Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν12

Recommended Posts

αννα μαρια, δε σε πιστευω!!!ακριβως το ιδιο αγχος με επιασε κι εμενα!!οτι θα περασω την πητ και δε θα γενναω!!!!τι ειναι παλι και τουτο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα καλημεραααα....μπηκα μια γρηγορα και θα παω πλατεια να παιξει το παιδακι μου...θα τον πηγαινα να δει εναν φιλο του αλλα μου ειπε η μανα του οτι εκανε βηχα και μυξα και σιγα μην παω με το μωρο..εγω τον Χριστοφορο δεν τον παω πουθενα εστω και με βηχα να μην κολλησει κανεις..ε δεν θα παω το μωρο μου...καλα Αννα Μαρια..στεκα πρεπει να ησουν πριν την εγκυμοσυνη αμα εισαι τωρα ετσι...Αγγελικη μου λογω οτι πινουμε πολλα υγρα για να εχουμε γαλα κανουμε κατακρατηση υγρων..εγω ολο πριξηματα ειμαι αλλα σιγα μην αφησω το θηλασμο για να χασω κιλα...μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο χλαρααα φετααα..σας αφηνω κοπελιας...αα οσο για το μαλλιιι...αφηστε ενα σωρο λευτα εδωσα και μου εκανε αυτο το κουνελοχρωμα....αχχ θα κανω υπομονη τον αλλο μηνα να παρω βαφη να τα κανω μονη μου...

Μπα, Εύη, δεν είμαι και τόσο αδύνατη. Από τη μέση και πάνω είμαι κοκκαλιάρα, αλλά από τη μέση και κάτω έχω περιφέρεια, ψωμάκια, όλα αυτά τα ωραία του μεσογειακού σωματότυπου. Έχω και κυτταρίτιδα, άστα, χάλια. Απλά αυτά δε φαίνονται στη φωτογραφία!!

Χαχα, γέλασα πολύ με το κουνελόχρωμα! Ούτε που το πρόσεξα! Γενικά σ' αυτά δεν είμαι και πολύ παρατηρητική.

ευη μου δεν ξερω πως ειναι απο κοντα, αλλα στη φωτο δειχνει πολυ ωραιο και σε φωτιζει πολυ!!!!!θεωρω οτι σου πηγαινει!!!

αννα μαρια εγω εχω ακριβως τον αντιθετο σωματοτυπο απο σενα!!!!πολυ αδυνατη κοκκαλο απο τη μεση και κατω και οταν παχαινω παιρνω μονο κοιλια!!!!απο κυτταριτιδα ευτυχως δεν υπαρχει ιχνος πανω μου.και πιστευω στανταρ οτι η κυτταριτια δεν οφειλεται σε διατροφες και μ@λ@κιες αλλα στην κληρονομικοτητα!!!ουτε η μαμα μου εχει ιχνος!!!

παντως πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να ειναι τα κιλα ομοιομορφα κατανεμημενα στο σωμα!!!

Νια μου ασε αυτο μου ελειπε τωρα να ξανα παίρνω αντιβιωση!!

Νασια καλα θα κανεις και θα πας βολτα στη μαμα σου γιατι αλλιως θα γυρισει καμια βιδα με τα δυο που εχεις!!!

Αννα Μαρια γιατι καλε δεν αλλαξες θεση και καθοσουν διπλα της?Το πορτοκαλι νομιζω προκαλει πρωορο τοκετο, δεν ειμαι σιγουρη,ισως να ειναι ραδιο αρβυλα!

Βανεσσακι που το βρισκεις το τσαι με τζιτζερ στα σουπερ?

Καλα ολο κατι θα μας απασχολει μεχρι να γεννησουμε.Εμενα παλι μου κόλλησε οτι θα μου σπασουν τα νερα πριν τις 38 εβδομαδες!

Ευη κι εμενα μου αρεσε το χρωμα απο το μαλλι σου,σε γλυκαινει πολυ!!!

Ηταν επειδη θα ετρωγα κατι σε σουπα...εκανα κοτοπουλο τηγανια με ρυζακι και λιγη γλυκοξινη σαλτσα!!Αλλα δεν καταφερα να το φαω ολο!Θα ξανα δω σημερα τι εχω βαλει στη βαλιτσα μηπως και λειεπει κατι και να την κλεισω επιτελους!!

καλημέρα ομορφιές μου.....:)

τί κάνετε γλυκές μου?....τα νινάκια μας?......οι μανούλες μας?....πολλά γλυκά φιλάκια σε όλες....:)

εμείς είμαστε στην μαμά μου.....θα φάμε φρικασέ...γιαμμμ...γιαμμμ...:)

καλή όρεξη σε όλες......:)

Καλως το κοριτσι μας τι κανεις? η κοιλιτσα?

Φρικασε?μιαμμμμμμμμμμμ εχω χρονια να φαω!!!!Φαε λιγακι για μενα και την φραουλιτσα!!!Με αρνακι και μαρουλακι το κανει?

Βανεσσάκι, συμφωνώ για την κυτταρίτιδα και την κληρονομικότητα. Κι η μάνα μου έχει πάρα πολλή, και καμιά μας δεν είναι χοντρή, ούτε κάνουμε κακή διατροφή. Αντίθετα, μια φίλη μου δεν έχει καθόλου, όπως και καμία γυναίκα στο σόι της και είναι όλες αρκετά χοντρές.

Αναστασία, αυτό με το πορτοκάλι και τον πρόωρο τοκετό πρώτη φορά το ακούω! Γενικά, για καμιά τροφή δεν έχω ακούσει ότι προκαλεί πρόωρο τοκετό.

Λυδία, φρικασέ, γιάαααααμ!!!!!! Εδώ δεν το φτιάχνουν ποτέ... :(

Ουφ, εμείς είχαμε πάει στον ξάδελφό μου, που έχτισε τώρα σπίτι και ήθελε να το δείξει, και επί τη ευκαιρία, έκανε και τα γενέθλια της κόρης του που ήταν πριν από τρεις βδομάδες. Χαμός γινόταν, πάρα πολύς κόσμος, όλο το σόι του, όλο το σόι της γυναίκας του, φίλοι τους + πολλά παιδιά.

Σκάσαμε κι απ' το φαΐ... Δεν μπορείτε να φανταστείτε...

KALHSPERA KORITSIA MOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!EDW EIMASTE KAI EMEIS O MPEMPOULIS KANEI NANI!!!!!!!!!!!KALA MAS EXEI TRELANEI APO TO PRWI KSYPNISE ME APISTEYTA KEFIAAAAAAAAAAAA OLO GELAGE KAI EIMASTAN 6 ATOMA APO PANW TOU NA KANOUME SASN TOUS XAZOXAROUMENOUS KAI NA XTYPAME KAI PALAMAKIA..........SKETH APOLAYSH EINAI TO ZOUZOUNI MOY!!!!!!!!!!

SYMPETHEROULA MOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XRONIA SOU POLLAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!nA TA EKATOSTHSEIS KAI MET O KALO NA ERTHEI TO ZEYGARAKI SOY NA OLOKLHRWSEI THN EYTYXEIA SAS!!!!!!!!!!!!!!

VREEEEEEE PHGS KAI TA DIWRTHWSES?????????????????KRIMA TA ELEGES TOSO WRAIA!!!!!!!!!!!11 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: PANTWS KAI EMENA O MPEMPIS STO TELOS EKANE SAN TRELLOS MESA STHN KOILIA MOY!!!!!!!!DEN EINAI TIPOTA EINAI APOLYTOS FYSIOLOGIKO THELOUNE NA VGOUNE VRE TA MWRAKIA SAS GIAYTO!!!!!!!!!!

AGGELIKH MOU STHN ARXH KAI EGW TO IDIO PATHAINA OTAN HMOUN MONH MOU ME TON MPEMPI MOU EVGAZE TO LADI TO TI KLAMA KAI GRINIA EKANE DEN LEGETE...KAI OTAN ERXONTOUSAN GIA EPISKEPSH OLOI TON EVLEPAN NA KOIMATAI KAI ELEGAN MA TI HSYXO MWRAKI POU EXEIS...........KAI OTAN TOUS ELEGA OTI GRINIAZEI OLOI ME PERNAGAN GIA TRELLH!!!!!!!!XAXAXAXAXAXA!!!!!!!PANTWS FTOU FTOU FTOU MHN TON MATIASW EXEI GINEI KALOS EINAI POLY KALOVOLO KAI EYKOLO MWRAKI!!!!!!E KANEI POU KAI POU KATI GRINITSES ALLA MWRO EINAI AYTA EXEI!!!!!!!!!!

AXXXXXXXXXXXXXXXXX SHMERA MATHAME OTI H KOLITH TOY ANTRA MOU EINAI EGGYOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!EXW XESTEI APO THN XARA MOU!!!!!!!!!!!!!!!!XARIKA APISTEYTA POLY!!!!!!!!!!!!!!!!!EINAI 5 EVDOMADWN!!!!!!AXXXXXXXX H PANAGITSA NA EINAI KONTA SE AYTHN KAI TO SPORAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAKARI NA KSEKINAGE KATHE FORA H MERA ME TOSO XAROUMENA NEA!!!!!!!!!!!!!

Αννα Μαρια δεν παω καλα, τα εχασα νομιζω..το πορτοκαλι δεν κανει στο θηλασμο...οτι να ναι γραφω!! :roll: Βλεπω παντως πως το τσαι εκανε δουλεια!!!

Χριστινακι απο εδω και περα νομιζω αρχιζουν τα ωραια του που θα σε τρελανουν!!! :D

Βαριεμαι σημερα πολυ!!Παλι σκορπιες ειστε....

Αναστασία, για το θηλασμό επίσης δεν ήξερα ότι δεν κάνει το πορτοκάλι. Για ποιο λόγο δεν κάνει; Μήπως προκαλέσει ξινίλες στο μωρό; Ουφ, και όλο το χειμώνα τι φρούτα θα τρώμε; Φυσικά, ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του...

Πω πω ρε κορίτσια, πάντως σήμερα στον ξάδελφό μου ήταν πολλοί που είχαν παιδιά και όχι πολύ μικρά, δηλαδή όχι βρέφη, μόνο ένα ήταν έτσι μικρούλι, όλα τα υπόλοιπα ήταν από τεσσάρων και πάνω, και οι μανάδες ήταν όλες μες στα νεύρα και στη τσίτα. Τους έλεγε κάτι το παιδί τους και αρπάζονταν κατευθείαν και είτε φώναζαν, είτε του λέγανε διάφορα του στιλ "αν συνεχίσεις θα σε πάρω και θα φύγουμε". Λέτε να είναι τόοοσο σπαστικό και ψυχοφθόρο και να γίνουμε κι εμείς έτσι ή απλά αυτές ήταν υστερικές;

ANNA MARIA MOY DEN NOMIZW PWS EINAI TOSO YSTERIKES APLWS SE AYTHN THN HLIKEIA POU LES EINAI POLY ZIZANIA E KAI OSO NA NAI THELOUN POLY YPOMONH...E POSOS NA ANTEXEI KAI H MANA????SIGOURA YPARXOUN KAI STIGMES POU THA SE VGALOUN APO TA ROUXA SOU!!!!APLWS PAIZEI POLY ROLO KAI PWS THA TO MEGALWSEIS TO PAIDAKI ALLA KAI PALI OSO NA NAI DEN GINETE NA KATHONTAI KAI SYNEXEIA HSYXA!!!!!!!PAIDAKIA EINAI AMA DEN XAROUNE TWRA POTE THA XAROUN?????????AYTO DN SHMAINEI PWS DEN EINAI KALES MANES H OTI DEN TA AGAPANE!!!!eTSI PISTEVW!!!!!!AS MAS POUNE KAI TA KORITSIA POU EXOUN IDH PAIDAKIA!!!!!!!

Κι εγώ αυτό πιστεύω Χριστίνα.

Εμάς η μάνα μου μια ζωή μας ήθελε σούζα, μη μιλήσεις, μην κουνηθείς, μη τσιρίξεις (σε μια επίσκεψη εννοείται), αλλά και στο σπίτι δε μας πολυ-άφηνε να ξεσαλώνουμε. Αλλά άμα είναι να καταπιέζεις το παιδί και να το εξαναγκάζεις να βαριέται για όλη του την παιδική ηλικία, πώς και πότε θα χαρεί;

Ουφ, απλά δε θέλω να γίνω κακιά και να καταλήξω με νεύρα κουρέλια, και με το παραμικρό να φωνάζω στο παιδί μου ή να το απειλώ... Αλλά και πόσο ν' αντέξεις; Άνθρωπος είσαι, κάποια στιγμή τα νεύρα σου θα σπάσουν... Ουφ, τι δύσκολο που είναι τελικά...

εδω και εμεις...Αννα Μαρια καλε μια χαρα εισαι...απο κυτταριτιδα και εγω δεν ειχα τπτ μεχρι να μεινω εγκυος (στο 1ο)μετα εβγαλα και αν και εκανα τοσο γυμναστικη δεν εφυγε ποτε..λιγοστεψε μενν αλλα δεν εφυγε...απο κιλα τωρα..ακομα τα εχουμε τα πιασιματα μας..αλλα χαλαρα..το πορτοκαλι νομιζω για αλεργια δεν αφηνουν οπως και τη σοκολατα και τους ξηρους καρπους...εγω μονο τα οσπρια αποφευγω τα αλλα μια χαρα τα καταβροχθιζω..μιαμ μιαμ..σημερα το βραδυ εχει τζανκ φουντ...ε ρε τι ωραια που το εγραψααα..αχ τι αλλα ηθελα να πω και ξεχασααα??πφφφ...δεν θυμαμαι..σας καληνυχτωω και θα μπω αυριο απογευμα...

α ναι για το μαλλι που λετε...εγω το ηθελα καταξανθο...στο παλιο μου χρωμα δηλαδη...αλλα καινουργια η κομμωτρια και φοβηθικε να το ρισκαρει..τι να πεις...πρεπει να παιδευτω για να το αποκτησω παλι...πφφφφ ξανθο ειναι και αυτο...στον ηλιο ,...χαχαχα μου λεει θα ανοιξει και αλλο..μμ ναι σιγα..

EMENA PANTWS MIA XARA MOU FENETE TO MALLAKI SOU!!!!!!!

KORITSIA AYTO TO MWRO MAS EXEI PAREI TA MYALA SHMERAAAAAAAA OLO GELAKIA EINAI!!!!!!!!!DEN GRINIAXE KATHOLOU SHMERA HTAN APISTEYTA KALOS!!!fTOU FTOU FTOU!!!!!!!!!!!

ORISTE KAI MIA FWTOGRAFIA MAS!!!!!!

ENTOMETAXY MPHKA GIA NA SXOLIASW KATI KAI TO KSEXASA.....FFFFFFFFF!!!!!!

post-11182-13873938035602_thumb.jpg

Εύη, συνήθως η κυτταρίτιδα της εγκυμοσύνης φεύγει με τον καιρό. Εγώ πάντως δεν έχω ελπίδες... Είμαι σα φλοιός πορτοκαλιού, κι ό,τι κι αν κάνω, βελτίωση δεν υπάρχει, Κρέμες και τέτοια δε θέλω να βάλω, γιατί δεν τα πολυεμπιστεύομαι, έτσι απλά κάνω γυμναστική, πίνω νερά, προσέχω τη διατροφή μου, και δε βλέπω αποτέλεσμα... :P

Όσο για το μαλλί, κι εμένα μια χαρά μου φάνηκε.

Ρε συ Χριστίνα, την είδα και στο φέισμπουκ αυτή τη φωτογραφία, τι κουκλί είναι αυτό, τι μαγουλάρες, τι τρυφερό πλάσμα, τι άλλο να πω δεν ξέρω...; :P :P :P:D

KAI EGW XALIA EXW GINEI.....EXW KANEI KATI TERASTIES RAGADES STA MPOUTIA ALLO PRAGMA........XALIA EINAI ALLA DEN ME NOIAZEI,,,.OPOTE TIS KOITAW SKEFTOMAI OTI EINAI SHMADIA POU AFHSE O GIOS MOU KAI DEN STENAXWRIEMAI!!!!!!!XALALI TOY!!!!!!!!

ASE ANNA MARIA MOU TON KOITAW KAI DEN TON XORTENW...DEN MPORW NA TO PISTEPSW OTIEVGALA TOSO OMORFO MWRO....EIMAI TELEIWS XAZOMAMA!!!!!!THA TO KATALAVEIS SYNTOMA KAI ESY!!!!!

KALA EXEI KATI MAGOULA...ALLO PRAGMA..TON EXW PETHANEI STA FILIA....ALLA EXEI KAI ENA PROGOULIIIII PANAGIA MOU VOITHA....EXEI POLY PLAKA GIATI DEN FENETE KATHOLOU O LAIMOS TOU...OUTE NA TON KATHARISW APO EKEI KATW DEN MPORW KALA KALA....XAXAXAXA

Χαχα, εγώ αν είχα τέτοιο παιδί, θα το είχα κάνει να με μισήσει, γιατί θα το ζούλαγα συνέχεια. Θα με έβλεπε και θα έκλαιγε!!!

Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο για ένα παιδάκι που είχε τέτοιο προγούλι, που μέσα στις δίπλες του, είχε μείνει γάλα που δεν μπορούσαν να καθαρίσουν και είχε ζυμωθεί κι είχε γίνει κάπως σαν πυτιά!!!!! Χαχαχαχα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα κοριτσαρες ....τι κάνετε ??? ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχές φιλεναδες να είστε ολες καλα και με τοο καλο τα μωρακια μας......... και όσες τα έχουν πια στην αγκαλιτσα τουσ να τα χαίρονται .....

Εμένα τώρα έφυγαν οι γονείς μου και ο αδελφός μου και αραξα στον καναπέ με τον αντρουλι μου... Έχω πολλές συσπασεις και μερικές φορές ποναω αρκετά :(:(:(:( αχχχχχχχ να έρθει η Τετάρτη να μου πει μέρα που θα γέννησω και εγω δεν παει άλλο πολυ κούραση ..... Φιλακια σε ολεσσσσσσς....

Ναι ρε συ είναι πολυ βαριά η κοιλιά για αυτο δεν μπορω να κουνηθω χαχαχαχα έχει κατέβει και πολυ χαμηλά και τα βήματα μου είναι στο μισο απο ότι ήταν ....χαχαχαχα

Κοριτσακια μου, ήρθα κι εγω!!

Πολλές απουσίες βλεπω σήμερα..ααααα, νομίζω θα αναλάβω το απουσιολογιο και θα σας κανόνισω..

Εγω σήμερα έκανα αρκετές δουλίτσες, πήγα και σουπερμάρκετ μετα απο τόσο καιρο και φυσικά ξανά έπιασα τιμόνι μετα απο σαράντα μερες( οδηγούσαν μέχρι την τελευταία μέρα πριν γέννησω) ..περίεργο συναίσθημα..αφήστε που ένιωθα άσχημα που άφησα το μωρο με τον άντρα μου..δεν μου άρεσε που το αποχωριστικα και συνέχεια σκεφτόμουν την φατσουλα του..με το που παρκάρ α έτρεξαν κατευθείαν στον μικρο..μιλάμε μου ήρθε να το αφίξεων στην αγκαλια μου και να το φιλώ συνέχεια..αλλα είναι τόσο μικρο..αααααχχχχχχχ τι γλυκό συναίσθημα..και το πρωί που ξυπνήσουμε και οι τρεις απο τις 7 και καθιστά στο κρεβάτι να τον θηλασω, έβλεπα τον άντρα μου πως μας χάσετε..μετα μου είπε ότι ήταν απο τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του..

Νιακι μου, χρόνια σου πολλα κουκλιτσα μου..με το καλο να δεχτεις τα δώρα της ζωής σου..

Άννα Μαρία, θυμάσαι που σου έλεγα παλιά ότι μια χαρα θα πανε όλα και δεν θα γεννήσεις πρόωρα και θα φτάσεις 39 και θα παρακαλέσω να γεννήσεις?!λες να επαληθευτούν?

Βάνεσσακι τελικα δεν γεννήσες χθες..αύριο όμως..

Ευη μου, κι εμένα πιο σκούρο μου βγήκε το χρώματα επειδή είχα καιρο να τα Βάψω και είχα πολυ ρίζα..σου παει όμως κι αυτο..μια χαρα είναι..

Χριστινακι ..τι κανείς κουκλιτσα μου?καλα είσαι κι εσυ χαζό μαμά!κι εγω τα ίδια λέω για τον δικό μου..αλλα εμεις πάντα θα τα βλέπουμε όμορφα..

Λενακι, αυτο με την καντίντα και τον θηλασμο πρώτη φορά το ακούω..η καντίντα είναι νύκτας όμως..απο που κι ως που?δεν έχω τίποτα άσπρο πάνω στο στήθος μου απλα ώρες ώρες νιώθω κάτι σουβλιες άλλο πράγμα..

Νασιουκο φιλενάδα, καλα κανείς και πας στην μαμα σου..σιγά μην κάτσεις να στάσεις..

Λυδιακι όμορφο, φρίκ ΑΣΕ ?!στην μανούλα κι εσυ?!τυχερες..

Αναστασοκο μου, κρυωσες φιλενάδα..πρόσεχε..κι εγω αυτές τις μέρες έχω πόνο λαιμό..ελπίζω να μην εξελιχθεί κι έχουμε και τίποτα άλλο γιατι θηλαζω κιόλας..

Δωράκι, Γκιρλ, μαντί, μυριαμακι, ηλιαννα, μαρακι 12, γιωτακι, τι κάνετε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
    • Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...