Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα φιλεναδεεεεεες!!!!!πως ειστε?????

εγω πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο , με ειδε κ μου ειπε πως ειναι μια χαρα η τομη απλα να συνεχισω να την προσεχω κ να ξαναπαω τωρα οταν σαραντησω.

ωωωχχχχ σας αφηνω κλαιει ο μπεμπης, θα μπω μετα , παω να τον ταισω.....

  • Απαντήσεις 949
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οριστε με αγχωσατε τωρα...εγω πηρα μια νυχτικια και τα αλλα ειναι μπυζαμες....μηπως θα με δυσκολεψουν και επρεπε να εχω αλλη μια νυχτικια?Και το σκεφτομαι σε περιπτωση καισαρικης που δεν θα πρεπει να ακουμπαει το λαστιχο της μπυζαμας εκει κατω!!! χμμμμ.....

Δημοσίευση

Έλα βρε, σιγά! Πήγαινε πάρε ακόμα μία νυχτικιά. Εμένα τις τρεις (τις δύο θειτσέ και τη μία κάπως πιο μοντέρνα) μου τις έδωσε η μάνα μου, που τις είχε αχρησιμοποίητες με τις ετικέτες ακόμα.

Κι εγώ γι' αυτό το λόγο θα πάρω μόνο νυχτικιές.

Δημοσίευση

αννα μαρια μου, δεν υπαρχει καποιο προβλημα,απλα ειμαι πολυ πολυ φοβιτσιαρα και φοβαμαι μηπως δεν καταφερω να συνεργαστω!!!μονο που μυριζω οινοπνευματα, βλεπω γιατρους και αυτο το περιβαλλον, αυτοματως που ερχεται ταση λιποθυμιας!!!τωρα αν εκεινη τη στιγμη βρω δυναμη, δεν ξερω!!!μακαρι!!!

απο νυχτικιες και τετοια εγω εχω παρει 2 σετακια νυχτικια με ρομπα, αλλες 2 νυχτικιες και 1 ζευγαρι πυζαμες!!!!θεωρω οτι ειναι υπερ αρκετα!!!

Δημοσίευση

Εγώ θα πάρω τις τέσσερις νυχτικιές και τη ρόμπα. Αν χρειαστώ κάτι άλλο, θα μου φέρει ο άντρας μου!

Πόσα βρακιά θα πάρεις; Εγώ πήρα δέκα κι έχω κι ένα μεγάλο στο σπίτι, έντεκα. Νομίζω θα είμαι οκ!

Μην αγχώνεσαι βρε, θα βρεις δύναμη! Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία! Θα κάνεις επισκληρίδιο;

Δημοσίευση

Καλά, ακόοοοοοομα κάνεις αντιπηκτικές, χωρίς να ξέρεις αν έχεις θρομβοφιλία;;; :shock::shock::shock: Εδώ εγώ που έχω θρομβοφιλία με τη βούλα, και τις σταμάτησα 17η εβδομάδα νομίζω.

Τις έκανα παράλληλα με ασπιρίνη. Όταν ήταν να τις σταματήσω, για μια βδομάδα έκανα ενέσεις κάθε δεύτερη μέρα αντί κάθε μέρα, και μετά τις σταμάτησα τελείως, και την ασπιρίνη τη συνέχισα για μία εβδομάδα ακόμα, πάλι κάθε δεύτερη μέρα, και μετά τη σταμάτησα κι αυτή.

Τώρα θα ξανακάνω προς το τέλος, φαντάζομαι θα μου πει ο γιατρός τη Δευτέρα που θα πάω.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!

ΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΑΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΦΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΝΑ ΜΙΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.....ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΙΝ ΤΙΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΝ ΝΥΦΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. :lol::lol::lol:

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ!!!!!!!

ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 3 ΝΥΧΤΙΚΑ Κ 2 ΜΠΥΤΖΑΜΕΣ Κ ΑΠΟ ΕΣΩΡΟΥΧΑ 2 ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Κ 7 ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ.....Α Κ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΦΛΙΣ ΠΗΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΩΝΩ ΑΝ ΒΓΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΛΠ.ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΒΑΛΙΤΣΑ?ΕΓΩ ΤΙΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΩ Κ 10 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ Κ ΕΙΧΑ ΑΝΧΩΘΕΙ.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ 12 ΛΕΝΑ ΓΚΡΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑΝΣΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μιριαμ μου μια χαρα σε βρισκω εισαι πανετοιμη.Ναι την εχω ετοιμη την βαλιτσα, μια μπυζαμα ειναι μονο να σιδερωθει και κλεινει και περιμενει να την ταξιδεψω μεχρι θεσ/νικη σε λιγες ημερες!!!Εσυ λες για επισκληριδιο?τι σκεφτεσαι?

Δεν ξερω ρε Αννα Μαρια..οσες φορες τον ρωτησα μου ειχε πει τις συνεχιζουμε γιατι μια στο εκκατομυριο να εχω,θα δημιουργηθει προβλημα......απλα με προβληματιζει το ξαφνικο σταματημα,μηπως προκυψει προβλημα στη δικη μου υγεια...επαιρνα κι εγω σαλοσπιρ(ασπιρινη) αλλα αυτο μου ειπε το πολυ μεχρι 13 ή 14η εβδομαδα να θυμαμαι το σταματησα δεν επιτρεποταν παρα πανω!!

Δημοσίευση

Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΔΑ ΤΙΝ ΝΑΣΙΑ ΣΤΙΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΙΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΤΙΝ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΤΙΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!!!!!!Η ΝΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ,ΜΑΣ!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!1

Δημοσίευση

Τι να σου πω, εγώ σίγουρα δεν είμαι γιατρός!

Πάντως, όταν είχαμε μιλήσει με το γιατρό μου για να τις σταματήσω, εγώ φοβόμουν και δεν ήθελα, κι αυτός μου είπε ότι έχει πολλή εμπειρία με εγκυμοσύνες με θρομβοφιλία και το πολύ μέχρι 17η εβδομάδα να υπάρχει πρόβλημα.

Θα σου πει αυτός πώς θα τις σταματήσεις, αν τις σταματήσεις.

Πάντως αν ήμουν στη θέση σου, πριν ξαναμείνω έγκυος θα έκανα μια εξέταση για θρομβοφιλία. Μπορεί να κοστίζει λίγο, αλλά μπροστά στα λεφτά που δίνεις για τις ενέσεις... Και στην ταλαιπωρία, κάθε μέρα να τρυπιέσαι... Να ξέρεις τι σου γίνεται στο κάτω κάτω...

Μύριαμ, εδώ ακόμα κι εγώ ετοίμασα βαλίτσα!!! Αχ, τι τέλεια που πήγες και είδες τη Νάσια!!!

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΣΑ Κ ΕΙΧΑ ΑΝΧΩΘΕΙ.....

ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΙΝ ΔΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Κ ΠΑΛΙΑ.

Δημοσίευση

Σου εγραψα πιο πανω Αννα Μαρια οτι μου ειπε την ημερα που παω να γεννησω δεν κανω αλλη ενεση!!!Αυτο το αποτομο με τρομαζει!!!Θα τον ξαναρωτησω!!!

Για εκει λεω να παω γι αυτο ρωταω, αν και πιστευω θα με προλλαβει η Νασια πριν γεννησω να την ρωτησω μερικα πραγματα εφοσον θα εχει χρονο!!

Δημοσίευση

tiκανετε κουκλιτσες μου???εγω κατεβηκα στο σπιτι σημερα και περιμενω τον αντρουλη μου!!!στις 7 εχουμε γιατρο!!!

μαντι μου, μην τα πετας ετσι αποτομα οτι ειμαι η επομενη που γενναω!!!θα παθω καμια συγκοπη!!!

βλεπω ολες αρχιζετε να μπαινετε σε σειρουλα με τα μωρακια σας και πολυ χαιρομαι!!!

τιτινακι εοχικουλι, ε???αντε, με το καλο το γλεντι του μπεμπη σας και να περασετε τελεια!!!

νιακι κουραμπιεδες ακουω!!!πολυ μου αρεσουν ειδικα οι σπιτικοι!!!στειλε προς τα εδω τιποτα!!!

ευη μου, τι ηταν αυτο βρε κοριτσακι???τουλαχιστον το εβγαλες και ησυχασες!!!εσυ δηλαδη ψηφιζεις επισκληριδιο δακγωτο,ε???σημερα θα το συζητησω κι εγω με το γιατρο!

δε θυμαμαι τιαλλο γραψατ βρε κοριτσακια...φιλια σε ολες και σε ολα τα μωρακια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...