη..

eixa τον ανηψιο μου να κανει ασκηση στην πληροφορικη!

πηγαινει δ΄δημοτικου

ασκηση...

1. να φτιαξετε μια προσκληση σε παρτυ

2 . να εχει τιτλο , να το στοιχησετε στη μεση

3. να εχει υπογραφη, να την στοιχησετε στη δεξια πλευρα

4. να βρειτε εικονες σχετικες με την προσκληση και να την κανετε επικοληση σε αυτη

5 . να το αποθηκευσετε στον υπολογιστη

6. να το αντιγραψετε- επικολησετε σε στικακι

σημ. 2 φορες εχουν ερθει σε επαφη με υπολογιστη και αυτες 3 παιδακια ανα υπολογιστη

τα συμπερασματα δικα μας!

:o:o:o:o:o

Καλε εγω αυτα τα κανω στο Γυμνασιο... :oops::oops::oops:

και γενικα στο Δημοτικο (αν παω ποτε) δε νομιζω να τους βαζω homework.... :?:?:?

την κανατε???θες να την κανω και στη στειλω????

Μαρακι εγω πια δε βγαινω εξω για καφε... :(:( εχω μια εσπρεσσιερα η οποια ομως κανει τον καπουτσινο "καπως" (μεταλλικη γευση) και το αφρογαλα απαραδεκτο....

Βγαινει γυρω στα 40 λεπτα ο καφες...Πιο φθηνος ακομη και απο κυλικειο ;)

Καλημερα κουκλες!!!!

Θα τα πουμε στη βαφτηση... Γιατι αλλιως....

Θου..τελεια τα δοντακιααααααα..και εγω χρισημοποιω ολο το σελινο...στη δε φασολαδα βαζω ρυζα και κοτσανι..και φυλλα..στις σουπες συνηθως μονο το κοτσανι και σε ψαρια που κανω στο φουρνο αχνιστα μα λαχανικα..μονο τη ρυζα

Επισης..αυτα που κανει ο Τεο..μου τα καν ει και το δικο μου τοπ μεγαλο..

Αφου λεω...γκαριζεις που γκαριζεις..και νομιζει ολη η γειτονια οτι σε δερνω..θα σε δειρω μια μερα στ’αληθεια για να εχεις εναν ουσιαστηκο λογο να κλαις..

Δεν παλευετε αυτο...τετοια σκινηκα εμεις εχουμε ανα τακτα χρονικα διαστηματα...

Μη σου περιγραφω τι ακριβως κανει..σουμπιτο στη Σταυρουπολη θα παω

Αφρο καλα εκανες και το αλλαξες...

Ποτε επιστρεφετε;;;;

Καποια κολληματα τα αποδεχομαι και εγω...και κανω την παπια..

Αλλα μερικες φορες κανει πραγματα τα οποια δεν...και σκεψου οτι ειμαι και ηρεμος ανθρωπος..ΖΕΝ..

Εμενα πχ δεν γουσταρει να ανεβοκατεβαινει της σκαλες...ΑΠΑΙΤΕΙ να τον εχω αγκαλια..

Ο Ο του λεει κατεβα-ανεβα μονος σου..αλλιως βολτα δε θα πας..εγω δεν μπορω να το κανω ...τι θα του πω..δε θα πας σχολειο...χεστηκε...καλητερα οποτε...

Αναστασια ειμαι καπως...το ομολογω...

Αυτο το μωρο το χαιρομαι περισσοτερο..ειναι και ισυχο και βολικο...το φιλαω το γαργαλαω πηγαινουμε βολτες...τον απολαμβανω..ειλικρινα...

Θηλαζει ευκολα..φτου φτου...

Αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως δυστιχως...δεν εχω επιλογες.

Ευτυχως ειμαι σε «καλη» δουλεια...με εργοδοτη με κατανοηση...δεν εχω θεμα με μαυρα ρουχα...του φωφω τα περισσοτερα καλα..ειναι σκουροχρωμα...γκρι μολυβι συνηθως

Σημερα ολο το γραφειο εχει πιασει πολιτικη συζητηση...αρχησαν να μου τη δινουν λιγο στα νευρα

Νατασα φιλια.. καθε φορα που βαζω πλυντηριο θυμαμαι το περιστατηκο σας....

Ααα..τωρα που το ειπες..να προσεχετε γεννικα οταν αγοραζετε..να ζητανε αυθεντικη παρμεζανα./..σε πολλα μαγαζια για παρμεζανα πασσαρουν το τυρι grana padano ειναι διαφορετικα τελειως τυρια απλα κοινης οικογενενιας...υστερει λιγακη σε γευση της αυθεντικης παρμεζανας

Κουμπαρα θεωρουν οτι τη σημερον ημερα ολα τα παιδια ξερουν Η/Υ καλητερα και απο τους ιδιους!!!

Τι καλα ψωνισες..μεγεια !!!!

Οντως κανενα μπλουζοφορεμα..και εμενα με βολευαν με κολαν που ειχα παρει απο τα μαδερκερ-τα οποια δεν βρισκω για να σου τα στειλω..που σ@#$τα τα εχω καταχωνιασει...

Εεισης να πω..αυτο το τρενακι εχει τις ωραιοτερες μανουλες και τα ωραιοτερα παιδακια..χαχαχαχ

Α ρε το κοπερτι...

Μαρακι εμεις πηγαμε γαμηλιο στην Βιεννη...την Αγαπημενη μου πολη...

Κακουργα βολταρεις στο κοσμος....

Λενακη τα μαθηματα στη Βιοκλινικη τα κανει ια πολυυυυ συμπαθυτικη μαια..ειναι πραγματι πολυ καλη..θα σου αρεσουν..εγω εκει εκανα..ειμασταν 5 γυναικες αλλα εκανα αφου σταματησα επειδη ηταν νωρις το μεσιμερη

Παναγιω τα νεσπρεσο εχουμε στο γραφειοο...την επαγγελματικη συσκευη..ΤΕΛΕΙΟΣ καφες!!!!

Οταν φτιαξω την κουζινα μου...το μοναδικο μηχανημα που θα εχω πανω ειναι μια pixi για νεσπρεσο

Τασιμο εχει η κουμπαρα μου...ωραιος και αυτος ο καφες αλλα συχνα δεν βρισκει ολες τις καψουλες για τα ροφηματα που φτιαχνει

Φτανει με το σεντονι...

Θα σας γραψω τα νεα μας πιο μετα

Αργυρω χρονια σου πολλα...να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε!!!!!

Φρανητακη περαστηκα σου...προσεχε τον εαυτο σου ρε συ..τωρα θα που πεις..πως να προσεχεις...

Παιδια εγω ειμαι πολυ :evil::evil::evil: ...ωρες ωρες σκεφτομαι πως ειναι βαλτοι..εχουν καποιον σκοπο..οχι καλο...και δεν προκειτε να ξεκουμπιστουν αν δεν τον εκπληρωσουν..ελεος πια ριζες θα βγαλουν

Καλημέρα!!!

Είμαστε σπίτι αραχτοί και ωραίοι!! Η Ε έχει κολλήσει με τη βάπτιση της και η Δ πίνει γάλα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ χρόνια σου πολλά μανούλα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!

Παναγιώτα μου νομίζω οτι η νεσπρέσο είναι καλύτερες!

φρανίτα πως είναι ο Σεμπ; 'οι τσίμπλες;;;

Μαρία δεν έχω ιδέα για το δημοψήφισμα. Θα το μελετήσω και θα σου πω.....

Αφρο και γω ψωνίζω από το perizitito!!!

Ανατασία περιμένω πως και πως να έρθει το απόγευμα και να σε δω!!!!μαι λοβ!!!

Λένα ήμουν σε μονοκλινο και ήρθε η Ε. Αν ήμουν σε άλλο δωμάτιο δε θα μαφηναν...

Νατάσα χάθηκα! Χωρίς σοβαρό λόγο! Περαστικά στο Ελενάκι...

Και μεις είμαστε στις φωτο απο το κοπερτι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...