Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν12

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χριστινακι ακριβως οπως τα λες!!!!γιατι παλιοτερα οι περισσοτερες γυναικες γεννουσαν φυσιολογικα και τωρα ολο καισαρικες???γιατι οι γιατροι θελουν το πολυ σε 45 λεπτα νε ξεμπερδευουν και η καισαρικη κοστιζει πολυ περισσοτερο!!!αυτο ειναι που με εκνευριζει!!!οτι καταφευγουν αμεσως στην ευκολη λυση!!!δεν το παλευουν λιγο!!!!αχ δεν με βοηθας με αυτοπου λες για το πανι.δεν ειναι αναγκη να τους βλεπω.και μονο που θα ξερω τι συμβαονει εκει, μου ειναι αρκετο για να λιποθυμησω!!!γι αυτο σου λεω ειμαιΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασακι σε βαζουν απο το βραδυ γιατι σου βαζουν ενα υποθετο που μαλακωνει τον τραχηλο...δεν σημαινει ομως οτι ξεκιναει η διαδικασια τοκετου....το πρωι σου βαζουν τον ορο και εκει λογικα ξεκιναει το πανυγηρι........

οσο για το αν εχεις πιθανοτητες να γεννησεις νωριτερα...ολα σχετικα ειναι.....κανεις δε ξερει.....αν δεν σε δει απο κατω ουτε ο γιατρος ξερει......εδω σε βλεπουν και παλι δεν ξερουν....στον πρωτο ειχα πεμπτη που εμπαινα στο μηνα μου με βλεπει απο κατω και μου λεει...το μωρο εχει εμπεδοθει αλλα ο τραχηλος ειναι σκληρος και μακρυς....αργεις ακομα...αλλα εγω κυριακη γεννησα......οποτε κανεις δε ξερει......απλα ξαναλεω οτι οι γιατροι θεωρουν σπανιο μια πρωτοτοκη να γεννησει πριν την 38 εβδομαδα.....και ετσι ειναι δηλαδη.....οι πιο πολλες γεννανε κοντα στην πητ τους......η και μετα απο αυτη......

ασχημο θεμα ανοιξατε............φταιμε και εμεις ρε κοριτσια.....κανουμε τους γιατρους θεους και οτι μας λενε το τρωμε αμασητο.....δεν ψαχνομαστε....ασε που εχουμε φτασει πολλες να λενε θελω καισαρικη....η γιατροι να λενε οτι το παιδι εχει περιτυληξη και πρεπει να κανουμε καισαρικη...ελεοςςςςςςς....και το αλλο πεφτουν οι παλμοι....το ιδιο παραμυθι παντου.........και εμεις απλα λεμε ναι και το κορυφαιο παλι καλα που ηταν καλος ο γιατρος και μου εκανε καισαρικη......... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ακριβως ετσι γιωτα μου!!!τι να κανουμε ομως που τους εχουμε αναγκη και φοβομαστε για τα μωρακια μας!!!!ολα πια τα μωρα η εχουν περιτυλιξη η πεφτουν οι παλμοι!!!ελεος

Χριστινακι παω νωριτερα γιατι εχω ζαχαρο εγκυμοσυνης και πρεπει μεχρι την 38η να γεννηθει αλλιως λενε οτι παρατηρηθηκαν ξαφνικοι ενδομήτριοι θανατοι λογο ζαχαρου....

Γιωτουλη θα μας λυθει η απορια τις επομενες 2 εβδομαδες, για να δουμε!!

Χριστινακι καλημέρα..κατάλαβα ότι δεν είναι απλή τροχό πτώση ..αυτο που ήθελα Να πω είναι ότι καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατι κι εγω μέχρι πρόσφατα είχα τεράστιο κόμπλεξ με τα μαλλιά μου σε σημείο που φοβόμουν και για κουρέμμα να πάω γιατι οι περισσότερες κομμωτήρια όταν τα πιάνου είναι σαν να τα ξέριζωνουν και δεν ήθελα κανεΊς να τα αγγίζει..η θεραπεία παντός για την γυροειδη αλλωπεκια δουλεύει..

Βάνεσσακι, σήμερα γενιάς!

Αναστασακι , μην φοβάσαι την καισααρικης..κι τω δεν ήθελα με τίποτα αλλα και την επόμενη φορά θεού θελωντος πάλι καισσαρικη σκέφτομαι..

και να σκεφτεις οτι σχεδον το 80% των εμβρυων γεννιουνται με περιτυληξη και σχεδον ολα τα εμβρυα στη διαρκεια του τοκετου πεφτουν οι παλμοι τους....τουλαχιστον και στις 2 γεννες πεσανε οι παλμοι των μικρων πανω απο 3 φορες......και πεσανε κοντα στου 50.....που ειναι λιγοι...αλλα απο οσο μου ειπανε ειναι λογικο την ωρα που σφυγεσαι να πεφτουν γι αυτο λενε να περνουμε σωστες αναπνοες γιατι ετσι τα βοηθαμε.....

οχι δεν ειναι ακριβως ετσι....καταλαβαινεις ποτε πρεπει να σπρωξεις...δεν πονας αλλα αισθανεσαι πιεση εκει κατω.....εκει στο σπρωξιμο λοιπον που πιεζεσαι και συνηθως δεν εισπνεουμε κανονικα πεφτουν οι παλμοι..........

ειναι πολυ σπανιο παντως να σου λενε ποτε να σπρωξεις....ειπαμε να μην ποναμε αλλα να αισθανομαστε και κατι..........αυτο ειναι το καλυτερο γιατι συμμετεχεις και εσυ στη γεννηση του παιδιου σου.......

Κορίτσια, συμφωνώ απόλυτα με αυτα που λέτε αλλα κάποιες φορές επιβάλλεται..πχ ο γιατρός μου εχει την φήμη ότι είναι καλός σε φτ και τις ξε πετάει όλες και είναι όλες ευχαριστημένες και ούτε επισκληρειδιο κάνει..

Εγω του είχα ζητήσει και μου είπε οχι σε φτ ..όταν όμως έσπασαν τα νερά και δεν είχα ούτε ένα πονακι και η μήτρα παρέμενε κλειστή για 7ωρες και το μωρο δεν έλεγε να κατέβει..μου πρότεινε καισσαρικη..καλύτερα μια εύκολη καισσαρικη παρα μια δύσκολη γέννα..μπορούσε να με κάνει και φτ αλλα δεν ήθελε να βάλει σε κίνδυνο το μωρο η εμένα..καλα, εννοείται ότι όλοι λέγανε ότι επίτηδες με έβαλε καισσαρικη για τα λεφτά αλλα πιστέψτε με πλήρωσα πολυ λίγα και έμεινα και έξι νύχτες μέσα..ούτε χίλια ευρώ διάφορα δεν είχε απο τον φτ ..και όσοι με ρώτησαν για την γέννα και τους ειπα ότι έκανα καισσαρικη , ξέρωντας τον γιατρο μου , όλοι λένε ότι ήμουν δύσκολη περιπτωση για να κάνει ο συγκεκριμένος γιατρός καισσαρικη..

Σίγουρα υπάρχουν και γιατροί που κάνουν ότι φανταστείς για τα λεφτά αλλα υπάρχουν και άλλοι που δεν το κάνουν..εγω πάντως απο τον γιατρο μου είμαι υπερ ευχαριστημένη..πήγα ήδη πριν σαραντησω δυο φορές να δει την τομή μου και δεν με χρέωσε..τώρα πρέπει να πάω για εσωτερική εξέταση την Δευτέρα και σε ενάμιση μήνα για τεστ παπ..

Ειναι οντως μερικοι γιατροι Αγγελικουλα, καλη ωρα ο δικος σου οπως λες, που κανουν σωστα τη δουλεια τους και οχι αγγαρεια και παιρνουν λεφτα.Μακαρι ολοι να ηταν ετσι....κι ο δικος μου αυτου του στυλ ειναι...μου ειπε αφου εξαντλησουμε ολα τα περιθωρεια και δεν εχεις διαστολη,θα κανουμε καισαρικη!!!

καλημερα και απο εμενααα λιγο χαμενη μενν μιοας και ιντερνετ εχει μονο στο μαγαζι και οταν κατεβαινω μπαινω skype να μιλησω με τον αντρα μου και μετα παω παλι σπιτι...δεν εχω διαβασει νεακια..οταν γυρισω ελπιζω να μπω σε σειρα..μονο τωρα αυτο που εγραφε η Αναστασια διαβασα,,,Αναστασια μου στο Χριστοφορο μου ειχαν κανει τοοσο μεγαλη δοση που δεν καταλαβαινα τπτ...ουσιαστικα ολα αυτοι τα εκαναν..δυστυχως...δεν καταλαβα κανν να βγανει το παιδι...τι να πω δοση ελεφαντα ειχα..στη Μιλα ηταν αλλιως..οκ την ωρα που γενναγα η δοση δεν ειχε δραση οπως ειχα πει μονο καπου στα ραμματα και παλι οχι πολυ..αλλα πριν που μου ειχαν βαλει..ναι μεν δεν ποναγα αλλα οπως ειπε και η αλλη φιλεναδα ενιθα την πιεση και οτι μου ερχοταν πονος απλα δεν ποναγα...φιλια ...γεννησε καμιααα εχω χασει και επισοδειααα

Ευη μου τελικα πολλα παιζουν ρολο,απο τις αντοχες μας μεχρι τί δοση θα βαλει ο αναισθησιολογος και γενικα τι οργανισμος ειναι η καθε μια!!!Φιλια στα ζουζουνια σου!!

Γειά σας!

Πού ήσασταν όλες χτες βράδι βρε; Βλέπατε τη συνεδρίαση της Βουλής; Εμείς τη βλέπαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια και στ' αφτιά μας...

Βανεσσάκι, αν χρειαστεί να κάνεις καισαρική και φοβάσαι τόσο πολύ, κάνε με ολική αναισθησία. Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να δεις το μωρό τελευταία, αλλά απ' το να πεθάνεις απ' το φόβο σου, καλύτερο θα είναι...

Όσο για τις καισαρικές, όντως το έχουν παρακάνει οι γιατροί σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο δικός μου κάνει φυσικούς τοκετούς, και γενικά ξέρω αρκετούς γιατρούς που κάνουν, αλλά είναι απίστευτο να μιλάμε για γιατρούς που κάνουν φυσικούς τοκετούς, λες και είναι κάτι το ξεχωριστό!

Και σ' αυτήν τη φίλη μου που σας έλεγα χτες ότι γέννησε με πρόκληση πέφτανε οι παλμοί του μωρού και την έβαλε κατευθείαν για γέννα, δεν της έκανε καισαρική. Και δεν είναι κι ο καλύτερος γιατρός ο γιατρός της.

Οι γιατροί βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες για καισαρική. Τι περιτύλιξη (άντε να το εξακριβώσεις εσύ ότι είναι όντως έτσι), τι πέφτουν οι παλμοί του μωρού, τι είναι μεγάλο το μωρό, τι είναι μικρό το μωρό (ναι, ναι, το έχω ακούσει και αυτό, αλλά ευτυχώς τελικά σπάσαν τα νερά νωρίτερα και γέννησε κανονικά η κοπέλα), τι έχεις μυωπία, τι ένα σωρό άλλα. Αφήστε όλες αυτές τις γυναίκες που φοβούνται και πάνε και ζητούν οι ίδιες καισαρική!!! Στην Κύπρο είναι πάρα πολλές αυτές που πάνε από μόνες τους και το ζητούν!

Και περισσότερα λεφτά να μην πάρει ο γιατρός, γιατί είναι αρκετοί γιατροί που, για να μην τους βγει το όνομα ότι κάνουν πολλές καισαρικές για τα λεφτά, δε χρεώνουν περισσότερο, ξεμπερδεύουν πιο εύκολα. Ίδιο είναι να περιμένεις την άλλη μια ολόκληρη νύχτα, π.χ., να γεννήσει, κι ίδιο να τη βάλεις στο χειρουργείο και σ' ένα μισάωρο να έχεις τελειώσει;

Δεν είναι θέμα ότι φοβόμαστε ή όχι την καισαρική, αλλά ότι μας κοροϊδεύουν κανονικά...

Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις που η καισαρική επιβάλλεται, και σε παλιότερες εποχές που οι γυναίκες γεννούσαν στο σπίτι με μαία και όλες τις γυναίκες του χωριού από πάνω τους, πολλές πέθαιναν επειδή δεν υπήρχε η δυνατότητα της καισαρικής. Αλλά, άλλο οι ειδικές περιπτώσεις και άλλο οι ηλίθιες δικαιολογίες για καισαρική.

Τέλος πάντων...

Δε σας είπα, χτες πήγα και εξομολογήθηκα και θα κοινωνήσω αύριο. Ρώτησα τον ιερέα και για τις ευχές (φυσικά ήξερα ήδη ποιες είναι, γιατί τις είχα διαβάσει στο Ευχολόγιο), και μου είπε ότι υπάρχει ευχή για την πρώτη μέρα, αλλά δεν πάνε στην κλινική για διάφορους λόγους, οπότε μόλις έρθουμε σπίτι να τον πάρουμε τηλέφωνο να έρθει, να διαβάσει την ευχή και να μας κάνει και αγιασμό. Μετά είναι η ευχή της ονοματοδοσίας την όγδοη μέρα, και παίρνουμε το μωρό στην εκκλησία. Εγώ είπε δεν μπαίνω στην εκκλησία, κάθομαι απ' έξω (δε συμφωνώ μ' αυτό, αλλά άσχετο), βάζει ο άντρας μου το μωρό μέσα στην εκκλησία και του διαβάζει την ευχή, και μετά πηγαίνουμε όλοι στις σαράντα μέρες.

Αγγελική, εγώ θα είχα τσακωθεί με τον άντρα μου αν ήθελε να πάμε στο εμπορικό κέντρο, όχι αν δεν ήθελε!

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς τσιπούρες στο φούρνο με πατάτες και λαχανικά!

οπως τα λες η καθε μια εχει διαφορετικη εμπειρια αλλα νομιζω σε γενικες γραμμες ειναι θετικη..φιλακια παω σπιτι γιατι απο την κοθραση νυσταζω και μετα δεν θα μπορω να οδηγησω..με εχει ρουφιξει η γκρινιαρα

ase aggelikh mou kai egw to idio eidika twra etsi opws exw ginei den thelw na akoumpaei tipota ta mallia mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koritsia kai egw pou phga gia fysiologiko genisa me kaisarikh giati to mwro katevene me to kefali alla koitage mprosta kai htan dyskolo leei na vgei...perimename mhpws kai allaxei thesh alla ksafnika mpoukaran mesa oi giatroi me mpoukala oxygonou kai mou evalan kai mou eipan pws pesane poly oi palmoi tou mwrou...telika afou me ksegenise me kaisarikh mou eipe pws kai san kaisarikh htan dyskolh giati to mwro htan sfinomeno se ena shmeio sthn koilia......den xerw ama einai alitheia h psemata ola ayta allla emena me noiazei pou to mwro einai kala!!!!!!!!!hthela poly na niwsw ton fysiologiko toketo alla dystixws den ta katafera...... :(:(:(:(

Καλημέρα σε όλες μου τις φίλες!!!

Βανεσσάκι, Αναστασάκο θα γεννήστε και οι δύο φυσιολογικά μην αγχώνεστε

κοριτσάκια μου!!!Όμως λέω όμως ακόμα και καισαρική να χρειαστεί να κάνετε

σας λέω εγώ που έκανα δεν είναι τίποτα!Εύχομαι βέβαια να μην χρειαστεί

καμιά από τις δυο σας να κάνει καισαρική.Το μόνο που έχει σημασία φιλενάδες

είναι να είναι τα μωράκια καλά και οι μανούλες φυσικά, τώρα ο τρόπος δεν έχει

και μεγάλη σημασία στην τελική!!

Άννα Μαρία μου το δωματιάκι του Αντρίκου είναι καταπληκτικό, με το καλό να το χαρεί

το παιδάκι!!Η κοιλίτσα σου σκέτη μούρλια, καμαρωτή καμαρωτή!!

Αναστασάκο, Λυδιάκι μοια χαρούλα τα μπεμπάκια σας, φτου φτου!!!

Κατερινούλα μην πέφτεις έτσι κοριτσάκι μου!!Θα βρείτε τους ρυθμούς σας, λίγο

πολύ όλες έχουμε σκαμπανεβάσματα.Να θυμάσαι ότι γιανα είναι καλά το μπεμπάκι

σου πρέπει να είσαι καλά πρώτα εσύ!!!Και επειδή θες ένα ευτυχισμένο μωράκι

για αυτό βρες δύναμη καλή μου και πάλεψέ το!!Σου στέλνω την αγκαλιά μου!!

Αγγελικούλα φιλιά στον αγκαλίτσα γαμπρούλη μου!!

Μαράκι πως πάτε με τους κολικούς φιλενάδα;

Νια μου πάλι τα ίδια ο γιατρός;μην ακούς τίποτα!!

Χριστινάκι μου σε καταλαβαίνω με τα μαλλάκια σου, κάνε όμως υπομονή και

θα φτιάξουν τα μαλλάκια.Είναι κάτι που διορθώνεται μικρή μου!!Φιλιά στο ζουζουνάκι σου!!

Λενάκι πως πάει το χεράκι σου;

Σας φιλώ προς το παρόν

Εγω εδω ειμαι που να παω...μολις σιδερωσα και μου βγηκε ο πατος!!!

Δωρακι μου μακαρι να μην φτασουμε στην καισαρικη!!!Ευτυχως ο γιατρος μου ειπε θα το παλεψουμε για φ.τ.

Σαν πολυ καλε σκορπισατε για να μαζευομαστε για να μαζευομαστε μην βγαλω κοτσιδες!!! :P

Φιλενάδες, που είστε?

Εγω θηλαζω-κοιμιζω τον μικρο..μας εχει καλέσει η γιαγιά του άντρα μου για φαγητο( μαγειρεύει τέλεια) και θα πάμε κατα τις 8.. Ακόμα ούτε μπάνιο έκανα, ούτε μαλλι ,ούτε τίποτα...

Κορίτσια κάτι μου λέει ότι το Βάνεσσακι γέννησε..αν δεν εμφανιστεί μέχρι αύριο το μεσημέρι σημαίνει ότι έχουμε γεννητουρια..

Φιλενάδες μου ξέρει καμία σας ποτε μπορω να χρησιμοποιήσω μηχάνημα γυμναστικής με δονήσεις (οχι τόσο δυνατό όσο το power plate) μετα απο καισσαρικη?βαριεμαι τα αερομπικ..πρέπει όμως να ξανά γίνω όπως ήμουν..δεν παει άλλο..τελικα μύθος ότι με τον θηλασμο χάνεις κιλα..

Οριστε... Τι φοράμε τώρα?απο τα προ εγκυμοσύνης ρούχα μόνο δυο φορέματα ριχτα μου κάνουν..ΑΣΕ που το στήθος είμαι ακόμα τούμπανο..αχχχ Θεέ μου...

Αναστασακι μου, γλυκιά μου φραουλιτσα τι κανείς?

[smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Τα νεύρα μου....θέλω να ξανά γίνω όπως ήμουν.. [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Καλέ, σκορποχώρι γίναμε!!!

Αγγελική, δε νομίζω ότι χάνεις κιλά με το θηλασμό. Το αντίθετο ήξερα, ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν τα καταφέρνουν με το θηλασμό επειδή θέλουν να χάσουν κιλά, κάνουν δίαιτα και γι' αυτό δεν έχουν πολύ γάλα ή εξαντλούνται και τα παρατούν. Το στήθος είναι λογικό να είναι τούμπανο, αφού θηλάζεις!

Ουφ, ελπίζω να μου φύγει η κοιλιά (ή μέρος αυτής ) όταν γεννήσω!!! :lol::lol::lol: Λέμε τώρα, σιγά μη φύγει κατευθείαν.

Πάντως ρε κορίτσια, μη σας αγχώνουν τα κιλά. Σιγά σιγά θα τα χάσουμε. Καμία δεν τα χάνει μόλις βγει απ' το μαιευτήριο, ούτε τον πρώτο μήνα. Όταν βρούμε τους ρυθμούς μας και μπούμε σ' ένα πρόγραμμα, και σταματήσουν οι εξαντλητικοί μαραθώνιοι θηλασμοί, τότε θα αρχίσουμε διατροφή και θα τα χάσουμε!

Λέτε να γέννησε το Βανεσσάκι;;; :D

πιστευω οτι εξαρταται εγω εχω να ζυγιστω καιρο αλλα ειχα χασει 3 με τη γεννα και μετα απο 1 μηνα αλλο 1..δεν μπορω να κανω διατροφη αλλα πολλα πολλα ομως βραδια ειδικα τωρα τελευταια δεν τρωω απο την κουραση και το περα δωθε...νομιζω αυτο εννοουν οταν λενε χανεις κιλα...εγω δεν βιαζομαι..το καλοκαιρι αργει..προς το παρον φοραω κολαν και μπλουζο φουστανια..απο κοιλια δεν εχω πολυ απλα κατω ειναι χαλαρη τουλαχιστον το ηξερα οτι θα ειναι ετσι γιατι την πρωτη φορα ειχα παθει σοκ...σιγα σιγα θα αρχισω και γιογκα να κανω ισοδυναμικες ασκησεις για να αρχισω να σφιγγω...καλε αναστασια δεν εχω παρακολουθισει καιρο εγινε κατι και σου ειπε θα το παλαιψουμε για φυσιολογικο??παω να βρω το δωματιο του αντρεα..αμα δεν το βρω βαλτε μου λινκ καλεε

Ευη μου ειχαμε κουβεντα γενικα για τους γιατρους που κανουν οι περισσοτεροι καισαρικη για να τελειωνου γρηγορα και να παιρνουν και περισσοτερα λεφτα.Ευτυχως ο δικος μου δεν ειναι αυτου του τροπου!Γι αυτο εγραψα οτι μου ειπε οτι θα το παλεψουμε με φ.τ. και μετα καισαρικη αν δεν εχω διαστολη!

Βρε λετε το Βανεσσακι να γεννησε?Της εστειλα μυνημα για να δουμε....

Αννα Μαρια για μαλωσετες καλε λιγο εμενα δεν με ακουν και σκορπιζουν!!Το να τρως παραπανω δεν σημαινει οτι κατεβαζεις και περισσοτερο γαλα,τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο διαβητολογος....τωρα τι χαμπαρι εχει θα σας γελασω!!!

Αγγελικουλα καλα να περασετε στη γιαγια,βαλε οτι πιο ανετο εχεις μην σκεφτεσαι!!!Διατροφη θελει και πολυ νερο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...