Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

οταν ειχα γεννησει τον ανασταση νομιζα οτι ημουν σε παραλληλο συμπαν! :lol:

οτι εκανα απλως κατι που επρεπε να κανω κ για πολλες μερες δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι αυτο το μωρο ηταν ΔΙΚΟ μας! οτι θα το εχουμε για παντα μαζι μας κλπ κλπ

το σκεφτομουν κ ενιωθα οτι ολα αυτα ειχαν συμβει σε καποια αλλη, οχι σε μενα!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακκια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!πως ειστε????

σημερα πρωινη πρωινη,χαχαχα.μολις ταισα τον μπεμπη κ ειπα να μπω πριν την ξαναπεσω παλι για να ευχηθω στην αγγελικουλα μας σημερα που γιορταζει:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ , ΥΓΙΕΙΣ . ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δημοσίευση

KALHMERA KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TI MOU KANETE????????EMEIS KALA O MPEMPIS MES TA KEFIA KAI SHMERA ME KSYPNISE ME GELAKIA KAI GLYKIES TSIRIDES!!!!!!!!!!!:)))))))))))

AGGELIKH MOU XRONIA SOU POLLA KAI APO EDW NA XAIRESE TO ONOMATAKI SOU THN OIKOGENEIA SOU KAI PANW APO OLA TO ANTRAKI SOU!!!!!!!!!!!NA EISAI PANTA EYTIXISMENH EYXOMAI!!!!!!!!!!

KORITSIA KAI EGW DEN TO PISTEVA OTI THA GENOUSA AKRIVWS TO IDIO ME ESAS....NOMIZA OTI SYNEVENE SE KAPOIA ALLH!!!!!!!!!!KKAI AKOMA DEN TO PISTEVW OLO AYTO TO YPEROXO POU MOU EXEI SYMVEI!!!!!!!EINAI SAN ONEIRO!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια......

αγγελικουλα χρονια σου πολλα και καλα.....να σε χαιρομαστε και παντα η ζωη σου να ειναι παραμυθενια.....

ηλιαννα να χαιρεσαι το γιοκα σου και να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος.....

κοριτσια πολυ αγωνια για τους τοκετους.......η αλλη βδοβαδα θα εχει πολλα γεννητουρια......

εγω δεν ξυπνησα καλα......ειδα στο ονειρο μου οτι ειχα αιμα.....κατι θα γινει...το θεμα ειναι τι θα γινει...

τα λεμε πιο μετα........

Δημοσίευση

giwtaki kalhmera!!!!!!Mhn anxwnese den tha ginei tipota kako...xerw to aima shmainei grhgora!!!!!!!!

ontws thn epomenh evdomada tha exoume kai alla genhtouriaaaaaaa ti kalaaaaaaaaaaaa!!!!!!me to kalo koritsia mou!!!!!!!

emeis twra me thn mhtera mou prospathoume na vroume apo piu tha pame na paroume to vivliario tou mwrou giati otan genisa ws synithws den eixan na mas dwsoun!!!!!phra sto meeytirio pou genisa kai eipan pws exoun ferei poly liga kai otan ftanoun mono gia ta mwra pou genithikan twra....ti na pw ta neyra mou.........prospathoume twra na piasoume grammh sto ymhma ygeionomikou alla................ :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΑΝ Κ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ Κ ΛΟΓΑΚΙΑ :lol::lol::lol: Δ :lol: ΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΜΙΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ....ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΡΓΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΔΙΣΤΟΛΗ 2 ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ

:lol::lol::lol::lol::lol: ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΚΛΠ.ΔΙΑΣΤΟΛΗ 3 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ 5 ΜΕΤΑ 7 ΜΕΤΑ 8 Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΚΟΛΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ 8 ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Κ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ...ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΑΩ 9 Κ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΛΟΞΑ ΦΤΑΝΩ 10 Η ΜΑΙΕΣ ΠΙΕΖΑΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΤΟΜΑΧΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΝ 5Η ΕΞΩΘΗΣΗ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Κ ΕΓΩ ΕΛΙΩΝΑ Η ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΚΛΑΙΩ....ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΗ!!!!!!!ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΑ Κ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!!!!!1

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΜΙΚΡΗ?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΡΟ?

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!

αγγελικουλα μου χρονια πολλα κοριτσακι μου!!! να εισαι παντα ευτυχισμενη γερη δυνατη κ να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!

ηλιαννα να χαιρεσαι κ εσυ το αστερακι σου!!!! παντα χαμογελαστο!

τιτινακι καλα ρε δε ντρεπονται οι αθλιοι?? ακομα η ιδια κατασταση επικρατει με τα κωλοβιβλιαρια??

μπουρεκακιιιιιιι μη μου αγχωνεσαι κοριτσαρα μου! οτι κ να γινει θα ειναι για καλο!!

μη βαζεις ασχημες σκεψεις με το μυαλο σου!

μιριαμ!! καλως ηρθες κοριτσαρα!!!

καλε μην αγχωνεσαι που δεν πολυμπαινεις, οταν βρεις τους ρυθμους σας παλι θα τα λεμε!!!

εμεις δεν παμε πουθενα!!

πω πω ησουν με 8 διαστολη τοσο πολυ??? πρεπει να υπεφερες κοριτσακι...

δωσε φιλακια στα πατουσακια του μικρουλη σου!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Αγγελικάκι μου χρόνια σου πολλά κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!! Να είσαι γερή, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχεις όλα τα καλά του κόσμου!!!!!!

Ηλιαννάκι μου πολύχρονος ο Αγγελάκος!!!!!!!!!!! Να είναι ένα χαρούμενο και γελαστό παιδάκι και να τον καμαρώνετε γερό κι ευτυχισμένο εσείς οι γονείς του!!!!!!!

Δεν μπορώ πια να μπαίνω συχνά όπως πρώτα......Ως συνήθως είμαι στο τρέξιμο......η μπέμπα έχει το μάτι γαρίδα και δεν με αφήνει να ασχοληθώ με τίποτα άλλο, αν την αφήσω στην καλαθούνα σπαράζει στο κλάμα!!!! Μιλάμε ότι μελανιάζει από το κλάμα.....μόλις την πάρω αγκαλιά ηρεμεί! Και είμαι ολομόναχη στο σπίτι....όλη μέρα ένας πανικός ώσπου το βράδυ πέφτω σαν το κούτσουρο για ύπνο από τις 10!!!!!!

Με τον άντρα μου είμαστε χάλια, μία μέρα μιλάμε και δέκα είμαστε στα μαχαίρια!!!! Όλη μέρα με βλέπει να κλαίω από την σύγχιση και την κούραση (για να μην αναφέρω την καταθλιψάρα που με έχει πιάσει) και με ρωτάει "τί έχεις" λες και δεν βλέπει ότι έχω γίνει ερείπιο......γέννησα πριν 15 μέρες και ήδη έχω χάσει 10 κιλά!!!! Αλλά ο άντρας μου είναι στην κοσμάρα του......χθες μου είπε και το κορυφαίο, αυτός τρέχει για όλα κι εγώ δεν προσφέρω όσα εκείνος!!!! Σημειωτέον, στην παρούσα φάση δεν έχει σταθερή δουλειά, είμαστε με το ταμείο ανεργίας! Εγώ δηλαδή που φροντίζω το σπίτι, μεγαλώνω τα παιδιά, κάνω χίλιες δουλειές μέσα στο σπίτι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και είμαι και λεχώνα.......δεν προσφέρω τίποτα??????? Κάθε μέρα λέω ότι θέλω να τα μαζέψω και να φύγω.......

Και του φαίνεται και παράξενο που δεν μπορώ (για άλλη μια φορά) να θηλάσω......με τί ψυχολογία, με τί ηρεμία να καταφέρω να θηλάσω??????? Πού να βρώ χρόνο να θηλάσω????? Όλα από τα χέρια μου περνάνε και ακούω και βρισίδια και προσβολές από πάνω.......έτσι του έμαθαν οι γονείς του να "σέβεται" τις γυναίκες!!!!! Ούτε τις εγκυμοσύνες μου σεβάστηκε (καλά εμένα με έχει χεσμένη ούτως ή άλλως) ούτε την λοχεία μου.....

Γι'αυτό δεν πολυμπαίνω τελευταία.......τί να σας λέω???? Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια????

Δεν φαντάζομαι να είχαμε γεννητούρια και να μην πήρα χαμπάρι????????

Πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες που απέμειναν και στα μπεμπάκια!!!!!!!!!!! Μην με ξεχνάτε.....

Δημοσίευση

ASE LENAKI TA IDIA XALIA ME TA KWLOVIVLIARIA TA NEYRA MOU ME EXOUN PIASEI!!!!!!!!!!!

KAI STO YGEIONOMIKO POU PERNOUME DEN TO SHKONOUN!!!!!!!!!!

AX VRE NASIA MOU TI TRAVAS VRE KORITSAKI MOU STENAXWRETHIKA POLY...MA TOSO ANAISTHITOS PIA????????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

TI NA SOU PW DE XERW.....DN EXW LOGIA!!TA PAIDAKIA SOU NA EINAI KALA KAI EYXOMAI NA VREIS MIA LYSH SYNTOMA!!!!!!!!!!!!!PWS TO ANTEXEIS VRE KORITSAKI MOU APORW!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελιτσες μου!

αγγελικουλα μου χρονια σου πολλα και οτι ποθεις κοπελα μου!

ηλιαννακι μου να χαιρεσαι τον αγγελακο σου!

χριστινακι μου αν δεν κανω λαθος τον μικρο θα τον βγαλετε αγγελο ε?αντε να σας ζησει κοριτσι μου!να στε ολοι μαζι παντα ευτυχισμενοι!

νασιουλα μου γιατι τοσο πεσμενη κοπελα μου?βεβαια θα μου πεις αμα τα χεις ολα αυτα που περιεγραψες πως να μην εισαι πεσμενη?αχ κοπελα μου!γιατι ο συζυγος σου φερεται ετσι?εσυ προσφερεις τοσα κοπελα μου!και αν δεν καταφερες να θηλασεις αυτο δεν σημαινει πως δεν εισαι καλη μητερα!ελεος!κατσετε και συζητηστε κοριτσακι μου γλυκο, καντε ενα διαλογο, βρειτε τα για τα παιδακια σας!τωρα θα πρεπε να σαστε μεσα στην ευτυχια κι αυτος ουτε που το εκτιμα!αχ κοριτσακι μου!Πολυ λυπηθηκα για ολα αυτα και ελπιζω συντομα να νιωσεις καλυτερα!ζητα και βοηθεια κοριτσι μου απο τους δικους σου, πες τους να κρατησουν για λιγο τα παιδακια και βγειτε λιγο με τον αντρουλη σου να ξεσκασετε λιγακι!

αναστασακι μου 10 μερουλες εμειναν?πως περασε ετσι ο καιρος ε?με το καλο κοπελα μου!

γιωτακι μου μην αγχωνεσαι για τα ονειρα!δεν ειναι τιποτα!ολα θα πανε καλα!

μυριαμακι μου 8 διαστολη ε?βρε συ γρηγορα εκανες διαστολη ε?μπραβο!αλλα ταλαιπωρηθηκες και συ κοριτσι μου!τελος καλο ολα καλα κοπελα μου!

χριστινακι μα τι κουκλος ειναι ο γιοκας σου?δεν χορταινω να τον βλεπω πραγματικα!αχουυυυ!

Δημοσίευση

Γειά σας!!!

Αγγελική, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιάννα, να σας ζήσει ο Αγγελάκος!!!!!!!!!

Χριστίνα, του χρόνου τέτοια μέρα θα ευχόμαστε και σε σένα!!!

Γιώτα, μην αγχώνεσαι καλέ για τα όνειρα, αν είναι δυνατόν!!! Εγώ ξέρεις πόσες φορές είδα όνειρο ότι είχα αίμα; Τα όνειρα είναι εικόνες απ' το υποσυνείδητό μας, δεν προφητεύουν το μέλλον! Μην αγχώνεσαι με τέτοιες χαζομάρες.

Μύριαμ, δύσκολα πέρασες, αλλά τώρα φαντάζομαι θα έχεις αποζημιωθεί για όλα!!!

Νάσια, πω πω, τι γάιδαρος ο άντρας σου... Καλά, εδώ εμένα, που ζούμε με το μισθό μου, μου λέει "εγώ δουλεύω κι εσύ κάθεσαι", κι εννοεί ότι κάνει μερικές δουλειές του σπιτιού!!!!! Αν είναι δυνατόν! Αλλά μπροστά στον δικό σου, ο δικός μου είναι άγγελος επί γης. Απορώ πώς αντέχεις... Κάνε κουράγιο, και να μπαίνεις να μας τα γράφεις να ξεσπάς...

Δημοσίευση

ΓΚΕΡΛ ΜΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΣΕΝΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ 8 ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΠΟΝΑΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΙΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΥΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.....ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ Κ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μύριαμ, εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες βρίσκουν τη δύναμη και αντέχουν τους πόνους της γέννας! Είμαστε φτιαγμένες γι' αυτό! Άντε να το αντέξει αυτό το πράγμα ένας άντρας... Με τί-πο-τα!

Όσο για τις δουλειές, επειδή ο άντρας μου αναγκάζεται τώρα να τις κάνει αυτός, έχει καταλάβει πόσο δύσκολο και κουραστικό είναι... Πελαγώνει κιόλας όταν έχει πολλές δουλειές να κάνει, και δεν προλαβαίνει τίποτα. Θα βοηθούσε, βέβαια, αν δεν καθόταν όλη τη μέρα στον υπολογιστή, αλλά όσο και να του εξηγώ...

Ένας φίλος μου, αντίθετα, που δουλεύει σκληρά, βέβαια, αλλά από δουλειές του σπιτιού το πολύ-πολύ να πετάξει τα σκουπίδια, κι αυτό σπάνια, θεωρεί ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο, ότι σε πέντε λεπτά τελειώνουν, κι ότι οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι όλη μέρα βλέπουν τηλεόραση και πάνε στις φίλες τους για καφέ...

Άντρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....................

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!εγω κλασσικα εδω!!!

ηλιαννακι, χρονια πολλα, να χαιρεσαι τον αγγελακο σου και να ειναι παντα ενα υγιες και ευτυχισμενο παιδακι!!!

αγγελικουλα, χρονια πολλα και σε σενα !!!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη και να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

εγω βγαινω καθε μερα για περπατημα, και πρωι και βραδυ(λες και ειναι χαπι) αλλα δε βλεπω να βοηθα σε κατι!!!τελος παντων.αποφασισα να χαλαρωσω και οποτε ειναι το καλυτερο να ερθει η μικρουλα μας!!

κατα τα αλλα, νασιουλα μου τι περνας παλι βρε κοριτσακι???μα καμια συμπαρασταση απο τον αντρα σου???/αδιανοητο μου φαινεται για να μην πω τιποτα χειροτερο!!!! τουλαχιστον σε βοηθαει καθολου η μαμα σου, να μην τα παιξεις τελειως????ειναι η φαση της λοχειας που ειναι δυσκολη και χρειαζεσαι πολλη στηριξη τωρα!!!!βρε θηριο, εχασες κιολας 10 κιλα????αυτο ειναι τελειο!!!!

χριστινα, δε θα το ξαναπω οτι ο γιος σου ειναι ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ!!!!!

αναστασια μου, τι κανεις εσυ???

μυριαμ πολλα φιλακια και σε σενα και στο γιοκα σου!!!!!

Η ΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου κ παλι!!!!!σας ευχαριστω πααααααρα πολυ φιλεναδες για τις ευχες σας για το αγγελακη μου!!!!!!!να ειστε καλα!!!!κ με το καλο τα μωρακια σας κ να χαιρεστε τα παιδακια σας οσες τα εχετε ηδη!!!!!

τωρα καθισα, ειχαν ερθει οι κουμπαροι μας (νονος - νονα )του αγγελακου μου.

παω να διαβασω τι γραψατε κ ερχομαι...........

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ Κ ΛΕΕΙ ΑΧ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΛΠ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ :lol::lol::lol:

ΟΝΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ Η ΑΝΤΡΕΣ ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!εγω κλασσικα εδω!!!

ηλιαννακι, χρονια πολλα, να χαιρεσαι τον αγγελακο σου και να ειναι παντα ενα υγιες και ευτυχισμενο παιδακι!!!

αγγελικουλα, χρονια πολλα και σε σενα !!!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη και να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

εγω βγαινω καθε μερα για περπατημα, και πρωι και βραδυ(λες και ειναι χαπι) αλλα δε βλεπω να βοηθα σε κατι!!!τελος παντων.αποφασισα να χαλαρωσω και οποτε ειναι το καλυτερο να ερθει η μικρουλα μας!!

κατα τα αλλα, νασιουλα μου τι περνας παλι βρε κοριτσακι???μα καμια συμπαρασταση απο τον αντρα σου???/αδιανοητο μου φαινεται για να μην πω τιποτα χειροτερο!!!! τουλαχιστον σε βοηθαει καθολου η μαμα σου, να μην τα παιξεις τελειως????ειναι η φαση της λοχειας που ειναι δυσκολη και χρειαζεσαι πολλη στηριξη τωρα!!!!βρε θηριο, εχασες κιολας 10 κιλα????αυτο ειναι τελειο!!!!

χριστινα, δε θα το ξαναπω οτι ο γιος σου ειναι ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ!!!!!

αναστασια μου, τι κανεις εσυ???

μυριαμ πολλα φιλακια και σε σενα και στο γιοκα σου!!!!!

Η ΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????

Δημοσίευση

γιωτα μου μην αγχωνεσαι καλη μου, μην δινεις σημασια στα ονειρα!!!πως εισαι??

λενακι μου τι κανεις???η κοιλιτσα???ο αναστασης πως ειναι???

μυριαμακι μου μην αγχωνεσαι καλη μου!!!πρωτα το μωρακι σου κ μετα θα βρεις χρονο κ για τα υπολοιπα!!!να τον χαιρεσε φιλεναδα τον πριγκιπα σου!!!!

βανεσσακι μου καλα κανεις κοριτσι μου, μην αγχωνεσαι ηρεμησε, χαλαρωσε κ θα ερθει η μιρκουλα σου!!!!!

νασιουλα μου στεναχωρηθηκα βρε φιλεναδιτσα μου :cry::cry::cry: . τι να πω .... σου κανω μια μεγαλη αγκαλιτσα βρε φιλεναδα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: πολλα πολλα φιλακια σε σενα κ τις μικρες σου πριγκιππισες!!

αννα μαρια αντρες χμμμμμμμ μεγαλη υποθεση................

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη κοριτσάκια μου!!!!!!! Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ....

Και η παιδίατρος που πήγαμε τις προάλλες να δεί την μπέμπα, του είπε του άντρα μου ότι χρειάζομαι στήριξη γιατί δεν με βλέπει καλά αλλά πούυυυυυ αυτός.......μία μέρα ήταν μέσα στις γλύκες και από την επόμενη άρχισε πάλι ο εξάψαλμος! Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πώς αντέχω......μάλλον μου δίνει δύναμη ο Θεός να αντέχω για τα παιδάκια μου αλλά ώς πότε????? Ο άντρας μου έτσι μεγάλωσε......βλέποντας τον πατέρα του να βρίζει και να υποτιμά την μάνα του, αυτά έμαθε να κάνει....εγώ απορώ με τον εαυτό μου, μορφωμένη γυναίκα πώς τον ανέχομαι!!!!!!!!!! Κατάντησα κι εγώ σαν τις γυναικούλες που ανέχονται κάθε είδους κακοποίηση προκειμένου να μην χαλάσουν το σπίτι τους??????????? Αν ήταν τουλάχιστον το σπίτι μου έτοιμο (στο πατρικό μου από κάτω) θα είχα ήδη φύγει από καιρό!!!!! Κι άμα του πώ τίποτα για διαζύγιο πέφτει στα πατώματα να πεθάνει.......

Βανεσσάκι μου η μαμά μου μένει σε άλλο χωριό καμιά 20αριά χλμ. μακριά από δω και δεν είναι εύκολο να πηγαινοέρχεται για να βοηθάει.......ως τώρα μου κράταγε την μεγάλη κόρη για να ξεκουράζομαι αλλά τώρα η κόρη μου δεν θέλει να πηγαίνει πουθενά, κλαίει και με ζητάει! Με βοηθάνε με την αδερφή μου στις δουλειές τα σαββατοκύριακα αλλά και πάλι αυτό που κυρίως χρειάζομαι τώρα είναι ψυχολογική υποστήριξη ειδικά από τον άντρα μου αλλά δυστυχώς δεν την έχω......περιττό να σας πώς ότι με όλη αυτή την κατάσταση πάει περίπατο και ο θηλασμός......δεν έχω γάλα ούτως ή άλλως αλλά με όλα αυτά ούτε ψυχολογία για να το παλέψω δεν έχω.........

Ηλιαννάκι μου σ'ευχαριστώ καλό μου και ανταποδίδω......

Άννα Μαρία μου όντως μπροστά στον δικό μου άντρα ο δικός σου είναι αγγελούδι......και άμα του πώ να αντιστρέψουμε τους ρόλους γελάει και καγχάζει λες και είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, αλλά όποτε του λέω να πιάσει καμιά σκούπα ξινίζει τα μούτρα και μουρμουρίζει!!!!!! Και το πιο εξωφρενικό είναι που πιστεύει ότι πρέπει να νιώθω και τυχερή γιατί κανένας άντρας δεν βοηθάει την γυναίκα του όσο αυτός εμένα...........

Μυριάκι μου τί να πώ για τον τοκετό σου...τα είπαμε και κατ'ιδίαν, είχα νευριάσει απίστευτα όταν πήρα τηλέφωνο να μάθω τί γινόταν και αν γέννησες και μου είπε ό άντρας σου ότι σε είχαν τόοοοοσες ώρες με διαστολή 8 να κοιλοπονάς χωρίς επισκληρίδιο!!!!!!!!!!! Τέλος καλό όλα καλά όμως κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!! Να μου φιλήσεις τον γαμπρούλη μου!!!!!!!!

Μπουρέκι μου το αίμα σημαίνει κάτι γρήγορο....δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό και γρήγορο!!!!!! Κι εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έβλεπα όνειρα με άσχημη σημασία...ευτυχώς κανένα δεν βγήκε....

Τιτινάκι μου τέλειος ο μικρός!!!!!!!!! Καλά κάνεις και καμαρώνεις η μάνα!!!!!!!! Τί έγινε με τα μαλλάκια σου? Θα κάνεις θεραπεία?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...