Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

α καλε κ εσυ!! ουτε που μου περασε απο το μυαλο!!! :lol::lol::lol:

εγω δε σκοπευω να μεινω τοσο πολυ μεσα βεβαια.. 1 η 2 μερες θα κατσω, εννοειται φυσικα να ειμαστε καλα κ εγω κ ο μικρος!

αχ οταν ημουν εγκυος στον ανασταση που ειχε περασει ολος ο χειμωνας (γεννησα τελη μαρτη) κ φορουσα μονο παντελονια χοντρα καλσον... εκει επρεπε να δειτε γουρουνοτριχα στο ποδι!!!! :lol::lol::lol::lol:

κ γενικα δε μακραινουν γρηγορα οι τριχες μου αλλα ανετα εκανα κοτσιδακια! :lol::lol:

• Απαντήσεις 949
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

α επισης νομιζω οτι σημερα ειχα την πρωτη μου "κανονικη"συσπαση!

σαν πονοι περιοδου δεν ειναι?

α η γυναικολογος μου γεννησε!!!!!!!!!!!!

ενα κοριτσακι 3800 φυσιολογικοτατα!

κ του αγ. δημητριου θα παω να δω παλι τον μπεμπουλη μου!

Δημοσίευση

Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Θα κάνω αποτρίχωση κανονικά, και την περιοχή και ό,τι άλλο χρειαστεί οι νοσοκόμες. Άλλωστε, δια της αφής, τι να κάνουμε κι εμείς; Πάντως, στην απόξεση ξυρίστηκα μόνη μου και μετά δε με ξαναξύρισαν, ούτε καν με έλεγξαν. Αλλά τώρα φαντάζομαι είναι πιο ζόρικα τα πράγματα.

Απορώ πάντως με αυτές που κάνουν χαλάουα εκεί κάτω... Με τί-πο-τα!

Α, να ας πω και τα καινούρια της μάνας μου. Με πήγε σήμερα ο άντρας μου σπίτι της μετά το γιατρό, για να πεταχτεί αυτός στο σούπερ μάρκετ που είναι δίπλα. Λοιπόοοοοοοον. Αρχίζουμε:

-Να συμφωνήσετε από τώρα, όταν κλαίει το μωρό τη νύχτα και δεν είναι για τάισμα, να σηκώνεται μια ο ένας μια ο άλλος, όχι μόνο εσύ.

-Το έχουμε συμφωνήσει ήδη.

- Και να αλλάζει και πάνες, κ.λπ.

-Είπε θα αλλάζει.

-Ναι, αλλά θα τα καταφέρει; Όχι να το διαλύσει το μωρό. Αφού δεν ξέρει.

Ντόινγκ...

Μετά άρχισε να με πρήζει να βρει ο άντρας μου δουλειά. Της λέω, άσε καλύτερα να κάθεται σπίτι να βοηθά. Απάντηση:

-Θα έρχομαι εγώ να σε βοηθώ.

-Όχι, ευχαριστώ, να μου λείπει.

-Γιατί, υπάρχει περίπτωση να σε βοηθά καλύτερα απ' τη μάνα σου;

-Τουλάχιστον δε θα μου σπάει τα νεύρα μου.

-Αφού έτσι κι αλλιώς στα σπάει, όλη μέρα τσακώνεστε.

Ξανα-ντόινγκ...

Λένα, εγώ έχω συσπάσεις, αλλά καθόλου πόνο. Να της ζήσει της γυναικολόγου! Εγώ τώρα 31/10 θα ξαναπάω!

Δημοσίευση

Μπραβο η γυναικολογος,να της ζησει καλοθρεμενο το μωρακι της!!

Αννα Μαρια κατι παρομοιο ειχα κι εγω σημερα συζητηση με τη μαμα μου....ποσο να κατσει, και να ειναι αυτη μαζι μου στην κρεβατοκαταμαρα και ο αντρας μου που θα ξερει και να κοιματι σε αλλο δωματιο και τετοια.Αν δεν τον βαλω απο την αρχη πως θα μαθει?λες κι εγω τα ξερω?Εγω προχθες εκανα αποπειρα να το συμαζεψω λιγο και οταν το ελεγξα στον καθρεφτη ηταν σαν της μαιμους τον πισινο.... :lol: κουτσουρεμενο γιατι δεν εφτανα!!

Λενακι :lol::lol: κοτσιδουλες εεεε?Αμα ειναι χειμωνας η αληθεια ειναι πως τις αμελουμε λιγο τις τριχες!!!

Δημοσίευση

αχαχαχαχα αννα μαρια κ εμενα τετοια μου ελεγε την πρωτη φορα!

αλλα εγω τελικα ειχα αλλο προβλημα, νομιζα οτι μονο εγω ξερω να τα κανω ολα σωστα, κανεις αλλος, ουτε ο αντρας μου ουτε η μανα μου, αλλα ειδικα ο αντρας μου!

κ φυσικα ο μικρος απο οταν αρχισε να καταλαβαινει ηθελε μονο εμενα, οχι αυτον

στον ανασταση με ειχε ξυρισει ο τολης, αλλα παλι με ξυρισαν εκει, δε θα το εκανε καλα!

Δημοσίευση

Έλα ντε, άμα δεν αρχίσει να φροντίζει το μωρό απ' την αρχή πώς θα μάθει; Σάμπως ξέρουμε εμείς; Εγώ είμαι ασχετότατη!

Πάντως, να με ξυρίσει δεν του έχω εμπιστοσύνη. Μια φορά με ξύρισε και έκανε 800 ώρες... Και δε με ξύρισε και καλά!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και από εμάς...;)

Μαράκι μου, να σας ζήσει ο παίδαρος....να είναι γερός και ευτυχισμένος καλή μου.....ασφαλώς και δεν σε ξεχάσαμε.....περιμένουμε να μάθουμε νέα σας....σε φιλώ κουκλίτσα μου....και το αγοράκι σου φυσικά..;)

Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με τα δωματιάκια σας κοριτσια....όλα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ..:)

Εμείς ειμαστα καλά, ευτυχώς έχουμε αποχή μέχρι και την Τετάρτη και χαλαρώνουμε λιγουλάκι....αλλά ακόμη δεν άρχισα δουλειές γιατι ο καιρός είναι πάρα πολύ άσχημος......απίστευτο κρύο...από αυριο που θα στρώσει λιγάκι λέμε να ξεκινήσουμε..:)....

Κατά τα άλλα σας πεθύμησα....χαίρομαι που είσαστε όλες καλά....και οι εγκυούλες και οι ήδη μανούλες με τα βλασταράκια σας....;)

σας φιλούμε πολύ γλυκά....;).....

Λυδία και μπεμπεδάκι....;)

ΥΓ:...αυτός ο λόξυγγας πραγματικά έχει πολύ πλάκα....αλλά βρε κορίτσια κρατάει αρκετά λεπτά και στενοχωριέμαι...νομίζω ότι πονάει και ταλαιπωρείται το μικράκι μου.... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

αντε καλε λυδια μην ανησυχεις!!!! τιποτα δεν παθαινει το μπεμπεδακι!

ειναι απολυρα φυσιολογικο!!

ο λοξυγγας προερχεται απο το αμνιακο υγρο που καταπινει μεσα στην κοιλιτσα σου κ επισης προετοιμαζεται κ για τη μεγαλη στιγμη που θα παρει την πρωτη του ανασα!!

ο αναστασης ειχε παααααααρα πολλες φορες λοξυγγα, αυτος οχι τοσο συχνα..

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλιτσες!

Τι μερα κι αυτη!ο μικρος εκλεισε σχεδον δεκα ωρες χωρις υπνο..κοιμωταν για λιγο και ξαναξυπουσε..κι ολο πονουσε ο καημενος..τον παιρνει ο υπνος στην αγκαλια μου αλλα μολις τον βαλω στην καλαθουνα ξεκιναει η γκρινια..απο ιηλασμο, συνεχεια με ενα στηθος στο χερι..κυκλοφορω στο δωματιο σαν την τρελη..θηλαζαμε συνεχεια και δεν προλαβαινα η καημενη να κατεβασω γαλα..σαν αγελαδα νιωθω..ουτε για πιπι δεν προλσβσινς σημερα..πραγματικα προβληματιζομαι..μα να μεινει τοσες ωρες ξυπνιο?τι στο καλο?red bull εχει το γαλα μου?!

Καλε, γεννησε το μαρακι12? απιστευτο μου φαινεται?να σου ζησει κοριτσαρα μου!περιμενουμε λεπτομερειες!

Παλι για τριχες μιλατε?εγω ειχα ξυριστει κακην κακως μια μερα πριν σπασουν τα νερα και επειδη γεννησα με καισαρικη, ουτε καν με αγγιξαν..

Αυτα φιλεναδες..παω για νανι..φιλια πολλα..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κούκλες τι κάνετε εμείς τώρα μαζευτηκαμε πήγαμε και μέχρι το ικεα να πάρουμε μια ντουλάπα για το πλάτυσκαλο για τα παπούτσια και τα Μπούρας να μην τα βάζουμε μεσα στο Σπιτι και για τους ξένους φυσικά.....

Μαρακι μου είναι δυνατών να σε ξεχάσουμε περιμένουμε με αγωνία να μας τα πεις όλα....

Γαι τα ξυρισματα που λέτε εγω κάτι κάνω αλλα το παλεύω πολυ με αυτήν την τεράστια κοιλιά ...χαχαχχαχαχαχ

Καληνύχτα αγγελικουλα καλη ξεκουράζει κούκλα μου ......

Δημοσίευση

Νία, φαντάζομαι τα μπούρας τα φοράς όταν τρως μαρμελάδα Βερολίνο.

Αγγελική, καλή ξεκούραση!

Λυδία, μην αγχώνεσαι καλέ, τίποτα δεν παθαίνει με το λόξυγκα. Να, εμένα τον έπιασε πάλι!

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα μια μαθήτριά μου και μου είπε ότι γέννησε η γυναίκα του παιδιού που μας έβαψε τα δωμάτια, που είναι κι αυτός μαθητής μου! Πολύ χάρηκα! Γέννησε 23 μέρες πριν την ΠΗΤ!

Δημοσίευση

Αγγελική, καλή ξεκούραση!

Λυδία, μην αγχώνεσαι καλέ, τίποτα δεν παθαίνει με το λόξυγκα. Να, εμένα τον έπιασε πάλι!

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα μια μαθήτριά μου και μου είπε ότι γέννησε η γυναίκα του παιδιού που μας έβαψε τα δωμάτια, που είναι κι αυτός μαθητής μου! Πολύ χάρηκα! Γέννησε 23 μέρες πριν την ΠΗΤ!

Χαχαχαχαχα μπουφανννννννννννννν.......... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA TA MPOURAS TA XEIMONIATIKA TA KATEVASATE H AKOMA???????AXAXAXAXAXAXAXAXAXA

MAS KOLISES OLES SYMPETHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ARXISE KAI H LENA TWRA..........AKOU....απολυρα φυσιολογικο!! XAXAXAXAXAXAXA!DEN YPARXOUME KALEEEEEEE!!!!!!!!!

AGGELIKOULA MOY O MIKROS SOU KANEI NOUMERA E???????YPOMONH MONO MPORW NA SOU PW NA KANEIS KAI EMENA STIS ARXES ETSI ANHSYXOS HTAN!!THA STRWSEI POU THA PAEI????EMENA SHMERA KORITSIA HTAN PARA POLY HSYXOS...ALLO PAIDI..TI NA PW MAKARI NA SYNEXISEI ETSI!!!!!!!

Δημοσίευση

XAXAXAXAXAXA NAI NAI POLY FRONIMOS OSO PAEI KAI HREMEI ....THA STON FILISWWWWWWWWW!!!TWRA EINAI EDW DIPLA MOU STHN KOUNIA TOU KANEI NANI!!!!!!KALE KORITSIAAAAAAAAAAAA POTE MEGALWSE ETSI????????????????OLOKLIRO PAIDAKI EXEI GINEI..DEN TON THYMAMAI KATHOLOU WS NEOGENITO.......AXXXXXXXXX KAI POU EIMAI AKOMA.....MEALWNOUN TOSO GRHGORA EINAI APISTEYTO!!!!!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε τιτινακι... ετσι ακριβως ειναι!

κ εγω καθομαι κ τον κοιταω τωρα που ειναι 2.5 χρονων κ παθαινω πλακα!!

ποσο μικρουλης ηταν κ πως εχει γινει τωρα!!

ελπιζω οταν αρχισουν να βγαινουν ραντεβου οπως λεει κ η αννα μαρια να μην παθουμε κανενα ταρακουλο!!

Δημοσίευση

Χριστίνα, φορέστε κι μπούρας μην κρυώσετε.

Λένα, είδες αχαριστία ο κόσμος; Να ζήσετε βρε! Εγώ την επέτειο γάμου μου δεν τη γιορτάζω. Θέλω να ξεχάσω εκείνη την απαίσια μέρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...