Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θελω αλλο λαιμο τωραααααααααααααα.... :evil:

με οποιον αντρα τα χετε..πεθερα κοκ... :D:D ευχαριστως του τον δανειζω για μια δυο μερουλες... :lol::lol::lol: και μετα τον δεχομαι πισω ανευ βηχα βεβαιααα... ;););)

τσακισα ενα μπαουντι...λετε να βοηθησει μια πιτσα κρεμα γαλακτος μιαμιιιιιιιιι :D:D:Dστον βηχα.. :oops::oops: απλα με βλεπω και αυριο κλεισμενη μεσα..οποτε μαλλον θα γουρουνιασωωωω...

Δημοσίευση

Καλησπερα!!

μαρακη :(:(:(

Να ζησετε να την θυμαστε..

Κριμα...εφυγε μετα την επεμβαση και μεπονο..λοιπαμαι πολυ

δεν θυμαμαι τιποτα απο οσα διαβασα

Πειναω...αυριο θα κανω τσιζ κεικ..

Κουμπαρα ολα καλα;;;;

Ρυζακι περαστηκα ρεεεεε

Ιουλια δες ΩΡΛ..πανε σε αυτον που σου ειπα, ειναι πραγματηκακαλος και εχει ολα τα μηχανηματα στο ιατρειο του, θα σου κανει και ακουογραμα θα δει και τη μξυτη και τα παντα..

μια φιλη μου αυτος τηςν εσωσε απο επεμβαση.

Αμα δεν ηταν δε θα σου τον συνιστουσα

Πηγα σημερα και ειδα βαφτηστηκα...

επισης ζαλιζομαι λιγακηαλλα σε αυτο φταιει η υπερενταση η κακη διατροφη και ο χαμηλος αιματοκριτης

Θου..μη σε ξανακουσω να λες βλακιες...ηρεμησεεεεε

ρε εγω μια ζωη εχω βραχναδα..να πας και εσυ σε ΩΡΛ..μπορει να εχεις χρονια λαρυγγητηδα και να μη το ξερεις..βλαμενο...

Επισης...ποιος σας ειπε καλεπως οταν ο συζυγος η λοιπος συγγενεις μεχρι τριτου βαθμου κολλαει ενσημα ο "υπαλληλος" παιρνει ταμειο ανεργιας;;;

ουτε ταμειο δικαιουτε ουτε καποιες ακομα παροχες που δεν τις θυμαμαι..

εκτος και εαν προκειτε για εταιρια ΑΕ

Επισης για σκεφτειτε λιγο..αυτη η γυναικα η οποιαεπιλεγει να αφιερωσει την ζωηβ της στην ευημερια της οικογεννειας..καποια στιγμη θα μινει μονη της..τα παιδια θα φυγουν απο το σπιτι..θα φτιαξουν τη δικη τους ζωη...ο συγηγοςφτου φτου μπορει να φυγει...τι θα κανει;;;

το σωστο σε μια κοινωνια και σε ενα κρατος προνοιας ειναι να υπαρχει καποια σνταξη ΚΑΙ για αυτες τις γυναικες..τι σκατα..το μελλων αυτης της χωρας μεγαλωνουν

Αχ παιδια ο φοφοςπολυ με προβληματιζει...

εκτος αποεκεινοτον πηρετο, δενξαναεκανε κατι..αλλα κολλησε τον μικρο και μηξες και βηχα...μονο γιατην ωρφα

Δημοσίευση
Τα πήρα και φωναξα και του είπα τότε να μην το πλένω το φαγητό, να το κατουράω καλύτερα.

Χααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!!!!

Μα πως το σκέφτηκες αυτό;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ ντιπ μπόυφος είμαι....

Κάθομαι και κοιτάω έτσι :o:o:o:o σαν το χάνο!!!!

Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!

Άξιο τέκνο του τρενακίου!!!!!

Δημοσίευση

Ο Αλεξ σημερα την ωρα που κατουρουσε "μαμα θελω να κανω και κακα" "ε κανε παιδι μου" "μα βλε μαμα δε βγαινουν εχουν σφηνωσει,θα μου βοηθησεις το κωλι μου;;;;" :shock::lol::lol:

Θεόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Συμπεθερακι θα δεις ποσο γρηγορα θα συνηθισει το Rinaki sou sto paidiko mh stenaxoriesai!!!

Ma ti skata epathe pali to kolomhxanhma kai den allazei ellhnika;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μπα σε καλό σας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τί κάνετε;;;

Εμείς καλά!

Οι τσούπρες κοιμήθηκαν και γω τρώω.

Χθες βράδυ η Ε ξύπνησε ήρθε στο κρεβάτι μας, μας κατούρησε και πήγε να συνεχίσει στο δικό της. :lol::lol::lol::lol::lol:

Τη βλέπει ο Δ και τη ρωτάει γιατί κατούρησε στο κρεβάτι και η Ε απαντά 'Ε,ε,ε η μαμά μου είπε να τα κάνω εδώ, μαφήνει'!!!! Σηκώθηκε , την έπλυνε την άλλαξε και γω συνέχισα να κοιμάμαι στο κατουρημένο κρεβάτι μου. Αφού είδε και απόειδε ο Δ οτι δεν ξύπναω με τον σαματά ,με ξύπνησε και τότε διαπίστωσα πως φορούσα κατουρημένη πυτζάμα και φανέλα. Μούσκεμα μ'έκανε η κυρία....... :lol::lol::lol:

Επιστρέφω να σχολιάσω!!!!

Δημοσίευση

Ρε συ Ιουλία τόσο χάλια ο μικρός;;; Περαστικά σας μωρέ. Να πάρεις όπωσδήποτε και 2η και 3η γνώμη. Έχω και γω υπ'όψιν έναν καλό ωριλά αν θέλεις!

Βίκυ αποθήλασε η ΜΙ; Δεν το ήξερα.... Το ταντεμ το ξεχνάμε;

Νατάσα και σεις; Αχ μωρέ....

Εγώ αλήθεια σας διαβαζω και στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Και θα έρθιε κάποτε γμτ... :(:(:(

Θου τί;;;;;;; Να αποθηλάσει ο Θ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αφρο ρε συ ο Μ με τον Π μοιάζουν πολύ! Ή κάνω λάθος;;;;

Καρολ περαστικά σου κοριτσάκι. Αφού έχεις τον αντρούλη να σε περιποιείται τί άλλο θες! ;););)

Ελενα εγώ τα γεμιστά τα ψήνω 1,5 ωρα στους 180 σε ανοιχτό ταψί. Τα γυρνάω όμως στα 45 λεπτά το πάνω κατω. Δεν αχνίζω τη γέμιση. Τη βάζω ωμή με τα υγρά από το κρεμμύδι-ντομάτα και μια κσ λάδι για κάθε γεμιστό. Μόλις τα βάλω στο ταψί ρίχνω απ'εξω νερό ίσα ίσα να φτάσει στα 2 δάχτυλα από τα πιπέρια. Η θου έχει φάει. Γίνονται μιαμ μιαμ!

Αργι σε βλέπω!!!! ;););)

Χρύσα σ'ευχαριστούμε πολύ για το μπουρνούζι!!! Έχει τόσο ωραίο χρώμα!!!! Να στε καλά!

Περαστικά και στο μικρούλι. Και η Δ με μύξες είναι. Να δω πότε θα φύγουν!....

Δημοσίευση
Χθες βράδυ η Ε ξύπνησε ήρθε στο κρεβάτι μας, μας κατούρησε και πήγε να συνεχίσει στο δικό της. :lol::lol::lol::lol::lol:

Τη βλέπει ο Δ και τη ρωτάει γιατί κατούρησε στο κρεβάτι και η Ε απαντά 'Ε,ε,ε η μαμά μου είπε να τα κάνω εδώ, μαφήνει'!!!! Σηκώθηκε , την έπλυνε την άλλαξε και γω συνέχισα να κοιμάμαι στο κατουρημένο κρεβάτι μου. Αφού είδε και απόειδε ο Δ οτι δεν ξύπναω με τον σαματά ,με ξύπνησε και τότε διαπίστωσα πως φορούσα κατουρημένη πυτζάμα και φανέλα. Μούσκεμα μ'έκανε η κυρία....... :lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Καλα μαρη σε κατουρησε και χαμπαρι δε πηρες;;;;;;;;; =))=))=))=))=))=))

Και πως του ηρθε καλε του σκατιαρικου να ερθει να σας κατουρησει;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω λιωσει μιλαμε και μονο που φανταζομαι το σκηνικο!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσυ τι θεικη ατακα κι εσυ!!!!ακους εκει να τα κατουραω καλυτερα!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα σε καλο μου το γελιο παλι βραδιατικα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αργυ μου ευχαριστω πολυ εισαι γλυκα!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x

Εμεις θα το παρουμε σε μαυρο χρωμα γιατι νομιζω οτι σε ολα τα υπολοιπα χανει...και το μολυβι του παει,αλλα το μαυρο ειναι τελειο!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα! Τι κανετε?

Ιουλια τοσο χαλια γμτ το αυτακι του Γ.? :( Να παρεις πολλες γνωμες πριν καταληξεις καπου.

Συμπεθερακι θα στο εβαζα εγω φωτο το αμαξι αλλα με προλαβε η Αργυ :( Τελειο ειναι, το εχουμε στην λιστα μας με τα αγαπημενα για το επομενο μας αμαξι αν και ο Π. ερωτευθηκε αυτο: http://www.nissan.de/#vehicles/4x4/pathfinder Θα δουμε ομως εχουμε καιρο ακομα. Συμφωνω πως στο μαυρο δειχνει τελειο! Γελαω ακομα με τον Αλεξ και τα σφηνωμενα κακα του! =))=))

Νατασα ελιωσα μιλαμε με την Ε. που ηρθε και σας κατουρησε!! :lol::lol::lol: Μα καλα δεν καταλαβες οτι ησουν βρεγμενη? Πανω σου τα εκανε ολα? :lol::lol::lol::lol: Και εγω τα γυρνουσα καποτε τα γεμιστα αλλα μου εφευγε το μισο ρυζι στο ταψι :lol: και ετσι δεν τα ξαναγυρναω! Αχαιρευτη εντελως!! :D

Χρυσα περαστικα στον μικρο!

Αργυ γιατι δεν κανεις γεμιστα? Δεν τα τρωτε? Εμεις τρελενομαστε οικογενειακος! Σημερα εφαγε και ο Γ.! :D

Καλα Σισσακι πεθανα και με σενα!! Μα που τα βρισκεις και τα λες!!! :lol::lol:

Η Ε. κοιμηθηκε στην γιαγια της, ο Π. δουλεια στο εστιατοριο και ο Γ. κοιμαται. Τι να φαω? Παω να δω.

Δημοσίευση

Αμ δεν τα σκέφτομαι, μου βγαίνουν αβίαστα! Το θέμα κορίτσια είναι οτι είμαστε και οι δύο ατακαδόροι και άκρη δε βρίσκουμε! :D:roll:

Νατάσα κλαίω απο τα γέλια!!!! Μα πως της ήρθε να του πει οτι την αφήνεις να σας κατουράει; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι είσαι μόνη σου;; Τέλεια!!! :D

Εγω γεμιστα δεν έχω φτιάξει ποτέ μου. Τα σιχαίνεται ο Π,αλλά και γω δεν τα πολυτρώω... :oops::oops:

Το αυτοκίνητο πολυ ωραίο! :D Τελικά του το βοήθησες Τόνια το κωλί;; :lol::lol::lol: Μου το έχει πει και μενα η μικρή αυτό! :lol:

Νατασσούλα μεγάλωσε το κοριτσάκι σου! Ερχονται άλλα τώρα ακόμα καλύτερα! :x

Σας φιλώ όοοοολεεεεεςςς! :x:x:x:x

Δημοσίευση

γειααααααααααα σας

ρεσυ ιουλακι π3ραστικα ρεσυ.. αμαν σας θερισαν οι ωτιτιδες.. οσο δεν αρρωστησε μεχρι τωρα ο μικρος θα αρρωστησει με τον παιδικο? :(

ελπιζω να ειναι καλυτερα με τη θεραπεια αυτη κ να μη χρειαστει να κανει επεμβαση...

για τον παιδικο συμφωνω μαζι σου.. αποσο εχω ακουσει ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος, μετα συνηθιζει το ανοσοποιητικο του παιδιου.. ελπιζω ολα να πανε γρηγορα καλα!!!

νατασουλα μπραβο! κοιτα νομιζω πως το τι θα της πεις κ το πως θα το χειριστεις εξαρταται απο το τι θελεις εσυ τωρα πλεον..

καλε βικυ σε ξεχασα!! χρονια πολλα για τις προαλλες!!! τι γαιδουρα που ειμαι...

πως ειναι η κοιλιτσα?

λενακι καλα ο μικρος ειναι ιδιος ο πατερας του καλε!!

επισης για τα γεμιστα που λες με τη γεμιση καλυπτω τα 3/4 της πιπεριας/ντοματας κ μετα προσθετω κ λιγο νερακι απο πανω

οταν εχουν αρχισει κ "αρπαζουν" απο πανω τις μισοριχνω στο πλαι

γενικα τα πετυχαινω τα γεμιστα

μαρακι συλληπητηρια κοριτσακι..

καρολινακι περαστικαααααααααααααααααα κοριτσαρα! σε ποια εβδ εισαι?

σισσιω συγνωμη αλλα πολυ γελασα με το σκηνικο που κλωτσησε τα κουζινικα η κολωνα σου κ εσυ του ειπες να τα κατουρας καλυτερα!! :lol::lol::lol::lol::lol: εισαι θεα!!!! :lol::lol:

νατασαααααααααααα με πεθανες ρε!!! μα τοοοοοοσο ευωδιαστα ειναι τα κατρουλια της κορης σου? ουτε να τα αποχωριστεις δεν ηθελες?? :lol::lol:

τονιαααααααααααα θεος ο αλεξ!!!! θεοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!! :lol::lol::lol:

α θου μου φαινεται πολυ παρεα κανουμε!!! οταν βρεθουμε θα σου πω μερικες απο τις σημερινες μου σκεψεις με τον αφαλο μου να με φασκελωσεις! :lol:

σημερα ειχα κατι δυνατους πονους ανα 3' κ χεστηκα λιγο... ευτυχως κρατησαν μονο μιση ωρα.. αλλα μκια χαρα αγχωθηκα! :mrgreen: εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχω καιρο ακομα!!

φιλακιααααααααααααα

Δημοσίευση

Καλημερααααα

τι κιανετε;;;;

νατασα παρακαλω...χαιρομαι που σου αρεσε

το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο...και τα δυο βηχουν..ο μικρος θα παει αυριο παιδιατρο

εγω πινω καφε και τροω twix...ψηλεγκω σε λιγο θα πιω και τον δευτερο διπλο...ειμαι κοφιχολικ..

Σισσω ειστε σουργελα...για τις οικογεννειακες ιστοριες

Δημοσίευση

Kαλημέρα!

Τι κάνετε;

Εμείς καλούτσικα! Η Β προχθές το βράδυ ανέβασε πυρετό, ξύπνησε στις 2.30, ήταν ζεστή, της έβαλα θερμόμετρο, μου ζήτησε γάλα, ήπιε τελικά μόνο μια γουλιά, μου είπε ότι την πονούσε η μέση της και τα πόδια της (τα κόκκαλά της προφανώς) την βγάλαμε αγκαλιά και ξύπνιες ως τις 5.30. Χθες το πρωί ξύπνησε καλύτερα και μέσα στη μέρα έφτασε μέχρι 37,6. Σήμερα είναι οκ, αλλά θα δείξει...

ΟΥΦ! Ελπίζω να τη περάσαμε ψιλοξώφαλτσα τουλάχιστον! :|

Βίκυ... επειδή ανέφερες τα ξυπνήματα της Μ-Ι, να σημειώσω ότι κι η Β ξυπνάει στάνταρ 1 φορά μέσα στη νύχτα. Ή για τσίσα ή για να πάω κοντά της. Εξαιρέσεις τελικά τα διαστήματα που κοιμάται σερί. Και φυσικά, όλο και κάτι προκύπτει, που να μας αναστατώνει τον ύπνο, πάνω που στρώνει... Μια ίωση, ένα αδερφάκι... :P:lol:

Καρολινάκι μου, μωρό μου, και πάλι συγχαρητήρια και περαστικά!!! Κι εγώ τη 2η εγκυμοσύνη την πέρασα όλη άρρωστη! :? Απ' τα Χριστούγεννα και μετά, κάθε ίωση που περνούσε η Β, την τσίμπαγα αμέσως!!! :?

Ήθελα να σε πάρω να σου ευχηθώ, αλλά με το τηλέφωνο δεν έχω πολύ καλή σχέση... :oops: Όλο λέω, κι όλο το ξεχνάω! :oops:

Δεν ξέρω πόσες σελίδες έχω να διαβάσω, σας φιλώ όλες, γιατί -ως συνήθως- λαλεί το μικρόβιο κι ελπίζω να επανέλθω! 8-)

Δημοσίευση

Καλημερα!! ~o)

Ολα ειναι ασπρα εξω αλλα απο την παγωνια!! Μιλαμε εχει ΤΟ κρυο! Μπρρρρρ!!! Ο Γ. σημερα εχει τρελη γκρινια και μαλλον ειναι ωρα να σκασουν τα πανω δοντακια του, κατεβηκαν πολυ. Τωρα τον κοιμησα και εκατσα να φαω πρωινο.

Μιτσακι μου μακαρι να την περασετε ξωφαλτσα! Περαστικα της! Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους! :YMHUG::x

Νενη τι μαγειρευεις?

Καλη Κυριακη να εχουμε!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

ήρθε το βράδυ η μικρή στο δωματιο και είμαστε και οι δυο άυπνοι. Πάω να φτιάξω κοκκινιστο να φαμε.

Σκουπισα σφουγγαρισα το αλλο μισο σπίτι και μου έμεινε το μπάνιο τωρα. :|

Η Χ έχει βάλει το ραδιο στη διαπασων και χορεύει, κυλιέται στο πάτωμα και αφηνιάζει γενικώς! :lol:

Να δω πότε θα διαβάσω... :roll:

Μητσάκι μου περαστικά σας!

Λενάκι και δω έχει κρύο. Καθόμαστε στο τζακάκι και τη βρίσκουμε! ;)

Δημοσίευση

Kαλημερα κορες!!! :D:D

Πολυ κρυο κι εδω και πολυ κακη διαθεση....και παλι μονη εφοσον ο ΜΑκης δουλευει....πηζω φριχτα και δε μπορουμε να παμε και πουθενα..λειπει και το αλλο μου μισο(η Γιωργια :P )...

Νατασσακι λες να δινουν 1+1 δωρο να σου παρω κι εσενα ενα;;;;;; :lol::lol::lol: αλλιως μπορω να σου το παρω..σε μπρελοκ!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθερακι καλα αν μπορειτε να παρετε το παθφαιντερ της νισσαν,μη το συζητατε καθολου!!!!! ειναι και γαμω τα αυτοκινητα!!!!!!! :-bd:-bd:-bd Γενικα εχω λατρεια στα τζιπ!

Ποσα δοντια εχει ο Γιωργης μας;;;; η νυφη σου 4 και παει για το 5ο! με 7 μασελες θα τρωει μονο πες του γαμπρου μου να ειναι καλος κουβαλητης!!!! :lol::lol::lol:

Μιτσακι και Νενη περαστικα στα παιδακια σας...ελπιζω να τη περασουν ελαφρια! :D

Εγω εκανα φακες Κυριακατικα...βαριομουν για οτιδηποτε αλλο..βασικα ουτε νερο να βρασω δεν ηθελα.. :roll:

Ο Αλεξ φτυνει την Ανδριανα κι αυτη γελαει σα το χαζο!!!!! :?:lol:

Ποτε θα παει 10 το βραδυ;;.... :ymsigh:

Δημοσίευση
Kαλημέρα!

Καρολινάκι μου, μωρό μου, και πάλι συγχαρητήρια και περαστικά!!! Κι εγώ τη 2η εγκυμοσύνη την πέρασα όλη άρρωστη! :? Απ' τα Χριστούγεννα και μετά, κάθε ίωση που περνούσε η Β, την τσίμπαγα αμέσως!!! :?

Ήθελα να σε πάρω να σου ευχηθώ, αλλά με το τηλέφωνο δεν έχω πολύ καλή σχέση... :oops: Όλο λέω, κι όλο το ξεχνάω! :oops:

\

καλημερα φιλεναδες μου..καλή κυριακή...

Δημητρούλα μου γλυκιά...μόνο τα γλυκά σου λόγια..με σκλάβωσαν :x:x σε φιλωωωωωωωωωω γλυκα και σου στελνω μια μεγαλη αγκαλίτσα...

περαστικα στο κοριτσακι σου...

φωναξα το γιατρό να ρθει..Αλλα ειναι εξωτερικο.. :( θα ρθει αυριο..ελπίζω... :? οπωσδηποτε θα του πω να μου γραψει δυο μην σας πω τρεις μερες...αδεια..να κατσω λιγο σπιτακι να γινω καλα... ;) αλλα και να μαμυ-σερφαρωωωωωωωωωωωωω :lol::lol::lol::lol: υπαρχει αλλη να με αντικαταστησει στο ποστο που ηδη αντικαθιστω...την γραμματεα δηλ της μεγαλης...ειπαμε να μαι εργατικια..δυσκολοι καιροι αλλα οχι και να πεθανω κιολας....είμαι και εγκυούλα...θελω λιγο χαλαρουιτααααααα :D:D:D εβηχα τρεις μερες σαν τον γαιδαρο στη δουλεια και δεν ειπε κανεις..εισαι χαλια ..αν δεν μπορεις φυγε..αντιθετως εκανα και υπερωρια μια μερα... :evil::evil::evil: αφου τους νοιαζει μονο η δουλεια να βγαινει..

σισσακυ όντως με τις ατάκες σου με εστειλες φιλεναδα.... :lol::lol::lol::lol: εισαι θεα...σου βγαινουν και αβίαστα...εγω δεν το χω τόσο...ηθελα να δω την εκφραση του οταν το πες... τωρα ενταξει τα βρηκατε? το χαριλινακι σου το όμορφο καλα?

νατασουλα μου ποσο γλυκο φατσουλινακι εισαι στην φωτο με τα δυο σου ζουζουνακια...σε βλεπω και σε καμαρωνω...

καλε που χαθηκε η γωγουλα μας ? μπηκε η γλωσσοκοπανα...εγω δηλ.. :lol::lol: και εφυγε η τσουπριτσα μας...ελα να τα πουμε...

λενακι και εδω εχει κρυο...αναψαμε και εμεις τζακακι..ειναι πολυ ωραια...

τονια μου που εισαι κοπελι μου ? τα θηριακια σου τα όμορφα?

μαρθουλι μου ελπίζω να σου φυγαν οι κακες σκεψεις αλλιως θα ρθω απο κει να στα ψαλω ενα χερακι...πολυ ωραιες οι φωτο ...τι ματοκλαδα ειναι αυτα που χουν και ο ντοντο και ο παντελακος σου!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχ θα καψουν καρδιεςςςςς....

Δημοσίευση

Συμπεθερακι 2 εχει ακομα ο σκατιαρης! Τα κατω αλλα ετοιμαζει και τα 2-4 πανω και ειναι μεσα στην μιρλα σημερα. πφφφφφφ Αν ολα πανε καλα με την δουλεια του Π. μαλλον το Παθφαιντερ θα παρουμε αλλα ελαφρως μεταχειρισμενο που βγαινει γυρω στα 18.000 περιπου. Θελουμε να παρουμε και σπιτι μετα αλλιως θα το περναμε καινουριο. :D 5 δοντια εχει νυφη μου? :o Καλα ειναι γνωστο οτι τα κοριτσια ειναι ετη μπροστα απο τα αγορια! Μωρε ας τρωει και θα της παρουμε και χρυσα κουταλια!! :lol: Ποσο γελασα με τον Αλεξ παλι :lol::lol: Η Ε. προχθες βρηκε μια παλια αχρησιμοποιητη ηλεκτρονικη οδοντοβουρτσα με μπαταριες η οποια δουλευε ακομα, την ανοιξε και την εβαζε στο στομα του Γ. και εκεινος γελουσε σαν χαζος!! :lol::lol: Την καταβρηκε με την δονηση!! :lol: Καθε Σ/Κ δουλευει ο Μακης? Γμτ ποσο δυσκολα ειναι ετσι...

Τυχερες οσες εχετε τζακακι! Μου ελειψε το δικο μας στην Ελλαδα :( Εγω εχω γεμιστα απο χθες. Σκουπισα, σφουγγαρισα, εκανα κουζινα και τωρα που κοιμηθηκε ο Γ. θα κανω το μπανιο. Παω πριν ξυπνησει.

Δημοσίευση

Σισσιώ :lol::lol::lol::lol::lol: , εγώ νόμιζα ότι θα μετακινούσατε τα έπιπλα μαζί :? , και μόνη σου και δεν σου άρεσε? :roll::roll::roll:

Νατάσα :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol: δλδ η Ε. δεν φοράει πάνα το βράδυ? :?

χθες το βράδυ από τις 21.00 μέχρι τις 1.30 "χτίζαμε την πόλη μας"!!! :) βρήκε ο άντρας μου ένα app που μπορείς να χρίσεις μια πόλη και τον άκουγα κάτι έκανε, λέω τι κάνεις? μου λέει χτίζω την πόλη μου, μου δείχνει και λέω εγώ? ..... μου δίνει το app και από τότε κολλήσαμε :o:o:o:o:o εκείνος στο ipad και εγώ στο iphone :o:o:o:o .......ξυπνάμε το πρωί και το πρώτο που κάναμε ήταν να μαζέψουμε το ενοίκιο από τα σπίτια καινα συνεχίσουμε το χτίσιμο της πόλης!!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock: ......

κάποια στιγμή λέω "πρέπει να κάνουμε και πρωινό να φάμε, να φάνε και τα παιδιά" :? ε μην καταλήξουμε σαν εκείνους που όλη μέρα παίζουν παιχνίδι.......

Λενάκι μου αρέσουν τα γεμιστά, αλλά αν σκεφτείς τι είναι τα γεμιστά? πιπεριά με ρυζάκι και ντομάτα.....και δεδομένου ότι η Ρ. δεν τρώει πιπεριά, θα πρέπει να την αφαιρέσω, άρα θα φάει μόνο το ρυζάκι, ε δεν μαγειρεύω μόνο ρυζάκι τότε? :?

αλλά μια μέρα θ αφτιάξω, αν και μου κάνει περισσότερο για καλοκαιρινό φαγητό!!!! :roll::roll::roll:

Καρόλ περαστικά, κάτσε σπίτι για να γιάνεις!!! :)

έχω να βάλω πλυντήριο, να σιδερώσω, έχω και να ...... χτίσω την πόλη μου, ουφ πότε θα τα κάνω όλα αυτά?!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το μαύρο ΄και ασημί χρώμα στα αυτοκίνητα, αππαπαπα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...