Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν12

Recommended Posts

Οχι δεν γεννησε ακομα το κοριτσι, θα μπει σε λιγο...τι τραβαει κι αυτη...σαν την συμπεθερα μου την Μαρια, μεχρι τελους θα το παει.... :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εύη, αυτό είναι το λινκ με το δωμάτιο:

http://www.mammyland.com/forum/29/19008?start=130

Κι αυτό είναι το λινκ με τη θεϊκή μου φωτογραφία:

http://www.mammyland.com/forum/29/19008?start=120

Αναστασία, δεν είπαμε να κατεβάζεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου! Σωστή διατροφή, τρώμε τρία γεύματα, τρώμε ενδιάμεσα, και πίνουμε πολύ νερό για να έχουμε γάλα. Αυτά διάβασα κι εγώ, αυτά μου είπαν φίλες μου που θήλαζαν, τώρα εγώ δεν το έχω ζήσει ακόμα για να ξέρω. Δηλαδή, δεν κάνεις δίαιτα τουλάχιστον αμέσως μετά τη γέννα, και να τρως το πρωί έναν καφέ, το μεσημέρι λίγο βραστό κοτόπουλο και λαχανικά στον ατμό και το βράδι ένα μήλο. Αυτά διάβασα, δεν ξέρω αν ισχύουν.

Άντε, πάω να φάω κάτι! :P

γεια σας κοριτσακια μου!!!!σας ενημερωσε η αναστασια ε????εεεεχουμε ακομα!!!!ζηλεψα τη δοξα του μαρακιου!!! :lol::lol::lol: δεν ξερω βρε κοριτσακια , μαλλον θα με παει ως το τελος !!!ετσι αισθανομαι τωρα!!!δε μπηκα πολυ σημερα γιατι ηρθε ο αντρας μου και καταλαβαινετε!!!πριν λιγο γυρισαμε σπιτι, πηγαμε και περπατησαμε μηπως και γεννησω, αλλα τιποτα!!!αργοτερα θα ερθουν καποιοι φιλοι να φαμε ,οποτε δε νομιζω να προλαβω να ξαναμπω.μη νομισετε οτι γεννησα :lol::lol::lol:φιλακια σε ολες!!!!

αναστασια εφαγα χτες ρυζακι με γιαουρτι!!!ειναι τελειοοοοοο!!!προσοχη ομως μην τρως γιαοθρτι με χαμηλα λιπαρα.διαβασα σε μια ερευνα οτι απαγορευεται στις εγυους!!!το εχει και στο μαμυ!!!φιλακιαααααα

Καλησπέρα κοριτσακια εδω και εγω εξαφανιστικα ε??? χαχαχαχα ελιειπα όλη την μέρα.. Και τωραμαζευτικα πια εκανα ένα ρυζοτο με μανηταρια και τρώμε με τον αντρουλι.... Αφήστε τη έπαθα μου χάλασε το στεγνωτιριο εδω και 10 μερουλες περίπου και έφερα τεχνικό μου πήρε 33 ευρουλακια και τελικά τίποτα οπότε σήμερα πήραμε άλλο....δεν γίνετε θα μασειναι Απαρετητο και με τα μωρα τώρα...και μετα πήγαμε και πήραμε και δυο σετακια για τα μωρακια μας τελειααααααα.απο την benneton ...... Και μετα χασαπι πήρα να κάνω το προχθεσινό φαγητο το γεμιστουλι ψαρονεφρι μιας που αύριο είναι τα γενέθλια μου κάλεσα και τους γονείς και τον αδελφο μου με την νύφη μου...και θα φάμε όλοι μαζι.....

Τώρα θα φάμε και μπενω μετα πάλι φιλακιααααααα

sympetheraaaaaaaaaaaaaaaaa eliwsaaaaaaaaaaaaaaaa milameeeeeeeee!!!!!!!!!

phrate xerakia??????????podaraki pote tha parete ayrio?????????xaxaxaxaxaxaxa

episis o texnikos sas ksevrakwseeeeeeee ma sas phre 33 syrou skia gia ena stegnwtirio???????????xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

alla afou tha sas einai SPARTH entaxei xalali!!!!!!!!tha kanei kai parea me thn marmelada verolinoooooooooooooooo.........axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol::lol:

milame exw liwseiiiiiiiiiii :lol::lol::lol::lol:

Αναστασία, έφαγα σπανακόρυζο από χτες και δυο φέτες ψωμί με ταχίνι, επειδή θα κοινωνήσω αύριο και νηστεύω σήμερα μόνο το βράδι όμως!

Εύη, χαχα, τρώω και με το παραπάνω! Η φωτογραφία σου τέλεια, την είδα και στο φέισμπουκ.

Νία, τώρα να σου πω ότι κατάλαβα τι έγραψες, με τη "Σύρου σκιά" και τη "Σπάρτη", θα σε γελάσω, και δεν το θέλω... Α, βλέπω σχολίασε και η Χριστίνα!!!

Μαρί συμπεθερα μέσα εισουν αχχχχχχχ θα σε σκωτοσωωωωωωωω.......χαχαχαχαχααχαχαχα όλο ρόμπα με κανείς χαχαχαχαχαχααχα

Αννα Μαρια τωρα που το λες πεθυμησα το σπανακορυζο, θα το κανω την Δευτερα γιατι αυριο ολο και καποιος θα μας μαζεψει να φαμε! :D

Νια μου τι κανεις?Αααα χαρα στο κουραγιο σου να ετοιμασεις για αυριο,ευχομαι χαρουμενα γεννεθλια και του χρονου ενα να κρατας δεξια και ενα αριστερα και να σβηνεις κερακια!!!

τι κανετε;;;;;;;;;;

βρε αγγελικουλα μην σε περνει απο κατω........χανεις με το θηλασμο αλλα δεν παιζει να χασεις ολα τα κιλα μεσα σε ενα μηνα......δεν γινεται αυτο.........εγω μεσα σε 7 μηνες ειχα χασει 20 κιλα.......και ετρωγα μια χαρα......οποτε ηθελα.......μην τρελενεσαι......

νια να τα εκατατοστησεις και με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τα μπεμπινια σου.....

κισκα πολυ γλυκια η φωτο......

βανεσσακι θα γεννησεις που θα παει......

παω για νανι......τα λεμε αυριο

Φιλενάδες ήρθα κι εγω..

Απόψε φαγαμε καλα..έκανε η γιαγιά του άντρα μου μια ψάρι σούπα σούπερ και κάτι κανελονια θεϊκά..ήπια και μισό ποτηράκι κρασακι(είχα να πιω απο τις γιορτές) ..ο μικρός κοιμόταν συνέχεια, κάποια στιγμή ξύπνησε, τον θηλασα και ξανά κοιμήθηκε..και να λένε όλοι πόσο ήσυχο μωρακι είναι ..ενώ στο σπίτι σπάνια να κοιμηθεί αμέσως μόλις φάει..

Βρε γιωτακι μου, κάνω ισορροπημένη διατροφή και πινω και 3-4 λίτρα νερό την ημέρα αλλα τίποτα..έχω χάσει μόνο έξι κιλα απο τότε που γέννησα..πέντε έφυγαν με την γέννα κι ένα την πρώτη βδομάδα..ευτυχώς ξεπρηστικα αλλα νευριαζω γιατι βλεπω άλλες που τα χάνουν αμέσως κι εγω ενώ προσέχω κι όλη μέρα τρέχω νιώθω σαν το ζονκ στο μεγάλο παζάρι αν το θυμάσαι..

Καλε Χριστίνα που το διαβάσε σ εσυ το Σπάρτη και τα αλλα που λες ότι γράφει η συμπεθερα σου?εγω μια χαρα τα διαβάζω ..η μηπως επειδή έχω κι εγω το αι πάντ, συνεννοούντ αι μεταξύ τους ..

[Νιακι μου, χρόνια πολλά σου εύχομαι..το καλύτερο δώρο για σένα ερχεται../color]

Ευη μου, ωραίο το χρώματα κι στα μαλλιά σου...με γεια..Κουκλιτσες και οι δυο σας φτο φτου..

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο βρε φιλενάδες..ελπίζω να είστε όλες καλα..φυλάκια..

αγγελικουλα πως ειναι ο πονος?

ειναι σα σπασμενα γυαλια, σαν καρφιτσες μεσα στο στηθος? εχεις καθολου ασπρα σημαδακια πανω στη θηλη?

αν ναι τοτε μαλλον ειναι καντιντιαση, απο ενα μυκητα που λεγεται καντιντα. αν ψαξεις λιγο στο μαμμυ εχουν γραψει πολλα για αυτο. με τη σωστη διατροφη φευγει γρηγορα

δες εδω

http://www.thecandidadiet.com

αν ομως νιωθεις το στηθος σου πετρωμενο η αν εχει κανει σα μικρα γρομπαλακια τοτε μαλλον ειναι φραγμενος πορος. το εχω παθει κ εγω πολλες φορες.. θα κανεις πολλα ζεστα ντουζακια, μαλαξεις στο στηθος σου απο τη βαση προς τις θηλες, να βγαζεις λιγο γαλα κιολας ετσι

μετα θα κανεις το εξης (μη γελασεις)

θα ξαπλωσεις το μωρο στο κρεβατι θα κατσεις απο πανω του στα 4 κ θα το θηλασεις ετσι

θα προσπαθησεις να ακουμπησει το πηγουνακι του πανω στο σημειο που σε ποναει περισσοτερο η ειναι πρησμενο τοστηθος σου. θα σου κανει το πιο τελειο μασαζακι κ θα σου περσει πολυ γρηγορα!

πφφφ αφηστε τη συζητηση για γιατρους κ καισαρικες... πολυ μεγαλο θεμα κ παρα πολλες φοες πολυ μεγαλη εκμεταλλευση

εμενα η γιατρος μου θα με αφησει μεχρι να κλεισω τις 42 εβδ.. φυσικα ελπιζω να εχω γεννησει νωριτερα!! :lol:

φυσικα κ χανετε κιλα με το θηλασμο αλλα οχι αμεσως αμεσως...

νια μπουρεκι νασια αννα μαρια βανεσσακι (ακομα εδω βλεπω ε??) κ σε ολα τα λλα κοριτσια φιλακιααααααα

Καλημερα, καλη Κυριακη!!!!

Μουντος ο καιρος σημερα και κρυο!!!Αλλα μου αρεσει!!Πονολαιμο εχω απο χθες και βηχα.....ουφ τωρα βρηκε να με πιασει?Εχω τρελαθει να πινω τσαι και καραμελες για το λαιμο, αλλα το ζαχαρο το ανεβασαν λιγο.

Αγγελικουλα μια χαρα το μενου σας, μπραβο η γιαγια.Ο μικρος σου ισως αισαθνοταν οτι εχει παρεα γι αυτο και κοιμηθηκε πιο ησυχος..ισως θελει φασαρια και κοσμο και η ησυχια στο σπιτι να τον ενοχλει,..ποιος ξερει......

Νια μου κι εμενα ωρες ωρες κουνιεται σαν τρελη, κλωτσαει δεξια και αριστερα και πιθανον στενευει και ο χωρος της και δεν ξερει πως να κινηθει γι αυτο θα γινεται αυτος ο χαμος κινησεων! :P Χθες καταλαβα πετρωμα στην κοιλια.....χεχε

Κατι ζεστο θελω να φαω σημερα.....τι ομως? :roll:

Καλημέρα αναστασακι μου τι κανείς??? έχεις πονολαιμο ε??? εγω πως την έχω γλιτώσει που είμαι όλη την μέρα με ένα παγακι στο στόμα δεν ξέρω χαχαχαχχαχα με ανακουφίζει στις καουρες το παγακι..... Περαστικουλια ευχομε να περάσει γρήγορα......

Καλημέρα φιλεναδίτσες!!!!!!!!!

Μπαίνω λίγο στα γρήγορα να πώ μια καλημέρα και να ευχηθώ στο Νιάκι μας......

Να τα εκατοστήσεις Νία μου!!!!!!!!!!!!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] :ymparty: Να είσαι γερή, να σε χαίρεται η οικογένειά σου και με το καλό να υποδεχτείτε τα διδυμάκια σας!!!!!!!!!!

Σήμερα θα είμαι στην μαμά μου.....δεν μπορώ 40 μέρες μέσα, έχει αρχίσει να μου την σβουράει άσχημα! Ααααα πήγαμε παιδίατρο προχθές (11 μερών), είμαστε 4 κιλά και 54 εκατοστά......ανακτήσαμε όλο το βάρος που χάσαμε στην κλινική + 150 γρμ. και ψηλώσαμε κι έναν πόντο!!!!

Σας αφήνω γιατί η μπεμπούλα μου έχει μιρλίτσα!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!μπηκα νωρις να μην αναρωτιεστε αν γεννησα!! :lol::lol::lol::lol:

νιακι μου, χρονια πολλα κοριτσακι μου και ο,τι επιθυμεις!!!!!με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif]

αναστασια μου, περαστικουλια κοριτσακι μου!!!!και ο αντρας μου ξυπνησε με πονολαιμο και του εκανα ενα τσαϊ με τζιντζερ .ειναι πολυ καλο!!!!πραγματικα βαλσαμο.ουτε καραμελες ουτε τιποτα!!!!σε λιγο θα παμε να περπατησουμε παλι!!!

Γειά σας κοριτσάκια!

Εμείς ξυπνήσαμε απ' τις οκτώ και πήγαμε εκκλησία. Ήταν δίπλα μου μία που έβηχε, ελπίζω να μη με κόλλησε τίποτα...

Αναστασία, μην τις τρως αυτές τις καραμέλες, γιατί και το ζάχαρο θα σου ανεβάσουν και δε θα βοηθήσουν το λαιμό σου. Είναι προσωρινή η ανακούφιση, δεν είναι θεραπευτικές. Καλύτερα πίνε φρέσκια πορτοκαλάδα και κανένα τσαγάκι.

Αγγελική, πέθανα με τον Ζονγκ και με τα άι παντ που συνεννοούνται μεταξύ τους!!!

Βανεσσάκι, ακόμα ε; Εμένα τώρα με έπιασε το άλλο άγχος, ότι θα περάσω την ΠΗΤ και δε θα γεννάω με τίποτα!!! Πέρασα όλη την εγκυμοσύνη με το άγχος του πρόωρου τοκετού, και τώρα θα αγχώνομαι ότι δε θα γεννάω!!!

Λένα, αυτό με το θηλασμό στα τέσσερα δε νομίζω ότι θα τα κατάφερνα ποτέ μου να το κάνω!

Νάσια, πήγαινε βρε μια βόλτα! Μην κλείνεσαι μέσα στο σπίτι. Πάρε τη μικρή και πηγαίνετε μια βόλτα. Εγώ με τίποτα δε θα άντεχα σαράντα μέρες μέσα. Λεχώνα είσαι, δεν είσαι φυλακισμένη!!!

Καλέεεεε!!!!!!! Ξέχασα να ευχηθώ στη Νία!!!

Χρόνια πολλάαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και του χρόνου θα σβήνετε τρία κεράκια τέτοια εποχή!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...