Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα μου.Δεν μπορεσα να βρω αντιστοιχο θεμα γι αυτο και ανοιξα νεο.Μολις εκλεισα την 12η εβδομαδα και μεχρι και την 10η η εγκυμοσυνη μου ειχε μεν προβληματακια αλλα η κατασταση ηταν πιο βατη.Ειχα δηλαδη καποιεσ μικροαποκολλησεισ και και καποιεσ συσπασεισ αλλα το παλεψαμε με χαπια και ξαπλα.Την ημερα που εκλεινα τη 10η εβδομαδα και ενω ειχα επιστρεψει στη δουλεια μου ηδη απο πολλες μερες,επειτα απο εναν τρικουβερτο καυγα με τα αφεντικα μου ξεκινησε αιμοραγια.Εφυγα τρεχοντασ για το γιατρο ο οποιοσ εντελωσ αποκαρδιωτικα με προετοιμασε για το χειροτερο καθωσ διεγνωσε τεραστια αποκολληση σακου σε σημειο που κρατιοταν απο μια ...κλωστη.Μ εστειλε πισω στο σπιτι αυξανοντασ μου τα ουτρο σε 9 την ημερα για απολυτη ακινησια.Ενω φτανοντασ σπιτι η αιμοραγια ειχε μετριαστει λιγο μετα που ξαπλωσα ξεκινησε ακατασχετη αιμορραγια και εκανα αμεσα εισαγωγη στο Ρεα οπου νοσηλευτηκα για 5 ημερεσ.Ο γιατροσ ηταν πολυ καθυσηχαστικοσ την ημερα που βγηκα καθως μου ειπε οτι αφου καβατζαραμε τις πρωτεσ ημερες το πιτσιρικι μαλλον την παλευει.Ωστοσο δεν με αφησε να χαλαρωσω αλλα μου ειπε αυστηρα ακινησια τουλαχιστον για τον πρωτο μηνα και βλεπουμε.Για να μην γινομαι κουραστικη ενω μου εκανε καποιεσ εξετασεισ για την πηκτικοτητα του αιματοσ παρολα αυτα ενω βηκαν καλες επελεξε να μου ξεκινησει και χαμηλη δοσολογια ηπαρινης για να γλυτωσουμε τα χειροτερα.Εχουν περασει 2 εβδομαδες.Οσο παραμενω στο κρεβατι το αιμα πλεον ειναι ελαχιστο η καθολου,μολις ομως σηκωθω για τουαλεττα επιτοπου ξεκινα καφε αλλοτε αραιο και αλλοτε πηχτο και πολυ σκουρο.Οποια περασε κατι παρομοιο σας παρακαλω πειτε μου ειναι λογικο να εχω ακομα αιμα?Το γιατρο τον ψιλοανησυχει που παρολα αυτα δεν εχει σταματησει ακομα και συζητα και τη χρηση κορτιζονησ για να γλυτωσουμε το επερχομενο ανοιγμα του τραχηλου καποια στιγμη και αρα και την...αποβολη.Σας ευχαριστω παρα πολυ και ζητω συγνωμη για το τερασστιο μηνυμα. :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mumbasha μου σε θυμαμαι και απο τις ανοιξιατικες μανουλες,ευχομαι να πανε ολα καλα κοπελα μου.οσο αφορα τη τεραστια αποκοληση κι εγω ειχα παρομοια στη προηγουμενη εγκυμοσυνη μου με αιμοραγια αρκετη νομιζω γυρω στην 7η βδομαδα.εγω ομως ισως σταθηκα τυχερη στην ατυχια μου γιατι τοτε με ειχε πιασει βαρια αλλεργια και εκανα συνεχεια ενεσεις κορτιζονης οποτε αυτο ισως βοηθησε λιγο πιστευω(δεν ειμαι και γιατροςαπλα ετσι πιστευω)κι εμενα οπως ειχε πει τοτε ο γιατρος ιταν κρεμασμενο το σακουλακι απο μια κλωστη!ολα πηγαν ομως καλα!εκανες αυχενικη?το μωρακι αναπτυσεται καλα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!!καταρχην, ευχομαι ολα να πανε καλα, να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σου!!! μολις διαβασα το μηνυμα σου, θυμηθηκα μια φιλη της μαμας μου....στο δευτερο παιδακι της, σε ΟΛΗ την εγκυμοσυνη ειχε αιμα!!! στην αρχη δεν ηξερε καν αν ηταν εγκυος ( πριν 30 χρονια δεν υπηρχαν οι συγχρονες μεθοδοι ) και εκανε καθε λιγο και λιγακι τεστ εγκυμοσυνης για να εξακριβωσει αν συνεχιζε να ηταν εγκυος!!!τελικα, γεννησε ενα υγιεστατο αγορακι !!

ελπιζω καποια κοπελα να σε βοηθησει περισσοτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας .Μpempakos και εγω σε θυμαμαι απλα ειπα να ανοιξω νεο θεμα καθως στις ανοιξιατικες δεν εχει αναφερθει κατι παρομοιο.Αυχενικη κανω αυριο.Μεχρι και την προηγουμενη Τριτη που με ειδε ο γιατρος το μωρο αναπτυσσοταν απολυτα αναλογα με την ηλικια κυησης και ηταν και πολυ κινητικο.Στη βδομαδα που δυανισαμε...ο Θεος ξερει.Ελπιζω μονο να συνεχισω να ακουω αυτον τον υπεροχο ηχο τησ καρδουλας του...Και παλι σας ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσι μου... καταρχην ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα.

Η ξαδερφη μου αυριο κλεινει τις 16 εβδομ. κυησης και ειναι σε πληρη ακινησια στο νοσοκομειο απο την ημερα που εμαθε για την εγκυμοσυνη της.

Εχει μεγαλη αποκολληση πλακουντα και αιματωμα στη μητρα.. αλλα το μωρο "κραταει γερα"...!

Ο γιατρος της ειπε πως οσο μεγαλωνει το μωρο ο πλακουντας θα δυναμωνει και το αιματωμα θα εξαφανιζεται... Δεν ξερω! Θα δειξει....

Να ξεκουραζεσαι... ή μαλλον να μη κανεις απολυτως τιποτα!!

.....Και αυτη η μικρη καρδουλα θα συνεχισει να χτυπα...!

Φιλια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mumbasha καλή επιτυχία αύριο στην αυχενική σας κ 1000 ευχές από εμένα και τον μπεμπούλη μου, σε σενα κ το μωράκι σου! Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου, κάνε κουραγιο γι'αυτούς τους μήνες - ακόμη κ με ακινησία, εάν έτσι πρέπει. φιλάκια πολλά %%-%%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είμαι "προϊόν" μεγάλης αποκόλλησης και πολύμηνης ακινησίας...!!

Εύχομαι όλα καλά αύριο και το μωράκι σου να κρατήσει γερά ως το τέλος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φίλη μου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

κάτσε στο κρεβάτι και μην κουράζεσαι καθόλου ,άκου τον γιατρό σου,πάρε τα φάρμακά σου και όλα θα πάνε καλά.Δεν είναι τίποτα,υπομονή θέλει.Είχα πάθει και γω αποκόλληση σάκου κάπου στην 13 βδομάδα αν θυμάμαι καλά,έκατσα κάτι παραπάνω απο μήνα ξάπλα με ουτροτζεστάν φούλ και είχα καφέ εκκρίσεις περίπου ένα μήνα.Σημειωτέον έμεινα και για νοσηλεία τις 5 πρώτες μέρες στο νοσοκομείο.

Σε νιώθω γιατί και γω τα είχα παίξει...αλλά άμα προσέξεις δεν θα πάει τίποτα στραβά..

Εύχομαι τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελες μου σας ευχαριστω για ακομη μια φορα που κανετε τον κοπο να απαντησετε.Την Δευτερα εκανα και την αυχενικη και απο αποψη υπερηχου τουλαχιστον το ψιψινι ειναι μια χαρα.Η αποκολληση βεβαια καλα κρατει και απο οτι μου ειπε ο γιατρος δεν προκειται να επουλωθει απλα σκοπος ειναι να περασει ο καιρος,3-4 εβδομαδες ακομα για να μεγαλωσει τοσο η μητρα που το μεγεθος του αιματωματος να ειναι αμελητεο.Αυτη τη στιγμη σχεδον οσο ειναι το μπεμπινι ειναι και το αιματωμα!!!!Εκτος απο τις ηπαρινες τωρα μου ξεκινησε και κορτιζονη για 2 εβδομαδες.Και φυσικα εγω συνεχιζω τα σκωτσεζικα ντουσ...2 μερες σχεδον καθολου αιμα...2 μερες ξανα μπολικο καφε και πεφτω στα πατωματα.Δεν ξερω..ο Θεος ας βαλει το χερι του,οχι μονο για μενα αλλα για ολες μας.και παλι ευχαριστω,να προσεχετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...