Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012 Νο2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 935
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φτου!!! ειχα γραψει ενα κατεβατο και μου το εσβησε :cry: τελοσπαντων.. ελεγα οτι πραγματικα αυτη η εποχη ειναι τοσο χαλια, με ολα τα εξοδα μαζεμενα και τις τιμες στα υψη.. Γι αυτο να βρουμε οικονομικες λυσεις για τα μωρακια, αλλωστε αυτα μονο αγαπη και φροντιδα θελουν!!

νινακι εχεις δικιο, το αμαζον εχει φοβερα πραγματα σε πολυ καλες τιμες!! ειδικα αυτα τα σετ, τυπου προικες ειναι πολυ οικονομικα! βρηκα και καποια αυτοκολλητα τοιχου που ειχα δει στο etsy.com σε πολυ πιο καλες τιμες!! θαυμα.. σκεφτομαι να παραγγειλω κι εγω καποια πραγματα! :)

μαντι κουραγιο, εισαι κι εσυ προς το τελος και θελει υπομονη... σκεψου οτι πολυ συντομα θα εχεις τη μικρη αγκαλιτσα σε στολισμενο σπιτι! :)

ανθρωπακι μην ξεχνας να ξεκουραζεσαι και καλη αρχη με τη διατροφη!

διδυμομανουλες διπλα φιλακια και καλο απογευμα σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια παρήγγειλα από το Γερμανικό site τις προίκες, τώρα πρέπει να πάω μια μέρα τράπεζα και να καταθέσω τα λεφτά.....

Elinoulini πολλά παίρνει ...... :shock: είναι όμως τέλεια όλα ..άντε περιμένουμε να δούμε φοτό!!!!

και εγώ έχασα 4 κιλά με τους εμετούς, αλλά τα πήρα συν άλλα 2 και μάλλον άλλο ένα πρέπει να το έχω τσιμπίσει....... :roll::roll::roll: περιμένουμνε νέα σου αύριο που θα δεις την μπουμπού σου....

Άντε MaDi μπαίνεις και εσύ στην τελική ευθεία.....και εγώ έχω που και που κάτι τσιμπηματάκια σαν τράβηγμα χαμηλά και αγχώνομαι λίγο, αλλά αρχίζω και νοιώθω τα μπεμπάκια μου ηρεμώ, και χθες είχα μια ενόχληση λίγο πιο κάτω από το στήθος, ένα τσιμπηματάκι, με έπιανε για λίγο και μετά με ηρεμούσε..... :?:? σήμερα όμως έχω ηρεμήσει!

rose_d δυστυχώς όλοι έτσι έχουμε στριμωχτεί πολύ οικονομικά, εγώ είμαι και άνεργη εδώ και ένα χρόνο και ο καλός μου έχει τρελές κρατήσεις τους τελευταίους μήνες, ευτυχώς βοήθαει από γονείς ;) Υπομονή πρέπει να κάνουμε και πιστέυω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα!!!! και τα μωράκια μας μόνο ΑΓΑΠΗ :x θα θέλουν και αυτή ευτυχώς δεν μπορούν με τίποτα να μας την πάρουν, ούτε με φόρους ούτε με τίποτα........

twiggy και έμένα μου τα έσβηνε :? και από τότε κάνω μια αντιγραφή πριν πατήσω υποβολή!!!

Evatsi, καλέ θα με τρελάνεις?? Εσυ εχεις κ 2 μωράκια μεσα στην κοιλίτσα, εγω το γουρουνάκι, 1 μωρούλι κ 10 κιλά ηδη + :( ?. Τεσπα με το καλο να ερθουν τα μωράκια μας κ οσο μπορούμε αυτοσυγκράτηση :) .

Εlinoulini, πράγματι κάνει υπέροχη δουλεια ο τύπος, αλλα τα 1200 ευρουδάκια :shock: που ζητάει είναι πολλααααα...Το δωματιάκη της μπεμπούλα όμως θα βγει πραγματικά τέλειο!

Γιωτούλα, που είσαι??? Πως είσαι σήμερα???

kiki78 αυτο είναι μεγάλη αλήθεια.. Μας εχουν ταράξει στους φόρους.. Λες κ μαζι τα βγάζουμε :shock: , λες κ μαζι τα φάγαμε :shock: ..Και εμας μας εχουν βγάλει τελειως εκτος οικονομικά, ειμαστε ηδη 700 ευρω μειον (απο αυτα που βγάζαμε) μαζι με τον αντρα μου καθε μήνα.

Και οι φοροι πανε κ ερχοντε λες κ χεζου...ε λεφτα :? ..Ομως πραγματικά τα μωράκια μας αγάπη κ μονο αγάπη θέλουν κ ολα τα αλλα δεν εχουν σημασία.. Οταν θα γεννήσεις με το καλό θα το δεις πολυ πιο εντονα. Τα περισσοτερα είναι για εμας..

Madi μου, υπομονή, το εφαγες σχεδόν το γαιδουράκι! Η ουριτσα εμεινε..

ουαουυυυ ο μικρος κανει παρτι στην κοιλίτσα..πολυ κλωτσιά!

kαλο βράδυ να έχουμε

καλησπερα κοριτσια! αχ πιασατε θεμα που ποναει! εμεις εχουμε μαγαζι και μας βαρανε αλυπητα! πρωτο και καλυτερο ηταν η αυξηση του φπα! αφηστε τα!

φλωριαννα ειχα ρωτησει στο ικα και μου ειχαν πει 1007 για την αδεια κυησεως και αναλογα τα ενσημα μπορει να παρω και για λοχειας! αν θα τα παρω βεβαια ενας θεος ξερει! και εγω 14 δεκεμβρη βγαινω σε αδεια με βαση το ικα!

νινακι μερικες φορες μου το γραφει στην σελιδα του αμαζον οτι εχει δωρεαν μεταφορικα! αλλα απο οτι ξερω ειναι αν κανεις αγορες σε πραγματα που πουλαει το ιδιο το αμαζον και οχι καποιο καταστημα! αν θες μπορω να ρωτησω εναν φιλο που ασχολειτε με αυτα και να σου πω λεπτομερειες! αλλα σε ηλεκτρικες συσκευες θα εχεις καποια μειονεκτηματα, οπως οτι χρειαζεται ανταπτορας μετατροπης του ρευματος (γιατι στην αγγλια λειτουργουν με μικροτερη ταση και αλλα φις) και δεν ξερω αν θα ισχυει και πως η εγγυηση σου! πλεον ολα τα βγαζουν πολυ ψευτικα και χαλανε πολυ ευκολα! σημερα πειρα αποστειρωτη και δεν λειτουργει σωστα το κουμπι! θα το παω αυριο για αλλαγη!

το πρωι παραγγειλα κουνια, καροτσι,και καρεκλακι αυτοκινητου! ειναι ολα πολυ ομορφα και θελω να πιστευω και εξυπηρετικα! του πειρα και μια ομορφη σαλοπετα για να τον βγαλω απο το μαιευτηριο! μου εχουν μεινει λιγα πραγματα για αγορες πια! το κρεβατακι μου βγηκε πολυ οικονομικο και ειναι και αυτο που ηθελα!

ελινουλινι ειναι πολλα λεφττα αλλα αξιζει τον κοπο! εμας σχεδον τελειωνει και οσο προχωραει γινεται υπεροχο! εχω κανει την νταιζη και τον ντοναλτ! διαλεξα εικονες απο πολλα παραμυθια και τα ενωσαμε (δεντρα, πουλακια, ψαρακι,σκιουρακια)! οχι ηρωες ομως, δεν ηθελα να υπαρχει μπλεξιμο παραμυθιων!

αυτα τα νεα μου κοριτσακια!!! καλο βραδυ να εχουμε!!!!!

Mariapapa αν μπορείς να ρωτήσεις τον φίλο σου, θα το ήθελα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τον ατμομάγειρα-μπλέντερ της avent, λες να χρειάζεται άλλο φις πρίζας;;;

Twiggy είδες τι ωραία πραγματάκια και φτηνά έχει;;; Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω και πάνες τις pampers newborn, τις έχει 20 ευρώ τα δύο πακέτα με 124 πάνες :o:o:o

Madi υπομονή, μπήκες στην τελική ευθεία κι εσύ ;););)

Anthropaki κι εγώ στα +9 είμαι, αλλά τρώω σαν τη γουρούνα, καμία σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη... Αλλά να σου πω κάτι;;; Δεν με νοιάζει... Θα τα χάσουμε μετά, ούτως ή άλλως... ;););)

Καλό βράδυ!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!Καλά είσαστε??Εμπλεξα με δουλιτσες κ καθημερινά τρεχαματα κ έχω καιρό πολύ να σας γράψω!!Μαρία χαίρομαι τόοο..πόσο πολύ για τα ευχάριστα νέακια!!Να μας κρατάς ενημερες με όλες τις ευχάριστες εξελίξεις!!Κορίτσια η κοιλιτσα νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες έχει μεγαλώσει πάαρα πολύ.Ζεχει γίνει στρογγυλή στρογγυλή κ νομίζω μεγαλώνει μέρα μέρα..Όσον αφορά στα κιλά έχω αγχωθει κ εγώ...είμαι στα συν 8 κιλά χωρίς να ξεσκιζομαι στο φαγητό.?μπάινουν τα ατιμα τα κιλακια πολυ εύκολα!!Αλλά βρε κορίτσια δε γίνεται να μπούμε σε δίαιτα τώρα...εγώ πάντα ήμουν υστερικη με κιλά αλλά τώρα είναι η μοναδική περίοδος στη ζωή μου που έχω χαλαρώσει λιγάκι!!

Όσον αφορά στα ψώνια εμείς το τελευταιο μήνα δεν έχουμε κάνει πολλά πράγματα.

Ταπετσαρια θέλω να παραγγειλω μέσα στην εβομαδα και μοκετα κ σιγά σιγά τα μικροπργματακια!ωραία του Ναθαν οι τοιχογραφίες αλλά πολυ τιμπημενες οι τιμές...είναι όμως τρομερά σχέδια ειδικά τα τρισδιαστατα!!!Σας φιλώ όλες πολύ πολυ πολυ....όνειρα γλυκαααα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ...

ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΑ Κ Μ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤηΣ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ...

Elinoulini ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ...

MaDi ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ .. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ Κ ΣΥ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΙΟ Μ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΙΜΕΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ , ΑΛΛΑ ΠΙΝΩ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΤΡΩΩ Κ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ, ΤΥΡΑΚΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

rose_d ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ :shock:

twiggy ΚΑΙ kiki78 ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ... ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΛΗΤΩ Κ ΠΗΡΑ 7 ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ 30 ΕΥΡΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.

mariapapa24 ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙ ;)

Katerin@ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΕΜΗΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ... ΜΕΤΑ ΟΜΩς ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ Ε ;) ?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ

kalnmera koritsakia m kala eiste??kruaki k snmera e???\

kat'arxas n8ela va rwtnsw...kiki78 gia karotsi exeis kataln3ei se kati??exeis dei ,exeis parei??8elw ligo tn gvwmn s sto 8ema auto gt d exw idea...koritsia ap'tn stigmn p sou lene t fulo twn mwrwn sto b epipedou einai standard etsi????mn 3ekivnsw agores kai m alla3oun kati...rwtaw gt vwritera d eixav dei...

kalnmeroudia se oles ntu8eite kala oses 8a vgeite gt exei kruo,mn skeftomaste tous forous klp gt mas xalane kai milameeeeeeeeeeee filakia :P:P

Καλημερα κοιλιτσες!!!Τι κανετε?

Ναι το ξερω οτι οι τιμες ειναι υψηλες αλλα του ζητησαμε και εμεις "Υπερπαραγωγες" συν του οτι ειναι και μεγαλο δωματιο,σκεψου ομως οτι ειναι ολο ζωγραφικη στο χερι για μια βδομαδα απο 3 ατομα!Πιστευω θα αξιζει!!! :D Εμεις σημερα εχουμε υπερηχο,για να δουμε ποσο μεγαλωσε η μπεμπα απο τη β-επιπεδου... :lol: Εγω ασβεστιο και σιδηρο παιρνω απο τον 4ο,αλλα δε μπορω να πιω καθολου γαλα,μου φερνει τρομερη δυσπεψια,πιστευω να με καλυπτει το χαπακι!Ε? :?

Αχ θελω να στολισω αυτο το σ/κ,εσεις για ποτε λετε???Να βαλουμε και φωτο με τα δεντρακια μας!!!

Περσι αν θυμαμαι καλα ειχαμε στολισει μια βδομαδα αργοτερα!

Elinoulini μου πολυ χαιρομαι... αντε να τη δειτε... εμεις τη δευτερα θα παμε για υπερηχο τελικα . αχ κ γω θελω να στολισω αλλα μ φαινετε νωρις ακομα.. αφου κ τα χαλια δεν τα στρωνω ακομα τελος τ μηνα μην μ λερωθουν μεχρι να ερθει ο μπεμης . Απο πρωτη ομως θα στολισω σιγουρα ααα κ κοριτσια αυτο που ειπε κ το Elinoulini να βαλουμε φωτο εμας με τις κοιλιτσες διπλα στο δεντρο μονο ελπιζω να φαινετε το δεντρο απο τη κοιλιτσα χεχε χε :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κοιλουμπίτσες μου!!!!!! Τι κάνουμε σήμερα? Κλωτσάμε, κλωτσάμε? :lol::lol:

ΚΡΥΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ......΄δεν το κουνάω από το σπίτι σήμερα.....φτιάχνω και μια ωραία ζεστή ζεστή κρεατόσουπα !!!!!

Εβάκι ΄για καρότσι ακόμα δεν έχω καταλήξει...θέλω να πάω να δω , να δω πόσο ελαφρύ είναι, πόσο χώρο πιάνουν....κλπ.... βέβαια μου έχει πει η κουμπάρα του αδερφού μου ότι έχει ένα τις MACLAREN, το οποίο όμως δεν την είχε βολέψει καθόλου και επειδή γενικά είναι δύσκολο να κυκλοφορείς μόνη με τα δίδυμα πήρε μετά 2 καρότσια ίδια γιατί πάντα είχε ή τον άντρα της ή την μαμά της μαζί και όταν χρειαζόταν να βγει μόνη τα ένωνε με έναν μηχανισμό στη μέση (κάτι κρίκοι)..... Εγώ είδα ένα ωραία της PEG PEREGO το οποίο μου έχουν πει ότι είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στην χρήση δες το εδώ....http://www.pegperegousa.com/babyproduct ... Twin+60_40 είναι δίπλα δίπλα, ή μπρος πίσω http://www.pegperegousa.com/babyproduct ... te+SW+..... σε αυτά μπαίνουν τα καθισματάκια αυτοκινήτου όταν είναι νεογέννητα........ δες τα και πες μου και εσύ την γνώμη σου.......

Elinoulini περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο!!!!!! και εγώ θέλω να στολίσω !!!!τέλος Νοεμβρίου λέω....

Φιλάκια πολλά θα τα πουμε μετά πάλι......

καλημερα κοιλουμπιτσες!!! τι κανουν τα μωρακια? διαβαζω οτι περνανε καλα και κλωτσανε!!!

ελινουλινι με το καλο ο υπερηχος , ανυπομονουμε να δουμε και το δωματιο!

εγω εχθες χαζευα ολη μερα στο αμαζον και εκανα ονειρα για τα πραγματακι του μωρου!! μετα ομως αρχισα να αγχωνομαι, πρωτη φορα μανουλα, σκεφτομουνα ποσα πολλα πρεπει να εχει κανεις τον πρωτο καιρο!! :o Εσεις οι δευτερομανουλες δεν βοηθατε λιγο? Να μας γραψετε τα βασικα απαραιτητα που πρεπει να εχουμε σπιτι για την αρχη... Ας πουμε:

-πανες, μαντηλακια καθαρισμου και κρεμα (τι ειναι καλυτερο απο κρεμες ή ταλκ ή λαδια για τα τρυφερα κωλαρακια?)

-μπανιεριτσα, σαμπουαν για μωρα, πετσετες, μπουρνουζια..

-απο μπιμπερο, γαλα κλπ να παρουμε παρολο που θηλασουμε? θελουμε και αποστειρωτηκαι βραστηρα? τι αλλο παει πακετο με αυτα? μμμ πιπιλες??!!

-για τον υπνο: εκτος απο σεντονακια για το λικνο ή την καλαθουνα, τι προτεινετε? κουβερτουλα? νομιζω το παπλωμα στην αρχη απαγορευεται σωστα?

-φορμακια? ποσα ειναι καλα για αρχη και τι μεγεθος?

Δεν ξερω τι αλλο.. διαφωτιστε μας!!

σας φιλω, ελπιζω να εχουμε μια ηρεμη μερα εδω στην Αθηνα!!

kiki m nomizw oti t mpros pisw 8a einai pio voliko...einai t mono pragma p otan suzntame me t antra m diafwnoume pisteuei oti auto p ekane n koumpara t aderfou s oti einai t kalutero 2 3exwrista karotsia k na ta enwnw alla egw d 8elw nomizw oti 8a 8elw na paw kapoy kai d 8a mporw gt 3ereis egw olo voltoules 8elw na pngainoume,etsi t skeftomai toulaxiston pros t parwn...xaxa :P

prepei opwsdnpote va 3ekivnsw va dw gt 8a agxw8w k d 8elw...

twiggy m mnv agxwnesai!!!! :lol: ola 8a mas ta ma8oun!!!!!!

twiggy άσε ένα σωρό πράγματα θέλουμε...... σκέψου και εμάς με τα δίδυμα τα διπλάααααα :shock:

και εγώ ρωτάω φίλες που έχουν γεννήσει και την νύφη μου........ και εγώ έχω ακούσει ότι πάπλωμα απαγορεύεται, άλλες βάζουν σεντονάκι καιι κουβέρτα, ή μόνο κουβέρτα, ή υπνόσακο....όπως βολεύεται η καθεμία .... αλλά να μας πουν και οι μανούλες που έχουν εμπειρία πλέον ;)

πάνες νομίζω στην αρχή είναι καλύτερα οι καλές (pampers) και για κρέμα για την περιοχή της πάνας η weleda είναι πολύ καλή.......

εβάκι και εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη, γι'αυτό θέλω να τα δω από κοντά και να πάρω και τις κουμπάρας αρχικά...αν και εμείς που γεννάμε χειμώνα δεν θα πολύ βγαίνουμε στην αρχή μέχρι να ανοίξει ο καιρός και να ξεπεταχτούν λίγο τα ζουζούνια μας...

Αχ κορίτσια μακάρι σήμερα να είναι ήρεμα στο κέντρο .....έχω πολύ άγχος ...... δουλέυει μέτρα ο αντρούλης μου......

kalhmera fouskitses mou!!ti kanete???

evatsi kai emena arghsan na mou poun to fulo alla kai egw fovamai mhn trexw teleutaia stigmh na allaksw tous toixous pou tous exw kanei roz..elpizw na eidan kala.. :):)

twiggy kai egw tis exw autes tis apories..as mas pei kapoia pou kserei perissoteres leptomeries..

koritsia to amazon yparxei kai sta ellhnika??giati oi perigrafes einai ligo dyskolo na tis katalaveis an den ksereis polu kala agglika..

kai egw fetos me to zori kratiemai na stolisw to spiti..vevaia twra me ka8usterei to elato giati to paraggeilame ex8es apo to internet..eipame na paroume kainourgio fetos..

elinoulini me to kalo na deite to mwro sas shmera..

maria ti nea apo ton mpemph sas??pote 8a er8ei sto spiti???

filakia se oles!!!

Κορίτσια δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά πάρτε και κανά ουδέτερο ;)

Κάτω από σπίτι έχω ένα μαγαζί με εσώρουχα και πήγα να ψωνίσω προχθές και μου έλεγε για κάποια στην γειτονιά μας που τις είχε πει ο γιατρός ότι έχει κοριτσάκι και αυτή τα είχε πάρει ΟΛΑ φούξια, προίκα, ρούχα, καλαθούνα κλπ.... και όταν τις έλεγε πάρε και κανα ουδέτερο τις έλεγε άσε με εγώ το ευχαριστιέμαι που τα παίρνω έτσι.....και όταν γέννησε τους είπε ο γιατρός ΝΑ ΣΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ :o:o ΣΟΚ ΟΛΟΙ..... και έβγαλε το καημένο μέσα στα φούξια από το νοσοκομείο, μέσα σε μια καλαθούνα φούξια με έναν τεράστιο φιόγκο.... :lol::lol: γί' αυτό κορίτσια πάρτε και κανα ουδέτερο γιατί λάθη έχουν γίνει πολλά ;)

καλημερα..

εγω χαλια......χθες ειχα παει το μεγαλο στο παιδοτοπο..και πως βγαινουμε απο το αμαξι και παω να κατεβω το πεζοδρομιο πεφτω και στραμπουλαω τον αστραγαλο μου.......εχει πριστει....με ποναει παρα πολυ........και δεν μπορω να το πατησω καθολου...μα τι γκαντεμια ειναι και αυτη.........

α!!!ξεχασα να σας πω......τον γιωργο παλι τον επιασε η φαγουρα στο ποπο...ελεος πια.....περνω τη παιδιατρο και μου λεει να τον σε παιδογαστρεντερολογο......παιρνω και εγω να κλεισω ραντεβου στο παιδων αγια σοφια μιας και εχει πολυ καλους γαστρεντερολογους και μου λενε για 14 φλεβαρη για πρωινο ραντεβου και για απογευματινο στις 22 ιανουαριου οπου η πληρωμη ειναι 75 ευρω...... και λεω θα παω σε ιδιωτη......περνω τηλ ρωταω ποσο ειναι η επισκεψη και ποσο μου λεει ρε κοριτσια 130 ευρωωωωω μιλαμε μου ηρθε να την βρισω......δεν πανε καλα οι ανθρωποι..μηπως δεν ξερουν που ζουμε......ασε που το παιδων πριν 2 χρονια χρεωνε απογευματινο ραντεβου 60 ευρω και τωρα 75.....δεν παμε καλα μου φαινεται..ολα ακριβαινουν εκτος φυσικα απο τους μισθους μας........ουστττττττττττττττττ........και εγω ετσι για σπασιμο θα τον παω την κυριακη στα επειγοντα........ετσι γιατι το εχουν ξεφτιλισει το θεμα............σα δεν ντρεπονται οι αχρηστοι......

καλημερα κοριτσια.....τι καλημερα δηλαδη αφου κοντευει μια το μεσημερι....

μιλαμε εχω απιστευτα νευρα σημερα............θα επανελθω μετα για σχολιασμο.....

twiggi μου μην αγχώνεσαι! Ολα θα τα εχεις για το μωρούλι σου κ εαν χρειαστείς κ κατι άλλο θα το παρετε στην πορεία :) .

Λοιπόν για αυτα που εγραψες θα σου πω την προσωπικη μου αποψη γιατι καθε μανούλα βολεύετε αλλιώς..

Λοιπόν σαμπουαν-αφρολουτρο εμένα με βολεψε πολυ της fissan (den exei paraben) , αυτό με την αντλία γιατι εχεις το ενα χέρι ελεύθερο. Γενικα ειναι αρκετα ηπιο κ παρόλο που ειχα παρει διαφορα (και πανάκριβα) τελικα αυτο χρησιμοποιούσα περισσότερο. Kala ειναι επίσης κ της frezyderm.

πιπιλα πρέπει να σκεφτείς αρχικά εαν θα δώσεις.. Πολλοι συμβουλοι θηλασμου υποστηρίζουν οτι οι πιπίλες υπονομεύουν τον θηλασμό κ δεν το προτείνουν ειδικά τις πρώτες ημέρες.. Εγω ειχα παρει απο πριν κ οταν μετα απο 40 ημέρες της εδωσα δεν την ηθελε καθόλου κ καμια μάρκα (και τελικα καλύτερα). Τελικα δεν πηρε ποτε..

Οι πανες οι μεγάλες στην αρχη βολεύουν πολυ κ σαν σεντονάκια στο λίκνο κ στην καλαθουνα. Οι <<φανελένιες>> ειναι πολυ ζεστές για τον χειμώνα. Εγω βολέυτικα πολυ με τις πανες κ κατι σετάκια (που τα ειχα κ χρυσοπληρώσει) δεν μπορω να πω οτι τα πολυ εβαλα. Γενικα δεν βολευουν πολυ αυτά με τα ανάγλυφα σχεδια, κορδελιτσες κτλ (ειδικα τους πρωτους μήνες) που θελεις το μωρο να είναι σε λειες, ζεστες κ φυσικα 100% βαμβακερές επιφάνιες. Κουβερτούλες οπωσδήποτε θα χρειαστείς. Πράγματι τον πρωτο χρόνο το παπλωμα δεν συνισταται.

Για γαλατάκι κ αποστειρωτη δεν ξερω τι να σου πω..εγω τον ειχα παρει απο πριν κ μερικά μπουκάλια κτλ παρόλο που ηθελα να θηλάσω. Μπορείς παντως να βρεις ποιον θελεις να παρεις κ εαν τελικα χρειαστείς, στέλνεις καποιον να στον φέρει. Σε μεγάλη ανάγκη μπορεις να αποστηρώσεις μια χαρα σε μια κατσαρόλα (βρασιμο για 10 λεπτα).

Μωρομάντιλα κτλ εννοειτε οτι πρεπει να εχεις. Το καλυτερο πάντως ειναι απλα να καθαρίζουμε τα πολλα πολλα κακακια με το μωρομαντιλο (στην αρχη κανει πολλες φορές κακάκια) κ μετα πλυσιμο με νεράκι κ λίγο αφρολουτράκι εαν χρειαζεται.. Στα τσισάκια, δεν χρειαζεται καν μωρομάντιλο. Δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο κ πιο αγνο απο το νεράκι. Το ταλκ επισης δεν νομίζω οτι πλεον συνισταται. Κρεμούλα ειναι πολυ καλη η sudokrem, εαν το μωρούλι ερεθιστεί στο πωπουδάκι, διαφορετικα δεν υπάρχει λογος για χημικα κτλ. (η γνωμη μου είναι αυτη, καθε μανούλα κανει αυτο που νομίζει καλύτερο)..

θα επιστρέψω ..πρέπει να μαγειρέψω, αργησα...

bourique τι γκαντεμιά είναι αυτή? περαστικά βρε κορίτσι μου......και να προσέχεις πολύ...........

εγώ δούλευα στο αγλαϊα κυριακού με σύμβαση πριν 2 χρόνια και όντως έχω ακούσει τα καλύτερα για τους γαστρεντερολόγους του αγ. σοφία. και εγώ σου προτείνω να πας όταν εφημερεύει, γιατί να δώσεις τόσα λεφτά? άσε το έχουν ξεφτιλήσει...... πάντως αν δεν βγάλεις άκρη και με αυτούς έχω μια πάρα πολύ καλή δερματολόγος που έχει γιατρείο στους Αγ. Αναργύρους (μιλάμε κορυφή)....γιατί μου φαίνεται παράξενο να είναι κάτι γαστρεντερικό........

κικη ασε τους εχω μαθει τοσες φορες που εχω παει εκει μεσα........ειναι πολυ ιδιοτροποι αλλα οντως φοβεροι στη δουλεια τους......

ο ταλιμπαν εχει κανει 2 ραγαδες στον ποπο του....γι αυτο και θελω να παω σε γαστρεντερολογο....και εννοειται οτι θα παω σε εφημερια......να πανε να χεστουν που θα τους χρησοπληρωσω....

bourique1983 na prosexeis koritsaki m nremes kai prosextikes kivnseis...perastika oso gia t mikro s sumfwnw apoluta mazi s emena n suvnfada m eixe mia paidiatro 150€ episkepsn tns epairne otan gevvnse k epeita gia t spiti sto telos pnge kai gvwrise mia t teve emeine apoluta euxaristnmevn kai kratnse autn!!!d paleuonte oi an8rwpoi

αχ βρε μπουρικ περαστικουλια, τι επαθες κι εσυ! ελπιζω να μην ειναι σοβαρο και να μπορεις να κανεις τις δουλειες σου.. χαλαρα ομως οσο μπορεις ε? καλη τυχη με τον μικρο, στα επειγοντα πηγαινε το Αγ.Σοφια ειναι κορυφη απο ο,τι ξερω..

κικη συμφωνω με τα ουδετερα χρωματα κλπ. δεν μου αρεσουν και τα ροζ πολυ! :? ασε που αν κανουμε δευτερο μωρο με το καλο (εμεις που θα εχουμε ενα)και βγει το αλλο φυλο γιατι να ξανααγοραζουμε πραγματα?!ελπιζω ο αντρας σου να μην εχει τρεξιματα σημερα...

ανθρωπακι σε υπερευχαριστω για τις πληροφοριες.. ειναι πολυτιμες!!που θα παει θα τα μαθουμε κι εμεις οι πρωταρες στην πραξη!!

κωνσταντινα δεν νομιζω οτι εχει το αμαζον στα ελληνικα. Κι εγω δεν τα καταλαβαινω ολα και κανω αντιγραφη επικολληση τις φρασεις στο google μεταφραση. Ασε τωρα ειδα οτι καποια πραγματα που θελω δεν τα στελνουν Ελλαδα και στεναχωρηθηκα.. τελοσπαντων, δεν θα σκασουμε!

Εγω ακομα δεν στολιζω, μου φαινεται νωρις! Εχουμε και βαψιμο αυτο το ΣΚ οποτε μετα θα αρχισω και τα χριστουγεννιατικα! φιλια σε ολες... :)

με τσαμπουκά μπουρικ..... γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς..... και αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό περιστατικό εκμεταλεύσου το που είσαι έγκυος και πιάσε τα παιδιά που είναι security να σε βάλουν μπροστά να μην ταλαιπωρηθείς..... άντε περιμένουμε νέα σου.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...