Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "γυναικεία υπόθεση" Νο 2

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε? Τελικά ο Στεφανος μου έπαθε ωτιτιδα.Ευτυχως το προλάβαμε στην αρχη και μονο το ενα αυτάκι ειναι κόκκινο.Αρχίσαμε αντιβίωση.Πυρετό δεν μου ξαναέκανε, ευτυχώς. Το ματάκι του είναι απο μολυνση κι είναι κολλητικό..Τελικά μάθαμε ότι αρκετοι στη βαφτιση ειχαν περάσει μια βδομαδα πριν με αυτη τη μολυνση στα ματια και μια γυναικα που δεν ηρθε κι ηρθε ο αντρας της.Οποτε το μικροβιο υπήρχε.Το θέμα ειναι οτι χαλασε κι ολο το προγραμμα μας.Ξυπναει στις 5 για γαλα και τρωει το πολύ 90 μλ.Μες στη νυχτα ξυπνάει αρκετές φορές και κλαιει μεχρι να τον πάρω κοντά μου.Ελπιζω να μου στρωσει πάλι.

Πάω να σας διαβασω πριν ξυπνησει κι επιστρέφω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννα Μαρια εμεις ειχαμε πληρωσει 15 ευρω το ατομο, 7 κρυα πιατα κ 7 ζεστα...ηταν σουπερ. Αλλά εχω ακούσει κ τιμές 23 ευρω κ πιο πανω. Μεγαλωσε ο Αντρεας σου...μπραβο του..

Ο Στεφανάκος ειναι 8800γρ κ 66 εκ.

Ανθή μου ειδες οτι αρχισαν τα συμπτωματα? Κι εμενα στην 7η εβδομαδα αρχισαν. Οσο για το φουσκωμα κι εμενα μου φαινόταν από την αρχή. Εισαι μια χαρα μανούλα, μην αγχωνεσαι.

Καγκουρακι ψηλό το κοριτσακι σου!!

Κατερινάκι ειδες που τελικά εστρωσε ο Νικολάκης σου?Θελουν το χρονο τους τα παιδια...

Οι υπόλοιπες? Εγω ετοιμαζομαι, οσο με αφησει ο μικρος βεβαια να διαβασω για το σχολείο...

:roll::roll::roll:

Γειά σας!

Τελικά δε μας ταλαιπώρησε πολύ ο Αντρεάκης. Κοιμήθηκε γύρω στη μία και ξύπνησε πέντε. Ξανακοιμήθηκε αμέσως, περίπου πέντε και είκοσι, αλλά τον κράτησα αρκετή ώρα στην αγκαλιά μου για να κοιμηθεί βαθιά, κι όταν τον έβαλα στο πορτ μπεμπέ, τον άκουγα που είχε πολύ μύξα και ζοριζόταν, οπότε τον σηκώσαμε, του βάλαμε ορό στη μύτη και ξεμπούκωσε, τον ξαναέβαλα στήθος, κοιμήθηκε και μέχρι να τον βάλω στο πορτ μπεμπέ, πήγε εφτάμιση. Αμέσως άρχισε γκρίνια στον ύπνο του και ήθελε κούνημα. Τελικά αλλάξαμε μεριές στο κρεβάτι με τον άντρα μου για να τον κουνάει αυτός, αλλά ξυπνούσα κι εγώ απ' τη γκρίνια, και κάθε λίγο ο άντρας μου ( ο οποίος κατά τις εννιά σηκώθηκε) "ξύπνα να τον ταΐσεις, πεινάει", μετά από μια ώρα "ξύπνα, πεινάει", μετά "έλα να του αλλάξουμε ρούχα, λερώθηκε" και πάει λέγοντας, οπότε κοιμήθηκα σπαστά και τώρα νυστάζω... :(

Ανθή, εγώ ευτυχώς δεν είχα καθόλου πρήξιμο. Μόνο προς το τέλος τέλος, δε φορούσα τη βέρα μου γιατί μετά δυσκολευόμουν λίγο να τη βγάλω.

Μαρία, περαστικά στον Στεφανάκο, στο είπα και στο φέισμπουκ. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Και του Αντρέα το ένα μάτι κάτι τσίμπλα και μας έδωσε σταγόνες ο γιατρός.

Το μενού που είδα τώρα, στο μπουφέ έχει 6 κρύα και 12 ζεστά, οπότε είναι τεράστιο νομίζω! Φυσικά, κάποια από αυτά είναι λαχανικά, ρύζι, πατάτες και τέτοια. Μήπως να του πούμε να αφαιρέσει κάποια πιάτα, και να μας κατεβάσει την τιμή; Γιατί όπως το υπολόγισα, βγαίνει ένα χιλιάρικο και, για ένα τραπέζι. Δεν τα βάζω στο λογαριασμό του καλύτερα; Θα ρωτήσουμε κι αλλού, βέβαια και θα συγκρίνουμε τιμές και μενού.

Γεια σας φίλες μου

Μολις έφαγα την μακαρονάδα μου και ένα φουσκωματάκι το νοιώθω.

Μαράκι περαστικά στο αγοράκι σου αφού την προλάβατε νωρίς την ωτιτιδα θα περάσει γρήγορα και μην στεναχωριέσαι για το προγραμμάτου μόλις γίνει λίγο καλύτερα θα βρει πάλι τον ρυθμό του.

Αννα Μαρία μου φαίνεται δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς οι άντρες σου :lol::lol: ε ήταν μπουκωμένο το μικρό γι αυτό γκρινιαζε. Για μπουφέ δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά τα πιατα, και εγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε fun του μπουφέ και στη βάπτιση και στο γάμο είχαμε επιλέξει σερβιριστό μενού. Νομίζω δεν γίνεται η σπατάλη του μπουφέ. Στην βάπτιση είχαμε σαλάτα και 5-6 ορεκτικά ανα 4 άτομα, κυρίως πιάτο και γλυκο.

Ανθή και μεις ακομα με το μπιμπερό το γάλα και ναι συνεχίζω με σκόνη και σιγά σιγά θα της το γυρίσω σε φρέσκο για εβαπορέ ούτε λόγος. Φούσκωμα εγώ μονο κοιλιά πουθενά αλλού. Εγώ την πρώτη φορά είχα πάρει μερικά ρούχα εγκυμοσύνης και τα είχα καταβολευτεί. Επειδή φούσκωσα καλοκαίρι είχα πάρει δύο υφασμάτινα παντελόνια καπρι για να βολεύομαι και στην δουλειά και αργότερα είχα πάρει ένα τζην και ένα φόρεμα σαλοπέτα και την έβγαλα μέχρι τον Δεκέμβρη. Α τώρα που το θυμήθηκα απο την εγκυμοσύνη και μετά άλλαξα νούμερο παπούτσι κουφό ε?

Αννα Μαρια τιποτε δεν μπορούν να κανουν μμονοι τους οι αντρες! :lol: Κι εγω οταν του τον αφηνω για να κανω καποια δουλεια αρχιζει..."νομιζω κανε κακά", "πειναει το παιδι" "φερε μας τα παιχνιδια του"...οποτε καταλαβαινεις...

Για τη βαφτιση ρωτα κι αλλου...Ξερω μια ταβερνουλα κοντα στο καρφουρ στη Λαρνακα..Ειναι συγγενεις με την ξαδερφη μου κι εκαναν εκει τραπεζι για τη βαφτιση κ ηταν πολυ καλο το φαγητο.Δεν ξερω ποσα ηταν το ατομο.Αν θες ρωτω.

Καγκουρακι μακαροναδα ε? Εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ολο μακαρονια ετρωγα...λες να'ναι επειδη η συλληψη εγινε Ιταλια??? :lol::lol:

Για το παπουτσι που λες το εχω ξανακουσει...

Εγω πάλι ειμαι στο 35-36 σταθερα!! :D:D

Ευτυχώς ο δικός μου τον αλλάζει το μικρό, τον κοιμίζει, και σήμερα τα κατάφερε και τον έντυσε. Απλά με το φαγητό υπάρχει ένα θέμα, αφού δεν μπορεί να τον θηλάσει! :P

Α, εννοείται ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο συνεχίζει να δεσπόζει στο σαλόνι μας. Είπε θα το έκανε σαββατοκύριακο, σήμερα είναι σαββατοκύριακο και είπε θα το ξεστολίσει αύριο! Εννοείται, τι ΣΗΜΕΡΑ θα το έκανε; Την ΠΡΩΤΗ μέρα του σαββατοκύριακου; Απαπαπα...

Μαρία, ποια ταβέρνα λες; Τον απόστολο Ανδρέα; Ναι, ρώτα σε παρακαλώ!

Καγκουράκι, εδώ στην Κύπρο δεν παίζει σερβιριστό φαγητό. Ή μπουφές ή μεζέδες στο τραπέζι.

Σας κλείνωωωωωωω!!!!!!!!

Φιλιά!

Ανθη μου δεν εδινα εβαπορε το νουνου Kid υπαρχει και σε τυπου φρεσκο αλλα με περισσοτερη ημερομηνια ληξεως αυτο εδινα και δεν το αλλαζα σε φρεσκο επειδη δεν το επιναν,ηταν πιο γλυκο εκεινο γιαυτο,τωρα βεβαια πινουν φρεσκο αλλα οχι ιδιαιτερη ποσοτητα μια κουπα το πρωι και μερικες φορες το βραδυ με δημητριακα,ρουχα εγκυμοσυνης ουτε εγω αγορασα,την εβγαλα με κολαν και μπλουζοφορεματα,φορεματακια το καλοκαιρι μιας και επιασα ολες τις εποχες σχεδον και γενικα βολευτηκα μιας και δεν φουσκωνα και παρα πολυ αλλα θυμαμαι κι εγω απο την αρχη δεν τα ηθελα καθολου τα τζην μου με εσφιγγαν

Κατερινα μαρεσει που λες πινουμε ακομα με μπιμπερο,τα περισσοτερα παιδια απο συζητησεις που εχω κανει με αλλες μαμαδες κοβουν το μπουκαλι μετα τα 3- 4 χρονια και εχω ακουσει και περιστατικα πολυ αργοτερα, τα μεγαλα μου εκοψαν το μπιμπερο κοντα στα 4 και φυσικα και την ποσοτητα που επιναν και μαλλον γιαυτο ολες το αφηνουν τοσο αν ειναι να πινουν λιγοτερο ας τρεναρουμε λιγο το μπουκαλι δεν παθαινουν τιποτα καποια στιγμη ολα το κοβουν δεν χρειαζεται και αγχος,καθολου κουφο το νουμερο του παπουτσιου που λες κι εγω πριν τις εγκυμοσυνες φορουσα 37 και τωρα εχω παει στο 38,και εχω ακουσει και σε πολλες γυναικες να εχει συμβει αυτο

Αννα Μαρια ο υπνος φερνει υπνο,εγω αυτο εχω καταλαβει οσο περισσοτερο κοιμαται τη μερα τοσο καλυτερα κοιμαται και το βραδυ,αληθεια γιατι δεν το ξεστολιζεις εσυ το δεντρο και να του τα δωσεις να τα αποθηκευσει αυτος;;μια χαρα μεγαλωνει ο ζουζουνος

Μαρακι περαστικα συντομα ευχομαι να καθαριζεις καλα τη μυτουλα γιατι η ωτιτιδα πολλες φορες εμφανιζεται απο τις πολλες μυξουλες που μενουν

φιλια κουκλες!!!!

Γεια σας!

Χτες βράδι ήρθε η κουμπάρα μου και φάγαμε πίτσα και τα είπαμε! Ο Αντρεάκης κοιμόταν συνέχεια και ξύπνησε μόνο μια φορά για να φάει και ξανακοιμήθηκε!

Κατερίνα, δεν ξεστολίζω το δέντρο, πρώτον γιατί δε θέλω να γίνω σαν τη μάνα μου, που μας έλεγε να κάνουμε μια δουλειά κι αν δεν την κάναμε αμέσως πήγαινε και την έκανε μόνη της και δεύτερον, γιατί δε θέλω να του δώσω το μήνυμα ότι μπορεί να λέει ότι θα κάνει κάτι και να μένει στα λόγια, γιατί πάντα θα το κάνω εγώ (το θύμα). Τώρα λέει θα το ξεστολίσει μετά το φαγητό, για να δούμε.

Για το μπιμπερό που λέτε, εγώ ξέρω πάρα πολλά παιδιά που μέχρι έξι χρονών έπιναν γάλα σε μπιμπερό. Αργά ή γρήγορα, όλα το κόβουν!

Ευτυχώς εγώ δεν ανέβηκα νούμερο στο παπούτσι, γιατί θα είχα πρόβλημα! Φοράω ήδη 41, δε θα έβρισκα γυναικείο στο 42!

Κοριτσια μου τι κανετε? Εγω αυτη την εβδομαδα ημουν αρρωστη με βηχα και συναχι..Αποτη μερα που εβγαλα τα χαλια και τα επλυνα αρρωστησα..Επαιρνα τα παναντολ που ειναι για συναχι αλλα με επιασε βηχας που δεν σταματουσε με τιποτα..Ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα..Ο Νικολακης μου ευτυχως ειναι καλα ...

Ανθη και Κατερινακι να προσεχετε με τα μπεμπακια ..Κατερινακι μπραβο που δεν εβαλες μονο ενα κιλο ..Ελπιζω να ηρεμησες μετα την εξεταση...Εγω στο Νικολακη ειχα πρηστει απο την αρχη ..Το πρηξημο εφυγε ενα χρονο μετα τη γεννα ..ισως και λογω θυροειδη...

Αννα Μαρια τι κανει ο Αντρεακης?Απο οτι διαβαζω ειναι πολυ ησυχος ..Μια χαρα..

Μαρακι περαστικα στο Στεφανακο ..Ελπιζω να ειναι καλυτερα..

Αυτα κουκλιτσες ...φιλια καλο βραδυ!!!!!!

Όλια, περαστικά...

Ο Αντρέας ήταν ήσυχος δυο μέρες, σήμερα δεν κοιμήθηκε τόσο πολύ, πάντως δεν έχω παράπονο. Σήμερα είπε τρεις φορές αγού, αλλά φρόντισε να μην είμαι παρούσα σε καμία, ο γαϊδαράκος...

Α! Δε σας είπα!!!!!!!! Ξεστόλισε το δέντροοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά;;

Εγώ κάθε Κυριακή έχω μια ψυχολογία χάλιαααααααααααα :(:(:(:( ....Είναι μία από τις χειρότερές μου μέρες. Δεν αντέχω τη διόρθωση, τη σκέψη ότι αρχίζει μια δύσκολη εβδομάδα, τίποτα.

Χτες (Σάββατο βράδυ) βγήκα με τις 2 κολλητές μου στο Κολωνάκι.Εκείνες ήπιαν το ποτάκι τους, εγώ τη σοκολάτα μου, τα είπαμε, γελάσαμε και γενικά περάσαμε όμορφα! Μετά πήγαμε στα everest και φάγαμε από ένα σαντουιτσάκι και ενώ ρε κορίτσια είχα να φάω από το μεσημέρι (μπριζόλα με σαλάτα), πήρα άλλο μισό κιλό..Γιατί παίρνω έτσι κιλά :shock::shock::shock::?:?:?:? ;;;;;;;Τι θα κάνω;;; Σήμερα έφαγα ψάρι με σαλάτα, ένα γιαούρτι και φρούτα. Αν δεν έχω χάσει το μισόκιλο θα κάνω φόνο. Ειλικρινά σας μιλάω :evil::evil::evil: Κατά τ' άλλα όλα καλά :lol::lol::lol: ...Αυτή η εγκυμοσύνη πάντως είναι διαφορετική από την πρώτη μου. Πολλοί μου λένε ότι θα έχω κορίτσι τώρα. Εγώ όμως έχω διαίσθηση ότι έχω πάλι αγοράκι! Επιθυμία και του Πανούλη! Εννοείται ότι πάνω απ'όλα μετράει να έχω ένα υγιές μωράκι αλλά όσο να' ναι το φύλο έχει ένα σασπένς :lol::lol::lol::lol: ..Απορώ μ' αυτούς που δε θέλουν να το μάθουν :roll::roll::roll: ....

Άννα Μαρία τελικά η τακτική σου έπιασε τόπο. Ο άντρας σου το ξεστόλισε τελικά το δέντρο. Εγώ πάλι κάνω ακριβώς όπως η μαμά σου. Αν ο άντρας μου δεν κάνει αμέσως αυτό που θα ζητήσω το κάνω εγώ, το ΘΥΜΑ :lol::lol::lol::lol: ...Φοράς 41 νούμερο;;; Τι ύψος έχεις;;;;;;

Μαράκι περαστικά στο Στεφανάκο σου. Ταλαιπωρείται μωρέ το σουτζουκάκι σου το καλό :(:(:(:( ....Ευτυχώς που την προλάβατε στην αρχή την ωτίτιδα. Όσο για την ίωση στα μάτια, την έπαθε και η αδερφή μου και ήταν χάλια. Δε μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της...

Καγκουράκι μου μπορείς να μου πεις τι περίπου τρως σε μια μέρα;;; Τι κάνω λάθος ρε γαμώτο;; Η αλήθεια είναι πως πεινάω πάααααρα πολύ και συχνά αλλά δε σαβουρώνω. Προσέχω πολύ και μου τη δίνει αυτό που γίνεται..Έχω θέμα με τα κιλά ρε γαμώτο...

Κατερινάκι τι κάνετε;;; Τα αγοράκια σου είναι καλά;;; Αλήθεια, πώς νιώθεις μέσα σε 4 άντρες;; Θα ήθελες να έχεις και μια κορούλα;;;

Όλια μου περαστικά! Όλος ο κόσμος είναι άρρωστος. Προσπάθησε να μην πλησιάζεις πολύ το Νικόλα σου ή να φοράς καμιά μασκούλα για να μην κολλήσει και αυτός..Ο βήχας δεν παλεύεται, ειδικά στα παιδάκια...

Αυτά κοριτσάκια μου. Άπλωσα πάλι το σεντονάκι μου και ηρέμησα :lol::lol::lol:

ΦΙλάκια πολλά!

Βρε κοριτσάκια???? Έχουμε γλαστρουλίτσες????? Χάθηκα το ξέρω μη βαράτε!!!!!! Έχω φάει κόλλημα με το φατσομπούκι κι άφησα το μαμμυ λιγάκι πίσω!!!!! Τι κάνετε κουκλίτσες μου????

Ανθούλα μου???? Ποτέ δε θα ξεχάσω πως μην γνωρίζοντας κανένα κορίτσι ακόμη στο μάμμυ τα λέγαμε συνέχεια μέσω μνμ!!!!! Χάρηκα πάρα-πάρα πολύ κορίτσι μου!!!!! Άκουσες και καρδούλα….. εεεε????? Ααααχχχχχ…… θυμάμαι τα δικά μου……. θέλω να το ξαναζήσω όλο αυτό!!!!!! Μόλις χρονίσει ο μπόμπος…… να προσέχεις κοριτσάκι!!!!!

Kangaroo μια χαρά η αυχενική σου!!!!! Έχεις προχωρήσει πολύύύύ καλέέέ!!!!! Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!! Πολύ γλυκόφατσα η μικρή σου στο avatar!!!!! Το τι της πάει το γυαλί!!!! Αγοράκι περιμένεις τώρα???? Πες στον αντρούλη σου…… σε έχασε!!!!!!! ΕΕΕΕΕΡΩΩΩΩΩΤΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣ λέμεεεεεε……

Μαράκι μου!!!!! Είναι καλύτερα ο Στεφανάκος σου???? Τι ανευθυνότης όμως!!!!! Συγγνώμη που θα το (ξανα)πω…… ξέρεις πως είχες μικρόβιο μέσα στο σπίτι…… και πας σε Βάπτιση????? Σε μωράκι???? Ήμαρτον!!!!! Εσείς τρέχετε τώρα!!!!! Όχι οι ανεύθυνοι!!!!!

Κατερινάκι τι κάνουνε τ’ αντράκια σου????? Καιρό έχουμε να “τσατάρουμε”….. από καιρό έμαθα απόψε πολύύύύ κρύοοο….. εεεεε…… να χειμωνιάσει και λιγάκι είπαμε!!!!! Αν κι εσείς είσαστε συνηθισμένοι θαρρώ πια……

Άννα-Μαρία μου…… πώς τα πας φιλενάδα με τον μικρούλη σου???? Όλα καλά???? Μπήκατε σε σειρά ή ακόμη???? Βολτίτσες με το sling κάνετε????? Έχετε αρχίσει και ψάχνεστε για τη Βάπτιση….. εεεεε???? Μόνον εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ακόμη???? Εμείς λέμε για το 1ο 15ήμερο του Ιουνίου….. δεν θα έχουμε χρονίσει ακόμη και λογικά δεν θα έχουνε πιάσει και οι μεγάλες ζέστες!!!!! Χωρίς να έχω κάνει κουβέντα με τον καλό μου μου αρέσει η ιδέα του Catering στον προαύλιο χώρο του ξωκλησιού!!!!! Αν φυσικά δεν υπάρχει θέμα με τον Ιερέα….. που μας πάντρεψε!!!!!! Δε θέλω τραπεζώματα!!!!! Κι ελπίζω να μη μου έρθει ο κάθε άσχετος από την πλευρά των πεθερικών ή της μάνας μου!!!!! Λίγοι κι εκλεκτοί!!!!! Όνομα….. θα δώσουμε άσχετο!!!!!! Αχιλλέας ή Αλέξανδρος!!!!!!

Κάλλι μου????? Τι έχεις πουλάκι μου???? Ποιος σε άγχωσε κι έχεις τέτοιες φοβίες καλέέέ???? Σου μιλά ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος του κόσμου!!!!! Που κάθε τρεις και λίγο….. πάω να ελέγξω πως το μωράκι μου αναπνέει κανονικότατα!!!!! Μπρρρρρ……. ανατριχιάζω με τις δικές μου φοβίες!!!!! Μην ανησυχείς πάντως βρε κορίτσι….. μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα!!!!!! Πέρνα πολύύύύ χρόνο με την Κωνσταντίνα σου!!!! Κοίτα και την Κάλλι λίγο…… τον εαυτό σου…… τα beaute σου!!!!!! Τις βόλτες σου!!!!!!

Κατά τ’ άλλα….. εμείς όλα καλά!!!!! Έχω εξαφανιστεί μικρές μου!!!!! Τι να κάνω???? Χρόνος 0!!!!! Να είναι καλά ο λουκουμάς μου…… με τρελαίνει κάθε μέρα!!!!! Κοντεύουμε 5,5 μηνών πιααααα……. ξεκινήσαμε και κρεμούλες!!!!! Τσακίζουμε και τη Βανίλια-Ρυζάλευρο & τη φρουτόκρεμα (αχλαδάκι-μήλο-γαλατάκι μανούλας!!!!) σε λίγο θα φάει κι εμάς!!!! Εκεί που στην αρχή δεν ήθελε το κουταλάκι με τίποτε….. τώρα αν αργήσει η κουταλίτσα….. τσαντίζεται!!!!! Ο λιχουδάκος μου!!!!!! Όόόόόόλο το τρώει!!!!! Χωρίς να τον πιέσουμε καθόλου!!!!!!

Εγώ εξακολουθώ να βγάζω γάλα με το θήλαστρο!!!!! Μερικές φορές είναι πολύ επίπονο….. αλλά όταν του μιλάω και λάμπει το στολίδι μου & μου χαρίζει τα χαμόγελά του….. ξεχνάω κάθε τυχόν ταλαιπωρία!!!!! Εύχομαι να έχω γάλα ώσπου να χρονίσει….. σε καμμιά περίπτωση δε θέλω να πάρω χάπια να το κόψω!!!!! Το γάλα είναι του μπόμπου όχι δικό μου!!!!!! Τώρα που αντικαθιστούμε σταδιακά τα 2 απ’ τα 5 γεύματα (τον άλλο μήνα μπαίνει και η σουπίτσα!!!!) του δίνουμε για συμπλήρωμα ξένο…… κι αν τυχόν πάει χαμένο δεν είναι αυτό που με τόσο κόπο βγάζω….. μας βοηθά και στα κακάκια το ξένο….. περίοδος ακόμη δεεεεεννννν……. καλά δε μου λείπει κιόλας….. απλώς θα ηρεμούσανε λιγάκι τα νεύρα που έχω σε ανύποπτες στιγμές…..

Τώρα έχουμε αρχίσει τις 2-3 τελευταίες μέρες κι έχουμε φοβερή ανησυχία!!!!!! Ξυπνά το πουλάκι μου μέσα στον ύπνο του και ουρλιάζει!!!!! Πρέπει να πονά πολύύύύύ ο μικρούλης μου στα ουλάκια!!!!! Να έρθει αυτό το 1ο!!!!! Δυό μήνες μου παιδεύεται το μανάρι μου!!!! Απόψε πάντως….. δεν τον παρηγορούσανε ούτε τα χάδια μας!!!!! Τον βγάλαμε απ’ την κούνια τον φέραμε στο κρεβάτι μας πάλι…… αλλά δεν ηρεμούσε με τίποτε!!!! Και τώρα πριν λίγο…… τον άκουσα πάλι!!!!! Το μπουλουκάκι μουυυυυ…… να πονούσα εγώ στη θέση του…. Τρίτη απόγευμα έχουμε Παιδίατρο και 2 εμβολιάκια μαζί…… (ωωωωωχχχχχχ!!!!)

Χαιρετώ!!!!!!

Καλή σας ημέρα!!!!!!

Μόλις τελέψει το αρμεξούλι…… πάω να χουχουλιάσω με τ’ αντράκια μου!!!!! Έκανα τη βλακεία να ξαπλώσω με σουτιέν….. με πήρε ο ύπνος & σηκώθηκα τούμπανο…… και πονάωωωωω……. τέτοιες βλακείες που κάνω…..

Φιλιά σε όόόόόλες!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια

κρύο που έχει σήμερα, φαντάζομαι εσεις στα βόρεια με τις πολικές θερμοκρασίες κρύο που θα έχετε.

Ολια περαστικά, ο βήχας και το συνάχι δύσκολος συνδυασμός, να προσέχεις τον Νικολάκη.

Αννα Μαρία έπιασε η τακτική σου άντε και του χρόνου. Μια χαρά ήσυχος ο μικρούλης άρχισε και τα αγού άντε που το είχες παράπονο τι έχει σειρά τώρα μαμαά ή μπαμπα!

Ανθή βγήκαμε βολτούλα το σάββατο ε, πέρασες ωραία? Για το φαγητό μη φανταστείς οτι κάνω τίποτα το ιδιαίτερο, το πρωί καλό πρωινό (πάντα έτρωγα) γάλα με δημητριακά και μια φέτα με βούτυρο μαρμελάδα και λίγο αργότερα χυμό (δεν στίβω κάθε μέρα γιατι βαριέμαι), το μεσημέρι μια μερίδα φαγητο χτυπάω και καμια σοκολατίτσα μετά και μετά μέχρι το βράδυ κάνα τοστάκι ή γιαούρτι και ενδιάμεσα και κάνα φρούτο. Εντάξη δεν είναι πολλά αλλά δεν έχω και καμια τρελή πείνα.

Πιπίτσα καιρό είχες να μας πεις τα νέα σου, μεγάλωσε ο ζουζούνος σου,μια χαρούλα δεν σε παιδεύει και στο φαγητό του. Η ανησυχία θα είναι απο τα δοντάκια υπομονή θέλει.

Εμείς μια χαρά έχουμε το απόγευμα κολυμβητήριο και θα την πάω μόνη μου μετά απο καιρό γιατι έχει μια δουλεια εκείνη την ώρα ο άντρας μου. Ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσει πολύ γιατι η αλήθεια είναι οτι μετά στα αποδυτήρια μια βοήθεια την θέλω.

Αυτά τα νεάκια μου

Φιλάκια

γεια σας φιλεναδες μου γκαστρουλες και μανουλες!!!

τι κανετε;;εμεις καλα,παγωσαμε λιγο αυτες τις μερες μας κανει πολυ κρυο,τωρα εχει -2 αλλα οσο πεφτει ο ηλιος ολο και πεφτει η θερμοκρασια,ευτυχως βαλαμε ξυλοεβητα και σωθηκαμε αλλιως με το πετρελαιο δεν θα την βγαζαμε καθαρη..........

Ανθη μου γιατι τοσο πανικος με τα κιλα ρε κοριτσι;;εγκυος εισαι απολαυσε το και μετα θα τα χασεις,εγω ηδη στους τρεις μηνες επαιρνα 5 κιλα σε ολα αλλα δεν εσκαγα και πολυ, ετρωγα και πολλα γλυκα που εχω κι αδυναμια κιολας,φαε τωρα καλε ευκαιρια ειναι,για το νουμερο οτυ παπουτσιου που λες δεν ειναι παντα σχετικο με το υψος κι εγω που ειμαι 1,70 αναλογικα θα επρεπε να φορουσα μεγαλυτερο αλλα φορουσα 37 και τωρα 38,η αδερφη μου με το ιδιο υψος περιπου φοραει 40,μεσα στους αντρες μου που λες νιωθω σαν βασιλισσα :lol::lol: με τρελενουν στα φιλια ολοι τους και να σου πω δεν τρελενομαι να εχω και κορη οχι οτι δεν θα ηθελα αλλα τα αγορακια μου δεν τα αλλαζω με χιλια κοριτσια στον κοσμο,τωρα βεβαια αν πηγαινα για τεταρτο λεμε τωρα θα ηθελα κοριτσακι φυσικα :o:D:D

α!!τωρα που ειπα για την αδερφη μου,η αδερφουλα μου την Παρασκευη θα κανει πολιτικο γαμο και θα παω για μαρτυρας, το κανουν για οικονομικους λογους φορολογια και τετοια και αργοτερα θα κανουν τραπεζι γιατι ουτε αρραβωνα δεν εκαναν ακομα, η μανα μας στεναχωρηθηκε λιγο βεβαια αλλα ενταξει............

ρε Πιπιτσα που εξαφανιστηκες;;καλε ποτε θα βαλεις καμια φωτο με τον μπουμπουκο σου ξεμεινε η φωτο με την εγκυμοσυνη σου, αντε βαλτον να τον δουμε λιγο κι εμεις!!!οσο για τα βραδια που λες το θυμαμαι αυτο το ουρλαχτο απο και τα τρια μου,θα βγαλει δοντακι και θα ηρεμησει υπομονη,οσο για αυτο που λες οτι ευχεσαι να πονας εσυ ολες αυτο λεμε απειρες φορες το εχω πει να πονουσα εγω κι οχι αυτα,χαρας το κουραγιο σου που αρμεγεσαι τοσο καιρο μπραβο σου!!!

Αννα Μαρια καλα τωρα σοβαρα αγχωνεσαι για το αγκου;;;ή μας κοροιδευεις;εισαι τελειως τρελη :lol::lol: κοιτα μην μπαινεις στο τρυπακι και συγκρινεις το μωρο σου με τα αλλα μωρα οχι μονο για τωρα γενικα σου το λεω το καθε ενα παιδακι ειναι μοναδικο και θα τα κανει ολα οταν ερθει η ωρα του,αντε που γκρινιαζες το ξεστολισε ο ανθρωπος το δεντρο,του χρονου παλι να ειστε γεροι και να γκρινιαζεται παλι :lol::lol:

Ολια μου περαστικα σου συντομα ευχομαι με τον παλιοκαιρο δεν ειναι για τετοιες δουλειες

Κατερινακι συνεχιζει ολο το χειμωνα κολυμβητηριο η Αγγελικη;;μονη της μπαινει στην πισινα;;

πολλα φιλια κουκλες!!!!

Πω πω, βρε τι σεντόνια απλώσατε; :D

Ανθή, 1.75 είμαι, αλλά πάλι το πόδι μου φαίνεται σαν πόδι κλόουν... Άσε, μεγάλη πίκρα με τα παπούτσια. Ειδικά μια φορά στην εφηβεία θυμάμαι που είχα παραγγείλει κάτι πάρα πολύ ωραία παπούτσια που δεν υπήρχαν στο νούμερό μου, και όταν ήρθαν και τα φόρεσα, έμοιαζα με παλιάτσο... Το πόσο απογοητεύτηκα, δε λέγεται...

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη που κράτησε μόνο δύο μήνες, πεινούσα τρελά, και έτρωγα συνέχεια. Υγιεινά μεν, αλλά έτρωγα. Σάντουιτς, φρούτα, ποπ κορν, και έβαλα δύο-τρία κιλά μέσα σε δύο μήνες, και τρόμαξα να τα χάσω μετά. Και δεν πρόλαβα να τα χάσω και τελείως, γιατί ξαναέμεινα έγκυος. Σ' αυτήν την εγκυμοσύνη, δεν έβαλα γιατί στην αρχή ειδικά δεν πεινούσα καθόλου. Έβαζα την ποσότητα που έτρωγα κανονικά πριν την εγκυμοσύνη, κι όσο κι αν ζοριζόμουν, δεν κατέβαινε με τίποτα. Οπότε ήμουν τυχερή, κι έτσι πήρα μόνο 12-13 κιλά, κι έχω ήδη χάσει τα 11. Αν πεινούσα, δε νομίζω να κρατιόμουν και να έκανα δίαιτα στην εγκυμοσύνη. Απλά, πρέπει να προσέχεις να τρως υγιεινά, μην σαβουριάζεις σκουπίδια.

Καγκουράκι, εγώ όποτε πήγα κολύμβηση, νομίζω όταν ήμουν έντεκα χρονών (στη θάλασσα) και στα δεκαέξι (σε πισίνα), ήταν εφιαλτική εμπειρία... Σίγουρα δε θα το προτείνω στον Αντρίκο!

Κατερίνα, πλάκα έκανα βρε για το "αγκού"!!! Τώρα που το είπε, προσπαθώ να του μάθω το "φτου, σκουληκομυργμηκότρυπα". :P

Άντε, σας κλείνω, γιατί κλαίει και μάλλον πείνασε...

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!

Να ζησουν τα αστερακια μας και περαστικα στα αρρωστουλια!

Παρατηρησα οτι ολες σας αποφευγετε το εβαπορε γαλα. Υπαρχει καποιος λογος για αυτο; Εμενα ειναι 11 μηνων και εδω και 1 μηνα η παιδιατρος μας ειπε να του δινουμε το νουνου κιντ εβαπορε, γιατι τη σκονη δεν την ηθελε πια με τιποτα. Τι τρεχει με το εβαπορε γαλα;

Χρίστινα, γειά σου και καλώς όρισες στο μάμμυ!

Έντεκα μηνών δεν είναι πολύ μικρό μωρό για εβαπορέ ή οποιοδήποτε άλλο γάλα εκτός από μητρικό και σκόνη; Δεν ξέρω εγώ να σου πω για το εβαπορέ, αλλά προσωπικά μου φαίνεται πολύ επεξεργασμένο και σιχαμένο. Εγώ δε θα το έπινα ποτέ μου, πόσο μάλλον να το δώσω στο παιδί μου.

Δε σας είπα τι έγινε χτες. Έρχονται οι γονείς μου να δουν το μωρό. Σε κάποια φάση πάμε να τον κάνουμε μπάνιο, και έρχεται η μάνα μου να τον ξεντύσει. Του βγάζει το φορμάκι και λέει "απαπαπα, είναι κρύα τα πόδια του μωρού". "Ωχ", σκέφτομαι "κρύωνε τόση ώρα το καημένο το μωρό". Πιάνω τα πόδια του, ζεστά. Της λέω "μα τι λες, ζεστά είναι τα πόδια του μωρού". "Όχι", μου κάνει "είναι κρύα". Βάζω τα χείλη μου πάνω στα πόδια του, ζεστά. Να επιμένει ότι είναι κρύα. Φέρνει ο άντρας μου το νερό για το μπάνιο, το ελέγχω, ήταν ζεστό προς χλιαρό, αλλά άνετα κάναμε μπάνιο το μωρό. Το ελέγχει η μάνα μου (μη χάσει), βάζει τις φωνές ότι είναι κρύο. Λέω, άντε, αφού όντως είναι ελαφρώς πιο κρύο από το νερό που τον κάνουμε συνήθως μπάνιο, ας βράσω λίγο νερό να προσθέσω (μας ξεγέλασε ο λίγος ήλιος που είχε, κι έτσι δεν ανάψαμε θερμοσίφωνο, και τελικά είχε μόνο λίγο ζεστό νερό). Προσθέτω το βραστό νερό, το ελέγχω, τέλειο. Το ελέγχει η μάνα μου (μη χάσει ν.2) "όοοοχι, είναι κρύο το νερό". Κάνουμε μπάνιο το μωρό, όλη την ώρα κλαψούριζε (η μάνα μου), ότι είναι κρύο το νερό. Το μωρό μια χαρά ευχαριστημένο. Τον βγάζουμε απ' το μπάνιο, και πάει να κλάψει και του λέει ο πατέρας μου "σε βγάλανε απ' το ζεστό νερό και δε σου άρεσε;". Και πετάγεται η μάνα μου και λέει "ε, όχι και ζεστό νερό. Κρύο ήταν το νερό". Και με παίρνει σήμερα τηλέφωνο να με ρωτήσει αν θέλω να μου αγοράσει θερμόμετρο μπάνιου γιατί κάνουμε το μωρό μπάνιο σε κρύο νερό...

Οκ, έχει την πλάκα της η ιστορία, αλλά είναι πολύ κουραστικό όταν γίνεται συνέχεια για διάφορα θέματα.

βρε τρελοκομεια τι προικια ειναι αυτα που στρωσατε??????ας στρωσω το κατιτις μου κι εγω!!!!!!

μαρακι μου περαστικα στον στεφανακο σου?ειναι καλυτερα?

ολια περαστικα και σε σενα κοριτσακι μου!!!!ευχομαι τωρα να εισαι καλυτερα!!

κι εγω 15 μερες ειμαι χαλια.την παρασκευη ειπα οτι την δευτερα θα παω στο γιατρο γιατι δεν γινεται αλλο,και φοβηθηκε φαινεται και μου περασε!!! :lol::lol::lol:

κοριτσια μου χωρις να θελω να σας τρομαξω φυσικα,αλλα εμενα η κωνσταντινα μεχρι τα 3 επινε το γαλατακι της σε μπιμπερο!σε καποια φαση αρχισα να παρατηρω οτι δεν ακουγε καλα!επειδη ομως ηταν και στην ηλικια που μας εγραφε λιγακι,ολοι μου ελεγαν,αντε καλε αστο το παιδι,τιποτα δεν εχει ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ!!!!δεν εδωσα σημασια αλλα αρχισε να χειροτερευει η κατασταση.οταν την πηγα στον ωρλ μου ειπε οτι εχουν γεμισει υγρο τα αυτια της,επειδη πιναμε το γαλα σε μπιμπερο και σε "ημιξαπλωτη" σταση,αφου το πιναμε παντα αγκαλιτσα!το γαλα απο το στομα πηγαινε στα αυτια!!!!μας εδωσε κατι δυνατα φαρμακακια και περιθωριο περιπου 10 μερες για να καθαρισουν,αλλιως μας ειπε για επεμβαση!!!!ευτυχως ομως εφυγε το υγρο και την γλιτωσαμε παρατριχα.θα μπορουσαμε να παθουμε ζημια απο το τιποτα!!!αυτο δεν συμβαινει συχνα βεβαια αλλα εχετε το νου σας!!!!

γλυκια μου πιπτσα τι κανεις?????σε χασαμε τελειως!!!!!!πως ειναι το λουκουμακι σου??οσο για τις φοβιες,αστα να πανε!!!!απο μικρο παιδι ετσι ζω!!!!με εναν φοβο παντα!!!!!!!εισαι καλα εσσυ??

οσο για το νουμερο που λετε κι εγω την πατησα ετσι!και το κακο ειναι οτι φορουσα 40-41 και τωρα το 41 με κανει οριακα και καποιες φορες οχι κιολας!!!αφηστε!!περναω ενα δραμα!!!

κατερινα-βασιλισσα τι κανουν τα αντρακια σου????ειδες που ολα πηγαν καλα??????τελικα για πολλαααααα πραγματα τζαμπα ανησυχουμε!!!!

ανθη κι εγω ααααααααααν μεινω ξανα εγκυος δεν θελω να δω τι ειναι!!!!!τουλαχιστον ετσι λεω τωρα!!λαχταρουσα τοοοοσο πολυ να κανω μια κορη και τωρα που την εκανα,ειμαι "χαλαρη"!!!!!!!φυσικα γερα να ειναι πανω απ'ολα ολα τα παιδακια!!!!

αννα μαρια ο αντρεας καταφερε τελικα να μαθει το φτου σκουλικομυρμιγκοτρυπα,ή τον δυσκολεψε το φτου??????

γεια σου χριστινα και καλως ηρθες στο τρελοπαρεακι μας!!!!!

κατερινα-καγκουρακι τωρα την ωρα που εγραφα σκεφτηκα οτι σε ολο το ποστακι ειμαστε οι μονες που εχουμε κοριτσακια!!ολας οι αλλες κοπελαρες εχουν αγορια!!!!θελεις να διαλεξεις πρωτη γαμπρο????εγω παντως λογω ηλικιας, και οχι μονο, μαλλον θα βολευτω με καποιον της κατερινας!!!!!εσυ????

αυτααααααααα!!!!!!!!!βρε κοριτσια να ξαναρωτησω,την αθανασια την "βλεπει" κανεις?????που χαθηκε?

αλινα φιλακια!ευχομαι να εισαστε καλα και να μην ταλαιπωρηθητε αλλο!!!!!!!

γκαστρουλες ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

Κάλη, δεν κατάλαβα το υπονοούμενο. Θέλεις να πεις ότι σας κοροϊδεύω και δε λέω την αλήθεια για τις θαυμαστές ικανότητες του Αντρέα; :P

Πωπω βρε, τι πάθατε με το γάλα; Εντάξει, φαντάζομαι ήταν πολύ σπάνια περίπτωση και έτυχε σε σας. Ο ανηψιός μου μέχρι το καλοκαίρι πριν πάει δημοτικό έπινε το γάλα στο μπιμπερό. Α, μήπως φταίει αυτό που είναι κωφάλαλος; :P

Ουφ, πεθανα σήμερα, θα πάω να την πέσω. Ο άντρας μου κοιμίζει το καμάρι μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα με ξυπνήσει για να τον ταΐσω... Χτες βράδι κοιμήθηκα δωδεκάμιση και κατά τη μιάμιση με ξύπνησε για να ταΐσω, και κουτουλούσα...

Όντως, η Αθανασία πού χάθηκε;

Σας καληνυχτώ όμορφες!

Γεια σας τσούπρες

βλέπω δεν είμαι η μονη με την αλλαγή νουμερου στο παπούτσι...δεν το είχα αναφέρει ποτέ γιατι μου φαινόταν τελείως άσχετο...

Κατερινάκι ναι πάμε ολο το χειμώνα κολυμβητήριο, ειναι μια καλή δραστηριότητα για δυο φορές την βδομάδα. Στην πισίνα μπαίνουμε μαζί με την μικρή συνήθως μια μπαίνω εγώ μια ο μπαμπάς της, μάλιστα απο χθες μας άλλαξαν και τμήμα απο μπαρμπουνάκι έγινε δελφινάκι (ξεκίνησε 10 μηνών ως σαρδελίτσα). Στο τμήμα αυτό τα βάζουνε 2,5-3 αλλά η μικρή τα πάει πολύ καλά και την άλλαξαν απο τώρα. Εχει γονίδια απο την μαμά της τσάμπα κολυμπούσα τόσα χρόνια :lol::lol::lol::lol:

Χριστίνα καλως ήρθες στην παρέα μας, για το γάλα είχα ένα θέμα εγώ με την μικρή μου πριν λίγες μέρες, απο σκόνη της έδωσα εβαπορέ και για μερικές μέρες δεν το έβαζε στο στόμα της. Τώρα πίνει πάλι σκόνη αλλά σιγά σιγά θα της αρχίσω φρέσκο. Μου είπε η παιδίατρος να προτιμήσω τα μακράς διαρκείας και αυτά που είναι εμπλουτισμένα σε ασβέστιο.

Αννα Μαρία σηριαλ το κάνατε το μπάνιο του Αντρέα, πάρτε ομως ένα θερμομετρο νομίζω βολεύει. Εμείς είχαμε και ρυθμίζαμε την θερμοκρασία στους 37 ιδανικό για το μωρό, το ευχαριστιόταν και δεν έκλαιγε ποτέ, εμένα ομως μου φαινόταν χλιαρό.

Κάλι περαστικά κοριτσάκι, είσαι καλύτερα τώρα? Πωπω θα μπαίνατε σε φασαρίες με την μικρή ευτυχώς που το ξεπέρασε με τα φαρμακάκια. Καλά οτι μόνο εμείς έχουμε κορες δεν το είχα συνηδητοποιήσει...νομίζω οτι είναι κι άλλες κοπέλες που έμπαιναν πιο παλιά ή δεν γράφουν τόσο συχνά.

Εγώ αύριο θα πάω να δω το μπεμπάκι μου, αχ να είναι όλα καλά με τους παλμούς του.

Σας φιλώ για την ώρα.

Γειά σας!

Σήμερα όλη μέρα τρέχαμε.

Το πρωί πήγαμε σε ταβέρνες να ρωτήσουμε μενού και τιμές για τη βάφτιση, αλλά για κάποιο λόγο ήταν κλειστές οι περισσότερες... Μετά γυρίσαμε σπίτι σαν τρελοί, γιατί πήρε τηλέφωνο μια φίλη της μάνας μου ότι ήθελε να έρθει. Δεν ξέρω αν σας είχα πει, είχε πάρει τη μάνα μου την περασμένη βδομάδα και της είπε ότι θέλει να έρθει την επόμενη μέρα το πρωί στις έντεκα, εγώ δεν ήθελα γιατί είχα εξωτερικές δουλειές, τέλος πάντων, δεν βρίσκαμε μέρα, εγώ είπα ότι δε θέλω πρωί (λογικό νομίζω), τσακωνόμασταν με τη μάνα μου, και τελικά πήρε σήμερα και είπε ότι θα έρθει το απόγευμα. Κι επειδή ντραπήκαμε να της πούμε πάλι όχι, είπαμε άντε, ας έρθει. Αλλά είναι ευγενικό να πάρει κάποιος και να σου πει "έρχομαι σήμερα" χωρίς να σου δώσει περιθώριο να ετοιμαστείς, και δεν είναι ευγενικό να πεις "δεν μπορώ", που είναι και το πιο λογικό; Τέλος πάντων... Ήρθε τελικά, με τη μάνα μου και την κουμπάρα της μάνας μου. Οπότε εγώ έτρεχα σαν τρελή να συμμαζέψω, να κάνω ένα σκούπισμα, να πλύνω τη γκουμούτσα με τα πιάτα, και μετά όταν έλεγα στη μάνα μου ότι πέθανα στις δουλειές, μου λέει "κανονικά πάντα πρέπει να έχεις το σπίτι καθαρό και συγυρισμένο". Δε φτάνει που έχω το μωρό που όλη μέρα θέλει βυζί και αγκαλιές, κι όχι μόνο αγκαλιές, αλλά και χορούς και τραγούδια, πρέπει να έχω και το σπίτι στην εντέλεια...

Τέλος πάντων...

Καγκουράκι, σαρδελίτσα, μπαρμπουνάκι, με πέθανεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ πάντως αποκλείεται να πάω τον Αντρέα κολυμβητήριο, εκτός αν το ζητήσει από μόνος του, και να μπω στην πισίνα μαζί του, πάλι δεν το βλέπω να γίνεται, αφού μετά τη φρικτή εμπειρία που είχα στο κολυμβητήριο στα δεκαέξι μου, δεν έχω ξαναμπεί σε πισίνα...

Θερμόμετρο μπάνιου δε νομίζω ότι χρειάζεται. Ελέγχω το νερό με το χέρι, μου είχαν δείξει και στο μαιευτήριο την ιδανική θερμοκρασία, κι ο μικρός πλέον δεν κλαίει, αντίθετα φαίνεται να περνάει καλά στο μπάνιο! Αν ήταν κρύο ή πολύ ζεστό, φαντάζομαι θα έκλαιγε.

Τι έγινε με την εξέταση; Όλα καλά; Περιμένουμε νέα!

@θελω να γινω μαμα

Δεν ξερω ρε γμτ η γιατρος μου το συνεστησε οταν επαψε να θελει αυτο το σκονογαλα που μεταξυ μας ειναι οντως απαισιο και βρωμαει πλαστικιλα! Και γραφει στο κουτι απο 6 μηνων. Αλλα θα δω τωρα μολις χρονισει μηπως του δωσω κι εγω φρεσκο, με βαλατε σε σκεψεις, αν ξερει καμια κατι πιο συγκεκριμενο πειτε μου pls!

Πλακα δεν εχει, απο ενα σημειο και μετα ειναι ακρως εκνευριστικο, εμενα εχουν φτασει συχνα να αμφισβητουν τη γιατρο, 'τι ξερουν πια κι αυτοι οι γιατροι;" κυριως ο πατερας μου ειναι μεσα στην υπερβολη.

Το Σαββατο ο μπεμπης ειχε πυρετο. Τον ειχε η μαμα μου. Παω λοιπον και τον βλεπω με φανελακι, μπλουζα, ζακετακι πλεκτο και το καλοριφερ στο 20! Εμφραγμα επαθα! Καβγας μετα για να του βγαλω το ζακετακι! Ελεος πια, ολοι το ξερουν πως τα μωρα στον πυρετο τα ντυνουν ελαφρα. Στο μαιευτηριο το ιδιο ειχε κανει, το ειχε ντυσει σαν κρεμμυδι, 30 βαθμους το δωματιο, ανεβασε δεκατα το μωρο!

Αλλα τι να πεις, απο την αγαπη την πολλη το κανουν, οποτε...

@κτκ

Ευχαριστω παρα πολυ!

Πακετο! Πηγατε να παθετε μεγαλη ζημια! Καλα εκανες κι ακουσες το ενστικτο σου!

@kangaroo

Γλυκα πρεπει να ειναι η μπεμπα μικρη κολυμβητρια! Αν και εχω κι εγω ενα θεμα με τις πισινες, βλεπω οτι τα παιδια τις λατρευουν κι ισως μετα τα 3 χρονια να παω κι εγω το μωρο.

Εμενα παλι το αντιθετο, το εβαπορε του αρεσει πολυ περισσοτερο απο τη σκονη...Θα δουμε...

Καλο βραδυ σε ολες!

Χριστίνα, εμένα η μάνα μου μικρή είχε άσθμα, τότε δεν ήξεραν οι άνθρωποι και η μάνα της την έντυνε με πολλά ρούχα για να μην κρυώνει, έτσι δεν έχει καθόλου αντιστάσεις στο κρύο, και κρυώνει με το παραμικρό. Τα ίδια έκανε και σ' εμάς. Ένα μόνο θα σας πω: μέχρι την α' δημοτικού, στον αδελφό μου φορούσε μάλλινο καλσόν κάτω απ' το παντελόνι, για να μην κρυώνει. Μια μέρα τον είδε ένας συμμαθητής του, ο αδελφός μου το αρνήθηκε και μετά στο σπίτι έγινε χαμός και δεν την άφησε να του ξαναφορέσει!

Από κάποια φάση και μετά, όμως, επειδή ευτυχώς εμείς δεν είχαμε άσθμα ή κάτι παρεμφερές, σταματήσαμε να ντυνόμαστε σαν κρεμμύδια!

Τώρα με πρήζει να ντύνω το μωρό με χίλια οκτακόσια ρούχα για να μην κρυώνει. Δε διαφωνώ, απ' την αγάπη το κάνουν, αλλά αν δε μας έπρηζαν τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ...

Όσο για το γάλα, νομίζω από δύο ετών μπορούν να πίνουν φρέσκο, αλλά θα σε διαφωτίσουν καλύτερα τα άλλα κορίτσια. Μπορείς να αναρτήσεις και κάποιο σχετικό ποστ για περισσότερες γνώμες.

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;

Ακόμα μία κουραστική μέρα πέρασε....Χτες δεν κατάφερα να μπω γιατί τελείωσα με τις διορθώσεις στις 3 το πρωί...Μέχρι να μπω σε μια σειρά κοιμήθηκα στις 4 :shock::shock::shock: ...Τέλος πάντων..Δύσκολα είναι τα πράγματα αλλά εύχομαι να τα φέρω εις πέρας..

Πιπίτσα μου κι εγώ θυμάμαι που τα λέγαμε με μηνυματάκια..Θυμάμαι που μου έλεγες πόσο θες ένα νινάκι και τώρα έχεις τον παίδαρό σου να σε κοιτά και να λιώνεις!Όσο για μένα άκουσα καρδούλα αλλά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα για τα καλά ότι πρώτα ο Θεός θα αποκτήσω και δεύτερο παιδάκι. Ο Πάνος το έχει συνειδητοποιήσει πιο πολύ από μένα :lol::lol::lol:

Καγκουράκι μου αυτά προσπαθώ να τρώω κι εγώ. Για σοκολάτα βέβαια ούτε λόγος και αυτό είναι που μου τη δίνει..Όποτε τολμήσω να φάω κάτι..πιο απαγορευμένο..αμέσως η ζυγαριά το δείχνει :evil::evil::evil: ..Γενικώς δεν παίρνω και πολύ δύσκολα κιλά αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη το παραμικρό να φάω παραπάνω μου βγαίνει ξινό....Πώς πήγε η επίσκεψη στο γιατρό;;; Όλα καλά με τους παλμούς;;;Όσο για την Αγγελικούλα μπράβο το ψαράκι σου που πήρε μετεγγραφή στα δελφινάκια!!!!! Μετά ποια κατηγορία είναι;;;;;; Μου γεννήθηκε η απορία...

Κατερινάκι μου είναι πολύ λογικό που νιώθεις βασίλισσα ανάμεσα σε τόσους άντρες. Εγώ τους μισούς έχω και πάλι έτσι νιώθω. Ο Πάνος πχ ξύπνησε το πρωί και ήρθε στο κρεβάτι μου και μου λέει: "κοιμήσου μικρή μανούλα μέσα στην κουβερτούλα"..και μου έδωσε ένα μεγάλο φιλάκι..Λιώμα εγώ...

Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να πάς ποτέ για τέταρτο παιδάκι;;;; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;;;;;

Άννα Μαρία με έκανες και γέλασα πάαααααααρα πολύ. Όλοι κοιμούνται κι εγώ γελάω σαν τη χαζή

:lol::lol::lol: 1) για την περιγραφή με τα παπούτσια που παρήγγειλες και τον παλιάτσο :lol::lol::lol: και 2) που είπες για τον ανιψιό σου την ιστορία με το γάλα και το μπιμπερό και ρώτησες μετά αν φταίει αυτό που είναι κωφάλαλος (έλιωσα στο γέλιο λέμε) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...Έχεις κέφια σήμερα! Όσο για το νούμερο παπουτσιού, δεν είναι υπερβολικό το 41..Και η κολλητή μου 41 φοράει αλλά δε φαίνεται τεράστιο το πόδι της. Μία φίλη που είχα παλιότερα φορούσε 42...

Όσο για τη μαμά σου πάρε απόφαση ότι έχει μάλλον ένα θεματάκι με το κρύο :lol::lol::lol: Μα κι εσύ όμως να κάνεις το παιδί μπάνιο σε κρύο νερό;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς ήρθες Χριστίνα και να σου ζήσει το αγοράκι σου! Εγώ πριν δώσω φρέσκο στο γιο μου έδωσα εβαπορέ (Το neslac όμως γιατί είναι ελληνικό, ενώ το νουνού όχι). Ο παιδίατρος μου είπε..Δεν το θεωρώ κακό γάλα..Οι γνώμες βέβαια είναι υποκειμενικές..Γενικώς πάντως ακούω τον παιδίατρο και δεν κάνω του κεφαλιού μου..

Κάλλη μου τι ήταν βρε παιδί μου αυτό που πάθατε με την Κωνσταντίνα;;;; Πάντως δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το μπιμπερό;; Γιατί με το μπιμπέρο πήγε στα αυτάκια ενώ με καλαμάκι και κούπα δε θα πήγαινε;;;;Μήπως έφταιγε η ημιξαπλωτή στάση και όχι το μπιμπερό;;;;;;;;

Όσο για το φύλο του παιδιού, πάντα ήθελα να έχω 2 παιδάκια ίδιου φύλου. Όταν έμεινα έγκυος την 1η φορά ήθελα κατά βάθος κοριτσάκι. Τώρα, όμως, που έχω αγοράκι μάλλον θα προτιμούσα να είναι και το 2ο αγοράκι...Ό,τι θέλει ο Θεούλης βέβαια. Ξαναλέω το τετριμμένο αλλά ειλικρινέστατο πάνω απ' ολα με νοιάζει να είναι υγιές...Θέλω, όμως, να ξέρω πριν γεννήσω εννοείται...

Αυτά και για σήμερα..Οι ζαλάδες με έχουν τερματίσει λίγο αλλά ευτυχώς στη δουλειά είμαι καλά..Με πιάνει πριν φύγω και το βράδυ...

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Γεια σας φίλες,

το μπεμπάκι μου είναι μια χαρά, οι παλμοί ήταν στα φυσιολογικά όρια, δεν είδαν και κάτι άλλο που να δηλώνει οτι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα οπότε θεώρησαν την ταχυκαρδία που είχε στην αυχενική σαν κάτι τυχαίο και έτσι ηρέμησα κάπως και εγώ.Θα το δω τώρα πάλι σε 4 βδομάδες.

Ανθή πως τα πας να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, και εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω καλά καλά, σίγουρα δεν είναι σαν την πρώτη φορά γιατι με ένα μικρό να ζουζουνίζει ολη την ώρα που να σκεφτείς οτι υπάρχει κι άλλο στην κοιλια. Α και για να σου λύσω την απορία στο κολυμβητήριο που πάμε το επόμενο και τελευταίο τμήμα λέγετε " γοργόνες και μάγκες". Μετά σε ομάδα σε κανονικό κολυμβητήριο.

Για το φύλο, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέν,ε στην δική μου περίπτωση τα συμπτώματα δεν ήταν τα ίδια στις δυο εγκυμοσύνες και μάλλον δεν θα είναι το ίδιο φύλο τα πιτσιρίκια...

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...