Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω τις μειωσα μονο οταν ετρωγα μικρα γευματα (ειδικα το βραδυ) και με φυσικο ανθρακουχο νερο με λεμονακι (πχ perrier) οταν με πιανει πολυ εντονα.. Αλλα αμα τρως λιγο, σπανια θα σε πιανει. Εμενα με πιανει 1-2 φορες το μηνα και μονο αν φαω κατι βαρυ... Απλα τρωω για μια και οχι για πεντε οπως συνηθιζεται στην εγκυμοσυνη!!!! :lol:

Δημοσίευση

Εγώ κόντεψα να "σκάσω"απ'τις καούρες στην εγκυμοσύνη! 8ο και 9ο μήνα! Δοκίμασα ότι μπορείς να φανταστείς! Μια κοπέλα εδώ στο forum ανέφερε το εξής: λίγη σόδα φαγητού διαλυμμένη σε λιγότερο από μισο φλυτζανάκι του καφέ νερό. Είναι αηδία στη γεύση αλλά όταν έφτανα στο αμήν το έπινα :shock:

Δημοσίευση
Εγώ κόντεψα να "σκάσω"απ'τις καούρες στην εγκυμοσύνη! 8ο και 9ο μήνα! Δοκίμασα ότι μπορείς να φανταστείς! Μια κοπέλα εδώ στο forum ανέφερε το εξής: λίγη σόδα φαγητού διαλυμμένη σε λιγότερο από μισο φλυτζανάκι του καφέ νερό. Είναι αηδία στη γεύση αλλά όταν έφτανα στο αμήν το έπινα :shock:

Αυτο ομως κανει για εγκυμοσυνη; Μηπως ρωτησες τον γιατρο; Εγω γι αυτο επινα ανθρακουχο νερο, που ειναι φυσικο και ποτε σοδα που ειναι ψιλοχημικη.

Δημοσίευση

Και στις τρεις μου εγκυμοσυνες ειχα καουρες στο φουλ απο τον 5 μηνα μεχρι το τελος,προσπαθησε να μην τρως βαρια φαγητα,πιτοειδη και πολυ ψωμι,επιβαρυνουν την κατασταση,εμενα με βηθουσε το γαλα και το γιαουρτι και οταν κοιμασε να βαζεις διπλο μαξιλαρι για να ειναι ψηλα το στομαχι σου,οπλισου με πολυ υπομονη εξαλλου δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα ειναι αναποφευκτο,οταν γεννησεις θα φυγουν ολα ως δια μαγειας.

Δημοσίευση

Αχ τι μου θυμισες!!!!!!!

Σοβαρο προβλημα απο τον 4ο μηνα και μετα τν 7ο εκανα κ εμετο απο τις καουρες.

Ρωτα το γιατρο σου αν σου επιτρεπει μαλοξ ή Γκαβισκον. Ειδικα το γκαβισκον ειναι φυτικο. Οχι οτι κανουν τρομερη δουλεια αλλα στιγμιαια νιωθεις καλυτερα.

Κρυα να πινεις. Κρυο γαλα εμενα με ανακουφιζε στην αρχη αλλα μετα αρχισα να εχω δυσανεξια. Την ειχα καταβρει με το ξινονερο. Οι φυσαλιδες ηταν βαλσαμο.

Απεφυγε τα αλμυρα το χειροτερευουν. Επισης τα οξεων των φρουτων χειροτερευουν τις καουρες.

Χρειαζεται να τρως "βασεις" δηλαδη κυριως γαλακτοκομικα για να απορροφηθουν τα οξεα απο το στομαχι σου.Φετα, γιαουρτι,γαλα αν δεν σου φερνουν πρηξημο να τρως καθε βραδυ.

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα.Εγω σε ολη την εγκυμοσυνη μου, μεχρι και τωρα παιρνω το malox το σιροπι,μου το επιτρεπει ο γιατρος μου και ειμαι περδικη.Μια κουταλια πριν κοιμηθω και ολα τελεια.Αν νιωσω και στη διαρκεια της ημερας αλλη μια κουταλια.Ρωτα το γιατρο σου!!!Καλη εγκυμοσυνη !!!

Δημοσίευση

Kαλησπερα κ απο μενα!!! Πω πω τι μου θυμισες τωρα!!! Κ εγω στην εγκυμοσυνη εφτανα σε σημειο να μην μπορω να παρω ανασα απο τις καουρες... Τα ανθρακουχα με πειραζαν περισσοτερο....Το μονο που με εσωζε ηταν το MALOX...Μιλαμε για μπουκαλια ολοκληρα ειχα καταναλωσει...Εννοειται οτι επιτρεπεται να παιρνεις, λιγο καταφυγιο ειχα βρει κ στο παγωτο αλλα μονο κατα τη διαρκεια της μερας με ηρεμουσε λιγουλακι... Ρωτα κ το γιατρο σου..Θα ηρεμησεις πραγματικα!!! Με το καλο το μωρακι σου!!!

Δημοσίευση

maryfairyz τι κάνεις;Από ότι βλέπω από το Tickeraki σου μια χαρά πάει η ξάπλα.27η εβδομάδα,είδες βρε θηρίο!Για τις καούρες και γω είχα φοβερές ειδικά αν έτρωγα πίτσες και σφολιατοειδή βράδι.Με βοηθούαν τα malox plus.Γλύφεις ένα πριν τον ύπνο,έχουν γεύση λεμόνι και μετά είναι καλύτερα τα πράγματα.Μου το είχε συστήσει ο γιατρός εννοείται.Ρώτα και συ τον δικό σου αν μπορείς να παίρνεις.Είναι ακίνδυνα πάντως.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...