Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012 Νο2

Recommended Posts

Κοιλουμπίτσες ξανα μπήκα γιατι με επιασε αγωνία κ δεν αντεξα..

Απο το απογευμα ο μικρούλης είναι π-ο-λ-υ κινητικός (νιώθω σαν να κάνει φούρλες ολόκληρος :shock: ), οχι της κλασσικες του κλωτσίτσες κ λίγο εχω τρομάξει :? . Πριν λιγο κοιμιζα την μικρή κ ήμουν ξαπλωμένη στο πλαι κ ειχα βάλει το χερι μου επανω στην κοιλια μου να ηρεμήσει λίγο κ επιασα το ποδαράκι του. Το εβγαλε πολυ δυνατα, αφου η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελή, με κοψοχολιασε.

Μαλλον ειμαι υπερβολικη, ξέρω οτι απο την 24-28 εβδομάδα τα μωράκια μας είναι περισσοτερο κινητικά γιατι εχουν χώρο, αλλα θυμαμαι στην Νεφελίτσα τοσο πολυ εντονη κινητικότητα νομίζω αργοτερα κ λίγο ανησυχησα. Πήρα μια φίλη μου τηλ. που ειχε αγοράκι κ μου ειπε οτι συνηθως τα αγοράκια είναι πολυ κινητικά κ να μην ανησυχω. Οσες εχετε ή ειχατε αγοράκια στην κοιλίτσα είναι πράγματι πολυ κινητικά? Τεσπα περιμένω τον μπαμπά του να βάλει το χεράκι του στην κοιλούμπα μου μήπως κ κουλάρει λίγο ο σπόρος, μην κάνει καμια ζημια κ τρέχουμε..

Και τώρα που σας γράφω στριφογυρίζει πάλι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 935
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας.....

εβιτα πολυ ομορφο το δωματιο...και το φωτιστικο σας.......

κικη πολυ ωραια η ιστοσελιδα....και εγω για παντα κοιταγα και εχει πολυ καλες τιμες.....αλλα οταν παπλωματοθηκη δηλαδη δεν εχει παπλωμα;;;;

τζενουλα θεμα παιδιου ειναι.......ο ταλιμπαν γιωργος με ριμαζε καθε μερα....και εχει βγει ονομα και πραγμα...ο ιασονας που ηταν πιο κουλ στη κοιλια ετσι ειναι και τωρα...και η μικρη στα πλαισια του ιασονα ειναι........αλλα ο γιωργος ηταν το κατι αλλο........μην αγχωνεσαι......

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ??? ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΠΕΙΝΑ.... :lol:

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ Μ Κ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΕΜΑ ... ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ Κ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ... ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ Κ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Εvatsi ΑΝΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΠΕΜΟΥΛΕΣ ΣΟΥΠΕΡ!!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΤΑΝΑΝ ΟΙ ΝΥΦΕΣ :lol::lol::lol:

twiggy ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΑ ΙΚΕΑ Κ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΤΣΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

kiki78 ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑΑΑΑΑ

anthropaki ΜΟΥ ΝΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.. ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Μ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.. Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΑΝ ΝΑ Μ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΛΑΕΙ Κ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ :lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ... ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...

καλημερα...........

πως τα περνατε;;;που ειστε ολες παλι;;;;

εμεις καλα......τα ιδια......ποναω ως συνηθως και βαριεμαι.....

τα μικρα ειναι ολη την ωρα μεσα στα νευρα...τσακωνονται συνεχεια.....ουφφφφφφφφφφφφ...

καλα χθες ειδα οτι γεννησα στη βδομαδα που ειμαι και η μικρη ενω φαινοταν πολυ μεγαλη ηταν μολις 2110....γεννησα αμεσως...και δεν προλαβε να ερθει καν η γιατρος.....αχ!!!!!!εχω μουρλαθει τελειος.......

αντε τα ξαναλεμε......

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαράκι να σας ζήσει ο μπέμπης!!! Μόνο να φανταστώ μπορώ τα συναισθήματα που νοιώθεις όταν κοιτάς το πλασματάκι σου! Να σας πάνε όλα τέλεια, θα προσεύχομαι για σας!

MaDi μπορείς να μεταφράζεις όποια σελίδα θέλεις ως εξής: πηγαίνεις στο http://translate.google.gr/ και στο κενό πλαίσιο που έχει κάνεις επικόληση τη διεύθυνση που θέλεις. Επιλέγεις τις γλώσσες μεταξύ των οποίων θα γίνει η μετάφραση και στα δεξιά σου βγάζει το link μεταφρασμένο. Το πατάς και σου ανοίγει η ίδια σελίδα αλλά στη γλώσσα που επέλεξες. Από εκεί και πέρα, όταν περιηγείσαι στη σελίδα, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέφει στην αρχική της γλώσσα, αλλά πάνω θα σου έχει ένα πλαίσιο με ένα κουμπί "μετάφραση". Το πατάς και σου τη μεταφράζει αμέσως.

Αν χρησιμοποιείς chrome σαν browser, την επιλογή μετάφρασης την έχει αυτόματα πάνω πάνω στη σελίδα.

Κορίτσια υπέρηχο καρδιάς κάνατε ή θα κάνετε όλες? Ή μόνο αν η β - επιπέδου δείξει κάτι? Εμένα δεν μου είπαν να κάνω. Μια φίλη μου που έχουμε διαφορά λίγες μέρες, τη στείλανε για υπέρηχο καρδιάς γιατί η β -επιπέδου έδειξε μεγάλη πνευμονικη αρτηρία (ευτυχώς τελικά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό).

Καλημέρα!

Γιωτούλα λες να βγει ταλιμπανάκι? Καηκαμε :lol: !

Είναι φυσικο να βλέπεις ονειρα οτι γεννάς, αλλωστε πλησιαζεις πολυ. Υπομονη με τα μικρά.. εγω με ενα κ καποιες φορες τα παιζω, φανταζομαι εσυ..

Evita τελειο ειναι το δωματιάκη κ η ντουλάπα σουπερ κ το οτι κοιμοταν εκει ο μπαμπάκας του ακόμα καλύτερο! Το παιδικο της Νεφέλης μου, είναι το παιδικο που είχα κ εγω, αφου το σπίτι μου είναι το πατρικό μου κ μου φαινεται πολυ ρομαντικο! Και μεις χρειαζεται να κανουμε μετατροπες στην ντουλάπα του μικρούλη, ο οποιος θα εχει κ πριβε μπάνιο στο δωμάτιο του, ο τυχερούλης, μιας κ 2ο παιδικο καναμε τον ξενωνα. Μόλις τελειωσουμε θα βαλω φωτο κ απο το δωμάτιο της Νεφελιτσα που το καναμε παιδικο απο βρεφικο (με το κρεβατάκι κτλ) κ του μπεμπούλη που ακόμαααα το βάφουμε.....Μια πινελιά σήμερα, μια αυριο.. καποτε θα τελειώσει :lol:

Σήμερα εχει υπέροχο καιρό στην Πάτρα!

Καλημέρες σε όλες

καλημερα κουκλες!!!

ανθρωπακι πηρες μεγαλη τρομαρα ε? δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις παντως.. Εγω μεχρι στιγμης την αντιστροφη ανησυχια εχω, ειναι αρκετα ησυχη η μικρη.. Αν και εχθες ηταν πιο ζωηρη και χαρηκα! Λες να το ειχε η μερα? :P

Μπουρικ εισαι στην τελικη ευθεια και λογικο να εισαι ανησυχη! Εδω εγω που ειμαι στη μεση κι εχθες ειδα ονειρο πως γεννουσα!! Ηταν απαισιο γιατι λεει μου ελεγαν να φωναξω αλλα εγω δεν πονουσα και δεν ηθελα και δεν καταλαβαινα γιατι μου το ζητανε αυτο!! :? ο,τι να' ναι...

Κορινα κι εγω θα κανω υπερηχο καρδιας σε 2 βδομαδες περιπου. Μου το ειχε πει η γιατρος ασχετα με τα αποτελεσματα της β' επιπεδου, ειναι συμπληρωματικος υπερηχος.. Καταλαβαινω οτι δεν το ζητανε πολλοι γιατροι, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας που σου ειπε να το κανεις.

πολλα φιλια, εχω λιγο δουλιτσα σημερα.. θα τα πουμε ξανα το απογευματακι!

Καλημέρα και απο εμένα εχω και τον γιο μου σπίτι λιγο αρρωστούλης και εχουμε πιάσει καναπέ.

Ευάκι με το καλό τα κοριτσάκια σου στο φουλ το ροζ το δωματιο τους.

Εβιτα ομορφο το δωματιο του μπεμπη σας όταν το φτιαξω και εγω θα σας βάλω φωτογραφιουλα πιστευω αρχες Δεκεμβρη να το φτιαξω ειναι που δεν εχω να παραγγειλω τίποτα πρεπει απλα να στησουμε την κουνια, την ασορτι συρταριερα δεν την είχαμε μαζεψει ετσι και αλλιως, το δωματιο ειναι φρεσκοβαμμενο οποτε κολαζ στον τοιχο θα βαλω μόνο και ειναι οκ και προικα θέλω. Το γερμανικό σαιτ ειναι σουπερ φτανει να κάνω την μεταφραση να καταλαβαίνω τι βλέπω, κοριτσια τι μεταφορικά εχει αλήθεια? ξέρετε?

Καλή σας μέρα!

Καλημέρα γλυκές κοιλουμπίτσες!!!!!!!

Λοιπόν ένα μόνο σας λέω, όσες έχετε κοριτσάκια φυλαχτείτε γιατί μαζεύτηκαν πολλά αντράκια εδώ μέσα... :lol::lol::lol: ε ναι λοιπόν δυο αντράκια έχουμε το επιβεβαιώσαμε στην β-επιπέδου ;) τώρα καταλαβαίνω γιατί τα πιάνει λύσσα όταν βλέπω sex & the city και ειδικά στην samantha :)):)):))=))

Όλα καλά δόξα το Θεό, τα ζουζουνάκια μου είναι 400 και 360 γρ. Μόνο που το απόγευμα πρέπει να ξαναπάμε γιατί δεν είδαμε την καρδούλα του ενός και το ένα του χεράκι μας το έκρυβε..... πάντως όλα καλά!!!!!!!! Θα μπω το βρααδάκι πάλι να σας πω λεπτομέριες ...πάω να φάω γιατί ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!

A όσο για το γερμανικό site τα έξοδα αποστολής είναι 19,90 για Ελλάδα και παράδοση σε 5 εργάσιμες μέρες...... τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά......

[smilie=blob1.gif]

φιλάκια πολλά!!!!

Καλησπερα κοριτσακια,τι μου κανετε????Παλι ισορροπησαμε το αποτελεσμα,2 κοριτσακια και 2 αγορακια οποτε παλι μειοψηφια ειμαστε...θα μας προσεχετε,δεν πειραζει!!Καταρχας,να πω στο Μαρακι να σας ζησει ο μπεμπης,παντα γερος να ειναι!!Τα προωρα μωρακια ειναι μαχητες,θα το δεις!!Θα περασει ο καιρος και θα τον παρετε και σπιτι σας,στα ειπα και στο μηνυμα!!!Εβιτακι,τελειο το δωματιακι σας!Το γερμανικο σαιτ που βαλατε τελειο,εχει ψωνισει καποια απο εσας,ειναι αξιοπιστο???Γιατι κοιταω για προικες αυτον τον καιρο αλλα οι τιμες εδω ειναι ο,τι να ναι και απο αυτα που βλεπω εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη..δεν ειμαστε και για περιττα εξοδα πλεον :roll: Ανθρωπακι,κι εμενα στη βδομαδα σου αρχισε να βγαζει διαφορα κι ειναι και κοριτσακι εμας,φαντασου τι θα τραβηξουμε :lol: Πλεον ολη μερα η κοιλια παει σαν τρελη απο το κουνημα!Προχθες μας τρομαξε κιολας γιατι πεταξε κατι και ηταν ποπος μαλλον γιατι ηταν σαν να πετρωσε η κοιλια καπως και το εκανε αυτο αρκετες φορες,πηγαμε για καρδιοτοκογραφο που μας ειπε ο γιατρος και απλα ηταν πολυ πιο ζωηρη και οπως ειναι και στριμωγμενη εκει μεσα,τεντωνεται και σκληραινει η κοιλια,ειχε και λοξυγγα προς το τελος και εκει ειχε ακομα περισσοτερο γελιο,ακουγοταν γντουυυυπ και τιναζοταν κι η κοιλια :lol:

koritsares moy ti kanete???poles allages vlepw giati den mphka gia arketo diasthma logo provlhmatos sto internet.mia poly glukia kalhspera loipon stis gnwstes mou kai mh fouskitses..exw xasei polla apo ta nea sas dystyxws..elpizw na epanor8wsw..emeis megalwnoume kai zwireuoume poly.h mikrh den stamata na gurizei olh mera kai na me kanei na tinazomai..exei polu plaka.twra perimenoume ta epiplakia mas mias kai to dwmmatio to evapsa egw.mas menei na vroume kourtina kai fwtistiko.filakia polla polla polla, mou leipsate. :-h:-h

κικη μου μπραβο!!! 2 αγορακια.. χαμος!! μας εχουν ξεπερασει προ πολλου, ανεκτιμητες οι νυφες!! :P αντε με το καλο τα ψωνια σας τωρα..

κωνσταντινα μας ελειψες!! εχεις χασει και νεες εγκυουλες και διδυμομανουλες.. και τα γεννητουρια του μπεμπη της Μαριας!!! πολυ χαρα στο ποστ!! μπραβο για το δωματιο, ειμαι σιγουρη οτι θα γινει τελειο!!

φιλια σε ολες..σημερα ζωηρουλα και μενα η μικρη.. ολο τουμπες ειναι!!! :)

Κορίτσια πήγα χτες για ψώνια για το μωρό (πετσέτες, σελτεδάκια, κουβερτούλες κτλ) και πήρα και για μένα ένα τζιν παντελόνι εγκυμοσύνης από τα Η & Μ. Έχω κατενθουσιαστεί!! Κυκλοφορώ τόσους μήνες με υφασμάτινες παντελόνες και ξετρελάθηκα που μπορώ να φοράω και πάλι τζιν. Είναι τέλειο!!!!

κοριτσια μου καλησπερα!!!

Αρχικα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας και κυριως για τις προσευχες σας!!!!!!!!!!!Με συγκινειτε απιστευτα( ακομη οι ορμονες μου χορευουν και κλαιω με το παραμικρο...)

Τα νεα ειναι οτι προχωραμε μερα με τη μερα και οι γιατροι ειναι συγκρατημενοι μεν , αισιοδοξοι δε.... οποτε καθε μερα που περναει ειναι συν για τον μπεμπουλη μας....Οσο για μενα.....επειδη βγαζω γαλα με το θηλαστρο και μαλιστα καλες ποσοτητες, τρωω σαν τρελλη!!!Τετοιο φαγητο οσο ημουν εγκυος δεν ετρωγα.....τι να πω....

Τεσπα....korina μου απο τα H&M πηρες και τα σελτεδακια απο οτι καταλαβα??? η οχι???Εχει και ρουχα για μωρα το καταστημα στην Τσιμισκη??Λεω αν ολα πανε καλα και παρουμε το πρασινο φως να παρω κατι για τον μπεμπουλη μιας και θα ειναι μικρουλης πολυ....

nan περαστικα σας με τον μικρουλη!!

anthropaki τα αγορακια ειναι παντα πιο κινητικα απο τα κοριτσακια..επιβεβαιωμενο απο πολλες μανουλες...κι εμενα ο δικος μου στην κοιλια ηταν κινητικος φουλ....και τωρα στη θερμοκοιτιδα....μια απο τα ιδια...οποτε καταλαβαινεις..... ;)

Σας φιλω γλυκα και εγω και ο μπεμπουλης!!!!! :-*:x

maria5 κατ'αρχάς να σου ζήσει το μωράκι σου! εύχομαι σύντομα να έρθει εκείνη η ώρα που θα τον πάρετε σπιτάκι σας. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!

στα υπόλοιπα κοριτσάκια, με το καλό να έρθει εκείνη η ώρα κ να αντικρίσετε τα μικρά φατσάκια που έχετε στην κοιλίτσα! είναι υπέροχη στιγμή! πολλά φιλάκια!

καλημερα.......

κορινα με γεια το τζινακι....φανταζομαι χαρα....χαχαχα....

κωνσταντινα καλως ηρθες και παλι και με το καλο το η μπεμπουλα σου.....

κικη αντε δυο αγορακια τελικα....λοιπον τα δυο κοριτσακια της ευης ειναι νυφες σου...χαχαχα.....

μαρακι μου γλυκο.....πολυ χαρηκα με τα νεα σας.......ο μπεμπακος αφου ειναι ζωηρος μη φοβασαι τιποτα.....καλα κανεις και βγαζεις γαλα με το θηλαστρο το γαλατακι σου ειναι οτι καλυτερο γι αυτον...περα απο τα αντισωματα που του δινεις ειναι οτι πιο σωστο μπορει να πιει....μπραβο σου.....να ξερεις οτι χρειαστεις θα ειμαστε εδω :x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*

Κοιλουμπίτσες ξανα μπήκα γιατι με επιασε αγωνία κ δεν αντεξα..

Απο το απογευμα ο μικρούλης είναι π-ο-λ-υ κινητικός (νιώθω σαν να κάνει φούρλες ολόκληρος :shock: ), οχι της κλασσικες του κλωτσίτσες κ λίγο εχω τρομάξει :? . Πριν λιγο κοιμιζα την μικρή κ ήμουν ξαπλωμένη στο πλαι κ ειχα βάλει το χερι μου επανω στην κοιλια μου να ηρεμήσει λίγο κ επιασα το ποδαράκι του. Το εβγαλε πολυ δυνατα, αφου η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελή, με κοψοχολιασε.

Μαλλον ειμαι υπερβολικη, ξέρω οτι απο την 24-28 εβδομάδα τα μωράκια μας είναι περισσοτερο κινητικά γιατι εχουν χώρο, αλλα θυμαμαι στην Νεφελίτσα τοσο πολυ εντονη κινητικότητα νομίζω αργοτερα κ λίγο ανησυχησα. Πήρα μια φίλη μου τηλ. που ειχε αγοράκι κ μου ειπε οτι συνηθως τα αγοράκια είναι πολυ κινητικά κ να μην ανησυχω. Οσες εχετε ή ειχατε αγοράκια στην κοιλίτσα είναι πράγματι πολυ κινητικά? Τεσπα περιμένω τον μπαμπά του να βάλει το χεράκι του στην κοιλούμπα μου μήπως κ κουλάρει λίγο ο σπόρος, μην κάνει καμια ζημια κ τρέχουμε..

Και τώρα που σας γράφω στριφογυρίζει πάλι[/quote

Καλημέρα anthropaki εχω καιρο να γραψω γιατι η ιγμοριτιδα δεν λει να μου περασει και δυσκολευομαι με τους υπολογιστες αρκετα λογο αφορητου πονοκεφαλου αλλα σήμερα που καταφερα και μπηκα είδα την ανησυχία σου και είπα να σου γραψω. κι εγω φοβήθηκα στην αρχή ειμαι στην 25 η εβδομαδα και εχω αγορακι ειναι όντως παρα πολυ κηνητικό και το δικό μου καμια φορά ανακατεύομαι απο τις σβούρες και τις κλωτσιες. Μερικές μέρες απο τις 6 το πρωι μεχρι τα ξημερώματα της επομένης δεν σταματαει με τιποτα. Επειδή εγω το νιώθω αυτό εδω και 1 μήνα και σχεδον και αφού δοξα το θεο δεν υπάρχει προβλημα τοτε φανταζομαι ειναι απολυτα φυσιολογικο :-))) ελπιζω να βοηθησα. Το χερι του αντρουλι σου θα βοηθήσει πολύ το δικό μου ετσι ηρεμεί....φιλακια

Μαράκι τέλεια τα νέα σου!!!! Ο μικρός σου Μαγκάιβερ θα τα καταφέρει και θα γίνει ένα παίδαρος! Μπράβο και σε εσένα που τα καταφέρνεις και με το γάλα! Υπομονή και σύντομα θα τον πάρεις στην αγκαλίτσα σου και θα τον θηλάζεις κανονικότατα! Τώρα έχεις βγει από το νοσοκομείο ή είσαι ακόμη μέσα; Σου στέλνουμε για ακόμη μια φορά την αγάπη μας και τις προσευχές μας! :x:x:x

Κική 2 αντράκια ποιος στην χάρη σου! Θα σε έχουν βασίλισα!!! Το προξενιό νομίζω και εγώ επιβάλεται να γίνει με τις μικρές της Εύης! :lol:

Κωνσταντίνα welcome back! Να μπαίνεις όποτε μπορείς να μη σε χάνουμε. Έχασες κάποια επεισόδια αλλά τα καλύτερα από εδώ και πέρα έρχονται! Η Μαρία5 μας έκανε την έκπληξη και ακολουθούν και άλλες. Νομίζω το Μπουρεκάκι θα είναι η επόμενη!

Ανθρωπάκι και Σοφία χτυπιούνται αλύπητα τα αγοράκια σας ε; Εμένα ίσως επειδή είναι και κοριτσάκι δεν το νιώθω τόσο έντονα όσο το περιγράφετε. Περιμένω και εγώ να δω κανένα ποδαράκι να φαίνεται αλλά ακόμα δεν. Το ανησυχιτικό είναι όταν δεν κουνιούνται καθόλου βρε κορίτσια για κάποιες μέρες. Εσείς για το μόνο που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι να μην είναι και τόσο ζωηρά όταν θα βγούνε έξω. :D Πάντως όσο να ναι είναι στενά και άβολα εκεί μέσα. Είναι ώρες ώρες που τα λύπάμαι τα καημενούλια που είναι έτσι ανάποδα με τα πόδια στο μέτωπο (όπως φαίνεται αυτή την εβδομάδα στο τικεράκι μου) και δεν μπορούν να τεντωθούν καθόλου!

Ναν και Σοφία περαστικά! Ναν ο μικρός σου με το ποδαράκι πως είναι τώρα; Ο δικός σου δεν ήταν που είχε ένα προβληματάκι ή κάνω λάθος;

Σας αφήνω κορίτσια καλή μας μέρα!

μαρακι ξεχασα να σου πω...δεν ξερω με τι θηλαστρο βγαζεις γαλα....ελπιζω μονο να εχεις νοικιασει επαγγελματικο και να μην εχεις αγορασει αυτα του εμποριου.......

αυτα του εμποριου σου μειωνουν το γαλα γιατι δεν κανουν τις ιδιες θηλαστικες κινησεις με το μωρο......

Ναι ειδες τα μικρουλακια μας μαντι μου ποδοσφαιριστες απο κοιλια (εμ ειχε να μοιασει ο δικος μου) και μιας κι ερχονται χριστουγεννα να μπουμε και στο πνεύμα και μικροί τυμπανιστες θα ελεγα....χεχεχε

twigy μου κι εσυ ακόμα λιγα κιλακια ε? κι εγω μόνο 4 εχω παρει και μου βαζει γκαζια ο γιατρος δεν ξερω τι αλλο να κανω για τα δεδομενα μου τρωω πφφφφ....βεβαια ακομα οι ανακατοσουρες μου καλα κρατουν αλλα και παλι....

Στο μητέρα που εκανα β επιπέδου δεν είχε 3d αποικονηση εκανε καμια αλλη στο μητερα ? επρεπε να το ζητήσουμε η το κανουν ουτοσι αλλως?

Εμας ο μπεμπης είναι 560 γρ ειναι πολύ?γιατι ειδα τα περισσοτερα ειναι ποιο μικρουλακια και ο γιατρος μου εγραψε 2η φορα να κανω εξεταση σακχαρου της 1ας ωρας λετε γι αυτό?εχει τυχει σε καμια σας?

εχω πολυ καιρο να μπω και εχω χασει καθε επαφή οποτε απλα να ευχηθώ περαστικά στις αρρωστούλες μεγια τα δωματιακια οσες ήδη τα φτιάξανε.... και καλή συνέχεια σε ολες μας ...φιλακια πολλα

kalnmera koukles!!!

MARIA5 euxarista ta nea s ola 8a pane kala & sumfwnw oti to mntriko gala einai giatriko gia t mikro s prigknpa upomovn kai pistn & n wra pou 8a t exeis sto kala8i dipla sto krevati s d 8'argnsei va er8ei!!!

vrnkame kai gamprous???xaxaxa

madi ta lupasai pou einai ekei mesa strimwgmeva...favtasou ta dika m ti travane!!!xaxa eidika n mia komanetsi paidi m stis 3D to podaraki tns t exei dipla ap't kefaln tns or8io...polu gelio!!

sofia30 poswn evdomadwn eisai???egw eimai stnv 20 (aurio mpainw 21) kai oi mikres m einai 364 kai 361 antistoixa...

filia koritsakia ta leme :P:P:lol:

σοφια πλεον δεν κανουν 3d στο μητερα....μαλλον το χρεωνουν παραπανω.....στον ιασονα που ειχα κανει εκει ολα μου ειχαν κανει και 3d αλλα ηταν πιο ακριβοι οι υπερυχοι...τωρα στη μπουμπα μου δεν εχουν κανει τιποτα.....

οσο για την καμπυλη που λες συνηθως οταν την πρωτη φορα εχεις κανει της μιας ωρας μετα σου βαζουν την τριωρη....δεν καταλαβαινω γιατι να κανεις παλι μια απο τα ιδια.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...