Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδότοπος ΙΚΕΑ στο αεροδρομιο


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φορουμ σχετικό με παιδιά και γονείς, αλλά το θεωρώ χρέος μου ως γονέας να σας ενημερώσω.

Το προηγούμενο Σάββατο 15/10 πήγα στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο, όπου άφησα τον τρίχρονο γιο μου στον παιδότοπο του ΙΚΕΑ. Μου έκανε εντύπωση ότι σου δίνουν εσωτερικό τηλεφωνάκι για να σε βρουν στο μαγαζί σε περίπτωση ανάγκης, σφραγιδάκια, παπουτσάκια, κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, κ.ο.κ. Ήταν η πρώτη φορά που τον άφησα εκεί. Φάνηκε πολύ οργανωμένο.

15 λεπτά αργότερα πήγα να τον δω. Από το παράθυρο που έχουν τον κοιτούσα μέχρι που με είδε, με χαιρέτησε και συνέχισε να παίζει. Για όσους γνωρίζετε, ο συγκεκριμένος παιδότοπος έχει 2 εισόδους/εξόδους, μια εμπρος και μια πίσω δίπλα από τις σκάλες που κατεβαίνουμε στον κάτω όροφο από το εστιατόριο. Έτσι λοιπόν έκανα μια βόλτα και έφτασα στην πίσω πόρτα του παιδότοπου.

Εκεί αντίκρυσα 2 μεγαλύτερα παιδιά να κλωτσάνε το γιο μου (έπαιζαν..... αλλά λίγο βίαια) με αποτέλεσμα να τον πικάρουν και να αντεπιτίθεται. Μέχρι να προλάβω να πω κάτι το παιχνίδι σοβάρεψε, και έφαγε 3-4 ψιλές μέχρι να ενημερώσω να τον βγάλουν έξω.

Η ουσία δεν είναι το κλασσικό παιχνίδι παιδιών που περιλαμβάνει ξύλο. Το ζήτημα είναι ότι το ΙΚΕΑ έχει έλλειψη προσωπικού στον παιδότοπό του. 2 άτομα στον παιδότοπο τα οποία εντατικά βάζουν και βγάζουν παιδιά στον παιδότοπο (με όλη τη διαδικασία η οποία είναι χρονοβόρα). Κανείς δεν κοιτάει τα παιδιά, άρα όταν υπάρχουν επεισόδια σαν του γιου μου τα μικρότερα παιδιά είναι απροστάτευτα.

Απευθύνθηκα στη διεύθυνση, η οποία με ενημέρωσε ότι ο νόμος λέει 1 άτομο για κάθε 22 παιδιά, και αυτοί έχουν 1 άτομο για κάθε 15... Τα δυο άτομα λοιπόν τους είναι υπεραρκετά. Όμως τα 2 άτομα εξυπηρετούν στις εισόδους του παιδότοπου ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Όπως καταλαβαίνετε, μου υποσχέθηκαν ότι θα καλυτέρευαν την κατάσταση, θα με καλούσε ο υπεύθυνος, κλπ. Για να με βλέπετε να γράφω, μπορείτε να φανταστείτε που με έγραψαν.

Δεν με ενδιαφέρει να μου δώσει εξήγηση ο regional sales marketing corporate division sector management director. Με εκνευρίζει, όταν ο έλληνας πιάνει μια ωράια ιδέα (την όλη ιδέα του ΙΚΕΑ) και την εκτελεί με ελληνική υλοποίηση. Με ΑΠΕΙΡΟ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ προσωπικό στο βωμό της κρίσης.

Εφόσον δεν ενδιαφέρθηκαν να μου δώσουν μια σωστή απάντηση, εφόσον το επώνυμο και επίσημο παράπονό μου το έκαναν χαρτοπόλεμο, γιατί να ενδιαφερθούν για τα δικά σας παιδιά;

Γιώργος

Υ.Γ: Το παραπάνω είναι επώνυμο παράπονο/καταγγελία ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται. Τα στοιχεία μου τα έχει το ΙΚΕΑ μιας που συμπλήρωσα εκείνη την ημέρα την ανάλογη φόρμα παραπόνων (με τίτλο Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι). Δεν είναι ότι τα είπα και έφυγα, τα έγραψα κιόλας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκανες πολύ καλά που έγραψες κι εδώ και στη διοίκηση του ΙΚΕΑ. Θα έλεγα να ανοίξεις το ίδιο θέμα και σε άλλα φόρουμ για γονείς για να πάρει διάσταση. Και τότε, επειδή είναι "επιβλαβές" για τη φιλική εικόνα που θέλει να δείχνει το συγκεκριμένο μαγαζί, κάτι μπορεί να γίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

εμείς είχαμε πάει στο ΙΚΕΑ (Κολωνία, Γερμανίας) και είπαμε να αφήσουμε τα παιδιά (3ων και 6, γιατί επιτρέπεται πάνω από 3ων ετών) στον παιδότοπο, πάμε συμπληρώνουμε ένα χαρτί και επειδή ζητούσε πολλά προσωπικά στοιχεία, όπως emails, τηλέφωνα, ημ. γέννησης και ότι θα χρησιμοποιούνταν για διαφημιστικούς λόγους δεν τα αφήσαμε τελικά....νομίζω - ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ - ότι έγραφε ότι δεν ευθύνονται για την ασφάλεια των παιδιών, ......... και αυτό είναι γραμμένο στα ψιλά γράμματα.....μήπως ήταν γραμμένο και εκεί και δεν το είδατε?!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eκανες πολυ καλα που το εγραψες αλλα δυστυχως με την μεχρι εδω εμπειρια μου

δεν εχω βρει παιδοτοπο με πανω απο 2 ατομα προσωπικο.

Η τελευταια μου εμπειρια ηταν να δαγκωσουν τον ενος ετος γιο μου

βαζοντας με να πληρωσω γιαυτον με την δικαιολογια

οτι απασχολει προσωπικο!Ελλας το μεγαλειο σου!

Α εκεινη την μερα ειχαν και παιδικο παρτυ με το ιδιο προσωπικο βεβαιως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...