Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "γυναικεία υπόθεση" Νο 2

Recommended Posts

Εχουμε κανένα νέο από Αννα Μαρία????

Αθανασία μου αμα είναι μόνο τον κ..ο που πονάς δεν πειράζει!!! :lol::lol::lol::lol: Για τη δουλειά που λες...φερνω στο σπιτι εργασίες που πρέπει να διαφοροποιήσω για τα παιδάκια μου που δεν ακολουθουν την τάξη τους αλλά πραγματικα δεν βρισκω χρονο να κανω πολλα...

Νιωθω τόσο πολύ κουρασμενη σήμερα..Γυρναω απο τη δουλειά και τρεχω να μαγειρεψω, να καθαρισω, να παιξω με τον Στεφανο μου και αλλα τόσα και δεν εχω κουράγιο για τιποτα...πού θα πάει θα βρω το ρυθμό μου κι εγώ....

Φιλιά σε όλες ....καλό βραδυ να εχουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 977
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νεα απο αννα-μαρια???ευχομαι ολα να πηγαν κατευχην!!!ισα ισα προλαβα χτες να της ευχηθω!!!τεταρτη ελεγε αλλα ο αντρεας δεν περιμενε!!!

εγω κοριτσια τα κλασικα,αρρωστη κ εγω κ ο δημητρακος ακομα ποναει με την ωτιτιδα αλλιως δεν εξηγειται αυτη η γκρινια!!!

στην δουλεια βλεπω να δουλευω σκ ετσι οπως το πανε..θελουν σε 2 εβδομαδες να τους εχω στησει βιβλιο.....και να ερχεται και ο τσεκαδορος την παρασκευη και να τα κανει μανταρα κ φτου απο την αρχη!!!απαπαπαπα!!

παω για τουφες...σας φιλω ολες!!

κοριτσάκια ο κούκλος της Άννας Μαρίας γεννήθηκε 3450 Kgr και κλασσικά η καισαρική την πονάει πολύ! Είναι πολύ κουρασμένη και διψασμένη αλλά κατά τα άλλα δεν χάνει το χιούμορ της !!!

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα..

Χαθηκα λιγο αλλα δεν ημουν και πολυ καλα τελευταια και δεν ανοιγα καθολου τον υπολογιστη..

Ο Νικολακης ειναι καλα και αρχισε να μιλαει πιο πολυ..

Αννα Μαρια να σου ζησει ο Αντρεας !!!!!!!!! :ymapplause::D Καλη αναρρωση απο την καισαρικη και περιμενουμε νεα σου...

Κοριτσια δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας ευχομαι να στε ολες καλα !!!!!!!

Φιλια πολλα σε ολεςκαι καλο βραδυ

αννα μαρια μου να σου ζησει ο αντρικος σου κοριτσακι μου!!!!!!!ευχομαι να εχει παντα τα καλυτερα στη ζωη του!!!!καλη λοχεια νεα μανουλα κι αντε τωρα να σε δω να ξυπνας στις 12 :lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!

σαμανθα ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση!!!!!!!!

Γειά σας κι από μένα κορίτσια!!!!

Άννα Μαρία μου να σου ζήσει ο μπουπούκος σου!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Αχ κορίτσια στις 3 τα ξημερώματα γέννησε και η φίλη μου που σας έλεγα, ένα υγειέσταστο αγοράκι 3100!!!! Να ζήσουν λοιπόν τα νινάκια να είναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα!!!!!

Μαράκι, Αλίνα, Κάλη, Όλια, Σαμάνθα, φιλιά σε όλες!!!!! :D:D:D

Τι κάνετε κοριτσάκια? Εμεις καλά...Μονο που το πρωι φευγοντας απο το σπιτι έπεσα κάτω ενω ειχα και το μωρό πάνω μου στο σλιγκ...Αληθεια δεν κατάλαβα πως έπεσα...ευτυχώς προλαβα και τραβηξα τον μικρο προς τα πάνω και δεν χτυπησε αλλα φοβηθηκε και έκλαιγε. Ηρθε η γειτονισσα και με βοηθησε να'΄ναι καλα...Με επιασε ενα τρεμουλο κι ενας πανικος μην έπαθε κατι ο Στεφανος μου αλλα ευτυχως ολα καλά...Μονο εγω χτυπησα αρκετα τα γονατα και πονάω ακόμη αλλα δεν με πειράζει... :roll:

Αννα Μαρία μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου!! Παντα γερό και καλότυχο να είναι. Καλή αναρρωση και σε σένα και φυσικα καλή λοχεία!!!!Σε περιμένουμε!!!

Αλίνα μου περαστικά και στους δυο σας!!!

Όλια μου τι κάνεις???Χάλια τα κέφια ε???Πολύ μελαγχολία έπεσε στην παρέα!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Αννα Μαρια μου να σας ζησει ο παιδαρος κοπελα μου να ειναι γερος και καλοτυχος!!!καλη λοχεια να εχεις,χαιρομαι που πηγαν ολα καλα περιμενουμε την εμπειρια σου αναλυτικα συντομα!!!

Αθανασια να της ζησει της φιλης σου το μπεμπακι γερο να ειναι!!!σε μενα δεν στελνεις φιλια εε!!καλα!!! :o:(:(:lol: ,πως εισαι απο το πεσιμο ολα καλα;;εχω πεσει κι εγω αρκετες φορες παντως και σε περιοδο εγκυμοσυνης κιολας......

καλα τι παθατε ολες και πεφτεται ρε κοριτσια;;Μαρακι ολα καλα;;ευτυχως δεν επαθε τιποτα το παιδι,εγω πριν λιγο καιρο εβγαινα απο το αυτοκινητο και ειχα αγκαλια τον Δημητρη και επεσα αλλα προλαβα και τον εβαλα πανω μου και δεν χτυπησε το ενστικτο της μανας παντως !!!!

Κατερινακι κουκλες ειστε και οι δυο,ωραιες φωτο εβαλες!!!το μαλλι σου μου αρεσει περισσοτερο ετσι!!!

ο Γιωργος μου το απογευμα εκανε εμετο και εγω καπως ανακατευομαι καμια γαστρεντεριτιδα μας τρυγιρναει μαλλον :(:(

Ολιακι μη χανεσαι,πως παει η δουλεια;;ο Νικολακης καλα ειναι;;

εγω στελνω φιλια σε ολες οχι σαν μερικες,μερικες :o:lol::lol:

Γεια σας κουκλιτσες..

Γυρισα απο τη δουλεια στις 930 εκανα μπανιο και τωρα μαγειρευω γιουβαρλακια ..Ευτυχως ο αντρας μου ταισε τον Νικολακη και τον εβαλε για υπνο.Τωρα ειμαι πτωμα και περιμενω να γινει το φαγητο γιατι αυριο ειμαι πρωι στη δουλεια..

Κατερινακι περαστικα στο Γιωργο ελπιζω να μην κολησατε ολοι..

Μαρακι πως ειναι τα γονατα?Φανταζομαι τρομαρα που πηρες..

Αθανασια να της ζησει της φιλης σου το μωρακι ...

Αχ το απογευμα ηρθε στο σπιτι ενας φιλος του αντρα μου και εφερε στον ΝΙικολακη απο τα τζαμπο ενα αυτοκινητο με μουσικη..Στο λεπτο επανω εβγαλε τις δυο μπροστινες ροδες ..Μα τελειως ψευτικα τα φτιαχνουν τα παιχνιδια?

Κανενα νεο απο την Αννα Μαρια μαθατε????

Αυτα απο μας φιλια ...

Γεια σας κορίτσια!!!!!!! Γέννησε η Άννα Μαρία μας;;;;;;;;;;;; Σαμάνθα ευχαριστούμε για τα νέα! Ανυπομονώ να μας πεις σύντομα όλα σου τα νέα!!!!! Να σου ζήσει ο Αντρίκος σου!!!!! Καλώς ήρθες στο club των μαμάδων! Πρέπει να αλλάξεις και το ψευδώνυμό σου! Είσαι μανούλα πια!!!!!!

Μαράκι μου τι κάνει ο κούκλος ο Στεφανάκος μας;;; Πάντως είσαι πολύ τυχερή που δεν έχεις τη διόρθωση..Δε μπορείς να φανταστείς τι περνάω...Εντωμεταξύ αυτό το Σάββατο έχουμε και ενημέρωση γονέων..Επί 4 ώρες ΣΕΡΙ θα ενημερώνω γονείς :shock::shock::shock: ...ΕΛΕΟΣ.......

Αθανασία μου να της ζήσει της φίλης σου το μωράκι!Πολλά γεννητούρια σήμερα!!!!Εσύ είσαι καλύτερα;;; Ελπίζω να πονάς λιγότερο...

Αλίνα περαστικά και στους δυο σας και υπομονή με τη δουλειά...

Μαράκι τώρα διάβασα ότι έπεσες..Τι πάθατε βρε κορίτσια;; Η Αθανασία πρώτα και τώρα εσύ;;;Σας μάτιασαν μου φαίνεται..Ευτυχώς που ο Στεφανάκος σου δε χτύπησε καθόλου! Πάλι καλά που πρόλαβες να τον ανεβάσεις! Πώς είσαι εσύ;; Πονάς πολύ;;;;; Περαστικούλια βρε Μαράκι μου!!!!!

Κατερινάκι πώς είστε;;; Γαστρεντερίτιδα ακούω :shock::shock::o:o:o ..Δεν έχω χειρότερη ίωση.Το καλοκαίρι κολλήσαμε οικογενειακώς και ακόμα το θυμάμαι :o:o:o:o ...Περαστικά σας!

Όλια έχω περάσει πολλές περιόδους μαύρης ψυχολογίας..Και τώρα δεν είμαι και στα κάλύτερά μου...Μη μασάς. Να κοιτάς το Νικολάκη σου για να νιώθεις καλύτερα! Όσο για τα παιχνίδια..ψεύτικα εντελώς :evil::evil:

Τα δικά μου νέα;;;; ΤΑ ΙΔΙΑ..Ο Πανούλης έχει συναχάκι αλλά προς το παρόν είναι ελεγχόμενη η κατάσταση!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Παρεμπιπτόντως Αθανασία, ούτε σε μένα έστειλες φιλάκια :evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω γιατί έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό (δόξα το Θεό). Μπήκα για ένα καλημέρα και στέλνω σε όλες ένα γλυκό φιλί!!!

:x:x:x:x

Καλημέρα ομορφούλες!!!!

Ρε κορίτσια εγώ έστειλα φιλάκια σο όσες είχα διαβάσει τα σχόλιά τους...... Μη με στενοχωρείται ΟΛΕΣ σας σκέφτομαι....

Κατερινάκι μου γλυκό χίλια συγνώμη...... :(:(:( Με συγχωρείς?????????????????????????????? Άντε και γω σου στέλνω πολλά πολλά φιλάκια :-*:-*:-*:-*:-*:-* Καλά είμαι από το πέσιμο μου χει μείνει ένας ψιλοπόνος αλλά μέχρι να μεγαλώσω θα έχει γιάννει :lol::lol::lol::lol::lol: ......

Ανθούλα μου κι εσένα ξέχασα :shock::o αααααα απαράδεκτη είμαι....... :lol::lol::lol: Πως είναι τα κεφάκια μας??? Περαστικά στον Πανούλη.....

Μαράκι μου κι εσύ έπεσες :shock: ? Φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες με το παιδί αγκαλιά.... :cry: Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα, ε τώρα τα δικά σου μιμί θα φτιάξουν σύντομα εύχομαι.... Περαστικούλια...

Όλια κουρασμένη κι εσύ, υπομονή... Όντως τα παιχνίδια του jambo έχουν ένα θέμα :twisted: .....

Μαρία Ζ καλημέρα και σε σένα!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια σε Ο-Λ-Α τα μαγουλάκια!!!!! :x:-*:-*:-*

Καλημέρα μανουλίτσες, τι κάνετε?

Να προσέχετε με τα πεσίματα, Μαράκι θα τρόμαξες πολύ που είχες τον Στεφανάκο αγκαλιτσα, θα τρόμαξε και το ψυχουλάκι μου, περαστικά τα σημαδάκια απο τα γονατάκια φεύγουν.

Αθανασία να ζήσει το μωράκι της φίλης σου.

Ανθή πως είναι ο Πανούλης καλύτερα?

Κατερινάκι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τις φώτο. Εσείς πως είστε τη γλιτώσατε την γαστρεντερίτιδα?

Ολια μην πέφτεις ψυχολογικά να μπαίνεις να μας διαβάζεις και θα σου φτιάχνουμε εμείς τη διάθεση. Τα παιχνίδια του jumbo τις περισσοτερες φορες είναι τελείως ψεύτικα, εγώ προσωπικά θεωρώ οτι τα παιχνίδια που έχει ο Μουστάκας είναι τουλάχιστον ποιοτικά καλύτερα και νομίζω έχει και μεγαλύτερη ποικιλια.

Αλίνα περαστικά σας και υπομονή και γερά νεύρα για αύριο στη δουλειά.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία. Αννα Μαρία σε περιμένουμε με τον Αντρίκο.

Για όσες είστε Αθήνα και σας ενδιαφέρει έχει σήμερα και αύριο το απόγευμα στο Golden Hall δραστηριότητες με τους ήρωες της Disney για τα παιδάκια μας. Λέω να πάω σήμερα το απόγευμα με την ζουζούνα μου μια και έχουμε μια αδυναμία σε Μίκυ Μίνυ και την υπόλοιπη παρέα.

Φιλάκια κούκλες!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;;;

Απουσιάζει η Άννα Μαρία και οι σελίδες μας κόλλησαν;;;;;;;; Γύρνα πίσω Άννα Μαρίαααααα!!!!!! Ανυπομονούμε να μας πεις με κάθε λεπτομέρεια την εμπειρία σου!!!!!

Αθανασία μου τα κέφια μου είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Ούτε πετάω, ούτε είμαι και χάλια..Πολύ τρέξιμο και άγιος ο Θεός..Για πες μου εσύ, πώς είναι η ζωή χωρίς δουλειά;;;; Ζηλεύωωωωωωω!!!!! Στο έχω ξαναπεί ε;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε Κατερίνα, πολύ θα ήθελα να πάω τον Πάνο στο Golden Hall αλλά βλέπεις γυρνάω αργά τις καθημερινές :(:(:(:( Στεναχωρήθηκα γιατί και του Πάνου του αρέσει ο Μίκυ..

Πού τις έβαλες τις φωτό που λέει η Κατερίνα;;; Στο προφίλ σου;;;;;Θα σε κάνω φίλη να τις δω :D:D:D !

Ο Πανούλης κορίτσια είναι καλά! Ευτυχώς! Μία μέρα κράτησε! Φτηνά τη γλιτώσαμε αυτή τη φορά!

Γεια σου Μαρία Ζ. Καλά είστε με τις ιώσεις;;; Ανάρρωσαν τα παιδάκια σου;;;;

Αυτά και για σήμερα!!!!! Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Γειά σας κορίτσια μου!!!

Κατερινούλες (ΚΑ1) και (kangaroo) ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!! @};-@};-@};-@};-@};-:D:D

Κατερινάκι μου (ΚΑ1) είμαι σίγουρη ότι όποιοι σου κάνουν επίσκεψη σήμερα θα είναι πολύ τυχεροί!!!! :D Τι λιχουδιές έχεις ετοιμάσει σήμερα!!!! Περιμένω φώτο..... ;)

Κανγκουράκι μου εύχομαι του χρόνου να έχει κι άλλο μέλος η οικογένειά σας!!! Πως τα πέρασε η Αγγελικούλα χθες? Ααχ μακάρι να ήμουν Αθήνα, ο Λευτεράκος μου τρελλαίνεται για τον Μίκυ, κάθε πρωί παρακολουθεί φανατικά στην ΕΡΤ1 το κλαμπ του Μίκυ....

Ανθή μου τι περιμένεις να σου πω?????????? Φυσικά και είναι τέλεια χωρίς δουλειά... :D:D:D Σηκώνομαι το πρωί, πίνω το καφεδάκι μου, κάνω τις δουλείτσες μου με την ησυχία μου, περιποιούμαι και παίζω με το παιδάκι μου και φυσικά περιμένω πως και τι τις Χριστουγεννιάτικες διακοπούλες μας!!! Άντε όλο και κοντά είναι θα ξεκουραστείς κι εσύ!!!!

Κορίτσια σήμερα έκανα και την προτελευταία μου ενεσούλα, επιτέλους μία έμεινε.... \:D/ \:D/ \:D/ Ανυπομονώ να τελειώσω..... Αυτά τα νεάκια μου, στέλνω πολλά φιλάκια σε ΌΛΕΣ για να μη φάω ξύλο από μερικές μερικές πάλι.....! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::-*:-*:-*

Γεια σας κουκλιτσες .Χρονια πολλα στις Κατερινες της παρεας μας..ΚΑ και κανγκουρακι ..

Εγω δουλευα απογευμα και τωρα ξεκουραζομαι ..Αυριο πρωι δουλεια και το απογευμα θα παμε με το Νικολακη σε γενεθλια και στην αδερφη μου που γιορταζει σημερα αλλα θα κανει γιορτη αυριο..Οποτε το προγραμμα και αυριο θα ειναι γεματο...

Αθανασια και συ χτυπησες ?Ενεσουλες γιατι κανεις?

Ανθη μου με πιανουν ωρες ωρες τα ψυχολογικα μου και ειμαι χαλια ...Φιλακια στον Πανουλη Κοιτα να ξεκουραστεις το σκ ..

Κανενα νεο απο την Αννα Μαρια?

Αυτα απο μας φιλακια καλο βραδυ

Γεια σας κορίτσια!!!

Κατερινούλες μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!! Πώς τα περάσατε στη γιορτούλα σας;;;;; Είχατε κόσμο;;;; Περιμένουμε τα νέα σας!

Όλια μου εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα θεματάκι με τα ψυχολογικά μας :roll::roll::roll: Κι εμένα όταν με πιάνει είμαι...χάλια. Ευτυχώς αυτή την περίοδο είμαι καλά. Φαίνεται είναι η αύρα των Χριστουγέννων. Εμένα μου αρέσει περισσότερο να περιμένω κάτι παρά να το ζω :lol::lol::lol::lol:

Αθανασία μου αυτή είναι ζωή! Εγώ να σου πω τι θα ήθελα;;; Να ξύπναγα και να έλεγα: "σήμερα έχω κέφι για δουλειά. Θα πάω", ή "σήμερα θα κάτσω σπίτι, δεν πάω" :lol::lol::lol::lol::lol::lol: .Αυτό το υποχρεωτικό..ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ :lol::lol::lol::lol: Γιατί κάνεις ενεσούλες;;;

Άννα Μαρία μας έλειψες! Σε περιμένουμε πως και πως να μας πεις όοοοοοολα σου τα νέα!

Αύριο (Σάββατο εννοώ) έχουμε ενημέρωση γονέων στο φροντιστήριο. Βαριέμαι αφόρητα. Θα μιλάω non stop επί τέσσερις ώρες...ΤΡΑΓΙΚΟ :?:?:? Αφήστε που πρέπει να ξυπνήσω στις 9.30 και δεν το βλέπω να κοιμάμαι νωρίτερα από τις 3.30....ΟΥΦ..Ένα Σάββατο έχω κι εγώ, πάει και αυτό το κέρατό μου μέσα :evil::evil::evil:

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!

Γειά σας κορίτσια!!!!

Ενεσούλες κάνω λόγω ενδομητρίωσης.... Τον Ιούλιο είχα κάνει αφαίρεση ινομυωμάτων λαπαροσκοπικά και ο γιατρός μου διέγνωσε και ενδομητρίωση, οπότε καφτηρίασε το σημείο εκείνο και για τη θεραπεία της μου έκοψε την περίοδο για 6 μήνες με μία ένεση το μήνα... Το είχα γράψει όταν μου είχε συμβεί αλλά ίσως δεν το είχατε διαβάσει... Επιτέλους όμως τελειώνω κι είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί κατ' αρχήν θα μου περάσουν εξάψεις και νεύρα που μ' έχουν τρελλάνει και μετά θα είμαι ελεύθερη πρώτα ο Θεός Παναγίτσα μου :ympray: να βάλω μπρός για δεύτερο νινάκι..... :D:D:D

Όλια άντε πες μας πως τα περάσατε στο παρτάκι!!!!

Ανθή μου τέλειωσε η ενημέρωση γονέων φαντάζομαι, άντε καλή ξεκούραση!!!

Οι υπόλοιπες που είστε :roll::roll::roll: ? Φιλάκια πολλά!!!!

Κοριτσοπαρεούλα μου τι κάνετε???Χαθηκα ε???Νιωθω ότι δεν τελειώνω ποτέ απο όλα όσα πρέπει να κάνω...στις 10-11 το βραδυ καθομαι στον καναπε να χαλαρωσω και παντα με παίρνει ο ύπνος! Ελεγα να στειλω ενα μηνυμα και στην Αννα Μαρια αλλά πού μυαλό!!! ΕΙμαστε καλά εμεις, κι ο Στεφανάκος μου ζωηρούλης και όλη μερα μες στα χαμόγελα, ζωή να εχει!!

Κατερινούλες μου γλυκιές σας εύχομαι χρόνια πολλά μέσα απο την ψυχη μου, παντα γερες να ειστε και να σας χαίρονται οι οικογένειες σας...Σας φιλώ!!

Οι υπόλοιπες πώς ειστε??σας διαβασα χθες με σκοπο να απαντησω αλλα με πηρε ο ύπνος!! :lol::lol:

Ευχομαι να ειστε όλες καλά!!

παω να φτιαξω μια μηλοπιτα που μου παρηγγειλε ενας φιλος του αντρα μου που θα ερθει σε λιγο...

Σας φιλώ!!!

Γειά σας κορίτσια!

Γυρίσαμε σήμερα σπίτι μας. Την εμπειρία μου την έγραψα στο άλλο ποστ με τις εγκυούλες, αλλά για να μη σας αφήσω παραπονεμένες την κάνω κόπι-πέιστ εδώ:

Γειά σας!

Ήρθαμε σήμερα στο σπιτάκι μας!

Διάβασα όλα όσα γράψατε, και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Δε σχολιάζω τίποτα, και σας γράφω για την εμπειρία μου.

Λοιπόοοοοοοοοοοον....................

Όπως όλες γνωρίζετε, αγαπητές μου φίλες, οι μέρες περνούσαν και ο μικρός Ανδρέας δεν έλεγε να γεννηθεί. Αρχικά είχαμε πει ότι μπορεί να γεννηθεί 11/11/11. Μετά είπαμε ότι μπορεί να γεννηθεί 12/11 που είναι η επέτειος της γνωριμίας μας. Μετά είπαμε μήπως γεννηθεί στις 13/11 που είναι του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου, ενός αγίου που αγαπώ πολύ. Μετά είπαμε μήπως γεννηθεί στις 14/11 που είναι η γιορτή του θείου του (του αδελφού μου). Μετά είπαμε μήπως γεννηθεί 17/11 που είναι του Πολυτεχνείου και βγει επαναστάτης. Μετά είπαμε μήπως γεννηθεί 21/11 που είναι της Παναγίας. Όταν δεν γεννήθηκε και τότε, κατάλαβα ότι ήθελε ντε και καλά να γεννηθεί στις 22/11, γιατί ο άντρας μου κι εγώ είμαστε και οι δύο γεννημένοι στις 22, αυτός του Γενάρη, κι εγώ του Ιούλη! Έτσι τώρα, όλη η οικογένεια έχει γενέθλια στις 22 κάποιου μήνα.

Που λέτε, Τρίτη, 22/11 το πρωί, κατά τις πεντέμιση, ξυπνάω, είχα έντονα πονάκια από κάτω χαμηλά. Μία έρχονταν κάθε δέκα λεπτά, μία όποτε τους κατέβαινε. Σηκώνομαι, πάω τουαλέτα, τίποτα το ανησυχητικό. Πέφτω και ξανακοιμάμαι! Ξυπνάω κατά τις έντεκα (:P :P :P τι θα σκέφτεστε τώρα για μένα), πάω τουαλέτα, σκουπίζομαι και είχα βλέννα με αίμα. Πλένω χέρια, πλένω δόντια, χωρίς κανένα πανικό, και λέω στον άντρα μου "πάμε τώρα στον γιατρό, ας μη φάω πρωινό καλύτερα" και του αναφέρω τα συμπτώματα που είχα. Παίρνουμε ό,τι δεν είχα βάλει στη βαλίτσα, π.χ. φορτιστή κινητού, και πηγαίνουμε στο γιατρό. Όπως θα θυμάστε, πήγαινα κάθε μέρα για πίεση-ούρα.

Μπαίνω στο ιατρείο, εκείνη την ώρα δεν είχε καμία μέσα, και με βλέπει με ένα ύφος του στιλ "Γεννάς!". Τώρα πώς είναι ακριβώς το ύφος του στιλ "Γεννάς!" μη ρωτάτε να σας το πω. Πάμε πάνω στην κλινική, μου μετράνε πίεση, 15-10. Με βάζουν στον καρδιοτοκογράφο, μου ξαναπαίρνουν πίεση, μου κάνει και εξέταση τραχήλου, και φωνάζουν μέσα τον άντρα μου για να μας μιλήσει. Μας εξήγησε ότι η πολύ ψηλή πίεση πιθανόν να οφείλεται σε προεκλαμψία, ότι έχω διαστολή τραχήλου 3, αλλά ο τράχηλος είναι ακόμα σκληρός, και ακόμα κι αν μου βάλει τεχνητούς πόνους, το πιθανότερο είναι να γεννήσω το απόγευμα. Αυτό θα εκτίνασσε την πίεση στα ύψη. Θα μπορούσαμε να ελέγξουμε την πίεση με επισκληρίδιο, αλλά και πάλι, αυτή ήταν η δεύτερη λιγότερη επικίνδυνη λύση, μετά την καισαρική. Μας είπε να επιλέξουμε εμείς, τον ρωτήσαμε τι θα έκανε αυτός στη θέση μας, και μου είπε ότι, αν ήμουν η γυναίκα του, θα της έκανε καισαρική. Τον ρώτησα αν γίνεται να κάνω καισαρική με επισκληρίδιο, και είπε ότι δεν ήταν και τόσο ασφαλές, από τη στιγμή που θα έκανα μετά αντιπηκτικές ενέσεις (αυτό μου το είχε πει και παλιότερα).

Αποφασίσαμε τελικά να κάνω καισαρική, εγώ με μισή καρδιά (μη σας πω με ένα τέταρτο). Τόσο καιρό ονειρευόμουν και σκεφτόμουν τον φυσιολογικό τοκετό, και τελικά κατέληξα σε καισαρική.

Η εγχείριση ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα, είδα το παιδί τελευταία απ' όλους, και δεν ένιωθα τίποτα. Πονούσα φρικτά όταν ξύπνησα, όλοι μου λέγανε να μου ζήσει, και δεν καταλάβαινα τίποτα. Η ολική αναισθησία με πιάνει πάρα πολύ άσχημα, και δεν είχα την αυτοκυριαρχία μου, να επιβληθώ στον πόνο. Έτσι, για πάρα πολλές ώρες ήμουν ξαπλωμένη και βογγούσα. Όταν συνήλθα και μου φέρανε το μωρό, δεν ένιωσα απολύτως τίποτα, εκτός από πανικό και αμηχανία. Τον κράτησα, βέβαια, λίγο στην αγκαλιά μου, του έδωσα λίγο το στήθος μου και πιπίλισε τη ρώγα, αλλά δεν ένιωθα κάτι, ότι αυτό είναι το παιδί μου, ας πούμε. Ούτε την άλλη μέρα, γενικά δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ στον ερχομό του. Δεν τολμούσα να τον πιάσω, γιατί πονούσα κιόλας και δεν μπορούσα καλά-καλά να αυτοεξυπηρετηθώ, ενώ το άλλαγμα και το ντύσιμο μου φαίνονταν βουνό. Για το μπάνιο δεν το συζητώ καν. Τελικά σιγά-σιγά μου έδειξαν οι νοσοκόμες και οι μαίες και άρχισα να τα συνηθίζω. Σήμερα που ήρθαμε σπίτι ήρθε και η μάνα μου μετά και το κάναμε μπάνιο μαζί, αλλά νομίζω και με τον άντρα μου θα τα καταφέρουμε. Μόνη μου ούτε λόγος.

Το πιο εύκολο πάντως απ' όλα μου φαίνεται ο θηλασμός. Εγώ απλά προσφέρω το στήθος μου κι ο Ανδρέας κάνει όλα τα υπόλοιπα! Την πρώτη μέρα εννοείται ότι έδωσαν ξένο, γιατί εγώ δεν ήξερα πού πατούσα και πού βρισκόμουν, τη δεύτερη θήλασα, αλλά δεν είχα καθόλου γάλα, και την τρίτη μέρα το απόγευμα κατέβηκε το γάλα. Δεν είχα αγχωθεί γιατί και ο παιδίατρος και οι μαίες και οι νοσοκόμες μου έλεγαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί την τρίτη μέρα κατεβαίνει το γάλα, οπότε δεν κάθισα να τρελαθώ. Από την πρώτη στιγμή ο μικρός έπιασε τη θηλή σωστά, ρουφούσε με μανία, και φαίνεται να του αρέσει πολύ. Από χτες θηλάζω αποκλειστικά, δε δώσαμε καθόλου ξένο, και χορταίνει μια χαρά, αφού κάνει πολύ συχνά κακά, και κοιμάται και αρκετές ώρες μετά το θηλασμό. Είναι απίστευτο ότι κάνει τα πάντα όπως τα λένε οι οδηγίες θηλασμού, λες και τις έχει διαβάσει κι αυτός!

Ο Ανδρέας είναι ένα σχετικά μεγάλο παιδάκι για νεογέννητο, έχει ένα τρομερά δυνατό κλάμα που μπορεί να σηκώσει στο πόδι όλο το τετράγωνο αν θέλει, είναι πολύ δυνατό μωρό, ήδη στήνει το κεφαλάκι του και έχει και πολύ δυνατό κορμάκι. Όταν το βάζουμε μπρούμυτα προσπαθεί να σηκωθεί. Αφήστε που είναι και πολύ βαρύς άντρας, αφού έχει και τρίχες. Δεν κάνω πλάκα, απ' τον άντρα μου πιο πολλές έχει. Έχει στην πλάτη και στα πόδια. Φυσικά αυτά θα πέσουν, αλλά λέμε τώρα...

Επίσης, είναι πολύ αγαπουλίτσας και χαδιάρης και του αρέσουν οι αγκαλίτσες.

Αυτάαα... :P

αχ αννα μαρια μου να σας ζησει κοπελα μου!!!!!!!να ειναι παντα τοσο γερο και δυνατο αντρακι και να σας κανει παντα πολυ πολυ περηφανους!!!!!κι εγω ετσι "την πατησα" με την καισαρικη,μονο που εγω ειχα 17 πιεση,αλλα εγω εκανα επισκληριδιο και ομολογω πως ενω γεννησα αργα το βραδυ την αλλη μερα το μεσημερι σηκωθηκα κανονικα και την δευτερη μερα εκανα και μονη μου μπανιο!αυτα βεβαια ειναι τελειως σχετικα απο ατομο σε ατομο,απλα ετσι τα λεω,σε δουλεια να βρισκομαι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

σημασια εχει που εισαστε καλα και οι δυο!κι ολα τ'άλλα.....!!!!!!σου ευχομαι καλη λοχεια και και να εχεις λιιιιγα πολυ λιγα ξενυχτια!!!!!πολλα πολλα φιλακια στα πατουσακια του και περιμενουμε και καμια φωτο,ετσι?????

Βρε, κι εγώ τη δεύτερη μέρα σηκώθηκα και την τρίτη έκανα μόνη μου μπάνιο, λούσιμο και στέγνωσα και μαλλιά και προσπαθούσα να περπατώ συνέχεια για να αναρρώσω πιο γρήγορα. Αλλά αυτά που πέρασα εκείνη τη μέρα ήταν ένας εφιάλτης.

Πωπω, κι εσύ έτσι με την πίεση ε; Εγώ άμα δεν είχα τη θρομβοφιλία θα έκανα επισκληρίδιο, αλλά δυστυχώς δε γινόταν, κι απ' ό,τι κατάλαβα είναι κι ο γιατρός μου γενικώς κατά της επισκληριδίου, αν και δε θα είχε αντίρρηση να κάνω αν δεν υπήρχε πρόβλημα.

Πάντως δε θα ήθελα να ξαναπεράσω αυτή την απαίσια εμπειρία. Ελπίζω τα επόμενα να τα γεννήσω φυσιολογικά! :P

σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου κοριτσακι μου!!!!!!!!!εγω παλι δεν ξερω τι θελω για μια μελλοντικη γεννα!!!και τα 2 εχουν τα υπερ και τα κατα τους!!!!

Δεν έχω ζήσει τον φυσικό τοκετό, αλλά πιστεύω ότι σε όλες τις περιπτώσεις είναι καλύτερος, ενώ η καισαρική σαφώς κατώτερη. Τέλος πάντων, αυτό είναι πίσω! Τώρα έχουμε άλλα μπροστά μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...