Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

juliana

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ:unsure: ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλώς ορισες. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ με το καλό να υποδεχτεις το αγγελουδάκι σου. Μην ανησυχεις ολα καλά θα πανε κ κοιταξε να το απολαυσεις γιατι ειναι η ομορφοτερη φαση στην ζωή μιας γυναίκας. Να σου πανε ολα καλά κοριτσακι κ καλή λευτεριά

καλώς ορισες. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ με το καλό να υποδεχτεις το αγγελουδάκι σου. Μην ανησυχεις ολα καλά θα πανε κ κοιταξε να το απολαυσεις γιατι ειναι η ομορφοτερη φαση στην ζωή μιας γυναίκας. Να σου πανε ολα καλά κοριτσακι κ καλή λευτεριά

Καλησπέρα και από μένα..Καλώς ήρθες στην παρέα μας...

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και μια τέλεια γένα με ΚΑΝΕΝΑΝ πόνο..

Φιλιά...

Καλησπέρα και από μένα..Καλώς ήρθες στην παρέα μας...

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και μια τέλεια γένα με ΚΑΝΕΝΑΝ πόνο..

Φιλιά...

juliana μου, καλως ηρθες κι απο μενα!! καλο υπολοιπο στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να φερεις στο κοσμο το μωρακι σου!! προσπαθησε να μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα γλυκια μου!!

εγω ειμαι 22 ετων κι εχω ενα κοριτσακι 7 μηνων!!! ο,τι χρειαζεσαι, ρωτα!!;) ειμαστε δω!!

φιλακια:kiss:

juliana μου, καλως ηρθες κι απο μενα!! καλο υπολοιπο στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να φερεις στο κοσμο το μωρακι σου!! προσπαθησε να μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα γλυκια μου!!

εγω ειμαι 22 ετων κι εχω ενα κοριτσακι 7 μηνων!!! ο,τι χρειαζεσαι, ρωτα!!;) ειμαστε δω!!

φιλακια:kiss:

καλησπέρα & απο εμένα

Εύχομαι να πάνε όλα καλά & με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου.

& εγώ είμαι νέα μαμμά με μόλις 2,5μηνών μπουμπούκα

θα τα ξαναπούμε Τζένη

καλησπέρα & απο εμένα

Εύχομαι να πάνε όλα καλά & με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου.

& εγώ είμαι νέα μαμμά με μόλις 2,5μηνών μπουμπούκα

θα τα ξαναπούμε Τζένη

καλωσήρθες στην παρέα μας...σου έυχοαμαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος....

Είμαι η Ειρήνη κ ειμαι κ γω εγκυος σε αγοράκι... κ μένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη...ειμαι 29 χρονών και διανύω τον 8ο μήνα ...

Με το καλό ... :):cheer:

καλωσήρθες στην παρέα μας...σου έυχοαμαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος....

Είμαι η Ειρήνη κ ειμαι κ γω εγκυος σε αγοράκι... κ μένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη...ειμαι 29 χρονών και διανύω τον 8ο μήνα ...

Με το καλό ... :):cheer:

Γεια σου και καλωσηρθες!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να κρατησεις στην αγκαλια σου τον παιδαρο σου, με υγεια!!!! Με το καλο!!!!!

Ολα θα πανε καλα! Και οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες εδω: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!

Φιλια Πολλα

Γεια σου και καλωσηρθες!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να κρατησεις στην αγκαλια σου τον παιδαρο σου, με υγεια!!!! Με το καλο!!!!!

Ολα θα πανε καλα! Και οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες εδω: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!

Φιλια Πολλα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ JULIANA.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;;ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ JULIANA.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;;ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!

Kαλησπερα juliana και απο μενα και σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα και με εναν πονο κουκλα μου!

<div style="text-align: center;">34-weeks-pregnant.jpg

34 Weeks Pregnant</div>

line_line_typew1_beg_d_typew7_time_1190520000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

dev364pp___.png

Kαλησπερα juliana και απο μενα και σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα και με εναν πονο κουκλα μου!

<div style="text-align: center;">34-weeks-pregnant.jpg

34 Weeks Pregnant</div>

line_line_typew1_beg_d_typew7_time_1190520000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

dev364pp___.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...